• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:30:43 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:30:43 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 167
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 34
Guests: 129
Total: 163
Yamal
akoil
stloukas
gpapadimi
Athinaaz
vaggelisx
κοτζακ
stavrosk
lasef
nasos
Saint_GR
Mr Watson
Loudis1
eed
thegreekbaron
thomasdt
thathas12
iliaspapam
ArchieHadCells
ValKar
vagelismo
ilias123
dimitris585
μιλτοςμ
Christina_R
Stathiss
zgeorgitz
charbel
myrtosa
christina02
anon
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Αρειαναρα μια ζωη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 113 114 [115] 116 117 ... 147 Go Down Print
Author Topic: Αρειαναρα μια ζωη  (Read 206819 times)
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Αρειαναρα μια ζωη
« Reply #1710 on: July 09, 2009, 19:08:21 pm »

kai arianos??? kremasma kai kausi mazi thes  Cheesy

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
El Niño
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #1711 on: July 09, 2009, 19:21:55 pm »

δεν ειμαι αριανος ρε!
Mendoza
Guest
« Reply #1712 on: July 09, 2009, 21:02:06 pm »

gepeltek το δείχνει και το βιντεο που ποσταρες μονο του ,οι επίσημοι φουλ και όλο το άλλο γήπεδο άδειο,δλδ αυτοι ειναι 18000?πόσο χωράει 60.000-80000?

αντίθετα στον Αρη ήταν όλο τίγκα εκτός απο τη θυρα 1 που ηταν μισοάδεια,χωράει 20.000..απλά μαθηματικά

το θέμα δεν ειναι να μαλώσουμε φυσικά για το ποιος μάζεψε πιο πολύ στην πρώτη,δεν σημαίνει απολύτως τπτ,αλλά έλεος  μ αυτη την προπαγάνδα...

ενδεικτικά αναφέρω το sport 24 ότι στις 18.30 που ειχε πρώτη ο πάοκ εγραφε για 8.000...μισή ώρα μετά το έκανε 12000...μετά του Αρη έγραψε το ίδιο άρθρο πάνω από 15.000!

gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #1713 on: July 09, 2009, 23:09:15 pm »

Quote from: Bo@rD-RiDeR on July 09, 2009, 21:02:06 pm
gepeltek το δείχνει και το βιντεο που ποσταρες μονο του ,οι επίσημοι φουλ και όλο το άλλο γήπεδο άδειο,δλδ αυτοι ειναι 18000?πόσο χωράει 60.000-80000?

αντίθετα στον Αρη ήταν όλο τίγκα εκτός απο τη θυρα 1 που ηταν μισοάδεια,χωράει 20.000..απλά μαθηματικά

το θέμα δεν ειναι να μαλώσουμε φυσικά για το ποιος μάζεψε πιο πολύ στην πρώτη,δεν σημαίνει απολύτως τπτ,αλλά έλεος  μ αυτη την προπαγάνδα...

ενδεικτικά αναφέρω το sport 24 ότι στις 18.30 που ειχε πρώτη ο πάοκ εγραφε για 8.000...μισή ώρα μετά το έκανε 12000...μετά του Αρη έγραψε το ίδιο άρθρο πάνω από 15.000!

Oχι φίλε κάνεις λάθος, το βίντεο δείχνει (και εγώ επιβεβαιώνω αφού ήμουν εκεί) τις θυρες 1,2,3 δλδ οι επισημοι τιγκα σαν σαρδελες, παραπανω απο την κανονικη τους χωρητικοτητα μιας που εκει μπροστα θα καναν προπονηση οι παικτες και μιας που και εκει δεν ειχε ηλιο. Επισης η 8 γεματη (εκει οπου τραβηχτηκε το βιντεο), η 7 μισογεματη, κανα 2000 κοσμος διασκορπισμενοι στην 5, 6 και 4Α, και η 4Β επίσης μισογεματη. Απο την εικονα που ειχα, και απο αυτην που γνωριζω απο τα ντερμπυ μπορω να σου εγγυηθω ότι σε μία εντελώς αντιεπικοινωνιακή ώρα δλδ στις 6 με νταλα ηλιο μαζευτηκαν για την πρωτη της ομαδας τουλαχιστον 15000 παθιασμενα παοκια, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου. Για 18000 που λενε δεν ισχυει, παιχνιδια ισως των δημοσιογραφων.

Αλλα για το ποιοι ειναι οι προπαγανδιστες της πόλης το αφήνω ασχολίαστο.  Lips Sealed
Περιμενω μονο ποτε θα βγαλετε επισημη ανακοινωση για τα διαρκείας...
yellow tsif
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είσαι τραγούδι, είσαι λαός!

View Profile
« Reply #1714 on: July 14, 2009, 01:21:12 am »

Προς gepeltek και όποιον άλλον ενδιαφερόμενο:

1)Εννοείται ότι το θέμα "ποιος είχε περισσότερο κόσμο στην πρωτη" είναι εντελώς ασήμαντο.Απλά παρέθεσα το βιντεάκι για να καταδείξω τα εξής:
α)Πόσο γλειώδης είναι ο Μίνος.
β)Το γεγονός ότι ενώ ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερο κόσμο γενικά, οι δημοσιογράφοι του δεν ανέχονται να πουν έστω και σε ένα τόσο ασήμαντο θέμα ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έτυχε να ήταν λιγότεροι.

2)Νομίζω ότι σε ό,τι αφορά το ζήτημα της προπαγάνδας δεν τίθεται ζήτημα.Μόνο να βάλεις τα επιτεύγματα των δύο συλλόγων κάτω και να τα συγκρίνεις,και στη συνέχεια δεις και πώς προβάλλονται οι δύο ομάδες,τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον, θα βγάλεις ξεκάθαρο συμπέρασμα για το ποιοι είναι οι expert του είδους.Δεν χρειάζεται να καταδείξουμε τα αυτονόητα.

3)Ναι,έχω πάει στο γήπεδο Τούμπας και ξέρω τη χωρητικότητά του.Αν και όπως είπα το θεωρώ εντελώς ασήμαντο,αν ρωτάς τη γνώμη μου νομίζω ότι στου ΠΑΟΚ ήταν περίπου 11-12.000 και στου Αρη 15-16.000.

4)To πόσα διαρκείας λέει ότι έχει πουλήσει ο ΠΑΟΚ ούτε που με νοιάζει.Και πέρσι λέγατε ότι είχατε 19000 διαρκείας και στο ΠΑΟΚ-Θρασυβουλος τα εισιτήρια ήταν 8500.Στην καλύτερη περίπτωση,δηλαδή αν όλα τα 8500 ήταν διαρκείας, υπήρξαν 10500 κάτοχοι διαρκείας που δεν το χρησιμοποίησαν στο συγκεκριμένο αγώνα,δηλαδή ποσοστό 55%. Δεν νομίζεις ότι είναι λιγάκι αφύσικο?

5)Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να ανακοινώνεται κάθε μέρα ο αριθμός των διαρκείας που έχουν πουληθεί.Αυτό νομίζουν και οι 15 εκ των 16 ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.Όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα,τότε θα ανακοινωθεί και ο αριθμός των διαρκείας.Πάντως αν σε καίει τόσο πολύ να ενημερωθείς για την τωρινή κατάσταση στα διαρκείας του Αρη,λέγεται ότι έχουν πουληθεί περίπου 8000 από την ΠΑΕ και άλλα 3000 από συνδέσμους.

Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    λάμπουν   τα νιάτα σαν αστραπή!
Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    καίνε         τα νιάτα σαν αστραπή!!
Στράτα τη στράτα, σου το 'χω πει,    φεύγουν   τα νιάτα σαν αστραπή!!!
                                                                                             Νίκος Γκάτσος
Mendoza
Guest
« Reply #1715 on: July 15, 2009, 17:17:39 pm »

Στον Άρη ο Μάριο Μπόνι

Στο τμήμα σκάουτινγκ του Άρη προσλήφθηκε ο Μάριο Μπόνι όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η διοίκηση της ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση ανέφερε: "Η ΚΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συνεργασίας με έναν άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του σε μερικές από τις πιο σημαντικές επιτυχίες στην ιστορία της ομάδας. Ο λόγος για τον Μάριο Μπόνι που επιστρέφει στον Άρη για να τον ενισχύσει από το πόστο του σκάουτερ".

"Ο Ιταλός παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής που αποτέλεσε ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της "κιτρινόμαυρης" κερκίδας αγωνίστηκε στον Άρη τις σεζόν 1996-97 και 1997-98 κατακτώντας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το Κύπελλο Κόρατς (1997) και το Κύπελλο Ελλάδας (1998)".

"Η σχέση αγάπης που ανέπτυξε με τον Άρη και τους φιλάθλους του παρέμεινε αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων και πλέον ο Μάριο Μπόνι επιστρέφει για να χρησιμοποιήσει τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις που αποκόμισε από την πλούσια καριέρα του ως αθλητής προς όφελος της ομάδας μας".

"Μετά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, η ΚΑΕ πρόκειται να προβεί στην επίσημη παρουσίαση του Μάριο Μπόνι παραθέτοντας συνέντευξη Τύπου".

Υπέυθυνος επικοινωνίας ο Βασίλης Κεχαγιάς
Στη θέση του υπευθύνου θεμάτων επικοινωνίας και δραστηριοτήτων προσέλαβε τον Βασίλη Κεχαγιά η διοίκηση της ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση ανέφερε: "Η ΚΑΕ Άρης θέλοντας να παρουσιάσει μια νέα δυναμική σε θέματα Επικοινωνίας-Διαφήμισης που αποτελούν βασικούς κρίκους στην αλυσίδα λειτουργίας μιας επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον κύριο Βασίλη Κεχαγιά ως υπεύθυνο θεμάτων επικοινωνίας και δραστηριοτήτων (6944 84 23 61), την κυρία Χριστίνα Σκέντζιου ως υπεύθυνη σε θέματα Τύπου και δημόσιων σχέσεων (6948 56 29 14) και τον κύριο Περικλή Καράκο ως υπεύθυνο για θέματα Marketing (6973 20 18 83)".

"Σκοπός της ΚΑΕ είναι να εμφανίσει μια συνδυασμένη και οργανωμένη δράση, τόσο εντός, όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου".
yellow tsif
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1716 on: July 16, 2009, 02:22:42 am »

Είναι τρελός ο Ιταλός...

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=2x9MVbh_pe0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=2x9MVbh_pe0</a>

Νίκος Γκάτσος
yellow tsif
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1717 on: July 16, 2009, 02:37:28 am »

O Aμπρέου 23ος εν ενεργεία σκόρερ στον κόσμο...Και αν κανείς εξάγει τους μέσους όρους (γκολ/αγώνα), αυτός του loco είναι ψηλότερoς από μεγάλους παικταράδες.Νομίζω ότι από αυτούς της λίστας του link που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο τον περνάνε μόνο ο Ρονάλντο και ο Φαν Νίστελροϊ !

http://www.montevideo.com.uy/notdeportes_87385_1.html

Απλά μεταγραφάρα.Μακάρι να αποδώσει τα αναμενόμενα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Νίκος Γκάτσος
Mendoza
Guest
« Reply #1718 on: July 16, 2009, 11:41:13 am »

Ρε  ο άνθρωπος σε 16 χρόνια έχει πάνω από 0,5 γκόλ ανά αγώνα..τι να λέμε..

Ελπίζω να μην τον επηρεάσει η ηλικία,στα 34 μπαίνει,αν και εντάξει δεν χρειάζεται να τρέχει πολύ
yellow tsif
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1719 on: July 16, 2009, 15:00:56 pm »

Quote from: Bo@rD-RiDeR on July 16, 2009, 11:41:13 am
Ρε  ο άνθρωπος σε 16 χρόνια έχει πάνω από 0,5 γκόλ ανά αγώνα..τι να λέμε..

Ελπίζω να μην τον επηρεάσει η ηλικία,στα 34 μπαίνει,αν και εντάξει δεν χρειάζεται να τρέχει πολύ

Ναι,στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι δεν θα παίξει κανένα ρόλο η ηλικία του παίκτη.Εξάλλου και ο Κοβάσεβιτς πήγε στα 34 του στον Ολυμπιακό αλλά απέδωσε.

Το θέμα είναι κυρίως το τι έκανε ο παίκτης την τελευταία σεζόν.Για παράδειγμα ο Αμορόζο είναι παίκτης τεράστιας κλάσης αλλά όταν τον πήραμε είχε να παίξει 6 μήνες,αν θυμάμαι καλά.Εξάλλου,αυτό που προσπαθούσε να κάνει όταν έπαιζε δεν ήταν να βάλει γκολ,αλλά να βάλει εντυπωσιακά γκολ.Ήταν πια χορτασμένος και έβλεπε το ποδόσφαιρο κυρίως ως χόμπυ που του εξασφαλίζει και καλά λεφτά,δεν το έβλεπε τόσο επαγγελματικά όσο έπρεπε.Του έλειπε και το κίνητρο,δεν είχε να κυνηγήσει κάποιο στόχο σε προσωπικό επίπεδο σε ό,τι αφορά την καριέρα του.

Αντίθετα,ο Αμπρέου δεν διαθέτει κανένα από τα "μείον" του Αμορόζο.Καταρχήν,από τον περασμένο Ιανουάριο ως τις αρχές του καλοκαιριού έπαιξε με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ σε 17 αγώνες και σκόραρε 11 γκολ! Όλα αυτά σε επίπεδο segunda division, που κατά τη γνώμη των περισσότερων "ειδικών" δεν υστερεί και σε πολλά από τη δική μας Superleague. Σε forum των οπαδών της Σοσιεδάδ ανακήρυξαν τους Κοβάσεβιτς και Αμπρέου ως τους καλύτερους επιθετικούς της ομάδας τα τελέυταία χρόνια! Επιπλέον θέλει να συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην εθνική Ουρουγουάης ώστε να παίξει στο mundial σε περίπτωση που προκριθούν,αλλά και να γίνει ο πρώτος σκόρερ της εθνικής του όλων των εποχών!Και φυσικά δεν μιλάμε για καμιά εθνική τυχαία.Φοβερή παράδοση και τρομερά επιτεύγματα:2 παγκόσμια κύπελλα(1930,1950) και 14 Copa America(πρώτη σε κατακτήσεις μαζί με την Αργεντινή, η Βραζιλία έχει 8 ) ! Ο Αμπρεόυ είναι προς το παρόν 4ος με 27 γκολ (μαζί με άλλους) και κυνηγάει τον πρώτο Σκαρόνε(1917-1930) που έχει 31.Αυτό ουσιαστικά είναι ένα παραπάνω κίνητρο για να παίζει καλά με το σύλλογό του,καθώς καραδοκούν επιθετικοί εξίσου καλοί,όπως ο Chevanton(μάλλον φεύγει από τη Sevilla,έπαιξε ελάχιστα πέρσι) και ο Bueno(αντικαταστάτης του Loco στη Real Sociedad!).

Νίκος Γκάτσος
Mendoza
Guest
« Reply #1720 on: July 18, 2009, 13:38:29 pm »

Α1 Παναθηναϊκός
Αποχώρησε ο Χατζηβρέττας

και ήρθε ο καιρός να παίξει στην ομάδα της καρδιάς του!
Mendoza
Guest
« Reply #1721 on: July 18, 2009, 22:57:04 pm »

Ο Βιτόλο στο Sportnet - "Δεν αντέχω άλλο"!

Κραυγή απόγνωσης: «Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο»! Respect: «Σέβομαι τον Αρη και τoν Super 3»! Διπλωματικό: «Πάω οπουδήποτε...»! Ακραίο σενάριο: «Αν μου έδιναν όσα έπαιρνα πέρυσι θα επέστρεφα ακόμα και στον Αρη, αλλά έδειξαν πως δε με θέλουν και δεν γυρίζω»!

Ο Βιτόλο είναι στα όρια του και κάνει τα πάντα για να μείνει ελεύθερος από την Ρασίνγκ. Πληροφορίες λένε ότι υπογράφει στον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός αμυντικός χαφ δεν το επιβεβαιώνει αν και θεωρεί πολύ καλή επιλογή τον Δικέφαλο και το Sportnet έχασε τη μπάλα!

Βίκτορ σε τι κατάσταση βρίσκεσαι αυτή την περίοδο;

"Θέλω να φύγω δε μπορώ να συνεχίσω στην Σανταντέρ, Δεν προπονούμαι καθόλου, είμαι στο σπίτι μου στην Τενερίφη και θέλω να παίξω ποδόσφαιρο το καταλαβαίνεις; Οπουδήποτε είτε λέγεται Ελλάδα, είτε λέγεται Ουέλβα ή Μπαρτσελόνα. Το μόνο που κάνει αυτή τη στιγμή η διοίκηση είναι να μην με αφήνει ελεύθερο. Μου χρωστάνε κάποια χρήματα και συνέχεια μου αναβάλλουν τα ραντεβού! Από βδομάδα σε βδομάδα! Ειλικρινά σου το λέω έχω τρελαθεί. Είμαι 25 χρονών και θέλω χρόνο με το χρόνο να βελτιώνομαι, τώρα με αυτή την κατάσταση η καριέρα μου πάει πίσω".

Ακούγεται ότι θα συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ ισχύει κάτι τέτοιο;

"Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα, αλλά σου ξαναλέω το βασικό είναι να μείνω ελεύθερος από την Σανταντέρ".

Υπάρχει περίπτωση να σε αποκτήσει με μεταγραφή;

"Όχι το αποκλείω αυτό το ενδεχόμενο, μόνο σαν ελεύθερος θα μπορούσα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ".

Ωστόσο, μια ενδεχόμενη μετακίνηση σου θα είχε αντίκτυπο στους φίλους του Αρη...

"Ο σεβασμός μου προς τους οπαδούς της ομάδας είναι απεριόριστος, αλλά είμαι επαγγελματίας. Σέβομαι τον κόσμο του Αρη, πέρασα μια εξαιρετική σεζόν, τους οπαδούς του Super 3 που μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, σέβομαι τον πρόεδρο της ομάδας, κάποιους άλλους όμως δεν τους σέβομαι..." (Ερωτηθείς για το ποιους εννοεί ο Βίκτορ Βιτόλο απέφυγε να απαντήσει)

Αν σου δινόταν η ευκαιρία θα συνέχιζες στον Αρη;

"Ναι, εφόσον μου έδειχναν ότι με θέλουν. Και εννοώ οικονομικά. Και για να γίνω πιο σαφής πέρσι είχα ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο με το σύλλογο. Φέτος ζήτησα από τη διοίκηση ακριβώς τα ίδια χρήματα και το αρνήθηκαν! Ήθελαν να μου κάνουν μείωση αποδοχών, ενώ για άλλους παίκτες όπως ο Αμπρέου έδιναν αυτά που τους ζητούσαν. Φίλε μου, με αυτές τις συνθήκες δείχνουν πως δε με θέλουν και δεν θα γύριζα. Πρέπει να σκέφτομαι πάντα και το μέλλον της οικογένειας μου".

Και πότε θα ξεκαθαριστεί το ποδοσφαιρικό σου μέλλον;

"Όπως σου είπα από εβδομάδα σε εβδομάδα. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Σανταντέρ και μένω ελεύθερος από τον Δεκέμβριο. Όμως ως τότε τι θα γίνει; Πρέπει να φύγω από δω. Και όπως σου είπα για οπουδήποτε".

Τρέλανε τον ρε Κόντη και Περνία!!!Το μογγολάκι ..που θέλει και να του συμπεριφερόμαστε όπως τον Αμπρέου.
Mendoza
Guest
« Reply #1722 on: July 20, 2009, 19:55:27 pm »

Η Αρης ΚΑΕ ανακοινώνει  τη συμφωνία της με το διεθνή καλαθοσφαιριστή Νίκο Χατζηβρέττα για τα επόμενα δύο χρόνια.
Πέρα από τη συλλογική του προτίμηση προς την ομάδα του Αρη, ο Νίκος Χατζηβρέττας είναι σίγουρο ότι βρήκε την πλέον ικανή λύση για να στεγάσει τις φιλοδοξίες του και τον επαγγελματισμό του».

Ντικούδης νέξτ!
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #1723 on: July 20, 2009, 19:57:36 pm »

γνωρίζουμε το ύψος των απολαβών??

www.twitter.com/apostolos1986
Mendoza
Guest
« Reply #1724 on: July 20, 2009, 20:01:43 pm »

μπά δεν ξέρω...αλλά σίγουρα όχι 500 ή 400 όπως ζητούσε..που να τα βρούμε τόσα?
Pages: 1 ... 113 114 [115] 116 117 ... 147 Go Up Print
Jump to: