• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 12:53:36 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 12:53:36 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 71
Guests: 104
Total: 175
chatzimich
vasilis saitis
Spyrtos14
ggalamat
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Acad-Mics
mark
LelisNiko
abiki
alextsigilis
sterxz
serafeim
gcheristanidhs
ඞ
Nikikouss
Fotis Roukoutakis
gpr000
Denisivo
leolam
dimitire
tsaliki
MrGreekArrow
themis01
george polymeros
JoHn!
eviii
elias_farhood
menelaras
Nikos.Ts
kosovi
bit11
jimalexoud
nikoskaza
vaggelisx
Manos_5
MrEagle
johncow
aliceouzou
kostas1507
cheinopor
PetrosCc
Xontroulis
akontel
et7gr
thanosk
1234
Pumpakos
mamalakis
Sanaia
swthrhs
rafa98p
distillery
Le ece
mimaki
PanosPapaspirou
Διάλεξις
stergiosb
palladas
Nicotre
kapas
elizabeth
Reidemption
satsok
manolitsis
Manifold
romanos
stavros0201
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από σφαίρα αστυνομικού στα εξάρχεια
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 65 Go Down Print
Author Topic: Νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από σφαίρα αστυνομικού στα εξάρχεια  (Read 144224 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Νεκρός 15-16χρονος από σφαίρα αστυνομικού στα εξάρχεια
« Reply #300 on: December 08, 2008, 03:27:00 am »

Quote from: Aurelius on December 08, 2008, 03:24:38 am

Ο ενας λεει για τους γονεις του παιδιου, ο αλλος λεει για το ΚΚΕ, ο τριτος λεει οτι εφαγε σπαραγγια και δεν τα ειχε βρασει καλα, ο τεταρτος λεει να κοιταμε την δουλεια μας. 20 σελιδες, λογια του αερα. Αναλυσεις επι αναλυσεων.

Αλλα ενα παιδι σκοτωθηκε. Για αυτο, εχουμε ενα πραγμα να πουμε. Θα τα αριθμησω εν ολιγοις ή θα τα περιγραψω:

- Τραγικο γεγονος
- Καταδικαζω τα γεγονοτα, χωρις να αναφερομαι στο θλιβερο γεγονος.
-  ... (Βασικα, δεν ειπωθηκαν και πολυ περισσοτερα, περα απο τα "τραγικα")

Ειστε το προτυπο του φιλησυχου πολιτη.

Αυτό το κομμάτι θα μπορούσε να μείνει
ακόμη κι αν διαγραφεί το πόστ σου

ΥΣ με εκφράζει 100%
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #301 on: December 08, 2008, 03:29:42 am »

Η αληθεια ειναι, οτι εδω μεσα βλεπουμε ακριβως οτι υπαρχει απεξω.

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ. ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ. ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.

Σε ολους εσας που ασχολειστε με τις βιτρινες, με το αν εσπασε η τζαμαρια του καημενου κ. Παπαδοπουλου, που ειναι και γειτονας μας, ειναι καλος ανθρωπος, δεν του αρεσουν οι Αλβανοι και οι Πακιστανοι, εχει βαλει τον γιο του στο Δημοσιο και η γυναικα του, η κ. Μαρια κανει και γαμω τις τυροπιτες.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ.

Ειστε ζωα ρε, αναισθητοι και χαλβαδες. Ειστε Ελληνες v.80-90's ρε. Και οσο προσβλητικο και αν ειναι αυτο το ποστ, οσο και αν θα θελατε να διαγραφει, θα παρακαλουσα να μην γινει. Οχι για κατι αλλο, ποτε δεν θελησα να προσβαλω καποιον, τουλαχιστον οχι χωρις να του αξιζει. Αλλα ολοι εσεις, εχετε ξεπερασει το μετρο ρε. Να μεινει εδω, να το διαβασετε μπας και νοιωσετε κατι σοβαρο τουλαχιστον απο αυτο εδω το τοπικ, που να σας ενοχλει, να σας κανει να νιωσετε ασχημα,  και οχι για το αν καηκε το περιπτερο(που και αυτο δεν καηκε κατα κανονα, τα ΜΜΕ ειναι γνωστες λερες)

Ο ενας λεει για τους γονεις του παιδιου, ο αλλος λεει για το ΚΚΕ, ο τριτος λεει οτι εφαγε σπαραγγια και δεν τα ειχε βρασει καλα, ο τεταρτος λεει να κοιταμε την δουλεια μας. 20 σελιδες, λογια του αερα. Αναλυσεις επι αναλυσεων.

Αλλα ενα παιδι σκοτωθηκε. Για αυτο, εχουμε ενα πραγμα να πουμε. Θα τα αριθμησω εν ολιγοις ή θα τα περιγραψω:

- Τραγικο γεγονος
-  ... (Βασικα, δεν ειπωθηκαν και πολυ περισσοτερα, περα απο τα "τραγικα")

Αντιδραμε. Δεν μας αρεσει που σκοτωσαν καποιον. Ενταξει, υπαρχουν και χειροτερα. Εδω στην Αφρικη τρωνε ανθρωπινους εγκεφαλους. Ρε οι τραπεζες. Το μπιφτεκι μου. Που οδευουμε. Πως τους γαμοεκπαιδευουν". Και στο τελος κουναμε και το κεφαλι. Τσκ τσκ τσκ και οπως ειχε πει και παλιοτερα ο Fenix, σηκωνουμε το φλιτζανι με το τσαι, πεταμε και ενα "Τι βαρβαροτητες θεε μου" βλεποντας του "αντιεξουσιαστες" σε playback απο το Πολυτεχνειο της 17 Νοεμ. 98( επειδη οι τωρινες ληψεις δεν εχουν καλη φωτεινοτητα, ειναι και αυτος ο κωλοκαπνος) και αλλαζουμε καναλι.

Το πετυχα ?
ουαου!!!!!.δεν εχω τι να πω!!!!με ταπωσες...πωπω...τι ντροπη!!!!!!.......ολοι εχουμε αδικο ρε φιλε....εσυ το βρηκες το σωστο....ευτυχως που υπαρχεις κεσυ....μπραβο!!!...μας ξυπνησες...

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
madmetal
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #302 on: December 08, 2008, 03:33:52 am »

http://www.facebook.com/photo.php?pid=228555&id=1028867848&op=1&view=all&subj=37359394724&aid=-1&oid=37359394724

ποσο τραγικοι μπορουν να γινουν μερικοι ?

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #303 on: December 08, 2008, 03:37:40 am »

Και επισης, για ολους αυτους που λενε:

"Τι φταινει ο καημενος ο μαγαζατορας και μπλα μπλα μπλα" (αν και διαφωνω καθετα με ολες αυτες τι αντιδρασεις μη στοχευμενης βιας-αιντε και οποιον παρει ο χαρος και προφανως συμφωνω οτι ειναι μεγαλη μαλακια να καιγονται μαγαζια του απλου κοσμου, μεγαλυτερη μαλακια δε να σχολιαζουμε αυτο αντι να σχολιαζουμε και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ το οτι ενας 15χρονος σκοτωθηκε απο εναν κρετινο)

Οταν ο φιλησυχος πολιτης κ.Παπαδοπουλος οπως ειπαμε, με το μαγαζακι του κανει τις επιλογες του, ενημερωνεται απο τον Πρετεντερη, ψηφιζει τον ταδε ή τον δεινα, αυτες οι επιλογες λιγο πολυ σε ολους εχουν αντικτυπο. Μεμονωμενα ο κ.Παπαδοπουλος οχι, αλλα ολοι οι κ.Παπαδοπουλοι ναι.

Οταν αυτοι οι κυριοι, δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ, ειναι αναισθητοι και δεν αντιδρανε σε ολα τα τραγικα που εχουν γινει, κυριως τα τελευταια χρονια αλλα και παλιοτερα, επειδη ειναι βολεμενοι προφανως, αυτο εχει και επιπτωση σε εμας. Και επειδη, ο καθενας οπως οι περισσοτεροι ευαγγελιζονται, προασπιζονται τα συμφεροντα τους, δρουν και αναλογα με αυτα. Λοιπον, ο κ.Παπαδοπουλος εκανε τις επιλογες του και εδρασε με βαση τα συμφεροντα του. Με βαση τις επιλογες τους και αυτα που πιστευουν δρουν και ολοι οι υπολοιποι βεβαια που αποφασιζουν να σπαζουν και κανα ΑΤΜ(Τα υπολοιπα μαγαζια ξερουμε ποιες δυο κατηγοριες κυριως τα σπανε, τα τζανκια και οι "κουκουλοφοροι μπατσοι"). Οποτε, οταν θα ρωτησει καποιος, τι φταιει ο κ. Παπαδοπουλος, την απαντηση μπορει να την βρει πολυ ευκολα, στον καναπε του σπιτιου του κ.Παπαδοπουλου και κυριως τις ωρες 8-11.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #304 on: December 08, 2008, 03:38:40 am »

Δεν το έγραψε ούτε για να σε ταπώσει ούτε και για αυτοπροβολή elisabet. Απλά για να καταλάβουμε αυτό που δεν έχουμε καλά καλά συνειδητοποιήσει. Και τουλάχιστον αυτή την οριακή στιγμή , που χρειάστηκε ένας θάνατος για να φτάσει (και σε μένα πηγαίνει αυτό και ντρέπομαι για τον εαυτό μου) , ας κοιτάξουμε κατάματα την κατάσταση: αυτή τη φορά, αξίζει να πολεμήσουμε, κάθε ελεύθερος άνθρωπος.

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #305 on: December 08, 2008, 03:42:03 am »

Quote from: madmetal on December 08, 2008, 03:25:36 am
Quote from: SolidSNK on December 08, 2008, 03:08:41 am
Quote from: madmetal on December 08, 2008, 03:05:28 am
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=935005

απλα ακουστε το πρωτο κομματι..
Πότε έγινε αυτό?

δεν ξερω αλλα ειναι τραγικο και αυτο..

Τί δεν ξές ρε φίλε?? Ετσι ποστάρεις κάτι χωρίς να ξέρεις πότε έγινε; Δεν αμφισβητώ ότι έγινε αλλά είναι τωρινό το γεγονός που περιγράφεται ή παλιό...; Αναφέρεται στα σημερινά τραγικά συμβάντα;
madmetal

View Profile
« Reply #306 on: December 08, 2008, 03:43:57 am »

Quote from: gepeltek on December 08, 2008, 03:42:03 am
Quote from: madmetal on December 08, 2008, 03:25:36 am
Quote from: SolidSNK on December 08, 2008, 03:08:41 am
Quote from: madmetal on December 08, 2008, 03:05:28 am
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=935005

απλα ακουστε το πρωτο κομματι..
Πότε έγινε αυτό?

δεν ξερω αλλα ειναι τραγικο και αυτο..

Τί δεν ξές ρε φίλε?? Ετσι ποστάρεις κάτι χωρίς να ξέρεις πότε έγινε; Δεν αμφισβητώ ότι έγινε αλλά είναι τωρινό το γεγονός που περιγράφεται ή παλιό...; Αναφέρεται στα σημερινά τραγικά συμβάντα;

παραθεση απο indymedia εκανα

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #307 on: December 08, 2008, 03:44:26 am »

Gepeltek στα αληθεια εχει τοση σημασια?

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #308 on: December 08, 2008, 03:46:27 am »

Quote from: elisabet on December 08, 2008, 03:29:42 am
Η αληθεια ειναι, οτι εδω μεσα βλεπουμε ακριβως οτι υπαρχει απεξω.

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ. ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ. ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.

Σε ολους εσας που ασχολειστε με τις βιτρινες, με το αν εσπασε η τζαμαρια του καημενου κ. Παπαδοπουλου, που ειναι και γειτονας μας, ειναι καλος ανθρωπος, δεν του αρεσουν οι Αλβανοι και οι Πακιστανοι, εχει βαλει τον γιο του στο Δημοσιο και η γυναικα του, η κ. Μαρια κανει και γαμω τις τυροπιτες.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ.

Ειστε ζωα ρε, αναισθητοι και χαλβαδες. Ειστε Ελληνες v.80-90's ρε. Και οσο προσβλητικο και αν ειναι αυτο το ποστ, οσο και αν θα θελατε να διαγραφει, θα παρακαλουσα να μην γινει. Οχι για κατι αλλο, ποτε δεν θελησα να προσβαλω καποιον, τουλαχιστον οχι χωρις να του αξιζει. Αλλα ολοι εσεις, εχετε ξεπερασει το μετρο ρε. Να μεινει εδω, να το διαβασετε μπας και νοιωσετε κατι σοβαρο τουλαχιστον απο αυτο εδω το τοπικ, που να σας ενοχλει, να σας κανει να νιωσετε ασχημα,  και οχι για το αν καηκε το περιπτερο(που και αυτο δεν καηκε κατα κανονα, τα ΜΜΕ ειναι γνωστες λερες)

- Τραγικο γεγονος
-  ... (Βασικα, δεν ειπωθηκαν και πολυ περισσοτερα, περα απο τα "τραγικα")

Αντιδραμε. Δεν μας αρεσει που σκοτωσαν καποιον. Ενταξει, υπαρχουν και χειροτερα. Εδω στην Αφρικη τρωνε ανθρωπινους εγκεφαλους. Ρε οι τραπεζες. Το μπιφτεκι μου. Που οδευουμε. Πως τους γαμοεκπαιδευουν". Και στο τελος κουναμε και το κεφαλι. Τσκ τσκ τσκ και οπως ειχε πει και παλιοτερα ο Fenix, σηκωνουμε το φλιτζανι με το τσαι, πεταμε και ενα "Τι βαρβαροτητες θεε μου" βλεποντας του "αντιεξουσιαστες" σε playback απο το Πολυτεχνειο της 17 Νοεμ. 98( επειδη οι τωρινες ληψεις δεν εχουν καλη φωτεινοτητα, ειναι και αυτος ο κωλοκαπνος) και αλλαζουμε καναλι.

Το πετυχα ?
ουαου!!!!!.δεν εχω τι να πω!!!!με ταπωσες...πωπω...τι ντροπη!!!!!!.......ολοι εχουμε αδικο ρε φιλε....εσυ το βρηκες το σωστο....ευτυχως που υπαρχεις κεσυ....μπραβο!!!...μας ξυπνησες...

Η αληθεια ειναι, οτι δεν περιμενω να απαντησω προσωπικα στον καθενα που θα ενοχληθει απο το ποστ μου, στην τελικη δικο μου ειναι οπως θελω το γραφω, αμα γουσταρουν οι διαχειριστες και νομιζουν οτι αναλογικα ειναι χειροτερο απο τις υπολοιπες μαλακιες που εχουν γραφτει εδω μεσαι ας το διαγραψουν. Αλλωστε δεν σκοπευω στην υστεροφημια Cheesy:D:D, το ποστ μου οπως εγραψα ηταν για να ενοχλησει και κανενα πολιτισμενο ανθρωπο, που αναρωτιεται που πηγαινει αυτη η κοινωνια - η  καλυτερα πεταει και κανα γνωστο τσιτατο: "η κοινωνια ειμαστε ολοι μας, ολοι φταιμε χωρις να εξαιρω τον εαυτο μου", για να καλυψει τον κωλο του, να μην του την πει κανει συν-αγανατκτισμενος και να "συγχωρεσει" τις τυψεις του, επειδη αν και ξερει οτι θα επρεπε να κανει κατι, κατι ελαχιστον εστω, απλα καθεται.

Αν ενοχληθηκες απο το ποστ, ζητα να το διαγραψουν. Μην μου δινει σημασια, στην τελικη, ακομα ενας βλακας αντιδραστικος και ακοινωνητος ειμαι...

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #309 on: December 08, 2008, 03:47:50 am »

Για την ιστορία εάν μιλάμε για το ρεπορτάζ του Κώστα Κακούση για τον Alpha Radio, έγινε σήμερα στην Ομόνοια.
http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #310 on: December 08, 2008, 03:54:59 am »

Quote from: Grecs on December 08, 2008, 03:44:26 am
Gepeltek στα αληθεια εχει τοση σημασια?

Ναι για μένα, εφόσον λαμβάνω από κάποιον μία πληροφορία θέλω να ξέρω που αναφέρεται αυτή η πληροφορία και κατά πόσο είναι σχετική με τα τραγικά που ζούμε αυτές τις δύο μέρες ή όχι;

Quote from: Guybrush on December 08, 2008, 03:47:50 am
Για την ιστορία εάν μιλάμε για το ρεπορτάζ του Κώστα Κακούση για τον Alpha Radio, έγινε σήμερα στην Ομόνοια.
http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence

πο ρε πούστηηη δεν παμε καλά. Θα έχουμε και άλλους νεκρούς
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #311 on: December 08, 2008, 03:56:27 am »

Αν εγινε δηλαδη προπερσι δεν ειναι καθολου σχετικη με τα γεγονοτα?

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #312 on: December 08, 2008, 04:21:15 am »

Συμπληρωματικά (2 &3):

http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_427.html

electroSOK

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #313 on: December 08, 2008, 07:07:43 am »

Αν και ξέρω ότι δεν σχετίζεται με το τραγικό γεγονός του 15χρονου αγοριού, ωστόσο επειδή γράφτηκαν κάποια πράγματα εδώ μέσα για το ραδιοφωνικό σταθμό 1431am τα οποία δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα...

Όποιος θέλει να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού 1431am μπορεί να ανατρέξει στα διάφορα κείμενα και στο καταστατικό του που είναι αναρτημένα στο site www.1431am.gr (το οποίο θα επανέλθει μόλις λυθούν κάποια τεχνικά προβλήματα λόγω του μεγάλου φόρτου ακροαματικότητας από χτες).
Σε μια εποχή όπου κυρίαρχη είναι η αντίληψη που θέλει τα ΜΜΕ να ανήκουν σε συγκεκριμένα οικονομικά & εκδοτικά συγκροτήματα, η ενημέρωση να ευτελίζεται σε ένα σύνολο κατασκευασμένων ειδήσεων με βάσει τα συμφέροντα αυτών των συγκροτημάτων και ο ακροατής-τηλεθεατής να παίζει  το ρόλο του παθητικού δέκτη που απλά αποδέχεται την "απόλυτη" αλήθεια των εκδοτών και διαμορφώνει με βάση αυτή (δηλ. εντέλει με βάση τα συμφέροντα τους) τις απόψεις και τη συνείδησή του (χειραγώγηση), ο 1431am φιλοδοξεί να προωθήσει ένα άλλο μοντέλο ενημέρωσης, ένα άλλο μοντέλο ραδιοφώνου, πολύ πιο δημοκρατικού και συμμετοχικού..

το μοντέλο του ραδιοφώνου που η λειτουργία του δεν καθορίζεται βάσει των συμφερόντων ενός οικονομικού μπλοκ αλλά συναποφασίζεται μέσα από την ανοιχτή διαδικασία της εβδομαδιαίας του συνέλευσης όπου όλα τα μέλη συμμετέχουν ισότιμα

το μοντέλο του ραδιοφώνου που δε θέλει τον ακροατή παθητικό δέκτη μιας "απόλυτης" αλήθειας, αλλά βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή του με την αποστολή όσων πληροφοριών γνωρίζει, βασίζεται στην άμεση πληροφόρηση & ανταπόκριση κατευθείαν από το χώρο του γεγονότος, δίχως ενδιάμεσα "πετσοκόμματα" & απόπειρες φίμωσης

το μοντέλο του ραδιοφώνου που δεν εξαρτά την οικονομική του ύπαρξη από διαφημίσεις και οικονομικά συμφέροντα.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με προοπτική, αφενός μεν γιατί δίνει απαντήσεις σε πολλά αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει ο βόρβορος που επικρατεί σήμερα στο χώρο της ενημέρωσης, αφετέρου δε γιατί σε συνεργασία με τη σύγχρονη πραγματικότητα των blogs μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι δεδομένα, αλλά για να υλοποιηθούν προϋποθέτουν το αγκάλιασμα του ραδιοφωνικού σταθμού από πολύ κόσμο και κυρίως τη χρησιμοποίησή του ως μέσου διάδοσης της πληροφορίας & ως μέσου ενημέρωσης. Σήμερα ήταν μια μέρα που θα μπορούσε να πει κανείς ότι όλα τα παραπάνω γίνανε σε μεγάλο βαθμό καθώς πολύς κόσμος αγκάλιασε αυτό το μέσο και το χρησιμοποίησε για να ενημερώσει και να ενημερωθεί. Ακροατές από Αγγλία και Αθήνα έσπευσαν να βοηθήσουν στην επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που είχαμε με τον σέρβερ, λειτουργώντας το δικό τους υπολογιστή ως 2ο και ως 3ο σέρβερ του σταθμού. Το αποτέλεμα ήταν μέσα σε λίγη ώρα ο σταθμός να αναμεταδίδεται ιντερνετικά από 4 σέρβερ κάτι που επέτρεψε να μπορέσουν να συνδεθούν και να ακούσουν ακόμα περισσότεροι ακροατές δίχως το βραχνά κάθε τόσο να πέφτει η σύνδεση. Επίσης, ο φοιτητικός ραδιοφωνικός σταθμός της Μυτιλήνης που εκπέμπει στους 105 στα FM  αναμετέδιδε τον 1431, όπως επίσης και ο Athen's voice radio. Μέσα σε λίγη ώρα στήθηκε ένα δίκτυο επικοινωνίας με bloggers και fora (πχ. troktiko.blogspot , Πολιτικό Καφενείο κ.α.) όπου στέλναμε ο ένας στον άλλον πληροφορίες. Τέλος, πάρα πολλοί ακροατές από το Διδυμότειχο μέχρι την Κρήτη αλλά και Έλληνες του εξωτερικού (όπως στο Βερολίνο, όπου έγινε πορεία προς την ελληνική πρεσβεία) στέλναν διαρκώς πληροφορίες & ανταποκρίσεις για το τι γίνεται στην πόλη τους από πλευράς κινητοποιήσεων, όπως επίσης και πληροφορίες-βιντεάκια από τη δολοφονία του 15χρονου αγοριού, με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να χτυπά συνεχώς και το MSN να χει γεμίσει μηνύματα. Επίσης, υπήρχε άμεση ενημέρωση για τα όσα συνέβαιναν στο ΑΠΘ. Όλα αυτά εκτός του συγκινητικού τους (τόσος κόσμος κινητοποιήθηκε για να ενημερώσει για τον άδικο χαμό του 15χρονου αγοριού & την καφρίλα της αστυνομίας), είχαν και κάτι πάρα πολύ αποτελεσματικό: Σε μια χρονική περίοδο της μέρας (απόγευμα) όπου τα περισσότερα ΜΜΕ επέλεγαν απλά να παίζουν σειρές & τηλεπαιχνίδια, ο ραδιοφωνικός σταθμός 1431am και πολλές σελίδες στο ίντερνετ γίνονταν στην κυριολεξία κέντρα ενημέρωσης για πάρα πολύ κόσμο από Ελλάδα και εξωτερικό που ήθελε να μάθει για όλα όσα πραγματικά συνέβαιναν (πολλά από τα οποία αποσιωπήθηκαν μετά στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των 8 και των 9μ.μ).

Τα όσα αναφέρει ο promitheas στην επίθεση που κάνει προς το ραδιοφωνικό σταθμό 1431am είναι παντελώς αβάσιμα και αστήρικτα. Το δε συμπέρασμα ότι ο σταθμός είναι αντικομμουνιστικός ή έχει κάποια αντιπαλότητα με το ΚΚΕ είναι από μόνο του αστείο  Grin , καθώς ανάμεσα στους ακροατές που κατά καιρούς δίνουν πληροφορίες στο σταθμό προς αναμετάδοση (και το ίδιο κάνανε και σήμερα) συγκαταλέγονται και μέλη της ΚΝΕ. Σε ό,τι αφορά τη σημερινή εκπομπή και επειδή έγινε συγκεκριμένη αναφορά στα παρακάτω περιστατικά, να τονιστεί ότι διαβάστηκε στο μικρόφωνο ΟΛΗ η ανακοίνωση του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας και επίσης αναφέρθηκε στο μικρόφωνο και η πορεία του ΚΚΕ στις 6μ.μ εκεί ακριβώς που έπρεπε να αναφερθεί, μαζί δηλαδή με όλες τις άλλες πορείες στο τέλος της εκπομπής οπότε και έγινε μια σούμα όλων των αυριανών πορειών. Τα όσα αναφέρει ο promitheas είτε είναι κατασκευάσματα της φαντασίας του, είτε είναι απόπειρα σπίλωσης του σταθμού από μεριάς του σε ένα δημόσιο μέσο όπως το thmmy.gr. Αν ισχύει το πρώτο, ας πιεί μια μπύρα να στανιάρει!  Cheesy   Αν ισχύει το δεύτερο, θα το αντέξουμε, ούτε ο πρώτος είναι ούτε και ο τελευταίος  8)  Wink

Υ.Γ.: Προς αποφυγήν παρεξήγησης: Η καλοπροαίρετη κριτική είναι όχι μόνο δεκτή αλλά και επιθυμητή καθώς όλη η ομάδα γνωρίζει ότι το ραδιοφωνικό εγχείρημα που ανέλαβε δεν είναι καθόλου εύκολο και ως άνθρωποι είναι φυσιολογικό να κάνουμε και λάθη. ¨Οποιος θέλει να επισημάνει ενδεχόμενα λάθη μπορεί να το κάνει στέλνοντας ένα mail στο σταθμό ή να ρθει και στην ίδια τη συνέλευση της Τετάρτης και να τα αναφέρει, άλλωστε η όλη συζήτηση για ενδεχόμενα λάθη όπως και η λήψη των αντίστοιχων αποφάσεων γίνεται μέσα στη συνέλευση.
« Last Edit: December 08, 2008, 07:37:07 am by electroSOK » Logged

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
electroSOK

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #314 on: December 08, 2008, 07:08:41 am »

Αν και ξέρω ότι δεν σχετίζεται με το τραγικό γεγονός του 15χρονου αγοριού, ωστόσο επειδή γράφτηκαν κάποια πράγματα εδώ μέσα για το ραδιοφωνικό σταθμό 1431am τα οποία δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα...

Τα όσα αναφέρει ο promitheas στην επίθεση που κάνει προς το ραδιοφωνικό σταθμό 1431am είναι παντελώς αβάσιμα και αστήρικτα. Το δε συμπέρασμα ότι ο σταθμός είναι αντικομμουνιστικός ή έχει κάποια αντιπαλότητα με το ΚΚΕ είναι από μόνο του αστείο   Grin , καθώς ανάμεσα στους ακροατές που κατά καιρούς δίνουν πληροφορίες στο σταθμό προς αναμετάδοση (και το ίδιο κάνανε και σήμερα) συγκαταλέγονται και μέλη της ΚΝΕ. Σε ό,τι αφορά τη σημερινή εκπομπή και επειδή έγινε συγκεκριμένη αναφορά στα παρακάτω περιστατικά, να τονιστεί ότι διαβάστηκε στο μικρόφωνο ΟΛΗ η ανακοίνωση του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας και επίσης αναφέρθηκε στο μικρόφωνο και η πορεία του ΚΚΕ στις 6μ.μ εκεί ακριβώς που έπρεπε να αναφερθεί, μαζί δηλαδή με όλες τις άλλες πορείες στο τέλος της εκπομπής οπότε και έγινε μια σούμα όλων των αυριανών πορειών. Τα όσα αναφέρει ο promitheas είτε είναι κατασκευάσματα της φαντασίας του, είτε είναι απόπειρα σπίλωσης του σταθμού από μεριάς του σε ένα δημόσιο μέσο όπως το thmmy.gr. Αν ισχύει το πρώτο, ας πιεί μια μπύρα να στανιάρει!  Cheesy   Αν ισχύει το δεύτερο, θα το αντέξουμε, ούτε ο πρώτος είναι ούτε και ο τελευταίος   8)  Wink

Υ.Γ.: Προς αποφυγήν παρεξήγησης: Η καλοπροαίρετη κριτική είναι όχι μόνο δεκτή αλλά και επιθυμητή καθώς όλη η ομάδα γνωρίζει ότι το ραδιοφωνικό εγχείρημα που ανέλαβε δεν είναι καθόλου εύκολο και ως άνθρωποι είναι φυσιολογικό να κάνουμε και λάθη. ¨Οποιος θέλει να επισημάνει ενδεχόμενα λάθη μπορεί να το κάνει στέλνοντας ένα mail στο σταθμό ή να ρθει και στην ίδια τη συνέλευση της Τετάρτης και να τα αναφέρει, άλλωστε η όλη συζήτηση για ενδεχόμενα λάθη όπως και η λήψη των αντίστοιχων αποφάσεων γίνεται μέσα στη συνέλευση.
« Last Edit: December 08, 2008, 07:16:59 am by electroSOK » Logged

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 65 Go Up Print
Jump to: