• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:00:14 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:00:14 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 97
Total: 175
Stathiss
Zoifouka
evtrents
Vromofona Kathikia
mark
salonikios
mrotskos
Arsen
marilita
Sotirisbikos
stefpapa21
dimant
dirac1
chris s
Emilios
MikriTulipa
fpapat
koulikas
gmout
Fenia04
Spyrtos14
harischris
Leftor
xanthosp
chatzikys
msandr
theodorevic
Louisa
panapasc05
soph553
antwnis
DimKaratzas
vpoug
ioannisfa
IBOURAS
idchatzi
nikos.a
Nekt
kstavroulis
despoina15
kmargaritis
aachmet
pxanthob
vasiliki_m
chris123
Vmous
theofr
Mavromati
thenoface
thathas12
savvastzan
Billyskotsikas
acolak
gp6
sofipout
genethalsss74
Νικηφόρος Πατσιούρας
Rizotto
Διάλεξις
slivarda
eplysia
EvanTsir
tsintsi
Fotis Roukoutakis
Geoth
stavrospk
giorgos_skl
ValKar
Theoxarhs Bladimiros
chriskazakos
lelenia
alexpap
sassi
kouf
chrisg
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητική βία;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Down Print
Author Topic: Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητική βία;  (Read 13768 times)
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
Re: Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητική βία;
« Reply #75 on: July 08, 2009, 14:17:30 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on July 08, 2009, 11:45:54 am
Πάντως εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ο kkstorp προκάλεσε τόσο οργισμένες αντιδράσεις (ΡΕΣΑΛΤΟ, Godhatesusall, SolidSNK κλπ) επειδή αυτοδίκησε. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι ακριβώς σας ενόχλησε τόσο πολύ; Σας ενοχλεί γενικά η ιδέα της εκδίκησης; Υπάρχουν άλλες περιπτώσεις (και ειδικά σε άλλους τόπους ή/και εποχές) όπου η αυτοδικία είναι η ενδεδειγμένη λύση. Το όριο είναι εν πολλοίς υποκειμενικό, αφού εξαρτάται όχι μόνο από τις επίσημες ποινές αλλά και από το αίσθημα δικαίου του καθενός.
Ο τρόπος που το παρουσίασε αρχικά με ένα ύφος μαγκιάς κ όχι μόνο, κάτω από το βίντεο της κακοποίησης, ήταν αυτό που με εξόργισε...

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #76 on: July 08, 2009, 14:22:16 pm »

Quote from: kkostorp on July 08, 2009, 14:21:12 pm
Τις συνθήκες τις περιέγρψα.Αν θές διάβασε τα post.2ον  φλώρος είσαι πρόσεχε πως μιλάς.Επίσης επειδή με κατηγορείς και λες πως δεν πρόσεχα και με κλέψανε  είσαι πολύ βλάκας.Απλά αυτό.
Μην το πάρεις ως απειλή και αρχίσουν οι άλλο να με λένε φασίστα που απειλώ

Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα ...
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #77 on: July 08, 2009, 14:28:30 pm »

justice is a falling blade, that those of cuning can evade
protect your secrets, guard your fears, and never let em see your tears

pay close attention
kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητι&
« Reply #78 on: July 08, 2009, 14:40:58 pm »

Λοιπόν βαρέθηκα να ασχολούμαι με βουτυρόπαιδα.Εκτός από κάποιους μετρημένους στα δάχτυλα που είχαν επιχειρήματα τα περισσότερα post ήταν σε παιδάκια που ζούνε με τα λεφτά του μπαμπά , σε παιδάκια καθηγητών που κατηγορούν το σύστημα και όχι τους γονείς τους για τα χάλια του πανεπηστημίου και γενικά σε άτομα που νομίζουν πως αν πάνε σε  μία πορεία μπορούν να γίνουν αγωνιστές.Δουλεύω από τα 18 μου για να σπουδάσω μόνος μου (οι γονείς μου δεν έχουν φράγκα)
και πολεμάω για να περάσω τα μαθήματα.Ναι δεν έχω πάει σε πορείες ούτε κόλλησα αφίσες.Τι πάει να πει αυτό.δεν έχω όμως ασκήσει βια ποτέ σε κάποιον συμφοιτητή μου επειδή πισετύει κάτι διαφορετικό από μένα , και όταν πάω στην κάλπη αυτό που ρίχνω είμαι σίγουρος πως είναι το σωστό και όχι αυτό που θα με κάνι πιο μάγκα.
Με έχετε κουράσει όλοι οι εξυπνάκηδες , γιατί μόνο αυτό είστε.
Τα παραπάνω έχουν συγκεκριμένους παραλήπτες και αφορούν και τα pm.
« Last Edit: July 08, 2009, 14:46:32 pm by kkostorp » Logged

Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα ...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητι&
« Reply #79 on: July 08, 2009, 14:50:17 pm »

Quote from: kkostorp on July 08, 2009, 14:40:58 pm
Λοιπόν βαρέθηκα να ασχολούμαι με βουτυρόπαιδα.Εκτός από κάποιους μετρημένους στα δάχτυλα που είχαν επιχειρήματα τα περισσότερα post ήταν σε παιδάκια που ζούνε με τα λεφτά του μπαμπά [...]  Δουλεύω από τα 18 μου για να σπουδάσω μόνος μου (οι γονείς μου δεν έχουν φράγκα)
και πολεμάω για να περάσω τα μαθήματα.Ναι δεν έχω πάει σε πορείες ούτε κόλλησα αφίσες..δεν έχω όμως ασκήσει βια ποτέ σε κάποιον συμφοιτητή μου επειδή πισετύει κάτι διαφορετικό από μένα , και όταν πάω στην κάλπη αυτό που ρίχνω είμαι σίγουρος πως είναι το σωστό και όχι αυτό που θα με κάνι πιο μάγκα.

"κοιτάζω το συμφέρον μου
διαβάζω εφημερίδα
και στο στρατό υπηρέτησα για τη μαμά πατρίδα"

Β. Παπακωνσταντίνου, Μαύρος Γάτος

Τί απο τα παραπάνω που έγραψες σε απενοχοποιεί όταν ασκείς βία σε κάποιον?
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #80 on: July 08, 2009, 14:53:05 pm »

Quote from: kkostorp on July 08, 2009, 14:40:58 pm
Λοιπόν βαρέθηκα να ασχολούμαι με βουτυρόπαιδα.Εκτός από κάποιους μετρημένους στα δάχτυλα που είχαν επιχειρήματα τα περισσότερα post ήταν σε παιδάκια που ζούνε με τα λεφτά του μπαμπά , σε παιδάκια καθηγητών που κατηγορούν το σύστημα και όχι τους γονείς τους για τα χάλια του πανεπηστημίου και γενικά σε άτομα που νομίζουν πως αν πάνε σε  μία πορεία μπορούν να γίνουν αγωνιστές.Δουλεύω από τα 18 μου για να σπουδάσω μόνος μου (οι γονείς μου δεν έχουν φράγκα)
και πολεμάω για να περάσω τα μαθήματα.Ναι δεν έχω πάει σε πορείες ούτε κόλλησα αφίσες.Τι πάει να πει αυτό.δεν έχω όμως ασκήσει βια ποτέ σε κάποιον συμφοιτητή μου επειδή πισετύει κάτι διαφορετικό από μένα , και όταν πάω στην κάλπη αυτό που ρίχνω είμαι σίγουρος πως είναι το σωστό,
Γιατί αφορίζεις τόσο εύκολα τους άλλους? Είσαι σίγουρος πως τους ξέρεις τοοοόσο καλά?
Και που κολλάνε όλα αυτά αλήθεια?

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: July 08, 2009, 14:53:15 pm »

Όχι δεν με απενοχοποιούν απλά δεν μπορεί όποιος θέλει να το παίζει τιμητης των άντων και να μου επιτίθεται έτσι απλά.

nbourgis
Guest
« Reply #82 on: July 08, 2009, 14:53:38 pm »

Quote from: kkostorp on July 08, 2009, 14:33:07 pm
Quote from: JAE on July 08, 2009, 14:24:57 pm
Quote from: kkostorp on July 08, 2009, 14:21:12 pm
Τις συνθήκες τις περιέγρψα.Αν θές διάβασε τα post.2ον  φλώρος είσαι πρόσεχε πως μιλάς.Επίσης επειδή με κατηγορείς και λες πως δεν πρόσεχα και με κλέψανε  είσαι πολύ βλάκας.Απλά αυτό.
Φλωρος εισαι ρε μαλακα - αν δεν ηταν ο μπατσος θα εμπαινες μεσα στο κρατητηριο και θα τους εκλανες μια μαντρα αρχιδια.
Θες να μας πεις οτι ηταν και αλυτοι οταν τους εδερνες;
Και γαμω τους αισωπους ο τυπος.
Δωσε ρε το λινκ δεν μπορω να διαβαζω ολα τα σαβουρογαμουρια.
Εσύ που είσαι μάγκας και με βρίζεις πίσω από ένα ψευδώνυμο έλα να με πεις φλώρο μπροστα μου βλάκα.Γιαί έτσι ε΄σαι 2 φορές φλώρος
Όσο για το πως θα αντιδρούσα πάνε και ρώτα κανένα γνωστό σου (ξέρεις ποιον φαντάζομαι)  για το πως έχω αντιδράσει σε παρόμοιο σκηνικό που έγινε σε κοπέλα στην πλατεία χημείου.
Δηλαδή αν δείρω κάποιον που έκλεψε χωρίς την παρουσία μπάτσου θα αντιδράσεις αλλά στο τέλος θα με πεις μάγκα?

Grin
Οχι ρε καρνταση αν δειρεις καποιον επειδη απειλειται εκεινη τη στιγμη η ακεραιοτητα σου θα σου πω καλα τον εκανες.
Αν τον δειρεις στην προσπαθεια σου να τον αποτρεψεις ως μαρτυρας το ιδιο θα πω.

Αλλα να τον δειρεις μεσα στο κρατητηριο ρε φλωρε*;

*κομψευόμενος νεαρός, με τρόπους και συμπεριφορά που δεν θεωρούνται ότι ταιριάζουν σε άντρα (Πηγη ΜΕΛ)

Α δε σου πα και το ωραιο.Στα αρχιδια μου οποιος και να εισαι.

Συγχαρητηρια που "δουλεύεις από τα 18 σου για να σπουδάσεις μόνος σου (οι γονείς σου δεν έχουν φράγκα) και πολεμάς για να περάσεις τα μαθήματα" αλλα η πραξη σου ειναι εξευτελιστικη για σενα τον ιδιο.

Και τωρα βουρκωσα.
nbourgis
Guest
« Reply #83 on: July 08, 2009, 15:00:01 pm »

Βy the way μου αρεσει πολυ η υπογραφη σου.
kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #84 on: July 08, 2009, 15:07:03 pm »

Παίζει ρόλο και πολύ μεγάλο οι οικονομική κατάσταση της οικογενείας κάποιου για το τι απόψεις έχει.
Έχει να κάνει με το σε ποια κοινωνθκή τάξη ανοίκει ο καθένας.Υάρχει ταξικός διαχωριμός.Κάποιος που δεν έχει δουλέψει δεν μπορεί να πρωτοστατεί στους αγώνες για τους εργαζόμενους , μπορεί φυσικά να τους στηρίζει.
Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια  βιώματα.Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να παραιτούνται γιατί οι συνθήκες εργασίας τους δεν είναι οι πρέποσες ούτε να μιλάνε εκ του ασφαλούς σωρίς να έχουν βώσει κάποιο σκηνικό.
Μην με πρίζετα άλλο όποιος θέλει ας μου στείλε pm ή ας μου ζητήσει συνάτηση να τα πούμε από κοντα ήρεμα και ωραία.
Όποιος θα εξακολουθήσει να με βρίζει είναι χέστης γιατί δεν επιχειρεί να το κάνε face to face.
Κάνατε την τρίχα τριχιά.
Πάτ πρώτα στους δημάρχους και στους βουλευετές , στους εργοδοτες γιουχάρετέ τους στα ίσα και μετά ελάτε σε μένα.
Βρήκατε έναν ευκολο στόχο που δεν μπορεί να σας κάνει και πολλά.

kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #85 on: July 08, 2009, 15:08:22 pm »

Quote from: JAE on July 08, 2009, 15:00:01 pm
Βy the way μου αρεσει πολυ η υπογραφη σου.
By thew way thanks  Cheesy Cheesy
Έλα μην χαλαρώνουμε  Grin

kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #86 on: July 08, 2009, 15:09:34 pm »

Λοιπόν παιδάκια πρέπει να φύγω.Εύχομαι γυρνόντας δω μόνο μόνο pm και όχι άλλα Post.Κουράστηκα να ποστάρω.

ΡΕΣΑΛΤΟ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ειμαστε μαζοχιστές.....

View Profile
« Reply #87 on: July 08, 2009, 15:14:35 pm »

Quote from: kkostorp on July 08, 2009, 15:07:03 pm
Παίζει ρόλο και πολύ μεγάλο οι οικονομική κατάσταση της οικογενείας κάποιου για το τι απόψεις έχει.
Έχει να κάνει με το σε ποια κοινωνθκή τάξη ανοίκει ο καθένας.Υάρχει ταξικός διαχωριμός.Κάποιος που δεν έχει δουλέψει δεν μπορεί να πρωτοστατεί στους αγώνες για τους εργαζόμενους , μπορεί φυσικά να τους στηρίζει.
Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια  βιώματα.Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να παραιτούνται γιατί οι συνθήκες εργασίας τους δεν είναι οι πρέποσες ούτε να μιλάνε εκ του ασφαλούς σωρίς να έχουν βώσει κάποιο σκηνικό.
Μην με πρίζετα άλλο όποιος θέλει ας μου στείλε pm ή ας μου ζητήσει συνάτηση να τα πούμε από κοντα ήρεμα και ωραία.
Όποιος θα εξακολουθήσει να με βρίζει είναι χέστης γιατί δεν επιχειρεί να το κάνε face to face.
Κάνατε την τρίχα τριχιά.
Πάτ πρώτα στους δημάρχους και στους βουλευετές , στους εργοδοτες γιουχάρετέ τους στα ίσα και μετά ελάτε σε μένα.
Βρήκατε έναν ευκολο στόχο που δεν μπορεί να σας κάνει και πολλά.

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει
voyager
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #88 on: July 08, 2009, 15:38:27 pm »

Quote from: gate4 on July 08, 2009, 15:23:05 pm
ΚΚοstorp κακα τα ψεμματα.. εισαι ακροδεξιος γιατι με τη βοηθεια των μπατσων εδειρες εναν αθωο,ετσι δεν κανουν οι φασιστες? δες παραδειγματα σε βιντεο γιυτυβε...οργανο του καπιταλισμου μονο τον εαυτο σου σκεφτεσαι τι παει να πει 'δεν μπορειτε να πρωτοστατησετε σε αγωνες??" ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ! κρεμασμα θες φασιστα..

το παρακάνεις

Quote from: voyager on July 08, 2009, 13:46:10 pm
Quote from: Nessa NetMonster on July 08, 2009, 13:37:41 pm
Σαν "παροδική λύση" εννοώ να το προτείνεις σε κάποιους που αδικήθηκαν μέχρι να γίνει πιο δίκαιο το σύστημα.

Μέχρι να γίνει πιο δίκαιο το σύστημα..
Το δίκαιο όπως είπες κι εσύ ή μάλλον η αίσθηση δικαίου, είναι υποκειμενική. Πες μου ποιος μπορεί χωρίς να κάνει χρήση της δικής του αίσθησης δικαίου, να κρίνει ποιανού η αίσθηση είναι η σωστή και ποιανού η λάθος ώστε να επιτρέψει την αυτοδικία σε κάποιους και σε άλλους όχι.

[/quote]
Quote from: Nessa NetMonster on July 08, 2009, 13:56:01 pm
Σου απάντησα! Με ρώτησες "ποιος" και σου απάντησα! Ο καθένας!

Πώς μπορεί να κρίνει κανείς αν η αίσθηση δικαίου κάποιου είναι σωστή ή όχι αν δεν χρησιμοποιήσει την αίσθηση δικαίου του ίδιου του του εαυτού; 
Με βάση τι θα κρίνει;

δυστυχώς συμβαίνει
ant
Guest
« Reply #89 on: July 08, 2009, 15:59:26 pm »

Quote from: voyager on July 08, 2009, 15:38:27 pm
Quote from: Nessa NetMonster on July 08, 2009, 13:56:01 pm
Σου απάντησα! Με ρώτησες "ποιος" και σου απάντησα! Ο καθένας!

Πώς μπορεί να κρίνει κανείς αν η αίσθηση δικαίου κάποιου είναι σωστή ή όχι αν δεν χρησιμοποιήσει την αίσθηση δικαίου του ίδιου του του εαυτού; 
Με βάση τι θα κρίνει;
[/quote]

Καποια αντικειμενικα κριτηρια νομιζω ειναι τα παρακατω:

1) Κατα ποσο ειναι "ανθρωπιστικο" το αισθημα δικαιου που νοιωθει ο Χ( δηλ κατα ποσο με την εφαρμογη των οσων σκεφτεται ο Χ, ο υφισταμενος τις ποινες θα γινει καλυτερος ανθρωπος, θα καταλαβει το λαθος του, δε θα το ξανακανει κλπ κλπ και αυτες οι ποινες δε σκοπευουν στην εξοντωση του υφισταμενου

2) Την προστασια του ευρυτερου κοινωνικου συνολου ( δηλ αν ο "εγκληματιας" απετυχε να σωφρονιστει τοτε φυλακιζεται για να συνεχιστουν οι προσπαθειες σωφρονισμου του αλλα και να προστατευθει το κοινωνικο συνολο )
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Up Print
Jump to: