• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:41:33 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:41:33 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 59
Guests: 142
Total: 201
msandr
mpaltzak
AristeidisM
evrinasto
Mr Watson
miltan8
stavros0201
petrtheo
ggalamat
Katarameno
ThanosKoutsoump
chriskazakos
tzortzis
plapas
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
jh13
Jordann
tmpadasn
kmarkad
sterxz
Apaugasma
christina02
PANKRAV
anastas1a
ppapadoe
mimaki
kouf
τσακαλι
Raphael
leorizos
Born_Confused
xanthosp
ANDVRONTZOS
okanpala
gntitsios
engineer2030
bougatsa
Pakapis5
George15
nick_slendy
giorgosm05
mixkats
alexanton
dioannidi
kkotsopo
maestros
Eleniiii
dimitire
anna.ts
Thanasis_pap
Δημητρης Αξιμιωτης
george14
mmikelo
Nikospneumatikos
donnis
iliaskou
stefanos hios
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Παρατάξεις, Αγωνιστικότητα, Καθοδήγηση με αφορμ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Παρατάξεις, Αγωνιστικότητα, Καθοδήγηση με αφορμ  (Read 12601 times)
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Παρατάξεις, Αγωνιστικότητα, Καθοδήγηση με αφορμή την ΓΣ 9/10
« Reply #45 on: October 10, 2008, 14:10:19 pm »

οκ,αν το προβλημα ειναι η γλωσσα μου και καποιος θελει να μεινει εκει θα μιλαω εκλεπτυσμενα...

Αμφισβητω τη διαδικασια για τους λογους που προανεφερα,ομορφα διατυπομενους.

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #46 on: October 10, 2008, 14:11:53 pm »

Quote from: icedheart on October 10, 2008, 14:10:19 pm
οκ,αν το προβλημα ειναι η γλωσσα μου και καποιος θελει να μεινει εκει θα μιλαω εκλεπτυσμενα...

Αμφισβητω τη διαδικασια για τους λογους που προανεφερα,ομορφα διατυπομενους.

καλά μην ψάχνεις
από εύθικτους που θεωρούν την πλειοψηφ'ια των γύρω τους κατώτερους από αυτούς γεμίσαμε

καλύτερα να μιλάς άσχημα παρά να υποτιμάς την ποιότητα του ανθρώπου που στέκεται δίπλα σου
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #47 on: October 10, 2008, 14:21:24 pm »

προς Θεου δε θελω να υποτιμησω και να θιξω κανεναν σε προσωπικο επιπεδο!

Το μονο που σιχαινομαι ειναι τα κομματα και οι μεθοδοι που λειτουργουν και ειδικα το οτι εχουν εισβαλλει στα πανεπηστημια και μας σερνουν.

ο τροπος δρασης τους μου θυμιζει πολεμο συμμοριων παρα δημοκρατια.

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #48 on: October 10, 2008, 14:28:15 pm »

Quote from: Sand on October 10, 2008, 14:08:04 pm
Quote from: Karaμazoβ on October 10, 2008, 13:47:02 pm
Οι πλούσιοι ("αποστάτες της ταξης τους"  Tongue ) επειδη δεν εχουν βιοποριστικά προβλήματα (στεγη, διαβιωση, κτλ), μπορει να εχουν αλλες προτεραιότητες και αυτό εχει συμβει πολλες φορες(πριγκιπας Κροποτκιν κτλ)...

Ο Κροπότκιν όμως απαρνήθηκε τα προνόμια της τάξης του. Δεν μπορούμε να λογοδοτούμε για τους συγγενείς μας.

Δεν λεω να λογοδοτούμε για τους συγγενείς μας. Ειναι παραλογο αλλα και κάφρικο να το ισχυρίζεται κανείς.
Λεω οτι ασυνείδητα ο πλούσιος συνηθως δεν κινδυνευει να χασει τα βασικα, και ετσι μπορεί να σκεφτεται πιο άνετα "μη ρεαλιστικα" εναντια στην ταξη του.

Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #49 on: October 10, 2008, 14:29:36 pm »

icedheart
αμφισβητω την αξια των λογων που παρεθεσες και τους θεωρω κουτσομπολιο.
το ειδος εκφρασης που επιλεγεις δε με ενδιαφερει.

ριχνεις κατηγοριες νομημοτητας και σου λεω οτι κατοπιν εορτης δεν εχει καποιο νοημα.

λες για τους συμφοιτητες σου οτι επαναλαμβανονται αλλα δε βλεπω να κριτικαρεις αυτα που λενε.

και νομιζω οτι η αποψη  ψηφιζουμε μεχρι να βγει αυτο που θελω μια μαλακια.

για τα κομματα, δες λιγο τι γραφω παραπισω με τον ectora, μη τα γραφω ξανα.

Vive le son
D'l'explosion!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #50 on: October 10, 2008, 14:29:46 pm »

Quote from: icedheart on October 10, 2008, 14:21:24 pm
προς Θεου δε θελω να υποτιμησω και να θιξω κανεναν σε προσωπικο επιπεδο!

δεν το είπα για σένα
shuffle
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #51 on: October 10, 2008, 14:32:41 pm »

Τοσα χρονια στη σχολη ακομα απορω με τη κατασταση στη συνελευσεις. Για ενα ζητημα που με αφορα και εχω διαμορφωσει τη δικη μου αποψη ας μου καποιος καλος ανθρωπος γιατι θα πρεπει να ακουω επι 6 ωρες μια αρμαδα παραταξιακων επι το πλειστον συμφοιτητων μου να αλληλοκατηγορουνται για τις παραταξεις τους.

Χωρις να ανοικω σε καμια, οπως οι περισσοτεροι υποθετω, θα ακουω δηλωσεις του στυλ
-Που εισουν συναδερφε στις προηγουμενες συνελευσεις. Οπου θελει ηταν τι σε νοιαζει εσενα και μενα .....
-Τι εκανε η παραταξη σου τοτε? -Θα κανανε κανα παρτυ,Παλι τι με νοιαζει

και συνεχιιιιιιιζονται απο ολες τις παραταξεις....

Στο τελος βεβαια μενουν αυτοι που
α) Ειναι παραταξιακοι οποτε για τους λογους τους δε πα να κατεβει και προταση να μας δωσουν αυξηση 500% κονδιλιων παλι την παραταξη τους θα υποστηριξουν
β)οποιοι αξιεπαινοι ειχαν την υπομονη να τους ακουσουν .....

Και αν εγω ειχα υποχρεωσεις σε αυτες τις 6 ωρες big deal κακο του κεφαλιου μου

Θα τον πω τον καημο μου.
 Θελω να ψηφιζω σε λογικο χρονο και οχι μετα απο 6 ωρες. Και στην αρχη αν γινεται.

Και μη μου πει κανεις διαδιακασιες, να κατεβασω πλαισιο κτλ γιατι κουτοχορτο δε τρωμε.  Εχουμε κανει το πανεπιστημιο πολιτικο βημα για τα κοματα , Ελεος

Χεζε ψηλα κι' αγναντευε...
ectoras
Guest
« Reply #52 on: October 10, 2008, 14:39:41 pm »

Quote from: Social_waste on October 10, 2008, 13:13:27 pm
Quote from: ectoras on October 10, 2008, 10:38:45 am
Τα συμφέροντα των φοιτητών είναι ίδια για όλους τους φοιτητές, ανεξάρτητα ιδεολογίας, και οι παρατάξες εδω περισσεύουν.
τα συμφεροντα των φοιτητων εξαρτονται απο την πολιτικη αντιληψη τους. παραδειγμα αν ειμαι ναζι
θεωρω οτι ειναι προς τα συμφεροντα μου να εξολοθρευσουμε τους εβραιους(στη σχολη και αλλου).

Και στο κάτω  κάτω δεν θα μουν αντίθετος ούτε με αυτά εαν δεν είσασταν παπαγαλάκια και δεν ακολοθουσατε ακριβώς την γραμμή του γραφείου απο πάνω. Γιατι τα ξερουμε όλα δεν είμαστε χαζοί. Οι άβουλοι είναι λοιπόν κάποιοι άλλοι που ακολουθουν μια παραταξη σε ότι και εάν κανει επειδή απλά τους το διατάζουν.
ελπιζω οτι το δευτερο ληθυντικο να σου ξεφυγε.
απο κει και πεαρ το γεγονος οτι καποιοι συμφοιτητες σου επιλεγουν να ακολουθουν μια γραμμη
η μια αποψη με τον οποιο τροπο σου επιτρεπει προφανως να ασκεις ακομα και την πιο σκληρη κριτικη.
το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι σκοπιμο να αμφισβιτεις τις προθεσεις τους.

για τα ξενα πανεπιστημια, ενδεικτικα και μετα απο συντομη ερευνα(ουτε εγω ηξερα ακριβως) σε παραπεμπω εδω:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Yale_University_student_organizations#Political_organizations

1ον το πρώτο παράδειγμα το θεωρώ άστοχο. δεν κατάλαβες ακόμα το εξής: γιατί να μπλέκεις το οτι είσαι φοιτητής με τις πολιτικές σου πεποιθήσεις? . Έκει είμαστε όλοι φοιτητές μέσα στη γσ. αυτή είναι η ιδιότητά μας, όχι με την ιδιότητα τι ψηφίζουμε.

2ον το δεύτερο πληθυντικό πάει εκεί σε αυτούς που το κάνουν. δεν ξέρω ποιος είσαι και δεν επιτιθεμαι ποτέ προσωπικά.
και το να συζητάμε να αλλάξουμε μια άθλια κατάσταση δεν είναι γκρίνια άλλα υγεία(το τελευταίο σε έναν που σχολίασε ότι γκρινίαζουμε γιατί προφάνως μπορεί να του αρέσει η κατάσταση στη γσ).

Τέλος στη σχολή είμαστε περίπου 2000 μέλη. Πόσοι έρχονται στις συνελεύσεις? Να σας πω γυρω στα 400 - 500 ίδια άτομα όλο το χρόνο.Έαν αυτό είναι δημοκρατία, δλδ να δημιουργούμε συνθήκες που να δίωχνουμε τους φοιτητές από τη γσ έτσι ώστε να είμαστε πλειοψηφία μέσα στο αμφιθέατρο, τότε μπράβο. Εδώ αξίζει η λέξη τρομοκρατία και φασισμός. Δεν πάει προσωπικά σε κάποιον αλλά σε όλους που δημιουργούν αυτό το κλίμα.
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #53 on: October 10, 2008, 14:44:36 pm »

Quote from: icedheart on October 10, 2008, 13:50:34 pm
Το οτι η συνελευση κρατησε τοση ωρα,πιστευω οτι αποθαρρυνε πολλους να ψηφισουν. Καθε πικραμενος ελεγε το μακρυ του και το κοντο του και στο finale η διαδικασια κρατησε οσο κρατησε,ασε που πολλακις επαναληφθηκαν οι ιδιες αποψεις...
Ο κάθε πικραμένος είναι και συνάδελφος σου και έχει κάθε δικαίωμα να λέει την άποψη του.Αν εγώ σε ρωτάω "πόσο κάνει 1+1" και εσύ μου απαντάς ότι στο σουβλάκι θέλεις τζατζίκι θα σε ρωτήσω την ίδια ερώτηση 20 φορές αν το κρίνω σκόπιμο.Η δημοκρατία δεν είναι για φλώρους που έμαθαν να παίζουν playstation σπίτι τους και δεν μπορούν να αντέξουν μια διαδικασία.Αν πιστεύεις ότι κάποιος ομιλητής(είτε με τοποθετήσεις είτε με ερωτήσεις) έχει κουράσει πολύ και λέει τα ίδια και τα ίδια τότε γιούχαρε τον και αν το κάνουν και άλλοι ο ομιλητής θα σταματήσει,δεν είναι χαζός....εξάλου έχει ξαναγίνει.Και για να προλάβω αυτούς που θα με πουν φασίστα έχω να πω ότι είναι στην κρίση του καθενός πότε ένας άνθρωπος λέει τα ίδια και τα ίδια.Όταν βγαίνει ο δαπίτης να μιλήσει,παρόλο που μου φαίνεται ότι ζει σε άλλον πλανήτη θα κάτσω να τον ακούσω.Αν βγάλει 10 ομιλητές να λένε τα ίδια θα αρχίσω να τον βρίζω,και γι'αυτόν τον λόγο παίζω συχνά ξύλο με κνιτες:Γιατί λένε τα ίδια και τα ίδια....

Τελικα πιστευω η αποφαση που παρθηκε δεν ηταν δημοκρατικη γιατι απλα οσοι εμειναν να ψηφισουν η ειχαν τεραστια υπομονη η ηταν υπερφανατισμενοι κοματοσκυλοι,που,δυστυχως,ευδοκιμουν στο περιβαλλον του πολυτεχνειου,και τελικα ψηφισε πολυ μικρο ποσοστο του συλλογου ενω οι περισσοτεροι περασαν απο 'κει...
Υπερφανατισμένα κομματόσκυλα υπάρχουν λίγα στην σχολή....Από κει και πέρα είναι άνθρωποι που νοιάζονται για το τι θα γίνει στο μέλλον....Εγώ είμαι "οργανωμένος" σε ένα σχήμα και κάθησα και τις 6 ώρες της συνέλευσης μέσα στην αίθουσα,και μίλησα σαν ομιλητής κιόλα....Λες να το κανα για να πάρω την καρέκλα στο κόμμα που δεν έχω?
,

Επισης αμφιβαλλω για το αν ολοι οσοι ψηφισαν ανηκαν στο συλλογο,αφου ειδα αρκετους γνωστους απο ακυρες σχολες και απ'οσο ξερω ψηφιζει εκει μεσα οποιος γουσταρει αφου δεν υπαρχει κανενας ελεγχος επ'αυτου!
Η διαδικασία είναι ανοιχτή ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ σε όλους,αλλά προς ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΟΝΟ στα μέλη του συλλόγου.Άρα αν είδες μέσα στην συνέλευση άγνωστο κόσμο λογικό είναι....Τώρα αν είδες κάποιον από άλλη σχολή να ψηφίζει ήταν ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ να το αναφέρεις στο προεδρείο.Αν δεν το έκανες δεν έχεις και δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι

Παντως,ολοι οσοι ρωτησα διαφονουν με την αποφαση...Τωρα πως γινεται να μας αντιπροσωπευει..;
Και εγώ ξέρω 2 αλβανούς και 3 μαύρους που κλέβουν....Άρα όλοι οι αλβανοί και όλοι οι μαύροι είναι κλέφτες...Ωραία συλλογιστική....

Όποιος προβληματίζεται πάνω σε ένα ζήτημα της ΓΣ έρχεται,ακούει τις διάφορες απόψεις που υπάρχουν πάνω στο ζήτημα και μετά αποφασίζει ποια είναι πιο "σωστή" σύμφωνα με την δικιά του γνώμη.Οτιδήποτε λιγότερο είναι τουλάχιστον προβληματικό....

Αν εσύ και ο κάθε συνάδελφος διαφωνούσαν με την απόφαση της χτεσινής ΓΣ να καθόντουσαν να άκουγαν τις απόψεις και μετά να ψήφιζαν ότι πλαίσιο νόμιζαν ότι τους αντιπροσωπεύει....

Αλλά είπαμε,η δημοκρατία θέλει και θυσίες....Δεν είναι σαν το Playstation....

Νομιζω οτι καλο θα ηταν να ξαναδοκιμασουμε...

Δε γινεται απλα να διαβασει καθενας τη θεση του και να ψηφιζουμε η κατι τετοιο;
ΟΛΟΙ ομως!!
Για να "ξαναδοκιμάσουμε" πρέπει να μαζευτούν καμπόσες υπογραφές(κάπου ανάμεσα στις 150 και 200) και έτσι το ΔΣ αναγκάζεται να καλέσει ΓΣ....

Όσο για το αν μπορεί ο καθένας να διαβάζει τη θέση των παρατάξεων-σχημάτων-ανένταχτων και μετά να αποφασίζει το έχω σχολιάσει λίγο πιο πάνω....Ο πολιτικός διάλογος είναι ΚΥΡΙΟ μέρος της δημοκρατίας....Αν εγώ γράψω πως με τον νέο νόμο θα μπορούμε να παίρνουμε βιβλία αξίας 3000 ευρώ και μια porche δώρο(δλδ ένα μεγάλο ψέμα) πως θα μπορέσει οποιοςδήποτε άλλος να μου πει:"Κάτσε ρε μαλάκα,τι παπαριές λες τώρα??"....Και εσύ που διαβάζεις το κείμενο μου θα με ψηφίσεις και θα περιμένεις έξω από την αντιπρωσοπία της porche να πάρεις την 911 σου....

Αναρωτιεμαι για το ποιος ειναι τελικα ο "φασιστας" της υποθεσης...
Αυτός που αμφισβητεί τις αμεσοδημοκρατικές συλλογικές αποφάσεις όταν δεν τον συμφέρουν....Γιατί αν ψηφίζαμε υπέρ της βιβλιοκάρτας δεν θα έκλαιγε κανείς εδώ μέσα.....(αν και ο φασίστας έχει πολλά άλλα γνωρίσματα)

Τέλος(για να μην ξεχνιώμαστε):

http://www.youtube.com/watch?v=jooXHk7BrHk

YARRRRRRRRRRRRRR
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #54 on: October 10, 2008, 14:49:59 pm »

Quote from: ectoras on October 10, 2008, 14:39:41 pm
1ον το πρώτο παράδειγμα το θεωρώ άστοχο. δεν κατάλαβες ακόμα το εξής: γιατί να μπλέκεις το οτι είσαι φοιτητής με τις πολιτικές σου πεποιθήσεις? . Έκει είμαστε όλοι φοιτητές μέσα στη γσ. αυτή είναι η ιδιότητά μας, όχι με την ιδιότητα τι ψηφίζουμε.

2ον το δεύτερο πληθυντικό πάει εκεί σε αυτούς που το κάνουν. δεν ξέρω ποιος είσαι και δεν επιτιθεμαι ποτέ προσωπικά.
και το να συζητάμε να αλλάξουμε μια άθλια κατάσταση δεν είναι γκρίνια άλλα υγεία(το τελευταίο σε έναν που σχολίασε ότι γκρινίαζουμε γιατί προφάνως μπορεί να του αρέσει η κατάσταση στη γσ).

Τέλος στη σχολή είμαστε περίπου 2000 μέλη. Πόσοι έρχονται στις συνελεύσεις? Να σας πω γυρω στα 400 - 500 ίδια άτομα όλο το χρόνο.Έαν αυτό είναι δημοκρατία, δλδ να δημιουργούμε συνθήκες που να δίωχνουμε τους φοιτητές από τη γσ έτσι ώστε να είμαστε πλειοψηφία μέσα στο αμφιθέατρο, τότε μπράβο. Εδώ αξίζει η λέξη τρομοκρατία και φασισμός. Δεν πάει προσωπικά σε κάποιον αλλά σε όλους που δημιουργούν αυτό το κλίμα.
1ον δε το μπλεκω, μπλεκεται μονο του. γιατι ο τροπος που αντιλαμβανομαι το συμφερον μου που ειπες να διεκδικησω
πηγαζει απο την πολιτικη μου αντιληψη. προφανως αν ειμαι με τον καπιταλισμο μπορω να θεωρω το δημοσιο πανεπιστημιο βλαβερο. και αν ειμαι με τη χουντα να θεωρω καλο να λεμε προσευχη καθε μερα. και να μην εχει ασυλο.
δε μπορω να επιδιωξω το συμφερον μου παρεα με το δαπιτη στα περισσοτερα θεματα, γιατι αυτο που νομιζω οτι με συμφερει το θεωρει μαλακια και εκεινο που κρινει ως χρησιμο ειναι εξω απο τη λογικη μου.
2ον δεκτο.απλα η γραμμη αναμεσα στην κριτικη και τη γκρινια, μπορει να γινει δυσδιακριτη.

για το τελευταιο που λες , θα ηθελα να ξερω την αποψη σου πανω στην εξης νοοτροπια:
"ενταξει στις συνελευσεις αποφασιζονται θεματα που αφορουν τη ζωη μου αλλα ειναι κουρασικες
 αρα ενταξει δεν πηγαινω"

Vive le son
D'l'explosion!
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #55 on: October 10, 2008, 14:54:22 pm »

Quote from: Social_waste on October 10, 2008, 14:49:59 pm
για το τελευταιο που λες , θα ηθελα να ξερω την αποψη σου πανω στην εξης νοοτροπια:
"ενταξει στις συνελευσεις αποφασιζονται θεματα που αφορουν τη ζωη μου αλλα ειναι κουρασικες
 αρα ενταξει δεν πηγαινω"

γενικως ξαναλεω σε οσους κλαιγονται εδω μεσα για την αποφαση της ΓΣ, ενω ελειπαν χωρις σοβαρό λογο, οτι ο,τι σπερνει θερίζεις.
Δεν πας στην ΓΣ, αποφασίζουν αλλοι για σενα, τελος. Μην παραπονιεσαι, εσυ τους εδωσες το πληρεξουσιο.

Για το ζητημα των βιβλιων θα έπρεπε να μη χωράγαμε στο Παναγιωτόπουλος οχι να ψηφίζανε 350 ατομα, και οι νοοτροπιες αποχης απο τη ΓΣ συμβαλλουν σε αυτο.

Quote from: Aurelius on October 10, 2008, 14:52:25 pm
Παντως, εγω δεν μπορω να πω οτι βλεπω πως συσχετιζεται η πτωση του νομου με τα βιβλια. Το να διαλεγεις απο λιστα ειναι για μενα θετικο. Το αρνητικο ειναι, οτι με ενα προεδρικο διαταγμα μπορουν να αλλαξουν τα παντα.

Αλλα παρολαυτα, δεν μπορω να καταλαβω, γιατι αν δεν παρετε βιβλια θα πεσει ο νομος. Αν στηριζεστε στην καλη τους της καρδια, οτι θα τους πιασουν οι τυψεις ή δεν θα μπορεσουν να αντεξουν το πολιτικο κοστος κανετε μεγαλο λαθος. Σε μια περιοδο οπου ολου πανε απο τα σκατα στις κουραδες(κατα το απο το κακο στο χειροτερο), κανεις δεν προκειται να ασχοληθει με τα βιβλια που δεν παιρνουν οι φοιτητες.

Νομιζω, πραγματικα το πιστευω, οτι ειναι τελειως χαζος ο τροπος με τον οποιο σπαταλουνται οι δυναμεις και φτανουν οι καταστασεις στα ακρα. Η αντιδραση θα επρεπε να υπαρχει στα σημεια αυτα τα οποια εχουν και σοβαρες επιπτωσεις.

Συμφωνώ απόλυτα. Τελικά μονο η οικονομια και η φτώχεια ριχνει κυβερνησεις. Ουτε τα Βατοπέδια ουτε τπτ.

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #56 on: October 10, 2008, 14:58:29 pm »

Quote from: Godhatesusall on October 10, 2008, 11:34:18 am
Στην Δημοκρατία για να εκφέρεις γνώμη πρέπει πρώτα να ακούσεις ΟΛΕΣ τις απόψεις και ΜΕΤΑ να αποφασίσεις.Ε,αυτές οι "όλες" γνώμες ακούγονται στην ΓΣ....Αν στηθεί μια κάλπη ξερά όπως στις εκλογές πρώτον μπορεί να ψηφίσει κόσμος που έχει παραπλανηθεί αισχρά για την κατάσταση(είτε από δεξιούς είτε από αριστερούς) ή στην τελική-τελική που δεν θα ξέρει την κατάσταση ή/και δεν έχει ακούσει όλες τις γνώμες....
3 απλοί κανόνες

1)ξεκινάμε τη ΓΣ στην προκαθορισμένη ώρα η οποία ανακοινώνεται ΕΠΙΣΗΜΑ. Όχι άλλοι 12 και άλλοι 1 που έλεγαν...
2)όλοι οι ομιλητές τοποθετούνται παρουσιάζοντας το πλαίσιό τους
3)ψηφίζουμε στο τέλος της ΓΣ ή ακόμα καλύτερα την ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα, με ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ σπουδών και καθολική μυστική ψηφοφορία. Φροντίζουμε πριν τη ψηφοφορία να μοιράζονται αντίτυπα ΟΛΩΝ των πλαισίων που κατέβηκαν στη ΓΣ

Περισσότερη δημοκρατία δεν μπορείς να έχεις. Αν ο άλλος δεν ήρθε να ακούσει τα πλαίσια και τους ομιλητές να απαντάνε στις ερωτήσεις κακό του κεφαλιού του.
Όλοι όμως θα έχουν ίσα δικαιώματα ψήφου. Παραταξιακοί, "ανεξάρτητοι", ασθενείς με χρόνιο άσθμα...

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

shuffle
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #57 on: October 10, 2008, 15:13:16 pm »

Στην Δημοκρατία για να εκφέρεις γνώμη πρέπει πρώτα να ακούσεις ΟΛΕΣ τις απόψεις και ΜΕΤΑ να αποφασίσεις.Ε,αυτές οι "όλες" γνώμες ακούγονται στην ΓΣ....Αν στηθεί μια κάλπη ξερά όπως στις εκλογές πρώτον μπορεί να ψηφίσει κόσμος που έχει παραπλανηθεί αισχρά για την κατάσταση(είτε από δεξιούς είτε από αριστερούς) ή στην τελική-τελική που δεν θα ξέρει την κατάσταση ή/και δεν έχει ακούσει όλες τις γνώμες....

Α δηλαδη μας λες οτι οι εκλογες δεν ειναι δημοκρατικη διαδικαδια και οτι ναι για ψηφισω πρεπει να περασω απο μια διαδικασια αξιολογισης της υπομονης μου με ολα αυτα που γραφτηκαν πιο πανω και αν κριθω αξιος.... εχω το δικαιωμα.
Και αυτο να μην τυχον παραπλανηθω ετσι? Γιατι μαλλον ειμαι βλακας και δε μπορω να κρινω

Χεζε ψηλα κι' αγναντευε...
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: October 10, 2008, 15:46:20 pm »

Quote from: shuffle on October 10, 2008, 15:13:16 pm

Α δηλαδη μας λες οτι οι εκλογες δεν ειναι δημοκρατικη διαδικαδια και οτι ναι για ψηφισω πρεπει να περασω απο μια διαδικασια αξιολογισης της υπομονης μου με ολα αυτα που γραφτηκαν πιο πανω και αν κριθω αξιος.... εχω το δικαιωμα.
Και αυτο να μην τυχον παραπλανηθω ετσι? Γιατι μαλλον ειμαι βλακας και δε μπορω να κρινω

Δεν είπα ότι είσαι βλάκας....Αλλά αν βγάλω εγώ ένα κείμενο που λέει ότι με την βιβλιοκάρτα θα παίρνεις 20 βιβλία στο κάθε μάθημα φυσιολογικό είναι να την θεωρήσεις πολύ καλή και να με ψηφίσεις.Αν η αλήθεια είναι όμως ότι θα παίρνεις λιγότερα βιβλία τι γίνεται???Δηλαδή τι γίνεται αν υπάρξει παραπληροφόρηση??Να μην μπορεί μια άλλη παράταξη/σχήμα/αναρχική οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων να κάνει παρέμβαση και να μου πει:"Όπα ρε φίλε,τι παπαριές λες,ο νέος νόμος γράφει 5 συγκεκριμένα πράματα"

YARRRRRRRRRRRRRR
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #59 on: October 10, 2008, 15:50:21 pm »

Οι εκλογες δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και το προτυπο της Δημοκρατιας.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Go Up Print
Jump to: