• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 21:37:25 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 21:37:25 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 21:08:13]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by Katarameno
[Today at 17:27:02]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[Today at 15:09:50]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[Today at 14:46:20]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426730
Total Topics: 31711
Online Today: 250
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 129
Total: 192
stavros0201
nataliakara
Nikospneumatikos
kalantzopoulos
cealexop
ThanosTheTT
atampakc
Captain
manos_diakakis
kkotsopo
eirinistyl
salonis
nikos.a
kutsukellis
tank
giannisd
christina02
Pcsc
okanpala
Vgs
aimgk
Ioannakoliou
lapin
anastasis_sid
antwnis
ArchieHadCells
chris_p30
gkaramp
Leftor
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Farmengineer
hoo2
sassi
akoil
tsintsi
mihanologos
Dimos Bachlas
el1
Yamal
dimopoul
fpapat
Mr White
Gagauss
chryssana
Cersei Tsoulannister
giorgos_skl
Dimikioup
Domnious
mpilas_giwrgos
andyy
Nikos_313
Maria Golia
miltan8
fkaravi
aangeliki
kokkinosgior
Konstantina Karamani
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα > Περί Υπολογιστών... > Software > Utilities (Moderators: chatzikys, PolarBear) > Ψαχνω Live USB
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Ψαχνω Live USB  (Read 2083 times)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Ψαχνω Live USB
« on: June 13, 2009, 01:40:28 am »

Χτες πηγα να ανοιξω το πισι μου και δεν μου αναγνωριζε τον σκληρο δισκο
Δεν το ειχα στην πριζα οσο ηταν κλειστο κ δε μπορω να ξερω τι εγινε κ δεν τον αναγωριζει οτι και να κανω στο bios
εχω να κανω και εργασιες τις επομενες μερες, και γιαυτο :
ψαχνω για μια καλη εκδοση Live USB ετσι ωστε να bootαρω απο ενα φλασακι που θα την εχω περασει, να περασω τα προγραμματα που θελω [spss, dev c++, thermolab/cyclepad] και να δουλεψω για λιγες μερες
απο λινουξ ξερω πολυ λιγα, κ νομιζω οτι θα με δυσκολεψει να καταφερω να βαλω τα προγραμματα που θελω [κατι εχω ακουσει για το Wine αλλα...  Undecided ]
λοιπον;
εχετε να μου προτεινετε καποια καλη εκδοση live usb?
ειναι αρκετα επειγον κ οσο συντομοτερα τοσο το καλυτερο Smiley
ευχαριστω προκαταβολικα

σημειωση:εχω αλλον εναν σκληρο δισκο που προοριζεται για εσωτερικος αλλα δεν θελω να ανοιξω το κουτι να τον συνδεσω γιατι θα χασω την εγγυηση ολων των εξαρτηματων του κουτιου
συνηθιζα να τον συνδεω που και που εξωτερικα με ενα καλωδιο usb, ωστοσο δεν μπορεσα ποτε να bootαρω απο αυτον, κ δε ξερω ΑΝ γινεται να bootαρω απο αυτον
τον συνεδεα μετα το boot, κ τον χρησιμοποιουσα απλα για να του μεταφερω παλια αρχεια
τον εχω χωρισει σε 2 παρτισιον, στο ενα εχω λειτουργικο τα windows 7 και στο αλλο τπτ
δν ξερω αν μπορω να τον χρησιμοποιησω για να bootαρω, γιαυτο ψαχνω για live usb
αυτα

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fear, Emptiness, Despair... (Napalm Death, 1994)

View Profile
Re: Ψαχνω Live USB
« Reply #1 on: June 13, 2009, 02:05:12 am »

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με LiveUSB συνεπώς μη θέλοντας να πω βλακείες θα αφήσω να σε κατευθύνει κάποιος που να ξέρει καλύτερα.
Ήθελα απλώς να σε ενημερώσω οτι αν ανοίξεις το κουτί δεν χάνεις ΚΑΜΜΙΑ εγγύηση κανενός εξαρτήματος, κυρίως αν είναι για να κάνεις κάτι τόσο ευτελές όπως είναι μια αντικατάσταση σκληρού. Στο Πλαίσιο και στο e-shop και σε παρα μα πάρα πολλά άλλα καταστήματα έχω πολλάκις επιστρέψει ελαττωματικά εξαρτήματα που αγοράστηκαν σε ολόκληρο σύστημα ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ και μου τα αντικατέστησαν χωρίς σχόλια, με πιο "τραβηγμένο" το σκηνικό όπου στο Πλαίσιο επέστρεψα καμμένη CPU (δεν είχαν βάλει αρκετό themal grease και κάηκε) ΧΩΡΙΣ το υπόλοιπο κουτί και δεν μου είπαν τίποτα! Τώρα αν το πήρες μηχάνημα από κανένα σούπερ-μυστήριο κατάστημα και στο "σφράγισαν" με αυτοκόλλητο τι να πω. Έχω πολλά χρόνια όμως να δω κάτι τέτοιο γιατί κι αυτούς τους ίδιους δεν τους συμφέρει να τους κουβαλάνε κουτιά για ένα προβληματικό drive ή ένα "χτυπημένο" σκληρό!
Τώρα για το πρόβλημά σου, αποσύνδεσε το σκληρό και δοκίμασέ τον αφενός σε άλλη θύρα (αν είναι SATA) ή άλλαξε κανάλι primary<->secondary (αν είναι ATAPI). Αν δεν "παίξει" ούτε τότε δοκίμασε να τον συνδέσεις σε κάποιο άλλο PC έτσι γα να δεις αν το βλέπει ή όχι. Αν όχι τότε προφανώς χτύπησε ο controller του δίσκου οπότε πάει για αντικατάσταση. Αν χρειαστείς βοήθεια στα παραπάνω πες μου.
Και προς Θεού, ανοίξτε τα κουτιά σας! Πνίγονται!!!

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert, when the drugs began to take hold...
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #2 on: June 13, 2009, 02:10:02 am »

κοιτα, δε νομιζω να πνιγεται το κουτι, βαζω air condition στο σπιτι Grin Grin Grin Grin Grin
στα σοβαρα τωρα:
το εχω παρει απο το eshop τον σεπτεμβριο και εχει αυτοκολλητο πισω
αν το ανοιξω δε χανω την εγγυηση 100%; Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #3 on: June 13, 2009, 02:11:42 am »

α, επισης, βρηκα τωρα αυτο
http://www.downarchive.com/software/operating/6955-windows-xp-live-usb-edition-2008-only-66-mb.html
γενικα βρηκα πολλες εκδοσεις απο linux, απλα για windows ψαχνω
βρηκα απειρα links  του rapidshare που ειχανε σβηστει, και τελικα βρηκα κ το λινκ αυτης της σελιδας που δουλευει Smiley
το κατεβαζω και παω σπιτι να δοκιμασω!μη σου πω και να ανοιξω το κουτι! Cheesy

Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #4 on: June 13, 2009, 02:12:07 am »

κατσε κατσε, στο pc σου χαθηκε ο πρωτευων δισκος? απο που γραφεις, απο αλλου?
εκδοση live usb δεν ξερω τι εννοεις, παντως υπαρχει προγραμμα *γουγλ* που κανεις bootable ενα usb και μπορεις να του βαλεις κ windows ξερω. Απλως ααα, οκ. *φλασια* εννοεις να τα τρεχει τελειως, οχι για εγκατασταση.
SPSS και τετοια πως θα τα τρεχεις με ενα usb? θελουν χωρο και τετοια. Θα τα περασεις στον αλλο σκληρο για τον οποιο λες?

Κατα τ' αλλα απο λειτουργικα, κλασσικα Ububtu ειναι ευκολα, 700mb απλως κατεβασμα θελει, εχω εγω καποια εκδοση για να περαστουν σε usb (ουσιαστικα θες απλως το .iso του λειτουργικου η οποιουδηποτε cd και στο περναει στο usb, κανοντας το bootable.

AA, να το: http://en.wikipedia.org/wiki/UNetbootin

(βασικα παιζει να μην καταλαβα τι εννοεις κ να γραφω πιπες τοσην ωρα Tongue)

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #5 on: June 13, 2009, 02:18:41 am »

Κι εγώ σε PC απ'το e-shop γράφω αυτή τη στιγμή αγορασμένο τον προηγουμενο Ιούνιο και δεν έχει κάνενα αυτοκόλλητο, άσε που επέστρεψα το DVD-R του ΜΟΝΟ ΤΟΥ γιατί δεν έγραφε CD και του έχω κάνει τα μύρια όσα μέσα! Και δεν παίζει να συναρμολογήθηκαν αλλού επειδή το assembly unit του e-shop είναι στη Μεταμόρφωση στην Αθήνα. Οκ με ψιλο-κόλλησες τώρα, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου και να σου πω "σκις'το" αν και προσωπικά αυτό θα έκανα. Γνώμη μου; Η κλασική old-school λύση, βγάλε προσεκτικά το αυτοκόλλητο ΕΝΤΕΛΩΣ με ένα ξυραφάκι (αυτά του σχεδίου), βάλ'το σε ένα φάκελο και ξανακόλλα το (με κόλλα φυσικά) αν χρειαστεί να επιστρέψεις το μηχάνημα για service. Λύση δοκιμασμένη και 100% εγγυημένη!!! (στα τέλη των nineties όλα τα μαγαζιά σου έβαζαν τέτοιο αυτοκολλητάκι και καλά για την εγγύηση, στην πραγματικότητα για να μην χάνουν πελατεία, πολιτική που άλλαξε όταν κατάλαβαν οτι ΔΕΝ τους συμφέρει να τους φορτώνεις ολόκληρο το tower για κάτι "ψιλό").

Edit: Στην πραγματικότητα όλα αυτά είναι άχρηστα για τον πολύ απλό λόγο οτι την εγγύηση των εξαρτημάτων ΔΕΝ την δίνει το κατάστημα αλλά ο εκάστοτε εισαγωγέας του εξαρτήματος - και το e-shop ΔΕΝ είναι εισαγωγέας (π.χ. το Πλαίσιο σε κάποια πράγματα είναι). Απλώς το κατάστημα ποντάρει στο οτι ο πελάτης δεν θα κάτσει να το ψάξει και να πάει κατευθείαν στον εισαγωγέα (π.χ. Πουλιάδης, Oktabit, Μακεδονικά Περιφερειακά κλπ) και η αλήθεια είναι οτι ο μέσος τελικός πελάτης καλά θα κάνει να μην μπλέξει με εισαγωγείς γιατί τα νεύρα του θα πάνε περίπατο...
« Last Edit: June 13, 2009, 02:25:02 am by yorgos_78 » Logged

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert, when the drugs began to take hold...
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #6 on: June 13, 2009, 02:21:44 am »

οξω ειμαι, απο ιντερνετ καφε γραφω Undecided
να κανω δικο μου usb bootable βαριεμαι, θελω ετοιμη εκδοση
το cd των ubuntu το εβαλα για 10 λεπτα το μεσημερι, αλλα δν εκανε εγκατασταση, δε θυμαμαι για ποιο λογο [το πιθανοτερο γιατι δεν εβρισκε σκληρο δισκο Grin Grin Grin ], μετα εφυγα και δεν το ξαναδουλεψα
spss κλπ θα τα κανω εγκατασταση στον σκληρο που θα συνδεω απο usb, καθως θα μου τον αναγνωρισει σαν φλασακι ή κατι τετοιο και θα μπορω να γραφω σε αυτον
το unetbooting αναφερεται περισσοτερο σε inux και θα το δοκιμασω αν δε δουλεψει κατι με windows Tongue

Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #7 on: June 13, 2009, 02:25:37 am »

Quote from: yorgos_78 on June 13, 2009, 02:18:41 am
(στα τέλη των nineties όλα τα μαγαζιά σου έβαζαν τέτοιο αυτοκολλητάκι και καλά για την εγγύηση, στην πραγματικότητα για να μην χάνουν πελατεία, πολιτική που άλλαξε όταν κατάλαβαν οτι ΔΕΝ τους συμφέρει να τους φορτώνεις ολόκληρο το tower για κάτι "ψιλό").

Είχαν στα 90's towers? Στα 90's είχαν λυχνίες και τον ENIAC.  Tongue

Quote from: Ωπα Ρε Φιλε on June 13, 2009, 02:21:44 am
οξω ειμαι, απο ιντερνετ καφε γραφω Undecided
να κανω δικο μου usb bootable βαριεμαι, θελω ετοιμη εκδοση
το cd των ubuntu το εβαλα για 10 λεπτα το μεσημερι, αλλα δν εκανε εγκατασταση, δε θυμαμαι για ποιο λογο [το πιθανοτερο γιατι δεν εβρισκε σκληρο δισκο Grin Grin Grin ], μετα εφυγα και δεν το ξαναδουλεψα
spss κλπ θα τα κανω εγκατασταση στον σκληρο που θα συνδεω απο usb, καθως θα μου τον αναγνωρισει σαν φλασακι ή κατι τετοιο και θα μπορω να γραφω σε αυτον
το unetbooting αναφερεται περισσοτερο σε inux και θα το δοκιμασω αν δε δουλεψει κατι με windows Tongue

κατι με γουιντνοουζ περα απ' τις δικες σου γνωσεις του γουγλη δεν ξερω. Απλως στο BIOS το βαλες να ξεκιναει το μπουτ απ' το CD? Δεν παιζει να εβαλες Live CD ubuntu και να μην ξεκινησε απο κει. εκτος αν ειναι για πεταμα και η CD-ιερα σου. (την ανταλλαζω αμα θες  Tongue)

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #8 on: June 13, 2009, 02:28:49 am »

επισης, εχω να δηλωσω:
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ DOWNLOAD LIMIT TOY RAPIDSHARE Angry

Quote from: Tempus Fugit on June 13, 2009, 02:25:37 am
Δεν παιζει να εβαλες Live CD ubuntu και να μην ξεκινησε απο κει. εκτος αν ειναι για πεταμα και η CD-ιερα σου. (την ανταλλαζω αμα θες  Tongue)
δεν ξερω αν το δικο μου ειναι live cd ubuntu που λες
αυτο που ξερω ειναι οτι του εχω γραψει τα 8.04 μεσα
στο bios εννοειται πως εβαλα προτεραιοτητα στο cdrom Tongue
τωρα που ειπες για cd-ιερα, να σου δωσω εκεινο το atapi dvd-rw που λεγαμε Cheesy

yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: June 13, 2009, 02:29:41 am »

Είχαν στα 90's towers? Στα 90's είχαν λυχνίες και τον ENIAC.  Tongue

Έχω ακόμη ένα tower με Pentium I στα 200MHz αγορασμένο το '97 (καθώς και έναν Amstrad CPC 6128 αγορασμένο το '88 αλλά ας μην πάμε εκεί... Tongue )

Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #10 on: June 13, 2009, 12:16:12 pm »

Quote from: Ωπα Ρε Φιλε on June 13, 2009, 02:28:49 am
επισης, εχω να δηλωσω:
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ DOWNLOAD LIMIT TOY RAPIDSHARE Angry

Δεν παιζει να εβαλες Live CD ubuntu και να μην ξεκινησε απο κει. εκτος αν ειναι για πεταμα και η CD-ιερα σου. (την ανταλλαζω αμα θες  Tongue)
δεν ξερω αν το δικο μου ειναι live cd ubuntu που λες
αυτο που ξερω ειναι οτι του εχω γραψει τα 8.04 μεσα
στο bios εννοειται πως εβαλα προτεραιοτητα στο cdrom Tongue
τωρα που ειπες για cd-ιερα, να σου δωσω εκεινο το atapi dvd-rw που λεγαμε Cheesy

νομίζω όλα τα cd ubuntu live είναι ( αν βέβαια έκανες σωστά το γράψιμο στο cd)
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #11 on: June 13, 2009, 12:33:53 pm »

ναι +1

-Coelho my ass

anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #12 on: June 13, 2009, 18:59:04 pm »

όταν καταφέρεις να τρέξεις το spss στο ubuntu κάνε έναν οδηγό πως το έκανες.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #13 on: June 14, 2009, 22:18:25 pm »

paparia Sad
anoiksa to kouti, dokimasa ta kalwdia gia data kai gia reyma, den eftaigan ayta
opote o sklhros ta exei paiksei Tongue
apo kei kai pera, bootara me to live usb pou edwsa link parapanw, alla htane poly gia ton poutso, + to gegonos oti de mou anagnwrize ton sklhro pou eixa syndesei ekswterika me usb, de me voh8hse ka8olou

Pages: [1] Go Up Print
Jump to: