• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:07:10 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:07:10 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 92
Guests: 84
Total: 176
agapi
nikitask
gpr000
Stylianos_566
chatzikys
nikpapoutsi
mpaltzak
Bel
rafa98p
ggalamat
nikos123321
Reidemption
petralexiou
ariadnipm
chaniotism
soti
vasillikiiiiii
asimeniacha
npalami
abcdefg
nikolakys
tsaliki
Raphael
Captain
Kont
nikosxek
thomaitheodosiadou
ialvanos
george14
iJasonOP
Konstantina Karamani
Fotis Roukoutakis
thomasdt
gkougeor
stavros0201
Psychoktonos_
Pastellaki
Nikikouss
BlackClara
xdallas
DarkMagiK06
giannisd
witchingHour
3rdDegreeBurn
Juror8
gtapalis
mhtsakos02
alextsigilis
asimomyti
engineer2030
chatzimich
Kv
pavlos2003
marilita
aspanosk
vasilis saitis
thunder
Xontroulis
kostas.13v
george polymeros
mprova
chris_p30
menelaras
hacky
Rizotto
Acad-Mics
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
noimaginationforthis
A-TheITGuy
Chrisvb17
Spyrtos14
mark
LelisNiko
abiki
sterxz
serafeim
gcheristanidhs
ඞ
Denisivo
leolam
dimitire
MrGreekArrow
themis01
JoHn!
eviii
elias_farhood
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές > "Αρχείο επι πτυχίω εξεταστικών" > Πτυχιακή Εξεταστική Εαρινού Εξαμήνου 2010 (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πτυχιακή για Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο 1
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 Go Down Print
Author Topic: Πτυχιακή για Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο 1  (Read 15760 times)
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Σκατά στα μούτρα κάθε κομματόσκυλου!!

View Profile
Re: Πτυχιακή για Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο 1
« Reply #90 on: June 01, 2010, 19:58:43 pm »

Συγνώμη ρε συνάδελφε αλλά όταν λες σε κάποιον ότι είναι πλασματικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας (και δεν εννοείς ότι δεν μέτρησε σωστά ή ότι την νόθευσε τι εννοείς τότε???) εσύ πως θα αντιδρούσες???? Δεν έχω καμία διάθεση για παρεξήγηση, πόσο μάλλον για κάποιον που ούτε εγώ ξέρω...απλά όταν το βλέπει ο καθένας προσωπικά αποκλειστικά τότε σίγουρα χάνει το δίκιο που (λίγο ή πολύ) έχει και δείχνει αδιαφορία για τους υπόλοιπους.
Αν είχα άδικο ως προς την σκέψη (όχι ως προς την εκτέλεση - έκφραση) τότε παρακαλώ πες το μου...αλήθεια!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ... ας δούμε πότε και τι ανακοίνωση θα βγεί για την πτυχιακή!!!

Ο κομπλεξισμός των Ηλεκτρολόγων δεν φαίνεται στην σχολή, φαίνεται στο forum...και ΝΑΙ και γω Ηλεκτρολόγος είμαι!
free
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #91 on: June 01, 2010, 22:13:13 pm »

ναι επιτελους ας βγει μια αποφαση να τελειωνουμε γιατι περιμενουν κι αλλα μαθηματα να κανονιστουν.... Undecided
tweety
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #92 on: June 02, 2010, 01:24:43 am »

ναι αυτο ακριβως....
alzako
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #93 on: June 02, 2010, 12:51:27 pm »

Καλησπερα συναδελφοι..απλα για να μην παρεξηγουμαι κ βγαινουν λαθος συμπερασματα..

1ον η ανακοινωση για τα εφαρμοσμενα ειχε βγει εδω κ πανω απο ενα μηνα,.και το ειχα αναφερει αμεσως.
2ον δεν νομιζω οτι ειμαι το μονο ατομο που δεν το βολευει εκεινη η μερα.
3ον ναι να εξαιρεθει αν γινεται αυτο!οπως κ οι υπολοιπες ημερομηνιες φυσικα που δινετε αλλα μαθηματα!εξαλλου υπαρχουν κ αλλες επιλογες που βολευουν τους περισσοτερους,οπως πχ 5 ιουλη (που μπορουμε να πιεσουμε τον καθηγητη)
4ον δεν μιλαμε για το αν βολευει απλα η μερα!αλλα ρε συναδελφοι πως θα παρω πτυχιο αν δεν μπορεσω καν να παρεβρεθω να δωσω το μαθημα αν εκεινη την ωρα δινω κ αλλο??????????δλδ αν δωσουμε εστω 17 η 18 η 20 ειναι προβλημα??πρεπει να πεσει οπωσδηποτε 16?καταλαβαινετε πως το θετω κ ειλικρινα δεν υπαρχει λογος να εκνευριζομαστε.μια συζητηση κανουμε.φυσικο ειναι να μην βολευει ολους ολα αλλα μια χρυση τομη μπορει να βρεθει-- ελπιζω τουλαχιστον,
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #94 on: June 02, 2010, 13:18:03 pm »

Quote from: alzako on June 02, 2010, 12:51:27 pm
Καλησπερα συναδελφοι..απλα για να μην παρεξηγουμαι κ βγαινουν λαθος συμπερασματα..

1ον η ανακοινωση για τα εφαρμοσμενα ειχε βγει εδω κ πανω απο ενα μηνα,.και το ειχα αναφερει αμεσως.
2ον δεν νομιζω οτι ειμαι το μονο ατομο που δεν το βολευει εκεινη η μερα.
3ον ναι να εξαιρεθει αν γινεται αυτο!οπως κ οι υπολοιπες ημερομηνιες φυσικα που δινετε αλλα μαθηματα!εξαλλου υπαρχουν κ αλλες επιλογες που βολευουν τους περισσοτερους,οπως πχ 5 ιουλη (που μπορουμε να πιεσουμε τον καθηγητη)
4ον δεν μιλαμε για το αν βολευει απλα η μερα!αλλα ρε συναδελφοι πως θα παρω πτυχιο αν δεν μπορεσω καν να παρεβρεθω να δωσω το μαθημα αν εκεινη την ωρα δινω κ αλλο??????????δλδ αν δωσουμε εστω 17 η 18 η 20 ειναι προβλημα??πρεπει να πεσει οπωσδηποτε 16?καταλαβαινετε πως το θετω κ ειλικρινα δεν υπαρχει λογος να εκνευριζομαστε.μια συζητηση κανουμε.φυσικο ειναι να μην βολευει ολους ολα αλλα μια χρυση τομη μπορει να βρεθει-- ελπιζω τουλαχιστον,

Ρε συ Alzako αυτά που είχε πει ο Αντωνόπουλος είναι αυτά που λέει η ανακοίνωση ( δλδ συγκεκριμένες ημερομηνίες ) προφανώς μπορεί να βρεθεί χρυσή τομή αλλά εδώ και να την βρούμε, "συζητάμε χωρίς τον ξενοδόχο",δλδ εμείς ας πούμε συμφωνούμε να το βάλουμε 20/6, ο Αντωνόπουλος μπορεί εκείνη τη μέρα??? λογικά για να έδωσε συγκεκριμένες ημερομηνίες στα παιδιά (αν και στην ανακοίνωση του στο forum του ΠΕΔΙΟΥ Ι - υπάρχει Link στην σελίδα 2 παραπάνω - δεν λέει συγκεκριμένες ημερομηνίες Sad Sad ) δεν θα μπορεί, οπότε τι συζητάμε μεταξύ μας????. Ο Αντωνόπουλος είπε ότι μπορεί αυτές τις ημερομηνίες από όσα ενημέρωσαν παραπάνω οι συνάδελφοι που μίλησαν μαζί του...(μετά τις 2 Ιουλίου βασικά αποκλείεται να το βάλει από όσο καταλαβαίνω).
Προφανώς και δεν είσαι ο μόνος που δίνει εφαρμοσμένα αλλά δεν τίθεται ζήτημα να πέσουν την ίδια ώρα οι εξετάσεις (προφανώς). Το ζήτημα είναι ότι άμα αφαιρέσουμε 28/6 1/7 2/7 για εμάς που δίνουμε ΠΕΔΙΟ ΙΙ και ΠΕΔΙΟ ΙΙΙ (ε να μη δώσουμε και ΠΕΔΙΟ Ι εκείνες τις μέρες μέσα σε 5-6 μέρες τρία ΠΕΔΙΑ είναι πολλά νομίζω) και αφαιρέσουμε την 16/6 για εσάς που δίνεται εφαρμοσμένα μένει 9/6 που δεν ψήφισε κανένας!!!!

Οπότε για να βγει και μία απόφαση σύντομα (κάτι το οποίο θα είναι καλό για όλους μας) ας σεβαστούμε την ψηφοφορία (είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε με τα μέχρι σήμερα δεδομένα)!!!Τώρα αν βγει ο Αντωνόπουλος αύριο και πει βάλτε το όποτε θέλετε μέσα στον Ιούνιο τότε αλλάζουν τα πράγματα - προφανώς!!!!

Ο κομπλεξισμός των Ηλεκτρολόγων δεν φαίνεται στην σχολή, φαίνεται στο forum...και ΝΑΙ και γω Ηλεκτρολόγος είμαι!
basmou
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #95 on: June 02, 2010, 14:06:01 pm »

Τελικα τι γινεται με την ημερομηνια για πεδιο 1?
Ποτε θα γράψουμε?
papagiannakis
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #96 on: June 02, 2010, 20:04:01 pm »

Απαράδεκτη κατάσταση!  crazy mad seestars  bang_head
Προφανώς και η αρχική πρόταση ήταν όπως στο λινκ: όποτε μπορείτε μέχρι 2 Ιουλίου. Αλλά, από ό,τι βλέπω μετά από 7 σελίδες τόπικ, δεν μπορείτε να συμφωνήσετε ούτε καν όταν ζητάτε και σας δίνουν συγκεκριμένες ημερομηνίες! 
Για να λήγει το θέμα, τώρα που έχουμε τις καταστάσεις και σύμφωνα με αυτά που σας έχουμε ήδη πει, η επίσημη ανακοίνωση που θα βγει αύριο το πρωί είναι:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η πτυχιακή εξεταστική για το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο Ι θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010 και ώρα 9:30 πμ.

Οι διδάσκοντες

casper
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #97 on: June 02, 2010, 20:54:08 pm »

Πολυ ωρα η μιση θα παω να δωσω πεδιο Ι στισ 9,30 και η αλλη μιση στισ 10 πτυχιακη στις Ψηφιακες Τηλεπικοινωνίες ΙΙ
casper
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #98 on: June 02, 2010, 20:54:36 pm »

*ωραια
tweety
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #99 on: June 02, 2010, 21:32:26 pm »

έλεος!!ευχαριστηθήκατε τώρα??έγινε όλος αυτός ο χαμός γιατί κάποιοι έχουν μάθει να σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους!
papagiannakis
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #100 on: June 02, 2010, 22:06:05 pm »

τσ...τσ... τσ...
Μα γιατί πρέπει πάντα κάποιος άλλος να σας λέει τι και πώς να κάνετε;!!   kremala
Άντε να κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνετε από μόνοι σας από την αρχή:
Στείλτε μου τώρα και το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί στις 10, με pm ή e-mail, για να μην γεμίζουν πάλι σελίδες με μπλα-μπλα, ποιες ημερομηνίες ΔΕΝ μπορείτε ως τις 5 Ιουλίου, να κοιτάξουμε πώς θα τα βολέψουμε...
Φαντάζομαι ότι για τον καθένα σας θα είναι το πολύ 6 ημερομηνίες.
Και στις 12 θα βγει η τελική ανακοίνωση και όποιον πλέον βολεύει.
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #101 on: June 02, 2010, 23:24:26 pm »

Όπα όπα...τι έγινε έλειψα 8 ώρες στην βιβλιοθήκη και άλλαξαν τα πάντα χωρίς λόγο???
Η ψηφοφορία αποφάσισε 16/6 ποιό είναι το ζήτημα τώρα???? Είπαμε 16/6 θα μπει 16/6!!!
Αυτό αποφασίσαμε όσοι παρακολουθούσαμε το topic και άρα τότε θα γράψουμε...

Επίσης αφού μπορούσαμε να βάλουμε όποτε θέλουμε την εξέταση γιατί μας είπανε ότι θέλουν συγκεκριμένες ημερομηνίες??(εκτός αν οι συνάδελφοι που μας μετέφεραν τις ημερομηνίες έκαναν λάθος - που δεν το πιστεύω αφού τα ίδια ίσχυαν για το ΠΕΔΙΟ ΙΙΙ πτυχιακή) Και πέρα από όλα αυτά πουθενά και κανένας δεν μιλούσε για μετά από 2 Ιουλίου!!!! Κοροϊδευόμαστε???? Τι είναι αυτά μωρέ???
Τι ακριβώς γίνεται τώρα??? Ψηφοφορία πάνω στην ψηφοφορία???? Τότε για ποιό λόγο ψηφίζαμε?? Για να περνάει η ώρα? Συγνώμη είμαστε σοβαροί τώρα?

κύριε Παπαγιαννάκη η ψηφοφορία έγινε!!!!! Αν δεν αρέσει σε μερικούς είναι λογικό....τώρα θα ξαναψηφίσουμε??Με ποιά λογική?? Αφού η ψηφοφορία είχε αποτέλεσμα!! Επειδή γκρίνιαξαν μερικοί?
« Last Edit: June 02, 2010, 23:30:15 pm by aisxos » Logged

aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #102 on: June 02, 2010, 23:44:05 pm »

Συγνώμη ρε συνάδελφοι τόσο καιρό λέγαμε ότι θα σεβαστούμε αυτό που έβγαλε η πλειοψηφία και υπερασπιζόμασταν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μας. Τώρα δλδ τι έγινε? Θα το δεχτούμε έτσι? Και θα ξαναψηφίσουμε? Λες και είμαστε μωρά και βάζουμε τον μπαμπά μας να μας δέσει τα κορδόνια στα παπούτσια? Αφού αποφασίσαμε πόττε βολευόμαστε οι περισσότεροι...
Ε όχι ρε σεις εγώ ψήφισα, μέτρησα, μάλλιασε η γλώσσα μου (μεταφορικά) να εξηγώ στον κάθε ένα που ερχόταν κατόπιν εορτής να ψηφίσει και να επιβάλλει την γνώμη του και δεν δέχομαι κανέναν να ακυρώνει την ψηφοφορία μας για κανέναν λόγο.

Τι έγινε ?? Δεν μιλάει κανένας ??
« Last Edit: June 02, 2010, 23:48:34 pm by aisxos » Logged

free
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #103 on: June 02, 2010, 23:56:03 pm »

aisxos συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα και σε προηγουμενο post μου ειχα προβλεψει οτι κατι τετοιο θα γινοταν και φωναζα οπως και εσυ να οριστικοποιησουμε επιτελουσ την ημερομηνια της εξετασης!!αν θυμαμαι καλα νομιζω ειχε σταλει μειλ στον κ. παπαγιαννακη σχετικα με το αποτελεσμα της ψηφοφοριας μας οποτε προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι πρεπει να ξαναψηφισουμε για να βγει νεα ημερομηνια η οποια λογικο και επομενο ειναι παλι να μην βολευει καποιους γιατι η περιπτωση να μας βολευει ολους ΔΕΝ υπαρχει!!!!
πραγματικα και εγω εχω κουραστει με αυτην την ιστορια γιατι περιμενουμε να κανονισουμε και αλλα μαθηματα αναλογα με το ποτε θα δωσουμε πεδιο...
παρακαλω ας βγει μια επισημη και τελικη ανακοινωση να τελειωνουμε!!
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #104 on: June 03, 2010, 00:03:46 am »

Ε όχι ρε free όπως εμπόδισα να αναιρέσουν την ψηφοφορία μας οι δύο τρείς συνάδελφοι που δεν τους βόλευε και άρχισαν την γκρίνια, προστάτευσα όλους εμάς που ψηφίσαμε.
Το ίδιο πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα...αν και μέσα σε 12 ώρες δεν νομίζω να λάβω απάντηση στο email που έστειλα στον κ.Παπαγιαννάκη ρωτώντας τον για την απόφασή του αυτή να αγνοήσει την ψηφοφορία και να βάλει την εξέταση κατά βούληση!!!!

Το μήνυμα που έστειλα είναι:
Συγνώμη κύριε Παπαγιαννάκη για την ενόχληση αλλά ενοχλήθηκα εγώ προσωπικά από την εξέλιξη της υπόθεσης για την ημερομηνία του ΠΕΔΙΟΥ 1 - πτυχιακή και θέλω να ρωτήσω για ποιό λόγο δεν λαμβάνεται υπόψη σας την ψηφοφορία που έγινε στο forum από 18 συναδέλφους και γίνεται καινούρια ψηφοφορία ουσιαστικά αναιρώντας την παλιά??

Ελπίζω να μας απαντήσει πριν τις 10 το πρωί αύριο...

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 Go Up Print
Jump to: