• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:43:33 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:43:33 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426687
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 73
Total: 150
stefanoskal
alexbaroutes
Saint_GR
dr.giorgos
elenak
pantoc
Yamal
XristosGakidis
Marihouan820
ddantono
menelaras
petrchat
kakousios
melisste22
vasilis saitis
pxanthob
thomasdt
DimGeo
shamaelas
tzortzis
Dimos Bachlas
alexiosmara
DimitrisL
qwertyuiop
MrGreekArrow
karthos
spoun
Christop
stmanzaf
programmer2004
orestispail51
τσακαλι
evgeniaz
chaniotism
Gstremp
vagk
swkraths
apob
despoina15
sterlouk
Carot1456
BossiTsif
Lemonia
glavdakis
Jimis123
gmpatsol
ThanosKoutsoump
Nekt
gksp
annaparask
teosimeon
theodoridoueu
Roidos
hacky
Andreas04
asemas
kmarkad
Eirini AlfaPi
micelethe
aggnwstos
Giannis Masterio
airam
Rizotto
anastas1a
ggalamat
bit11
Pastellaki
idchatzi
chidi anagonye
Juror8
msandr
dimitavram
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Εξετασεις την ημερα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ 10/2
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 Go Down Print
Author Topic: Εξετασεις την ημερα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ 10/2  (Read 21215 times)
fourier
Guest
Re: Εξετασεις την ημερα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ 10/2
« Reply #60 on: February 09, 2010, 01:07:55 am »

Quote from: corina on February 09, 2010, 01:02:46 am
καλέ μου στάθη, τα σεντόνια σου τζάμπα τα γράφεις.

Εγώ δεν είπα ότι δε θέλω να συμμετέχω στην απεργία.

Εγώ είπα ότι ΔΕ με αφήνεις να εκφράσω την άποψή μου. Επειδή εσύ έχεις τη συγκεκριμένη άποψη, προσπαθείς να την επιβάλεις. Σε αυτό το πράγμα δεν πήρα απάντηση, όπως επίσης και στο βασικό μου ερώτημα, που είναι αυτό για το οποίο με παραπέμπεις σε άλλους. Προσπαθείς λοιπόν να μου απαντήσεις σε κάτι που δε σε ρώτησα...Και δε μου απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα.

Έχεις μία εκπληκτική ικανότητα να αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση, αλλά δεν καταλαβαίνεις την ουσία της διαφωνίας μου. Δε διαφωνώ με την απεργία και πιθανόν σε μία ΓΣ να ψήφιζα υπέρ της συμμετοχής.

Διαφωνώ στην ιδέα ότι δε μου δίνεται η δυνατότητα να αποφασίσω εγώ για αυτό. Και ΑΥΤΟ είναι τακτική την οποία απεχθάνομαι. Αυτό είναι ο ορισμός του φοιτητοπατέρα, αυτό είναι το "αποφασίζω εγώ για σένα, γιατί είναι σημαντική η απεργία και δεν προλαβαίνουμε να αποφασίσουμε συλλογικά".

Και τα "προφανώς απαντάω αρνητικά" να τα σκέφτεσαι καλύτερα

Κι εγώ σου απάντησα ξεκάθαρα:

Αυτό που προέχει τώρα (για μένα, για μας) είναι η στήριξη της απεργίας. Οποιοδήποτε άλλο θέμα επί της διαδικασίας είναι αποπροσανατολιστικό. Καλώς ή κακώς, ΓΣ δεν έγινε. Η ΓΣ δεν είναι ούτε η αρχή ούτε το τέλος του κόσμου. Θα ήταν καλό να γίνει, δεν έγινε. Στην επόμενη ΓΣ ας συζητηθεί.

Το σημαντικό τώρα είναι Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ. Και αυτό προσπαθώ να πετύχω. Πρώτα απ' όλα απομακρύνοντας το δίλημμα "εξετάσεις VS πορεία". Και σου λέω, εάν συμφωνείς, βοήθα! Από τη στιγμή που κάθεσαι και γκρινιάζεις λέγοντας όλο τα ίδια και τα ίδια, το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι είσαι εναντίον. Τόσο απλά! Ναι, έστω και την τελευταία στιγμή!
chris_hm
Guest
« Reply #61 on: February 09, 2010, 01:08:11 am »

Σε μια απεργια η συμμετοχη δεν επιβαλεται.
Οποιος θελει ας συμμετεχει στην απεργια με το οποιο τιμημα.
Τα αλλα ολα ειναι φασισμος.
Niels
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #62 on: February 09, 2010, 01:09:33 am »

Quote from: ktsourap on February 08, 2010, 22:22:51 pm
εννοειται οτι για τετοιες αποφασεις ειναι απαραιτητη η διεξαγωγη ΓΣ Συλλογου!!!
πιστευω οτι καποια στιγμη ορισμενοι συναδελφοι της ΚΝΕ θα πρεπει να αναλογιστουν πως υπαρχουν ορισμενα πραγματα σοβαροτερα απο το να μοστραρουμε το πανο του συλλογου σε διαδηλωση του ΠΑΜΕ!!
ειναι αδιανοητο να αποφασιζουν μολις 9 ατομα για το συνολο των φοιτητων!
ειναι ανεπιτρεπτο τοσοι φοιτητες που εχουν προγραμματισει την εξεταστικη σου να μη ξερουν αν θα δωσουν τελικα το μαθημα την τεταρτη!!
Ξεκαθαριζω οτι εννοειται πως υποστηριζω τη συμμετοχη των φοιτητων-καθηγητων στην απεργια αλλα κατι τετοιο επρεπε και μπορουσε να ειχε αποφασισθει πολυ νωριτερα (το ΤΕΕ εχει ανακοινωσει συμμετοχη στην απεργια απο τις 20/01)
το οτι τωρα καποιοι ενδιαφερθηκαν ξαφνικα εγινε μονο και μονο για να εξυπηρετησουν προσωπικες και κομματικες σκοπιμοτητες!!!

Nα κι ο ΠΑΣΟΚος. Αυτοί που διαβάσαν και δε θα δώσουν το μάθημα, έχουν γονείς που μειώνονται οι μισθοί τους, και μπορεί απ του χρόνου να μη μπορούν να σπουδάσουν. Και για όλα αυτά φταίει η πολιτική της οποία είσαι τσιράκι τόσα χρόνια εκεί μέσα. Που θα μας πεις ότι κόπτεσαι για τους φοιτητές, και θα μας μιλήσεις για πολιτικές σκοπιμότητες. Δε ντρέπεστε να βγαίνετε και να μιλάτε λέω γω καραγκιόζηδες
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #63 on: February 09, 2010, 01:10:22 am »

έχω ακομα μερικές ερωτήσεις:

Quote from: entropia on February 09, 2010, 00:55:00 am
Μία μέρα πριν την μέγάλη απεργία το μόνο που μένει είναι το πώς και οι φοιτητές θα συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία ώστε να σταλεί μήνυμα αντίστασης στην αντεργατική και αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης. Γι'αυτό το λόγο το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών πανελλαδικά έχει πάρει αυτή την πρωτοβουλία για κλειστές σχολές.

ναι οκ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ;;;;;  μας δουλεύετε;

και επίσης, πως θα πιστοποιηθεί ότι ο φοιτητής συμμετείχε στην απεργία και δεν πήγε άλλου;
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #64 on: February 09, 2010, 01:17:42 am »

Quote from: κουνελαρχης on February 09, 2010, 01:07:55 am
Quote from: corina on February 09, 2010, 01:02:46 am
καλέ μου στάθη, τα σεντόνια σου τζάμπα τα γράφεις.

Εγώ δεν είπα ότι δε θέλω να συμμετέχω στην απεργία.

Εγώ είπα ότι ΔΕ με αφήνεις να εκφράσω την άποψή μου. Επειδή εσύ έχεις τη συγκεκριμένη άποψη, προσπαθείς να την επιβάλεις. Σε αυτό το πράγμα δεν πήρα απάντηση, όπως επίσης και στο βασικό μου ερώτημα, που είναι αυτό για το οποίο με παραπέμπεις σε άλλους. Προσπαθείς λοιπόν να μου απαντήσεις σε κάτι που δε σε ρώτησα...Και δε μου απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα.

Έχεις μία εκπληκτική ικανότητα να αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση, αλλά δεν καταλαβαίνεις την ουσία της διαφωνίας μου. Δε διαφωνώ με την απεργία και πιθανόν σε μία ΓΣ να ψήφιζα υπέρ της συμμετοχής.

Διαφωνώ στην ιδέα ότι δε μου δίνεται η δυνατότητα να αποφασίσω εγώ για αυτό. Και ΑΥΤΟ είναι τακτική την οποία απεχθάνομαι. Αυτό είναι ο ορισμός του φοιτητοπατέρα, αυτό είναι το "αποφασίζω εγώ για σένα, γιατί είναι σημαντική η απεργία και δεν προλαβαίνουμε να αποφασίσουμε συλλογικά".

Και τα "προφανώς απαντάω αρνητικά" να τα σκέφτεσαι καλύτερα

Κι εγώ σου απάντησα ξεκάθαρα:

Αυτό που προέχει τώρα (για μένα, για μας) είναι η στήριξη της απεργίας. Οποιοδήποτε άλλο θέμα επί της διαδικασίας είναι αποπροσανατολιστικό. Καλώς ή κακώς, ΓΣ δεν έγινε. Η ΓΣ δεν είναι ούτε η αρχή ούτε το τέλος του κόσμου. Θα ήταν καλό να γίνει, δεν έγινε. Στην επόμενη ΓΣ ας συζητηθεί.

Το σημαντικό τώρα είναι Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ. Και αυτό προσπαθώ να πετύχω. Πρώτα απ' όλα απομακρύνοντας το δίλημμα "εξετάσεις VS πορεία". Και σου λέω, εάν συμφωνείς, βοήθα! Από τη στιγμή που κάθεσαι και γκρινιάζεις λέγοντας όλο τα ίδια και τα ίδια, το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι είσαι εναντίον. Τόσο απλά! Ναι, έστω και την τελευταία στιγμή!

I've got news for you:

πάλι δεν με καταλαβαίνεις, είναι δυνατόν?!

λοιπόν, ωραία, όσοι θέλουν να συνεννοηθούν με τους καθηγητές, να πάνε στην απεργία, και να εξεταστούν άλλη μέρα. Οκ!! κανένα πρόβλημα!
Χωρίς μετακίνηση της εξέτασης για τους υπόλοιπους.

Όσο για την προσπάθεια που έγινε να περάσει από το ΔΣ (και να ισχύσει για όλους, γιατί για αυτό μιλούσε το ψήφισμα) είναι απλά εμετική. Αυτό με πείραξε, σε αυτό τσίνισα.

Μια απόφαση που αφορά όλους, αποφασίζεται από όλους.

Γκεγκε τώρα?

Αν από την αρχή είχατε επιδιώξει αυτό που λέει ο καπνιάς στο πρώτο ποστ, δηλαδή όσοι έχουν εξετάσεις εκείνη τη μέρα και θέλουν να πάνε στην απεργία χωρίς να χάσουν την εξέταση, να εξασφαλίσουν αναπλήρωση, θα σας έβγαζα το καπέλο.

Τη συνδικαλιά όμως την κάνατε ΠΡΩΤΗ.

Και στην τελική ξέρεις κάτι? ένα δικαίωμα δεν κατακτάται καταπατώντας ένα άλλο.

Κοινώς και συμμαζεμένα:

Ήθελες να ισχύσει για όλους μαζικά? να φρόντιζες να αποφασιστεί για όλους από όλους, σε ΓΣ.

Δεν το έκανες? Φρόντισε για αυτούς για τους οποίους συμπίπτει η εξέταση, και άσε τα ΔΣ-υποκατάστατα-της-ΓΣ για αλλού.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #65 on: February 09, 2010, 01:19:37 am »

Quote from: chris_hm on February 09, 2010, 01:08:11 am
Σε μια απεργια η συμμετοχη δεν επιβαλεται.
Οποιος θελει ας συμμετεχει στην απεργια με το οποιο τιμημα.
Τα αλλα ολα ειναι φασισμος.
Αν και το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν,εδώ αυτός ο κανόνας δεν ισχύει,δε βλέπεις οι άλλοι ολόκληρους τόμους έχουν συντάξει για να πετύχει η προπαγάνδα τους και να μας πείσουν ότι ναι,πετάει ο γάιδαρος..Σελίδες μαλλώνουν και βρίζονται για να μας αποπροσανατολίσουν...Μια σοφή κουβέντα θα περάσει απαρατήριτη ως σταγόνα στον ωκεανό του κομματικού φανατισμού και μισαλλοδοξίας...Αλλά μην πτοείσαι,keep posting... Smiley

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #66 on: February 09, 2010, 01:20:25 am »

Από τη στιγμή που κάθεσαι και γκρινιάζεις λέγοντας όλο τα ίδια και τα ίδια, το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι είσαι εναντίον. Τόσο απλά!

όσο για αυτό, είναι καθαρός λαϊκισμός, εφόσον δεν έχω κάτι να γκρινιάξω (όπως μία εξέταση που πιθανώς θα χάσω). Μου λες ότι κάθομαι και γκρινιάζω, όταν σου λέω ότι προσπάθησες μέσω ΔΣ να μου καταπατήσεις δικαίωμα.

δεν είστε στο απυρόβλητο, αγαπητή ΠΚΣ

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Devil
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #67 on: February 09, 2010, 01:22:35 am »

Ναι παντε στην πορεία!!Να πάρουν οι 1.000 εξοδούχοι της Ολυμπιακής 850.000.000 Ευρώ...

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #68 on: February 09, 2010, 01:26:50 am »

Quote from: Niels on February 09, 2010, 01:09:33 am

Nα κι ο ΠΑΣΟΚος. Αυτοί που διαβάσαν και δε θα δώσουν το μάθημα, έχουν γονείς που μειώνονται οι μισθοί τους, και μπορεί απ του χρόνου να μη μπορούν να σπουδάσουν. Και για όλα αυτά φταίει η πολιτική της οποία είσαι τσιράκι τόσα χρόνια εκεί μέσα. Που θα μας πεις ότι κόπτεσαι για τους φοιτητές, και θα μας μιλήσεις για πολιτικές σκοπιμότητες. Δε ντρέπεστε να βγαίνετε και να μιλάτε λέω γω καραγκιόζηδες
Δεν ξέρω αν είναι όντως πασόκος, αλλά το συστηματικό γιουχάισμα και η προσπάθεια αποτροπής έκφρασης αντίθετης γνώμης δεν είναι και το καλύτερο δείγμα δημοκρατικής ευαισθησίας.
entropia
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #69 on: February 09, 2010, 01:27:43 am »

Το Δ.Σ. είναι ή δεν είναι όργανο του Συλλόγου;

Πάντως και στην περίπτωση που είχε γίνει ΓΣ και δεν είχαμε πάρει απόφαση για συμμετοχή στην απεργία, η στάση της επιτροπής αγώνα δεν θα ήταν διαφορετική. Και πάλι θα ζητούσαμε να κλείσει η σχολή και να αναβληθούν τα μαθήματα.

Υπάρχουν σοβαρές δυνατότητες ώστε χιλιάδες φοιτητές να συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις, χιλιάδες εργαζόμενοι φοιτητές να απεργήσουν, να υψώσουν μπόι στην εργοδοσία. Οι λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους που σπουδάζουν προσπαθούν με τα χίλια ζόρια να τα βγάλουν πέρα. Η κυβέρνηση μιλάει για έλλειμμα τη στιγμή που στα Πανεπιστήμια υπάρχει χορός εκατομμυρίων ευρώ σε «ερευνητικά προγράμματα» και «κέντρα», την ίδια στιγμή που δεν υπάρχουν εστίες, που οι φοιτητές αναγκάζονται να βγουν στη δουλειά. Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης σημαίνουν ότι θα πολλαπλασιαστούν οι φοιτητές που θα δουλεύουν, που θα παρατείνουν ή και θα παρατάνε τις σπουδές. Σημαίνει ότι θα μεγαλώσει το ποσοστό των σπουδαστών που εγκαταλείπει τα ΤΕΙ, που σήμερα είναι ήδη στο 55%, θα πολλαπλασιαστεί το ποσοστό των φοιτητών που δουλεύουν μόνιμα από το πρώτο έτος, που σήμερα σε σχολές όπως το Πάντειο είναι 13%. Με τα μέτρα αυτά ποια λαϊκή οικογένεια θα μπορεί να δίνει τουλάχιστον 8.000 ευρώ για να σπουδάζει το παιδί της σε άλλη πόλη;

Θα είναι μεγάλο βήμα στην οργάνωση του αγώνα, μέσα στην εξεταστική, φοιτητές, σπουδαστές, καθηγητές που δεν ανέχονται την υποταγή, μαζί με τους χιλιάδες συμβασιούχους και κακοπληρωμένους εργαζόμενους στα ιδρύματα, να ορθώσουν το ανάστημά τους και στις 10 Φλεβάρη οι σχολές να νεκρώσουν.

Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #70 on: February 09, 2010, 01:30:52 am »

Quote from: entropia on February 09, 2010, 01:27:43 am

λολ...tends to facism... Η ΝΔ πέρσι δεν ήταν όργανο εκλεγμένο απ το λαό; Γιατί αντιδρούσες για το νόμο πλαίσιο;
Σπάζεστε κι από πάνω..

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
fourier
Guest
« Reply #71 on: February 09, 2010, 01:33:03 am »

Quote from: corina on February 09, 2010, 01:20:25 am
Από τη στιγμή που κάθεσαι και γκρινιάζεις λέγοντας όλο τα ίδια και τα ίδια, το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι είσαι εναντίον. Τόσο απλά!

όσο για αυτό, είναι καθαρός λαϊκισμός, εφόσον δεν έχω κάτι να γκρινιάξω (όπως μία εξέταση που πιθανώς θα χάσω). Μου λες ότι κάθομαι και γκρινιάζω, όταν σου λέω ότι προσπάθησες μέσω ΔΣ να μου καταπατήσεις δικαίωμα.

δεν είστε στο απυρόβλητο, αγαπητή ΠΚΣ

Τελευταία απόπειρα και πάω για ύπνο, δεν οφελεί (μόλις μου 'ρθε σε κουβέντα στο MSN) :

Είσαι σπίτι σου και κοιμάσαι. Κατά τις 3 το πρωί αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιος μπήκε μέσα και κινδυνεύεις. Θα καθήσεις να μαλώσεις με το φίλο/άντρα/συγκάτοικο/whatever σου για το ποιος φταίει που η μπαλκονόπορτα είναι χαλασμένη, ή θα προσπαθήσετε να σώσετε το τομάρι σας, αφήνοντας τον καυγά και την απόδοση ευθυνών για την επόμενη μέρα?

Έρχεται ο γείτονας πανικόβλητος ΚΟΡΙΝΑ ΚΟΡΙΝΑ ΕΠΙΑΣΑ ΦΩΤΙΑ, ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Το αν θα τον βοηθήσεις εκείνη τη στιγμή θα εξαρτηθεί από το αν ήξερε ότι ο φούρνος του ήταν χαλασμένος ή όχι? Θα τον βάλεις να σου αποδείξει ότι δεν φταίει αυτός? Κι αν σου πει ότι το ήξερε εδώ και 2 μήνες ότι ο φούρνος έχει πρόβλημα αλλά δεν έκανε τίποτα, θα του κλείσεις την πόρτα "αα καλά να πάθεις, ας πρόσεχες" ?? Θα αλλάξει ο τρόπος που θα το αντιμετωπίσεις ανάλογα με το αν το ήξερε ή όχι?

ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟΣΗΝ ΩΡΑ!!!!
ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ, Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ, Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ!!! Πολλοί εκ των οποίων παίζουν τη δουλειά τους κορώνα-γράμματα για να απεργήσουν.

Έλα στην επόμενη ΓΣ και απαίτησε να μάθεις γιατί έγινε έτσι κι όχι αλλιώς. Αλλά τώρα δεν έχει κανένα νόημα αυτή η κουβέντα!

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο κι ούτε θα προσπαθήσω. Νομίζω πως οι προθέσεις είναι σαφείς πλέον από όλες τις πλευρές.
Niels

View Profile
« Reply #72 on: February 09, 2010, 01:33:10 am »

Quote from: daydreamer on February 09, 2010, 01:26:50 am
Quote from: Niels on February 09, 2010, 01:09:33 am

Δεν ξέρω αν είναι όντως πασόκος, αλλά το συστηματικό γιουχάισμα και η προσπάθεια αποτροπής έκφρασης αντίθετης γνώμης δεν είναι και το καλύτερο δείγμα δημοκρατικής ευαισθησίας.

Να σου πω κάτι φίλε μου? Με όλη την καλή διάθεση. Ο μισθός του πατέρα μου και της μάνας μου(και των δικών σου αν είναι δημόσιοι ή ιδιωτικοί υπάλληλοι) θα μειωθούν κατά 20%. Αυτός εκεί από πάνω στηρίζει αυτήν την πολιτική. Την ίδια πολιτική με αυτή που έβαλε δίδακτρα στα μεταπτυχιακά, και αύριο θα βάλει και στο πτυχίο σου. Δε χρειάζεται να είσαι κομμουνιστής για να τους φτύνεις. Γιουχάρισμα θέλουν και τίποτα άλλο. Να τους φτύνουν κατάμουτρα οι φοιτητές πρέπει μ αυτά που βγαίνουν και λένε.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #73 on: February 09, 2010, 01:38:15 am »

Quote from: entropia on February 09, 2010, 01:27:43 am

ναι, ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, πώς δεν το σκέφτηκα? Με την ίδια δικαιοδοσία και ισχύ της ΓΣ

mountza

κουνελάρχη ούτε σε παράθυρο τηλεόρασης να μιλούσες αγόρι μου. Το παράδειγμά σου είναι εντελώς άκυρο...Το σπίτι δεν έπιασε φωτιά στις 3 το βράδυ...έπιασε εδώ και κατι μήνες, να μην πω χρόνια. Και τελοσπάντων, μη λαϊκίζεις και τόσο...

"ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"

αιντε καληνύχτες, δημοκρατικοί αγωνιστες μου
« Last Edit: February 09, 2010, 01:41:05 am by corina » Logged

Niels

View Profile
« Reply #74 on: February 09, 2010, 01:43:24 am »

Όσο γι αυτό με την ΓΣ που δεν καλέστηκε, δεν έχετε άδικο. Αλλά υπάρχουν συμφοιτητές μας που πληρώνουν τα κέρατα τους κάθε χρόνο για να μπορέσουν να σπουδάσουν. Μήπως να σκεφτούμε λίγο τι θα γίνει μ αυτούς, και μετά το γιατί δεν κάλεσε ΓΣ η ΠΚΣ? Στην επόμενη ΓΣ ελάτε και βρίστε μας. Και αγαπητοί μου ΕΑΑΚίτες, εμένα κάτι μου λέει ότι δε φταίει μόνο το γεγονός ότι υποστηρίζετε αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες που καταψηφίσατε. Μήπως(λέω γω τώρα, μικρός και αθώος, δεν τα ξέρω αυτά τα πράγματα) φταίει και η συμπάθειά σας για το ΠΑΜΕ? Γιατί πέρσι μετά τη δολοφονία του Αλέξη, κλείσαμε όλες τις σχολές χωρίς απόφαση συλλόγου και δε σας είδα να διαμαρτύρεστε
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 Go Up Print
Jump to: