• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:04:31 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:04:31 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 26
Guests: 87
Total: 113
rafa98p
fkacori
george14
elizabeth
Saint_GR
samamidou
Kont
hoo2
Amalia
apob
st3.kt
tzortzis
mimaki
anastasis_sid
sherlock
s
tzesi
iJasonOP
spoun
Vgs
A-TheITGuy
gkatala
Roidos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr (Moderator: PolarBear) > Περι "μελων του Χ-ημερου"
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 4 Go Down Print
Author Topic: Περι "μελων του Χ-ημερου"  (Read 7418 times)
aliakmwn
Guest
Περι "μελων του Χ-ημερου"
« on: January 16, 2006, 00:26:54 am »

Αρχικα, υπενθυμιζω πως εχω ξεκαθαρισει οτι δεν συμμετεχω στο "παιχνιδι", ουτε ως υποψηφιος, ουτε ως ψηφοφορος, ουτε καν ως παρατηρητης. Το τελευταιο σημαινει πως δεν παρακολουθω τα αντιστοιχα topics, ουτε "για πλακα".

Ανοιγω το παρον θεμα, διοτι, καπως 'ξωφαλτσα, εφτασε στα αυτια μου οτι καποια μελη, χωρις να το επιθυμουν, βρεθηκαν να συμμετεχουν στο παιχνιδι.

Θα παρακαλουσα τα μελη του forum, και πανω απ' ολα αυτους που συμμετεχουν ενεργα (εως και... φανατικα) στο εν λογω "παιχνιδι", να σοβαρευτουν, και να ικανοποιησουν ΠΑΡΑΥΤΑ την απαιτηση των μελων να μη συμμετεχουν.

Αδιαφορω εαν η αιτηση αποσυρσης εγινε νωρις, αργα, ή οτιδηποτε αλλο...
Δεν με απασχολουν οι "κανονες" που τιθενται, τα χρονοδιαγραμματα ή και οτιδηποτε αλλο.

Απο τη στιγμη που καποιο μελος δεν επιθυμει να συμμετεχει, θα εξαιρειται αυτοματα.

Παρακαλειται η υπολοιπη ομαδα διαχειρισης να σοβαρευτει...

Κατι που μονοι σας θελησατε να αποκαλεσετε "οχι και τοσο σοβαρο", μην το μετατρεπετε σε αιτια να δημιουργουνται εντασεις, και κυριως, μη νομιζετε πως λογω της "μη σοβαροτητας" του θα δωσει στους συμμετεχοντες την αδεια να κανουν ο,τι θελουν με τα μελη του forum.

Θα ηθελα το θεμα να ληξει εδω.

Δεν επιθυμω απαντησεις, ουτε και διαλογο για το εν λογω θεμα. Μη οντας moderator, δεν μπορω, αλλα δεν θελω κιολας να κλειδωθει το topic, περιμενω ομως να γινει σεβαστη η επιθυμια μου. Οταν κριθει απαραιτητο, το παρον topic θα διαγραφει.
« Last Edit: January 16, 2006, 00:29:17 am by aliakmwn » Logged
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Απ: Περι "μελων του Χ-ημερου"
« Reply #1 on: January 16, 2006, 01:20:36 am »

Aliakmwn για κάτσε λίγο γιατί το χοντραίνεις το πράγμα χωρίς λόγο.
Λοιπόν, επειδή με δική μου ιδέα ξεκίνησε το παιχνίδι αυτό, παίρνω το λόγο και απαντάω, επισημαίνοντας ότι αρκετά μέλη έχουν στηρίξει την ιδέα αυτή ως ένα αστείο μεταξύ μας σαν ΠΑΡΕΑ που είμαστε.
Καταρχήν μη λες ότι δε θέλεις να γίνει διάλογος γιατί το μήνυμά σου απαιτεί απάντηση.
Έγινε συζήτηση με τα μέλη που εξέφρασαν επιθυμία να μη συμμετέχουν και νομίζω ότι κατάλαβαν από τη συζήτηση (την οποία όπως λες δεν παρακολούθησες) ότι τα μέλη ψηφίζουν και βγάζουν το "μέλος του 15ημέρου". Εφόσον κάποιος δεν επιθυμεί να λάβει μέρος στο παιχνίδι, αυτόματα χάνει τον... τίτλο του (sic) αν δεν τηρήσει την... διαδικασία να ανεβάσει την φωτογραφία του και να βγάλει τον λόγο του. Άρα εμμέσως μας λέει το ότι δεν ασχολείται με το θέμα. Παρόλα αυτά, τα μελη που θέλουν να παίξουν, ΦΥΣΙΚΑ και έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν κατά βούληση οποιοδήποτε από τα 1035 μέλη της Κοινότητας, χωρίς εξαίρεση. Και γιατί έχουν το δικαίωμα? (ή αν θες ποιο το νόημα της όλης ιδέας?).
Νομίζω ότι όπως επισημάνθηκε, πέρα από το αστείο της υπόθεσης είναι και ένας πρωτότυπος τρόπος για να "αναγνωρίζονται" τα μέλη που βοήθησαν στο εν λόγω διάστημα την εξέλιξη του forum με οποιονδήποτε τρόπο. Είτε με την συμμετοχή τους, είτε με ένα πρωτότυπο θέμα, μια αστεία υπογραφή, γενικά κάτι που σπάει την καθημερινότητά μας και το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.
Μου προκαλεί εντύπωση που κάνεις το ολίσθημα να συνδέσεις το παιχνίδι με την ομάδα διαχείρισης του forum.
Τα μέλη της Κοινότητας είναι αυτά που συμμετέχουν και αν θέλεις μπορείς να απευθύνεσαι σε αυτά.
Τέλος, νομίζω είναι σαφές ότι στο forum μας θέλουμε μια ποικιλία θεμάτων, των οποίων το ειδικό βάρος να κυμαίνεται από το "ελαφρό" έως και το άκρως σοβαρό. Και καλούμε όλα τα μέλη να συμμετέχουν σε όλο το φάσμα των θεμάτων, αναγνωρίζοντας τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του καθενός (πχ. εσύ δε διαβάζεις ποτέ τα αθλητικά).
Ένταση δε νομίζω να δημιουργήθηκε και η εξήγηση που δόθηκε στην 1η παράγραφο νομίζω κάλυψε τα άτομα που εξέφρασαν επιθυμία εξαίρεσης. Αυτά τουλάχιστον μη-παρασκηνιακά.
Επίσης θα ήθελα να μου πεις τι ακριβώς σε πείραξε τόσο πολύ. Ξεκάθαρα πράγματα.
aliakmwn
Guest
« Reply #2 on: January 16, 2006, 01:47:02 am »

Αλεξανδρε, νομιζω οτι ημουν σαφεστατος.

Χρησιμοποιω δικα σου λογια, για να σου απαντησω (λεγοντας τα ιδια ακριβως που ειπα στο προηγουμενο μηνυμα):

Ακριβως επειδη ειμαστε "παρεα", και το παιχνιδι ειναι "παρεϊστικο", οφειλει να γινεται σεβαστη η επιθυμια του οποιουδηποτε μελους της παρεας να μη συμμετεχει.
Το "αστειο", πρεπει να ειναι αποδεκτο απο ολους. Διαφορετικα, δεν ειναι πλεον αστειο.

Τα 1000+ μελη του forum μπορουν να κανουν ο,τι θελουν. Οταν ομως καποιος δηλωνει πως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ασχολουνται μαζι του, οφειλουν να το σεβαστουν, και η ομαδα διαχειρισης υπαρχει για να διευθετει τετοια μικροζητηματα.
Οταν καποιος δεν επιθυμει να μπαινει το ονομα του (εν προκειμενω το nickname του) σε μια διαδικασια, οφειλει να γινει σεβαστη η επιθυμια του.

Η "αναγνωριση" ειναι επιθυμιτη απο πολλους, αλλα οχι απο ολους. Δεν εχει να κανει με το ποιος προσφερει και ποσα. Ολοι προσφερουν, ακομα και με την παρουσια τους.

Το "μελος του Χ-ημερου" δεν ειναι ενα "μπραβο ρε φιλε, σε ευχαριστουμε για τη βοηθεια σου", ειναι μια διαδικασια, απο την οποια ο καθενας εχει το δικαιωμα να αυτοεξαιρεθει. Με το ζορι υποψηφιοτητες εννοειται πως δεν γινονται αποδεκτες (απ' οπου κι αν προερχεται ο καταναγκασμος).

Τελος, συμφωνω απολυτα πως ειναι ενα forum απο ολους και για ολους, κι ετσι μπορουν να υπαρχουν θεματα καθε ειδους. Και γι' αυτο το λογο, ο καθενας εχει δικαιωμα να διατηρει τις αποστασεις του απο θεματα που δεν του αρεσουν, δεν συμφωνει, ή εστω δε γουσταρει αυτη τη στιγμη βρε αδερφε!!!
Αυτο ειχα πει και για μενα: Δεν με ενδιαφερει, δεν συμφωνω, αρα δεν συμμετεχω.-
Και το ιδιο εχει δικαιωμα να κανει ο οποιοσδηποτε.

Κανενα παρασκηνιο. Με καποιον τροπο εμαθα οτι καποιος πιεστηκε να συμμετεχει, και αντεδρασα.

Κλεινοντας, αναφορικα με την αρχικη σου φραση, δεν ειμαι εγω αυτος που το χοντραινει. Το πραγμα χοντρυνε απο μονο του. Και ενας απο τους λογους που απο την αρχη σας ειπα πως διαφωνω, ειναι και αυτος, ημουν σχεδον σιγουρος πως καποια στιγμη θα γινει κατι τετοιο.
Zarathoustra
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3 on: January 16, 2006, 01:55:23 am »

..................αυτοεκπληρούμενη προφητεία;
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #4 on: January 16, 2006, 02:11:51 am »

Εξακολουθώ να διαφωνώ aliakmwn. Ο καθένας έχει δικαίωμα να αναφέρει το όνομα (nick εν προκειμένω) του οποιουδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο, εκτός φυσικά αν πρόκειται να τον δυσφημίσει, αν και δε νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα. Και φυσικά καταλαβαίνεις ότι το θέμα απέχει από το να έχει μια σοβαρότητα τέτοια ώστε να απαιτείται παρέμβαση της ομάδας διαχείρισης (άλλωστε και εσύ και εγώ υποστηρίζουμε την όσο το δυνατόν διακριτικότερη "εποπτεία" του forum από αυτήν, χωρίς καμία διάθεςση παρεμβατισμού παρά μόνο εκεί όπου επιβάλεται.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται κάποια εξαίρεση σε μέλη του forum. Αν πρόκειται να μεταχειρίζεται (ένα topic) τα μέλη με δύο μέτρα και δύο σταθμά, τότε καλύτερα να πάψει να υπάρχει. Και νομίζω σε αυτό θα συμφωνήσουν όλοι.
Όποιος δε θέλει να παίξει, δεν βλέπει το θέμα, δε μαθαίνει καν ότι βγήκε μέλος του 15ημέρου (στην ιδανική περίπτωση) και άρα χάνει μετά 3 μέρες τον... τίτλο (sic) αφού δεν τηρεί τη διαδικασία (φώτο και λόγος). Δε νομίζω ότι η αναφορά ενός ονόματος σε ένα topic αποτελεί αιτία να παρεξηγηθεί κτλ.
aliakmwn
Guest
« Reply #5 on: January 16, 2006, 02:20:29 am »

Quote from: Alexkasgr on January 16, 2006, 02:11:51 am

Όποιος δε θέλει να παίξει, δεν βλέπει το θέμα, δε μαθαίνει καν ότι βγήκε μέλος του 15ημέρου (στην ιδανική περίπτωση) και άρα χάνει μετά 3 μέρες τον... τίτλο (sic) αφού δεν τηρεί τη διαδικασία (φώτο και λόγος). Δε νομίζω ότι η αναφορά ενός ονόματος σε ένα topic αποτελεί αιτία να παρεξηγηθεί κτλ.

Ρε Αλεξανδρε τι λες τωρα!!! Για ξαναδιαβασε τι εγραψες!!!!!!!!!
voyager

View Profile
« Reply #6 on: January 16, 2006, 02:53:35 am »

Ας πω κι εγώ την άποψή μου μιας και είμαι ένα από τα μέλη που ζήτησε να μην είναι υποψήφιο (καθώς δεν είναι ούτε ψηφοφόρος) και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του δεν εγινε πράξη..

Άλεξ..σκέψου κάτι..αν κάποιος βγει μέλος του Χημέρου..ΔΕΝ μπορεί να μην παίξει στο παιχνίδι..γιατί έχει ΗΔΗ παίξει..πολύ απλά..και το κυριώτερο ΧΩΡΙΣ τη θέλησή του..

Έπειτα, λες ότι το παιχνίδι αυτό είναι ένας πρωτότυπος τρόπος να αναγνωριστεί η βοήθεια κάποιων μελών στην εξέλιξη του φόρουμ με οποιονδήποτε τρόπο..Μια χαριτωμενιά δηλαδή..ως ένδειξη αναγνώρισης στο μέλος αυτό.. Μόνο που αυτό είναι κάτι δευτερεύον..μπροστά στο σεβασμό της επιθυμίας του οποιουδήποτε μέλους να μην είναι υποψήφιο..

Είναι παιχνίδι λοιπόν..και δεν υπάρχει καμία διαφωνία με το παιχνίδι..καμία απολύτως..Η διαφωνία υπάρχει σχετικά με τον καταναγκασμό..

Ζήτω η e-λευθερία!!

δυστυχώς συμβαίνει
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #7 on: January 16, 2006, 03:36:13 am »

αυτό αλιάκμωνα μου ακούγεται λίγο σαν σπασμένο τηλέφωνο...

από την αρχή...αν και δεν είμαι αντίθετος...ο καθένας κάνει ότι θέλει...είχα σνομπάρει (κανονικά) το παιχνίδι...αλλά τώρα το να σε ακούω να λες ότι κάποιο μέλος "πιέστηκε" να συμμετέχει...μου φαίνεται απλά too much...ξερόμαστε (βλαχο-sic) λίγο πολύ εδώ μέσα ...έστω και μόνο ηλεκτρονικά...και δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο από τα παιδιά να κάνει κάτι τέτοιο...

εν πάσι...

την τατιάνα πότε θα τη φέρουμε?!  8)

xristoforos_

βαθειά...
meltemi

View Profile WWW
« Reply #8 on: January 16, 2006, 03:59:03 am »

Quote from: xristoforos_ on January 16, 2006, 03:36:13 am
αυτό αλιάκμωνα μου ακούγεται λίγο σαν σπασμένο τηλέφωνο...

από την αρχή...αν και δεν είμαι αντίθετος...ο καθένας κάνει ότι θέλει...είχα σνομπάρει (κανονικά) το παιχνίδι...αλλά τώρα το να σε ακούω να λες ότι κάποιο μέλος "πιέστηκε" να συμμετέχει...μου φαίνεται απλά too much...ξερόμαστε (βλαχο-sic) λίγο πολύ εδώ μέσα ...έστω και μόνο ηλεκτρονικά...και δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο από τα παιδιά να κάνει κάτι τέτοιο...
Μα απλώς εννοεί πως κάποια μέλη αν και το επιθυμούσαν, δεν εξαιρέθηκαν τελικά από την ψηφοφορία. Τι ακριβώς θεωρείς too-much?
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #9 on: January 16, 2006, 04:04:02 am »

meltemaki μου, εγώ από τη λέξη "πιέστηκαν" άλλα καταλαβαίνω...

αν παρανοώ...απλά συγχωρήστε με Smiley

xristoforic_

βαθειά...
meltemi

View Profile WWW
« Reply #10 on: January 16, 2006, 04:06:02 am »

Huh Huh Huh
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #11 on: January 16, 2006, 04:09:31 am »

Παρέμβαση από ομάδα διαχείρισης που αναζητά τη σοβαρότητά της
Quote from: aliakmwn on January 16, 2006, 00:26:54 am
Παρακαλειται η υπολοιπη ομαδα διαχειρισης να σοβαρευτει...

Εφόσον από τη διαδικασία δεν απορρέουν υποχρεώσεις προς το τιμώμενο πρόσωπο (γιατί για τιμή προκειται),
τότε δεν υφίσταται και λόγος παραίτησης.

Αντιστρέφω το παιχνίδι.
Έστω ότι κάποιο μέλος διαπράττει μια αξιόποινη (για τα πλαισια του φόρουμ) πράξη και αρχίζει κατόπιν ένα κατεβατό με ποστ για το αν θα πρέπει να τιμωρηθεί ή όχι και εάν ναι ποια θα είναι η τιμωρία (μήπως θυμάται κανείς την περίπτωση papachris? ).
Αυτή δεν είναι μια μορφή ψηφοφορίας με την ευτύτερη έννοια;
Αυτή όμως κατέστη επιτρεπτή, από όσο θυμάμαι.
Γιατι λοιπόν ενώ αποδεχτήκαμε μια αρνητική ψηφορορία ή ψηφοφορία με αρνητικές συνέπειες,
τώρα εναντιονόμαστε σε μια θετική;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
meltemi

View Profile WWW
« Reply #12 on: January 16, 2006, 04:13:23 am »

Quote from: fugitive on January 16, 2006, 04:09:31 am
Εφόσον από τη διαδικασία δεν απορρέουν υποχρεώσεις προς το τιμώμενο πρόσωπο

Huh Suspicious
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #13 on: January 16, 2006, 04:16:16 am »

???

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #14 on: January 16, 2006, 04:20:14 am »

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι γίνεται πολύ φασαρία για το τίποτα... Και από μία άποψη συμφωνώ με τον Άλεξ ότι εντάξει ρε παιδί μου δεν έγινε και τίποτα, αν κάποιος δεν γουστάρει απλά δεν ασχολείται και δεν παίρνει καν μυρουδιά ότι τον πρότειναν και τον ψήφισαν...

Αλλά επειδή το τίποτα για κάποιον μπορεί να είναι κάτι...και επειδή δεν θέλουμε κανείς να ενοχλείται για τίποτα...θα συμφωνήσω ότι ο καθένας μπορεί να γράψει το nick ενός άλλου μέλους σε ένα τόπικ εφόσον δεν αναφέρεται προσβλητικά σε αυτόν, όπως όταν κάποιος προτείνει κάποιον ως μέλος του 15μερου-μήνα και δε συμμαζεύεται. Από κει και πέρα εφόσον κάποιος διαμαρτύρεται καλά είναι να μην μπαίνει το όνομά του σε ψηφοφορία, όπως καλά είναι και τα υπόλοιπα μέλη από κει και πέρα να σεβαστούν αυτή του την επιθυμία και να μην τον αναφέρουν. Δεν νομίζω όμως ότι θα παρενέβαινα ποτέ με κάτι παραπάνω από μία απλή υπενθύμιση-παρατήρηση σε κάποια περαιτέρω αναφορά του ονόματος.

Και επί του συγκεκριμένου τώρα το όλο θέμα είναι μια πλάκα. Τα μέλη τα οποία εκδήλωσαν αντίρρηση τα ξέρουμε και μιλάμε και έξω από εδώ. Ο Άλεξ αντέδρασε και αυτός εν είδει πλάκας. Και σε διάφορες παράλληλες συζητήσεις δεν εκδηλώθηκε παραπάνω αντίδραση, ενώ φάνηκε και το θέμα να έχει λυθεί και όλα να είναι καλά. Για το λόγο αυτό και δεν νομίζω ότι τέθηκε θέμα παρέμβασης κάποιου διαχειριστή. Ίσως να μην ήταν και έτσι όμως...

Εν πάσει περιπτώση τα μέλη που έχουν πρόβλημα μπορούν λοιπόν να το δηλώνουν καθαρά και να μην υπάρχουν ξώφαλτσα και συζητήσεις διάφορες. Είτε δημόσια είτε με pm. Και η ομάδα διαχείρισης θα κάνει ένα post.

Λυπάμαι πάντως που δημιουργείται θέμα από ένα τέτοιο παιχνίδι...Sad
Ελπίζω ότι μετά απ όλα αυτά το πρόβλημα θα λυθεί και θα μπορέσουν όσοι θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν την πλάκα τους, χωρίς να ενοχλείται κανένας.

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
Pages: [1] 2 3 4 Go Up Print
Jump to: