• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:15:37 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:15:37 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 42
Guests: 137
Total: 179
Aria10
Kelly Tsimpouri
stavr0s16
nikpapoutsi
rafail zisiadis
ThanosV
chriskazakos
tasos gourd
kouf
AA RE LEWN
Mr Watson
Saint_GR
antreassv
palladas
eed
PolarBear
mayia psarikoglou
karadimitras
nchatzo
ioannisfa
kchatzigr
tsakalokagkouras
thomasdt
dimitire
JiMan5
athena_apo
PAnt2202
chris_p30
Aftzidou
smanio
chryssana
Juror8
AristeidisM
Crainer
anna.f
mpampis
Eleniiii
tinidou
Yamal
thathas12
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Άνανδρη επίθεση στη βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34 Go Down Print
Author Topic: Άνανδρη επίθεση στη βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.  (Read 54669 times)
alphadyn
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Άνανδρη επίθεση στη βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.
« Reply #405 on: September 21, 2009, 17:45:59 pm »

Ο ενας αμφισβητει οτι ηταν παοκια στην μεση, ο αλλος οτι ηταν ΔΑΠιτες. Εγω αμφισβητω οτι εγινε το σκηνικο - ειναι μια φαρσα τυπου candit camera Shocked

Για την εντελως ακυρη συνδεση του ασυλου με το περιστατικο περιμενω να στα χωσουν οι αλλοι
« Last Edit: September 21, 2009, 17:49:03 pm by alphadyn » Logged
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #406 on: September 21, 2009, 17:48:44 pm »

Quote from: mechanical_wind on September 21, 2009, 17:37:00 pm
Quote from: constantinos on September 21, 2009, 17:29:17 pm
5) Thn ihthikh autourgia gia ayto pou mas synaivei gia mena thn exoun oi dappites pou odhghsan ta paokia mesa sthn vivliothiki kai aytoi thn glitosan eno thn plirosan asxhma orismenoi asxetoi.

Είσαι παράλογος. Οποιοσδήποτε τον κυνηγούσαν μπάχαλοι με λοστούς και κατσαβίδια θα έμπαινε στον πρώτο πολυσύχναστο χώρο που θα έβρισκε, με τη σκέψη ότι δεν είναι δυνατόν να αρχίσουν να βαράνε στα τυφλά αυτοί αν τους χάσουν. Έτσι όπως το παρουσιάζεις είναι σαν να το έκαναν επίτηδες για να τις φάνε άλλοι. δε στέκει αυτό. Κατά τα άλλα είσαι -κατά την άποψή μου- σωστός σε ό,τι γράφεις...

Ναι βέβαια,οι χούλιγκανς του ΠΑΟΚ είναι φημισμένοι για την διαλεκτική τους ικανότητα.

Πουλάκια μου είπανε ότι τους δαπίτες σας τους κυνηγούσαν αρκετή ώρα τα ΠΑΟΚΙΑ μέχρι να γίνει το περιστατικό στην βιβλιοθήκη.Βέβαια οι θαρραλέοι συνάδελφοι σου που πριν έρθουν τα παόκια τραμπούκιζαν διάφορους "κακούς" στην σχολή τους.Με το που έσκασαν μύτη τα παόκια αντί να πάτε κάπου που θα θεωρήσετε ότι υπάρχει ασφάλεια(πχ στο ΑΤ άνω πόλης) τρέχατε σαν τους μαλάκες μέσα στο campus,και μετά μπήκατε και στην βιβλιοθήκη.Ελεος....

@vaios:

Δεν νομίζω κανείς(αν εξαιρέσεις τις πρώτες ώρες που δεν ξέραμε τι είχε γίνει και ενημερωνώμασταν από ράδιο αρβύλα) να είπε ότι την φάγατε επειδή είσασταν δαπίτες.Τώρα πιστεύω ότι το γεγονός είναι ξεκάθαρο,την έφαγες εσύ και μερικοί συνάδελφοι που στο κάτω κάτω δεν φταίγατε και σε τίποτα.Από κει και πέρα διάβασε τι λέω κανά 2 σελίδες πριν: Ουσιαστικά ότι τέτοια φαινόμενα χουλιγκανισμού υπάρχουν παντού,ας μην γελιόμαστε.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν τα υπερθεματίζω και ούτε παίρνω στάση "και τι να λέει"....αλλά για να πατάξουμε το φαινόμενο του χουλιγκανισμού πρέπει να κάνουμε εντελώς άλλη συζήτηση(πως πωρωνόμαστε από μικροί με τις ομάδες,γιατί συμβαίνει αυτό,ποιος κερδίζει από αυτήν την κατάσταση) και όχι να μιλάμε-ζητάμε περισσότερη ασφάλεια-καταστολή.

edit:

Και για να μαι και πιο δίκαιος,ας μας πουν οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ στο φόρουμ το όνομα του μέλους τους που σαν βόδι που είναι πήρε τηλέφωνο τα παόκια.

Και άμα προσέξετε ζητάω ονόματα όχι γιατί θέλω να τους καρφώσω στους μπάτσους ή να τους σπάσω στο ξύλο,αλλά για να μπορέσουμε να βγάλουμε και άκρη και πολιτικά συμπεράσματα από το γεγονός.....Αν μπορεί δλδ ο κάθε δαπίτης ανώνυμα να τραμπουκίζει και ο κάθε πασπίτης να παίρνει τηλέφωνο τον υπόκοσμο ζήτω που καήκαμε....
« Last Edit: September 21, 2009, 17:52:33 pm by Godhatesusall » Logged

YARRRRRRRRRRRRRR
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #407 on: September 21, 2009, 17:48:59 pm »

Όντως, ηθικοί αυτουργοί ήταν αυτοί που κάλεσαν τα μπαόκια να 'καθαρίσουν' για λογαριασμό τους. Ναι, οι δαπίτες έθεσαν τον κόσμο σε κίνδυνο μπαίνοντας στη βιβλιοθήκη και δεν έβγαλαν μιλιά όσο έβλεπαν να χτυπάνε άσχετους.

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
abdel razek mahmut favala
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #408 on: September 21, 2009, 17:53:39 pm »

Quote from: abdel razek mahmut favala on September 19, 2009, 17:48:21 pm
εγώ αυτό που εκτιμώ είναι ότι κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν πουτανιές σε πουτάνες.
το πρόβλημα μας ως κοινωνία είναι ότι δεν το'χαψαν οι πουτάνες;

gate4,το να αναποδογυρίσουν δυο τραπέζια, να πέσουν πέντε διαχωριστικά και κάποια χαστουκοκάρεκλα σίγουρα δεν είναι κάναν μπουρδέλο το απθ.

υ.γ.εγώ έχω άλλοθι.Έδινα μάθημα.
υ.γ.2:δλδ δεν ήμουν στους δαπίτες( ; ) που κρύφτηκαν στη βιβλιοθήκη.

Quote from: amantziaris on September 20, 2009, 19:27:43 pm
3. Δεν κατηγορω κανεναν που δεν αντεδρασε σε εκεινο το 3λεπτο του πανικου. για δυο λογους α)γιατι δεν ηξερε αν αξιζα που ετρωγα τα "καρεκλοχαστουκα" οπως καποιος ελεεινος τα χαρακτηρισε.
όταν έγραψα το ποστ, έχοντας διαβάσει το υπόλοιπο τόπικ, δεν ήθελα να γράψω κάτι το οποίο θα είχε ξαναειπωθεί ακόμα κι αν συμφωνούσα.
Ήθελα να εκφράσω τη διαφωνία μου με κάποια από τα προηγούμενα γραφόμενα.
Στο πρώτο σημείο του ποστ μου, όσο άστοχος ή εύστοχος ήταν ο παραλληλισμός, θέτω ένα ερώτημα για προβληματισμό που απευθύνεται σε όλους όσους συμμετείχαν στη συζήτηση, για το κατά πόσο δίνουμε σημασία σ'αυτό που έχει πράγματι τη μεγαλύτερη σημασία, ή όχι.

Στο σημείο του ποστ που απευθύνομαι στο gate4, η κατάσταση που περιγράφω, μπορεί να "μπάζει" σε επίπεδο αντίληψης και αξιών, αλλά δε διαφέρει πολύ από την κατάσταση που περιγράφει ο μελούκος σε προηγούμενο του ποστ:
Quote from: Meloukos on September 19, 2009, 01:55:19 am
Λοιπον πως εχουν τα γεγονοτα καθως ειμουν μεσα,μπαινουν ξαφνικα τρεχαμενοι 2-3 τυποι σα βρεγμενες γατες,λεω δε πανε καλα τα βλαμμενα,και μετα 10-20 δευτερολεπτα ακουγεται απο εξω ενα βουιτο,μπουκαρουν 10-15 τυποι με μπλουζες παοκ με κρανοι-ροπαλα-κατσαβιδια και γκλοπ και αρχιζουν να γκαριζουν  "που ειναι τα δαπιτακια &^$#@@",και αρχιζουν να κλωτσαν τραπεζια καδους,οτι βρουν μεχρι που φτανουν στο μοιραιο τραπεζι και εκει φευγουν καρεκλες,καπου εκει την εκανα με ελαφρα πηδηματακια,βγαινοντας τα ζωα φωναζαν παοκ ολε και τετοια.Χεστηκα κανονικα πανω μου καθως καθομουν σε τραπεζι κλοτσησαν και κοντοσταθηκαν.Απο οτι εμαθα ενα παοκτσακι εκανε μαγκιεσ στη καμαρα σε κατι δαπιτες και αυτοι τον πλακωσαν,η συνεχεια γνωστη.Α και παρεπιπτοντος τα δαπιτακια την εβγαλαν καθαρη,τα ατομα που φαγαν ξυλο ηταν τυχαια....
Στο υστερόγραφο δίνω το στίγμα μου τη στιγμή του συμβάντος, έτσι ώστε να αποδοθεί και η ανάλογη βαρύτητα στα γραφόμενα μου.
« Last Edit: September 21, 2009, 18:03:39 pm by abdel razek mahmut favala » Logged

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
constantinos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #409 on: September 21, 2009, 17:54:40 pm »

Βαιος εδω, προς ομαδα διαχειρησης.

Εκανα την αιτηση πριν κανα μηνα και απο τοτε δεν μου εχει ερθει κανενα e-mail ενεργοποιησης λογαριασμου. Θα ξανακανω τωρα και περιμενω να μου το ενεργοποιησετε αμεσα.

Σας ευχαριστω! 

edit by admin:
Δες το email σου Smiley
από τη διαχείριση
« Last Edit: September 21, 2009, 17:59:50 pm by 4Dcube » Logged
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #410 on: September 21, 2009, 17:54:59 pm »

Διαβάζοντας το θέμα, αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως ΝΕΑΡΟΙ άνθρωποι μπήκαν σε μέρος όπου ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ τους μελετούσαν ΒΙΒΛΙΑ, σε βιβλιοθήκη δηλαδή, και με ΟΠΛΑ τα έκαναν γυαλιά - καρφιά.

Έχω υπόψη μου παλιότερες επιθέσεις σε χώρους πανεπιστημιακών βιβλιοθηκών (περασμένος "Δεκέμβρης") αλλά δεν είχαν στόχο ανθρώπους. Μου φαίνεται απίστευτο γιατί θεωρώ τον χώρο μιας βιβλιοθήκης ιερό.
Αν κάποιος χώρος δικαιούται άσυλο περισσότερο από άλλους είναι αυτός όπου στεγάζονται και μελετούνται βιβλία.

Ουσιαστικά, τα άτομα που εισέβαλαν στην κεντρική βιβλιοθήκη καταστρατήγησαν το άσυλο, δεν το έλαβαν καν υπόψη. Και έχουμε μερικούς που βάλλονται κατά αυτού του θεσμού ενώ αν εφαρμοστεί ο νόμος οι τραμπούκοι καταδικάζονται. Αυτά που λέει ο mechanical_wind περί ασύλου τα βρίσκω ανόητους λαϊκισμούς.

Ξαναλέω, μου φαίνεται απίστευτο. Έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα παιδείας σε αυτή τη χώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #411 on: September 21, 2009, 17:58:03 pm »

Ε;

Ξερεις περι τινος προκειται, οταν μιλαμε για χουλιγκανς; Εδω αυτοι ανθρωπο σκοτωνουνε, οπως ειχε γινει μεταξυ γαβροβαζελων. Για ποια παιδεια μιλας;

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Niels
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #412 on: September 21, 2009, 17:58:53 pm »

Παιδιά, εγώ πραγματικά δεν πιστεύω ότι οι ΔΑΠίτες το έκαναν επίτηδες. Αν με κυνηγούσαν και περνούσα έξω από τη βιβλιοθήκη, μέσα στον πανικό μου μπορεί να έμπαινα. Βέβαια, αν σκεφτείς ψύχραιμα, καταλαβαίνεις ότι είναι μεγάλη μαλακία, γιατί απλά δεν έχεις από που να φύγεις.Αλλά εκείνη τη στιγμή δε σκέφτεσαι ψύχραιμα. Ο άλλος πήγε να πηδήξει από το παράθυρο για να σωθεί. Προφανώς οι ΔΑΠίτες σκέφτηκαν ότι δε θα τους βρουν μέσα στον κόσμο και θα φύγουν, που να φανταστούν ότι θα αρχίσουν να βαράνε άσχετους? Τώρα για το δικό μας ΔΑΠίτη και τα σχόλιά του περί ασύλου, ας μας τα πει σε καμιά ΓΣ αυτά, να τον απολαύσουμε
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #413 on: September 21, 2009, 17:58:59 pm »

Quote from: alphadyn on September 21, 2009, 17:45:59 pm
Ο ενας αμφισβητει οτι ηταν παοκια στην μεση, ο αλλος οτι ηταν ΔΑΠιτες. Εγω αμφισβητω οτι εγινε το σκηνικο - ειναι μια φαρσα τυπου candit camera Shocked

Δεν κατάλάβες, δαπίτες ήταν και μάλιστα γνωστοί και τραυματίστηκαν κιόλας, ο ένας χτυπήθηκε από κατσαβίδι -δεν ξέρω αν ήταν στο σκηνικό μέσα ή έξω από τη βιβλιοθήκη, έγιναν και έξω νωρίτερα επεισόδια- και πήγε ΑΧΕΠΑ. Εννοώ ότι το σκηνικό είναι περίεργο και σε timing, και σε πρωταγωνιστές. συνήθως πλακώνονται παρατάξεις μα παρατάξεις και ποτέ σε τέτοιο βαθμό...

Θα ήταν παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για προβοκάτσια?
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #414 on: September 21, 2009, 17:59:13 pm »

Quote from: miss_elec on September 21, 2009, 17:48:59 pm
Όντως, ηθικοί αυτουργοί ήταν αυτοί που κάλεσαν τα μπαόκια να 'καθαρίσουν' για λογαριασμό τους. Ναι, οι δαπίτες έθεσαν τον κόσμο σε κίνδυνο μπαίνοντας στη βιβλιοθήκη και δεν έβγαλαν μιλιά όσο έβλεπαν να χτυπάνε άσχετους.

πιο πριν ενας ανεφερε που ειδε τους δαπιτες να τρεχουν κυνηγημενοι (ισως να ηταν και στο dentnet, δεν θυμαμαι) οτι οι 4-5 κυνηγημενοι
τελικα κατευθυνθηκαν προς Εγνατια, και οι κυνηγοι τους τους εχασαν. Ισως να νομιζαν οτι μπηκαν βιβλιοθηκη αλλα να μην μπηκαν.

Απ' την αλλη καποιος αλλος ανεφερε οτι ειδε 3-4 ατομα να μπαινουν στην βιβλιοθηκη τρεχοντας 20-30 δευτερολεπτα πριν κανουν ντου
οι υπολοιποι.

Τελικα ηταν εκει οι δαπιτες και κρυφτηκαν η οι αλλοι μπηκαν απλως επειδη δεν τους εβρισκαν και μπηκαν να τους ψαξουν?

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #415 on: September 21, 2009, 18:02:52 pm »

Quote from: mechanical_wind on September 21, 2009, 17:58:59 pm

Δεν κατάλάβες, δαπίτες ήταν και μάλιστα γνωστοί και τραυματίστηκαν κιόλας, ο ένας χτυπήθηκε από κατσαβίδι -δεν ξέρω αν ήταν στο σκηνικό μέσα ή έξω από τη βιβλιοθήκη, έγιναν και έξω νωρίτερα επεισόδια- και πήγε ΑΧΕΠΑ. Εννοώ ότι το σκηνικό είναι περίεργο και σε timing, και σε πρωταγωνιστές. συνήθως πλακώνονται παρατάξεις μα παρατάξεις και ποτέ σε τέτοιο βαθμό...

Μιας και λες οτι ηταν γνωστος σου, τον ρωτησες να σου πει πως ξεκινησε ολο αυτο? Αυτος κατι παραπανω θα ξερει.

(καμια ειρωνια στην ερωτηση μου)

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #416 on: September 21, 2009, 18:05:02 pm »

Quote from: mechanical_wind on September 21, 2009, 17:37:00 pm
Quote from: constantinos on September 21, 2009, 17:29:17 pm
5) Thn ihthikh autourgia gia ayto pou mas synaivei gia mena thn exoun oi dappites pou odhghsan ta paokia mesa sthn vivliothiki kai aytoi thn glitosan eno thn plirosan asxhma orismenoi asxetoi.

Είσαι παράλογος. Οποιοσδήποτε τον κυνηγούσαν μπάχαλοι με λοστούς και κατσαβίδια θα έμπαινε στον πρώτο πολυσύχναστο χώρο που θα έβρισκε, με τη σκέψη ότι δεν είναι δυνατόν να αρχίσουν να βαράνε στα τυφλά αυτοί αν τους χάσουν.

παράλογο το παραπάνω...
ξανασκέψου τι θα πεί χούλιγκαν...
και εν πάσει περιπτώσει οι εν λόγω δαπίτες πρέπει να διαγραφούν από τους συλλόγους τους
κ μαζί με τον πασπίτη, αν υπήρχε πειθαρχικό, θα έπρεπε να περάσουν και από τέτοιο.
alphadyn
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #417 on: September 21, 2009, 18:05:52 pm »

Και μαλιστα γνωριζοντας οτι ΔΑΠιτες ΠΟΤΕ δεν εχουν τραμπουκισει φοιττητες απο αλλες παραταξεις ιδιαιτερα σε περιοδους εκλογων, εγγραφων κτλ, ειναι απολυτα ρεαλιστικο να υποθεσει κανεις οτι προκειται για ξεκαθαρη προβοκατσια... Shocked Cheesy
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #418 on: September 21, 2009, 18:07:47 pm »

Quote from: alphadyn on September 21, 2009, 18:05:52 pm

Και μαλιστα γνωριζοντας οτι ΔΑΠιτες ΠΟΤΕ δεν εχουν τραμπουκισει φοιττητες απο αλλες παραταξεις ιδιαιτερα σε περιοδους εκλογων, εγγραφων κτλ, ειναι απολυτα ρεαλιστικο να υποθεσει κανεις οτι προκειται για ξεκαθαρη προβοκατσια... Shocked Cheesy

ναι ναι εννοείται  Grin Grin Grin
επίσης τους χαρακτηρίζει η πλήρης ανάληψη των ευθυνών τους
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #419 on: September 21, 2009, 18:09:30 pm »

Θα θελα να μας εξηγουσες πολυ απλα, ασχετα μετα οσα εχουν ειπωθει, με βαση τα πραγματικα γεγονοτα οπως αναφερονται απο την πλειοψηφια, για ποιον λογο οι ΠΑΟΚτσηδες να κυνηγουσαν ΔΑΠιτες. Οπως σωστα αναφερεις, δεν υπαρχει καποια προφανης λογικη συνδεση, καθως οι μεν ασχολουνται με αθλητικα ή αλλοι με πολιτικες παραταξεις. Αρα, για ποιον λογο να τους κυνηγησουν; Και παρακαλω, ασε απο την καθε αναλυση σου τα περι προβοκατσιας, αμερικανων και αλλα ωραια. Μιλα με βαση τα πραγματικα γεγονοτα και με οσο το δυνατο λιγοτερα αλματα σκεψης.

Εγω θα σου πω το εξης. Ειναι ή δεν ειναι αιτια, οτι οι ΔΑΠιτες τραμπουκιζαν κοσμο, και απλα επεσαν σε σαπιο φρουτο και την πατησαν; Κανε μας μια αναλυση και επ αυτου, που ειναι πολυ πιο σχετικο με το γεγονος σε σχεση με την αναλυση σου για το ασυλο. Αν αυτη ειναι η αληθεια, δεν νομιζεις οτι θα επρεπε να κανεις κατι ρε εξυγιαντη, για την λερα την παραταξης σου. Αν ειναι αληθεια, και εσυ εισαι τοσο εντιμος, δεν θα επρεπε να παραιτηθεις και να σηκωθεις να φυγεις απο εκει μεσα ή να κανεις δικη σου παραταξη; Αν θελεις τοσο πολυ το καλο ολων, τι δουλεια εχεις με αυτους τους λεχριτες, που δεν εχουν καμια σχεση με δημοκρατια, σεβασμο στην αλλη αποψη κοκ.

Αν διαφωνεις σε καποιο απο τα συμπερασματα, πες το μας, αλλα να απαντησεις και τα σχετικα ερωτηματα παραλληλα.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Pages: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34 Go Up Print
Jump to: