• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 22:51:19 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 22:51:19 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by chatzikys
[Today at 21:57:19]

[Μικροκυματική Τεχνολογία...
by Wibvious
[Today at 21:43:39]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 21:08:13]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[Today at 15:09:50]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[Today at 14:46:20]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426734
Total Topics: 31711
Online Today: 250
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 43
Guests: 141
Total: 184
dimitrisblioumis
Denisivo
Nikos_313
esroussou
Napoleontas
Mr Watson
kmathio
dmadarak
aplos paratiritis
soktas
kkon
ggalamat
kokkinosgior
Theislander
bit11
giannis_horgos
Reidemption
eirinikompselidou
stavros0201
myrto
elctricalbill
stmanzaf
DemetriosL
summersunshine
vaggelisx
egiannoula
iodim
Petross
Pumpakos
ktychalas
elizabeth
BossiTsif
tpt
arswagdapro
Elliot Alderson
Gaspard
XristosGakidis
Fenia04
ΦΙδανης Αριστοτελης
ioathemar
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Αρειαναρα μια ζωη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 147 Go Down Print
Author Topic: Αρειαναρα μια ζωη  (Read 209081 times)
vag
Καταστραμμένος

View Profile
Re: Αρειαναρα μια ζωη
« Reply #810 on: June 17, 2007, 01:34:59 am »

Quote from: arianos on June 17, 2007, 01:31:12 am
Quote from: vag on June 17, 2007, 01:29:14 am
Quote from: apostolos1986 on June 17, 2007, 01:26:38 am
ο Ματσόν για μένα είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην Ελλάδα ...αρκεί να πάρει το τελευταίο ματσάκι με τον Πανιώνιο...αλλιώς θα είναι ο Παβόσεβιτς...
ο ομπραντοβιτς ρε?
τρεμπλ πηρε ο ανθρωπας
με τι παίχτες όμως....
δε λεω...
αλλα η επιτυχια παει και σε αυτον
και ο οσφπ παιχτουρες ειχε αλλα μονο δουλεμενη ομαδα δεν εμφανιστηκε
οσο για το αλλο ποσοτικα καθαρα η επιτυχια του ζελικο ηταν μεγαλυτερη απο του αντρεα
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #811 on: June 17, 2007, 16:03:15 pm »

Quote from: arianos on June 17, 2007, 01:20:41 am
ε ρε damien κ συ..δε σ'ακουσα να βγεις να κράξεις όταν πηγαίναμε καλά...τότε ματσόν δεν είχαμε πάλι?η αλήθεια είναι ότι στο τελευταίο λεπτό έχουμε πρόβλημα..σε πολλά παιχνίδια φάνηκε φέτος ελλάδα-ευρώπη.η αλήθεια είναι όμως πως πήγαμε 16 ευρωλίγκα σχεδόν με το χαμηλο΄τερο μπατζετ,χτυπήσαμε ομάδες όπως μπάρτσα,τσσκα,βγήκαμε δεύτεροι στην κανονική διάρκεια μετά από πόσα χρόνια,κάπου στις λεπτομέριες δε πήγαμε τελικό...μη μιζεριάζουμε πάντα όταν χάνουμε....

Oχι μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Αυτό που λέω έιναι πως δεν είναι κάτι το σπουδαίο ο ματσόν και φαίνεται αυτό στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εντός έδρας όλοι ξέρουμε πως τα παιχνίδια τα παίρνει ο κοσμος. Μα καλά τι πιο πετυχημένος δεν βλέπεις που όταν οι άλλοι σχεδιάζουν επίθεση 10 δευτερολέπτων αυτός κάνει ό,τι να ' ναι και μετά λέει μπήκαν ξερω γω μεγάλα σουτ τυχερά και τέτοια. Ο προπονητής μας αυτή τη στιγμή έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη για όλες τις ήττες ντροπές τις φετινές.
Είμαι μίζερος όταν δεν θέλω να γράφω ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ???? Ρεκόρ τα οποία μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει εδώ και καιρό αν τον είχαμε αλλάξει τον ασχετο.

Δεν είμαι ο μόνος που τα λέει αυτά για τον ματσον. Οποιονδήποτε άνθρωπο που ξέρει λίγο μπάσκετ θα σου πει τα ίδια γιατί κάνει οφθαλμοφανέστατα λάθη. Λάθη που κρινουν μεγάλα παιχνίδια. Τέλος. Ο ματσον είναι λίγος........

Κράζω τώρα γιατί είναι το λογικό. Όταν κερδίζει η ομάδα με τον ένα ή άλλο τρόπο πρέπει να μένει η  ηρεμία. Τώρα χρειάζονται ......σφαλιάρες Ιωαννίδη για να ξυπνήσουν και οι παίκτες και ο ....χουζούρης!!!!!
Βέβαια δεν με είδες να κράζω στις ήττες ντροπές. Είπα να του δώσουμε καμιά ευκαιρία ακόμη, και άλλη , και άλλη και μας έχει φτάσει στα τάρταρα άλλο πιο κάτω δεν πάει. Ή πάει????????? Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω......... Cheesy Cheesy

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
yellow tsif
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είσαι τραγούδι, είσαι λαός!

View Profile
« Reply #812 on: June 18, 2007, 14:18:29 pm »

Αυτό που έγινε το Σάββατο ήταν πραγματικά απίστευτο...και φυσικά έφταιγε ο προπονητής μας.
Μεγάλη ευκαιρία να κλείσουμε πολλά στόματα...Ακόμα και να νικήσουμε την Τρίτη,άλλο το 3-1 με νίκη εκτός και άλλο το 3-2.Σοβαρό πλήγμα στο prestige της ομάδας.Η μεγάλη ομάδα με τον σοβαρό προπονητή τέτοια ματς τα πάει από το +11 στο +20,όχι στην παράταση και να χάνει.Σταματάω εδώ όμως.
Επειδή το βράδυ της Τρίτης είναι πολύ κοντά, λίγη υπομονή ακόμα... και μετά θα γίνει η κριτική σε διοίκηση,προπονητές,παίκτες,λαό...
Το ματς της Τρίτης, για όποιον δεν το έχει καταλάβει, είναι κομβικό όσο δεν πάει.Με ήττα κάνουμε μεγάλο πισωγύρισμα,ούτε να το σκέφτομαι...Με νίκη όμως εκτοξευόμαστε!Η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα θα μας ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό και φαντάζομαι πως θα ανέβει αρκετά το budget της ομάδας του χρόνου.
Το γήπεδο αύριο πρέπει να θυμίσει euroleague.O Λιανός δεν είναι εύκολος αντίπαλος,δίνει 250.000ευρώ πριμ σε περίπτωση νίκης!Με γεμάτο γήπεδο όμως δεν μπορούμε να χάσουμε από τον Καυκή,τον Αγγελόπουλο και τον Ντόιτσιν!
Γι'αυτό όλοι στο ΠΑΛΕ, ΤΡΙΤΗ 18:45!

Με γεμάτο Αλεξάνδρειο για την έξοδο στην Ευρωλίγκα

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποιεί στους φιλάθλους του, ότι θα αρχίσει από σήμερα το απόγευμα η διάθεση των εισιτηρίων για την πέμπτη αναμέτρηση της Γ’ Φάσης των φετινών play offs της Α1 για τις θέσεις 3-4 κόντρα στον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (19/06) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 18:45.

Στηρίξτε τον αγαπημένο μας ΑΡΗ στον τελευταίο αγώνα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς γεμίζοντας το Αλεξάνδρειο και συνταχθείτε ενεργά στην προσπάθεια της ομάδας μας να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1:           10 ευρώ

Θύρα 2-3:        20 ευρώ

Θύρα 4:           10 ευρώ

Θύρα 5-6:        10 ευρώ

Θύρα 7-8-9-10: 10 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους σήμερα από τις 17:00 έως τις 21:00 από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου, ενώ αύριο από τις 09:00 το πρωί από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και (τηλ. 2310 265-600) και τα εκδοτήρια του γηπέδου έως την έναρξη του αγώνα. 

www.arisbc.gr

Για τη μπάλα,προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος!Αφού οι περσινές επιλογές του Φερέρ ήταν,όπως φάνηκε, πολύ καλές, γιατί να μην είναι και οι φετινές;
Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά που να είχαμε τέτοια οργάνωση και πρόγραμμα τόσο σε διοικητικο-οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος,την Τετάρτη,στην εκδήλωση της λέσχης, θα ανακοινωθούν πολλά και σημαντικά.

Σε αγωνιστικό επίπεδο,η επιλογή του προπονητή μου άρεσε γιατί στην Ισπανία θεωρείται ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος ο Χουάν Κάρλος Ολίβα.
Οι μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι όλοι παίκτες που θέλουν να δείξουν ότι έχουν δυνατότητες.Η επιλογή τους από Φερέρ και Μαζίνιο διασφαλίζει ότι τις έχουν.Μένει να τις δείξουν,που νομίζω ότι θα γίνει, γιατί δεν θα υπάρχει και πρόβλημα προσαρμογής,με το latin κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα.
Και οι κινήσεις από την ελληνική αγορά(Ζαπρόπουλος<του Αιγάλεω>,Σνάουτσνερ και Πρίττας,για τον Ντάσιο του ΠΑΣ μάλλον απομακρύνεται) αν τελικά ευδοκιμήσουν, μου αρέσουν πολύ(βασικά οι δύο του ΗΡΑ,τον πρώτο δεν τον έχω παρακολουθήσει).

Έχουμε κάνει ήδη τέσσερις μεταγραφές Βραζιλιάνων(Αντερσον Κοστα-υψηλόσωμος σέντερ φορ με πορτογαλικό διαβατήριο, Νέτο-δεξί μπακ, Μάρκο Αουρέλιο- αριστερό μπακ, Σιστόν-αριστεροπόδαρος επιτελικός μέσος με πορτογαλικό διαβατήριο).
Κλεισμένες θεωρούνται οι μεταγραφές των Ισπανών Φελίπε Σανσόν(βραχύσωμος επιθετικός της Οσπιταλέτ), Τόνι Κάλβο(δεξί χαφ ταχύτερος του Χαβίτο<!>) και υπάρχουν και σενάρια για τον Μεδίνα(σέντερ μπακ της Οσπιταλέτ).
Επίσης,το ότι αφήνουμε κενές δύο θέσεις ξένων(μη γελάσει κανένας κακοπροαίρετος,εννοώ χωρίς κοινοτικό διαβατήριο)προς το παρόν, δείχνει ότι θα εξαντλήσουμε τις όποιες ελπίδες μας για τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος είτε για να έρθει τώρα(πολύ δύσκολο) είτε για τον Δεκέμβριο(πιο εφικτό).

Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι θα έχουμε πάλι πλήρες ρόστερ και αυτή τη φορά ακόμα ποιοτικότερο από τη χρονιά που τελείωσε.

Όσο για την προετοιμασία,που είναι πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα για την πορεία κάθε ομάδας,νομίζω πως σαν κι αυτή του Όγιος είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί(ο άνθρωπος κάνει θαύματα,ελάχιστοι τραυματισμοί,και τον Μάρτη-Απρίλη η ομάδα έτρεχε σαν να ήταν αρχή της season!).Ωστόσο τα φιλικά που κλείσαμε είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό σημάδι:

H ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει επί γαλλικού εδάφους κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι ώρα Ελλάδας. 

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ        ΑΓΩΝΑΣ                ΓΗΠΕΔΟ                        ΩΡΑ
17.07.2007      Μπορντό-Αρης       Capbreton                     20:00

20.07.2007      Τουλούζ-Αρης        Tarbes                          20:00

21.07.2007      Π.Σ. Ζερμέν-Αρης   Βondufle                        21:00

24.07.2007      Mονακό-Αρης         Albertville                       20:00

25.07.2007      Mαρσέιγ-Αρης        Thonon Les Bains             21:00

www.arisfc.gr

Προσθέστε στα παραπάνω το κλεισμένο φιλικό με Πανιώνιο στο Βικελίδης στις 14/08,όταν και θα κάνει "ντεμπούτο" το matrix που θα τοποθετηθεί μεταξύ των θυρών 2 και 3!Και ένα φιλικό που θέλουμε να κλείσουμε με μεγάλο ευρωπαικό σύλλογο στις 04/08.

Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    λάμπουν   τα νιάτα σαν αστραπή!
Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    καίνε         τα νιάτα σαν αστραπή!!
Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    φεύγουν   τα νιάτα σαν αστραπή!!!
                                                                                             Νίκος Γκάτσος
Axel
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The Matrix Has You...

View Profile WWW
« Reply #813 on: June 18, 2007, 16:02:34 pm »

Ρε σεις, τον πανιωνιο δε θα τον πανε στον αθλητικο δικαστη για τα χαρτακια που πεταξε? Μαλλον επειδη ητανε πολυ λιγα τη γλυτωσε ε?

ConvertXtoDVD guide |  Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal Post Installation Guide | Fedora 17 Post Installation Guide | free download ConvertxtoDVD | Τεχνολογικό blog | Basic Linux commands
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #814 on: June 18, 2007, 20:22:49 pm »

Ε καλά μόνο στον ΑΡΗ γίνονται αυτά. Εγώ ξέρω πως το αυριανό παιχνίδι δεν το χάνουμε θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ!!!! Αλλά εγώ σαν.....νεοαρειανός ( ηλικιακά ) και με αυτά που έχουν δει τα ματάκια μου να γίνονται σε αυτό το άθλημα αν ήμουν Τσεβελέκης και Δαμιανίδης αυτό το match θα το  είχα κερδίσει πριν ξεκινήσει. Ο νοών νοήτο..... Wink Wink

Για το ποδόσφαιρο πρέπει στη συνέλευση να ανακοινωθεί μεταγραφή ηχηρή κατα τη γνώμη μου αλλιώς 7.000 διαρκείας ούτε με κυάλια δεν τα βλέπουμε. Μπορεί πραγματικά οι μέχρι τώρα μεταγραφές να είναι καλοί παίκτες αλλά είναι άγνωστοι. Και με άγνωστους δυστυχώς όχι μόνο ο αρειανός αλλά κανένας φίλαθλος δεν παέι να πάρει διαρκείας . Εκτός και αν πετάξουμε ντόρτια σε καμιά μαρσέιγ και παρί στα φιλικά και πουλήσουμε .....μούρλα.  Cheesy Cheesy Τότε μπορεί να πάμε και για παραπάνω

vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #815 on: June 18, 2007, 20:46:34 pm »

Quote from: Damien on June 18, 2007, 20:22:49 pm
Αλλά εγώ σαν.....νεοαρειανός ( ηλικιακά ) και με αυτά που έχουν δει τα ματάκια μου να γίνονται σε αυτό το άθλημα αν ήμουν Τσεβελέκης και Δαμιανίδης αυτό το match θα το  είχα κερδίσει πριν ξεκινήσει. Ο νοών νοήτο..... Wink Wink
Και εγω σα πορωμενος νεος αρειανος αντιδρω απιστευτα σε αυτη τη νοοτροπια
ελεος ρε σεις
δηλαδη πρεπει να ειμαστε μονιμα μεστα σκατα του ελληνικου αθλητισμου?
εμενα μου αρεσει απιστευτα η ιδεα του αδεσμευτου και καθαρου αρη
χιλιες φορες να χασουμε παρα να καθαρισουμε αλλιως το παιχνιδι
αυτα...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #816 on: June 18, 2007, 21:06:12 pm »

Εγώ έχοντας πάρει ο ίδιος αυτόγραφο από τον Γκάλη ενώ ήταν στον Άρη, και έχοντας ζήσει, έστω και μικρός, εκείνη την εποχή (θυμάμαι ακόμα την ήττα μετά από εκείνο το τρελό εντός ελλάδος σερί), και έχοντας βιώσει και την συνέχεια, χαίρομαι που η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό.

byeeee
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #817 on: June 18, 2007, 21:41:36 pm »

Quote from: Turambar on June 18, 2007, 21:06:12 pm
Εγώ έχοντας πάρει ο ίδιος αυτόγραφο από τον Γκάλη ενώ ήταν στον Άρη, και έχοντας ζήσει, έστω και μικρός, εκείνη την εποχή (θυμάμαι ακόμα την ήττα μετά από εκείνο το τρελό εντός ελλάδος σερί), και έχοντας βιώσει και την συνέχεια, χαίρομαι που η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό.

τουραμπαρ εισαι πολυ τυχερος να θυμασαι το μεγαλυτερο ελληνα και εναν απο τους κορυφαιους ευρωπαιους αθλητες
γμτ λιγα χρονια νωριτερα δε μπορουσα να γεννηθω?
Axel
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The Matrix Has You...

View Profile WWW
« Reply #818 on: June 19, 2007, 22:06:46 pm »

Και του χρονου θα ειναι ωραια - ευρωλιγκα με τον Ματσον Αντρεα (?)

ConvertXtoDVD guide |  Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal Post Installation Guide | Fedora 17 Post Installation Guide | free download ConvertxtoDVD | Τεχνολογικό blog | Basic Linux commands
arianos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #819 on: June 19, 2007, 22:14:40 pm »

Σήμερα ο μπασκετικός Αρης έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ στην ιστορία του...αυτό με τον μεγαλύτερο αριθμό  αγώνων σε Ελλάδα-Ευρώπη σε μια χρονιά..
59 αγώνες έδωσε φέτος! (το προηγούμενο ρεκόρ-58 αγώνες- ήταν τη σεζόν 92-93)

Τέλος καλό για φέτος..ένα βήμα παραπάνω από πέρσι.συγχαρητήρια σε δίοικηση-παίχτες-προπονητή-κόσμο.....

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #820 on: June 19, 2007, 22:15:20 pm »

Quote from: Axel on June 19, 2007, 22:06:46 pm

Και του χρονου θα ειναι ωραια - ευρωλιγκα με τον Ματσον Αντρεα (?)

έστω ότι τον διώχνουν...ποιον να φέρουν;;

μόνο ο Γιαννάκης μου κάθεται και αυτός να έρθει περισσότερο για συναισθηματικούς λόγους...γ γιατί οι καλοί προπονητές έχουν μεγάλη ταρίφα...μια καλή περίπτωση είναι ο Παβίσεβτς του Πανιωνίου...αλλά αυτός νομίζω ανανέωσε με το Λιανό...

www.twitter.com/apostolos1986
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #821 on: June 19, 2007, 22:53:49 pm »

Ti να πει κανείς για αυτό το γήπεδο...... Κάτι τέτοιες ομαδούλες της σειράς τις έχουμε για πλάκα στο ΠΑΛΕ. Αυτή η ενέργεια που βγάζει το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ έχει λυγίσει ομάδες και ομάδες στον Πανιώνιο θα κολλούσε???? Φάνηκε που τα 3/4 των παικτών του πανιωνίου ήταν εκτός τόπου και χρόνου. ΑΛΛΑ απο αύριο ΚΡΙΤΙΚΗ. Πετυχημένη θεωρείται η χρονιά δε λέω αλλά του χρόνου θέλω παραπάνω. Αυτό γιατί είμαι ΑΡΗΣ και είμαι καταδικασμένος να πρωταγωνιστώ....... Τσεβέλεκη , Πόππη βάλτε το χεράκι στη τσέπη ήρθε η ώρα να κάνουμε τον ΑΡΗ και πάλι ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.

- Αυτό θα γίνει βεβαίως με τη φυγή του Αντρέα. Καλός αλλά λίγος που λένε......
- Γιαννάκης δεν έρχεται μην το ψάχνετε.
- Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ καλοί προπονητές που δεν χρειάζονται και τα λεφτά για να αποκτηθούν. Αλλά σίγουρα πρέπει να γίνει ο διπλασιασμός του budget. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ!!!!!!!!! άντε για μην έχουμε καρδιακά επεισόδεια και του χρόνου.......... Cheesy Cheesy

Mendoza
Guest
« Reply #822 on: June 19, 2007, 23:15:59 pm »

Κόλπο γκρόσο" με Ίβκοβιτς;
Της Σοφίας Ράμμου
19/06/2007 (21:03)

Sample ImageΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άρη. Μπορεί η ομάδα να εξασφάλισε την έξοδό της στην ερχόμενη Ευρωλίγκα, όμως τίποτα δεν θα είναι ίδιο από την επόμενη μέρα. Ο Αντρέα Ματζόν φεύγει (όπως έγραψε πριν από λίγες ώρες το basketblog.gr), ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έρχεται!
Aυτό είναι το "μεγάλο κόλπο" των ανθρώπων της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ. Θέλουν να δώσουν το τιμόνι της ομάδας στον "σοφό", για να την οδηγήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήδη, μάλιστα, έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές, με τον Ίβκοβιτς να μην είναι -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες- αρνητικός σ' αυτό το ενδεχόμενο.

Ένα πρόβλημα που υπάρχει (ίσως το μοναδικό, αλλά διόλου ευκαταφρόνητο) είναι το υψηλό κασέ του "Ντούντα". Κάποιοι λένε ότι ο Άρης δεν έχει χρήματα για να καλύψει τις απαιτήσεις του Ίβκοβιτς, γι' αυτό θα πάει σε πιο φτηνές λύσεις (μία από αυτές είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης, το όνομα τού οποίου είχε ακουστεί για τον Άρη, όταν προτιμήθηκε ο Ηλίας Ζούρος, τον οποίο διαδέχθηκε ο Ματζόν). Κάποιοι άλλοι λένε ότι θα βρεθούν τα χρήματα, πως ο "σοφός" θα βάλει νερό στο κρασί του και θα ρίξει τις απαιτήσεις του και ότι τελικά θα υπάρξει συμφωνία.
Το σίγουρο είναι πως ο Άρης αλλάζει σελίδα και οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές και σε ότι αφορά στο έμψυχο δυναμικό του. Αρκετοί παίκτες είναι σε… προχωρημένη μπασκετική ηλικία, άλλοι δεν ανταποκρίνονται στο… βάρος της φανέλας, οπότε αναμένεται να διαφοροποιηθεί κατά πολύ το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

http://basketblog.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3643&

Ακόμα δεν τελειώσαμε ,αρχίσανε τα όργανα..

« Last Edit: June 19, 2007, 23:21:31 pm by Bo@rD-RiDeR » Logged
Mendoza
Guest
« Reply #823 on: June 19, 2007, 23:19:58 pm »

Βασικά βλακείες...φέτος ζημιώθηκαν οι άνθρωποι,υπήρξε άνοιγμα, σιγά μην γίνουν και σαρωτικές αλλαγές ρε ..Σοφία Ράμμου..

Πάντως ο Ματσόν μάλλον τον χαιρετάμε,η συνεντευξη τύπου σήμερα τα έλεγε όλα...
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #824 on: June 19, 2007, 23:26:50 pm »

Ο Ντούντα για να έρθει θα θέλε 7-8  κατοστάρικα..ψιλοχλωμό το κόβω...

αλλά μακάρι να επιστρέψει ο ντούντα στην Ελλάδα και δη στον Άρη...

www.twitter.com/apostolos1986
Pages: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 147 Go Up Print
Jump to: