• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:30:20 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:30:20 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 97
Total: 155
thathas12
agkentzi
kris
alexter
Nikos_313
jimalexoud
DioBadiavas
georsoti
Nikospneumatikos
ggalamat
andyy
george polymeros
Captain
nikos123321
despoina15
ΦΙδανης Αριστοτελης
sotirispo2
alexiosmara
Mr White
Athinaaz
mariia
andrpats
gtapalis
taniakrg
vaggelisx
karaths.d
kkotsopo
pxanthob
glavdakis
Deviate
TheKingInTheNorth
iliaskou
KZerenidis
asterisdemetris
Yamal
victoria ginikopoulou
DimKaratzas
mgrivab
mzacharop
kstavroulis
Kpavlaras
Tesla_1
Stelios Leivas
DarkMagiK06
m.renia
mixkats
tasos gourd
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Ioannakoliou
Bill g
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Βιβλιοθήκη - Νησίδες Υπολογιστών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Απολύεται προσωπικό του τμήματός μας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 Go Down Print
Author Topic: Απολύεται προσωπικό του τμήματός μας  (Read 36789 times)
(Stalin)^2
Guest
Re: Απολύεται προσωπικό του τμήματός μας
« Reply #225 on: March 26, 2010, 23:23:26 pm »

Quote from: i _&a on March 26, 2010, 23:18:37 pm
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on March 26, 2010, 23:13:02 pm
Quote from: i _&a on March 26, 2010, 21:52:25 pm
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on March 26, 2010, 21:39:32 pm
Quote from: i _&a on March 26, 2010, 16:36:02 pm
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on March 26, 2010, 16:33:25 pm
Quote from: Nessa NetMonster on March 26, 2010, 15:58:59 pm
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on March 26, 2010, 13:47:57 pm
Υπάρχουν και αντιλήψεις (που δεν είναι παρατάξεις) που δεν αποδέχονται, σιχαίνονται και πολεμούν αυτού του είδους τις "συνενοήσεις", τις συνδιαλλαγές με το καθηγητικό μπλοκ, πολύ απλά γιατί αναγνωρίζουν (οι αντιλήψεις αυτές) την ύπαρξη διακριτών συμφερόντων μεταξύ των φοιτητών και των καθηγητών.

facepalm

ti ennoas? den xerw ti simainei auto pou egrapses..
(prepei, omws, na mou tin eipes...)

σου την είπε όντως
google it

πω πω ναι... μου την είπε πολύ άσχημα...
Πλάκα δεν έχουν οι πουθενάδες όταν πουλούν πρόλογο μέσω inet?..

μπα
εμάς τη δική μας τη φωνούλα την έχεις ακούσει στις ΓΣ
τη δική σου αντιθέτως εμείς δεν την έχουμε ακούσει
ούτε πρόλογο δεν έχεις πουλήσει, πόσο μάλλον συγκροτημένο πολιτικό λόγο - τον φυλάς για το inet

Όποιος έχει τη μύγα, αγαπητή μου και άφαντή μου, μυγιάζεται... Εγώ αναφερόμουν στη Νέσσα, αλλά μάλλον δεν είναι η μόνη άφαντη...

Πως ξέρεις τί κάνω εγώ; Πού είσαι για να με δεις;.. Γιατί εγώ έχω να σε δω από 06--07...
Σοβαρά, πού ήσουν στους Δεκέμβρηδες, στις απεργείες, στο άσυλο; Κάπου στο 9όροφο μάλλον...
Στο κάτω κάτω όσοι με ξέρουν ξέρουν πού είμαι και τί κάνω, στη σχολή και στο δρόμο.
Δεν θα μπω σε ένα γελοίο παιγχνίδι εντυπώσεων μαζί σου, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχεις πουθενά παρά στο τήμμυ.γρ

Άντε γεια σου τώρα...

geia kai xara  Grin Grin Grin
 Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

ps τα λέμε σε καμια ΓΣ και καμια πορεία (από αυτές που δεν είμαι)  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
με έκανες και γέλασα

Σε καλό να σου βγει, αν και δεν το βλέπω...
Γίδια, όλοι γίνατε μάγκες από το δίκτυο...
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #226 on: March 26, 2010, 23:23:56 pm »

Μελισσοκόμε, τι μας λες τα αυτονόητα ότι όσοι σε ξέρουν ξέρουν πού είσαι και τι κάνεις.

Θα είχε ενδιαφέρον ωστόσο αν έλεγες ότι αυτά τα χαρακτηριστικά (μπάτσων, να παρατηρήσω) τα φέρουν κοντινά σου πρόσωπα.
Θα έδειχνε τους βαθμούς ελευθερίας σου εκτός από την ανάγκη αναγνώρισης που βγάζεις προβάλλονας τέτοια άμυνα.

Ο καθένας, και περισσότερο στην πολιτική, φαίνεται από αυτά που λέει.
Πείτε κάτι.
Βγάλτε λόγο. Και αφήστε τους λόγους να πλακώνονται.

υγ η Σαρακοστή τελειώνει. Παρατήστε τις αγωνιστικές παπάρες και προετοιμαστείτε για το ψητό!

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
(Stalin)^2
Guest
« Reply #227 on: March 26, 2010, 23:29:28 pm »

Quote from: 4Dcube on March 26, 2010, 23:23:56 pm
Ο καθένας, και περισσότερο στην πολιτική, φαίνεται από αυτά που λέει.

Κυρίαρχα από αυτά που κάνει, ή έστω από το εάν αυτά που λέει συμβαδίζουν με αυτά που κάνει...
Αν δεν κάνεις τίποτα, ή δε λες τίποτα είσαι πουθενάς, απλά, τόσο απλά. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά. Αναφέρομαι σε όλους τους νταήδες του πληκτρολογίου, που μπροστά στους καθηγητές ή τους μπάτσους ή όποιους εν πάσει περιπτώσει κατηγορούν ή μισούν στα λόγια, στέκονται παναγίες...

Αυτά από μένα.
Καλό πάcxα και καλή χώνεψη, σε ό,τι τελοσπάντων καταπιείτε...
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #228 on: March 26, 2010, 23:45:45 pm »

Αν δεν αρθρώσεις πρώτα σωστά δομημένο στο περιεχόμενο (πρέπει να υπάρχει περιεχόμενο!) λόγο για να εξηγήσεις αυτά που θέλεις να κάνεις, πώς θα κάνεις τις πράξεις; Στον αέρα; Ποιος και με τι κριτήρια θα σε ακολουθήσει;

Νταήδες ξενταήδες. Πληκτρολογίου και μη. Να πω και το άλλο, τη δική μου αντιμετώπιση στους νταήδες. Τους μιλάω. Και αν μπορούν να απαντήσουν, κάτι θα γίνει. Αν δεν μπορούν, συνεχίζω να τους μιλάω, οπότε κάποιος θα νιώσει μειονεκτικά, θα χαθεί λίγο νταηλήκι.

Το να εμφανίσει κάποιος δειλία σε μια κατάσταση, είναι φυσικό (να "στέκεται παναγίτσα"). Όταν όμως καταλάβει ότι αναφερόμαστε σε πολιτισμένη κατάσταση, αυτή χάνεται. Ο πολιτισμός δεν σκοπεύει να φιμώσει τους δειλούς. Εσείς που τους δείχνετε με το δάχτυλο το σκοπεύετε. Για σκεφτείτε το.

υγ
πόλη>πολίτης>πολιτισμός
« Last Edit: March 26, 2010, 23:48:48 pm by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #229 on: March 26, 2010, 23:51:20 pm »

η φάση είναι ότι ο καυγάς και η διαφωνία με το "καθηγητικό κατεστημένο" γι'αυτούς δεν υπάρχει - αν γίνεται μόνο με αντεπιχειρήματα,και όχι με βρισίδια/ επίδειξη μπράτσου και γαϊδουροφωνάρες.

Διαφωνία, και έντονη, έγινε και τις προάλλες από αρκετούς φοιτητές (στους οποίους συγκαταλεγόμουν) ΄'εξω από τη ΓΣ και μέσα σε αυτή με αρκετούς από τους καθηγητές
και αυτή είναι και η αιτία που τουλάχιστον 4 από αυτούς επιχειρηματολόγησαν και εδώ και στη ΓΣ, και φυσικά την παρέμβαση των εκπροσωπων και μη που χωρίς αυτούς μπορεί το θέμα να είχε αναβληθεί και επ' αόριστον

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #230 on: March 27, 2010, 00:02:34 am »

Όποιος έχει τη μύγα, αγαπητή μου και άφαντή μου, μυγιάζεται... Εγώ αναφερόμουν στη Νέσσα, αλλά μάλλον δεν είναι η μόνη άφαντη...

Πως ξέρεις τί κάνω εγώ; Πού είσαι για να με δεις;.. Γιατί εγώ έχω να σε δω από 06--07...
Σοβαρά, πού ήσουν στους Δεκέμβρηδες, στις απεργείες, στο άσυλο; Κάπου στο 9όροφο μάλλον...
Στο κάτω κάτω όσοι με ξέρουν ξέρουν πού είμαι και τί κάνω, στη σχολή και στο δρόμο.
Δεν θα μπω σε ένα γελοίο παιγχνίδι εντυπώσεων μαζί σου, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχεις πουθενά παρά στο τήμμυ.γρ

Άντε γεια σου τώρα...

ρε μλκ τζεπέτο, ώρες ώρες πραγματικά πιστεύω ότι ή είσαι γκαβός, ή σου ταιριάζει το λινκ του εξ.

ρώτα κανέναν άλλον της παράταξής σου τουλάχιστον που βλέπει γύρω του ποιοι είμαστε και πού είμαστε, όταν ξεμένεις από επιχειρήματα και αρχίζεις να καταγράφεις το αγωνιστικό μας ιστορικό.

(ή αν και αυτοί δεν βλέπουν, ρώτα την ΠΚΣ, παίζει να βλέπουν καλύτερα)

Αν μη τι άλλο, εκτίθεσαι...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
kapnias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #231 on: March 27, 2010, 00:04:09 am »

Quote from: Tempus Fugit on March 26, 2010, 01:53:44 am

Κλασσικες παρεμβολες "ΕΕ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ" υπηρχαν

Συναδελφε, δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο μεγαλη σημασια εχει αυτο το γαμημενο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ που προβγαλει συνεχεια το "μονολιθικο" ΚΚΕ με την "ξυλινη γλωσσα" του να γινει συνειδηση στην κοινωνια. Πως απο εκει θα αρχισει να ανοιγει η διεξοδος για την ικανοποιηση των λαϊκών αναγκων.
Και να εξηγήσω(με μικρα παραδειγματα):
Το 2000 χιλιαδες λαου κατεβηκαν στο δρομο για το νομο Γιαννιτση (ΠΑΣΟΚ), αναπτυχθηκαν μεγαλες κινητοποιησεις , χωρις ομως αυτο το ατιμο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΕ να γινεται συνειδηση . Και..... , πηραν πισω το νομο , ηρθε ομως αργοτερα  ο ν. Ρεππα(ΠΑΣΟΚ) , αυξηθηκαν τα ορια συνταξιοδοτησης , ηρθε μετα ο ν. Πετραλια (ΝΔ) οπου αυξησε τα ορια κ αλλο κ μειωσε τις συνταξεις κ ερχεται προχτε το Πασοκ να πει για μια κατοτατη συνταξη 300Ε κ απο κει κ περα τιποτα σιγουρο....
Το 2005-06 χιλιαδες φοιτητες στο δρομο για το Ν.Π. . Και.... ,περασε ο νομος , αλλαξε κυβερνηση καταγραμμα εφαρμοζεται και απο το ΠΑΣΟΚ και οι "οργισμενοι" νεοι (οπως μας ελεγαν τα καναλια τους ) απογοητευμενοι γυρισαν σπιτι τους.
Το Δεκεβρη του 08 χιλιαδες φοιτητων στο δρομο , βγαζοντας τη συσωρευμενη οργη τους. Αλλα αυτο το ατιμο ... παλι τιποτα.  Ελληξαν οι κινητοποιησεις , πηγε ο κοσμακης σπιτι του , εγιναν εκλογες ο δικομματισμος αλλοβιτος και... τα εργατικα ατυχηματα αυξανονται, οι "Μπατσοι" 3 φορες μπηκαν στο πανεπιστημιο και παει λεγοντας.

Προχτες ηρθαμε να αντιμετοπισουμε μια καθολου ευκολη κατασταση. Οι ελαστικες μορφες απασχολησης εχουν την ριζα τους στο Μααστριχτ κ τη Λισαβονα (ΕΕ) και εφαρμοζονται ειτε απο ΝΔ ειτε απο ΠΑΣΟΚ. Μεσω αυτων εξασφαλιζουν φθηνοτερο εργατικο δυναμικο που ανανεώνεται μαλιστα κ γρηγορα για να μην μπορει να αντιδρασει κιολας.Να πω οτι εμεις ζηταμε μονιμο προσωπικο, ο εσ. κανονισμος ομως στο τετραετες προβλεπει ΕΝΑΝ διοικητικο ανα τμημα, και οι υπολοιποι ανταποδοτικες, εργολαβιες  ή συμβασιουχοι.

Και για να ειμαστε κ εντελως ξεκαθαροι το θεμα δεν ειναι ΠΑΣΟΚ,ΝΔ , καθως αυριο μπορει να εχουμε ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ ή ΝΔ-ΛΑΟΣ ή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ή ξερω γω τι αλλο μπορουν να σκαρφιστουν. Τι θελω να πω λοιπον: Γινεται (κ απο τα παραπανω) ξεκαθαρο οτι οι αναγκες οι δικές μας(του λαου) συγκρουονται αμεσα με τα συμφεροντα του κεφαλαιου.
 Δες:
->εμεις συμφερον δεν εχουμε κανενα απο τη συνταξη των 300Ε στα 67 το κεφαλαιο ομως εχει γιατι ετσι μειωνει τα "εξοδα" του αυξανοντας το κερδος του.
->Εμεις δεν εχουμε κανενα συμφερον απο το ν.π. που το μονο που εξασφαλιζει ειναι να βγαινουμε με σκορπιες γνωσεις για να μας εκμεταλευονται καλυτερα, το κεφαλαιο ομως εχει γιατι ετσι μειώνει τα εξοδα του αυξανοντας το κερδος του
->Εμεις δεν εχουμε κανενα συμφερον η νησιδα η βιβλιοθηκη και ολες οι αλλες υπηρεσιες του Πανεπιστημιου να καλυπτονται απο συμβασιουχους εργολαβιες ή ανταποδοτικες υποτροφιες,το κεφαλαιο ομως εχει γιατι ετσι μειώνει τα εξοδα του αυξανοντας το κερδος του.

Το κρατος (ως όργανο εξουσίας της εκάστοτε άρχουσας τάξης, που το χρησιμοποιεί για να επιβάλει τα ταξικά της συμφέροντα) νομοθετει με μοναδικο στοχο την αυξηση των κερδων του κεφαλαιου. Απο τη αλλη οι δικοι μας αγωνες (ως αγωνες της καταπιεζομενης ταξης) ερχονται αμεσα σε συγκρουση με το κεφαλαιο και τους εκφραστες του (τωρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ).
Αντικειμενικα αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ δρομος για να εχουν οι αγωνες μας αποτελεσματα. Αυτο πρεπει να γινεται συνειδηση σε συνεχως κ μεγαλυτερα τμηματα του λαου για να αυξανεται η δυναμη μας. Αυτο να οδηγησει στη συγκροτηση ενος μετωπου που θα αγκαλιασει ολα τα πληττομενα κομματια της πολιτικης τους εως οτου την εξουσια να την παρει ο λαος και τοτε να οικοδομησει το δικο του κρατος που θα "νομοθετει" για τα δικα του συμφεροντα.

(Stalin)^2
Guest
« Reply #232 on: March 27, 2010, 00:32:02 am »

Quote from: corina on March 27, 2010, 00:02:34 am

Άντε γεια σου τώρα...

ρε μλκ τζεπέτο, ώρες ώρες πραγματικά πιστεύω ότι ή είσαι γκαβός, ή σου ταιριάζει το λινκ του εξ.

ρώτα κανέναν άλλον της παράταξής σου τουλάχιστον που βλέπει γύρω του ποιοι είμαστε και πού είμαστε, όταν ξεμένεις από επιχειρήματα και αρχίζεις να καταγράφεις το αγωνιστικό μας ιστορικό.

(ή αν και αυτοί δεν βλέπουν, ρώτα την ΠΚΣ, παίζει να βλέπουν καλύτερα)

Αν μη τι άλλο, εκτίθεσαι...

Mh me les malaka, plhgwnomai...
E, ase me na ekti8emai... den variesai...
O xronos kai i istoria tha deixei o,ti exei na deiksei, oxi to forum twn hlektrologwn...

Kalh sunexeia se olous.
kapnias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #233 on: March 27, 2010, 00:35:32 am »

Ρε μαλακα Τζεπετο μην το γαμας. Ειναι απο τις πιο ουσιαστικες κουβεντες κ το μαλακιζετε 2 σελιδες
(Stalin)^2
Guest
« Reply #234 on: March 27, 2010, 01:26:06 am »

Quote from: kapnias on March 27, 2010, 00:35:32 am
Ρε μαλακα Τζεπετο μην το γαμας. Ειναι απο τις πιο ουσιαστικες κουβεντες κ το μαλακιζετε 2 σελιδες

oook! stamataw leme!
vamos kapnia!
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #235 on: March 27, 2010, 04:08:10 am »

Τώρα επιχείρημα είναι αυτό; Τι σχέση έχει το τι κάνω με το αν έχω δίκιο; Το ότι εγώ κλείστηκα στο σπίτι μου (για οποιονδήποτε λόγο που δεν σε αφορά) πώς αναιρεί το γεγονός ότι πέταξες μαλακία;

Οι μεν φοιτητές δεν είναι τάξη, αλλά στρώμα της κοινωνίας με κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όχι όμως και κοινά αντικειμενικά συμφέροντα. Οι δε καθηγητές μπορεί να έχουν διαφορετικά συμφέροντα ανάλογα και με την κάθε σχολή, τη φύση της και τις σχέσεις της με την αγορά εργασίας, αλλά κατά βάση είναι εργαζόμενοι που παράγουν έργο (μετάδοση τεχνογνωσίας, μια και μιλάμε για Πολυτεχνείο). Οι περισσότεροι στη σχολή μας είναι λίγο πολύ στην ίδια θέση με κάθε άλλο δημόσιο υπάλληλο. Οπότε αυτό που είπες είναι ηλίθιο, εκτός και αν θεωρείς ταξικό εχθρό τους δημόσιους υπαλλήλους.

Από εκεί και πέρα το αν η Nessa είναι πρώτη στα συνδικαλιστικά και στο κίνημα ή αν έχει κλειστεί διά παντός στο πυρηνικό της καταφύγιο για να αποφύγει τη συντέλεια του κόσμου το 2012, δεν κάνει αυτό που είπες λιγότερο ή περισσότερο ηλίθιο. Αλλά αν επιμένεις, θα φέρω κανένα φίλο μου που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ να σου το πει.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #236 on: March 27, 2010, 05:14:58 am »

Quote from: kapnias on March 27, 2010, 00:35:32 am
Ρε μαλακα Τζεπετο μην το γαμας

enas mikros xalvatzis  Grin

pay close attention
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #237 on: March 27, 2010, 05:22:17 am »

Η συναυλία του Θανάση Παπακωσταντίνου όπως και των υπολοίπων συγκροτημάτων στο πολυτεχνείο σήμερα βράδυ ήταν πολύ όμορφη.

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
kapnias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #238 on: March 27, 2010, 11:28:56 am »

Quote from: Nessa NetMonster on March 27, 2010, 04:08:10 am

Οι μεν φοιτητές δεν είναι τάξη, αλλά στρώμα της κοινωνίας με κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όχι όμως και κοινά αντικειμενικά συμφέροντα.

Εγω τωρα που αυτο δεν το καταλαβα πειραζει?  Εγω με τον γιο του Κοκκαλη ναι εχουμε κοινα χαρακτηριστικα, τα ηλικιακα (τον αυθορμητισμο, ισως την αγωνιστικοτητα κ.τ.λ.) αυτο ομως απο που κ ως που μας κανει να ανηκουμε στο ιδιο κοινωνικο στρωμα. Οι αναγκες οι δικες μου ειναι αντιδιαμετρικα αντιθετα απο τις δικες του. Το στρωμα δεν αποτελει ταξη αλλα αυτοι που ανηκουν στο ιδιο  στρωμα εχουν και κοινα συμφεροντα. Συνεπως οι φοιτητες ΔΕΝ  αποτελουν ξεχωριστο στρωμα αλλα ακολουθουν την ταξικη διαστρωματωση της κοινωνιας.(Με τα λεφτα του μπαμπα ζουμε).
Σηκωνει πολυ αναληση βεβαια αυτο αλλα δεν ειναι επι του παροντος.

Οι περισσότεροι στη σχολή μας( ΔΕΠ )είναι λίγο πολύ στην ίδια θέση με κάθε άλλο δημόσιο υπάλληλο.

Αυτο παλι πως προκυπτει? Βαβτισαμε ξαφνικα ολους τους δημοσιους υπαλληλους εργατικη ταξη? Κ ο γραμματεας του υπουργειου Δ.Υ. ειναι αλλα ο ρολος τους ειναι καθοριστικος στο σχεδιασμο της παραγωγης. Επισης δημοσιος υπαλληλος ειναι κ ο κλητηρας που περνει 700Ε. Οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ (κ προφανως οχι ολοι) καθηγητες στο τμημα ειναι πλεγμενοι με επιχειρησεις εχουν ρολο στην παραγωγη κ εκμεταλλευονται ανθρωπινη εργασια . Δεν τους λες κ μεγαλοαστους κ μπορει καποιοι να εχουν μακροπροθεσμο συμφερον με σενα αφου στις μερες μας υπαρχει πολυ μεγαλη ταση προλεταριοποιησης των μεσεων στρωματων, αλλα δεν ειναι κ στην ιδια μοιρα με μας.  Υπαρχουν βεβαια κ οι αλλοι που αρκουνται στο μισθουλη τους , και νοιαζονται εμεις να εχουμε κανα προσον οταν αποφοιτησουμε. Με αυτους μπορεις κ ΠΡΕΠΕΙ να κανεις συμμαχια.
Κ αυτο σηκωνει πολυ αναλυση.
 Μπορει να φαινονται ασχετα κ χωρις ουσια ολα αυτα αλλα ΔΕΝ ειναι καθολου ετσι ειναι μεγαλης σημασιας ζητημα τι αναλυση θα κανεις για να ξερεις με ποιον θα συμμαχισεις , ποιον θα κοιταξεις να αδρανοποιησεις κ ποιον θα εχεις απεναντι σου. Αν κανεις λαθος κ συμμαχεισεις με καποιον που αντικειμενικα δεν εχει τα ιδια συμφεροντα με σενα τοτε θα σε πουλησει θα σου κανει κακο απο τα μεσα. Αυτα,Καλημερα
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #239 on: March 27, 2010, 13:42:07 pm »

Τώρα επιχείρημα είναι αυτό; Τι σχέση έχει το τι κάνω με το αν έχω δίκιο; Το ότι εγώ κλείστηκα στο σπίτι μου (για οποιονδήποτε λόγο που δεν σε αφορά) πώς αναιρεί το γεγονός ότι πέταξες μαλακία;

Οι μεν φοιτητές δεν είναι τάξη, αλλά στρώμα της κοινωνίας με κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όχι όμως και κοινά αντικειμενικά συμφέροντα. Οι δε καθηγητές μπορεί να έχουν διαφορετικά συμφέροντα ανάλογα και με την κάθε σχολή, τη φύση της και τις σχέσεις της με την αγορά εργασίας, αλλά κατά βάση είναι εργαζόμενοι που παράγουν έργο (μετάδοση τεχνογνωσίας, μια και μιλάμε για Πολυτεχνείο). Οι περισσότεροι στη σχολή μας είναι λίγο πολύ στην ίδια θέση με κάθε άλλο δημόσιο υπάλληλο. Οπότε αυτό που είπες είναι ηλίθιο, εκτός και αν θεωρείς ταξικό εχθρό τους δημόσιους υπαλλήλους.

Από εκεί και πέρα το αν η Nessa είναι πρώτη στα συνδικαλιστικά και στο κίνημα ή αν έχει κλειστεί διά παντός στο πυρηνικό της καταφύγιο για να αποφύγει τη συντέλεια του κόσμου το 2012, δεν κάνει αυτό που είπες λιγότερο ή περισσότερο ηλίθιο. Αλλά αν επιμένεις, θα φέρω κανένα φίλο μου που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ να σου το πει.

++

Με μία μικρή διαφοροποίηση για τους δημοσίους υπαλλήλους που αναφέρει ο καπνιάς.

Κατά τα άλλα, ρε καπνιά, για τους φοιτητές νομίζω το ίδιο λέτε με τη νέσσα...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 Go Up Print
Jump to: