• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:44:14 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:44:14 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 92
Total: 139
maestros
tasos gourd
iliaskou
dimitrisblioumis
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Nikos_313
Arakapas
Yamal
mixkats
dinoschalv
cealexop
HlektrikhPatata
menelaras
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
theofr
natavhoo
mariaxalk
jojos
nikolakys
DemetriosL
Nekt
ΦΙδανης Αριστοτελης
Pitkal
Ulmo
Saint_GR
valentini
LelisNiko
geo66
chriskazakos
itsikou
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Απόφαση Γενικής Συνέλευσης 4/3/2010
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17 Go Down Print
Author Topic: Απόφαση Γενικής Συνέλευσης 4/3/2010  (Read 26397 times)
Anastacia
Θαμώνας

λευτεριά στους Μουργόλυκους

View Profile
Re: Απόφαση Γενικής Συνέλευσης 4/3/2010
« Reply #195 on: March 05, 2010, 16:00:51 pm »

για το τι κάνουμε ή δεν κάνουμε για τη σχολή:

Άσε, γιατί πλημμυρίζουν οι αίθουσες όταν κάνουμε συναντήσεις για το πρόγραμμα σπουδών κ τα λοιπά μας προβλήματα ή όταν καλείται κόσμος για συζήτηση/διαμαρτηρία σε καθηγητές.

edit: ..των οποίων, επίσης, τα αποτελέσματα (όταν έρχονται, που συνήθως με μηδαμινή συμμετοχή πως να 'ρθουν) τα καρπώνονται όλοι κ όχι μόνο αυτοί που τα τρέχουν (κ έχω κ πολύ πρόχειρα παραδείγματα στο μυαλό μου).
« Last Edit: March 05, 2010, 16:09:50 pm by Anastacia » Logged

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
ant
Guest
« Reply #196 on: March 05, 2010, 16:29:38 pm »

Quote from: Anastacia on March 05, 2010, 16:00:51 pm
για το τι κάνουμε ή δεν κάνουμε για τη σχολή:

Άσε, γιατί πλημμυρίζουν οι αίθουσες όταν κάνουμε συναντήσεις για το πρόγραμμα σπουδών κ τα λοιπά μας προβλήματα ή όταν καλείται κόσμος για συζήτηση/διαμαρτηρία σε καθηγητές.

edit: ..των οποίων, επίσης, τα αποτελέσματα (όταν έρχονται, που συνήθως με μηδαμινή συμμετοχή πως να 'ρθουν) τα καρπώνονται όλοι κ όχι μόνο αυτοί που τα τρέχουν (κ έχω κ πολύ πρόχειρα παραδείγματα στο μυαλό μου).

αυτο το τελευταιο πολυ μεγαλη μαλακια... ερχεται σε συγκρουση με το αισθημα δικαιου μεσα μας. Γιατι ρε φιλε εσυ που δεν εκανες τιποτα να απολαμβανεις το ιδιο με αυτον που ετρεξε για να γινουν ολα;

ειναι ομως το "τιμημα" για να εχουμε μια ανθρωπινη κοινωνια... Αλλιως θα ισχυε ο νομος του Δαρβινου ( ο ισχυροτερος επιβιωνει ) ( κοινωνικος δαρβινισμος )
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #197 on: March 05, 2010, 16:30:54 pm »

Διάβασα 15 σελίδες (τρέξιμο, μη φανταστείτε) με παπαριές, ξαναματαειπωμένες. Δεν πειράζει, κάθε χρόνο καινούριοι φοιτητές, κάθε φορά τα ίδια.

Βέβαια, σκοπός είναι αυτοί οι "καινούριοι" φοιτητές που θέλουν κάτι "καινούριο" και "διαφορετικό" να κάνουν ένα κόπο να μάθουν το παρελθόν (που είναι ίδιο) και μετά να το ξανασκεφτούν. Τέλος πάντων.

Κράτησα κυρίως αυτό το ποστ:
Quote from: Issle on March 05, 2010, 02:42:21 am
Το σύστημα είναι καπιταλιστικό και αυτό δεν θα αλλάξει για πολλά ακόμα χρόνια. Αλλά έχεις το δικαίωμα στον αγώνα , όμως έχω και εγώ το δικαίωμα στην μάθηση. Αν εσύ επιλέξεις αγώνα, θα υποστείς και τις συνέπειες. Εγώ γιατί να τις υποστώ?

Αν κάποιοι επιλέξουν αγώνα και καταφέρουν κάτι, θα το καρπωθούν όλοι. Άρα "αγωνιστείτε αν θέλετε, εγώ δε θέλω να υποστώ τις συνέπειες σας, αλλά αααααν τύχει και τα καταφέρετε (που δεν το πιστεύω) θα κερδίσω κι εγώ".

Η πολιτική που υποστηρίζεις (του καπιταλισμού) οδηγεί στις περικοπές που εξήγγειλε ο Γιωργάκης. Εσύ συμφωνείς με το σύστημα, και τα μέτρα. Οπότε να ισχύσουν μόνο για αυτούς που συμφωνούν. Και αντίστοιχα τις συνέπειες του αγώνα να τις υποστούν μόνο αυτοί που υποστηρίζουν τον αγώνα. Σύμφωνοι;

Εσύ θα πληρώνεις τους φόρους, αλλά θα κάνεις μαθήματα, και οι "αριστεριστές" θα κάνουν πορείες και θα χάνουν μαθήματα, αλλά δε θα πληρώνουν τα νέα μέτρα αφού δε συμφωνούν.

Σε περίπτωση που επικαλεστείς την "κυβέρνηση πλειοψηφίας", που δεν είναι τέτοια, γιατί την ψήφισε ποσοστό γύρω στο 40% και με μεγάλη αποχή, μπορεί κάποιος να επικαλεστεί τη "συνέλευση πλειοψηφίας".

Quote from: Issle on March 05, 2010, 02:42:21 am
Αλλά θα έρθει η μέρα που θα αναβαθμιστεί το πανεπιστήμιο και θα φάτε πόρτα όλες οι παρατάξεις.

Και τότε θα ησυχάσουμε επιτέλους ...

Οι παρατάξεις με όλα τα στραβά τους, είναι δημοκρατικό κεκτημένο. Μακάρι να μην υπήρχαν και να μην τις είχαμε ανάγκη. Η απαγόρευση τους παραπέμπει αλλού (μαζί με την απαγόρευση της συνάθροισης).

Τέλος, περιμένω κάποιον να αντικρούσει αυτό:

Quote from: Nessa NetMonster on March 05, 2010, 09:10:27 am
Δεν ξέρω τι γίνεται αλλού, αλλά οι συνελεύσεις του συλλόγου μας είναι δημοκρατικότατες. Για το γεγονός ότι δεν υπήρχε πλαίσιο αντικατάληψης φταίνε αποκλειστικά και μόνο οι φλώροι που ενώ δεν ήθελαν κατάληψη παρ' όλ' αυτά δεν κατέβασαν αντίστοιχο πλαίσιο. Ακόμα και ένα λευκό φύλλο με τον τίτλο "πλαίσιο αντικατάληψης" θα ήταν αρκετό! Αρκεί να έβγαινε κάποιος να το στηρίξει (και πάλι, θα μπορούσε να βγει και να πει απλά "εγώ δεν θέλω κατάληψη" και να απαντάει στις ερωτήσεις με "δεν ξέρω" Cheesy)! Το κάνατε; Όχι. Ε, μόκο λοιπόν.

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
ant
Guest
« Reply #198 on: March 05, 2010, 16:42:43 pm »

Συμφωνω με Doctor_Doctor.

Εγω ο ιδιος προερχομαι απο ιδιωτικο σχολειο και ξερω απο πρωτο χερι αυτο που υπονοει ο Issle.

Μπορει να καναμε και γαμω τις δουλειες απο αποψη εκπαιδευσης ( που μη γελιομαστε ηταν κλασεις ανωτερο απο οποιοδηποτε δημοσιο ιδρυμα ) αλλα θυσιασαμε πολλες ελευθεριες μας και τρωγαμε πολυ πιεση. Επικρατουσε ενα κλιμα τρομου εκει μεσα! ( τωρα που τα βλεπω αποστασιοποιημενα το καταλαβαινω πολυ καλυτερα )

Εγω προτιμω να εχω την ελευθερια μου και ας μην ειμαι και ο γαμαουα φοιτητης ή ας μη μου βγαζει το λαδι ο διδασκων. Εξαλλου υπαρχουν κι αλλα πραματα στη ρημαδα τη ζωη απο τα μαθηματα.

Quote from: Niels on March 05, 2010, 16:36:32 pm
Quote from: powerslave on March 05, 2010, 01:17:40 am
Κι αν αρχίσουμε πάλι να κάνουμε σχόλια για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι και καλά αγωνιστές, σε σχέση με τη σχολή(έτος-οφειλόμενα μαθήματα κτλ κτλ), θα γίνουμε και καλά γραφικοί και ρατσιστές (και ο,τιδήποτε άλλο τούς έρθει στο κεφάλι) και θα εισπράξουμε ουκ ολίγους χαρακτηρισμούς...

Σε πληροφορώ βλαμμένε και ηλίθιε ότι μέλη της παράταξής μου έχουν Μ.Ο 8 και 9 και βγάζουν τη σχολή στα 5 χρόνια. Τέτοια σχόλια να λείπουν

βασικα αν ελεγες τετοια πραματα powerslave θα σε κοιτουσα με ενα βλεμα αποριας και θα σου εξηγουσα πολυ απλα οτι για να φτασεις σε ενα τετοιο επιπεδο πολιτικοποιησης και ενασχολησης με τον αγωνα προφανως και θα επρεπε να δαπανησεις χρονο! Αυτα τα πραματα δε γινονται μαγικα! Και αυτον τον χρονο απο καπου θα τον εκοβες! Πολυ απλα και λογικα! Η μερα εχει 24ωρες για ολους...

Αυτο που μου τη δινει ειναι οτι και συ ο γαματος φοιτητης που τελειωσε στα 5 χρονια και με μο 9.5 καρπωνεσαι τα αποτελεσματα του καημενου και καταϊδρωμενου φοιτητη που τελειωσε σε 7 χρονια με 6!
phen3x
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #199 on: March 05, 2010, 17:00:24 pm »

Afierwmeno se olous - filous kai mh..http://www.youtube.com/watch?v=FiWEfKRot7c

But before he standeth still before the conjuror, he singeth manie sweet notes.
pmousoul
Guest
« Reply #200 on: March 05, 2010, 17:02:34 pm »

βασικά.. ας επιστρέψουμε στην επικαιρότητα..

http://www.youtube.com/watch?v=8_anbEJsr6s
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #201 on: March 05, 2010, 17:06:08 pm »

στην πορεια της ΓΣΕΕ σημερα επαιζε αυτο
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=UaybRiESsJs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=UaybRiESsJs</a>

δε κανω πλακα Grin

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #202 on: March 05, 2010, 17:15:49 pm »

Αναρωτιέμαι αν οι "αντι-καταληψίες" είναι περισσότεροι από τους καταληψίες...Που νομίζω ότι είναι...Αυτό με οδηγεί στο να αναρωτηθώ γιατί κόβουν και ράβουν οι σκληροπυρηνικοί αγωνιστές...Νομίζω ότι απλά δεν έχουν αντίπαλο δέος.Πασπίτες και δαπίτες κοιμούνται και όλοι οι υπόλοιποι χρειάζονται κάποιον να τους οργανώσει...Ποιος αναλαμβάνει τη δημιουργία ΔΑΣΠ στο σύλλογο;Εγώ είμαι μαζί του πάντως!! Grin Grin

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
Save Earth

View Profile
« Reply #203 on: March 05, 2010, 17:45:07 pm »

Quote from: icedheart on March 05, 2010, 17:15:49 pm
Αναρωτιέμαι αν οι "αντι-καταληψίες" είναι περισσότεροι από τους καταληψίες...Που νομίζω ότι είναι...Αυτό με οδηγεί στο να αναρωτηθώ γιατί κόβουν και ράβουν οι σκληροπυρηνικοί αγωνιστές...Νομίζω ότι απλά δεν έχουν αντίπαλο δέος.Πασπίτες και δαπίτες κοιμούνται και όλοι οι υπόλοιποι χρειάζονται κάποιον να τους οργανώσει...Ποιος αναλαμβάνει τη δημιουργία ΔΑΣΠ στο σύλλογο;Εγώ είμαι μαζί του πάντως!! Grin Grin

Grin Grin

Μόνο κοιμούνται?

Αλήθεια οι ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ γιατί λέγονται έτσι;;; Αφού μόνο ΕΝΑΣ κάθεται σ' αυτές!!!....
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #204 on: March 05, 2010, 17:45:44 pm »

Quote from: icedheart on March 05, 2010, 17:15:49 pm

μη λες μαλακιες ρε θα σε παρεξηγησουν...
ο Γιαγκοναν πηγε στο ΛΑΟΣ Cheesy Cheesy Cheesy

bay bay timy.
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #205 on: March 05, 2010, 18:06:53 pm »

Σοβαρά;λολ..Εσχάτη προδοσία!!!Κλαιν πάμε για ΔΑΣΠ ΙΙ ρε!! Grin Grin Grin

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #206 on: March 05, 2010, 22:59:49 pm »

Quote from: JIM777 on March 05, 2010, 15:56:39 pm

Θα απαντήσω σε σένα, από όλους τους καναπεδάκηδες(σε επέλεξα με τυχαίο τρόπο,μην ανησυχείς). Ας τα πάρουμε 1-1

Εχουν κατεβει 2εκατομμυρια πλαισια για το Δ.Μπαλτατζη,αλλα τοσα με προτασεις του στυλ 3000Ε βασικο μισθο και ακομη περισσοτερα για το "ασυλο" ωστε να μπορει ο καθενας μας να κανει το μπαφο του ελευθερα(και αν βολεψει πανω στη μαστουρα να "διακινησει ελευθερα" και καμια ιδεα.
Το ότι βλέπεις το άσυλο σαν άσυλο μόνο για τους μπάφους μου λέει πόση σχέση έχεις με το άσυλο....... ΚΑΜΙΑ. Δεν είμαστε 4η λυκείου στο πανεπιστήμιο,get over it.

Ποσες συνελευσεις γιναν με αφορμη τα τραγικα προγραμματα εξεταστικης που αναγκαζουν κοσμο να δινει διπλα κ τριπλα μαθηματα επειδη βαριουνται να τη προεκτεινουν την εξεταστικη καμια βδομαδα ακομη?
Το ότι οι εξεταστικές μας είναι 3 εβδομάδων αναφέρεται στον νόμο πλαίσιο. Γκέγκε? Όταν λες στην ΓΣ τμήματος "θέλω μεγαλύτερες εξεταστικές" σου λένε "δεν μπορώ,το λέει ο ν-π και ο εσωτερικός κανονισμός,απευθύνσου στον πρύτανη και στον υπουργό"/

Ποσες συνελευσεις γιναν με αφορμη τραγικες συμπεριφορες καθηγητων κυριως για τα αποτελεσματα εξετασεων οπου κοβουν με το ετσι θελω οποιον να ναι?

Πέρσι,πρόπερσι και παραπρόπερσι γίνονταν κινήσεις.Θα αναφέρω ενδεικτικά μερικές

Πρόπερσι υποήρξε για καμιά 10αριά μέρες μεγάλη κουβέντα στο φόρουμ από κόσμο που ήταν τσατισμένος για τον Λογισμό ΙΙ. Συμμετείχε κάθε καρυδιάς καρύδι και είπε την άποψη του. Όταν η συζήτηση κατέλειξε σε ένα μίνιμουμ πραγμάτων είπαμε να μαζευτούμε να τα πούμε στον κάππο. Guess what, μαζευτήκαμε 4-5 άτομα από τα οποία 3 το είχαμε ήδη περάσει και είχαμε πάει για υποστήριξη.....

Ομοίως και με την ηλεκτρονική Ι,πάλι 3-4 μαζευτήκαμε(και οι μισοί είχαμε περάσει το μάθημα)

Στην συζήτηση για το πως θα πρέπει να αλλάξουμε το πρόγραμμα σπουδών μαζευτήκαμε 20 άτομα την 1η φορά,και μετά το group therapy(ο κοντολέων μας κόβει) στην 2η συνάντηση μαζευτήκαμε 3 και ο κούκος....

Μπορώ να σου πω πολλά τέτοια σκηνικά

Και εν τέλει,αντί να κάθεσαι να κλαίγεσαι που "δεν σου λύνουν τα προβλήματα οι παρατάξεις" υπάρχει μια πιο εύκολη λύση : ΘΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΣ. Είτε με ψήφισμα,είτε με τοποθέτηση,είτε με πλαίσιο. Αλλά βέβαια, θες μια μαγική μηχανή επίλυσης προβλημάτων. Δυστυχώς δεν λειτουργούν έτσι τα πράματα

Ποσες για αυτη την αηδια που γινεται με τη πτυχιακη εξεταστικη που πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια να χρωστας 7μαθηματα κ να μη θεωρησαι επι πτυχειο....

Και αυτό είχαμε προσπαθήσει να το λύσουμε το 2007 μετά το πέρας των καταλήψεων.

Φατε τωρα τη βροχη κ καλη επιτυχια στο να λυσεται το ασφαλιστικο,την οικονομικη κριση,να αυξησετε το βασικο μισθο η οτι αλλο θελετε...Α και αντε γαμηθειτε οπως ειπε και ο glyfitzouri.

Oh,the sheer stupidity.....

YARRRRRRRRRRRRRR
Social_waste

View Profile
« Reply #207 on: March 05, 2010, 23:41:01 pm »

allwste oi mpafoi einai kalo pragma.

Vive le son
D'l'explosion!
ant
Guest
« Reply #208 on: March 06, 2010, 00:19:14 am »

Quote from: Godhatesusall on March 05, 2010, 22:59:49 pm
Φατε τωρα τη βροχη κ καλη επιτυχια στο να λυσεται το ασφαλιστικο,την οικονομικη κριση,να αυξησετε το βασικο μισθο η οτι αλλο θελετε...Α και αντε γαμηθειτε οπως ειπε και ο glyfitzouri.

Oh,the sheer stupidity.....

Η λυση που μας απομενει πλεον ειναι μια:

εψαχνα πολυ καιρο την καταλληλη στιγμη για να το ποσταρω αυτο  Cheesy
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #209 on: March 06, 2010, 00:35:33 am »

Με 1500 post εγω ειμαι ο καναπεδακιας??

Απο τα παραπανω ποσα λυσατε?Γιατι σου φαινεται τοσο παραλογο το 99% τον συνελευσεων να ειναι γυρω απο αυτα τα θεματα?Στην τελικη συνελευση Ηλεκτρολογων Μηχανικων ειναι.Δε πας για να μιλησεις για το ασφαλιστικο και για το Μπαλτατζη.Δεν ειναι μια ημεριδα ενημερωσης για το τι κανει το κακο ΠΑΣΟΚ κ η μοχθηρη ΝΔ.

Τεσπα δε ξαναποσταρω γιατι αν και καναπεδακιας εχω καλυτερα πραγματα να κανω.
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17 Go Up Print
Jump to: