• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 12:31:37 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 12:31:37 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 56
Guests: 85
Total: 141
palladas
ntelakis
maranageo
Manos_5
anastas1a
prizas
elizabeth
sterxz
akontel
Fenia04
kstavroulis
AristeidisM
Χρήστος Κίτσος
Mr White
Chrisvb17
ggalamat
rafa98p
Nikikouss
sofaki
gdiakonikolhs
kostaspap
Roidos
tzortzis
florianm
athena_apo
s4327063
nikosmonov
antontsiorvas
dimitire
grepanis
Tolizz
giannisd
romanos
Captain
Manifold
kakousios
witchingHour
nikoskaza
mhtsakos02
Angelos Asim
ThanosTheTT
kapas
nikd
vajulin
Potest
Isidora
thanosk
Rizotto
chriskazakos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητική βία;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητική βία;  (Read 13867 times)
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με εκδικητική βία;
« Reply #15 on: July 07, 2009, 14:55:21 pm »

Quote from: kkostorp on July 07, 2009, 14:30:53 pm
Μιλάμε για οταν κάποιος λειτουργεί εμβρασμό ψυχής.Και αν υπάρχουν νόμοι τότε αν πάμε σε πορεία κατά των μπάτσων ας μην πετάξουμε πέτρες αλλά απλά να δώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Τότε δε χρειάζομαστε τους αστυνομικούς.

Οι οποίοι και δεν επιτρέπεται να λειτουργούν εν βρασμώ ψυχής, αντίθετα να εμποδίζουν τους πολίτες που παίρνουν το νόμο στα χέρια τους (και μπορεί να βρίσκονται εν βρασμώ ψυχής). Αν δε μπορούν ας κάνουν άλλη δουλειά.

Όσο για το τι έκαναν δύο παιδάκια, πως μπορεί να το ξέρει κάποιος; Και από ποια έγκυρη πηγή; Αυτών που χαχάνιζαν κοιτώντας το σκηνικό;

Τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα...

ΥΓ. Μην ψοφήσετε όλοι, ας μείνει και κάποιος.

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: July 07, 2009, 14:57:33 pm »

Quote from: Tempus Fugit on July 07, 2009, 14:50:54 pm
Οκ ο "φασίστας" φασίστας, ο "κωλόμπατσος" κωλόμπατσος, ο "βρωμοαλβανός" βρωμοαλβανός...
Αλλα στ' αυτιά μου εμένα ακούγονται ίδιες ολες αυτες οι καραμελιτσες που πιπιλαμε.

Βέβαια το μεν είναι ατομική βία που ασκεί ο κάθε φασίστας και ο κάθε μπάτσος σε λαθρομετανάστες
Και το κρέμασμα των παπάδων(άμα γίνει,λέμε τώρα) θα είναι συλλογική πράξη της κοινωνίας και όχι κρέμασμα επειδή μου γκαύλωσε μια μέρα το πρωί να γευτώ σάρκα ιερέα.

YARRRRRRRRRRRRRR
kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: July 07, 2009, 14:59:07 pm »

Quote from: Doctor_Doctor on July 07, 2009, 14:55:21 pm
Quote from: kkostorp on July 07, 2009, 14:30:53 pm
Μιλάμε για οταν κάποιος λειτουργεί εμβρασμό ψυχής.Και αν υπάρχουν νόμοι τότε αν πάμε σε πορεία κατά των μπάτσων ας μην πετάξουμε πέτρες αλλά απλά να δώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Τότε δε χρειάζομαστε τους αστυνομικούς.

Οι οποίοι και δεν επιτρέπεται να λειτουργούν εν βρασμώ ψυχής, αντίθετα να εμποδίζουν τους πολίτες που παίρνουν το νόμο στα χέρια τους (και μπορεί να βρίσκονται εν βρασμώ ψυχής). Αν δε μπορούν ας κάνουν άλλη δουλειά.

Όσο για το τι έκαναν δύο παιδάκια, πως μπορεί να το ξέρει κάποιος; Και από ποια έγκυρη πηγή; Αυτών που χαχάνιζαν κοιτώντας το σκηνικό;

Τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα...

Κοίτα οι μπάτσοι κάναν μαλακία.Αλλά δεν μπορεί κανένας να με αποκαλέσει φασιστα επειδή όταν θα είμαι εγώ και ο ληστής θα θέλω να τον δείρω,Οι μπάτσοι ας με σταματήσουν αν α θέλουν να κάνουν καλά την δουλειά τους.

Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα ...
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: July 07, 2009, 15:01:41 pm »

Βασικά, χωρίς να σχολιάσω τα σχόλια του kkostorp,
να πω λίγο και την άλλη πλευρά, γιατί δηλαδή να μην πεταχτεί κάποιος να πει "ψόφα" όταν
ο άλλος "ελπίζει" να κρεμαστεί ο Ανθιμος και ο κάθε άνθιμος και να τον "σκοτώσει ο όχλος"
η δεν ξέρω γω τι. Και όταν ο άλλος μιλάει για μια άλλη αντιστοιχη εκδικητικη πράξη πέσαν
3 - 4 να το βρίζουν και ηταν ετοιμοι να τον φάνε?

η απάντηση
θα προτιμούσα χίλιους "κλέφτες" από χίλιους άνθιμους
θα σε ικανοποιούσε?

η βαθειά προσωπική εμπειρία δεν προσφέρεται ποτέ σαν δικαιλογητικό
για την κοινωνική απονεύρωση

αυτό προσπαθούμε να του δώσουμε να καταλάβει του ανεκδιήγητου

έκληση να πάνε οι πυροσβέστες
πίσω στην αεργία τους

pay close attention
ant
Guest
« Reply #19 on: July 07, 2009, 15:04:56 pm »

Συμφωνω με Tempous Fugit & SolidSNK

Η τιμωρια που επισυρει η παραβαση ενος νομου εχει ( ή πρεπει να εχει ) σωφρονιστικο και οχι εκδικητικο χαρακτηρα... Αν θελεις kkostorp να ξεσπασεις σε καποιον τραβα αγορασε ενα σακο, κρεμασε τον στο δωματιο σου και ξεκινα να τον βαρας!

Το να χτυπησεις καποιον που σε εκλεψε δεν αποσκοπει στο σωφρονισμο του αλλα σε ικανοποιει προσωπικα ( να ρε πουστη, εσυ με εκλεψες? τωρα και γω θα σε γαμησω!!! )

Αν καταλαβα κατι λαθος σε παρακαλω να μου το πεις ( αν πιστευες πχ οτι με το ξυλο που του εδωσες θα τον εκανες καλυτερο ανθρωπο και οτι δε θα ξαναεκλεβε... )

kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: July 07, 2009, 15:09:36 pm »

Quote from: ant on July 07, 2009, 15:04:56 pm

Η τιμωρια που επισυρει η παραβαση ενος νομου εχει ( ή πρεπει να εχει ) σωφρονιστικο και οχι εκδικητικο χαρακτηρα... Αν θελεις kkostorp να ξεσπασεις σε καποιον τραβα αγορασε ενα σακο, κρεμασε τον στο δωματιο σου και ξεκινα να τον βαρας!

Το να χτυπησεις καποιον που σε εκλεψε δεν αποσκοπει στο σωφρονισμο του αλλα σε ικανοποιει προσωπικα ( να ρε πουστη, εσυ με εκλεψες? τωρα και γω θα σε γαμησω!!! )

Αν καταλαβα κατι λαθος σε παρακαλω να μου το πεις ( αν πιστευες πχ οτι με το ξυλο που του εδωσες θα τον εκανες καλυτερο ανθρωπο και οτι δε θα ξαναεκλεβε... )
Όχι βέβαια δεν είχα σκοπό να τον σωφρονίσω.Η φράση τον πλάκωσα στο ξύλο έήταν υπερβολική.Μερικές κλωτσιες αφού όμως μ έβρισε και με απείλησε μπροστά στα μούτρα μου μέσα στο κρατητήριο.Εσέν δηλαδή που δεν σε έχω κλέψει ούτε σε έψω χτυήσει αν έρθω μπροστά σου και αχίζω να σου βρίζω τη μάνα και να σου λέω πως θα σε σφάξω τι θα θες να κάνεις.Να με δείρεις ή να μου μιλήσεις πολιτισμένα και να μου κάνεις μήνυση?

Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα ...
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #21 on: July 07, 2009, 15:12:45 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on July 07, 2009, 15:01:41 pm
Βασικά, χωρίς να σχολιάσω τα σχόλια του kkostorp,
να πω λίγο και την άλλη πλευρά, γιατί δηλαδή να μην πεταχτεί κάποιος να πει "ψόφα" όταν
ο άλλος "ελπίζει" να κρεμαστεί ο Ανθιμος και ο κάθε άνθιμος και να τον "σκοτώσει ο όχλος"
η δεν ξέρω γω τι. Και όταν ο άλλος μιλάει για μια άλλη αντιστοιχη εκδικητικη πράξη πέσαν
3 - 4 να το βρίζουν και ηταν ετοιμοι να τον φάνε?

η απάντηση
θα προτιμούσα χίλιους "κλέφτες" από χίλιους άνθιμους
θα σε ικανοποιούσε?

Εγώ ούτε το ένα θα προτιμούσα ούτε το άλλο.
Όταν ο άλλος είναι καθίκι έχει την ίδια αντιμετώπιση απο μένα είτε είναι εγκληματίας είτε φασίστας είτε
πάπας ή διάκος.

Και σ αυτο που αναφέρθηκα είναι οι "βίαιες" -ντεμεκ- αντιδράσεις με το που πόσταρε ο kkostorp. Όχι το τι
έγραψε.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #22 on: July 07, 2009, 15:14:35 pm »

Quote from: kkostorp on July 07, 2009, 15:09:36 pm
Να με δείρεις ή να μου μιλήσεις πολιτισμένα και να μου κάνεις μήνυση?

http://en.wikipedia.org/wiki/False_dilemma

c) na se agnoisw

kanw eklisi kai giauto

pay close attention
kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: July 07, 2009, 15:15:57 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on July 07, 2009, 15:14:35 pm
Να με δείρεις ή να μου μιλήσεις πολιτισμένα και να μου κάνεις μήνυση?

http://en.wikipedia.org/wiki/False_dilemma

c) na se agnoisw

kanw eklisi kai giauto

Ε τι να κάνουμε πολλοί θα ατιδρούσαν αλλιώς , σίγουρα αυτοί που θέλουν να ψοφίσω. Δέξου πως υπάρχει κι άλλη άποψη  , και στο κάτω κάτω δεν νομίζω να πιστεύεις πως η ψύχραιμη αντίδραση σου θα ήταν ίδια με αυτή της πλειοψηφίας.Μπορείς να με θεωρείς υπερβολικό αν θές αλλά άλλοι χαρακτηρισμοί από σένα(δεν θυμάμαι αν με έβρισες είτε στο τόπικ είτε με pm γιατί έγινε από πολλούς ) ή από άλλους δείχνουν  άλλα πράγματα.
« Last Edit: July 07, 2009, 15:19:33 pm by kkostorp » Logged

abdel razek mahmut favala
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #24 on: July 07, 2009, 15:18:07 pm »

Όχι βέβαια δεν είχα σκοπό να τον σωφρονίσω.Η φράση τον πλάκωσα στο ξύλο έήταν υπερβολική.Μερικές κλωτσιες αφού όμως μ έβρισε και με απείλησε μπροστά στα μούτρα μου μέσα στο κρατητήριο.Εσέν δηλαδή που δεν σε έχω κλέψει ούτε σε έψω χτυήσει αν έρθω μπροστά σου και αχίζω να σου βρίζω τη μάνα και να σου λέω πως θα σε σφάξω τι θα θες να κάνεις.Να με δείρεις ή να μου μιλήσεις πολιτισμένα και να μου κάνεις μήνυση?
ήσουν σε αυτοάμυνα δλδ.

+ tempus

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #25 on: July 07, 2009, 15:20:27 pm »

Αυτός είχε μόλις συλληφθεί  , ήταν στο έλεος των μπάτσων, και αντιμετωπίζει μερικά χρονάκια κάθιρξη. Τι περίμενες να σου κάνει? Να σου πει ευχαριστώ?

Γιατί συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι την άποψη σου? Ήσουν λάθος... και όχι μόνο αυτό, αλλά πριν προέβαλλες και την πράξη σου αυτή ποστάροντας την!!!!

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
ant
Guest
« Reply #26 on: July 07, 2009, 15:21:49 pm »

Quote from: ant on July 07, 2009, 15:04:56 pm

Θα θελησω να σου κανω τα μουτρα κρεας εκεινη τη στιγμη ( κατα πασα πιθανοτητα ) αλλα αυτο που θα πρεπει να κανω θα ειναι πρωτα να σου εξηγησω πώς με το να με απειλεις και να μου βριζεις τη μανα δεν πετυχαινεις τιποτα...

Αν συνεχισεις και το κανεις τοτε θα σου κανω μηνυση...

Αυτα ολα θα τα κανω για να σε κανω να καταλαβεις οτι δεν ειναι σωστο να με βριζεις ( να σε σωφρονισω δηλαδης )

Τωρα επειδη και γω ανθρωπος ειμαι και μπορει και μενα να μου γυρισει το ματι μπορει και να σε πλακωσω!!! Ωστοσο αυτο δε θα δικαιολογησει την πραξη μου!

Το γεγονος οτι κατανοω το θυμο σου/μου/του εκεινη τη στιγμη δε σημαινει οτι και σε δικαιολογω κι ολας...

Και μαλιστα σημερα σε αυτο το topic θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να καταλαβεις το λαθος σου, και να σταματησεις να υποστηριζεις οτι καλα εκανες και του εριξες εστω και εκεινες τις ψιλες... (  Grin Grin Grin ελπιζω να σε σωφρονισα!!! )

kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #27 on: July 07, 2009, 15:23:28 pm »

Quote from: abdel razek mahmut favala on July 07, 2009, 15:18:07 pm
ήσουν σε αυτοάμυνα δλδ.

+ tempus

Κοίτα δεν μου επιτέθηκε σωματικά αρκέστηκε απλά σε απειλές.Και δεν ξέρω αν μου επιτίθονταν αν θα μπορύσε να κάνει και πολλά μιας και διπλα μου ήταν οι μπάτσοι.Απλά πιο μπροστά με έιχε χτυπήσει και με είχε κλέψει και αντί να  ζητήσει συγνώμη όπως έκαν ο συνεργός του με απειλησε και με έβρισε.Το έκανα εν βρασμό ψυχής όμως .

kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: July 07, 2009, 15:26:06 pm »

Quote from: SolidSNK on July 07, 2009, 15:20:27 pm
Αυτός είχε μόλις συλληφθεί  , ήταν στο έλεος των μπάτσων, και αντιμετωπίζει μερικά χρονάκια κάθιρξη. Τι περίμενες να σου κάνει? Να σου πει ευχαριστώ?
Α εντάξει ρε παιδιά μήπως να τον άφηνα να με χτυπήσει κιόλας για να γουστάρει το παλικάρι?

akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: July 07, 2009, 15:28:06 pm »

το να μην κανεις τπτ δεν ειναι στις επιλογες σου;
απο τη στιγμη που τον συνελαβαν εσυ δεν εχεις δικαιωμα να επεμβεις
Pages: 1 [2] 3 4 ... 9 Go Up Print
Jump to: