• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 08:07:42 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 08:07:42 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 13
Guests: 85
Total: 98
Mikekmp
filon05
mixkats
jimalexoud
DarkMagiK06
sigklitiki
Thanos_gr
Nikos.kouts
Geoth
anon
dimitrisblioumis
Aris★
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΓΣ Συλλόγου Φοιτητών Ηλ-Μηχ 2 Δεκεμβρη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 Go Down Print
Author Topic: ΓΣ Συλλόγου Φοιτητών Ηλ-Μηχ 2 Δεκεμβρη  (Read 35049 times)
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: ΓΣ Συλλόγου Φοιτητών Ηλ-Μηχ 2 Δεκεμβρη
« Reply #210 on: December 04, 2010, 01:12:28 am »

Quote from: NuclearV on December 03, 2010, 23:12:45 pm
[...]
παρατηρω με εκπληψη οτι εχεις θεση για τα παντα:
για την οικονομικη κατασταση και το ηθος αυτων που κανουν καταληψεις.
για τους λογους που επιλεγουν μια η αλλη δραση.
για το τι ειδους δρασεις πρεπει να γινονται.
για το για ποιους λογους πρεπει να γινοτναι πορειες.
για το για ποιους λογους γινονται πορειες.
για το επιπεδο της κριτικης στο νομο.
για το ειδος των προτασεων που πρεπει να υπαρχουν.

και αντι να μοιραστεις μαζι μας ολη αυτη την κατανοηση
του ζητηματος σου αρκει να πετας υπονοουμενα
(χωρις οποιοδηποτε στοιχειο) και  απειλες.

Vive le son
D'l'explosion!
jimmakos
Guest
« Reply #211 on: December 04, 2010, 01:46:35 am »

και δε ξερετε ουτε συζητηση να κανετε.
τραγική ειρωνία να υποθέσω
Οι οποιες εχουν καταντησει η ωρα του ψυχασθενη που εκτονωνεται
δες ξανά την ανάρτηση σου από την αρχή ως το τέλος και προσπάθησε να την συνδέσεις με την παραπάνω φράση
τραγική ειρωνία και εδώ μάλλον
γεμίσαμε αγανακτισμένους πολίτες...
εδώ καίγεται ο κώλος μας με τον νόμο πλαίσιο και τα μετέπειτα επαγγελματικά μας δικαιώματα με την υποβάθμιση του πτυχίου μας και συ κοιτάς μην χάσεις εξάμηνο
και θα το πάρεις το πτυχίο. τι θα κάνεις μετά;
τραγική ειρωνία και αυτό
Μιλάς για "παχιλές τσέπες" ατόμων που προασπίζονται την δημόσια δωρεάν παιδεία. Αφού έχουν παχιλές τσέπες γιατί ζητάνε δωρεάν τα βιβλία και χάνουν ώρες, μέρες και βδομάδες από την ζωή τους αγωνιζόμενοι γι' αυτό;
Σου λέει ο άλλος να ρθει κόσμος να φτιάξουμε την σχολή και συ λες αύριο θα τα ρημάξουνε πάλι οπότε δεν κατεβαίνω
Ζητάς να αφήσουν ήσυχα τα ντουβάρια της σχολής μα θα 'σαι το βράδυ που 'χει πάρτυ στο πλτχν στην κατάληψη;
Μιλάς για τις γενικές συνελεύσεις έτσι γενικά και αόριστα χωρίς να έχεις κάνει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για την βελτίωση της κατάστασης
(προς ενημέρωση σου επειδή σε κόβω ότι δεν ήσουν, σήμερα συζητήθηκε μέσα στην συντονιστική επιτροπή και θα ξανασυζητηθεί τρόποι βελτίωσης και σεβασμού των διαδικασιών της γενικής συνέλευσης)

Τελευταια φορα που γραφω και απαντω στο συγκεκριμενο post
ουγκ
NuclearV
Guest
« Reply #212 on: December 04, 2010, 01:48:05 am »

Quote from: Social_waste on December 04, 2010, 01:12:28 am
[...]
παρατηρω με εκπληψη οτι εχεις θεση για τα παντα:
για την οικονομικη κατασταση και το ηθος αυτων που κανουν καταληψεις.
για τους λογους που επιλεγουν μια η αλλη δραση.
για το τι ειδους δρασεις πρεπει να γινονται.
για το για ποιους λογους πρεπει να γινοτναι πορειες.
για το για ποιους λογους γινονται πορειες.
για το επιπεδο της κριτικης στο νομο.
για το ειδος των προτασεων που πρεπει να υπαρχουν.

και αντι να μοιραστεις μαζι μας ολη αυτη την κατανοηση
του ζητηματος σου αρκει να πετας υπονοουμενα
(χωρις οποιοδηποτε στοιχειο) και  απειλες.

Τα στοιχεια τα δινετε εσεις οι ιδιοι. Περα απο τις καλα γνωστες φημες. Να μοιραστω την ορεξη σας για καταληψη και καταστροφη του 6μηνου ; αυτο καταφερνετε μονο. Οχι δε θα ακολουθησω ουτε εγω και πολυ κοσμος μαζι μου,ασχετα αν δε μιλαμε. Μου προκαλει εντυπωση που τα ανοητα υποννουμενα μου δε προκαλεσαν κι αλλες αντιδρασεις.Ισως να μην ειναι τοσο ανοητα τελικα. Και τελος,σκοτωσε τη μυγα που σε μυγιασε

Ναι εχω θεση εχω λογο κι εχω τη δυνατοτητα να τα πω εδω μεσα. Και ξερω οτι υπαρχει κοσμος που συμφωνει. Σ ενοχλει επειδη δε μοιαζει με δελτιο τυπου του Περισσου ; προβλημα δικο σου και των ομοϊδεατων σου. Μονο στις συνελευσεις πρεπει να μιλαμε και μονο εσεις εχετε το δικαιωμα ; Θα θελες ομως

Τελος τελος,οχι δεν απειλησα ακομα. Αν μου στερησετε την εξεταστικη,θα το κανω καταμουτρα κι ας γινω το ζαβο της σχολης.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #213 on: December 04, 2010, 01:54:03 am »

Quote from: NuclearV on December 04, 2010, 01:48:05 am
Quote from: Social_waste on December 04, 2010, 01:12:28 am
[...]
[...]
Τα στοιχεια τα δινετε εσεις οι ιδιοι.
Τα στοιχεια τα δινετε εσεις οι ιδιοι.

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
jimmakos
Guest
« Reply #214 on: December 04, 2010, 01:54:34 am »

'ποιοι σας βολευουν και κανετε τους καμποσους φοιτητες που κλεινουν τη σχολη για το καλο της...'

Δεν τα μαθες; μας πληρώνουνε κιόλλας....  mountza

'για νομους πλαισια που και καλα μενουν παγωμενοι εξαιτιας σας,λες και δε ξερουμε τι συμφεροντα τους κρατανε παγωμενους,'
εγώ ξέρω τα συμφέροντα των ιδιωτικών πανεπιστημίων του εξωτερικού που θέλουνε μια υποβαθμισμένη δημόσια παιδεία με λίγα επαγγελματικά δικαιώματα στους αποφοίτους για να στήσουνε θυγατρικές στην ελλάδα και να μοιράζουν master έναντι αμοιβής.
εσύ για πια συμφέροντα μιλάς;
Social_waste

View Profile
« Reply #215 on: December 04, 2010, 01:59:57 am »

τα στοιχεια ειναι περιεργο πραγμα. λειτουργουν με ενα συγκεκριμενο τροπο.
πρωτα τα δειχνεις και μετα τα επικαλεισαι. μην κανεις το αναποδο. και το
ιδιο ισχυει με τα επιχηρηματα. παρε θεση. πες. και μετα θα δουμε ποιοι συμφωνουν.

(το ουαι κι αλιμονο παντως μονο ως απειλη μπορει να εκληφθει. δεν εννοω οτι απειλουμαι,
εννοω οτι κανεις σαν πρωτογονος.)

Vive le son
D'l'explosion!
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #216 on: December 04, 2010, 02:00:18 am »

Quote from: NuclearV on December 04, 2010, 01:48:05 am
Τελος τελος,οχι δεν απειλησα ακομα. Αν μου στερησετε την εξεταστικη,θα το κανω καταμουτρα κι ας γινω το ζαβο της σχολης.

Με φοβίζεις

όχι επειδή απειλείς

αλλά επειδή είναι δυνατόν να είσαι τόσο βλάκας.

YARRRRRRRRRRRRRR
NuclearV
Guest
« Reply #217 on: December 04, 2010, 02:05:40 am »

Quote from: jimmakos on December 04, 2010, 01:46:35 am

1)τραγική ειρωνία να υποθέσω
2)εδώ καίγεται ο κώλος μας με τον νόμο πλαίσιο και τα μετέπειτα επαγγελματικά μας δικαιώματα με την υποβάθμιση του πτυχίου μας και συ κοιτάς μην χάσεις εξάμηνο
και θα το πάρεις το πτυχίο. τι θα κάνεις μετά;
3)Μιλάς για "παχιλές τσέπες" ατόμων που προασπίζονται την δημόσια δωρεάν παιδεία. Αφού έχουν παχιλές τσέπες γιατί ζητάνε δωρεάν τα βιβλία και χάνουν ώρες, μέρες και βδομάδες από την ζωή τους αγωνιζόμενοι γι' αυτό;
4)Σου λέει ο άλλος να ρθει κόσμος να φτιάξουμε την σχολή και συ λες αύριο θα τα ρημάξουνε πάλι οπότε δεν κατεβαίνω
5)Ζητάς να αφήσουν ήσυχα τα ντουβάρια της σχολής μα θα 'σαι το βράδυ που 'χει πάρτυ στο πλτχν στην κατάληψη;
6)Μιλάς για τις γενικές συνελεύσεις έτσι γενικά και αόριστα χωρίς να έχεις κάνει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για την βελτίωση της κατάστασης
(προς ενημέρωση σου επειδή σε κόβω ότι δεν ήσουν, σήμερα συζητήθηκε μέσα στην συντονιστική επιτροπή και θα ξανασυζητηθεί τρόποι βελτίωσης και σεβασμού των διαδικασιών της γενικής συνέλευσης)

7)ουγκ

1) Ειναι συζητηση η επαναληψη των λεγομενων στα φυλλαδια σας και ο στιγματισμος της αντιθετης γνωμης ; αυτο βλεπω εδω μεσα να γινεται
2)Ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις οτι εγω και καθενας απο μας δεν ανησυχουμε για το μελλον μας. Ας παρω το ερμο το πτυχιο κι ας μη το χασω στο τζαμπα και μετα θα κανω το καλυτερο που μπορω,να σαι σιγουρος
3)Γιατι κανεις δε μου απαντα που τα βρισκετε τα λεφτα ; τις αφισες και τα φυλλαδια σε μεγαλες ποσοτητες στοιχιζουν,ποιος τα πληρωνει και πως ; αφου ολοι εσεις ειστε φτωχοι και κατατρεγμενοι,ποιος το κανει ; καλα κανουν και ζητανε αλλα ζητανε και αλλα 100 πραγματα μη εφαρμοσιμα,πρεπει να επικροτουμε συνεχεια ;
4)Στην παραμικρη αναλογη προσπαθεια θα μουν πρωτος με την μπατανοβουρτσα.Για να παρει την αλλη μερα καποιος το σπρει και να γραψει "σκατα στα κοκκαλα των μπατσων" ας πουμε. Το ενδιαφερον για τη σχολη που λεγαμε. Οποτε εισαι off
5)Στον υπνο σου με ειδες ; δεν παω στα parties της σχολης,παλι off
6)Το παραμικρο. Εγω φιλαρακι προσπαθω να παρω το πτυχιο μου και να προσφερω στους δικους μου και σ εμενα οτι μπορω ετουτες τις δυσκολες μερες. Το να στερω απ τον αλλον το δικαιωμα του στο μαθημα,να κραταω μαυρες σημαιες και να μιλαω για καπιταλισμους,ουτε με εκφραζει ουτε θεωρω οτι απεδωσε ποτε το παραμικρο που λες κι εσυ. Μου προτεινε κανεις να παμε στο υπουργειο μπροστα να σταθουμε με τις ωρες,εχοντας στα χερια σοβαρα αιτηματα και ρεαλιστικες λυσεις ; καντε το και θα ερθω. Σ ευχαριστω για την ενημερωση
7)....εκει που ξερεις,ε ;
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #218 on: December 04, 2010, 02:08:48 am »

ρε πικατσου, τα παρτια γιαυτο το λογο γινονται, γιατι "εχουνε μπει μεσα" οι τυπαδες με τις αφισες και τα φυλλαδια και τα στρατσοχαρτα και και και.
μη τους φερεις κανα ΣΔΟΕ αυριο... Grin

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
jimmakos
Guest
« Reply #219 on: December 04, 2010, 02:39:30 am »

Quote from: NuclearV on December 04, 2010, 02:05:40 am
1) Ειναι συζητηση η επαναληψη των λεγομενων στα φυλλαδια σας και ο στιγματισμος της αντιθετης γνωμης ; αυτο βλεπω εδω μεσα να γινεται
2)Ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις οτι εγω και καθενας απο μας δεν ανησυχουμε για το μελλον μας. Ας παρω το ερμο το πτυχιο κι ας μη το χασω στο τζαμπα και μετα θα κανω το καλυτερο που μπορω,να σαι σιγουρος
3)Γιατι κανεις δε μου απαντα που τα βρισκετε τα λεφτα ; τις αφισες και τα φυλλαδια σε μεγαλες ποσοτητες στοιχιζουν,ποιος τα πληρωνει και πως ; αφου ολοι εσεις ειστε φτωχοι και κατατρεγμενοι,ποιος το κανει ; καλα κανουν και ζητανε αλλα ζητανε και αλλα 100 πραγματα μη εφαρμοσιμα,πρεπει να επικροτουμε συνεχεια ;
4)Στην παραμικρη αναλογη προσπαθεια θα μουν πρωτος με την μπατανοβουρτσα.Για να παρει την αλλη μερα καποιος το σπρει και να γραψει "σκατα στα κοκκαλα των μπατσων" ας πουμε. Το ενδιαφερον για τη σχολη που λεγαμε. Οποτε εισαι off
5)Στον υπνο σου με ειδες ; δεν παω στα parties της σχολης,παλι off
6)Το παραμικρο. Εγω φιλαρακι προσπαθω να παρω το πτυχιο μου και να προσφερω στους δικους μου και σ εμενα οτι μπορω ετουτες τις δυσκολες μερες. Το να στερω απ τον αλλον το δικαιωμα του στο μαθημα,να κραταω μαυρες σημαιες και να μιλαω για καπιταλισμους,ουτε με εκφραζει ουτε θεωρω οτι απεδωσε ποτε το παραμικρο που λες κι εσυ. Μου προτεινε κανεις να παμε στο υπουργειο μπροστα να σταθουμε με τις ωρες,εχοντας στα χερια σοβαρα αιτηματα και ρεαλιστικες λυσεις ; καντε το και θα ερθω. Σ ευχαριστω για την ενημερωση
7)....εκει που ξερεις,ε ;

1)έχεις απορία σε κάτι συγκεκριμένο που βρίσκεται πάνω στα φυλλάδια; πιάσε αυτόν που στο δωσε και ρώτα τον... αλλά δε βαριέσαι τώρα...
2 κ'6 )Ε δεν ανησυχείς. γιατί αν ανησυχούσες θα σουνα κάτω στην κατάληψη με τους υπόλοιπους και όχι σε ενα πισι να κράζεις γενικολογόντας περι ρεαλιστικών λύσεων σοβαρών αιτημάτων... θα σουνα και συ στην συντονιστική να ακούσεις, και να θέσεις τα δικά σου σοβαρά και ρεαλιστικά αιτήματα. Τι σε φοβίζει να κατέβεις και να το κάνεις αυτό; μήπως δεν αποδειχθούν σοβαρά και ρεαλιστικά ή μήπως δεν έχεις; Το μάθημα που τόσο χριστιανικά το θέτεις ο άλλος το στερείτε ήδη, αφού ο σύλλογος είναι σε κατάληψη γιατί δεν προσπαθούμε να ζυμωθούμε μέσα από τις διαδικασίες του;
3) προφανώς όταν κατεβαίνεις στον δρόμο δεν βάζεις μόνο τα εφαρμόσιμα και παραμερίζεις τα μη εφαρμόσιμα, δεν κάνεις αίτηση για κάτι, διεκδικείς.
πάγιο αίτημα του πανεκπαιδευτικού κινήματος είναι 15% στην παιδειά από το ΑΕΠ. ναι, δεν ειναι εφαρμόσιμο άμεσα. Δεν σημαίνει ότι θα πάψουμε να το διεκδικούμε
4) όχι απλά δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να φροντίσεις τον χώρο σου αλλά ούτε να τον υπερασπιστείς απέναντι στον άλλον, αλλά σε νοιάζει ο χώρος σου.... ok, συμφωνώ
5) δεν είπα να πας στο πάρτυ. να κατέβεις στην κατάληψη είπα
sakis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #220 on: December 04, 2010, 02:42:51 am »

jimmako ΜΑΓΚΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΑ οπως θες να αποκαλεισαι, δεν απαντησες που βρισκεις τα λεφτα. και δευτερον καθεσαι και εσυ μπροστα στο pc. Αντε γεια ρεεεεεεεεεεε.........
jimmakos
Guest
« Reply #221 on: December 04, 2010, 05:17:04 am »

Quote from: sakis on December 04, 2010, 02:42:51 am
jimmako ΜΑΓΚΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΑ οπως θες να αποκαλεισαι, δεν απαντησες που βρισκεις τα λεφτα. και δευτερον καθεσαι και εσυ μπροστα στο pc. Αντε γεια ρεεεεεεεεεεε.........
ελάτε να μας ρωτήσετε από κοντά... μας ξέρετε ποιοι είμαστε
« Last Edit: December 04, 2010, 06:39:36 am by jimmakos » Logged
jimmakos
Guest
« Reply #222 on: December 04, 2010, 07:34:23 am »

Φοιτητική μέριμνα και επιβολή διδάκτρων: Η απώλεια κρατικών πόρων για το δημόσιο πανεπιστήμιο μοιραία θα οδηγήσει σε επιβολή διδάκτρων και στο προπτυχιακό επίπεδο, ενώ προβλέπεται η προσφορά δανείων «σε συνεργασία με τις τράπεζες» στους φοιτητές, για να μπορέσουν να σπουδάσουν. Δανείων, τα οποία (άγνωστο πώς) θα κληθούν αργότερα να αποπληρώσουν μέσα σε ένα ραγδαία καταρρέον εργασιακό περιβάλλον που θεσμοθετείται από την κυβέρνηση. Η πλήρης εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα στη σίτιση και τη στέγαση των φοιτητών είναι επίσης βέβαιο ότι θα επιβαρύνει (τον ήδη πολλαπλώς επιβαρυμένο) προϋπολογισμό της ελληνικής οικογένειας.

Αυτό το εγχείρημα «μεταρρύθμισης» του πανεπιστημίου, όπως πολύ αδρά περιγράφτηκε εδώ, εμφανίζεται για πρώτη φορά με τον τρόπο αυτό στην χώρα μας. Ωστόσο, δεν συνιστά ελληνική ιδιοτυπία. Μεταφέρει στα καθ’ ημάς συγκεκριμένες πολιτικές, νεοφιλελεύθερου προσανατολισμού, οι οποίες εφαρμόζονται διεθνώς στον χώρο των πανεπιστημίων τις τελευταίες δεκαετίες. Οι πολιτικές αυτές, που εκφράστηκαν και στην Ευρώπη με τη γνωστή «Διαδικασία της Μπολώνια», υπηρετούν την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από μια διπλή στρατηγική σε εθνικό επίπεδο: τη συρρίκνωση της συμμετοχής του κράτους στις δαπάνες της εκπαίδευσης και ταυτόχρονα την αύξηση του κρατικού ελέγχου στα πανεπιστήμια, ώστε να αμβλυνθούν ή να εξουδετερωθούν στην πράξη οι ακαδημαϊκές εκείνες ελευθερίες, λειτουργίες και δομές που ιστορικά είχαν εγγυηθεί την ετερογένεια του πανεπιστημιακού θεσμού από τη σφαίρα της αγοράς.

Οι στρατηγικές αυτές, στην Ελλάδα και αλλού, συνοδεύονται από ποικίλες ρητορικές, που άλλοτε παρουσιάζουν την προάσπιση των ακαδημαϊκών ελευθεριών ως παρωχημένη έκφραση «συντεχνιασμού» που ανθίσταται στην «αλλαγή» και άλλοτε, αντίθετα, επικαλούνται αυτές τις ελευθερίες -την αρχή της «οικονομικής αυτοτέλειας» του πανεπιστημίου- για να περιγράψουν ουσιαστικά την απόσυρση του κράτους από την ευθύνη της χρηματοδότησης και τη συνακόλουθη άρση θεσμικών φραγμών στην πολύπλευρη ‘ιδιωτικοποίηση’ του ίδιου του δημόσιου πανεπιστημίου. Έτσι, αναμφισβήτητες αξίες όπως η «σύνδεση με την κοινωνία και την οικονομία» ή η «κοινωνική λογοδοσία» αποκτούν εντελώς άλλο περιεχόμενο στον λόγο αυτών των εκπαιδευτικών στρατηγικών. Εκβάλλουν στην υπονόμευση όχι μόνο του δημόσιου χαρακτήρα αλλά και του αυτοδιοίκητου των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, νομιμοποιώντας την αρχή της «εξωτερικότητας» και του συγκεντρωτισμού ως τη μόνη εγγύηση για την υπέρβαση των όποιων, υπαρκτών ή μη, δυσλειτουργιών στη διοίκηση αλλά και στο εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο των πανεπιστημίων· ως εγγύηση, κυρίως, για την καταπολέμηση της «διαφθοράς» στο πανεπιστήμιο. Έτσι επιχειρείται συγχρόνως να νομιμοποιηθεί η προοπτική υποκατάστασης των υφιστάμενων ακαδημαϊκών δομών αποτίμησης, κρίσης και συλλογικού ελέγχου από αμφίβολης επιστημονικής εγκυρότητας και λειτουργικότητας μηχανισμούς «αξιολόγησης», συγκεντρωτικούς και εξωγενείς. Η διαλυτική εμπειρία από την εφαρμογή τέτοιων προτύπων σε άλλες χώρες, όπως στην Αγγλία για παράδειγμα, αποσιωπάται, βέβαια, από αυτή τη ρητορική.

ολόκληρο το κείμενο εδώ:
http://www.posdep.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=411&Itemid=118

απλυτε ωραίος
sakis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #223 on: December 04, 2010, 12:39:47 pm »

Quote from: jimmakos on December 04, 2010, 05:17:04 am

εγω θελω να απαντησεις εδω δημοσια.να το μαθουν ολοι!!! αντε πες μας!!!

ps* ωραιο iphone εχεις φτωχε μου.
png
Veteran

View Profile
« Reply #224 on: December 04, 2010, 14:58:25 pm »

Quote from: sakis on December 04, 2010, 12:39:47 pm
Quote from: jimmakos on December 04, 2010, 05:17:04 am

εγω θελω να απαντησεις εδω δημοσια.να το μαθουν ολοι!!! αντε πες μας!!!

ps* ωραιο iphone εχεις φτωχε μου.

πφφφφ, να τα και τα κομπλεξικάκια.
οι προσωπικές επιθέσεις περί iphone και φτώχειας δείχνουν το έλλειμμα άλλων επιχειρημάτων σου, φτωχέ μου.

κάνουν πάρτυ αγάπη μου, τι δεν καταλαβαίνεις;
το κατάλαβες ή να ανοίξω wikipedia;
(ανοίγεις το καπάνι σου, κι όποιον πάρει ο χάρος.)
« Last Edit: December 04, 2010, 15:02:08 pm by png » Logged

τακτοποιημένο χάος
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 Go Up Print
Jump to: