• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:25:34 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:25:34 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 35
Guests: 137
Total: 172
thpanousis
Tsn
ismini.h
Elenit
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
tinidou
Theislander
thomasdt
stelinas
Stelios V.
tasos gourd
Captain
rafail zisiadis
kakousios
aplos paratiritis
GeorgeGk
asimomyti
Mr Watson
maestros
babistso
Aria10
Kelly Tsimpouri
stavr0s16
nikpapoutsi
ThanosV
chriskazakos
kouf
AA RE LEWN
Saint_GR
antreassv
palladas
eed
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > Ερωτήσεις πρωτοετούς σχετικά με τη σχολή!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Ερωτήσεις πρωτοετούς σχετικά με τη σχολή!  (Read 6062 times)
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

οχι δεν ειμαι ο γνωστος χαρης

View Profile
Re: Ερωτήσεις πρωτοετούς σχετικά με τη σχολή!
« Reply #15 on: September 07, 2010, 16:17:11 pm »

μια ακομη συμβουλη ειναι να μη διαβασεις τα παραπανω ποστ!

καλα ρε τι του λετε,θα τα χει παιξει τωρα Cheesy

mendelita
Καταστραμμένος

will you be my guinea pig?

View Profile
« Reply #16 on: September 07, 2010, 16:20:11 pm »

Quote from: harris on September 07, 2010, 16:17:11 pm

Από το πληκτρολόγιό μου το πήρες!! Tongue

Βασικά είναι ένας τρόπος να καταλάβει πόσο τρελός θα γίνει κι αυτός μετά από κάποια χρόνια στη σχολή.. Cheesy

It's impossible to kiss your own elbow.
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

οχι δεν ειμαι ο γνωστος χαρης

View Profile
« Reply #17 on: September 07, 2010, 16:21:07 pm »

Quote from: mendelita on September 07, 2010, 16:20:11 pm

Quote from: harris on September 07, 2010, 16:17:11 pm

Από το πληκτρολόγιό μου το πήρες!! Tongue

Βασικά είναι ένας τρόπος να καταλάβει πόσο τρελός θα γίνει κι αυτός μετά από κάποια χρόνια στη σχολή.. Cheesy

τρελός--->>>>καμμενος εννοεις; Grin

arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #18 on: September 07, 2010, 16:42:13 pm »

Γιαννη ελπιζω να εισαι αθλητικος τυπος με πλουσια μακρυα κωμη (ξανθη) μη καπνιστης, με χομπυ.

Τωρα κατσε βγαλε μια φωτο πως εισαι , και γραψε ενα κειμενακι τι πιστευεις περι ζωης και ευκαιριων σπουδων και κοινωνιας.

Καθε 365 μερες κανε το αντιστοιχο και προσεχε μην πιασεις τον εαυτο σου μετα απο 7 χρονια να θες τα μισα μαθηματα για πτυχιο.
(και κυριως να απειλεις τη ζωη και την περιουσια των καθηγητων μεσω της electroauth επειδη δεν την παλευεις καστανο)

Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ Κ@ _ _ _ _ _Σ ΚΑΙ Π_ _ _ _ _ _ _ _Σ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

クリスチネットあなたの者だから...
2bleDooR
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #19 on: September 07, 2010, 16:47:03 pm »

ΤΡΕΧΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. : επειδη ειναι αργα....σαν καμμενος απο χερι απο αυτη τη σχολη (φταιω κι εγω αλλα δεν ηξερα τι π...αλουκι ηταν) να περνας 3-4 μαθηματα την εξεταστικη.Εγω αυτο θα εκανα αν ημουν πρωτοετης! :'(

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
και σαν χινάρι της ρεάλ μεσά στο μπέρναμπέου!
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: September 07, 2010, 16:49:41 pm »

οσοι σου λένε να φυγεις
στο λένε γιατι νομιζουν οτι θα τους φας θεση εργασίας.

Εγώ σου λεω να μεινεις
και να κανεις ιδιαιτερα σε ολα τα μαθηματα μαζι μου  Cheesy

bay bay timy.
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #21 on: September 07, 2010, 16:52:27 pm »

Quote from: provataki on September 07, 2010, 16:49:41 pm
στο λένε γιατι νομιζουν οτι θα τους φας θεση εργασίας.

Αν ειναι να αρχισουμε ολοι μαζι τα αστεια να φτιαξουμε και τη δια8εση του παιδιου.... Grin Grin Grin

クリスチネットあなたの者だから...
Angie_Ann
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #22 on: September 07, 2010, 17:23:15 pm »

Αν δεν σκοπεύεις να χαραμίσεις τα νιάτα σου στα βιβλία τότε ή γίνε άσος της αντιγραφής ή πάρτο απόφαση πως το πτυχίο είναι...μακριααααααααααα Cheesy
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: September 07, 2010, 17:58:38 pm »

Εχμ κυκλωματα Ι να περασεις φιλε μαζι με το σχεδιο
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #24 on: September 07, 2010, 19:38:47 pm »

Cheesy Ρε τι του λέτε του παιδιού? Η άποψη που θα έχει σχηματίσει είναι οτι στο Τμήμα όταν φτάσεις στο 3ο έτος και πας να δώσεις Κυκλώματα ΙΙΙ θα ακούσεις για έναν παλιό φοιτητή του τμήματος με 3 μάτια, 2,5 χέρια και 7 παπάρια που τα βράδια γινόταν βρυκόλακας και έπινε το αίμα από μικρά γατάκια  Cheesy Grin Grin Grin, οτι έκανε τραγικό λάθος, το οποίο προλαβαίνει δεν προλαβαίνει να διορθώσει  Sad Shocked, οτι θα του μπει κανένα αγγούρι στον ποπό του, οτι θα καεί εντελώς, οτι είναι ή θα γίνει gay ( Cheesy), οτι καλύτερα φαντάρος παρά ηλεκτρολόγος, οτι ο Αη Βασίλης εδρεύει στο Τμήμα  Cheesy, οτι αν θες να είσαι πρώτος στα μαθηματα στις γκόμενες και στην αλητεία είναι υποχρεωτικό να γραφτείς στην ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων (!!! Cheesy  Grin), οτι πρέπει να ξέρει τι είναι το hitokiri battosai και η Καορου-Ντονο  Cheesy Grin.
Νομίζω οτι είστε λίγο υπερβολικοί: 6 παπάρια έχει ο φοιτητής βρυκόλακας, όχι 7  Tongue Cheesy Grin
Το τρομάξατε για τα καλά το παιδί, σα δε ντρέπεστε. Tongue
« Last Edit: September 07, 2010, 19:41:07 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Errikos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Success is a journey, not a destination. – R. Arbi

View Profile
« Reply #25 on: September 07, 2010, 19:45:11 pm »

Να σκέφτεσαι τι θα έκανε αυτός στις δύσκολες στιγμές που έρχονται..

"Happiness is not the absence of problems but the ability to handle them."
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: September 07, 2010, 20:33:09 pm »

τραγικοτητες.

η σχολή ειναι δύσκολη αλλά παλευεται με λίγη οργάνωση.
ισα ισα που ειναι και καπως καλό αυτό γιατι μαθαινεις να διαβαζεις μονος σου και να οργανωνεσαι.
ούτε καλόγερος πρεπει να γινεις, αλλα αμα "ρεμαλιαζεις" μονο, πτυχιο δε βλεπεις. Εκτος αν εισαι το τζινι* και διαβάζεις τελευταιο βράδυ και γραφεις 10αρια.
Αυτά μονο στο παιδαγωγικο...  Cheesy

υγ: αλλα πρεπει να το κανεις απο το 1ο εξαμηνο αλλιως τον πουλο. άντε να μαζευτείς μετά....

*ή αμα δινεις ηλεκτρολογικά υλικά/αριθμητική και λοιπα

bay bay timy.
Αθηρ
Θαμώνας

View Profile
« Reply #27 on: September 07, 2010, 23:26:54 pm »

Η σχολη ειναι πανευκολη, οι καθηγητες γαματοι και οι φοιτητες βλαμμενα. Εγω θα σου ελεγα να πας στρατο. Εκει τα πραγματα ειναι περιπου τα ιδια απλα εκει ειναι ΟΛΟΙ βλαμμενα. Διαλεγεις και παιρνεις..Βασικα μπορεις να ζησεις 1-2 χρονακια ζωη χαρισαμενη σε παραλιες, ακτες, μπαρακια και οικους ανοχης αφου το 2012 πλησιαζει..

Τιποτα
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: September 08, 2010, 00:39:58 am »

να συνοψισω αυτα που οι συναδελφοι-συμφοιτητες προσπαθουν να σου πουν, σε μια πιο "καθημερινη" και "κανονικη" γλωσσα:

Συμφωνα με τους καθηγητες σου, φροντιστες σου, οικογενεια σου κλπ μεχρι στιγμης εισαι ο πιο γαματος, διαβαστερος, πετυχημενος, κλπ κλπ, το "αστερι" εν ολιγοις του κοινωνικου σου περιγυρου, και ολα αυτα για ενα νουμερο (19000+, δεν ξερω ποσο ακριβως εβγαλες (και δεν ειναι αυτο το θεμα μου)).
Επισης θεωρεις οτι μολις ξεμπλεξες με το εντατικο και συστηματικο διαβασμα τυπου πανελληνιων.
Ε, λοιπον, οχι, ΛΑΘΟΣ!!!

Αρχικα ερχεσαι σε ενα χωρο/σχολη, οπου ολοι εχουν την ιδια πανω-κατω βαθμολογια με σενα, ητοι "αριστα". Αυτο αυτοματα συνεπαγεται οτι δεν ξεχωριζεις εκ των προτερων, και απο μεριας διδασκοντων, κανεις δεν θα δωσει σημασια στο ποσο καλος ησουν.
Κατα δευτερον, με δυο λογια, τωρα αρχιζει το διαβασμα. Για να πετυχεις ακομα και τον αρκετα αισιοδοξο χρονο των 7 ετων για την αποφοιτηση/πτυχιο, πρεπει να ιδρωσει ο κωλος σου. Πολυ. Καθε μαθημα ανεξαιρετως (τουλαχιστον οπως τα εχω δει εγω μεχρι στιγμης, και απ'οτι καταλαβαινω απο τους υπολοιπους) χρειαζεται ιδιαιτερη προσπαθεια για να περαστει με καποιον βαθμο*. Στα περισσοτερα ακομα και το 5/10 θα ειναι κατορθωμα.
Σχετικα με τους καθηγητες. Ναι, καποιοι ειναι μαλακες (πχ ο Κανακης, οπως προαναφερθηκε). Καποιοι ειναι βατοι, καποιοι ειναι καλοι (λιγοι δυστυχως), καποιοι πανε καβαλα στο καλαμι, και καποιοι ειναι εντελως στον κοσμο τους. Για αρχη παρακολουθα μαθηματα ολων, ασχετα με το τι ακουσεις, και κρινε σε ποιον αξιζει και ποιον δεν αξιζει να χαραμιζεις τον χρονο σου.
Γνωμη μου ειναι (και θα βρεις και αλλους να συμφωνουν), οτι ως επι τω πλειστον, η παρακολουθηση των μαθηματων δεν ειναι τοσο σημαντικη οσο το διαβασμα μονος σου. Δηλαδη παρακολουθεις το μαθημα για να δεις κανενα παραδειγμα, να λυσεις αποριες κλπ, αλλα η βασικη δουλεια γινεται στο σπιτι/στην βιβλιοθηκη. Τωρα ακριβως συνταγη επιτυχιας (πχ 2 ωρες διαβασμα ανα 1 ωρα μαθημα) δεν υπαρχει. Μακαρι να υπηρχε να λυναμε το προβλημα μας.
Ενα αλλο που δεν αναφερθηκε ειναι σχετικα με τις αιθουσες (σημειωτεον ΟΧΙ αμφιθεατρα, αλλα αιθουσες). Μιλαμε για χωρους χωρητικοτητας 120-200 ατομων, και καποιες φορες οι θεσεις δεν αρκουν, και θα δεις ατομα να καθονται κατω, στα περβαζια, σε πλαστικες καρεκλες σουφρωμενες απο το κυλικειο κλπ. Επισης δεν ξερω αν εισαι καπνιστης ή οχι, αλλα ετοιμασου για καπνισμα παντου (σε αιθουσες, σε διαδρομους...). Κλειστος δημοσιος χωρος?? Μα τί ειναι αυτα που λες, εδω εχουμε ασυλο**.

Κραταω και τονιζω τις συμβουλες που ακουστηκαν:
Λιγα μαθηματα και καλα καθε εξαμηνο. 2 εως 4, και γιατι οχι και 5 θα πω εγω, τουλαχιστον για το πρωτο εξαμηνο. Ολα εκτος φυσικης***.
Πηγαινεις στην γραμματεια και ΑΓΝΟΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ακομα και αυτους που θαβουν οσους θελουν να σε βοηθησουν, με φρασεις του τυπου "ε, για να μπηκες σε αυτη την σχολη, εξυπνος εισαι, μπορεις και μονος σου". Ηρεμα στην σειρα σου μεχρι να σε εξυπηρετησει η Σουλα****.
@png: δεν υπαινισσομαι τιποτα, απλα με ακριβως αυτο το σλογκαν με προσεγγισαν οι ΠΚΣιτες στην εγγραφη μου περυσι.

Ενα τελευταιο: Γενικα τις εγκαταστασεις, που ειναι οι αιθουσες, που ειναι η γραμματεια, η βιβλιοθηκη, η βεργινα*****, η λεσχη, κλπ, το ευκολοτερο ειναι να στα δειξει καποιος παλιοτερος, αν εχεις γνωστο. Αλλιως ευχομαι καλο σαφαρι τον πρωτο καιρο.

*Θα ακουσεις "να περνας ενα μαθημα με βαθμο". Και αυτο για να ειναι υψηλος ο μεσος ορος της βαθμολογιας σου, δηλαδη ο βαθμος του πτυχιου. Καλος βαθμος πτυχιου θα σου χρειαστει για μεταπτυχιακο και διδακτορικο, ειτε εδω ειτε στο εξωτερικο. Περισσοτερες πληροφοριες δεν μπορω να σου δωσω, δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα.
**Πανεπιστημιακο ασυλο. Ενα ζητημα πολυ μεγαλο, το οποιο, συγγνωμη, αλλα δεν εχω καμμια ορεξη να αναλυσω σε βαθος. Γενικα ισχυει οτι η αστυνομια μπαινει μεσα στο πανεπιστημιο μονο σε περιπτωση κακουργηματων (φονοι κλπ). Υπαρχει για να διασφαλιζει την ελευθερη εκφραση και ανταλλαγη ιδεων, και την ελευθερια της μαθησης και της ερευνας. Βαλ'τα ολα αυτα μαζι, προσθεσε ισχυρες κομματικες επιρροες, ανακατεψε τα για 15' σε χαμηλη φωτια σε βαθια χυτρα, και ολα τα εκρυθμα που θα συναντησεις στο πανεπιστημιο θα αρχισουν να αιτιολογουνται/δικαιολογουνται.
***Φυσικη Ι. Το πρωτο "αιωνιο" μαθημα που θα συναντησεις. Σε καθε εξεταστικη δινουν 800 ατομα, με ενα ποσοστο επιτυχιας περι το 5% (προσωπικη εκτιμηση). Γενικα ειτε αγνοησε το προς το παρον, ειτε ετοιμασου για ατελειωτες ωρες αποστηθισης των περιβοητων 30 θεματων, και γενικα απεξω διαφορα προβληματα, που ως επι τω πλειστον χρησιμοποιουν μαθηματικα  τα οποια θα διδαχθεις το 2ο εξαμηνο (διαφορικες εξισωσεις). Σχολιο μαθητη: "Μα δεν ξερουμε τα μαθηματικα που χρειαζονται". Απαντηση διδασκοντα: "Ε, και εγω τι να κανω;!"
****Σουλα. Ισως απο τις πιο καταπληκτικες περσοννες αυτης της ρημαδοσχολης. Η γραμματεας μας που με παθος θα σε εξυπηρετησει καθημερινες 12:00-13:30. Περαν της πλακας, ειναι πραγματικος φυλακας αγγελος οταν εισαι χαμενος στις γραφειοκρατικες σου υποθεσεις.
*****Βεργινα. Το ονομα του μεγαλου εργαστηριου Η/Υ του πολυτεχνειου. Πραγματι αθλος αν καταφερεις και το βρεις μονος σου. Εκει πραγματοποιουνται τα εργαστηρια του μαθηματος "συστηματα υπολογιστων" του πρωτου εξαμηνου. Γενικα ειναι ενας ευχαριστος χωρος για τις online και offline αναγκες σου, ειδικα αν δεν εχεις δικο σου PC με internet. Προσωπικα προτιμω τα PCs στον χωρο των μεταπτυχιακων στην κεντρικη βιβλιοθηκη (ασχετο).

Συγγνωμη για τον επιθετικο τονο σε καποια σημεια, αλλα ετσι εχουν τα πραγματα, και δυστυχως μονο ετσι μου βγαινει οταν μιλαω για την σχολη...
Για οτιδηποτε συγκεκριμενο, ερωτηση, διευκρινιση κλπ, στειλε πμ/εμαιλ, θα χαρω να βοηθησω

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #29 on: September 08, 2010, 00:57:28 am »

Μάθε να πίνεις ή βρες κάποιο χόμπι

κανε ένα από τα 2 και μια χαρά θα περάσεις  Tongue

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: