• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:38:39 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:38:39 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 93
Total: 162
Argiris
BossiTsif
apsathas
ellimoschou
theofr
gkyrodi
stolieras
theresnocur3
amprozos
DK06
dorapangeiou
ΦΙδανης Αριστοτελης
Σταυρος23
alexbaroutes
stefpapa21
giannisd
jim_sklab
tasos gourd
thathas12
KZerenidis
mixkats
eleftheria
Roidos
cealexop
Notac
christinabisdeki
Spyros.kleanthous
superkolios
Nikos_313
grethem
bougatsa
xarisagraf
nmpampal
whatdoesthefoxsay
Fotis
itsikou
qwertyuiop
mike1996
AA RE LEWN
mmikelo
christina02
thomassamaras
valco08
gpap
Deviate
vaggelis.ntokas
johnnypap
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
DimKaratzas
diamantis
moutdimi
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
aalmpanb
mdimitrig
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Μετά τη Σχολή > Στον Στρατό (Moderator: hjalmar) > Μου ήρθε το χαρτί!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Down Print
Author Topic: Μου ήρθε το χαρτί!  (Read 25937 times)
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
Re: Μου ήρθε το χαρτί!
« Reply #45 on: February 14, 2014, 01:52:25 am »

Το έρευνας και πληροφορικής είναι γαμάτο, φάση δεν κάνεις ούτε σκοπιές. Ξέρω άτομα που τελείωσαν χωρίς να έχουν κάνει ούτε βολή, ούτε εκπαίδευση. Τα κριτήρια για να σε κρατήσουν είναι να έχεις βύσμα και χαρτιά. Αν έχεις μεταπτυχιακό διευκολύνεις το βύσμα. Αν έχεις μόνο πτυχίο πρέπει να έχεις μεγάλο βύσμα. Χωρίς βύσμα, μόνο με αρκετή τύχη και μεταπτυχιακό ή καλύτερα διδακτορικό έχεις ελπίδα (μετρημένες περιπτώσεις στα δάκτυλα για κάθε σειρά) για ΕΠ. Και αν γίνει και κάποιο λάθος βρε αδερφέ και σε κατατάξουν στην ΕΠ, στην πρώτη σου μετάθεση θα σε καλωσορίσουμε στο πεζικό ή τα τεθωρακισμένα. Sad, but true.

^^DaRk_HunTeR
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #46 on: February 15, 2014, 00:03:42 am »

Quote from: mysterious on February 13, 2014, 20:28:57 pm
Hunter αν το δεις μέσα στις επόμενες 30 μέρες για ρίξε μία ενημέρωση τι παίζει στο ΚΕΠΒ και κυρίως τι γίνεται με τους έρευνας - πληροφορικής. Πόσοι ήσασταν, πόσους κράτησαν στο σώμα, με τι κριτήρια, μεταθέσεις, σε τι σώμα έστειλαν όσους κόπηκαν απο ΕΠ κλπ κλπ!
Σήμερα ορκιστήκαμε...
Αυτά που μπορώ να σου πω(μέχρι τώρα) στο περίπου είναι ότι απο τα 1100κάτι άτομα που μπήκαμε στο ΚΕΠΒ οι 80-100 ήταν ΣΕΠ και οι διαφορά τους με όσους στο χαρτί έγραφε Πυροβολικό ήταν πρακτικά ανύπαρκτη(καθώς μιλάμε για βασική εκπαίδευση). 'Ολοι κοιμόμασταν μαζί(μεικτά), όλοι εκπαιδευόμασταν στα ίδια. Άντε για να μην σε απογοητεύσω τελείως ίσως έπαιξε ένα μικρό ρόλο(λέμε τώρα) για αυτούς που επιλέχθηκαν στα γραφεία(π.χ. 1ο ΓΡΑΦ, Επιλοχάδικο, 2ο Επιτελ. Γραφ, Γραφ Διοικ. etc.).

Γενικά το ΚΕΠΒ θεωρείται καλό κέντρο και απο προσωπική εμπειρία θα σου πω πως όντως είναι(αν λάβεις υπόψην ότι πάντα μιλάμε για στρατό).

Σε κάποια φάση ήρθαν κάτι αξιωματικοί απο την Αθήνα για να καταθέσουμε τα χαρτιά μας(πτυχία, προυπηρεσίες κτλ) όσοι είχαμε επιλεχθεί για ΣΕΠ.
Aπο τους 90 οι 75 είχαν σχετικό πτυχίο(οι υπόλοιποι δεν το είχαν πάρει ακόμα), περίπου οι 20 είχαν master και βαριά 10 Phd. (Αν πέφτω πολύ έξω στα νούμερα ας με διορθώσει κάποιος που ήταν εκεί, πέτυχα 5, 6 συναδέλφους που γράφουν και στο forum).
Το βύσμα πάει σύννεφο whatsoever.

Αν σε επιλέξουν στο σώμα μετά την ορκωμοσία πας για 2,3 βδομάδες εκπαίδευση στο Γουδί στην Αθήνα και μετά σε στέλνουν σε μονάδα, μίνι συνέντευξη πήραν σε όσους δηλώσαν πως θέλουν να πάνε Αθήνα(στο ΓΕΣ) ως μονάδα.
Αν δεν σε επιλέξουν που είναι και το πιο πιθανό μπορείς να πας παντού, απο πεζικάριος γενικών καθηκόντων μέχρι διαβιβάσεις...

Απο Τετάρτη θα ξέρω να σου πω περισσότερα για την "αλλαγή" Σώματος/Όπλου...
« Last Edit: February 15, 2014, 00:10:17 am by ^^DaRk_HunTeR » Logged

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
mysterious
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #47 on: February 18, 2014, 15:24:33 pm »

Thanks man. Τα αναμενόμενα δηλαδή πάνω-κάτω. Επίσης μαθαίνω ότι αν κοπείς από ΣΕΠ πας αυτόματα διαβιβάασεις.
Αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση.

"When his life was ruined, his family killed, his farm destroyed, Job knelt down on the ground and yelled up to the heavens, "Why god? Why me?" and the thundering voice of God answered, "There's just something about you that pisses me off."
^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #48 on: February 18, 2014, 16:35:07 pm »

Για αυτό δεν είμαι σίγουρος αλλά θα το δούμε αύριο...

Επίσης μια απορία που έχω και εγώ είναι κατα πόσο ισχύει το οτι κόβονται απο το ΣΕΠ όλοι όσοι έχουν μειωμένη θητεία...(οψόμεθα).

Αν έχεις συγκεκριμένες απορίες για το Στρατόπεδο της Θήβας ρώτα ότι θες...

The minstrel
^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #49 on: February 21, 2014, 18:58:46 pm »

Quote from: mysterious on February 18, 2014, 15:24:33 pm
Thanks man. Τα αναμενόμενα δηλαδή πάνω-κάτω. Επίσης μαθαίνω ότι αν κοπείς από ΣΕΠ πας αυτόματα διαβιβάασεις.
Αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση.
Απο τα 80-90 δηλωμένα άτομα ΣΕΠ Πανελλαδικά τα οποία ήταν στο ΚΕΠΒ συνέχισαν στο ίδιο σώμα οι 50 περίπου απο τους οποίους μόνο ένας ήταν μειωμένης θητείας (8μηνο). Το αν εν τέλει αυτό παίζει ρόλο δεν μπόρεσα να το διαπιστώσω απο έγκυρη πηγή... Ούτε ο Λοχαγός που ρώτησα ούτε ο Ταγματάρχης ξέραν σίγουρα. Μόνο κάποιος απο το ΓΕΣ μπορεί να δώσει έγκυρη απάντηση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με καλό δόντι πας παντού απο παντού άσχετα αν είσαι 3,6,8,9μηνο.
Γενικά, μείναν στο σώμα αρκετοί με απλό πτυχίο όπως Εφαρμοσμένης Πληροφορικής(χωρίς προυπηρεσία και βύσμα), απλής Πληροφορικής και ΗΜΜΥ προφανώς... οπότε δεν υπάρχει θέμα Master or Phd only...

Κανείς δεν πήγε στο Γουδί για εκπαίδευση απο αυτή την ΕΣΣΟ(330, 14Α) και διασκορπίστηκαν σε όλη την Ελλάδα.

Οι διαβιβάσεις όντως είναι το πιο συχνό επόμενο σώμα στο οποίο πάνε όσοι δεν μένουν ΣΕΠ.

Edit
==============
Tip - Morale: Μη δηλώσετε ότι είστε μειωμένης θητείας στο Κέντρο είτε στα χαρτιά που θα σας δώσουν οι αξιωματικοί απο το ΣΕΠ... μόλις βγουν οι μεταθέσεις και εξασφαλίσετε ότι μείνατε στο Σώμα και πάτε στη Μονάδα τότε ελεύθερα δηλώστε 6μηνο, 8μηνο κ.ο.κ.
« Last Edit: February 24, 2014, 16:22:59 pm by ^^DaRk_HunTeR » Logged

The minstrel
stigmatized
Θαμώνας

Π-ΟΤΕ ξανά...

View Profile
« Reply #50 on: March 02, 2014, 20:11:50 pm »

Μιας και είμαστε προ των πυλών, κανείς για Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) Σπάρτης; Άντε να δούμε στα γεράματα πως είναι και αυτός ο κόσμος..

The video for Knights of Cydonia:

It involves a kung-fu cowboy armed with a laser gun, who takes over a small town many years in the future, only to be struck down by an evil sheriff who pins him to the ground in the desert, where he's rescued by a woman on a unicorn.

Muse are weird, deal with it
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #51 on: March 02, 2014, 21:18:19 pm »

Quote from: bakeneko on February 14, 2014, 01:52:25 am
Το έρευνας και πληροφορικής είναι γαμάτο, φάση δεν κάνεις ούτε σκοπιές. Ξέρω άτομα που τελείωσαν χωρίς να έχουν κάνει ούτε βολή, ούτε εκπαίδευση. Τα κριτήρια για να σε κρατήσουν είναι να έχεις βύσμα και χαρτιά. Αν έχεις μεταπτυχιακό διευκολύνεις το βύσμα. Αν έχεις μόνο πτυχίο πρέπει να έχεις μεγάλο βύσμα. Χωρίς βύσμα, μόνο με αρκετή τύχη και μεταπτυχιακό ή καλύτερα διδακτορικό έχεις ελπίδα (μετρημένες περιπτώσεις στα δάκτυλα για κάθε σειρά) για ΕΠ. Και αν γίνει και κάποιο λάθος βρε αδερφέ και σε κατατάξουν στην ΕΠ, στην πρώτη σου μετάθεση θα σε καλωσορίσουμε στο πεζικό ή τα τεθωρακισμένα. Sad, but true.

δεν ισχύει τίποτα από αυτά
από την αρχή μέχρι το τέλος αυθαίρετο ποστ

- γενικά ως ΗΜΜΥ αν προεπιλεχθείς, σχετικά random, για ΕΠ πολύ δύσκολα να μην μείνεις ΕΠ. Πρώτο κριτήριο φαίνεται να είναι τα 8μηνα. Αν κοπείς από ΕΠ λόγω 8μηνου πας 99% ΔΒ. Κανένας λόγος να στεναχωρηθείς καθώς ως 8μηνο έχεις ευνοική μετάθεση και ως διαβιβαστής είσαι το ίδιο ίσως και καλύτερα από τους ΕΠ.

- ως ΕΠ το αν θα κάνεις ΣΠΕΝ είναι εντελώς random και εξαρτάται από τη θέληση του διοικητή του λόχου σου.

- ως ΕΠ το αν θα κάνεις υπηρεσίες (σκοπιές, περίπολα κλπ) είναι εντελώς random και εξαρτάται από τη μονάδα στην οποία έτυχε να πας.

- δεν ξέρω καμία περίπτωση κατά την οποία αφού μείνει κάποιος ΕΠ να αλλάξει μετά σώμα.  

γενικά το βύσμα σε κάθε περίπτωση καταπολεμά το randomness της διαδικασίας. Αλλά σκατά στα βύσματα.

Μη κάνετε το λάθος, άμα αποφασίσετε να πάτε στρατό, να πάτε χωρίς να χετε πάρει το πτυχίο.
Αυτά.

η φάση οποιουδήποτε στρατού γαμιέται.
« Last Edit: March 02, 2014, 21:43:23 pm by vag » Logged
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #52 on: March 02, 2014, 23:51:17 pm »

Έλα ρε γκρινιάζετε κι εσείς ...  Grin
Εμένα που μου ήρθε και 2ο και 3ο χαρτί για "μετεκπαίδευση" μίας μέρας τι να πω?  Tongue
Καλά αυτή η μέρα είναι πολύ χύμα, ξεκινάει κατά τις 10 και το λήγουν για να μη τους γιουχάρουμε κατά τις 13:30 και πολύ είπα αλλά πάλι σου φαίνεται σαν να έκανες καμιά βδομάδα θητεία  Cheesy
Ξέρεις τι είναι πρωί πρωί να σου λένε στις 10 οτι δεν έχει ΚΨΜ η μονάδα διότι δεν έχει φαντάρους να το κρατάνε και να πρέπει να περάσεις ένα 4ωράκι χωρίς φρεσκοχτυπημένο φραππέ? Εγώ είχα βέβαια προνοήσει και οι άλλοι με κοιτούσαν με φθόνο  Grin
γιατί πήγα με ένα τέτοιο σκωτσέζικο pint γεμάτο αφρό

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #53 on: March 04, 2014, 14:58:06 pm »

Quote from: vag on March 02, 2014, 21:18:19 pm
δεν ισχύει τίποτα από αυτά
από την αρχή μέχρι το τέλος αυθαίρετο ποστ
ναι το παραδέχομαι, τα έβγαλα όλα από το μυαλό μου επειδή είμαι κακούλης Tongue

mitsos_dlx
Θαμώνας

View Profile
« Reply #54 on: March 07, 2014, 00:51:28 am »

Για να καταταγεί κανείς ως Έρευνας Πληροφορικής (δηλαδή να το για να τον στείλουν στο κέντρο Θήβας με αυτή την ένδειξη, όχι για το αν θα μείνει τελικά ως τέτοιος) είναι απαραίτητο να κάνει ξεχωριστή αίτηση στη στρατολογία;
Το λέω γιατί έκοψα προχθές την αναβολή μου και έβαλα ως επάγγελμα HMMY. Αρκεί αυτό; Πτυχίο θα πάρω τον Απρίλιο. Να πάω ξανά στη στρατολογία τώρα; Να πάω όταν πάρω το πτυχίο; Επίσης δήλωσα ότι θέλω να μπω Μάιο αν γίνεται (αν και είμαι εκπρόθεσμος για τότε, αλλά άκουσα ότι συνήθως αυτό γίνεται δεκτό). Άρα μέχρι να πάρω το πτυχίο ίσως να είναι αργά αν θέλει ξεχωριστή αίτηση...

Help please εσείς που μπήκατε εκεί...
^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #55 on: March 07, 2014, 14:30:07 pm »

Quote from: mitsos_dlx on March 07, 2014, 00:51:28 am
Για να καταταγεί κανείς ως Έρευνας Πληροφορικής (δηλαδή να το για να τον στείλουν στο κέντρο Θήβας με αυτή την ένδειξη, όχι για το αν θα μείνει τελικά ως τέτοιος) είναι απαραίτητο να κάνει ξεχωριστή αίτηση στη στρατολογία;
Το λέω γιατί έκοψα προχθές την αναβολή μου και έβαλα ως επάγγελμα HMMY. Αρκεί αυτό; Πτυχίο θα πάρω τον Απρίλιο. Να πάω ξανά στη στρατολογία τώρα; Να πάω όταν πάρω το πτυχίο; Επίσης δήλωσα ότι θέλω να μπω Μάιο αν γίνεται (αν και είμαι εκπρόθεσμος για τότε, αλλά άκουσα ότι συνήθως αυτό γίνεται δεκτό). Άρα μέχρι να πάρω το πτυχίο ίσως να είναι αργά αν θέλει ξεχωριστή αίτηση...

Help please εσείς που μπήκατε εκεί...
Λοιπόν έχουμε και λέμε... Αν την έκοψες προχθές το νορμάλ είναι να μπεις (Ιούλιο)
Με τη Δ'/ΕΣΣΟ (Ιούλιος) -> Από 1 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου του έτους κατατάξεως.

Όπως και να χει πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα γράφει το χαρτί κατάταξης σου όταν βγει(πρώτα βγαίνει σε ηλεκτρονική μορφή).
Να ελέγχεις συχνά το σαιτ της στρατολογίας και εκει θα δείς το μέρος και το σώμα που θα σε τοποθετήσουν.
Aν δεν σε στείλουν Θήβα όπως εμένα που το χαρτι αρχικά έγραφε Σπάρτη τότε έχει νόημα να κάνεις αυτήν την αίτηση που λέμε για το
Σώμα έρευνας Πληροφορικής και ναι μόλις πάρεις το Πτυχίο στα χέρια σου θα βοηθούσε να το καταθέσεις μαζί με την αίτηση.

Να ξες πάντως πως στη Θήβα είχαμε στο Σώμα και παιδιά χωρίς Πτυχίο στα χέρια τους βέβαια κανείς τους δεν συνέχισε στη μονάδα
ως ΣΕΠ αλλά ήρθαν στο κέντρο με αυτήν την ειδικότητα. Οπότε παίζει να σε πάρουν σε πρώτη φάση και χωρίς Πτυχίο και αν γίνει έτσι
το καταθέτεις μετά στο κέντρο όταν έρθουν για συνέντευξη.
« Last Edit: March 07, 2014, 14:32:17 pm by ^^DaRk_HunTeR » Logged

The minstrel
^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #56 on: March 18, 2014, 19:38:41 pm »

Άντε να μπαίνουν οι νέοι...

Β' ΕΣΣΟ 2014

The minstrel
Salvation
Guest
« Reply #57 on: October 10, 2014, 23:00:38 pm »

Μιας και βγήκαν οι κατατάξεις έχεις κανείς εμπειρία απο ΚΕΠΒ Θήβα;
Mycroft
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #58 on: October 10, 2014, 23:43:13 pm »

Μη κάνετε το λάθος, άμα αποφασίσετε να πάτε στρατό, να πάτε χωρίς να χετε πάρει το πτυχίο.

Αυτο σηκωνει πολλη κουβεντα. Εγω μπηκα με 3 μαθηματα τον Ιανουαριο (330/9μηνος) και ορκιστηκα τον Ιουλιο. Δεν λεω οτι ηταν ιδανικη η κατασταση μου η δε θητεια ηταν για τον πεο καβαλα. Αλλα γλυτωσα χρονο (πιστευω) γιατι οπως το βλεπω και εκτος στρατου να ημουν στην καλυτερη των περιπτωσεων παλι Ιουλιο θα ορκιζομουν και μετα θα εκανα διακοπες τουλαχιστον μεχρι και τον Αυγουστο. Απολυομαι σε 9 μερες, 20 Οκτωβριου οποτε χανω με την θητεια ουσιαστικα τις διακοπες μου και τους μηνες Σεπτεμβρη και Οκτωβρη.
Με αρκετο αγχος αυτα και χωρις να το προτεινω καθως οι ηλεκτρολογοι (και οι μηχανολογοι που ειμαι εγω) δεν ειναι σχολες που θα προτεινα να μπεις εχοντας στην πλατη μαθηματα (η εστω πολλα μαθηματα).

Στον αντιποδα απο την παρατηρηση συνφανταροι που πηραν πτυχιο και μπηκαν Σεπτεμβριο η Νοεμβριο κανουν απλα και αγχος-free την θητεια τους και μετα κανουν διακοπες.

η φάση οποιουδήποτε στρατού γαμιέται.

word
« Last Edit: October 11, 2014, 00:19:46 am by gkove » Logged
antonios

View Profile
« Reply #59 on: October 11, 2014, 08:20:07 am »

Quote from: Valerie on October 10, 2014, 23:00:38 pm
Μιας και βγήκαν οι κατατάξεις έχεις κανείς εμπειρία απο ΚΕΠΒ Θήβα;

Ζωάρα θα κάνεις.... Το μονο αρνητικο οτι δεν εχει ζεστο νερο καθε μερα!! Πολυ καλα στελεχη και συνηθως αρκετα υηλο επιπεδο. Απα τωρα θα εχει πολυ κοσμο, οποτε ετοιμασου να σιχαθεις τον εαυτο σου απο βρωμια.   Smiley
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Up Print
Jump to: