• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 22:01:18 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 22:01:18 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426722
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 82
Guests: 131
Total: 213
alexandraskol
hoo2
marf10
meni
jimalexoud
tinidou
apapagd
apob
abunchofcells
Stathisxd
samamidou
Stelios Leivas
serafeim
Nikos_313
MrGreekArrow
chriskazakos
stavros0201
adaskopo
ioannis
Soto Gonzalez
dedhe
Kwstas
Ulmo
rafail zisiadis
Oracle
redwolf
gntitsios
noimaginationforthis
marilita
gpapailio
athena_apo
gbes
Annapar
Captain
grfot
ariadnipm
andripappa
mpilas_giwrgos
leorizos
Kaniki
vasilis saitis
thathas12
evax
maestros
Nekt
rafa98p
krith
Ioannakoliou
melisste22
ntelakis
Anatolim
IBOURAS
Farmengineer
Amalia
valentini
mixkats
tasos gourd
PolarBear
Dimos Bachlas
mmikelo
eplysia
Michalis Tsialis
kvas
christina02
alexandros_and
Orgianelis
vaggelis.ntokas
JoHn!
parvanitid
gpap
Marihouan820
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Επιστήμες > Ιατρική (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Κορίτσια....ξεβαφτείτε!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Down Print
Author Topic: Κορίτσια....ξεβαφτείτε!  (Read 11044 times)
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
Re: Κορίτσια....ξεβαφτείτε!
« Reply #30 on: March 06, 2008, 15:07:12 pm »

Να δουμε τι γνωμη εχουν για το βαψιμο κάποιες πρωην φοιτητριες της φιλοσοφικης Roll Eyes

...........
ioja
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: March 06, 2008, 15:10:25 pm »

Grin Grin Grin Grin ωχ...

woman in black
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #32 on: March 06, 2008, 17:20:08 pm »

Ιαπωνικό θέατρο, ο ναός του πολύ έντονου μακιγιάζ

Η λεπτομέρεια είναι ότι οι παραπάνω εικονιζόμενοι...είναι άντρες Cheesy
μπρρ

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #33 on: March 06, 2008, 17:38:53 pm »

Συμφωνω και να τονισω οτι δεν μου αρεσει σχεδον καθολου το "βαψιμο". Το πολυ να ειναι κατι ελαφρυ και διακριτικο. Αλλα αυτο με τις ηθοποιους κτλ, ε ειναι παρατραβγημενο. Οποιονδηποτε και να παρετε, αμα τον τραβηξετε 50 φωτο, υπαρχουν αρκετες, ισως και οι περισσοτερες, που φαινεται σαν κουασιμοδος, βλακας κτλ. Προφανως, δεν λεω οτι ειναι οι καρακουκλοι-ες, ολοι αυτοι. Προφανως και τα διαφορα προιοντα ομορφιας τους κανουν πολυ πιο ομορφους. Αλλα και οι φωτο που τους εδειχναν ασχημους ηταν (ετσι το καταλαβα) διαλεγμενες (κατι χασμουρητα σε μερικους, οταν φωανζαν κτλ)

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #34 on: March 06, 2008, 18:01:21 pm »

Εννοείται δεν φτιάχνεσαι για τον νυν.

χαχα

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #35 on: March 07, 2008, 00:50:18 am »

Quote from: Hauptkraft on March 06, 2008, 13:07:48 pm
Ομως αν δεν βαφεται για την ιδια, απεδειξα με την αναλυση μου Shocked οτι βαφεται οχι για τον αντρα της αλλα για τον επομενο.

Σιγά μην το απέδειξες κι όλας!
Αυτό που λες εξαρτάται αποκλειστικά από τον χαρακτήρα του άλλου. Δηλαδή εσύ βάζεις ζελέ στο μαλλί και κολόνια για την επόμενη? Τι στερεότυπα είναι αυτά?

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #36 on: March 07, 2008, 02:13:12 am »

Και ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη να ήταν κάποιος/κάποια, πάλι θα ενδιαφερόταν για την εμφάνισή του... όχι με την έννοια "να είναι αρεστός", αλλά για το λόγο πως το "έξω" αλληλοσυμπληρώνει το "μέσα".

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
ASDF_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Legalizacion

View Profile
« Reply #37 on: March 07, 2008, 02:57:19 am »

Quote from: Wanderer on March 07, 2008, 02:13:12 am
Και ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη να ήταν κάποιος/κάποια, πάλι θα ενδιαφερόταν για την εμφάνισή του... όχι με την έννοια "να είναι αρεστός", αλλά για το λόγο πως το "έξω" αλληλοσυμπληρώνει το "μέσα".

Για μένα αυτά και κάτι άλλα τύπου βάφομαι για τον εαυτό μου είναι ψιλοπαπαριές.
Ο καθένας καλοπίζεται για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του να αρέσει στους γύρω του.
Αλλιώς οι γυναίκες θα βάφονταν και μέσα στο σπίτι όταν είναι μόνες τους, και εγώ δε θα φορόύσα τώρα κάτι ψιλο σκισμένες πιτζάμες 

Περπατώ στο δάσος και ακούω Πέγκυ Ζήνα... λες να απολύομαι τον άλλο μήνα??!!!
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #38 on: March 07, 2008, 03:26:56 am »

Δεν ξέρω για το βάψιμο τί παίζει (δεν είμαι γυναίκα άρα προφανώς δεν βάφομαι Tongue ).

Ο ισχυρισμός σου έχει ισχύ, όχι αξιωματικά, αλλά επειδή έτσι έχει διαμορφωθεί στις συνειδήσεις των περισσότερων, ότι η επιλογή του τρόπου που θα ντυθούμε κ.λ.π. πρέπει καθορίζεται περισσότερο από τη μόδα (η οποία και καλά είναι το αποδεκτό που πρέπει να αρέσει σε όλους), παρά από τα δικά μας κριτήρια.
Αν δεν υπήρχε αυτή η επιβολή (μέσω της τηλεόρασης για παράδειγμα) του "αποδεκτού" & δημοφιλούς τρόπου ντυσίματος, μετά θα σου'λεγα εγώ αν θα ντυνόμασταν πρώτα για τους άλλους και μετά για τον εαυτό μας... όταν δεν υπάρχει...."ωραιότερο" ή "καλύτερο", ό,τι και να φορέσεις/χρησιμοποποιήσεις λίγη σημασία έχει Wink (σε λογικά πλαίσια Tongue )

Όσων αφορά το παράδειγμα της σχισμένης πιτζάμας, δεν είναι καθόλου ωφέλιμο για τα οικονομικά σου να αλλάζεις ρούχα κάθε φορά που παθαίνει ένα μικρό σκίσμο Tongue Πάντως εγώ αν πήγαινα στο σπίτι ενός φίλου μου και τον έβλεπα με σχιζμένα ρούχα, δεν θα σκεφτόμουν τίποτα αρνητικό... στο κάτω-κάτω, και εγώ φοράω κάποιες φορές ψιλο-σχιζμένες πιτζάμες Tongue

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
ASDF_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Legalizacion

View Profile
« Reply #39 on: March 07, 2008, 03:56:20 am »

Δε μίλησα για μόδα, αφού αυτό που μπορεί να θεωρεί ο καθένας όμορφο είναι τελείως υποκειμενικό, εγώ έδωσα μια εξήγηση για το γιατί ο καθένας μπαίνει στον κόπο να δείχνει όμορφος-η

Περπατώ στο δάσος και ακούω Πέγκυ Ζήνα... λες να απολύομαι τον άλλο μήνα??!!!
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #40 on: March 07, 2008, 10:46:28 am »

Quote from: chggr005 on March 07, 2008, 00:50:18 am
Ομως αν δεν βαφεται για την ιδια, απεδειξα με την αναλυση μου Shocked οτι βαφεται οχι για τον αντρα της αλλα για τον επομενο.
Αυτό που λες εξαρτάται αποκλειστικά από τον χαρακτήρα του άλλου. Δηλαδή εσύ βάζεις ζελέ στο μαλλί και κολόνια για την επόμενη? Τι στερεότυπα είναι αυτά?

Εχεις μπερδευτει.
Ο αντρας δεν χρειαζεται να ειναι ομορφος για να προσελκυσει το αλλο φυλο. Αυτος ειναι ο κυνηγος. Αμα θελει να κυνηγησει, δεν θα κοιταξει το αν ειναι ομορφος ή οχι. (προσοχη αλλο ομορφος-αλλο περιποιημενος)
Αντιθετα η γυναικα οφειλει να ειναι ομορφη για να κανει το αρσενικο να της επιτεθει. Να τον κανει να την προσεξει.

Εκει αποσκοπει το βάψιμο: Τα κοκκινα χειλη ή τα ρουζ-αμενα μαγουλακια παραπέμπουν στο πως μοιαζει το προσωπο της γυναικας κατα την ερωτικη διεγερση. Τα χειλη χοντρευουν, αιματωνονται περισσοτερο και γιαυτο δειχνουν κοκκινα και μεγαλα  και γενικα η θερμοκρασια τοσο του προσωπου οσο και του σωματος της αυξανεται, πραγμα που εκδηλωνεται με ελαφρυ κοκκινισμα των μαγουλων της. Αμα παμε να προσθεσουμε και το λιπ-γκλοςς εκει πλεον φανταζομαστε το τι φιλια εχουν προηγηθει, αφου εκαναν τα χειλη να φαινονται τοσο υγρα. Αυτη η γενικη εικονα λοιπον "φτιαχνεται" με το βάψιμο και δινει το υποσυνειδητο μηνυμα στο καθε αρσενικο οτι "κοίτα αντρα, ειμαι υγιής γυναικα και μπορω να σου κανω παιδια" *

Ερχεται η γυναικα μετα απο ολα αυτα και σου λεει: Μα εγω βαφομαι για μενα. Για κανεναν αντρα. Το κανω επειδη μαρεσει και επειδη θελω να νοιωθω καλα με εμενα-με τον εαυτο μου.

Κρινε τώρα εσυ.

*και θα μου πειτε: Δλδ οι γυναικες μετα την εμμηνοπαυση γιατι βαφονται τοτε? Σε αυτές τις ηλικιες το βαψιμο εχει παραμεινει σαν ενας τροπος να καλυψουν οι γυναικες τις ασχημες πλευρες του προσωπου τους που αναποφευκτα η γηρανση αφεινει να φαινονται.
« Last Edit: March 07, 2008, 10:50:34 am by Hauptkraft » Logged

...........
aliakmwn
Guest
« Reply #41 on: March 07, 2008, 10:51:20 am »

Quote from: Hauptkraft on March 07, 2008, 10:46:28 am
Quote from: chggr005 on March 07, 2008, 00:50:18 am

Εχεις μπερδευτει.
Ο αντρας δεν χρειαζεται να ειναι ομορφος για να προσελκυσει το αλλο φυλο. Αυτος ειναι ο κυνηγος. Αμα θελει να κυνηγησει, δεν θα κοιταξει το αν ειναι ομορφος ή οχι. (προσοχη αλλο ομορφος-αλλο περιποιημενος)
Αντιθετα η γυναικα οφειλει να ειναι ομορφη για να κανει το αρσενικο να της επιτεθει. Να τον κανει να την προσεξει.

Εκει αποσκοπει το βάψιμο: Τα κοκκινα χειλη ή τα ρουζ-αμενα μαγουλακια παραπέμπουν στο πως μοιαζει το προσωπο της γυναικας κατα την ερωτικη διεγερση. Τα χειλη χοντρευουν, αιματωνονται περισσοτερο και γιαυτο δειχνουν κοκκινα και μεγαλα  και γενικα η θερμοκρασια τοσο του προσωπου οσο και του σωματος της αυξανεται, πραγμα που εκδηλωνεται με ελαφρυ κοκκινισμα των μαγουλων της. Αμα παμε να προσθεσουμε και το λιπ-γκλοςς εκει πλεον φανταζομαστε το τι φιλια εχουν προηγηθει, αφου εκαναν τα χειλη να φαινονται τοσο υγρα. Αυτη η γενικη εικονα λοιπον "φτιαχνεται" με το βάψιμο και δινει το υποσυνειδητο μηνυμα στο καθε αρσενικο οτι "κοίτα αντρα, ειμαι υγιής γυναικα και μπορω να σου κανω παιδια" *

Ερχεται η γυναικα μετα απο ολα αυτα και σου λεει: Μα εγω βαφομαι για μενα. Για κανεναν αντρα. Το κανω επειδη μαρεσει και επειδη θελω να νοιωθω καλα με εμενα-με τον εαυτο μου.

Κρινε τώρα εσυ.

*και θα μου πειτε: Δλδ οι γυναικες μετα την εμμηνοπαυση γιατι βαφονται τοτε? Σε αυτές τις ηλικιες το βαψιμο εχει παραμεινει σαν ενας τροπος να καλυψουν οι γυναικες τις ασχημες πλευρες του προσωπου τους που αναποφευκτα η γηρανση αφεινει να φαινονται.

Ολα αυτα ειναι δικες σου θεωριες ε?
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #42 on: March 07, 2008, 12:25:13 pm »

Quote from: Hauptkraft on March 07, 2008, 12:11:52 pm
Οχι πως δεν θα αλληλουποστηριζοσασταν!!! Συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια! Grin Grin Grin

Hauptkraft (+ 2 Hidden) and 0 Guests are viewing this topic.   

O ενας hidden ξερουμε ποιος ειναι Wink

Ποπω πρωι πρωι ορεξη που την έχετε.... Cheesy

Hauptkraft (ή Megawatt ή οπως θές τελοσπάντων), καταρχήν μπορώ να σου στείλω αρκετά λίνκ στα οποία διαφωνούμε με τον Στάθη και μάλιστα έντονα. Ξεκολλήστε λιγάκι .....

Ον - τόπικ τώρα

Το μακιγιαζ όταν είναι προσεγμένο και όχι σε υπερβολικές δόσεις, η αλήθεια ειναι ότι τονίζει τα ωραία χαρακτηριστικά της γυναίκας. Από κει και πέρα, η υπερβολική δόση μακιγιάζ είναι αυτή που χαλάει και το δέρμα, και την εικόνα της γυναίκας, δλδ είναι θέμα και αισθητικης και υγείας. Το μακιγιάζ είναι μια συνήθεια - γυναικεία και αντρική, και λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω - από τα αρχαία, για να μην πώ από τα παλαιολιθικά χρόνια. Μάλιστα ακόμη και τώρα σε κάποιες φυλές που ζούν με πρωτόγονο τρόπο, στην Αφρική, στην Ινδονησία και αλλού, άντρες και γυναίκες βάφουν το πρόσωπό τους με διάφορα συμβολα είτε για να γίνονται αρεστοί/ αναγνωρίσιμοι απο άλλους ανθρώπους, είτε για να φανερώσουν κάποια ιδιότητά τους (πχ κυνηγός  Wink, πολεμιστής κ.ο.κ.). Τα παραδειγματα που θα μπορούσαμε να φέρουμε είναι εκατομμύρια, από την αρχαιότητα (πχ Αιγύπτιοι ιερείς που έβαφαν τα μάτια τους) μέχρι σήμερα (παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών που τους βάζουν μια ελαφριά δόση μάσκαρας  Grin, πούδρας και απαλού λίπ γκλός για να βγούν στο γυαλί).

Hauptkraft το μοντέλο Νίκος Παπαδάκης για τον οποίο έχουν μόνο κολακευτικά λόγια να πούν αρκετές γυναίκες (εμένα δεν μ'αρέσει, αλλά αρκετές φίλες μου τρελαίνονται), έβγαινε πάντα να κάνει εκπομπή μακιγιαρισμένος μέχρι τέρμα.  Grin

Και τέλος, κάνε μια στατιστική να δείς πόσο μεγάλη σημασία έχει η ομορφιά του άντρα για τη γυναίκα....
υπάρχουν γυναίκες (εγώ βέβαια δεν συμμερίζομαι την άποψη), οι οποίες δεν δέχονται να βγούν ραντεβού με κάποιον αν δεν φοράει συγκεκριμένα παπούτσια, αν δεν έχει συγκεκριμένο στύλ, αν δεν φοράει ζελέ στο μαλλί του για να μην πετάει και πολλά άλλα....

οπότε ξεκολλάτε λίγο με όλα αυτά τα σεξιστικά, γιατί υπ' όψιν μας θίγουν κιόλας.

Αυτά από εμένα.
« Last Edit: March 07, 2008, 12:35:04 pm by pandora » Logged
Kat
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #43 on: March 07, 2008, 12:43:05 pm »

MW, τα'χεις μπλέξει. Ένα είδος μακιγιάζ είναι αυτό που κάνει τη γυναίκα να φαίνεται πιο υγιής, με ροζ μάγουλα κτλ. Και ναι, η υγεία βέβαια ελκύει τους άνδρες (αλλά τώρα έχεις ανακαλύψει την πυρίτιδα; Είναι περίεργο να σου φαίνεται πιο ελκυστικός ένας άνθρωπος με όμορφο δέρμα, κανονικό χρώμα και λαμπερά μαλλιά πχ από κάποιον που είναι κατακίτρινος; ) Αυτά που λες περί σεξ κτλ, εάν ισχύουν (γιατί τελευταία είναι μεγάλη μόδα να τα αναλύουμε όλα με βάση την εξέλιξη), είναι υποσυνείδητα. Επομένως, προφανώς και μπορεί να είναι ειλικρινής ο οποιοσδήποτε άνθρωπος όταν λέει ότι βάφεται για τον εαυτό του. Πέραν αυτών, υπάρχουν πολλά είδη μακιγιάζ που δεν έχουν ως επιδίωξη την όψη υγείας. Όψη υγείας είναι να φοράς κατακόκκινο ή μπεζ κραγιόν, πράσινη σκιά σε σχήμα πεταλούδας ή αϊλάινερ Κλεοπάτρα; Όχι. Είναι απλά αντιμετώπιση του προσώπου σου ως καμβά.

Εμένα το μακιγιάζ μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και δημιουργική δραστηριότητα, δυστυχώς όμως δεν το κατέχω το άθλημα ιδιαιτέρως. Μου αρέσει, όμως, η ιδέα της μεταμόρφωσης. Αυτό που βρίσκω κρίμα είναι ότι οι συνηθισμένες γυναίκες κομπλεξάρονται από τις πράγματι όμορφες γυναίκες στο σινεμά ή τα περιοδικά, οι οποίες βέβαια είναι βαμμένες από επαγγελματίες και φωτοσοπιασμένες.
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #44 on: March 07, 2008, 12:47:21 pm »

Η όλη συζήτηση ξεκίνησε από ένα άρθρο το οποίο ο Hauptkraft προφανώς δε μπήκε στον κόπο να διαβάσει. Αλλιώς δε θα έλεγε τις παπαριές περί κυνηγού.

Το άρθρο που ανέβηκε στο πρώτο ποστ περιέχει ιστορική αναδρομή, όπου φαίνεται ότι για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας βάφονταν και τα δύο φύλα.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Up Print
Jump to: