Ποιος ενδιαφερεται για ERASMUS?
Netgull:
Όποιος θέλει πληροφορίες για Aachen ας μου στείλει ένα προσωπικό mail να του προωθήσω κάτι παλιά mail που έχω ανταλλάξει με άλλα άτομα που ζητούσαν πληροφορίες και γενικά σας καλύπτουν για αρκετά πράγματα. Κάποια στιγμή ίσως να κάτσω να ετοιμάσω και κάτι πιο συγκεντρωμένο και να ανέβει εδώ, αλλά προς το παρόν δεν έχω πολύ χρόνο και διάθεση. Με προσωπικό mail ρωτήστε ό,τι θέλετε. :)
Εάν έχετε ερωτήσεις γενικότερα για το πρόγραμμα (διαδικασία κλπ) θα ήταν καλό ωστόσο να γίνουν εδώ για να υπάρξει μια κοινή απάντηση.
@nad: Ναι ζητάνε πιστοποιητικό γλώσσας. Θεωρητικά το να ξέρεις τη γλώσσα είναι προϋπόθεση για να πας σε μια χώρα. Πρακτικά δεν το κοιτάνε και τόσο. Βέβαια εάν υπάρχουν αιτήσεις και από άλλα άτομα που ξέρουν τη γλώσσα είναι πιθανό να προτιμηθούν εκείνοι. Εγώ πήγα με Mittelstufe, αλλά ξέρω πολλά παιδιά που πήγαν με Grundstuffe και δεν είχαν προβλήματα. Σημειωτέον ότι το πανεπιστήμιο εκεί προσφέρει μαθήματα γλώσσας μέσα στο Σεπτέμβρη για τους Εράσμους, που είναι περίπου επίπεδο Mittelstufe.
johnny_d:
Ανοίγω αυτό το τοπικ για να γράψει ο καθένας τι γνωρίζει γενικά για το
πρόγραμμα ΕRASMUS στη σχολή μας ( πολείς, πανεπιστήμια κ.α.)
Εμπειρίες απο άτομα που έχουν πάει επιθυμητές... ;) ;) ;)
amelia:
εγω φευγω σε ενα μηνα!
Johnny English:
Καλά να περάσεις ;)
xenia:
yeah! have fun amelia :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page