• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
July 05, 2025, 18:56:30 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
July 05, 2025, 18:56:30 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Ισχύος ΙΙ] Ερωτήσεις Προ...
by Local Rider
[Today at 18:12:49]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 17:19:56]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[Today at 14:50:28]

Τα παράσιτα ανάμεσά μας
by Katarameno
[Today at 03:00:08]

Ρήξη ή (άτιμος) συμβιβασμ...
by Katarameno
[July 04, 2025, 20:56:50 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Local Rider
[July 04, 2025, 13:33:04 pm]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by Local Rider
[July 04, 2025, 01:34:59 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by okan
[July 03, 2025, 23:57:35 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[July 03, 2025, 23:21:26 pm]

[Ειδικές κεραίες] Να επιλ...
by tzortzis
[July 03, 2025, 22:19:46 pm]

[Υπολογιστικός Ηλεκτρομαγ...
by tzortzis
[July 03, 2025, 22:18:47 pm]

[Τεχνολογία Λογισμικού] Ν...
by waterfall101
[July 03, 2025, 21:50:25 pm]

Αστείες Φωτογραφίες!
by Katarameno
[July 03, 2025, 16:42:09 pm]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by Lits
[July 03, 2025, 01:33:53 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Le ece
[July 02, 2025, 12:30:13 pm]

Ποιητής του Μήνα - Παράσι...
by Nikos_313
[July 01, 2025, 23:57:12 pm]

Μάθημα επιλογής από άλλο ...
by tzortzis
[July 01, 2025, 19:37:31 pm]

[Δίκτυα Ι ΝΠΣ] Γενικές απ...
by Saint_GR
[July 01, 2025, 18:38:40 pm]

Μέλος του μήνα - Ιούνιος ...
by Mr Watson
[July 01, 2025, 03:00:23 am]

Η άχρηστη πληροφορία της ...
by Giopan
[June 30, 2025, 22:54:29 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9971
Latest: Ganastop
Stats
Total Posts: 1427227
Total Topics: 31723
Online Today: 122
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 21
Guests: 81
Total: 102
vaggelisx
nick_slendy
soa2002
Alice_8
akmilios
acapulco
Thanos_gr
Don
alexter
stefpapa21
mpaltzak
superkolios
stavros0201
vagk
chris123
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Επιθέσεις σε γυναικες..
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 Go Down Print
Author Topic: Επιθέσεις σε γυναικες..  (Read 21800 times)
aliakmwn
Guest
Re: Επιθέσεις σε γυναικες..
« Reply #45 on: December 24, 2007, 15:56:16 pm »

ΥΓ: Για το βιντεακι δε μου απαντησες, σου αρεσει? Συμφωνεις?
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #46 on: December 24, 2007, 15:58:15 pm »

Αν γνώριζες λίγα πράγματα για την φύση του βιασμού θα καταλάβαινες πόσο λάθος μιλάς σχετικά με τα ένστικτα και τα μίνι (που εμμέσως τα χαρακτηρίζεις υπερβολή).

Για τον βιαστή λίγο εώς καθόλου, δεν μετράει η εμφάνιση ή ενδυμασία του θύματος. Είναι καθαρά έγκλημα ευκαιρίας. Θα βιάσει επειδή μπορεί.

Οι άνθρωποι φαίνεται να είναι ικανοί (εώς ένα σημείο) να δαμάσουν τα ένστικτα τους, μέσα σε ένα πλαίσιο της φύσης του. Ο βιασμός υπάρχει στη φύση, αλλά δεν είναι πάντα απαραίτητος. Γιατί να είναι στους ανθρώπους?

byeeee
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #47 on: December 24, 2007, 16:02:27 pm »

Quote from: AgentCain on December 24, 2007, 15:49:38 pm
Fenix και Aliakmwn

Είμαι όποιος θέλω και λέω ότι γουστάρω.
Μπράβο καμάρι μου, λεβέντη και ντελικανή μου. Εσύ για τον εαυτό σου το θες το προνόμιο, οι γυναίκες όμως να προσέχουν και πως μιλάνε και πως ντύνονται μην τυχόν και του σηκωθεί κανενός αρχιμαλάκα και δεν ξέρει που να το βάλει έτσι;

Από τη στιγμή που άνοιξε το τόπικ αυτό συζητάμε χαλαρά (και σοβαρά) σχετικά με τις επιθέσεις εναντίον των γυναικών.
Αν είναι να πείτε κάτι σχετικό πείτε το. Αν θέλετε να αρχίσετε τους φιλελευθερισμούς σχετικά με το ντήσιμο και την δημόσια συμπεριφορά των γυναικών, να ανοίξετε ελεύθερα άλλο τόπικ.
Το δόγμα γκεπέλτεκ δεν πιάνει σε εμάς φίλτατε. Όπως μπορείς να λες εσύ σε αυτό το τόπικ ότι σε μερικές περιπτώσεις οι γυναίκες προκαλούν με το ντύσιμο και μετά δεν φταίει τόσο ο φονιάς, έτσι και εμείς μπορούμε στο ίδιο τόπικ να σου πούμε ότι φταίει μόνο ο γαμημένος ο φονιάς και ποτέ η γυναίκα που γούσταρε να βάλει ζιπ-κιλότ ξαναγκέγκε;

Τώρα για τα υπόλοιπα που γράφετε, συγνώμη αλλά ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος για να σας απαντήσω.
Το βλέπω, πολύ περιορισμένος.

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΤΕΡΕΪΤΟΡΣ, πήγανε στο χωριό τους?  Tongue
Είσαι μεγάλος φαν της ελευθερίας της έκφρασης βλέπω.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #48 on: December 24, 2007, 16:05:13 pm »

Quote from: aliakmwn on December 24, 2007, 15:56:16 pm
ΥΓ: Για το βιντεακι δε μου απαντησες, σου αρεσει? Συμφωνεις?
Κάποια παραλείπονται ρε γαμώτο αλλά δεν θυμάμαι ποιά.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #49 on: December 24, 2007, 16:05:35 pm »

Quote from: Turambar on December 24, 2007, 15:58:15 pm
Αν γνώριζες λίγα πράγματα για την φύση του βιασμού θα καταλάβαινες πόσο λάθος μιλάς σχετικά με τα ένστικτα και τα μίνι (που εμμέσως τα χαρακτηρίζεις υπερβολή).

Για τον βιαστή λίγο εώς καθόλου, δεν μετράει η εμφάνιση ή ενδυμασία του θύματος. Είναι καθαρά έγκλημα ευκαιρίας. Θα βιάσει επειδή μπορεί.

Οι άνθρωποι φαίνεται να είναι ικανοί (εώς ένα σημείο) να δαμάσουν τα ένστικτα τους, μέσα σε ένα πλαίσιο της φύσης του. Ο βιασμός υπάρχει στη φύση, αλλά δεν είναι πάντα απαραίτητος. Γιατί να είναι στους ανθρώπους?

-->Το όλο θέμα της συμπεριφοράς και της ενδυμασίας το αναφέραμε για να υποστηρίξουμε πως κάποιοι (που ήδη είναι ασταθείς χαρακτήρες) ξεφεύγουν από τον φαινομενικό τους αυτοέλεγχο και εκδηλώνονται.<--

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #50 on: December 24, 2007, 16:12:16 pm »

Quote from: Fenix on December 24, 2007, 16:02:27 pm
Δηλαδή υπονοείς ότι αν έρθει ο μοντερέιτορ θα σου κόψει το μήνυμα έτσι?
αυτό σημαίνει
1)ότι πληρώνω τους μοντ για να τους έχω με το μέρος μου
2)ότι πραγματικά λέτε αηδίες (ή τίποτα χειρότερο) που πρέπει να κοπούνε

διάλεξε και πάρε.

Εγώ δεν δικαιολογώ ούτε φονιά ούτε βιαστή.
Εσύ λες ΠΑΝΤΑ φταίει ο βιαστής και ΠΟΤΕ η γυναίκα
εγώ λέω ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ο βιαστής, μερικές φορές όμως (όταν αυτό μπορεί να αποφευχθεί) τον προκαλεί η γυναίκα.
Προσέχουμε για να έχουμε

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #51 on: December 24, 2007, 16:15:48 pm »

Σε αυτό σου απάντησε ο Turambar.

Το να υποστηρίζεις ότι οι γυναίκες το παρακάνουν με το προκλητικό ντύσιμο, ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνουν και ότι σε πειράζει είναι απολύτως κατανοητό και σεβαστό. Αλλά αν το συνδέεις με τη σεξουαλική παρενόχληση και με τη σωματική επίθεση πας σε απαράδεκτο σκεπτικό και νοοτροπία.

Edit για το τελευταίο σου μήνυμα: Το παράχεσες, έτσι;

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #52 on: December 24, 2007, 16:26:07 pm »

Quote from: AgentCain on December 24, 2007, 16:12:16 pm
Quote from: Fenix on December 24, 2007, 16:02:27 pm
Δηλαδή υπονοείς ότι αν έρθει ο μοντερέιτορ θα σου κόψει το μήνυμα έτσι?
αυτό σημαίνει
1)ότι πληρώνω τους μοντ για να τους έχω με το μέρος μου
2)ότι πραγματικά λέτε αηδίες (ή τίποτα χειρότερο) που πρέπει να κοπούνε

διάλεξε και πάρε.
3)Μόλις με στριμώξουν φωνάζω την μαμά μου.
Διαλέγω αυτό.

Εγώ δεν δικαιολογώ ούτε φονιά ούτε βιαστή.
Εσύ λες ΠΑΝΤΑ φταίει ο βιαστής και ΠΟΤΕ η γυναίκα
Δεν κατάλαβες και με στεναχωρείς. Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορούμε να διακαιολογούμε αυτόν που χτυπάει μια γυναίκα μέχρι θανάτου επειδή αυτή δεν εφάρμοσε το savoire vivre όταν αυτός της την έπεσε στην τουαλέττα, αλλά ούτε και τον βιαστή επειδή κάποια γυναίκα θέλει να φοράει προκλητικά ρούχα. Από την στιγμή που η γυναίκα θα πεί όχι, αυτό σημαίνει όχι. Κατάλαβες τώρα;

εγώ λέω ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ο βιαστής, μερικές φορές όμως (όταν αυτό μπορεί να αποφευχθεί) τον προκαλεί η γυναίκα.
Προσέχουμε για να έχουμε
Τον προκαλεί ξαναλέω με την ζίπ-κιλότ ή επειδή είπε "Σοκολάτα" με αισθησιακό τρόπο όταν η ανωμαλάρα την ρώτησε ποια γεύση σιρόπι της αρέσει, προσπαθείς να κρυφτείς στο συγκεκριμένο θέμα και φαίνεται αλλά δεν τα πολυκαταφέρνεις.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #53 on: December 24, 2007, 16:28:04 pm »

Quote from: AgentCain on December 24, 2007, 16:05:35 pm
Quote from: Turambar on December 24, 2007, 15:58:15 pm

-->Το όλο θέμα της συμπεριφοράς και της ενδυμασίας το αναφέραμε για να υποστηρίξουμε πως κάποιοι (που ήδη είναι ασταθείς χαρακτήρες) ξεφεύγουν από τον φαινομενικό τους αυτοέλεγχο και εκδηλώνονται.<--

Νομίζω πώς όταν μιλάς για συγκεκριμένο περιστατικό, που προσωπικά πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο το τι συνέβη και το πω, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Για αυτό το λόγο εκείνου τα μηνύματα μεταφέρθηκαν, και τα δικά σου παραμένουν εδώ. Αν μίλησες κάπου για αυτό με τον ίδιο τρόπο, δείξτο μου, για να το μεταφέρω και αυτό.
Αναλογιστείτε τι σημαίνει για κάποιους ανθρώπους να υπάρχουν δημοσιεύσεις στο ίντερνετ που να μιλάνε για το συγκεκριμένο άτομο που έφυγε τόσο τραγικά με αυτόν τον τρόπο.

byeeee
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #54 on: December 24, 2007, 16:35:30 pm »

Quote from: Turambar on December 24, 2007, 16:28:04 pm
Αναλογιστείτε τι σημαίνει για κάποιους ανθρώπους να υπάρχουν δημοσιεύσεις στο ίντερνετ που να μιλάνε για το συγκεκριμένο άτομο που έφυγε τόσο τραγικά με αυτόν τον τρόπο.
Αυτά που λες ρε τουράμ είναι πολύ ψιλά γράμματα για πολλούς εδώ μέσα. Έιναι η πρώτη ή η τελευταία βρωμιά που πιστεύεις θα διαβάσουμε στο φόρουμ;

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #55 on: December 24, 2007, 16:37:30 pm »

Εγώ δεν την ξέρω την κοπέλα, και ο τρόπος που μίλησε για αυτήν, με συγκλόνισε και με πρόσβαλε προσωπικά.

Αυτό ένιωσα.

Όλα τα άλλα είναι θεωρίες.

byeeee
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: December 24, 2007, 16:43:59 pm »

Quote from: Turambar on December 24, 2007, 16:28:04 pm
Νομίζω πώς όταν μιλάς για συγκεκριμένο περιστατικό, που προσωπικά πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο το τι συνέβη και το πω, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Για αυτό το λόγο εκείνου τα μηνύματα μεταφέρθηκαν, και τα δικά σου παραμένουν εδώ. Αν μίλησες κάπου για αυτό με τον ίδιο τρόπο, δείξτο μου, για να το μεταφέρω και αυτό.
Δε μιλάω για συγκεκριμένο περιστατικό.
Το περιστατικό που λέτε δεν το ξέρω καν

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #57 on: December 24, 2007, 16:49:21 pm »

Quote from: Fenix on December 24, 2007, 16:26:07 pm
Δεν κατάλαβες και με στεναχωρείς. Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορούμε να διακαιολογούμε αυτόν που χτυπάει μια γυναίκα μέχρι θανάτου επειδή αυτή δεν εφάρμοσε το savoire vivre όταν αυτός της την έπεσε στην τουαλέττα, αλλά ούτε και τον βιαστή επειδή κάποια γυναίκα θέλει να φοράει προκλητικά ρούχα. Από την στιγμή που η γυναίκα θα πεί όχι, αυτό σημαίνει όχι. Κατάλαβες τώρα;
Δεν το δικαιολογεί κανένας εδώ μέσα.
Απλώς αν ο άνθρωπος αυτός ταλαντεύεται ανάμεσα στο να βιάσει-σκοτώσει ή απλά να φύγει μακριά, δεν χρειάζεται να τον προκαλούμε.
Αυτό δεν το διακιολογεί.

Το πως θα τον προκαλέσει είναι άλλη υπόθεση.
Το πιο κοινό όμως είναι το υπερπροκλητικό ντύσιμο (ειδικά τις νυχτερινές-μεταμεσονύκτιες ώρες) και η αντίστοιχη συμπεριφορά.

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #58 on: December 24, 2007, 16:54:36 pm »

Α, μα εσύ θέλεις να αρχίσουμε από τα βασικά...

1) Εξ ορισμού, κανένας δε θέλει να τον βιάσουν. Αυτό το καταλαβαίνεις καταρχάς;

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #59 on: December 24, 2007, 17:06:51 pm »

Εδώ μέσα δεν παίζουμε
Ξέρεις ότι η απάντηση είναι ΝΑΙ

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 Go Up Print
Jump to: