• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 15:17:52 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 15:17:52 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426710
Total Topics: 31711
Online Today: 224
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 155
Total: 224
Gstremp
John120196
giatieimaiedw
thanoswyd
Angelagfb
vaggelisx
orestispail51
EvanTsir
faidonchatz
Nicotre
soule
stmanzaf
JoHn!
gpr000
Dimikioup
Mr Z
nikosmonov
Tsompanotravolta
Adreas Seg
anon
nikitask
gntitsios
maria.r
parvanitid
thomasdt
ggougous
filippovna
georkala
Leou
karaths.d
vlasiosv
evgns
jm555
vaiatyr
plapas
konsntai
giannis g
soti
gdimove
ELEF
Sgt Pepper
Fraser
ThanosKoutsoump
bougatsa
Mr Watson
mzacharop
DLHERRO
Orfanidis Stelios
teosimeon
anrkos
tsaliki
Haralampos
Trelix
Rizotto
tasos_ntv
ariadnipm
MASV
fkacori
NickSpan
mimi4426
smantzaa
statiris
marnas
Soterd52
mailon
gsifnio
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα > Περί Υπολογιστών... > Hardware > Laptops, Notebooks, PDAs, Mobiles (Moderators: chatzikys, PolarBear) > Πληροφορίες για αγορά laptop.....
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Πληροφορίες για αγορά laptop.....  (Read 35188 times)
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Απ: Τι laptop να αγοράσω?
« Reply #30 on: April 04, 2006, 01:13:57 am »

Το θέμά είναι τι θέλεις. Αρκετές εταιρίες βγάζουν ελαφριά και με καλή αυτονομία.

Θα πάίζεις παιχνίδια; Θα τρέχεις βαριές εφαρμογές; Θα είναι το βασικό pc σου; Και εσυ τι ζητάς απο το φορητό σου! Θα τον κουβαλάς συχνά; Η θα κάθεται πάνω σε ένα γραφείο;

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
mitsos_84
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Με πόσο ειπατε οτι κόπηκα στο μάθημά σας;;;

View Profile
Απ: Τι laptop να αγοράσω?
« Reply #31 on: April 04, 2006, 02:08:47 am »

Λοιπον παιδια ακυρο.
Ξαναβρηκα αυτον που ειχα μπανησει εξ'αρχης αλλα μεχρι να τ'αποφασισω ειχε εξαντληθει στα λεφτα που εδινα.  Cheesy Grin Cheesy Grin Grin Grin Grin Grin
Παρτε να'χετε
http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_219&products_id=2533&osCsid=3e5793b8f9d8a9bd445f5b899874628f
τα αξιζει τα λεφτα του ή οχι??????????

Κοριτσάκι μη σε μέλλει,ο Μητσάρας είναι μέλι....
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Laptop "Φτιαξτο μονο σου" ή μαρκας
« Reply #32 on: September 27, 2006, 10:40:52 am »

Θετω αυτη την ερωτηση. Πως τα βλεπετε τα πραγματα; Καλυτερα να παρεις μια σιγουρη εταιρια ή καλυτερα χαρακτηριστικα απο laptop ελληνικης κατασκευης; Στην δευτερη περιπτωση θα έχεις καλυτερο συστημα.

Αν γνωριζετε και απο laptop καμια καλη προταση πειτε την....
« Last Edit: September 28, 2006, 12:40:12 pm by Aurelius » Logged

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
odys2008
Guest
Απ: Laptop "Φτιαξτο μονο σου" ή μαρκας
« Reply #33 on: September 27, 2006, 10:48:48 am »

Η άποψη μου είναι κάθετη σε αυτό το ζήτημα. Πάντα laptop μεγάλης εταιρίας για τους παρακάτω λόγους:
α) αξιοπιστία
β)ποιότηα κατασκευής(πχ πολύ λύτερη οθόνη, πληκτρολόγιο που δεν ζεματάει από την ζέστη του επεξεργαστή)
γ)service
BlackAr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Laptop "Φτιαξτο μονο σου" ή μαρκας
« Reply #34 on: September 27, 2006, 15:43:43 pm »

Θα συμφωνήσω με τον Odys σε όλα εκτός από το service. Εκανα το λάθος και είμαι δυστυχής κάτοχος ενός laptop turbo-x, το οποίο έχει χαλάσει 3-4 φορές σε 8 μήνες πάνω κάτω. Αλλά από service δεν έχω παράπονο: ότι καίγεται το αλλάζουν αμέσως!!σε δυο μέρες το έχεις πίσω..Βέβαια πολύ πιθανό να έχεις άλλο πρόβλημα σύντομα, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα..

οδος ελλήνων,
οδός εκείνων,
οδός..απόντων υπευθύνων..
aliakmwn
Guest
« Reply #35 on: September 27, 2006, 15:56:18 pm »

www.apple.com/macbook
elmaya
Guest
« Reply #36 on: September 27, 2006, 16:01:27 pm »

Αυτά ξέρω αυτά εμπιστεύομαι...σκυλιά.

• apple
  • ibm (όσο προλαβαίνετε)
  • sony vaio
  • toshiba

Υ.Γ.: Μακρυά από acer.

edit: όλα εκτός από sony έχουν επιτυχημένη πτώση από γραφείο, χωρίς γρατζουνιά...
« Last Edit: September 27, 2006, 16:04:50 pm by elmaya » Logged
madmetal
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: September 27, 2006, 16:13:42 pm »

Quote from: elmaya on September 27, 2006, 16:01:27 pm
Αυτά ξέρω αυτά εμπιστεύομαι...σκυλιά.

• apple
  • ibm (όσο προλαβαίνετε)
  • sony vaio
  • toshiba

Υ.Γ.: Μακρυά από acer.

edit: όλα εκτός από sony έχουν επιτυχημένη πτώση από γραφείο, χωρίς γρατζουνιά...

συμφωνω.. μακρια απο acer.. στα υπολοιπα ειναι αναλογα με προτιμησεις..
πχ τα vaio ειναι κορυφαια απο αυτονομια συνηθως..
apple ειναι μια κατηγορια μονα τους..
ibm και levono ειναι οκ.. και μαλιστα τα δευτερα συνεχιζουν τα ιδια μοντελα αρκετα φθηνοτερα..

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Kat
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #38 on: September 27, 2006, 19:32:26 pm »

Συμφωνώ γενικά με elmaya.

Προσωπικά συνιστώ ανεπιφύλακτα IBM. Ελπίζω τώρα που την πήρε η Lenovo να συνεχίσει έτσι. Σκυλί μαύρο-κυριολεκτικά. Χρήση 3 ετών φουλ, μ.ο. 12ωρο τη μέρα, με βαριά προγράμματα, δεν μου δημιούργησε πρόβλημα ποτέ. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Έχει πέσει πάνω του νερό, έχει πέσει κάτω από ποδήλατο εν κινήσει, έχει μείνει ανοιχτό μία μέρα σε κλειστό σακίδιο, έχει πέσει πάρα πολλές φορές κάτω από γραφείο (ξέρω, εξτρίμ καταστάσεις! Grin) και δεν έπαθε τίποτε. Δεν είναι fancy, αλλά είναι εξαιρετικά αξιόπιστο.

Επίσης, έχω δουλέψει και σε Toshiba. Επίσης πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αξιόπιστο και όμορφο, εξαιρετικά ηχεία. Προσωπικά δεν μου αρέσει η αίσθηση του πληκτρολογίου του, αλλά αυτά είναι γούστα-συνηθίζεις, άλλωστε.

Τα vaio και τα apple δεν τα έχω δουλέψει, έχω ακούσει όμως πολύ καλά λόγια-και είναι και πανέμορφα. Λίγο τσιμπημένα στην τιμή, βέβαια...

Θα σου σύστηνα να αποφύγεις acer και φτιάχ'το μόνος σου.

Τέλος, αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς πραγματικά ως φορητό, απόφυγε τις μεγάλες οθόνες και πρόσεξε το βάρος του. Είναι μεγάλος ο πειρασμός της μεγάλης οθόνης, αλλά θα μαρτυρήσεις αργότερα.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #39 on: September 27, 2006, 20:12:20 pm »

Οχι, θελω το πολυ 15αρα οθονη. Τα sony ειναι καλα αλλα αρκετα ακριβα. Απο hp ξερετε τιποτα;

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #40 on: September 27, 2006, 20:36:21 pm »

η δικιά μου γνώμη και εμπειρία είναι ότι πρέπει να κρατηθείς μακριά από "φτιάξ' το μόνος σου λύσεις"....

συνήθως τα φμσ notebooks αντιμετωπίζουν...κρυφά προβλήματα...ακόμα κι αν οι προδιαγραφές τους είναι αξιόλογες....κι εδώ πάμε στη ποιότητα κατασκευής....η sony άμα δεν φτιάξει καλό pc διακινδυνεύει το μερίδιό της στην αγορά....τα multirama ή το πλαίσιο..δεδομένου ότι απευθείνονται κυρίως σε μεσσαίων απαιτήσεων χρήστες...δεν έχουν να χάσουν τίποτα από ...λεπτομέρειες....

οι λεπτομέρειες όμως κανουν μεγάλη διαφορά...

η πιο συνήθεις λεπτομέρεια...είναι της θερμότητας...και συνήθως τα turbo-x πραγματικά καίνε...άλλη είναι ο θόρυβος του δίσκου....άλλη είναι ο θόρυβος του cd...πολυ μεγάλη διαφορά επίσης έχει η ποιότητα (όχι σε τεχνικά χαρακτηριστικά) της οθόνης...

ποιος δεν είδε μια οθόνη ενός sony vaio και δεν έμεινε μαλάκας;

αυτά σαν γενικά σχόλια προσθετικά στα όσα ειπώθηκαν...

ixic_

βαθειά...
odys2008
Guest
« Reply #41 on: September 27, 2006, 21:00:40 pm »

Quote from: xristoforos_ on September 27, 2006, 20:36:21 pm
ποιος δεν είδε μια οθόνη ενός sony vaio και δεν έμεινε μαλάκας;
Συμφωνώ απόλυτα
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #42 on: September 27, 2006, 21:59:18 pm »

και τώρα θα σου καταθέσω τη δική μου εμπειρία...

εδώ και τρεις μήνες είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός ΙΒΜ Τhinkpad T43....(2668-F7G - κατασκευασμένο από τη Lenovo - όχι lenovo notebook) σύνθεση...

P M 760(2GHz), 1024MB RAM, 80GB 5400rpm HDD, 15in 1400x1050 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R Multi-Burner, Intel 802.11abg wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, Secure Chip, Fingerprint Reader, 6c Li-Ion

η φράση σκυλί μαύρο....ωχριά μπροστά του....

-δουλεύει ακαταπαύστα και απροβλημάτισμα για ώρες (ο υπολογιστής μου δεν κλεινει παρα μόνο όταν κοιμάμαι, και πάλι καμιά φορά τον αφήνω ανοιχτό - κοιμάμαι με μουσική Wink - και συνήθως το κλείσιμο σημαίνει για μένα suspend mode, αυτό επί τρεις μήνες)

-μετά από ενεργή χρήση 12+ ωρών, κατά τη διάρκεια των οποίων είμαι συνεχώς από πάνω του και δεν μπαίνει σε suspend mode κτλπ, το πληκτρολόγιο του δεν ζεσταίνει καθόλου, ενώ μπορείς άνετα να τον πάρεις αγκαλίτσα.... (γούτσουυυυυ) ...γενικά...δεν ζεσταίνεται...

-είναι σχεδόν αθόρυβος (ο ήχος του είναι πολύ διακριτικός) και θόρυβο κάνει για ελάχιστα λεπτά κάθε πόσες ώρες όταν θυμάται να δουλέψει το ανεμιστηράκι του, και όταν τον ανοίγεις (όπου ανοίγει το ανεμιστηράκι και μετά κλείνει αμέσως)

-η μπαταρία του κρατάει 3 ώρες και 10 λεπτά, με τροφοδοτικό όχι δικό του, με το δικό του κρατάει κάτι παραπάνω

-άσχετα με την αισθητική του πληκτρολογίου (που προσωπικά διαφωνώ αλλά γούστα είναι αυτά), η εμπειρία πληκτρολόγησης σ ένα ibm, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο laptop (κι αυτό είναι κοινή ομολογία - όποιο συγκριτικό για ibm και να διαβάσεις δεν παραλείπει κανείς να το αναφέρει),,,συν τις άλλοις έχει τα άπειρα κουμπιά, για όποιο τρόπο σε βολεύει προσωπικά να το χρησιμοποιείς, κι εκτός από touchpad, έχει εκείνο το καταπληκτικό κόκκινο κουμπάκι για το  ποντίκι, που προσωπικά πολλές φορές με κάνει να ξεχνάω να χρησιμοποιήσω το ποντίκι ενώ τα χέρια σου είναι πάντα πάνω στα πληκτρα...

-καινούριοι drivers βγαίνουν κάθε τρεις και πέντε, ενώ το support που προσφέρεται από το site είναι εξαντλητικό για κάθε λεπτομέρειά του...

-με τη σουίτα thinkvantage, ο υπολογιστής μπορεί να ψάξει μόνος του για ενημερώσεις προγραμμάτων, ενώ μέσα από αυτή τη σουίτα μπορείς να εκτελέσεις όλες τις απαραίτητες λειτουργίες συντήρησεις σχεδιασμένες αποκλειστικά ώστε να εξυπηρετούν το pc σου (να κάτι που ποτέ δεν θα μπορέσει ανώνυμος υπολογιστής)

-ποιότητα κατασκευής άριστη, υλικό στιβαρό, σηκώνει βάρη και δεν κλατάρει...έχει πίει άπειρες φορές νερό μαζί μου (αδιάβροχο πληκτρολόγιο),,,ενώ γενικά έχει φάει τους άπειρους κραδασμούς (ατσούμπαλος γαρ)...ακόμα ευτυχώς δεν μου έτυχε κάτι από αυτά που περιγράφηκαν σε άλλο post...o δίσκος του ενσωματωμένους ανιχνευτές κίνησης έτσι ώστε να σταματά ο δίσκος και μην crasharei σε περιπτώσεις κραδασμών...και shock absorber...

-κι ας πάμε και στο ζουμί...

από άποψη επιδόσεων...τρέχει τα πάντα...ακόμα και βαριές εφαρμογές...άψογα...
(σαν βαριές εφαρμογές εννοώ photoshop, dreamweaver, flash, indesign, premiere)...
επίσης dinx encoding το τραβάει στο φτερό...(ενδεικτικό πιστεύω των γενικότερων επιδόσεων)
ενώ σηκώνει εύκολα βαριά προγράμματα που τρέχουν ταυτόχρονα...

μα είναι σε όλα τόσο καλός; μήπως ψήνει και καφε;

όχι βέβαια...

-οθόνη: είναι καλή και ξεκούραστη για καθημερινή χρήση, ενώ παρακολουθείς ταινίες άνετα και ευχαριστα ταινίες, αλλά απέχει μακράν του να είναι κάτι εξαιρετικό. είναι απλά μια αξιόλογη οθόνη...με άριστα το δέκα (SONY VAIO!!!) ...πες 7...

edit: γενικά είναι μια καλή και ισορροπημένη οθόνη, χωρίς όμως να ξεχωρίζει στα σημεία...
(σαν αρθρογράφος του pc mag ακούγομαι ;P)

-κάρτα γραφικών: θες να παίζεις παιχνίδια; την πάτησες....εκτός αν παίζεις age of empires...το pc είναι σχεδιασμένο για άλλες χρήσεις...(βλ. να είναι "μαύρος") οπότε η κάρτα γραφικών είναι μια απλή ati mobility στα 64 mb (βέβαια την καρτα μπορείς να την αλλάξεις...αλλά θέλει κάμποσο χρήμα)

-κάρτα ήχου,,,πάλι τίποτα αξιόλογο,,,αν θες να δεις ταινία με ηχητικές αξιώσεις  ή να παίξεις παιχνίδια (3d effects και καμιά κατοσταριά κανάλια...άστο)

-κόστος συντήρησης,,,,γενικά ένας ibm..δεν χαλάει...κι αυτό είναι γνωστό...
αν όμως χαλάσει...και δεν σε καλύπτει η εγγύηση...(περάσουν τα χρόνια)...είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα....γενικά για συντήρηση από αντιπροσωπία της ibm είναι σχεδόν η διπλάσια τιμή σε σχέση με άλλες εταιρίες....

θα σου δώσω ένα παραδείγμα...αν χάσεις το τροφοδοτικο του (TickedOff) για να πάρεις καινούριο...κοστίζει...200 ευρώ....εγώ προσωπικά πήρα ένα trust με 40 και ησύχασα...θα μπορώ όμως αν μου σπάσει η οθόνη να πάρω μια "trust" οθόνη; (καλά αν καταφέρεις να τη σπάσεις βέβαια είσαι καλός μαλάκας κι εσύ)

-μόνο δύο θύρες usb, no card reader ...βέβαια αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι πρόβλημα για τον καθένα...αλλά οφείλω να το αναφέρω...

κλείνοντας,,,,

δεν λέω πως άλλοι υπολογιστές δεν μπορούν να κάνουν τα παραπάνω ή αντίστοιχα δεν έχουν  τα παραπάνω ελαττώματα...αλλά για τους ibm και ειδικά για τους Τ Series, μπορώ να σε διαβεβαιώσω για αυτά που είπα...

ελπίζω να βοήθησα όσον αφορά στους IBM Smiley

ixic_

ps.: και τέλος...αυτή η παλιομοδίτικη αισθητική του (δεκα χρόνια τώρα οι thinkpad, μόνο μέγεθος αλλάζουν...οι αισθητική...μια και αυτή) ...προσωπικά με φτιάχνει Wink φυσικά ο υπολογιστής μου δεν θα μπορούσε να έχει άλλο από ...μάυρο χρώμα Smiley

βέβαια εδώ κολλάει το...περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα...
« Last Edit: September 27, 2006, 22:56:46 pm by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
elmaya
Guest
Re: Απ: Laptop "Φτιαξτο μονο σου" ή μαρκας
« Reply #43 on: September 27, 2006, 22:27:28 pm »

Να κάνω και εγώ κάποια σχόλια πάνω σε αυτά που είπε ο xristoforos...

Quote from: xristoforos_ on September 27, 2006, 21:59:18 pm
και τώρα θα σου καταθέσω τη δική μου εμπειρία...

εδώ και τρεις μήνες είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός ΙΒΜ Τhinkpad T43....(2668-F7G - κατασκευασμένο από τη Lenovo - όχι lenovo notebook) σύνθεση...

P M 760(2GHz), 1024MB RAM, 80GB 5400rpm HDD, 15in 1400x1050 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R Multi-Burner, Intel 802.11abg wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, Secure Chip, Fingerprint Reader, 6c Li-Ion

σημείωση ότι οι Ρ Μ xx0 της intel έχουν front bus στα 533 MHz, ενώ οι Ρ Μ xx5 στα 400 ΜΗz. Σημαντική διαφορά.

η φράση σκυλί μαύρο....ωχριά μπροστά του....

-δουλεύει ακαταπαύστα και απροβλημάτισμα για ώρες (ο υπολογιστής μου δεν κλεινει παρα μόνο όταν κοιμάμαι, και πάλι καμιά φορά τον αφήνω ανοιχτό - κοιμάμαι με μουσική Wink - και συνήθως το κλείσιμο σημαίνει για μένα suspend mode, αυτό επί τρεις μήνες)

-μετά από ενεργή χρήση 12+ ωρών, κατά τη διάρκεια των οποίων είμαι συνεχώς από πάνω του και δεν μπαίνει σε suspend mode κτλπ, το πληκτρολόγιο του δεν ζεσταίνει καθόλου, ενώ μπορείς άνετα να τον πάρεις αγκαλίτσα.... (γούτσουυυυυ) ...γενικά...δεν ζεσταίνεται...

αλλά καθόλου βρε παιδί μου... 60 βαθμοί μέγιστη θερμοκρασία όταν κάνει τα πάντα. Μέση θερμοκρασία 55 βαθμοί. Θερμοκρασία δίσκου κολλημένη κάτω από τους 40 βαθμούς.

-οθόνη: είναι καλή και ξεκούραστη για καθημερινή χρήση, ενώ παρακολουθείς ταινίες άνετα και ευχαριστα ταινίες, αλλά απέχει μακράν του να είναι κάτι εξαιρετικό. είναι απλά μια αξιόλογη οθόνη...με άριστα το δέκα (SONY VAIO!!!) ...πες 7...

Εμένα πάλι η οθόνη του μου αρέσει όσο τίποτα. Ξεκούραστη, πεντακάθαρη ματ οθόνη με γωνία θέασης οριζόντια κοντά στις 180 μοίρες. Κατακόρυφα τα μασάει λίγο, αλλά είναι αξιοπρεπής.

xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #44 on: September 27, 2006, 22:47:50 pm »

Smiley

χαίρομαι που βλέπω σχόλιο + Smiley

να ξεκαθαρίσω μόνο κάτι...

Εμένα πάλι η οθόνη του μου αρέσει όσο τίποτα. Ξεκούραστη, πεντακάθαρη ματ οθόνη με γωνία θέασης οριζόντια κοντά στις 180 μοίρες. Κατακόρυφα τα μασάει λίγο, αλλά είναι αξιοπρεπής.

όπως βλέπεις από το σχόλιο μου "ξεκούραστη", "ευχάριστη" κτλπ συμφωνώ μαζί σου...και για την καθημερινή εργασία είναι πολύ καλή οθόνη και για να δεις ένα dvd είναι καλή+ οθόνη...

τώρα που ξαναδιαβάζω το ποστ στο συγκεκριμενο σημείο, το "μακράν" είναι υπερβολή, ωστόσο όπως βλέπεις έβαλα σαν μέτρο σύγκρισης τη oθόνη του βάγιου... Smiley και πάλι έβαλα προσωπικά 7... το κάνω 7.5 Wink

πάντως γενικά, δεν υπολείπεται σε τίποτα από την πλειοψηφία των οθονών φορητών υπολογιστών... (με εξαίρεση τις κατηγορίες φορητών που προορίζονται για multimedia centers και πάλι για ορισμένες από αυτές το συζητάμε)

ixic_
« Last Edit: September 27, 2006, 22:52:15 pm by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 20 Go Up Print
Jump to: