• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:37:36 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:37:36 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 39
Guests: 174
Total: 213
BlackBeard
spoun
Spyridon01101
Theislander
kostas.de
evitzv
elischat
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
rafail zisiadis
d0xa
thomasdt
evax
Stelios V.
KZerenidis
kmargaritis
George Hadjilyras
dimchin
Giannis Masterio
giorgosss03
ZontanosThrylos
Tsn
athena_apo
miltan8
marwt
ismini.h
thpanousis
Elenit
tinidou
stelinas
tasos gourd
Captain
kakousios
aplos paratiritis
GeorgeGk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Ποιος διαγραφει τα ποστ μου???
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: Ποιος διαγραφει τα ποστ μου???  (Read 8009 times)
billakos
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ποιος διαγραφει τα ποστ μου???
« Reply #45 on: October 25, 2009, 16:23:46 pm »

Quote from: Emfanever on October 25, 2009, 16:19:31 pm
μου φαίνεται όλοι πνιγόμαστε σε μια σταγόνα νερό

ναι και εγω πιστευω οτι το θεμα πηρε αδικα μεγαλες διαστασεις...πιστευω οτι δεν ηθελε να θιξει καποιον και για αυτο δεν τον "σταυρωνω". βεβαια καποιοι μπορει να θιχτηκαν και για αυτο πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι... Wink

για σημειώσεις μαθημάτων      http://users.auth.gr/valexiad      http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=34410.0 

νυστααα λεμε...
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #46 on: October 25, 2009, 16:32:29 pm »

Και τα δύο. Οι mods βρήκαν κράτημα στο τσοντοσάτι ότι το ποστ ήταν προσβλητικό και ο Themis προσπαθεί να αποδείξει το αντίθετο. Το τόπικ πάντως είναι στο πίνακα "γωνία του παιδιού" (τουλάχιστον τέτοιο χαρακτήρα έχει). Ένα απλό off topic χωρίς το τσοντοσάτι ή κάτι άλλο φαινομενικά προσβλητικό δε θα πήγαινε στον κάδο imho.

Τέσπα μου θυμίζει διφορούμενες αποφάσεις διαιτητή το πράγμα. Και τα δύο μπορούν να γίνουν το ίδιο άνετα...

ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ LINK TOΥ EX!!

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #47 on: October 25, 2009, 16:46:09 pm »

Στηριζω Θεμη Ανοιχτα.

Δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που προσβαλει καποιον εδω μεσα και σε πολλες απο αυτες τις περιπτωσεις δεν σβηστηκανε ποστς(και καλα κανατε). Οσο για τις τσοντες νομιζω ενηλικοι ειμαστε ολοι εχουμε δει τσοντες δεν ειναι δα και τοσο τρομερο ενα λινκ τσοντας. Στο κατω κατω λινκ ποσταρε αμα θες μη το πατας αν γραφει πορν χαμπ πρεπει να σαι καθυστερημενος για να μη ξερεις τι ειναι.

Ολα αυτα με κανουν να σκεφτομαι οτι καποιοι κανουν αποτοξινωση απο την τσοντα και τα λινκ τους την χαλανε.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
pmousoul
Guest
« Reply #48 on: October 25, 2009, 16:57:07 pm »

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τελικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας έχουν καταλάβει εξωγήινοι..

Τελευταία προσωπικά παρατηρώ ότι έχει μειωθεί ο διάλογος που προάγει την επικοινωνία.. και έχουν αυξηθεί οι μονόλογοι που δεν μπορώ να καταλάβω τι προάγουν τελικά.

Ας μην συμπεριφερόμαστε ως παιδάκια του νηπιαγωγείου.. εκτός και εάν το έχει ανάγκη ο ψυχικός μας κόσμος.. ας επικοινωνούμε πιο ανθρώπινα βρε παιδιά.. γιατί έτσι πως πάμε θα αρχίσει το φόρουμ να τρώει τον κώδικά του από το κακό του.

Φιλικά προς όλους - άλλωστε είμαστε "καταδικασμένοι" να συνυπάρχουμε.
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #49 on: October 25, 2009, 17:18:39 pm »

διασκέδαση είναι το πως εκτυλίχθηκε το όλο θέμα

αν ανατρέξεις σε τι quotarw με το link, θα δεις έναν άκη να ολοφύρεται για το πόσο προσεβλήθει αυτός και άλλα μέλη, από την ύπαρξη link με τσόντες στην άσπιλη ετούτη γωνία του διαδικτίου

κάνουμε λες και μας αποτρέπει κανείς από το να μην δούμε αυτό που ξέρουμε ότι δεν θέλουμε να δούμε

pay close attention
pmousoul
Guest
« Reply #50 on: October 25, 2009, 17:26:43 pm »

τότε αφού αυτή η γωνία του διαδικτύου δεν είναι άσπιλη, τι πειράζει να φύγει και ένα..

από την αντίθετη όψη, αφού δεν είναι άσπιλη, τι θα πείραζε ακόμα ένα..

είναι όμως κάτι που αξίζει να πάρει διαστάσεις?

πιστεύω πως όχι, πόσο μάλλον να χαλούμε την διάθεσή μας ή αντίθετα να διασκεδάζουμε χαλώντας την διάθεση των άλλων που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πράγματι το δίλημμά αξίζει τον κόπο να προβληθεί..

γενικά δεν είναι κάπως ατυχές το όλο γεγονός?

και στην τελική.. το πιο ωραίο θα ήταν η κατάληξη του τόπικ να ήταν :

"Δεν πάμε όσοι μπορούν βρε παιδιά για ένα καφεδάκι να το κουβεντιάσουμε - να πούμε κι άλλα - και να βγει κάτι θετικό?"
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #51 on: October 25, 2009, 18:19:18 pm »

Δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθείτε να αντιπαρατίθεστε με τους συντονιστές ως άτομα. Το είπε ο Άκης αλλά δεν το διαβάσατε μάλλον μερικοί. Οι συντονιστές δεν ενεργούν βάσει του τι μπορεί να τους προσβάλλει προσωπικά αλλά βάσει του τι πιστεύουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του φόρουμ θεωρεί ανάρμοστο. Λογικά σκεπτόμενοι -επαναλαμβάνω ασχέτως προσωπικής άποψης- θεωρείται ότι τα τσοντοsite link/φωτογραφίες όπως και οι hardcore αηδίες που έχουν ποσταριστεί δεν είναι επιθυμητά από την πλειοψηφία των ενεργών μελών του φόρουμ ΜΑΣ (όλων μας εννοώ). Αν πιστεύεις ότι οι περισσότεροι θέλουν να αλλάξει αυτή η αντιμετώπιση του συντονισμού ως προς τα τσοντολινκ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το προτείνεις και να να δεις και την άποψη των υπολοίπων. Αν τελικά οι περισσότεροι θέλουν να βάζουμε τσοντολινκ σου υπόσχομαι ότι θα ψάξω και θα επαναφέρω ειδικά το δικό σου ποστ (παρόλο που δεν κάνουμε αναδρομικό συντονισμό συνήθως). Η συζήτηση γύρω ειδικά από το δικό σου ποστ δεν έχει νόημα. Θα πρέπει να αλλάξει ολόκληρη αυτή η ερμηνεία του "ανάρμοστου".

Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #52 on: October 25, 2009, 19:37:19 pm »

Quote from: Panos-Echidna on October 25, 2009, 18:19:18 pm
Δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθείτε να αντιπαρατίθεστε με τους συντονιστές ως άτομα. Το είπε ο Άκης αλλά δεν το διαβάσατε μάλλον μερικοί. Οι συντονιστές δεν ενεργούν βάσει του τι μπορεί να τους προσβάλλει προσωπικά αλλά βάσει του τι πιστεύουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του φόρουμ θεωρεί ανάρμοστο. Λογικά σκεπτόμενοι -επαναλαμβάνω ασχέτως προσωπικής άποψης- θεωρείται ότι τα τσοντοsite link/φωτογραφίες όπως και οι hardcore αηδίες που έχουν ποσταριστεί δεν είναι επιθυμητά από την πλειοψηφία των ενεργών μελών του φόρουμ ΜΑΣ (όλων μας εννοώ). Αν πιστεύεις ότι οι περισσότεροι θέλουν να αλλάξει αυτή η αντιμετώπιση του συντονισμού ως προς τα τσοντολινκ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το προτείνεις και να να δεις και την άποψη των υπολοίπων. Αν τελικά οι περισσότεροι θέλουν να βάζουμε τσοντολινκ σου υπόσχομαι ότι θα ψάξω και θα επαναφέρω ειδικά το δικό σου ποστ (παρόλο που δεν κάνουμε αναδρομικό συντονισμό συνήθως). Η συζήτηση γύρω ειδικά από το δικό σου ποστ δεν έχει νόημα. Θα πρέπει να αλλάξει ολόκληρη αυτή η ερμηνεία του "ανάρμοστου".

ναι εντάξει, και από μένα τι περιμένεις δηλαδή

επειδή εσύ καλύπτεσαι πίσω την δήθεν εντολή των, δήθεν, σεμνότυφων μελών να κρατάς ένα-επίπεδο-ρε-παιδί-μου, νομίζεις ότι όλοι εδώ μέσα είναι προορισμένοι να σε συνδράμουν στο θεάρεστο έργο που επωμίστηκες?

σε κανένα σημείο δεν μπήκε το θέμα του αν είναι "ανάρμοστα" τα τσοντολινκ, και πως πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως κοινότητα-μπλα-μπλα-μπλα, αυτό ήταν το πλεόν αδιάφορο

αντιθέτως, αυτό που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον ήταν πως διαμορφώνονταν οι συμπεριφορές του καθενός γύρω από την πεποίθηση του ότι κάτι αποτελεί "ανάρμοστο", και τι πίστευε ο ίδιος ότι πρέπει να κάνει γι' αυτό

Quote from: Nessa NetMonster on October 25, 2009, 18:54:48 pm
Ότι οι συντονιστές είναι ηλίθιοι, ανίκανοι, δεν έχουν την παραμικρή κριτική ικανότητα και δε μπορούν να ξεχωρίσουν το σωστό από το λάθος είναι γνωστό.

Στην προκειμένη περίπτωση, ένα ποστ με σύνδεσμο που ήταν φανερά προς τσοντοsite σβήστηκε... ενώ παραμένουν άλλα δύο με συνδέσμους που δεν σε προειδοποιούν για το περιεχόμενό τους.

Κρίση μηδέν...

μα καλή μου, υπήρχε στον αέρα η υπόνοια ότι κάποιος μπορεί να ενοχλήθηκε απ'την χυδαιότητα
τι περίμενες να του δείξω, μαθήματα καλαθοπλεκτικής?

pay close attention
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #53 on: October 25, 2009, 19:41:40 pm »

Δεν ήταν καθόλου προφανές τι ήταν το link.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #54 on: October 25, 2009, 20:03:21 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on October 25, 2009, 19:37:19 pm

επειδή εσύ καλύπτεσαι πίσω την δήθεν εντολή των, δήθεν, σεμνότυφων μελών να κρατάς ένα-επίπεδο-ρε-παιδί-μου, νομίζεις ότι όλοι εδώ μέσα είναι προορισμένοι να σε συνδράμουν στο θεάρεστο έργο που επωμίστηκες?

σε κανένα σημείο δεν μπήκε το θέμα του αν είναι "ανάρμοστα" τα τσοντολινκ, και πως πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως κοινότητα-μπλα-μπλα-μπλα, αυτό ήταν το πλεόν αδιάφορο

αντιθέτως, αυτό που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον ήταν πως διαμορφώνονταν οι συμπεριφορές του καθενός γύρω από την πεποίθηση του ότι κάτι αποτελεί "ανάρμοστο", και τι πίστευε ο ίδιος ότι πρέπει να κάνει γι' αυτό

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω εσύ τι παριστάνεις μέσω των αφ' υψηλού ειρωνιών σου, splatter site κτλ. Γιατί αν πιστεύεις πως οι διαχειριστές θεωρούν ότι έχουν αναλάβει το θεάρεστο έργο να κρίνουν τι είναι ανάρμοστο και τι όχι τότε όλοι οι υπόλοιποι πρέπει μάλλον να πιστέψουμε ότι είσαι ο He-Man της φορουμικής δικαιοσύνης που ήρθε να εκθέσει την ανικανότητα των διαχειριστών.
Ας μη δραματοποιούμε την κατάσταση και μάλιστα εν είδη σαπουνόπερας. Οι διαχειριστές έχουν να κάνουν αποφάσεις ανάμεσα σε δυσδιάκριτα όρια που θέτουν οι κανονισμοί εγγραφής, η δυναμική συμπεριφορά των μελών, η προσωπική τους ιδιοσυγκρασία κ.α. Από κει και πέρα το εύκολο (και πλέον κλισέ) για τον καθένα μας είναι η γκρίνια, η δήθεν σκληρή "αντιμπατσική" κριτική και η παπαρολογία. Το δύσκολο σε αφήνω να το βρεις μόνος σου...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #55 on: October 25, 2009, 21:36:14 pm »

Προφανως και πρεπει να κανουν εργο οι διαχειριστες,
δε χρειαζομαστε τα δακρυα και τη γκρινια τους ομως.

Ουτε την ειρωνια τους,
ουτε στον Themis,
ουτε στον Μεκανους ουτε στον godhatesusall ουτε σε κανεναν.

Αλλωστε αυτο δεν ευαγγελιζοσασταν πιο παλια?
Τη σταση που προσταζει να μην προκαλουνε οι admins κλπ ?

What a pity lol

Και για να εχουμε καλο ρωτημα
τι σας πειραζει πιο πολυ
η σταση του Themis, που το επαιξε μαγκας
η απορροια απο αυτη τη σταση, το link για κατι που ολοι κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας
και συμπεριφερεστε τοσο πουριτανικα λες και ειστε amish
η το οτι το φορουμ ειναι για τον πεοντα τελευταια, με τα μικρα να γαμανε συζητησεις και να σπανε αρχιδια?

Θελω να πω οτι το τι ποσταρε το παιδι
ειναι ελασσονος σημασιας μπροστα στην υποτιμηση της νοημοσυνης που αφηνεται να εκδηλωνεται εδω μεσα.
Απο αυτο θα επρεπε να προστατευετε τα μελη (lol, ολοι εχουμε inet)
εκει θα επρεπε να ριξετε βαρυτητα
αλλα προφανως ειναι πιο δυσκολο απο ενα κλικ και ενα αντε γεια.

Niels

View Profile
« Reply #56 on: October 25, 2009, 21:56:32 pm »

Σώπα εσύ, που μας έχεις γεμίσει σοβαρά ποστ, και σου γαμήσαμε τις συζητήσεις
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #57 on: October 26, 2009, 01:39:23 am »

Quote from: Ex_Mechanus on October 25, 2009, 19:37:19 pm

Καταρχήν παρένθεση: Δεν καλύφθηκα πίσω από τον κανονισμό. Επί πόσα ποστ αναρωτιόντουσαν για το αν το λέει ο κανονισμός και αν ο κανονισμός λέει κάτι συγκεκριμένα για αυτό. Για να μην αναρωτιούνται, καθώς το θέμα δεν είναι αν το λέει ο κανονισμός, τους έδωσα ένα σημείο όπου διατυπώνεται κάτι σχετικό (το "ανάρμοστο") ώστε να μην παρεκτραπεί η συζήτηση στον "κανονισμό". Γι αυτό τους χαρακτήρισα και τυπολάτρες. Αυτός που ψάχνει να βασιστεί σε σε έναν κανονισμό είναι αυτός που προσπαθεί να βρει ευκαιρία να πει "αααα δεν απαγορεύεται, δεν το λέει πουθενά!". Κλείσιμο παρένθεσης.

Κατά τα άλλα αν πιστεύεις ότι επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα θέλουν κάτι διαφορετικό από σένα, είναι λογικό να εναντιώνεσαι στους συντονιστές προσωπικά προφανώς έχεις σοβαρό πρόβλημα.

Επίσης, όσοι ειρωνεύεστε για τους υπόλοιπους πραγματικά σας λυπάμαι. Παρόλο που ειρωνεύεστε είστε εσείς οι ίδιοι που θέλετε να συμμετάσχετε σε όλα τα σχετικά του φόρουμ και καίγεστε με τις ώρες. Αν πιστεύετε ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά ποταπά, αστεία και όσοι συμμετέχουν είναι οι χαζοί σας φίλοι, δε σας εμποδίζει κανείς να μπείτε σε group που έχει πρόσβαση μόνο στα μαθήματα.

bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #58 on: October 26, 2009, 01:54:15 am »

Quote from: λήθη on October 25, 2009, 21:36:14 pm
Προφανως και πρεπει να κανουν εργο οι διαχειριστες,
δε χρειαζομαστε τα δακρυα και τη γκρινια τους ομως.

Ουτε την ειρωνια τους,
ουτε στον Themis,
ουτε στον Μεκανους ουτε στον godhatesusall ουτε σε κανεναν.

Αλλωστε αυτο δεν ευαγγελιζοσασταν πιο παλια?
Τη σταση που προσταζει να μην προκαλουνε οι admins κλπ ?

What a pity lol

Και για να εχουμε καλο ρωτημα
τι σας πειραζει πιο πολυ
η σταση του Themis, που το επαιξε μαγκας
η απορροια απο αυτη τη σταση, το link για κατι που ολοι κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας
και συμπεριφερεστε τοσο πουριτανικα λες και ειστε amish
η το οτι το φορουμ ειναι για τον πεοντα τελευταια, με τα μικρα να γαμανε συζητησεις και να σπανε αρχιδια?

Θελω να πω οτι το τι ποσταρε το παιδι
ειναι ελασσονος σημασιας μπροστα στην υποτιμηση της νοημοσυνης που αφηνεται να εκδηλωνεται εδω μεσα.
Απο αυτο θα επρεπε να προστατευετε τα μελη (lol, ολοι εχουμε inet)
εκει θα επρεπε να ριξετε βαρυτητα
αλλα προφανως ειναι πιο δυσκολο απο ενα κλικ και ενα αντε γεια.

Δε νομίζω ότι κλάφτηκε κανένας. Και ειρωνία που λες δε νομίζω ότι υπήρξε σε μεγάλο βαθμό παρα μόνο μετά από την ανάγνωση μεγάλου πλήθους παπαριών (άνθρωποι ήμαστε, κάπου σπάνε τα αρχ, εεε τα όρια)
Και για να απαντήσω και στο ερώτημά σου, πιο πολύ με πειράζει η στάση η δικιά σου που το παίζεις σούπερ γουάο σοφός και μένεις στην ασφαλή έκφραση της σοφίας σου και στην προσπάθεια επίδειξης της ανικανότητας/πουριτανισμού των διαχειριστών (α, και το σπάσιμο των ορίων τους) ενώ από την αρχή του θέματος έχει επαναληφθεί για ακόμα μια φορά ότι όποιος διαφωνεί με τη γενική αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων από το συντονισμό μπορεί να το θέσει προς συζήτηση και να αποφασιστεί από όλους συλλογικά.

Social_waste

View Profile
« Reply #59 on: October 26, 2009, 05:58:11 am »

παντως αν ο συντονισμος ειναι απροθυμος να συζητησει
ακομα και για το ειδικο που αφορα ενα ποστ που κοπηκε,
γιατι πιστευεις οτι αν προτεινω κατι για το γενικο τροπο
αντιμετωπισης των θεματων θα συγκινηθει?

(κοιτα για του λογου το αληθες τον τροπο που αντιμετωπιζει ο
akis το συγκεκριμενο ζητημα στης πρωτες σελιδες
του τοπικ.)

Vive le son
D'l'explosion!
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: