• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 05:42:13 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 05:42:13 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 2
Guests: 128
Total: 130
tsakalokagkouras
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > ee-art > Cin-ee-ma > Κινηματογραφικά Νέα (Moderators: Mr Watson, Nikos_313) > Διάφορα Κινηματογραφικά Νέα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Διάφορα Κινηματογραφικά Νέα  (Read 1717 times)
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 1935



View Profile
Διάφορα Κινηματογραφικά Νέα
« on: August 27, 2009, 00:27:39 am »

H ταινια " Berlin Calling " στο Reworks!
21.8.2009

 

Το Reworks με μεγάλη χαρά παρουσιάζει σε επίσημη πρεμιέρα στην Β. Ελλάδα την ταινία " Berlin Calling " .H ταινία πραγματεύεται μια σουρεαλλιστική αστική ιστορία. Ο Βερολινέζος μουσικός Μάρτιν, ονομαζόμενος ώς Ικαρος, ταξιδεύει και εμφανίζεται σε όλο τον κόσμο μαζί με την φίλη και μάνατζερ του Ματθίλδη. Πρόκειται να κυκλοφορήσουν την καλύτερη τους δουλειά έως τώρα. Αλλά όταν ο Ικαρος βρίσκόμενος υπό την επίρρεια ναρκωτικών μετά από μια του εμφάνιση, καταλήγει στην ψυχιατρική κλινική του Βερολίνου, όλα τους τα σχέδια γκρεμίζονται μονομιάς.

 

Πρωταγωνιστής ο Paul Kalkbrenner ο οποίος θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ και συγκεκριμένα στο Reworks Air Stage το Σαββατο 19 Σεπτεμβρίου. Το " Berlin Calling " συμπεριλαμβάνεται στη σειρά ταινιών και ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν φέτος στο εικαστικό τμήμα του φεστιβάλ. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.



http://reworks.gr/#/news/291/130
Logged
Papatanasis
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 1479



View Profile
Re: Διάφορα Κινηματογραφικά Νέα
« Reply #1 on: August 27, 2009, 01:29:16 am »

 wav
κριμα που δεν θα μπορεσουμε ουτε φετος να παμε reworks
Logged
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 1935



View Profile
Re: Διάφορα Κινηματογραφικά Νέα
« Reply #2 on: August 27, 2009, 01:36:41 am »

8)
Logged
Papatanasis
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 1479



View Profile
Re: Διάφορα Κινηματογραφικά Νέα
« Reply #3 on: September 03, 2009, 19:39:55 pm »

Επισης Speaking in Code στο reworks.


Speaking In Code

H σύλληψη της ιδέας γι’ αυτό το ντοκιμαντέρ, πάρθηκε στο dancefloor ενός club στο Μαϊάμι στα τέλη του Μάρτη του 2005, ενώ η δημιουργός του “Speaking In Code” AmyGrill, ο μουσικός δημοσιογράφος Phillip Sherburn και ο promoter David Day παρακολουθούσαν τον ένα και μοναδικό P. Diddy στα decks να παίζει και να μιλάει στο κοινό με ένα μεγάφωνο.

Θέλησαν τότε να κάνουν ένα φιλμ όχι μόνο για την ηλεκτρονική μουσική που τόσο πολύ αγαπούν αλλά περισσότερο για τους ανθρώπους και την εμμονή τους με αυτήν. Δεν μπορούσαν να φανταστούν τότε πως αυτή ταινία θα άλλαζε τη ζωή τους!

To Speaking In Code είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που έκαναν την ηλεκτρονική μουσική... ζωή τους και αυτό αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο με τον φακό της Amy Grill!

http://www.reworks.gr/#/artist/304/137

http://speakingincode.com/
Logged
Καλλισθένης
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 2479

I'm not insane! My mother had me tested


View Profile WWW
Re: Διάφορα Κινηματογραφικά Νέα
« Reply #4 on: September 08, 2009, 18:25:33 pm »

«Οχι» απαντούν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5245161


Με δική τους «εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου» απαντούν οι - 100 πλέον - σκηνοθέτες και παραγωγοί (αυτοαποκαλούνται «Κινηματογραφιστές στην ομίχλη») στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο πριν λίγες μέρες τους καλούσε να συμμετάσχουν στη φετινή, 50ή διοργάνωση και να μην αποσύρουν τις ταινίες τους, όπως έχουν ανακοινώσει ήδη από την περασμένη άνοιξη. Θυμίζουμε πως αντιδρούν για τη μη εφαρμογή του ισχύοντος νόμου για τον κινηματογράφο και για την καθυστέρηση νέου νομοθετικού πλαισίου.

Σε χτεσινή, ανοιχτή επιστολή τους, οι σκηνοθέτες και παραγωγοί καταγγέλλουν «τις πρακτικές υπόγειων διαπραγματεύσεων ενός ΥΠΠΟ δίχως συνέπεια και όραμα» και εκφράζουν τη λύπη τους «για τα βραδυκίνητα αντανακλαστικά της διοίκησης του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, που δεν αντιλήφθηκε την αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας του κινηματογραφικού κόσμου και την προσπάθειά του να εκσυγχρονίσει την ελληνική κινηματογραφία με προσωπικό κόστος».

Μιλούν για «σιωπή», «αδράνεια, μέχρι και τους βυζαντινισμούς απέναντι στην κίνησή μας, μέρους των σωματείων του κινηματογραφικού χώρου», χαιρετίζοντας τα σωματεία που τους στήριξαν. Δηλώνουν ότι απέχουν από τα κρατικά βραβεία και αποσύρουν τις ταινίες τους, αλλά και κάθε άλλη συμμετοχή στο Φεστιβάλ, σημειώνοντας ότι «η δέσμευση αυτή ισχύει για κάθε μελλοντική διοργάνωση κρατικών βραβείων και ΦΚΘ μέχρις ότου ψηφιστεί και εφαρμοστεί νόμος, όποτε και εάν αυτό επιτευχθεί». Προσθέτουν ότι διοργανώνουν «εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου» και ότι προτίθενται να συναντηθούν, μετεκλογικά, με τον νέο υπουργό Πολιτισμού.

Ταυτόχρονα, η αυτοαποκαλούμενη ως «Διασωματειακή Επιτροπή Φορέων της Κινηματογραφικής Κοινότητας» (σ.σ. δε συμμετέχουν όλα τα σωματεία λόγω εντελώς διαφορετικών αντιλήψεων στον προσανατολισμό της κινηματογραφικής πολιτικής) ανακοίνωσε χτες ότι στις 27/8 «παρέλαβε» από τον γγ του ΥΠΠΟ, Θ. Δραβίλλα ...«σχέδιο του προτεινόμενου νέου νόμου»! Προσθέτει, μάλιστα, ότι γι' αυτό ενημερώθηκαν «όλοι οι φορείς» και οι παραπάνω σκηνοθέτες!

Προτείνουν πάντως, λόγω των εκλογών, «να ανασταλεί προσωρινά η όποια διαδικασία επεξεργασίας του σχεδίου», μέχρι να υπάρξει νέα πολιτική ηγεσία στο ΥΠΠΟ.

Επαναλαμβάνουμε, πάντως, ότι το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι η κατάθεση ενός νομοσχεδίου, αλλά το περιεχόμενό του. Οι θέσεις της κυβέρνησης για τον κινηματογράφο υποσκάπτουν την πραγματική αγωνία όλων των κινηματογραφιστών για το μέλλον του ελληνικού κινηματογράφου, αφού κινείται στον εμπορευματικό προσανατολισμό που επιβάλλει η ΕΕ και αποδέχονται πλήρως όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις.
Logged

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
ΡΕΣΑΛΤΟ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 797


Ειμαστε μαζοχιστές.....


View Profile
Re: Διάφορα Κινηματογραφικά Νέα
« Reply #5 on: September 09, 2009, 00:45:08 am »

μα γιατι επρεπε να γαμηθει οπωσδηποτε αυτο το αρθρο στην τελευταια γραμμη;
 Grin Grin
Logged

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει
Pages: [1] Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...