• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:26:51 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:26:51 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 113
Total: 160
Spyridon01101
Deviate
satsok
VaiosG
mpizos
apol
vastridam
leolam
Carot1456
soph553
kouf
Christina_R
Born_Confused
ELEF
tasos gourd
sassi
gkyrodi
jimalexoud
HlektrikhPatata
iliaskou
noys
vpoug
acolak
Δημητρης Αξιμιωτης
Yamal
chaniotism
andripappa
fpapat
thaliatsk
georgepana9
Thanasis_pap
Stathiss
georgy
ValKar
Maximos7
Elenit
nikos.a
maestros
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Η γωνιά του παιδιού > Quiz (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Αίνιγμα έξυπνο αλλά όχι άλυτο...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 26 Go Down Print
Author Topic: Αίνιγμα έξυπνο αλλά όχι άλυτο...  (Read 39397 times)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Αίνιγμα έξυπνο αλλά όχι άλυτο...
« Reply #90 on: January 09, 2006, 00:04:22 am »

1)
H μύγα κινείται χαλαρή με ταχύτητα 100κμ/ω όσο είναι στο τρένο (και ας αιωρείται στον αέρα) γιατί δεν υπάρχει κάτι να την σταματήσει. Προφανώς όταν το τρένο ξεκίνησε, η μύγα θα είχε την επιτάχυνση του τρένου (είτε πετώντας είτε στεκούμενη) μέχρι να φτάσει το τρένο στην ταχύτητα αυτή.

Τώρα αν υποθέσουμε ότι το τρένο είναι εννιαίο βαγόνι και μπορεί να προχωράει χωρίς να βγαίνει στον ανοιχτό αέρα που οι αντιστάσεις θα είναι μεγάλες, δεν θα έχει πρόβλημα να αναπτύξει ταχύτητα 101χμ/ω και να φτάσει με το πάσο της στη μηχανή.

Ο περιορίσμος σου περί σχετικών ταχυτήτων είναι απαράδεκτος θεωρώ.

2) Αυτό το πρόβλημα μου θυμίζει τον σουπερμαν. Η Λόις πέφτει και ο Σούπερμαν την πιάνει στον αέρα και την σώζει. Αυτό σίγουρα θα προκαλούσε πολλά προβλήματα στην Λόις αν ο Σούπερμαν δεν την πιάσει έχοντας και αυτός μια μεγάλη ταχύτητα προς τα κάτω που θα την περιορίσει σιγά σιγά.

Στην λύση τώρα. Αν θεωρήσουμε ότι ο άνθρωπος μπορέσει να πατήσει στο έδαφος μια στιγμή πριν πέσει το ασανσέρ θα πρέπει να επιβραδυνει την πτώση του τόσο γρήγορα, που πρώτο δεν έχει την δύναμη να το κάνει, και δεύτερον η δύναμη αυτή θα συνέθλιβούν τα πόδια του τουλάχιστον.

Έχεις κάτι διαφορετικό ως απάντηση ή ρωτούσες τσαρλατάνους;

byeeee
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #91 on: January 09, 2006, 01:50:29 am »

Αλέξη αυτό που λες με τον αέρα με προβληματίζει!!! Είναι όμως βάσιμο να υποστηρίξουμε ότι τα μόρια του αέρα μέσα στο τρένο έχουν την ταχύτητα του τρένου;
Μου φαίνεται λάθος γιατί πρόκειται για αέρια, των οποίων η κίνηση ως γνωστόν είναι διαρκής και εντελώς άτακτη. Δεν νομίζω πως ο αέρας θα μπορούσε να ωθήσει την μύγα με τον ίδιο τρόπο που θα έκανε και το πίσω τζάμι....τι λες;;; Νομίζω πως ο αέρας δεν επηρεάζει καν το όλο σκηνικό...

Smiley

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
dictator23
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fat Bullshido oops... Aikido Mastah...

View Profile
« Reply #92 on: January 09, 2006, 02:19:17 am »

Νομιζω καταλαβα τι μπερδευει το φιλο μας που εκανε την ερωτηση.Σου λεει ο ανθρωπος αν ανεβω πανω στο τρενο που παει με 200κμ/ω βλεπω τη
 μυγα να πεταει κανονικα οπως και οταν περπαταω εξω.Αρα σαν παρατηρητης εκτος τρενου μπορω να πω η μυγα τρεχει με 200κμ/ω + τα δικα της κμ/ω οποτε μιλαμε για τρελομυγα.Αν η μυγα αιωρειται οταν ξεκινα το τρενο και ας πουμε ξεκινανε μαζι(ιδια χρονικη στιγμη) να κινουνται προς την ιδια κατευθυνση τοτε σιγουρα το τρενο θα ειναι πιο γρηγορο μετα απο λιγο και η μυγα κολλαει στο τζαμι πισω.Προφανως θα κατσει στο τζαμι η μυγα(η καπου αλλου Tongue) σε αυτη την περιπτωση και θα επιταχυνθει επειδη απλα ακουμπα στο τρενο ως επιβατης μεχρι τα 200κμ/ω.Αφου η ταχυτητα γινει σταθερη η τελοσπαντων δεν εχει μεγαλη διακυμανση η μυγα κινειται απλα και ωραια μεσα στο τρενο οπως και οταν δεν ειναι επιβατης.Με τη λογικη δλδ της απολυτης ταχυτητας μπορεις να πεις και ενας επιβατης που περπατα στο ιδιο τρενο τον βλεπει ενας τριτος εκτος τρενου να παει με 205κμ/ω.Το συστημα αναφορας παντα μετραει.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Απ: Αίνιγμα έξυπνο αλλά όχι άλυτο...
« Reply #93 on: January 09, 2006, 16:09:37 pm »

Λοιπόν, θα ξαναεξηγήσω τι εννοώ. Καταρχήν να πω ότι αυτό που είπα ισχύει στην περίπτωση σταθερής ταχύτητας του τρένου (αδρανειακό σύστημα): η μύγα κινείται με την ταχύτητα του τρένου, όπως ακριβώς και τα μέσα στο τρένο περικλειόμενα μόρια αέρα. Το ότι ο αέρας δεν είναι στερεό δεν επηρεάζει την κατάσταση και φυσικά τα μόρια του έχουν και την τυχαία τους κίνηση προς όλες της κατευθύνσεις, αλλά με μια επιπλέον συνιστώσα ταχύτητας (ο παραλληλισμός είναι ίδιος με τα ηλεκτρόνια που ρέουν σε έναν αγωγό όταν υπάρχει διαφορά δυναμικού, με μια ταχύτητα ολίσθησης, ενώ παράλληλα έχουν και την ταχύτητα της τυχαίας - μεταξύ συγκρούσεων με άλλα σώματα - κίνησης). Ελπίζω να έγινα σαφής.
Όταν ξεκινάει το τρένο και επιταχύνει, τότε το σύστημα δεν είναι αδρανειακό και (θέλω να πιστεύω ότι) όντως η μύγα τείνει να κολλήσει στο πίσω τζάμι (εκτός κι αν ήδη έχει ακουμπήσει τα κολλητικά ποδαράκια της σε κάποιο πλαϊνό τζάμι ή σε κανένα κάθισμα).
Άλλες ιδέες? Smiley Tongue
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #94 on: January 09, 2006, 16:23:47 pm »

Χμμ κατάλαβα τι εννοείς τώρα Αλέξη...

Από όσες φορές έχω ταξιδέψει με τρένο πάντως δεν μπορώ να θυμιθώ καμιά μύγα...Tongue Tongue Tongue

Κακούργα ύπαρξις!
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #95 on: January 09, 2006, 16:49:44 pm »

Quote from: Verminoz on January 09, 2006, 16:23:47 pm
Χμμ κατάλαβα τι εννοείς τώρα Αλέξη...

Από όσες φορές έχω ταξιδέψει με τρένο πάντως δεν μπορώ να θυμιθώ καμιά μύγα...Tongue Tongue Tongue
Κι εγώ ρε γμτ... λες τελικά να εξαϋλώνονται από την συντριπτική πίεση που τους ασκείται λόγω της βίαιης επιτάχυνσης του καρβουνιάρη?  Tongue Tongue
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #96 on: January 09, 2006, 16:59:55 pm »

Αχαχαχαχα! Ναι ειδικά για τον καρβουνιάρη σε διαβεβαιώ, οι μύγες και τα λοιπά έντομα και ζουζούνια εξαϋλώνονται. Που να αντέξουν σε τέτοιες ταχύτητες;;;

Επιστημονική εξήγηση: Φεύγουν κατατρομαγμένα από το πρώτο ανοιχτό παράθυρο που βρίσκουν και πάνε στον προορισμό τους πετώντας ή περπατώντας (για τα μη ιπτάμενα), δηλαδή πιο γρήγορα από τον καρβουνιάρη Tongue Tongue Tongue

Κακούργα ύπαρξις!
TT_PTOLEMAIDA
Guest
« Reply #97 on: January 09, 2006, 20:15:30 pm »

Quote from: !!DUO!! on January 08, 2006, 17:57:28 pm
Και μην μου πείτε ότι εξαρτάται από συστήματα αναφοράς και τέτοιες μπούρδες γιατί όλοι τα ίδια λένε.
Η λύση στο πρόβλημα με τις ταχύτητες είναι το ίδιο το σύστημα αναφοράς. DUO κάνεις λάθος όταν λες πως δεν θες να ακούς για συστήματα αναφοράς, αφού σε αυτά βρίσκεται η λύση του προβλήματος.
Για να πεις ότι ένα σώμα κινείται, πρέπει να ορίσεις ως προς ποιον παρατηρητή. Τα πάντα κινούνται μέσα στο σύμπαν, ο ίδιος ο Ήλιος κινείται όπως και ο ίδιος ο Γαλαξίας μας, όπως και όλοι οι γαλαξίες απομακρύνονται από όλους—όπως ακριβώς οι σταφίδες που απομακρύνονται η μία από την άλλη μέσα σένα σταφιδόψωμο καθώς αυτό φουσκώνει όταν ψήνεται. Ακίνητο σώμα δεν υπάρχει πρακτικά, αλλά μαθηματικά ορίζουμε ακίνητο εκείνο το σώμα που δεν κινείται ως προς τους πιο μακρινούς γαλαξίες.

Στο πρόβλημα μας με την μύγα, ας θεωρήσουμε και έναν άνθρωπο που κάθεται στο κάθισμα και απολαμβάνει τι ταξίδι του. Τότε τρένο, άνθρωπος και μύγα αποτελούν ένα αδρανειακό σύστημα.  Ως προς το κάθισμα(δηλαδή το τρένο), ο άνθρωπος δεν κινείται, αλλά βλέπει δίπλα του την μύγα να κινείται με 2Km/h (ας πούμε προς την φορά κίνησης της αμαξοστοιχίας). Ως προς την γή, το αδρανειακό σύστημα κινείται με την ταχύτητα του τρένου (πχ λέω εγώ 300Km/h) και άρα και η μύγα κινείται με 302 Km/h ως προς την γη με τον ίδιο τρόπο που το τρένο κινείται με ταχύτητα (108000+300=108300)Km/h (εκείνη την στιγμή) ως προς παρατηρητή που βρίσκεται στον Ήλιο. Τώρα ας υποθέσουμε ότι το τρένο συγκρούεται πάνω σε τοίχο που βρίσκεται στην γη φυσικά!
Οι αδρανειακοι παρατηρητές αισθάνονται τις μη αδρανειακές δυνάμεις. Οι μη αδρανειακές δυνάμεις έχουν σαν σημείο αναφοράς την γη, αφού ασκούνται από τον τοίχο και είναι αυτές που θα κάνουν κάθισμα, άνθρωπο και μύγα να κολλήσουν στο μπροστινό ‘τζάμι’ του τρένου ή ταυτόχρονα θα κάνουν το μπροστινό τζάμι του τρένου να έρθει με ταχύτητα 300Km/h πάνω τους. Αν και ο τοίχος έτρεχε με 300Km/h τότε θα ήταν αδρανειακός παρατηρητής(ως προς το αδρανειακό σύστημα μας) και αυτός και άρα δεν θα τον αισθάνονταν οι άλλοι 3 (κάθισμα-άνθρωπος και μύγα).
(Πάντως μέχρι ποια ταχύτητα μπορεί να φτάσει η μύγα δεν ξέρω, αλλά μια φορά οδηγούσα το μηχανάκι και δίπλα σε μένα πετούσε μια μέλισσα με ταχύτητα 50Km/h). Η μυγοσκοτώστρα σκοτώνει την μύγα επειδή την αναγκάζει να επιταχύνει από τα 0Km/h στα 300Κm/h μέσα σε ελάχιστα nsec!!
Μέσα στο τρένο όμως αυτή η επιτάχυνση (πχ του πίσω τζαμιού) είναι ανεπαίσθητη (όπως και για τους ανθρώπους) και άρα η μύγα ζει και μας ενοχλεί στο ταξίδι….

Όσο για το ασανσέρ η απάντηση σχεδόν δόθηκε και βρίσκεται στις συνθήκες έλλειψης βαρύτητας. Όπως συμβαίνει στους διαστημικούς σταθμούς που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την γη(ε, που άλλού θα βρίσκονται αν και νομίζω ένας είναι), η φυγόκεντρος δύναμη εξισώνεται με την δύναμη της βαρύτητας με αποτέλεσμα το δάπεδο να μην ασκεί καμία απολύτως αντίδραση στους αστροναύτες. Ο όρος ‘μηδενική βαρύτητα’ κοινώς zero-G είναι λάθος, αφού δεν υπάρχει σημείο στο σύμπαν που να μην υπάρχει βαρύτητα. Απλώς ‘φαίνεται’ πως δεν υπάρχει βαρύτητα.
Έτσι και στο ασανσέρ: Αν κοπεί το σχοινί, τότε ασανσέρ και άνθρωπος θα κάνουν ελεύθερη πτώση και ένα χιλιοστό πριν το έδαφος η ταχύτητα τους θα είναι ρίζα (2*g*h ), όπου h το ύψος. Αν πας πχ ένα μέτρο πριν την σύγκρουση με το έδαφος να πηδήξεις, ακόμα και αν εφάπτονται τα πόδια σου με το πάτωμα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δώσεις μια ώθηση στο ασανσέρ καθώς θα πέφτετε, αφού το πάτωμα του ασανσέρ δεν έχει αντίδραση (συνθήκη έλλειψης βαρύτητας), με αποτέλεσμα να σου έρθει στο κεφάλι το ταβάνι του ασανσέρ χωρίς εσύ να έχεις καταφέρει τίποτε! Αυτό δεν είναι τόσο άσχημο, όσο το ότι αν υποθέσουμε πως άνθρωπος και ασανσέρ αποτελούν αδρανειακό σύστημα (αφού ένα χιλιοστό πριν την σύσκρουση έχουν την ίδια ταχύτητα πχ u=ρίζα(2*36*15)=32Km/h , όπου 15m το ύψος από τον 5ο όροφο θεωρώντας  3m ύψος για κάθε όροφο και g=10m/sec=36Km/h θα αισθανθούν την μη αδρανειακή δύναμη της όμορφης γης και θα υποστούν τις συνέπειες...

Αυτά. Και τώρα ας αφήσουμε το γυμνάσιο….έλεος
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #98 on: January 10, 2006, 00:19:52 am »

Έχω δει κουνούπι... αλλά το είδα όταν το τρένο ήταν σταματημένο... στη συνέχεια έλιωσε... αλλά από το χέρι μου.

Μερικά φαινόμενα είναι τόσο μα τόσο παράξενα.

byeeee
Megawatt
Guest
« Reply #99 on: September 13, 2006, 14:44:52 pm »

1)Πέθαναν χωρίς ποτέ να γεννηθούν. Για ποιούς πρόκειται??????? ΟΕΟ??

2)Όταν του γελάς, σου γελάει, όταν του μιλάς δε σου μιλάει.Τί είναι?

3)Στην τρύπα μου μέσα μπαίνω, μα πάλι έξω μένω. Για τί πρόκειται? (και μην πάει το μυλό σας στο πονηρό!  Shocked )

4)Τα νιάτα μου είναι πράσινα, μαύρα τα γηρατειά μου, τροφή είναι τα δάκρυά μου. ΄Τί είναι ?

Όποιος τα βρει κερδίζει ένα MCM μην το ξεχνάτε... (ΜCM=Most Clever Member)   Tongue
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #100 on: September 13, 2006, 15:17:58 pm »

Quote from: Megawatt (ptolemaida.gr) on September 13, 2006, 14:44:52 pm
Για τους όρους της καθαρεύουσας;
2)Όταν του γελάς, σου γελάει, όταν του μιλάς δε σου μιλάει.Τί είναι?
O καθρέπτης Tongue
3)Στην τρύπα μου μέσα μπαίνω, μα πάλι έξω μένω. Για τί πρόκειται? (και μην πάει το μυλό σας στο πονηρό!  Shocked )
Η κλωστή και η βελόνα;
4)Τα νιάτα μου είναι πράσινα, μαύρα τα γηρατειά μου, τροφή είναι τα δάκρυά μου. ΄Τί είναι ?
To μαστιχόδεντρο

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Nessa
Guest
Απ: Re: Αίνιγμα έξυπνο αλλά όχι άλυτο...
« Reply #101 on: September 13, 2006, 15:30:43 pm »

Για τον Αδάμ και την Εύα...
(Stalin)^2
Guest
« Reply #102 on: September 13, 2006, 15:32:46 pm »

Ο Αδάμ ακόμα ΖΕΙ!
Η Εύα απλώς είναι γυναίκα!
Megawatt
Guest
« Reply #103 on: September 13, 2006, 15:35:39 pm »

Το (1) το βρήκε η Νέσσα και το (2) ο Κύβος. Για το 3 και το 4 γκάνγκ-γκάνγκ!!!! ..λάθος. ΄Κύβε το 3 και το 4 τα πλησίασες πάρα πολύ, αλλά δεν είναι αυτά... Sad
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #104 on: September 13, 2006, 22:09:57 pm »

και ξέρεις ε..

το 3 αποδεικνύεται η κλωστή και το βελόνι, ενώ το 4 αποδεικνύεται το πεύκο.

Οι όροι της καθαρεύουσας σαφώς και γεννήθηκαν... ενώ στα μυαλά κάποιων (χάιλ) δεν έχουν πεθάνει ακόμα...

-----------

ρε μέγκαβαττ... μια χαρά τόπικ ήταν, μας ξενέρωσε ο ντούο με τα κολπάκια του που δούλευε τους καθηγητές του, και τώρα ω τι ξεπεσμός! το ρίξαμε στα αινίγματα.

Αίνισμα από τον Αρκά:

Χιλιότρυπο λαγήνι μα σταλιά νερό δεν χύνει. (η ορθογραφία στην λέξη λαγήνι είναι random)

όποιος θυμηθεί την στιχομυθία που έπεσε το αίνιγμα παίρνε δύο αγαλματάκια
(μουάχαχααχ που τα θυμήθηκα τα αγαλματάκια ο στενοζωνικός...)

byeeee
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 26 Go Up Print
Jump to: