• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:41:28 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:41:28 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 59
Guests: 142
Total: 201
mpaltzak
AristeidisM
evrinasto
Mr Watson
msandr
miltan8
stavros0201
petrtheo
ggalamat
Katarameno
ThanosKoutsoump
chriskazakos
tzortzis
plapas
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
jh13
Jordann
tmpadasn
kmarkad
sterxz
Apaugasma
christina02
PANKRAV
anastas1a
ppapadoe
mimaki
kouf
τσακαλι
Raphael
leorizos
Born_Confused
xanthosp
ANDVRONTZOS
okanpala
gntitsios
engineer2030
bougatsa
Pakapis5
George15
nick_slendy
giorgosm05
mixkats
alexanton
dioannidi
kkotsopo
maestros
Eleniiii
dimitire
anna.ts
Thanasis_pap
Δημητρης Αξιμιωτης
george14
mmikelo
Nikospneumatikos
donnis
iliaskou
stefanos hios
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ανοιχτό σχήμα Φοι.Συ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Down Print
Author Topic: Ανοιχτό σχήμα Φοι.Συ.  (Read 10460 times)
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
Re: Ανοιχτό σχήμα Φοι.Συ.
« Reply #60 on: October 09, 2007, 18:48:16 pm »

Αχ βρε παιδιά,ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας.Με κατατοπίσατε πλήρως.
Δε νομίζω όμως ότι είναι bot.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Stu@rt
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

genius vs stupidity

View Profile
« Reply #61 on: October 09, 2007, 19:40:43 pm »

Quote from: Turambar on October 09, 2007, 17:35:16 pm
Ο τεράμπιτος δεν είναι άνθρωπος, είναι μποτ.

Αν ήταν άνθρωπος θα είχε όνομα και φυσική υπόσταση.
omg kai 3 lol!!!!!!!!!!!!!!

Τα μαγιω γινονται brazilian οι κωλο παραμενουν ποντιακοι....
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #62 on: October 09, 2007, 19:52:12 pm »

Quote from: Aurelius on October 09, 2007, 16:30:34 pm
Αξια εχει κατι οταν δεν το διαφημιζεις, οταν δεν το ξεφτυλιζεις με την συπεριφορα σου και αλλα πολλα. Το να καθεσαι και να ποσταρεις απο εδω και απο εκει σημαιουλες, περα απο κακογουστια, δειχνεις αν θελεις και ασεβεια απεναντι σε ενα συμβολο. Ειναι σαν βαζεις ελληνικη σημαιουλα στο κωλοχαρτο. Μηπως εκει επιτρεπεται; Και ακομα και αν εγω δεν χυνω με την Ελλαδα οπως μερικοι αλλοι, ωστοσο θεωρω οτι η αγαπη μου για την πατριδα μου και για την τοπικη μου κοινωνια, ειτε αυτη ειναι η Ελλαδα, ειτε η Μυτιληνη, ειτε η Τουρκια, ειτε Αλβανια, δεν εκδηλωνεται μεσα καρακιτς εικονιτσες, χριστοπαναγιες, εθνικους υμνους, σημαιουλες οπως βαζουν στις τουρτες και τα κοκτειλ, αλλα με προσπαθεια να την βελτιωσω.

Οσον αφορα το φορουμ, δεν νομιζω οτι ακουγονται ακροαριστερες αποψεις. Αριστερες εως πολυ αριστερες ναι. Ακροαριστερες δεν νομιζω οτι εχουν ακουστει, οχι οτι ντε και καλα διαφωνω, με αυτες απλα δεν εχουν ακουστει. Δεν νομιζω κανενας εδω να υποστηριξε μολοτωφ ή καδρονια.

Αλλα εστω και ετσι, δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο η φυση

των ακροαριστερων αποψεων, που τιθενται εναντια σε καθε μορφη επιβολης εξουσιας και επιβολης ενος ατομου σε ενα αλλο, ειτε αυτο ειναι κρατος ειτε αστυνομια και δεν στρεφεται εναντιον καποιας κοινωνικης ομαδας, επειδη αποτελει μια κοινωνικη ομαδα,

και των ακροδεξιων αποψεων, που στρεφονται εναντια σε καποιες αλφα κοιωνικες ομαδες, επειδη εχουν καποια χαρακτηριστικα, που στην τελικη δεν μπορουν να τα αλλαξουν, οπως χρωμα δερματος, καταγωγη, σεξουαλικες προτιμησεις κ.α.

Τελος παντων, το θεμα δεν ειναι σημαιουλες ή οχι, ουτε τι ειναι ακροαριστερες και τι ακροδεξιες αποψεις. Η ΦΟΙ.ΣΥ. ειναι ενα αριστερο σχημα. Κανει μια ανοικτη συζητηση, χωρις φοβους και προκαταληψεις. Ειναι ανοικτη, γιατι αυτο πιστευουμε οτι ειναι το νοημα της δημοκρατιας, να ακουγονται ολες οι αποψεις. Θεωρουμε οτι οπως εδω μεσα συζηταμε για παντος επιστητου, χωρις ομως αυτο να εχει καποιο πρακτικο αποτελεσμα, καλο ειναι να τα συζητησουμε και ζωντανα, οπου η επικοινωνια ειναι πολυ καλυτερη.

Εισαι φυσικα ευπροσδεκτος, οπως και οποιος αλλος επιθυμει,και οχι μονο ευπροσδεκτος αφου η παρουσια καθε νεου προσωπου ειναι χαρα, για να ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, για να ανταλλαξουμε αποψεις και να συμφωνησουμε σε 5-10 πραγματα οπως ειπε και η cecs.

+oo

η απάντηση του Aurelius με κάλυψε 100% σε όσα ειχα να σου απαντήσω stu@rt
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #63 on: October 10, 2007, 14:59:35 pm »

Quote from: cecs on October 08, 2007, 19:41:19 pm
Το σχήμα της ΦΟΙτητικής ΣΥνέργειας του Συλλόγου Φοιτητών Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων καλεί σε ανοικτή συνάντηση την Τετάρτη στις 17.00 στην αίθουσα 5 των Ηλεκτρολόγων.*

*σε περίπτωση που εκεί γίνεται μάθημα θα μαζευτούμε έξω από την αίθουσα προκειμένου να δούμε πού θα πάμε.  Smiley

Δεδομένου ότι βγήκαμε μέσα από μια δύσκολη εξεταστική περίοδο κάτι που συνεπάγεται αρκετά προβλήματα από δω και πέρα για τους περισσότερους από εμάς και λαμβάνοντας υπόψη τις νέες εξελίξεις στο χώρο της παιδείας,κρίνουμε ότι θα ήταν καλό να συζητήσουμε:

• Το πώς θα κινηθούμε από και πέρα και τι επιθυμούμε να πετύχουμε στο χώρο του πανεπιστημίου,των μαθημάτων και των εξαμήνων που έρχονται.
  • Πώς αξιολογεί ο καθένας από εμάς τις εξελίξεις στο χώρο της παιδείας και τι στάση θα πρέπει να κρατήσουμε.
  • Τι θέματα θα θέσουμε στη Γενική Συνέλευση των Φοιτητών,όπως επίσης και σε ενδεχόμενη Γενική Συνέλευση Τμήματος,δεδομένου ότι έχουμε σαν γνώμονα κυρίως τη σωστή εκπροσώπηση στα όργανα αυτά και την έκφραση όσο το δυνατόν περισσότερων φοιτητών.

Φυσικά,η θεματολογία είναι ανοιχτή και ο καθένας μπορεί,εφόσον το επιθυμεί να θέσει και τους δικούς του προβληματισμούς.
Ας είμαστε λοιπόν εκεί,για να κουβεντιάσουμε πάνω σ'αυτά που μας ενδιαφέρουν και συζητάμε τόσο καιρό...  Wink

utr

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Rebel
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #64 on: October 10, 2007, 21:37:22 pm »

Συγγνώμη για το off-topic, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ...

Quote from: teoramone on October 09, 2007, 12:51:07 pm
Δε ξέρω αν θα ξυρίσουν τα κεφάλια τους αλλά τουλάχιστον δε θα έρθουν άπλυτοι και βρωμιάρηδες σαν κάποιους άλλους  που στηρίζουν και στηρίζονται από κόμματα εντός βουλής που τα παιδιά τους πουλάνε ναρκωτικά ( και γιαυτό θέλουν το άσυλο ) και που τα παιδιά τους κάνουν ληστείες τραπεζών και πετάνε μολώτοφ σε αυτοκίνητα συνταξιούχων...

SarumaN
Guest
« Reply #65 on: October 10, 2007, 22:24:29 pm »

Έχω και εγώ μία off-topic ερώτηση.Αν η αριστερά επαγγέλεται ισότητα και μείωση των κοινωνικών διαφορών τότε γιατί ο Αλαβάνος είναι ο πιο πλούσιος πολιτικός της χώρας;
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #66 on: October 10, 2007, 22:28:05 pm »

Τι μας ρωτας εμας?

Πανε ρωτα τον.

Ο Καρατζαφερης, που ΚΑΙ ΚΑΛΑ ξεκινησε απο, δεν θυμαμαι τι ελεγε, οικοδομες(?), πως κατεληξε να εχει τηλεοπτικο σταθμο, πανελλαδικης εμβελειας?

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
SarumaN
Guest
« Reply #67 on: October 10, 2007, 22:32:18 pm »

Quote from: Aurelius on October 10, 2007, 22:28:05 pm
Τι μας ρωτας εμας?

Πανε ρωτα τον.

Ρωτάω αυτούς που τον ψηφίζουν.Θέλω να καταλάβω τι ακριβώς εννοούν όταν λένε μείωση των κοινωνικών διαφορών.Δηλαδή τα τσεπώνει ο ένας και οι υπόλοιποι είναι ίσοι;
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #68 on: October 10, 2007, 22:41:20 pm »

Να σου πω, γενικα πιστευω οτι οσοι εχουν ΠΟΛΛΑ λεφτα ή απο κωλοφαρδια ειναι ή απο κλεψιμο. Κωλοφαρδια σημαινει να κερδισεις λαχιο ή για μερικους να βρουν πλουσιο συζυγο και κλεψιμο ειναι το κλεψιμο.

Ειχα ακουσει οτι η γυναικα του Αλαβανου ειχε πολλα λεφτα. Τεσπα, δεν με ενδιαφερει γιατι δεν τον ξερω. Λεει καποια πραγματα που συμφωνω και μενω εκει. Αμα κανει τα αντιθετα, ειναι δικο του προβλημα και τον κατακρινω.

Αλλα ελεος, οταν λεμε τα τσεπωνει, τι εννοεις? Απο την πολιτικη, απο την στιγμη που λες οτι τα παιρνει απο τους αλλους? Γιατι αν αυτο εννοεις, σιγα το μεγαλο κομμα που εχει και επιρροες για να βγαζει και φραγκα. Αν εννοεις απο τα υπολοιπα, δεν με ενδιαφερει γιατι ειναι προσωπικα του. Ας τα βγαζει οπως θελει. Στην τελικη, ασχετα με το τι πιστευεις ζεις και σε ενα συγκεκριμενο συστημα, που πρεπει να προσαρμοστεις. Αν εχεις τα αρχιδια να το απαρνηθεις οκ. Αν δεν εχεις, αλλα πιστευεις κατι διαφορετικο, απλα δεν εχεις τα αρχιδια να το κανεις πραγματικοτητα στο μικροκοσμο σου, για εμενα ειναι οκ. Αλλωστε, το να δωσω εγω τα λεφτα μου στους υπολοιπους, δεν προκειται να σωσει κανεναν. Δεν ειναι λυση.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #69 on: October 10, 2007, 22:44:58 pm »

Quote from: SarumaN on October 10, 2007, 22:24:29 pm
Έχω και εγώ μία off-topic ερώτηση.Αν η αριστερά επαγγέλεται ισότητα και μείωση των κοινωνικών διαφορών τότε γιατί ο Αλαβάνος είναι ο πιο πλούσιος πολιτικός της χώρας;

Όπως πολλοί φτωχοί είναι τόσο μαλάκες που ψηφίζουν και πιστεύουν σε κόμματα και συστήματα που ευνοούν τους πλούσιους..

...έτσι κι εσύ μπορείς να επιτρέψεις σε κάποιους πλούσιους να είναι "τόσο μαλάκες" που να θέλουν να χάσουν τα λεφτά τους και να πιστεύουν σε ένα σύστημα που ευνοεί τους φτωχούς.

Τέλος.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #70 on: October 10, 2007, 22:48:06 pm »

Επίσης θα μπορούσες να εκφράσεις την απορία σου σε κάποιο πιο σχετικό τόπικ.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #71 on: October 10, 2007, 23:03:42 pm »

Quote from: SarumaN on October 10, 2007, 22:32:18 pm
Τι μας ρωτας εμας?

Πανε ρωτα τον.

Ρωτάω αυτούς που τον ψηφίζουν.Θέλω να καταλάβω τι ακριβώς εννοούν όταν λένε μείωση των κοινωνικών διαφορών.Δηλαδή τα τσεπώνει ο ένας και οι υπόλοιποι είναι ίσοι;

Βασικά ίσως είναι προτιμότερο και λογικότερο να ασχοληθείς με το θέμα σε κάποιο άλλο topic και αν επιθυμείς να πάρεις κάποια ικανοποιητική απάντηση να ρωτήσεις κάποιον πιο κατάλληλο.

Θέλω επίσης να προσθέσω ότι το σχήμα έγινε σήμερα,και μπορώ να πω ότι η κουβέντα πήγε πολύ καλά,πήραμε αρκετές αποφάσεις και μπαίνουμε δυναμικά στα πράγματα.
Θα επανέλθουμε πολύ σύντομα και πολύ πιο οργανωμένα με νέες συναντήσεις αλλά και πλούσιο υλικό,έγγραφο αλλά και...ηλεκτρονικό(!)

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
terabitos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #72 on: October 11, 2007, 02:19:19 am »

Quote from: cecs on October 10, 2007, 23:03:42 pm
Τι μας ρωτας εμας?

Πανε ρωτα τον.

Βασικά ίσως είναι προτιμότερο και λογικότερο να ασχοληθείς με το θέμα σε κάποιο άλλο topic και αν επιθυμείς να πάρεις κάποια ικανοποιητική απάντηση να ρωτήσεις κάποιον πιο κατάλληλο.

Θέλω επίσης να προσθέσω ότι το σχήμα έγινε σήμερα,και μπορώ να πω ότι η κουβέντα πήγε πολύ καλά,πήραμε αρκετές αποφάσεις και μπαίνουμε δυναμικά στα πράγματα.
Θα επανέλθουμε πολύ σύντομα και πολύ πιο οργανωμένα με νέες συναντήσεις αλλά και πλούσιο υλικό,έγγραφο αλλά και...ηλεκτρονικό(!)

Ήσασταν πάνω από 15 άτομα?  Grin Grin Grin Grin

Να χρησιμοποιούν το όνομα «Βαρντάρσκα» για την χώρα τους & ας μας πληροφορήσουν σε ποια γλώσσα μιλούσαν & έγραφαν ο Αριστοτέλης, ο Φίλιππος & ο Αλέξανδρος. Σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Ίων Δραγούμης:«Δεν μπορεί κανείς να είναι άνθρωπος ξεχνώντας την καταγωγή του. Να θυμάται κανείς από πού βγήκε, που μεγάλωσε, ποιο έθνος τον ανέθρεψε!»

Ναι, δεν ανήκω σε αυτήν την κοινωνία, την προσκυνημένη,την γεμάτη υποκρισία,δόλο & συμφέρον & ούτε θέλω να ανήκω. Κάποιοι θα πουν πως βρίσκομαι στο περιθώριο. Μόνο που δυστυχώς γι’ αυτούς,στο «περιθώριο» αυτό δεν χωρούν πολλοί,παρά μόνον λίγοι & εκλεκτοί. Εναντίον όλων λοιπόν,για μια Νέα Ελλάδα αντάξια της Ιστορίας της, Ελλάδα Εθνικιστική,για μία Πολιτεία Δίκαιη,ταγμένη στην υπηρεσία του Λαού & όχι της πλουτοκρατίας,για μια Νέα Ελλάδα, την ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #73 on: October 11, 2007, 02:26:44 am »

Quote from: terabitos on October 11, 2007, 02:19:19 am
Τι μας ρωτας εμας?

Πανε ρωτα τον.

Nai!

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #74 on: October 11, 2007, 02:31:38 am »

Quote from: terabitos on October 11, 2007, 02:19:19 am
Τι μας ρωτας εμας?

Πανε ρωτα τον.

Ναι

Γιατί δεν ήρθες? Σε περιμέναμε

την άλλη φορά έχει και παστάκι

ps δεν αντέχω άλλο σοβαρά τώρα, μπορείτε να μην γελοιοποιήσετε έστω και 1 τόπικ όπου κάποιοι μιλάνε σοβαρά?

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Up Print
Jump to: