• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:04:27 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:04:27 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 41
Guests: 116
Total: 157
gogolhs
astepoul
mavropan
Fraser
zgeorgitz
Yamal
christina02
parvanitid
maestros
jim_sklab
Το παγώνι
victoria
Katarameno
dr.giorgos
Anatolim
0restis
Nekt
Zaxarenia
mayia psarikoglou
dimitris585
ThanosV
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
fkagk
ඞ
Nikos_313
acolak
Saint_GR
panos98
Athinaaz
noys
Deviate
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > THMMY στο ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ....
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22 Go Down Print
Author Topic: THMMY στο ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ....  (Read 37996 times)
jimmakos
Guest
Re: THMMY στο ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ....
« Reply #75 on: February 05, 2009, 11:39:38 am »

Αν σου αρέσουν οι υπολογιστές και τα ηλεκτρικά συστήματα σε αφήνουν αδιάφορο μπες πληροφορική . ΜΗΝ κάνεις το ίδιο λάθος με μένα και μερικούς ακόμα.
Fosa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #76 on: February 06, 2009, 19:11:48 pm »

Quote from: Θάνος on February 05, 2009, 03:23:28 am
Όπως είπαν και τα παιδιά προηγουμένως.. αν σ'αρέσει πολύ (ΠΟΛΥ όμως....) το αντικείμενο, τότε να το δηλώσεις.. Οι περισσότεροι μπήκαμε στη σχολή γιατί είχαμε κάποιο ενδιαφέρον φαντάζομαι για υπολογιστές..

Απ τη δική μου εμπειρία: Με το που τέλειωσα το Λύκειο, δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Μου άρεσαν οι υπολογιστές, τα οικονομικά, το marketing, η διοίκηση επιχειρήσεων, η μουσική και χίλια δυο πράγματα, τα οποία προφανώς και δε με βοηθούσαν να επιλέξω σχολή, αφού όλα είναι διαφορετικά μεταξύ τους! Οπότε λέω τι απ'αυτά θεωρείται ότι έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση... το ΗΜΜΥ (νόμιζα ότι ήταν σχετικό με υπολογιστές...)

Μπήκα και το πρώτο έτος είπα ότι φτάνει τόσο διάβασμα απ τα χρόνια του λυκείου, θα ξεκουραστώ όπως έκαναν κ όλοι οι φίλοι μου.. Μια χρονιά ξεκουράστηκα, δίνοντας μόνο τα μισά μαθήματα και περνώντας τα μισά απ'αυτά με διάβασμα ανάλογο αυτών που κάναμε για τα διαγωνίσματα του σχολείου, λίγο πριν την εξεταστική (και με βαθμούς 5,6...) 2η χρονιά παρακολούθησα κάποια μαθήματα (1-2) και άρχιζα διάβασμα 2 βδομάδες πριν τις εξεταστικές.. αποτέλεσμα να μην περάσω τίποτα σχεδόν, πράγμα που έγινε και την 3η χρονιά, με συνεχώς αυξανόμενο διάβασμα.. Έτσι έχασα τον τομέα και δεν είχα άλλη επιλογή , έπρεπε να παρακολουθήσω τα μαθήματα , και να τα διαβάσω αν όχι μέσα στο εξάμηνο, αρκετά πριν την εξεταστική. Πράγμα που βοήθησε να περάσω (με 5 , 6 πάλι, μη φανταστείς) τα μαθήματα που χρειαζόταν για τον τομέα. Έχοντας λοιπόν φτάσει στο 4ο έτος και πάνω που λέω πήρα μπρος .. γίνονται οι καταλήψεις και χάνουμε τις εξεταστικές μας (γιατί τις χάσαμε.. κάναμε μόνο του Σεπτέμβρη που είναι επαναλληπτική)..

Απ'το 5ο, και φέτος 6ο έτος τα πράγματα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν κάπως πιο στρωτά, αφού έχω γνωρίσει αντικείμενα που όντως με ενδιαφέρουν (υπολογιστές) και -αναγκαστικά- παρακολουθώ αρκετά μαθήματα και διαβάζω πιο συστηματικά πριν τις εξετάσεις.. Το θέμα είναι πόσο διατεθημένος είσαι να κάτσεις να διαβάσεις μετά το Λύκειο.. αν μπορείς να συνεχίσεις το διάβασμα στον ίδιο (και μεγαλύτερο) βαθμό, τότε σε 6 χρόνια θα έχεις πάρει πτυχίο.. Για βαθμό δε μπορώ να σου πω.. ίσως να φταίει ο τρόπος που εγώ αντιλαμβάνομαι τα μαθήματα, αλλά σε αρκετά απ'αυτά, όσο και να έχεις διαβάσει όσο και να το κατέχεις, δύσκολα θα γράψεις πάνω από 6-7 (συνηθισμένος βαθμός για διαβασμένο "καλά" μάθημα είναι το 3!)

Όπως βλέπεις ο μέσος όρος της σχολής είναι 7.5 χρόνια, και σκέψου ότι τα παιδιά που είναι στη σχολή έχουν και κάποιο υπόβαθρο, και κάποιο επίπεδο, οπότε δε σημαίνει ότι είναι βλάκες!! Απλά η σχολή έχει τις δυσκολίες της, και όσο πιο νωρίς αποφασίσεις να αρχίσεις την καθημερινή επαφή μαζί της, τόσο πιο νωρίς θα βρεις τον τρόπο να τις προσπεράσεις και να τελειώνεις... Αρκετά παιδιά από τη σχολή δουλεύουν, αλλά αν θες να σου πω τη δική μου άποψη, με ό,τι και αν ασχολιόμουν πριν μπω στη σχολή, μα ό,τι και να ήταν αυτό, τώρα το έχω κόψει γιατί δεν το προλαβαίνω.. Και από πολλούς έχω ακούσει το ίδιο πράγμα. Πολύ κακό, απ'τα χειρότερα που μπορούσαν να μου συμβούν..

Κοινώς αν σε ενδιαφέρει κάτι άλλο περισσότερο, ή αν θες επαγγελματική αποκατάσταση και αν θέλεις να περάσεις ξεκούραστα τα φοιτητικά σου χρόνια δήλωσε παιδαγωγικό!!!!!! Εγώ μετά την 5+ ετή εμπειρία μου στη σχολή, τώρα αν ήμουν 18 θα δήλωνα Marketing στην Αθήνα..

***επίσης, να είσαι προετοιμασμένος η σχολή είναι λίγο..βρώμικη
Επειδή μόλις διάβασα το ποστ σ απογοητεύτηκα τελείως,θέλω να μ εξηγήσεις κανα 2 πραγματάκια.Λες ότι μόλις μπεις στη σχολή πρέπει να κόψεις όλες τις ασχολίες σ και ό,τι δε προλαβαίνεις.Δηλαδή ελεύθερος χρόνος 0.Είσαι το πρώτο άτομο π ακούω να το λέει αυτό.Και το λες εσύ π μέχρι το τρίτο έτος ουσιαστικά ξυνόσουν.Ε πώς γίνεται να περάσεις μαθήματα όταν στο 2ο έτος π έχει απο τα πιο ζόρικα παρακολουθείς 1-2 π ίσως αυτα χρειάζονται γνώσεις από προηγούμενα που ούτε εκείνα ξέρεις?Και με διάβασμα 2 βδομάδων πριν την εξεταστική?Αν μαζευτούν 20 μαθήματα λογικό είναι μετά να μη σ μένει χρόνος για τίποτα.Αλλά όχι να λες ότι με το που μπεις στη σχολή πρέπει αν διαβάζεις όλη μέρα.Δηλαδή αυτοί π την έβγαλαν και με βαθμό τι ήταν?Υπεράνθρωποι?Επίσης πας στο άλλο άκρο π είναι το παιδαγωγικό.Νταξει θα κάθεσαι όλη μέρα σαν φοιτητής αλλά μετα τι?Οκ αν δεν έχει φιλοδοξίες το παιδί να πάει,αλλά προσωπικά δεν θα θυσίαζα την υπόλοιπη ζωή μ,να κάνω μάθημα σε σχολείο,για να κάθομαι για 4 χρόνια όλη μερα...
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #77 on: February 07, 2009, 03:17:21 am »

Είπα οτι εγώ προσωπικά έκοψα ό,τι κι αν έκανα γιατί δε μπορώ παράλληλα με τη σχολή να τα βγάλω πέρα. Όπως και είπα ότι αρκετά παιδιά δουλεύουν κιόλας! Είναι ανάλογα με τον καθένα. Ίσως κι εμένα αν με πόρωναν τόσο τα μαθήματα ώστε να το βρίσκω ωραίο να παιδεύομαι με τις ώρες για να καταλάβω κάποια πράγματα, να μη με ενοχλούσε. Όμως τα μισά και βάλε μαθήματα είναι εκτός του ενδιαφέροντος μου, καλώς ή κακώς, και επίσης τα μισά και βάλε μαθήματα έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Λέω λοιπόν ότι αν μόλις μπεις στη σχολή αρχίσεις κανονικά με παρακολουθήσεις και συστηματικό διάβασμα μέσα στο εξάμηνο ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ όμως, χωρίς να πεις θα τα αφήσω και θα τα πιάσω στο άλλο εξάμηνο πχ, τότε στα 5-6 χρόνια θα'χεις τελειώσει χωρίς πρόβλημα. Αν όμως θέλεις να ξεκουραστείς λίγο μετά το λύκειο (που το βρίσκω και απόλυτα λογικό , αν νιώθεις ότι κουράστηκες με τόσο διάβασμα) , τότε να είσαι έτοιμος να στριμωχτείς αργότερα..
Quote from: Fosa on February 06, 2009, 19:11:48 pm
Δηλαδή ελεύθερος χρόνος 0.Είσαι το πρώτο άτομο π ακούω να το λέει αυτό.

Αρκετοί μου λένε ότι τα προλαβαίνουν όλα. Εξαρτάται τι θέλει να κάνει ο καθένας, πόσο χρόνο του τρώει και πόσο σοβαρά το βλέπει! Γενικά πάντως καλό είναι σαν φοιτητής να ξεδώσεις λίγο γιατί αν συνεχίσεις με τους ρυθμούς του Λυκείου το διάβασμα και όλα τα παράλληλα,  μόλις βγεις απ τη σχολή δεν θα έχεις το περιθώριο για "ξεκούραση". Για ρώτα λίγο παραπάνω και θα βρεις αρκετούς που έχουν την ίδια γνώμη.

Και το λες εσύ π μέχρι το τρίτο έτος ουσιαστικά ξυνόσουν
Το πρώτο.. Στο δεύτερο το διάβασμα που έκανα ήταν ίδιο κ παραπάνω με φίλους από άλλες σχολές, που φυσικά περνούσαν σχεδόν τα πάντα. Αν εσύ έχεις το κουράγιο να κάνεις κανονικό διάβασμα απ την αρχή, τότε πάσο! Δεν είμαστε όλοι το ίδιο όμως δυστυχώς!

Επίσης πας στο άλλο άκρο π είναι το παιδαγωγικό.Νταξει θα κάθεσαι όλη μέρα σαν φοιτητής αλλά μετα τι?Οκ αν δεν έχει φιλοδοξίες το παιδί να πάει,αλλά προσωπικά δεν θα θυσίαζα την υπόλοιπη ζωή μ,να κάνω μάθημα σε σχολείο,για να κάθομαι για 4 χρόνια όλη μερα

Το αν δεν έχει φιλοδοξίες είναι σχετικό.. είτε κάνεις "θυσία" να δουλεύεις ελάχιστες ώρες και να πληρώνεσαι καλά, αλλά να πας σε ένα χωριό ή κάπου που δε θες καθόλου και να σταματήσεις την εξέλιξή σου, είτε κάνεις "θυσία" να διαβάζεις και να ξεσκίζεσαι σε επίπεδο προ και μετα-πτυχιακό για να βρεις ίσως μια καλή θέση με ανάλογα ή περισσότερα χρήματα.. Μακάρι όλοι μας να βρούμε την καλύτερη δουλειά που να μας εκφράζει και να τη γουστάρουμε, και να πληρωνόμαστε και καλά!

Fosa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #78 on: February 07, 2009, 03:31:36 am »

Εγώ πιστεύω πως αν κάνεις συστηματικό διάβασμα απτην αρχή (και προς θεού όχι όπως στην 3η Λυκείου,μη το ξεφτιλίσουμε) και γενικά αν έχεις επαφή με τα μαθήματα τα περνάς.Δε πιστεύω πως θυσιάζεις τη φοιτητική ζωή σου έτσι,κάνοντας συστηματικό διάβασμα.Σαφώς θέλει περισσότερο από άλλες σχολές,απλά μ φάνηκε ότι υπερέβαλες λίγο.Τέσπα θα δείξει...
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #79 on: February 07, 2009, 03:41:37 am »

Οι "ελάχιστες ώρες" δουλειάς ενός δασκάλου είναι πολύ ψυχοφθόρες... γι' αυτό ακριβώς αν δε σου αρέσει αυτή η δουλειά δεν πρέπει να την κάνεις. Προσωπικά δε θα πρότεινα σε κανένα να πάει παιδαγωγικό αν δεν το γουστάρει πραγματικά. Και υπεύθυνη δουλειά είναι, και ευαίσθητη, και δύσκολη, και κουραστική. Ακούω ότι οι δάσκαλοι είναι το επάγγελμα με τα περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω της δουλειάς τους. Είναι λογικό, γιατί πολλοί επιλέγουν το παιδαγωγικό ελαφρά τη καρδία, σκεπτόμενοι μόνο την επαγγελματική αποκατάσταση και όχι αν τους ταιριάζει στ' αλήθεια. Τεράστιο λάθος!

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Sartre
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΜΠΛΕ!!!!!

View Profile
« Reply #80 on: February 07, 2009, 03:42:34 am »

+1 Νessa

Αν δε διεκδικήσουμε σήμερα το αδύνατο, αύριο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο. Murray Bookchin
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: February 07, 2009, 03:49:40 am »

τα παιδιά μας θα έχουν δασκάλους αυτούς που πέρασαν τώρα για την αποκατάσταση  Cheesy

It's alright
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #82 on: February 07, 2009, 04:04:04 am »

ενώ εμείς είχαμε αυτούς που είχαν λεφτά για να σπουδάσουν... Cheesy

byeeee
ploutarhead
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #83 on: February 07, 2009, 15:36:13 pm »

XEXE! ΠΑΣΟΚ ftw
ΚΗΜΜΥ
Επιβεβαρυμένος

Κ από το Καμμένος...

View Profile
« Reply #84 on: February 07, 2009, 23:15:34 pm »

Nα σας πω και γω τη γνώμη μου σαν πρωτοετής...
Τώρα που ήρθε η εξεταστική, (που ήρθε το αυγό στον κώλο που λένε) και δεν διάβαζα σχεδόν καθόλου κατά το εξάμηνο λέω άντε να περάσω 2-3 και καλά θα είμαι... Δε λέω, κάθισα 3-4 φορές να διαβάσω αλλά τι να σου κάνουν?

Από ότι κατάλαβα αν διάβαζα μισή ωρίτσα τη μέρα και πήγαινα συστηματικά στα μαθήματα (ΟΚ πήγαινα), τουλάχιστον σ'αυτά που σου προσφέρει κάτι ο καθηγητής - ονόματα δε λέμε, πιστεύω ότι τώρα δεν θα είχα πρόβλημα...

Fosa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #85 on: February 07, 2009, 23:53:20 pm »

Quote from: panos9 on February 07, 2009, 23:15:34 pm
Nα σας πω και γω τη γνώμη μου σαν πρωτοετής...
Τώρα που ήρθε η εξεταστική, (που ήρθε το αυγό στον κώλο που λένε) και δεν διάβαζα σχεδόν καθόλου κατά το εξάμηνο λέω άντε να περάσω 2-3 και καλά θα είμαι... Δε λέω, κάθισα 3-4 φορές να διαβάσω αλλά τι να σου κάνουν?

Από ότι κατάλαβα αν διάβαζα μισή ωρίτσα τη μέρα και πήγαινα συστηματικά στα μαθήματα (ΟΚ πήγαινα), τουλάχιστον σ'αυτά που σου προσφέρει κάτι ο καθηγητής - ονόματα δε λέμε, πιστεύω ότι τώρα δεν θα είχα πρόβλημα...

Έτσι όπως τα λες είναι...
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #86 on: February 07, 2009, 23:59:05 pm »

Ακριβως ετσι  NotWorthy

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #87 on: February 08, 2009, 01:17:34 am »

αυτα τα λεω χρονια τωρα Cheesy

αλλα τελικα μονο αμα εχει εργασίες  ενα μαθημα το διαβάζω μεσα στη χρονια (κανονικές εργασίες, οχι τις αντιγραφές της Ενεργειακής και της Ηλεκτρονικής) Tongue

bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #88 on: February 08, 2009, 16:38:57 pm »

γιατί πήγαν στον κάδο τα επόμενα ποστς?

It's alright
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #89 on: February 08, 2009, 16:41:15 pm »

α ρε..κεγώ το ίδιο αναρωτιέμαι εδώ και ώρα.... Cheesy!!!!!

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22 Go Up Print
Jump to: