• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:09:58 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:09:58 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by Don Corleone
[Today at 21:03:32]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426696
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 151
Total: 219
dkonst
Papadopoulosthanos
DKarakatsanis
George_RT
superkolios
tsageo
dirac1
apapathe
smanio
meliou
stefanos hios
Sofiana
Asozou
George15
Don Corleone
dimitrisblioumis
Anastasiam
aorologas
Νικη
msandr
mimaki
Eleniiii
HlektrikhPatata
melisste22
BossiTsif
MarakiT
MASV
Δημητρης Αξιμιωτης
ntina
etsilika
stefpapa21
ichariti
giannisdomu
mdimitrig
Phlikon
sotolagg
unreasonable
tasos potsakis
vasilikitsatsi
Pakapis5
PAPARI69
christina02
qwertyuiop
ganasto
tsakalokagkouras
alextsigilis
Zaxarenia
geo66
JoHn!
giorgosss03
Αριστειδης Κατσικεας
Aria10
Fotis Roukoutakis
ant2946
kostas1507
Captain
spoun
ipapadog
Sotiris_atha
Napoleontas
parispoll
vaggos
gntitsios
Dimikioup
aachmet
Athinaaz
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητική βία;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητική βία;  (Read 13816 times)
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητική βία;
« Reply #30 on: July 07, 2009, 15:29:02 pm »

Quote from: kkostorp on July 07, 2009, 15:26:06 pm
Quote from: SolidSNK on July 07, 2009, 15:20:27 pm
Αυτός είχε μόλις συλληφθεί  , ήταν στο έλεος των μπάτσων, και αντιμετωπίζει μερικά χρονάκια κάθιρξη. Τι περίμενες να σου κάνει? Να σου πει ευχαριστώ?
Α εντάξει ρε παιδιά μήπως να τον άφηνα να με χτυπήσει κιόλας για να γουστάρει το παλικάρι?
Αφού ήταν μπάτσοι γύρω τι να σου 'κανε? Απειλές του αέρα.

Κάτι ακόμα. Τώρα λες ήσουν εν βρασμό. Πάει στο διάολο , όλοι μας θυμώνουμε, συμβαίνει αυτό.  Οι μπάτσοι τους οποίους υπεραμύνθηκες με το ποστ σου, σου φαίνονται να είναι εν βρασμό ή σαδιστικά να χαίρονται τον εξευτελισμό?

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: July 07, 2009, 15:29:52 pm »

Quote from: ant on July 07, 2009, 15:21:49 pm
Quote from: kkostorp on July 07, 2009, 15:09:36 pm
Quote from: ant on July 07, 2009, 15:04:56 pm
Συμφωνω με Tempous Fugit & SolidSNK

Η τιμωρια που επισυρει η παραβαση ενος νομου εχει ( ή πρεπει να εχει ) σωφρονιστικο και οχι εκδικητικο χαρακτηρα... Αν θελεις kkostorp να ξεσπασεις σε καποιον τραβα αγορασε ενα σακο, κρεμασε τον στο δωματιο σου και ξεκινα να τον βαρας!

Το να χτυπησεις καποιον που σε εκλεψε δεν αποσκοπει στο σωφρονισμο του αλλα σε ικανοποιει προσωπικα ( να ρε πουστη, εσυ με εκλεψες? τωρα και γω θα σε γαμησω!!! )

Αν καταλαβα κατι λαθος σε παρακαλω να μου το πεις ( αν πιστευες πχ οτι με το ξυλο που του εδωσες θα τον εκανες καλυτερο ανθρωπο και οτι δε θα ξαναεκλεβε... )
Όχι βέβαια δεν είχα σκοπό να τον σωφρονίσω.Η φράση τον πλάκωσα στο ξύλο έήταν υπερβολική.Μερικές κλωτσιες αφού όμως μ έβρισε και με απείλησε μπροστά στα μούτρα μου μέσα στο κρατητήριο.Εσέν δηλαδή που δεν σε έχω κλέψει ούτε σε έψω χτυήσει αν έρθω μπροστά σου και αχίζω να σου βρίζω τη μάνα και να σου λέω πως θα σε σφάξω τι θα θες να κάνεις.Να με δείρεις ή να μου μιλήσεις πολιτισμένα και να μου κάνεις μήνυση?

Θα θελησω να σου κανω τα μουτρα κρεας εκεινη τη στιγμη ( κατα πασα πιθανοτητα ) αλλα αυτο που θα πρεπει να κανω θα ειναι πρωτα να σου εξηγησω πώς με το να με απειλεις και να μου βριζεις τη μανα δεν πετυχαινεις τιποτα...

Αν συνεχισεις και το κανεις τοτε θα σου κανω μηνυση...

Αυτα ολα θα τα κανω για να σε κανω να καταλαβεις οτι δεν ειναι σωστο να με βριζεις ( να σε σωφρονισω δηλαδης )

Τωρα επειδη και γω ανθρωπος ειμαι και μπορει και μενα να μου γυρισει το ματι μπορει και να σε πλακωσω!!! Ωστοσο αυτο δε θα δικαιολογησει την πραξη μου!

Το γεγονος οτι κατανοω το θυμο σου/μου/του εκεινη τη στιγμη δε σημαινει οτι και σε δικαιολογω κι ολας...

Και μαλιστα σημερα σε αυτο το topic θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να καταλαβεις το λαθος σου, και να σταματησεις να υποστηριζεις οτι καλα εκανες και του εριξες εστω και εκεινες τις ψιλες... (  Grin Grin Grin ελπιζω να σε σωφρονισα!!! )

Εύχομαι να μην σε κλέψουν ποτέ , αλλά μόνο αν γίνει θα με καταλάβεις.Δεχθείται ρε παιδιά πως υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν διαφορετική άποψη από εσάς.Τι να κάνουμε δεν με πείσατε  πως  δεν έπραξα σωστά.Είπαμε τα επιχειρήματά μας και τέλιωσε.Πρέπει να συμφωνήσω μαζί σας οποωςδήποτε?

Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα ...
kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: July 07, 2009, 15:32:23 pm »

Quote from: SolidSNK on July 07, 2009, 15:29:02 pm
Αυτός είχε μόλις συλληφθεί  , ήταν στο έλεος των μπάτσων, και αντιμετωπίζει μερικά χρονάκια κάθιρξη. Τι περίμενες να σου κάνει? Να σου πει ευχαριστώ?
Α εντάξει ρε παιδιά μήπως να τον άφηνα να με χτυπήσει κιόλας για να γουστάρει το παλικάρι?

Κάτι ακόμα. Τώρα λες ήσουν εν βρασμό. Πάει στο διάολο , όλοι μας θυμώνουμε, συμβαίνει αυτό.  Οι μπάτσοι τους οποίους υπεραμύνθηκες με το ποστ σου, σου φαίνονται να είναι εν βρασμό ή σαδιστικά να χαίρονται τον εξευτελισμό?
Ήταν άστοχη η έκφραση μου "καλά τους κάνανε".Το παραδέχομαι για την δικιά μου περίπτωση το έχω εξαντήσει το ζήτημα

Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα ...
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: July 07, 2009, 15:32:41 pm »

Quote from: Tempus Fugit on July 07, 2009, 15:12:45 pm
Quote from: Ex_Mechanus on July 07, 2009, 15:01:41 pm
Quote from: Tempus Fugit on July 07, 2009, 14:50:54 pm
Βασικά, χωρίς να σχολιάσω τα σχόλια του kkostorp,
να πω λίγο και την άλλη πλευρά, γιατί δηλαδή να μην πεταχτεί κάποιος να πει "ψόφα" όταν
ο άλλος "ελπίζει" να κρεμαστεί ο Ανθιμος και ο κάθε άνθιμος και να τον "σκοτώσει ο όχλος"
η δεν ξέρω γω τι. Και όταν ο άλλος μιλάει για μια άλλη αντιστοιχη εκδικητικη πράξη πέσαν
3 - 4 να το βρίζουν και ηταν ετοιμοι να τον φάνε?

η απάντηση
θα προτιμούσα χίλιους "κλέφτες" από χίλιους άνθιμους
θα σε ικανοποιούσε?

Εγώ ούτε το ένα θα προτιμούσα ούτε το άλλο.
Όταν ο άλλος είναι καθίκι έχει την ίδια αντιμετώπιση απο μένα είτε είναι εγκληματίας είτε φασίστας είτε
πάπας ή διάκος.

Και σ αυτο που αναφέρθηκα είναι οι "βίαιες" -ντεμεκ- αντιδράσεις με το που πόσταρε ο kkostorp. Όχι το τι
έγραψε.

way to read my argument...
όταν σου έβαλα το δίλλημα, δεν ήταν για να αποφανθείς δια ανατάσεως του αντίχειρα ποιός ζει και ποιός πεθαίνει
αλλά σε ποιές κοινωνικές ομάδες δείχνεις την αποστροφή σου ή την αλλυλεγγύη σου

και τι σημαίνει καθίκι? τι γενικευτική και παράλληλα απαλλακτική από οποιδήποτε περιεχόμενο ερμηνεία είναι αυτή
για ότι τελικά αντιπαλεύω μέσα στην κοινωνία

και ποιός λοβοτομημένος μπορεί να πιστεύει (πέραν του ίδιου) ότι το "ψόφα"
αποτελούσε απειλή σωματικής ακαιρεότητας?
διακρίνω μια ανακύκλωση στην φύση των φορουμικών συγκρούσεων?

άντε καλοθελητές μου
πάρτε τον απ' το χέρι να του δείξετε τον κόσμο

pay close attention
ant
Guest
« Reply #34 on: July 07, 2009, 15:35:16 pm »

Ρε φιλε μη διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μας! Απειλουνταν η ζωη σου εκεινη τη στιγμη? ΟΧΙ τοτε ποιος ο λογος να ασκησεις σωματικη βια παρουσια κι ολας του αστυνομικου ( εκεινος ισως να εχει και το περισσοτερο φταιξιμο γιατι υποτιθεται οτι αυτη ειναι η δουλεια του και ξερει τι να κανει σε αυτες τις περιπτωσεις, οχι παντως να σε αφησει να τον χτυπησεις... )

Οσοι εβρισαν τον kkostorp με pm κι ολας ( για να μη γινει φανερα ) ειναι απλως αξιολυπητοι... Προτεινω και σε αυτους απο ενα σακο, γιατι εκτος απο τη σωματικη υπαρχει και η λεκτικη βια...

Quote from: kkostorp on July 07, 2009, 15:29:52 pm
Εύχομαι να μην σε κλέψουν ποτέ , αλλά μόνο αν γίνει θα με καταλάβεις.Δεχθείται ρε παιδιά πως υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν διαφορετική άποψη από εσάς.Τι να κάνουμε δεν με πείσατε  πως  δεν έπραξα σωστά.Είπαμε τα επιχειρήματά μας και τέλιωσε.Πρέπει να συμφωνήσω μαζί σας οποωςδήποτε?

Απο μενα δεκτο ( ομως νομιζω πως αρκετοι εγραψαν πολυ λογικα ) Το να παραδεχτεις ενα ενδεχομενο σου λαθος δε θα σε μειωσει στα ματια των ανθρωπων ισα ισα παει να πει οτι εχεις και κοτσια...
ant
Guest
« Reply #35 on: July 07, 2009, 15:37:20 pm »

Quote from: kkostorp on July 07, 2009, 15:32:23 pm
Quote from: SolidSNK on July 07, 2009, 15:29:02 pm

Ήταν άστοχη η έκφραση μου "καλά τους κάνανε".Το παραδέχομαι για την δικιά μου περίπτωση το έχω εξαντήσει το ζήτημα

Το μνμ μου το εγραψα πριν δω αυτη σου την απαντηση...
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #36 on: July 07, 2009, 15:46:38 pm »

Εμένα να με πείσεις ότι δικαιολογείται να χτυπήσεις κάποιον επειδή σε έβρισε δε πρόκειται ποτέ.. Βρίσε με όσο θες, δε με πειράζει. Αλήθεια, σε τί ενοχλεί τους ανθρώπους το να τους βρίζουν αόριστα; Έχω μια εντύπωση μερικοί έχουν συνδέσει το βάρος του παπαριού τους με το πόσες κουβέντες σηκώνουν να ακούσουν... Anyway..

Αν σε απείλησε, κι αν έχει τρόπο να πραγματοποιήσει αυτή την απειλή, μήνυση έτσι όπως είσαι. Αν τον χτυπήσεις, το μόνο που θα πετύχεις είναι να τον εξοργίσεις παραπάνω και να ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί.

Το πρόβλημα βέβαια με τη σωματική βία σε κρατούμενους είναι ευρύτερο, είτε αυτή προέρχεται από μας, είτε από αστυνομικούς. Πιστεύω ότι πέραν κάποιων περιπτώσεων που πραγματικά έχουν πρόβλημα και το απολαμβάνουν, οι περισσότεροι έχουν οδηγηθεί εκεί λόγω του τραγικού συστήματος δικαιοσύνης που έχουμε.

Βλέπεις τη δικαιοσύνη να πετάει χαρταετό, και παίρνεις το "νόμο" στα χέρια σου. Φυσικά πάλι δεν υπάρχει δικαιοσύνη, γιατί πλέον γίνεσαι εσύ ο δικαστής. Προφανώς δεν είναι σωστό, αλλά αποτελεί ένα κίνητρο που μπορεί να οδηγήσει εκεί και έναν ισορροπημένο άνθρωπο.

Αν εστιάσουμε σωστά λοιπόν, ίσως αποτρέψουμε αρκετά από αυτά τα φαινόμενα, τα περιορίσουμε σε προβληματικές περιπτώσεις και τα απομονώσουμε.

Αλλά ζούμε σε κράτος ασυδοσίας έτσι κι αλλιώς.. όπου είναι ασύλληπτοι οι μεγαλύτεροι κλέφτες (πολιτικοί και κουμπάροι και διαπλεκόμενοι).. να δίνουν το παράδειγμα.. Να μην πιάσω δλδ στο στόμα μου την κατάσταση στις φυλακές..
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #37 on: July 07, 2009, 15:46:51 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on July 07, 2009, 15:32:41 pm
way to read my argument...
όταν σου έβαλα το δίλλημα, δεν ήταν για να αποφανθείς δια ανατάσεως του αντίχειρα ποιός ζει και ποιός πεθαίνει
αλλά σε ποιές κοινωνικές ομάδες δείχνεις την αποστροφή σου ή την αλλυλεγγύη σου
Ναι, κι εγώ με βάση αυτό απάντησα. Ότι δεν θέλω να συμπεριλαμβάνω τον άνθρωπο στην κοινωνική ομάδα και να τον κρίνω με βάση αυτήν. Η ιδιότητα του "παπά" δεν τον ενοχοποιεί κάποιον αυτόματα ούτε η ιδιότητα του "κλέφτη για να βγάλει το ψωμί του στην πουτάνα καπιταλιστική κοινωνία" τον απενοχοποιεί.

Quote from: Ex_Mechanus on July 07, 2009, 15:32:41 pm
και τι σημαίνει καθίκι? τι γενικευτική και παράλληλα απαλλακτική από οποιδήποτε περιεχόμενο ερμηνεία είναι αυτή
για ότι τελικά αντιπαλεύω μέσα στην κοινωνία

Είπα κάτι γενικό για να μην κάθομαι να το αναλύω. Αντιπαλεύω ο,τι ενοχοποιω από πιο πάνω.  Tongue

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
Re: Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητική βία;
« Reply #38 on: July 07, 2009, 17:15:56 pm »

Καταρχάς υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο "καλά να πάθουν" και στο "καλά τους έκανα(ν)". Κι εγώ δεν θα λυπηθώ κάποιον που έδειρε έναν αθώο και μετά έφαγε ξύλο εξαιτίας αυτού (αναφέρομαι και στην περίπτωση του βίντεο και στην περίπτωση του kkstorp) - θεωρώ ότι δεν αξίζει τη συμπόνοια μου κάποιος που έπαθε το ίδιο ακριβώς με αυτό που έκανε. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι κάνει καλά αυτός που ρίχνει το ξύλο. Αυτός κρίνεται.

Εδώ να πω ότι οι αντιδράσεις στον kkstorp ήταν εντελώς άστοχες. Το να θέλει ο αδικημένος να εκδικηθεί δεν τον κάνει φασίστα ούτε σκουπίδι. Απλά έχει διαφορετική αντίληψη για την απόδοση δικαιοσύνης.

Η απόδοση δικαιοσύνης έχει οριστεί να γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο για κάθε αδίκημα: σύλληψη, δίκη, τιμωρία που επιβάλλεται από το δικαστήριο. Αν ο αδικημένος θεωρεί ότι οι ποινές που επιβάλλονται είναι υπερβολικά επιεικείς, είναι κατανοητό και αναμενόμενο να ξεσπάσει κάπως αλλιώς (και εδώ προφανώς έχουμε πρόβλημα γιατί παρακάμπτεται η δίκη). Παρ'όλ'αυτά όμως, νομίζω ότι εδώ διαβλέπω πιθανώς υποκρισία. Γενικά kkstorp θεωρείς ότι όποιος χτυπά κάποιον πρέπει να το πληρώνει με το ίδιο νόμισμα; Θεωρείς ότι τα δικαστήρια θα έπρεπε να επιβάλλουν σωματικές ποινές; Θεωρείς ότι η φυλάκιση δεν είναι αρκετή τιμωρία για αυτούς; Αν σε κάποια από αυτές τις ερωτήσεις η απάντησή σου είναι "όχι" τότε θα πρέπει να αναγνωρίσεις ότι αυτό που έκανες ήταν ανήθικο (ασχέτως "βρασμού ψυχής"). Αλλιώς, πες ανοιχτά ότι θέλεις να αλλάξουν οι ποινές.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Errikos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Success is a journey, not a destination. – R. Arbi

View Profile
« Reply #39 on: July 07, 2009, 17:27:10 pm »

Δεν θα εμπλακώ στη συζήτηση, απλά μια παρατήρηση θα κάνω σαν τρίτος..κρατιέστε από συγκεκριμένες λέξεις του καθενός και βγάζεται τα επιχειρήματά σας, το οποίο είναι σωστό μεν γιατί τι άλλο μπορείς να κάνεις σε ένα φορούμ αλλά από την άλλη ντάξει, το παιδί (kkstorp) έζησε μια τραυματική εμπειρία .. και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να περιγράψει τις συνθήκες τις στιγμής ή την ατμόσφαιρα που επικρατούσε εκείνη η συγκεκριμένη στιγμή.

Δεν λέω ότι αυτό που έκανε ήταν σωστό, σίγουρα θα μπορούσε η όλη ιστορία να είχε άλλη εξέλιξη με λίγο περισσότερη υπομονή και εγκράτεια εκ μέρους του.. αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε.

"Happiness is not the absence of problems but the ability to handle them."
kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: July 07, 2009, 17:27:52 pm »

Λοιπόν για να τελιώνει εδώ το ζ ήτημα μιας και πολύ το κουράσαμε.
Ανασκεύασα κάποια από αυτά που είπα παραπάνω , αλλά πιστεύω πως έπραξα σωστά στην δικιά μου περίπτωση.
Για όσους με βρίσανε τους επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς κι έχω να τους πω πως αν αυτοί πιστεύουν πως το να ασκείς
λεκτική βία σε κάποιον είναι δικαίωμά τους έτσι κι εγώ πιστεύω πως μπορώ να ασκώ σωματική βία.Επίσης το να θεωρείς πως το ψώφα , αρχίδι , ναζί σκουπίδι δεν είναι εκφράσεις που πρεπει να σε εκνευρίζουν είναι ότι πιο αννόητο άκούστηκε σε αυτό το τόπικ.Ναι με ανοχλεί να με βρίζουν έστω και αόριστα , ας μου κάνουν μήνυση.
Δεν θα προσπαθήσω να πάρω πιστιποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.Πολλοί μόλις κατάλαβαν πως δεν είμαι δαπίτης είτε κατρατζαφέρης μα ούτε και πασπίτης σταμάτησαν να με βρίζουν,
Εννοείτε πως σε κάποιες περιπτώσεις έχω διαφορετική άποψη για ην τιμωρία κάποιων , πιστεύω τουλάχιστον πως αυτό το έδειξα με πολύ ξεκάθαρο τρόπο.Ναι πιστεύω πως αν κάποιος κάνει καούς που κό σε κάποιον  και μπορεί να τον τιμωρήσει κάποιος ας πούμε με το ίδιο νόμισμα ή το ίδιπ βάναυσα δεν θα τον κατακρίνω.
Για παράδειγμα είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως ο Δουρής και ο Φωτούλης τους άηιζς να πάθουν αυτό που έπαθαν.
Επίσης γουστλαρω που ο Πάσαρης είναι στην Ρουμανία και τρώει ξύλο κάθε μέρα γιατί ΄κλεισε ένα σωρό σπίτια.
Τέλος πάντων , καλό απόγευμα σε όλους  , ακόμα και σε αυτούς που με βρίζουν.

kORTAS
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Jijikas

View Profile
Re: Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητι&
« Reply #41 on: July 07, 2009, 18:21:39 pm »

Quote from: kkostorp on July 07, 2009, 17:27:52 pm
Λοιπόν για να τελιώνει εδώ το ζ ήτημα μιας και πολύ το κουράσαμε.
Ανασκεύασα κάποια από αυτά που είπα παραπάνω , αλλά πιστεύω πως έπραξα σωστά στην δικιά μου περίπτωση.
Για όσους με βρίσανε τους επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς κι έχω να τους πω πως αν αυτοί πιστεύουν πως το να ασκείς
λεκτική βία σε κάποιον είναι δικαίωμά τους έτσι κι εγώ πιστεύω πως μπορώ να ασκώ σωματική βία.Επίσης το να θεωρείς πως το ψώφα , αρχίδι , ναζί σκουπίδι δεν είναι εκφράσεις που πρεπει να σε εκνευρίζουν είναι ότι πιο αννόητο άκούστηκε σε αυτό το τόπικ.Ναι με ανοχλεί να με βρίζουν έστω και αόριστα , ας μου κάνουν μήνυση.
Δεν θα προσπαθήσω να πάρω πιστιποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.Πολλοί μόλις κατάλαβαν πως δεν είμαι δαπίτης είτε κατρατζαφέρης μα ούτε και πασπίτης σταμάτησαν να με βρίζουν,
Εννοείτε πως σε κάποιες περιπτώσεις έχω διαφορετική άποψη για ην τιμωρία κάποιων , πιστεύω τουλάχιστον πως αυτό το έδειξα με πολύ ξεκάθαρο τρόπο.Ναι πιστεύω πως αν κάποιος κάνει καούς που κό σε κάποιον  και μπορεί να τον τιμωρήσει κάποιος ας πούμε με το ίδιο νόμισμα ή το ίδιπ βάναυσα δεν θα τον κατακρίνω.
Για παράδειγμα είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως ο Δουρής και ο Φωτούλης τους άηιζς να πάθουν αυτό που έπαθαν.
Επίσης γουστλαρω που ο Πάσαρης είναι στην Ρουμανία και τρώει ξύλο κάθε μέρα γιατί ΄κλεισε ένα σωρό σπίτια.
Τέλος πάντων , καλό απόγευμα σε όλους  , ακόμα και σε αυτούς που με βρίζουν.

Ο σωφρονισμός στηρίζεται στη αποτροπή μιας εγκληματικής πράξης μέσω της ποινής, όχι στην  εκδίκηση για την ικανοποίηση των θυμάτων.
Σίγουρα δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
Πάντος  και εσύ αν μια μέρα παραβείς το νόμο (ποτέ μη λες ποτέ) είμαι σίγουρος πως δε θα ήθελες να σε δείρουν για τιμωρία. Υπάρχουν πιο ανθρώπινοι και πιο αποτελεσματικοί τρόποι να αποδόθει δικαιοσύνη.
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #42 on: July 07, 2009, 20:22:33 pm »

Ο Πάσαρης δεν έχει πεθάνει;

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
nbourgis
Guest
« Reply #43 on: July 07, 2009, 20:40:37 pm »

Quote from: kkostorp on July 07, 2009, 13:50:33 pm
Καλά κοίτα και μένα όταν με κλέψανε και με χτυπήσανε και αργότερα τους πιάσανε μπήκα στο κρατητήριο και τους έσπασα στο ξύλο  λιγάκι με την βοήθεια του αξιωματικού υπηρεσάς γιατί κι αυτοί πιο μπροστά
μου είχαν βιάσε την προσωπικότητα.

Δεν θα μεινω στο δευτερο σκελος γιατι αυτο ειναι θεμα της πουτανιτσας του βρωμομπατσου που σε αφησε.

Οι συνθηκες οταν σε κλεψανε και σε χτυπησανε ποιες ηταν;

panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #44 on: July 07, 2009, 22:31:03 pm »

Quote from: Doctor_Doctor on July 07, 2009, 20:22:33 pm
Ο Πάσαρης δεν έχει πεθάνει;
δεν νομιζω...
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Up Print
Jump to: