• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:17:01 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:17:01 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by okan
[Today at 00:13:54]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426701
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 41
Guests: 150
Total: 191
Nianaro
Βασιλης
engineer2030
soktas
Aftzidou
kriton
gkarapip
maestros
alexlabis
ThanosV
Nikos_313
mitsos753905
chaniotism
gcheristanidhs
mpaltzak
ANDVRONTZOS
IBOURAS
Διάλεξις
spetrakis
st3.kt
lasef
natavhoo
BB
sigklitiki
Karkarias
odkoutrolikos
elischat
giannisdomu
acolak
Elenit
Nikikouss
kpapama
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Κυλικείο - Λέσχη - Εστίες (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Δωρεαν φαγητο για ολους τους φοιτητες στη λεσχη του απθ ως τον Δεκεμβρη?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Δωρεαν φαγητο για ολους τους φοιτητες στη λεσχη του απθ ως τον Δεκεμβρη?  (Read 9877 times)
antonios
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Δωρεαν φαγητο για ολους τους φοιτητες στη λεσχη του απθ ως τον Δεκεμβρη?
« Reply #15 on: September 26, 2010, 16:57:46 pm »

Quote from: Social_waste on September 26, 2010, 16:40:35 pm
το οτι δεν ειναι γευστικα δεν σημαινει οτι βλαπτουν την υγεια.
εντοπισε τη διαφορα και πες αυτο που εννοεις.

κοίταξε, νομίζω ότι μετά από τουλάχιστον 18-19 χρόνια κανονικού φαγητού, μπορώ να διακρίνω τουλάχιστον το φυσιολογικό φαγητό από το φρικτό... αυτό το φαγητό με άριστα το 10 θα έπαιρνε άνετα ένα 2.....
με μικρές εξαιρέσεις πάντα... υπάρχουν φαγητά τα οποία είναι αρκετά καλά... η βάση όμως παραμένει κάτω από ένα όριο...
δεν μιλάω μόνο για γεύση, μιλάω γενικά!!
ρίσκαρε να φας μία μέρα που θα έχει μπιφτέκι και θα καταλάβεις..... από γεύση μπορεί να είναι καλό, με μία καλύτερη ματιά θα καταλάβεις.... δεν μιλάω για τρίχες, κομμάτια χαρτιού κ.λ.π. που έχω βρε σε σαλάτες, πατάτες και τέτοια....

όσοι για τα φασόλια στο χημείο του κράτους προτείνω να μην τα στείλουμε... θα μας βάλουν όλους σε καραντίνα μετά από όσα φάγαμε!!!!!
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #16 on: September 26, 2010, 17:05:50 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:08:42 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
antonios

View Profile
Re: Δωρεαν φαγητο για ολους τους φοιτητες στη λεσχη
« Reply #17 on: September 26, 2010, 17:11:27 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on September 26, 2010, 17:05:50 pm
Τι λέτε ρε παιδιά τόσα χρόνια δεν έχει ακουστεί τίποτα για τη λέσχη. Το ότι δε σας αρέσει το φαγητό είναι άλλο, δε σημαίνει ότι έχει πρόβλημα υγιεινής.

Επίσης ένα φαγητό που ετοιμάζεται μαζικά για τόσα άτομα να μην είναι τόσο γευστικό. Και στη τελική τα περισσότερα "γευστικά" φαγητά δεν είναι τα πιο υγιεινά για πολλούς λόγους.

Στη τελική σε όποιον αρέσει να τρώει "γευστικό" φαγητό και να πληρώνει ας παραγγείλει delivery πιτόγυρα. Δε χρειάζεται να αλλάξει η λέσχη.

δηλαδή εσύ ακούς συνέχεια καλά λόγια για τη λέσχη??? μάλλον εμένα όλοι μου οι γνωστοί είναι τότε βουτυρομπεμπέδες και προτιμούν τους πιτόγυρους.......
δεν θέλω να σπέρνω κακίες, απλά τη γνώμη μου εξέφρασα και απ' ότι κατάλαβα κι άλλοι έχουν την ίδια αποψη με μένα!!!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
Re: Δωρεαν φαγητο για ολους τους φοιτητες στη λεσχη
« Reply #18 on: September 26, 2010, 17:18:19 pm »

αντώνιε, από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι μπερδεύεις την ποιότητα του σέρβις με την ποιότητα του φαγητού.
7 χρόνια είμαι σε αυτή τη σχολή και δεν έχω δει τίποτα από τις τρίχες και το χαρτί στα φαγητά της λέσχης.

Μαγειρεύεις; Μπορείς να ξεχωρίσεις π.χ. ποικιλίες φασολιών; Υπάρχουν κάποια που είναι άνοστα, κάποια όχι. Guess what, τα άνοστα είναι τα πιο φθηνά/χαμηλής ποιότητας. Πιστεύω ότι τα φασόλια στη λέσχη είναι νόστιμα και δε φταίνε τα μπαχαρικά γι'αυτό.

Συμφωνώ ότι το μπιφτέκι δεν είναι καλό φαγητό. Όχι της λέσχης αλλά γενικά. Ψωμί με κρέας (=μπιφτέκι) δεν είναι εύκολος συνδυασμός για το στομάχι σου. Πρόσεξε τις μπριζόλες που φτιάχνουν και πες μου αν μπορείς να διακρίνεις ποιότητα στο κρέας. Εγώ θα προτιμούσα της λέσχης από ενός εστιατορίου.
Αν και, προσωπικά, δεν ασχολούμαι με κρέας ώστε να αναγκάζομαι να σκέφτομαι τι επιπτώσεις θα έχουν οι ορμόνες που βάζουν στα ζώα, επάνω μου. Εδώ κι ένα χρόνο είμαι χορτοφάγος.

Σχετικά με τα λάδια, συμφωνώ ότι είναι ανθυγιεινά. Το μαγειρεμένο λάδι γενικά έχει πολλά κακά λίπη, και δε μου αρέσουν τα σογιέλαια, ηλιέλαια που χρησιμοποιούν. Βέβαια όπως δεν περιμένω από εστιατόριο να έχει ωμό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο εξαγωγής εν ψυχρώ στα φαγητά του, δεν το περιμένω ούτε από τη λέσχη. Αν θέλεις να κάνεις κάτι σωστά, κάντο μόνος σου, λέω στον εαυτό μου.

Επίσης, προσέξτε τα μενού. Ειναι μελετημένο το μεσημεριανό-βραδυνό ώστε να υπάρχει ισορροπία (κυρίως στα λίπη και τις πρωτεΐνες) σε αυτό που τρώει ο φοιτητής σε μια μέρα.
Γιατί είμαι σίγουρος ότι αν αφήσεις τον φοιτητή θα τρώει κάθε μέρα τηγανιτές πατάτες και μπριζόλα ή πίτσα (και εγώ είχα τέτοια νοοτροπία).

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
mxkrtg13
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #19 on: September 26, 2010, 17:42:31 pm »

Συμφωνώ με τον 4Dcube.
Το φαγητό της λέσχης είναι μια χαρά,πολύ καλύτερο απο τα μισά μαγαζιά της πόλης και σίγουρα καλύτερο απο αυτό της Άθωνος και κάθε Αθωνος.Τόσα χρόνια είμαι εδώ και τρώω 5 χρόνια στη λέσχη.Μάντεψε δεν έχω πάθει τίποτα.
Να ρωτήσω.Πόσοι απά σας ακούσατε για κάποιον που έφαγε στο τάδε μαγαζί(κρεπάδικο,γυράδικο,ταβέρνα κτλ) κ τον έστειλε κρεβάτι και WC?Σίγουρα όλοι.Έχετε δει κάτι παρόμοιο στη λέσχη???Δε νομίζω.
Και για τον φίλο που λέει δεν τον πειράζει να δίνει 1-2 ευρά και να τρώει καλύτερα sorry αλλά θα δίνεις 5-6  έως 10ευρά και θα τρως ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια!Έχουμε πάει κ σε άλλες λέσχες στην ελλάδα και το διαπιστώσαμε(γιάννενα,ηράκλειο,ΠΑΜΑΚ)

Ευχαριστώ πολύ,αλλά ξεχνάς μερικά.Το φαί μου το χαρτί μου την TV μου το ψυγείο μου την καφετιέρα μου το PC μου το κρεβάτι μου την ντουλάπα μου την παρέα μου την γυναίκα μου τη δουλειά μου την οικογένεια μου το χόμπυ μου κ αντε γαμήσου εσύ κ το σπρέυ σου.
png
Veteran

View Profile
« Reply #20 on: September 26, 2010, 17:49:46 pm »

Μα γιατί τόση δυσαρέσκεια; Αν εξαιρέσεις το σοκ της πρώτης μέρας (είχε και φακές Tongue) το φαγητό της λέσχης τρώγεται μέχρι και ευχάριστα, ειδικά άμα πεινάς. Roll Eyes

Και πρέπει να μείνει στους φοιτητές η δυνατότητα να τρώνε δωρεάν δύο γεύματα την ημέρα, έστω και με την παρούσα ποιότητα, η οποία δεν είναι ΑΑ, αλλά είναι ικανοποιητική.Το να μπει αντίτιμο δεν είναι καλή ιδέα (όχι ότι θα με ρωτήσουν, αλλά λέμε τώρα). Γιατί όταν κάτι είναι δωρεάν, πάει και τελείωσε. Αντιθέτως, όταν μπει ένα μικρό συμβολικό αντίτιμο για κάθε γεύμα τότε είναι πολύ πιο εύκολο να αυξηθεί σε τιμές διόλου συμβολικές, χωρίς ανάλογη αύξηση της ποιότητας.

Quote from: Junior on September 26, 2010, 16:02:04 pm
Ή απλά είναι η αίσθηση που σου δίνει επειδή είναι δωρεάν και δημόσια;
αυτό. η εμπειρική παρατήρηση δείχνει ότι η αίσθηση αυτή υπάρχει για πολλά δωρεάν και δημόσια πράγματα.

τακτοποιημένο χάος
antonios

View Profile
« Reply #21 on: September 26, 2010, 17:52:36 pm »

Μάλλον καταλάβατε κάτι λάθος...... Πρώτα απ' όλα κι εγώ τρώω στη λέσχη, αλλά όχι όλα τα φαγητά.... Λέω απλά ότι είναι εντελώς άκυρο να ταΐζουμε άσχετους, όταν με τα ίδια λεφτά μπορούμε να βελτιώσουμε κατά πολύ την ποιότητα...... Τα χρήματα τα δίνουν για εμάς, για να τρώμε υγειινά και φυσικά αυτό μπορεί να γίνει, αν υπάρξει συμμάζεμα!!! εκεί επικεντρώθηκα, όχι τόσο στο ότι δεν είναι υγειινά τα φαγητά!!
μάλλον με παρεξηγήσατε, δεν το παίζω ούτε chef, ούτε λάτρης των μαγειρεμένων στον ατμό!!! Grin Grin
ΚΗΜΜΥ
Επιβεβαρυμένος

Κ από το Καμμένος...

View Profile
« Reply #22 on: September 26, 2010, 17:54:07 pm »

To σοκ της πρωτης μερας ηταν τα σιροπιαστα! Για την ακριβεια το σοκ ειναι οτι δεν τα εχω ξαναδει Tongue
Και κοτοπουλο και γλυκα! Cheesy

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #23 on: September 26, 2010, 17:55:27 pm »

Θέλουμε τιμές λέσχης ποσειδιού με την ανάλογη ποιότητα! Tongue

άνευ πλάκας, αν είναι να αλλάξει η λέσχη να αλλάξει προς αυτή τη σκοπιά.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

png
Veteran

View Profile
« Reply #24 on: September 26, 2010, 18:00:06 pm »

Quote from: AgentCain on September 26, 2010, 17:55:27 pm
Θέλουμε τιμές λέσχης ποσειδιού με την ανάλογη ποιότητα! Tongue

άνευ πλάκας, αν είναι να αλλάξει η λέσχη να αλλάξει προς αυτή τη σκοπιά.

όχι, θα ξεπαραδιαστούμε!

τακτοποιημένο χάος
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
deleted
« Reply #25 on: September 26, 2010, 18:06:08 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:08:39 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

insanegr
Θαμώνας

Μηχανολόγος χαμένος στην άβυσσο του τημμυ...

View Profile
« Reply #26 on: September 26, 2010, 18:18:11 pm »

4.5 euros Μ.Ο. την ημέρα, 5 μέρες τη βδομάδα, 4 βδομάδες το μήνα...90 ευρά/μήνα φαί λέσχης. Αλλά: καλύτερη μερίδα ποσοτικά&ποιοτικά. χμμμ. αυτο είναι (+) - Σε περίπτωση που ακολουθηθεί μοντέλο ποσειδολέσχης.

Ωστόσο, παύει να ισχύει η επική διδισκία! Κόψε το λαιμό σου και χόρτασε με 1 μερίδα. Μμμμ (-)

Ακόμα λόουντινγκ κάνω για το θέμα, δεν έχω καταλήξει. Όσον αφορά τα κλασικά, "αυτό το φαί είναι για μας"-"έξω οι ξένοι από τη λέσχη"κλπ κλπ, ακούγεται ΤΟΣΟ ΣΙΚ που γίνομαι sick. 110.000 φοιτηταί ζήτημα να τρων 5.000 κατά μέσο όρο κάθε μέρα, και μας πειράζουν οι εξτρά 300 που θα φάν. Ναι ειλικρινά αυτοί είναι το πρόβλημα. Αν δεν υπήρχαν πιστεύω θα τρώγαμε 2 φορές τη βδομάδα αστακομακαρονάδα με σαλάτα χαβιάρι/σολωμό και για επιδόρπιο σαμπάνια. Τζιζας...

*Πάντως, ποιότητα και υγειινή αναγκαστικά έχει η λέσχη. Ταίζει κάθε μέρα πολλούς ανθρώπους, διαφορετικούς, ως προς οργανισμό (δεν είναι εμβολιασχμένοι φαντάροι), και ποτέ μα ποτέ δεν έχει παίξει θέμα δηλητιρίασης, σαλμονέλας, δεν ξέρω και γω τι άλλο. Περνά καθημερινά από τεστ και δεν την έχει πατήσει.
Για να μην αναφερθώ στην ποιότητα των φρούτων, συγκεκριμένα μήλα και πορτοκάλια. Ό,τι ακριβότερο έχει η ελληνική αγορα. Τώρα αν κάποιος αναφέρει πως υπάρχει μίζα στη μέση, δε θα πολυδιαφωνήσω, αλλά βγαίνω οφτόπικ.

provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #27 on: September 26, 2010, 18:22:11 pm »

Quote from: insanegr on September 26, 2010, 18:18:11 pm
Ακόμα λόουντινγκ κάνω για το θέμα, δεν έχω καταλήξει. Όσον αφορά τα κλασικά, "αυτό το φαί είναι για μας"-"έξω οι ξένοι από τη λέσχη"κλπ κλπ, ακούγεται ΤΟΣΟ ΣΙΚ που γίνομαι sick. 110.000 φοιτηταί ζήτημα να τρων 5.000 κατά μέσο όρο κάθε μέρα, και μας πειράζουν οι εξτρά 300 που θα φάν.

του Λ οι 300 τρωγανε μελανα ζωμό. Αυτοι οι 300 μου φάγαν το μπιφτέκι μου....

Quote from: insanegr on September 26, 2010, 18:18:11 pm
Ναι ειλικρινά αυτοί είναι το πρόβλημα. Αν δεν υπήρχαν πιστεύω θα τρώγαμε 2 φορές τη βδομάδα αστακομακαρονάδα με σαλάτα χαβιάρι/σολωμό και για επιδόρπιο σαμπάνια. Τζιζας...

ρε τι ειναι η λέσχη του πανεπιστημιου; λαικό σισιτιο;
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ!

υγ: καλύτερα φακές παρα χαβιάρι.

bay bay timy.
Sonic
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #28 on: September 26, 2010, 18:33:05 pm »

πραγματικα ρε antonios δεν ξερω τι να υποθεσω..
οταν διαβασα περι λαδιου αυτοκινητου και παντοφλας περα απ το οτι πεθανα στο γελιο φανταστηκα οτι μαλλον εισαι απ τα ατομα που δεν εχουν πατησει στη λεσχη και απλα αναπαραγουν οτι ακουν απο αλλους που επισης δεν εχουν φαει ποτε. εγω τρωω εκει τα 3 χρονια που ειμαι εδω(και σκοπευω να συνεχισω) για λογους οικονομιας αλλα και γιατι δεν θεωρω τους γυρους πιο υγιεινη επιλογη. δε φαινεται να εχω παθει τιποτα,ουτε εγω αλλα ουτε και οι ποσοι ακομη φοιτητες που την επιλεγουν. ειναι αλλο το να κρινεις την ποιοτητα του φαγητου λαμβανοντας υποψην το ποσα ατομα θα πρεπει να ταισει και αλλο το να λες τις ανοησιες (τουλαχιστον) που λες. και οσο για τα ατομα που πληρωνονται για να καθονται δεν καταλαβαινω τι εννοεις. μαλλον τις καθαριστριες που καθονται οταν τρωμε και ξεκινανε τη δουλεια τους οταν κλεινει η λεσχη για τους φοιτητες....
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
deleted
« Reply #29 on: September 26, 2010, 18:39:03 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:08:37 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print