• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
August 01, 2025, 15:39:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
August 01, 2025, 15:39:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Νέα Δημοκρατία (and Co. I...
by Katarameno
[Today at 15:13:09]

[Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθ...
by PolarBear
[Today at 15:05:18]

Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημα...
by PolarBear
[Today at 15:03:05]

[Τομέας Ενέργειας] Μαθήμα...
by chatzikys
[Today at 13:53:11]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by MajorTom
[Today at 11:34:38]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[July 31, 2025, 21:15:48 pm]

Καμμένα...!!
by Godat
[July 31, 2025, 21:07:58 pm]

Οι μπράβοι του πρύτανη
by okan
[July 31, 2025, 20:32:45 pm]

[ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ] Ανακοίνωση γι...
by Katarameno
[July 31, 2025, 20:31:30 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[July 31, 2025, 15:33:28 pm]

ΤΗΜΜΥ-Σκάκι
by L
[July 31, 2025, 13:24:56 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Giopan
[July 30, 2025, 17:07:32 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[July 30, 2025, 14:19:11 pm]

Τα παράσιτα ανάμεσά μας
by Katarameno
[July 30, 2025, 13:47:28 pm]

Ρώτα κάτι τον επόμενο
by Giopan
[July 29, 2025, 16:04:23 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by chatzikys
[July 29, 2025, 13:52:51 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Διάλεξις
[July 29, 2025, 01:00:00 am]

Η άχρηστη πληροφορία της ...
by Katarameno
[July 28, 2025, 23:50:00 pm]

Αναβαθμολόγιση??
by Katarameno
[July 28, 2025, 23:20:48 pm]

Ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστ...
by Katarameno
[July 28, 2025, 20:59:44 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9987
Latest: Kwtininatheod
Stats
Total Posts: 1427624
Total Topics: 31739
Online Today: 147
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 21
Guests: 100
Total: 121
thomasdt
johnnypap
stefanos hios
aris123321
filkilkis
Gaspard
k_tasio_
arkou
aalmpanb
chris123
stavros0201
Xxanth
dimitris_diotis
Mr Watson
kouf
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Κύκλου Ηλεκτρονικής & Υπολογιστών  > 9ο Εξάμηνο > Αξιοπιστία Συστημάτων (Moderator: diesel) > Πιθανή μετακίνηση Αξιοπιστίας Συστημάτων 9ου εξ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Θέλετε να ζητήσουμε από Κοντολέοντα μετακίνηση της Αξιοπιστίας?  (Voting closed: February 10, 2010, 22:38:34 pm)
Ναι - 15 (27.8%)
Όχι - 39 (72.2%)
Total Voters: 27

Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Πιθανή μετακίνηση Αξιοπιστίας Συστημάτων 9ου εξ.  (Read 5867 times)
fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Πιθανή μετακίνηση Αξιοπιστίας Συστημάτων 9ου εξ.
« on: February 08, 2010, 22:38:34 pm »

Πιθανή μετακίνηση Αξιοπιστίας Συστημάτων 9ου εξ. διότι είναι "κολλητά" με ημερομηνία εξέτασης Ασφάλειας 9ου εξ.Προτείνετε μέρες εάν συμφωνείτε με αλλαγή ημερομηνίας εξέτασης.

Τι λέτε για:

1)Τετάρτη 17/2 (ώρα συζητήσιμη)

2)Δευτέρα 22/2 (ώρα συζητήσιμη)

Υ.Γ.Κανονικά θα έπρεπε πριν την εξεταστική να γίνει αυτό, αλλά ποτέ δεν είναι αργά..

« Last Edit: February 08, 2010, 23:18:02 pm by fantomas » Logged

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
tesla
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Πιθανή μετακίνηση Αξιοπιστίας Συστημάτων 9ου εξ.
« Reply #1 on: February 08, 2010, 22:55:19 pm »

Ενταξει τωρα κανεις πλακα φιλε..2 μερες πριν την εξεταση ζητας αλλαγη;Δε πρεπει να την παλευεις και πολυ.
ZiuQ
Θαμώνας

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #2 on: February 08, 2010, 23:01:19 pm »

Εγώ λέω να το κάνουμε στις 17. Επειδή όμως 18 δίνουμε Πολυμέσα και 19 Ευφυή να το κάνουμε λίγο πιο νωρίς από τις 12.00 για να έχουμε την υπόλοιπη μέρα για διάβασμα.

Ε; Τι λέτε; Έκλεισε; Μπορούμε να βρεθούμε βέβαια και μεθαύριο το μεσημεράκι, κατά τις 15.00 λέω εγώ(ώρα συζητήσιμη) ,  για να αποφασίσουμε όλοι μαζί πότε θα το μεταθέσουμε.
fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3 on: February 08, 2010, 23:06:55 pm »

Quote from: tesla on February 08, 2010, 22:55:19 pm
Ενταξει τωρα κανεις πλακα φιλε..2 μερες πριν την εξεταση ζητας αλλαγη;Δε πρεπει να την παλευεις και πολυ.
Καταρχάς είσαι τομέα Η/Υ?έχεις πάρει κ Ασφάλεια?2 μαθήματα 9ου εξαμήνου είναι το ένα πίσω από το άλλο.Η πλειοψηφία των ηλεκτρονικάριων επιλέγει και Αξιοπιστία και Ασφάλεια.Αν υποθέσουμε ότι δεν έχεις επιλέξει Ασφάλεια τι θα σε πείραζε να μετακινηθεί το μάθημα?Δεν σε βολεύουν οι ημερομηνίες?Πρότεινε άλλες...

μια χαρά την παλεύω, απλά δεν είμαι ο tesla για να προλάβω να κάνω επανάληψη μέσα σε μισή μέρα....

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
fourier
Guest
« Reply #4 on: February 08, 2010, 23:10:02 pm »

edit: Δεν μου αρέσει η τροπή που πήρε το θέμα, αποσύρω τη στήριξή μου. Δεν δηλώνω ούτε υπέρ ούτε κατά. Αφαιρέστε μια ψήφο από το "ναι" της ψηφοφορίας.
« Last Edit: February 09, 2010, 00:43:51 am by κουνελαρχης » Logged
fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #5 on: February 08, 2010, 23:14:12 pm »

Quote from: ZiuQ on February 08, 2010, 23:01:19 pm
Εγώ λέω να το κάνουμε στις 17. Επειδή όμως 18 δίνουμε Πολυμέσα και 19 Ευφυή να το κάνουμε λίγο πιο νωρίς από τις 12.00 για να έχουμε την υπόλοιπη μέρα για διάβασμα.

Ε; Τι λέτε; Έκλεισε; Μπορούμε να βρεθούμε βέβαια και μεθαύριο το μεσημεράκι, κατά τις 15.00 λέω εγώ(ώρα συζητήσιμη) ,  για να αποφασίσουμε όλοι μαζί πότε θα το μεταθέσουμε.
οκ!αλλά δεν ξέρω αν θα βρεθούν αίθουσες πιο νωρίς..νωρίτερα(9.00) έχει εξέταση Διάδοσης Η/Μ Πεδίου στις 17/2
στις 12:00 έχει Σύνθεση(απαλλακτικές εργασίες) και Μικροκύματα και άρα θα υπάρχουν άδειες αίθουσες!

Μήπως όμως να στείλουμε κανα email πρώτα σε Κοντολέοντα και μετά βρισκόμαστε?

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: February 08, 2010, 23:15:45 pm »

Quote from: κουνελαρχης on February 08, 2010, 23:10:02 pm
Πάντως εάν είναι να πάρει αναβολή, το πιο λογικό δεν θα ήταν να πάει μετά τη λήξη της εξεταστικής? Ο καθένας έχει δικό του συνδυασμό μαθημάτων.

Εγώ ψήφισα υπέρ του να φύγει, αλλά προσωπική παράκληση: Οποιαδήποτε μέρα εκτός από τις 18 γιατί δίνουμε Τηλεπισκόπηση (είμαι τηλεπ. και έχω πάρει το μάθημα, και ξέρω άλλους 2 τηλεπ που επίσης το έχουν πάρει και δίνουν και Τηλεπισκόπηση!
Προσωπικά δεν με ενοχλεί αν πάει 17 ή 19, απλά εάν γίνεται να μη συμπέσει με άλλο!
18/2 ή 19/2 δεν γίνεται να πάει γιατί οι Ηλεκτρονικάριοι δίνουν Ευφυή και Πολυμέσα.Δεν έχω πρόβλημα να πάει και μετά την εξεταστική.

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
ZiuQ
Θαμώνας

View Profile
« Reply #7 on: February 08, 2010, 23:18:29 pm »

Huh
Quote from: fantomas on February 08, 2010, 23:14:12 pm
Quote from: ZiuQ on February 08, 2010, 23:01:19 pm

Ε; Τι λέτε; Έκλεισε; Μπορούμε να βρεθούμε βέβαια και μεθαύριο το μεσημεράκι, κατά τις 15.00 λέω εγώ(ώρα συζητήσιμη) ,  για να αποφασίσουμε όλοι μαζί πότε θα το μεταθέσουμε.
οκ!αλλά δεν ξέρω αν θα βρεθούν αίθουσες πιο νωρίς..νωρίτερα(9.00) έχει εξέταση Διάδοσης Η/Μ Πεδίου στις 17/2
στις 12:00 έχει Σύνθεση(απαλλακτικές εργασίες) και Μικροκύματα και άρα θα υπάρχουν άδειες αίθουσες!

Μήπως όμως να στείλουμε κανα email πρώτα σε Κοντολέοντα και μετά βρισκόμαστε?

Shocked

"Σαρκασμός"    Hellooo
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #8 on: February 08, 2010, 23:23:09 pm »

Βασικά, σόρρυ που επεμβαίνω κιόλας, ούτε το μάθημα έχω, ούτε ηλεκτρονικάρια είμαι...

απλά επειδή ξαναείδα παρόμοιο περιστατικό με μάθημα στο φόρουμ αυτές τις μέρες, να πω δύο πράγματα:

1) το μάθημα το χρωστούν και παλιοί, οι οποίοι μπορεί να έχουν κανονίσει έτσι το πρόγραμμά τους για να το δώσουν την ημερομηνία που ήταν στο πρόγραμμα. (επομένως δεν ξέρουν καν πότε είναι η ασφάλεια και ούτε τους ενδιαφέρει)

2) το πρόγραμμα έχει βγει από Νοέμβρη. Δε νομίζω ότι θα βρεθούν φοιτητές αλλά ούτε και καθηγητές που να συμφωνούν σε μία τέτοια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Αν είχε γίνει νωρίς  η κίνηση, θα είχε βρεθεί λύση...

Και τα παραπάνω ισχύουν για όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις, το ποστ μου δεν αναφέρεται μόνο σε αυτό το μάθημά σας.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
tesla
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #9 on: February 08, 2010, 23:23:50 pm »

.
Quote from: fantomas on February 08, 2010, 23:06:55 pm
Quote from: tesla on February 08, 2010, 22:55:19 pm
Καταρχάς είσαι τομέα Η/Υ?έχεις πάρει κ Ασφάλεια?2 μαθήματα 9ου εξαμήνου είναι το ένα πίσω από το άλλο.Η πλειοψηφία των ηλεκτρονικάριων επιλέγει και Αξιοπιστία και Ασφάλεια.Αν υποθέσουμε ότι δεν έχεις επιλέξει Ασφάλεια τι θα σε πείραζε να μετακινηθεί το μάθημα?Δεν σε βολεύουν οι ημερομηνίες?Πρότεινε άλλες...

μια χαρά την παλεύω, απλά δεν είμαι ο tesla για να προλάβω να κάνω επανάληψη μέσα σε μισή μέρα....

Ενεργειακος ειμαι και γραφω Μηχανες Α στις 18 και ΕΚΣΗΕ στις 22.Αλλα εν πασει περιπτωσει ειναι μλκια γιατι το ειπες αργα ενω θα μπορουσες να το αναφερεις εξ'αρχης και εκτος αυτου υπαρχουν ατομα τα οποια δε κοιτανε καν το forum και εχουν κανει το προγραμμα τους.Ενδεχομενως να το εχουν διαβασει ηδη το μαθημα.Κατα τη γνωμη μου δε πρεπει καν να συζητας θεματα αλλαγων σε ενα ανεπισημο forum.Επισης το ενδεχομενο να παει μετα την εξεταστικη ειναι επισης αδυνατον καθως οι ενεργειακοι που εχουν δηλωσει το μαθημα εχουν παραδοση εργασιων και προφορικες εξετασεις.Μη σκεφτομαστε μονο το κωλο μας λοιπον.
« Last Edit: February 08, 2010, 23:30:44 pm by tesla » Logged
fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: February 08, 2010, 23:33:35 pm »

Quote from: tesla on February 08, 2010, 23:23:50 pm
Ενεργειακος ειμαι και γραφω Μηχανες Α στις 18 και ΕΚΣΗΕ στις 22.Αλλα εν πασει περιπτωσει ειναι μλκια γιατι το ειπες αργα ενω θα μπορουσες να το αναφερεις εξ'αρχης και εκτος αυτου υπαρχουν ατομα τα οποια δε κοιτανε καν το forum και εχουν κανει το προγραμμα τους.Ενδεχομενως να το εχουν διαβασει ηδη το μαθημα.Κατα τη γνωμη μου δε πρεπει καν να συζητας θεματα αλλαγων σε ενα ανεπισημο forum.
το ίδιο είναι να γράφεις 18/2 και μετά 22/2(έχεις περίπου 4 ημέρες!!!!)
με το να γράφεις καπάκι 2 μαθήματα Shocked Shocked

το είπαμε ότι είναι λίγο αργά για αλλαγή....και σύμφωνοι, κάποιοι έχουν κάνει το πρόγραμμα τους....απλά δεν είναι τόσο τραγικό να μετακινηθεί  ένα μάθημα 9ου εξαμ.

θα παρακαλούσα όσους δεν αφορά άμεσα το μάθημα της Αξιοπιστίας να μην ψηφίζουν..
« Last Edit: February 08, 2010, 23:35:41 pm by fantomas » Logged

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #11 on: February 08, 2010, 23:39:21 pm »

Επισης το ενδεχομενο να παει μετα την εξεταστικη ειναι επισης αδυνατον καθως οι ενεργειακοι που εχουν δηλωσει το μαθημα εχουν παραδοση εργασιων και προφορικες εξετασεις.Μη σκεφτομαστε μονο το κωλο μας λοιπον.
Πότε τελειώνεις να το βάλουμε μετά ρε φίλε.......αν σκεφτόμουνα μόνο τον κώλο μου θα είχα πιάσει ήδη τον Κοντολέοντα και θα τον έπρηζα να αλλάξει ημερομ.εξέτασης...αντ' αυτού άνοιξα topic για να το συζητήσουμε...

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
ZiuQ
Θαμώνας

View Profile
« Reply #12 on: February 08, 2010, 23:55:47 pm »

Quote from: fantomas on February 08, 2010, 23:39:21 pm
Επισης το ενδεχομενο να παει μετα την εξεταστικη ειναι επισης αδυνατον καθως οι ενεργειακοι που εχουν δηλωσει το μαθημα εχουν παραδοση εργασιων και προφορικες εξετασεις.Μη σκεφτομαστε μονο το κωλο μας λοιπον.
Πότε τελειώνεις να το βάλουμε μετά ρε φίλε.......αν σκεφτόμουνα μόνο τον κώλο μου θα είχα πιάσει ήδη τον Κοντολέοντα και θα τον έπρηζα να αλλάξει ημερομ.εξέτασης...αντ' αυτού άνοιξα topic για να το συζητήσουμε...

1)Πραγματικά είσαι διατεθειμένος να πάρεις στον λαιμό σου , κάποιον που επέλεξε να μη δώσει κάποιο άλλο μάθημα για να δώσει αξιοπιστία, επειδή τον βόλευε η ημερομηνία ,  ή να αναγκάσεις κάποιον άλλο να δώσει 2 μαθήματα μαζεμένα;

2)Μπορείς να εγγυηθείς ότι θα ενημερωθούν όλα τα παιδιά που δίνουν αξιοπιστία, ότι το μάθημα άλλαξε ημερομηνία;

« Last Edit: February 09, 2010, 00:04:12 am by ZiuQ » Logged
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #13 on: February 09, 2010, 00:23:03 am »

Quote from: fantomas on February 08, 2010, 23:39:21 pm
αν σκεφτόμουνα μόνο τον κώλο μου θα είχα πιάσει ήδη τον Κοντολέοντα και θα τον έπρηζα να αλλάξει ημερομ.εξέτασης...

Από περιέργεια (και μόνο) κοίταξα το τόπικ, αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι λόγια συμφοιτητή αυτά.

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
fourier
Guest
« Reply #14 on: February 09, 2010, 00:28:04 am »

Ρε παίδες τι το κουράζετε? Ανοίχθηκε ένα τοπικ με μια πρόταση. Περιμένουμε μέχρι αύριο, αν βρεθούν 15-20 άτομα που να συμφωνούν, στείλτε ένα mail στον Κοντολέοντα και προτείνετέ το, αν το δεχτεί καλώς. Αλλιώς τι νόημα έχει να μαλώνουμε 4 άτομα?

edit: Δεν μου αρέσει η τροπή που πήρε το θέμα, αποσύρω τη στήριξή μου. Δεν δηλώνω ούτε υπέρ ούτε κατά. Αφαιρέστε μια ψήφο από το "ναι" της ψηφοφορίας.
« Last Edit: February 09, 2010, 00:44:13 am by κουνελαρχης » Logged
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: