• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:25:29 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:25:29 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 49
Guests: 104
Total: 153
IBOURAS
Louisa
Nekt
A-TheITGuy
Nikos_313
mikrosdia
dirac1
Potest
evax
TMNF pro
nikos.a
george14
Liamos
vagk
vasilis saitis
mkakale
HoodLibre
Lygkouras_c
Saint_GR
BlackBeard
athena_apo
dsaragiotis
PeriklisL
Joannapet
Maximos7
HlektrikhPatata
glavdakis
eleftheria
simosilias
chaniotism
alex_g
ThanosKoutsoump
bit11
ELEF
kkotsopo
tzortzis
ntina
kkon
gkaramp
MrGreekArrow
harischris
goustafson
mike1996
sigklitiki
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ανοιχτό σχήμα Φοι.Συ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: Ανοιχτό σχήμα Φοι.Συ.  (Read 10392 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Ανοιχτό σχήμα Φοι.Συ.
« Reply #30 on: October 09, 2007, 02:32:25 am »

Quote from: Elpis on October 09, 2007, 02:14:27 am
Quote from: terabitos on October 09, 2007, 00:26:46 am
Εγώ θέλω να τεθεί και το θέμα του ονόματος των Σκοπίων και πως μπορούμε να κινητοποιηθούμε σαν σύλλογοι φοιτητών.

Είναι εφικτό να κάνουμε ένα μεγάλο συλλαλητήριο? (εννοείται όχι εργάσιμη μέρα έτσι ώστε να μην προκαλέσουμε αγανάκτηση στους πολίτες και να πετύχουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των Ελλήνων πολιτών)

Εάν τεθεί το παραπάνω θέμα θα δώσω και εγώ το παρόν!

Όσο αναφορά το θέμα των εξεταστικών που χάθηκαν, μήπως πρέπει να αναζητήσουμε και τα αίτια, έτσι ώστε να μην ξανά επαναληφθεί?

Ο terabitos έχει απόλυτο δίκιο!
Επιτέλους, ας συζητηθεί κάτι ουσιαστικό στις βαρετές συγκεντρώσεις σας...

αν κρινω από την πουλάδα στο αβατάρ μπορείς να επιλέξεις και την αποχή από τις βαρετές συγκεντρώσεις μας... Wink

ps pws na mhn mpaxalepseis topic meta... Cheesy
ps 2 kapoios mas kanei plaka sigoura pragmata
terabitos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #31 on: October 09, 2007, 10:04:38 am »

Νομίζω πάντως ότι εάν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στην συνάντηση (μεγαλύτερη των 30 συμφοιτητών μας που στηρίζουν τυφλά την παράταξη) τότε έχετε να ακούσετε "πολλά"!

Εαν δεν κάνω λάθος, η παράταξη Φοι.συ (τα μέλη της παράταξης)  ήταν στην πρώτη γραμμή των καταλήψεων.

Πλέον η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών ξέρουν τι φταίει για την γενική αποτυχία στην εξεταστική!
Πλέον η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών ξέρει τι ζητάει...Να σπουδάσει!

Υ.Γ.:Και εάν θέλουμε να πιάσουμε και την Δαπ, αν και δεν νομίζω να αφορά το τόπικ... τι έκανε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ; Άφησε την Άκρα Αριστερά να είναι η δύναμη εκείνη που ελέγχει τα Ελληνικά πανεπιστήμια επιβάλλοντας τις ορέξεις της, ασκώντας βία, προωθώντας ανθέλληνες καθηγητές και μετατρέποντας τα ιδρύματα σε άνδρα κουκουλοφόρων που καταστρέφουν σε κάθε ευκαιρία την περιουσία τους. Μετατρέποντας το άσυλο ιδεών σε άσυλο εγκληματιών, εμπόρων ναρκωτικών, και τραμπούκων. Με άλλα λόγια τίποτα!

Να χρησιμοποιούν το όνομα «Βαρντάρσκα» για την χώρα τους & ας μας πληροφορήσουν σε ποια γλώσσα μιλούσαν & έγραφαν ο Αριστοτέλης, ο Φίλιππος & ο Αλέξανδρος. Σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Ίων Δραγούμης:«Δεν μπορεί κανείς να είναι άνθρωπος ξεχνώντας την καταγωγή του. Να θυμάται κανείς από πού βγήκε, που μεγάλωσε, ποιο έθνος τον ανέθρεψε!»

Ναι, δεν ανήκω σε αυτήν την κοινωνία, την προσκυνημένη,την γεμάτη υποκρισία,δόλο & συμφέρον & ούτε θέλω να ανήκω. Κάποιοι θα πουν πως βρίσκομαι στο περιθώριο. Μόνο που δυστυχώς γι’ αυτούς,στο «περιθώριο» αυτό δεν χωρούν πολλοί,παρά μόνον λίγοι & εκλεκτοί. Εναντίον όλων λοιπόν,για μια Νέα Ελλάδα αντάξια της Ιστορίας της, Ελλάδα Εθνικιστική,για μία Πολιτεία Δίκαιη,ταγμένη στην υπηρεσία του Λαού & όχι της πλουτοκρατίας,για μια Νέα Ελλάδα, την ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
pmousoul
Guest
« Reply #32 on: October 09, 2007, 10:10:10 am »

Ερώτηση της ημέρας : Ποια η διαφορά της παράταξης και ενός ανοικτού σχήματος?

Roll Eyes
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: October 09, 2007, 10:17:58 am »

DΔε λέμε.. Θα κάνουμε παράταξη.. Λέμε θα κάνουμε ανοιχτό σχήμα.. Ε???

Τεράμπιτε έλα, έλα.. όπως και στις εγγραφές ένα πράμα..
Elpis
Νεούλης/Νεούλα
*

Π.Θ.Ο.

View Profile
« Reply #34 on: October 09, 2007, 11:46:02 am »

Quote from: terabitos on October 09, 2007, 10:04:38 am
Νομίζω πάντως ότι εάν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στην συνάντηση (μεγαλύτερη των 30 συμφοιτητών μας που στηρίζουν τυφλά την παράταξη) τότε έχετε να ακούσετε "πολλά"!

Terabitε, ευτυχώς υπάρχουν εδώ μέσα και λογικά άτομα σαν κι εσένα.
Δεν πειράζει, άστους να λένε.
Ούτως ή άλλως δεν ξέρουν τι τους γίνεται...

ΦΟΙ.ΣΥ.-τες, μην λέτε και πολλά γιατί θα έρθουμε στην συνάντησή σας και η γη θα τρέμει.
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #35 on: October 09, 2007, 11:55:44 am »

Quote from: Elpis on October 09, 2007, 11:46:02 am
ΦΟΙ.ΣΥ.-τες, μην λέτε και πολλά γιατί θα έρθουμε στην συνάντησή σας και η γη θα τρέμει.
Αμάν πια με αυτή τη φράση "η γη θα τρέμει (σεισμός;; )" Tongue

Δε χρειάζεται να λάβει χώρα κάποιο...φυσικό φαινόμενο για να γίνει μια πολιτισμένη συζήτηση...

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Καμένος

View Profile
« Reply #36 on: October 09, 2007, 12:17:19 pm »

xaxaxaxa Τα σπάς!! Θα ξυρίσετε και τα κεφάλια σας πρίν έρθετε??
teoramone
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #37 on: October 09, 2007, 12:51:07 pm »

Quote from: Καμένος on October 09, 2007, 12:17:19 pm

Δε ξέρω αν θα ξυρίσουν τα κεφάλια τους αλλά τουλάχιστον δε θα έρθουν άπλυτοι και βρωμιάρηδες σαν κάποιους άλλους  που στηρίζουν και στηρίζονται από κόμματα εντός βουλής που τα παιδιά τους πουλάνε ναρκωτικά ( και γιαυτό θέλουν το άσυλο ) και που τα παιδιά τους κάνουν ληστείες τραπεζών και πετάνε μολώτοφ σε αυτοκίνητα συνταξιούχων...
cat
Guest
« Reply #38 on: October 09, 2007, 12:54:29 pm »

κ ελεγα ποιος λειπει απτην παρέα κ έχει καιρό να εμφανιστεί  Grin Grin

εγω απορώ γιατι ειναι έτσι απλυτοι κ βρωμιάρηδες αφου παίρνουν έκαστος 300 ευρω τη βδομάδα  Grin Grin ε teoramone?? Cheesy Cheesy Cheesy
Καμένος

View Profile
« Reply #39 on: October 09, 2007, 13:14:29 pm »

Quote from: teoramone on October 09, 2007, 12:51:07 pm
Quote from: Καμένος on October 09, 2007, 12:17:19 pm

Δε ξέρω αν θα ξυρίσουν τα κεφάλια τους αλλά τουλάχιστον δε θα έρθουν άπλυτοι και βρωμιάρηδες σαν κάποιους άλλους  που στηρίζουν και στηρίζονται από κόμματα εντός βουλής που τα παιδιά τους πουλάνε ναρκωτικά ( και γιαυτό θέλουν το άσυλο ) και που τα παιδιά τους κάνουν ληστείες τραπεζών και πετάνε μολώτοφ σε αυτοκίνητα συνταξιούχων...

Aaaaa.. Σοβαρά? Εντάξει τότε.. Καλά που μου το πες για να μη πλυθω...
Jalk

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #40 on: October 09, 2007, 13:54:00 pm »

Και μετά ΦΟΙΣΥξε το φθινοπωρινό αεράκι και ξύπνησες...

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #41 on: October 09, 2007, 14:33:27 pm »

Αναλαμβάνω την ευθύνη να πώ κάποια πράγματα - πολύ σοβαρά κατά τη γνώμη μου - στο σημείο αυτό.
Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα(με ύπνο 1 ώρα και 1 τέταρτο) για μένα (οκ τα Αγγλικά δεν πιάνονται) μιας εξοντωτικής εξεταστικής όπου σχεδόν όλοι μας δεν πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το ποιός φταίει... για κάποιους φταίει για όλα η κατάληψη (αυτό είναι τουλάχιστον αστείο), για κάποιους άλλους τα όργανα του τμήματος που παίρνουν αποφάσεις, οι παρατάξεις, οι καθηγητές, η θειά η Μαρίκα, ο μπατζανάκης της ξαδέρφης κτλ κτλ κτλ γενικά ο οποιοσδήποτε εκτός από εμάς τους ίδιους,σαν κλασσικοί ελληναράδες που είμαστε.

Κουράστηκα να κάνω παράπονα για τους άλλους, και κουράστηκα να βλέπω παράπονα χωρίς επιχειρηματολογία για την κατάληψη, ή οτιδήποτε άλλο που έγινε πρίν 5 μήνες όταν κάποιοι - που παραπονιούνται τώρα - ή δεν ήταν εκεί να συμμετέχουν και ν'αλλάξουν τα πράγματα είτε κοιμούνται, όπως πάντα, τον ύπνο του δικαίου.

Συγχωρήστε με γιατί σήμερα αποφάσισα να γίνω κακιά. Και οταν λέω "αναλαμβάνω την ευθύνη να πώ κάποια πράγματα" εννοώ ότι θεωρώ ότι το πόστ αυτό μπορεί να κοπέι από τους μόντ, ή να μου γίνει σύσταση, ή οτιδήποτε άλλο. Δέχομαι οποιαδήποτε επίπληξη αλλά αυτά που έχω να πώ θα τα πώ.

Το φόρουμ είναι μία ηλεκτρονική κοινότητα όπου όλοι μιλάμε ελεύθερα, ανταλάσσουμε απόψεις, βοηθάμε ο ένας τον άλλο στα μαθήματα, διασκεδάζουμε τις ελεύθερες ώρες μας, ενημερωνόμαστε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, βλέπουμε απόψεις καθηγητών και δεχόμαστε "παιδεία", γενικά "είμαστε μια παρέα" όπως θα λεγε σωστά και ο Juan. Όμως επειδή πραγματικά αγάπησα αυτό το χώρο και μου δόθηκε μέσω αυτού η ευκαιρία να γνωρίσω και να δεθώ με τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτόν, με λυπεί αφάνταστα εδώ και αρκετό καιρό να βλέπω κάποιες εσκεμμένες και σκόπιμες συμπεριφορές που έχουν μόνο ως στόχο να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα που υπάρχει. Υπάρχουν διαφωνίες βεβαίως, όπως θα υπήρχαν σε κάθε παρέα. Αλλες ωραίες, άλλες πιό οξυμένες. Σαν δυναμική και ζωντανή κοινότητα πιστεύω ότι έχουμε τρόπους να τις λύνουμε αποτελεσματικά,και ο τρίτος αναγνώστης να βγάζει συμπεράσματα από τις διαφωνίες αυτές. Παρόλα αυτά το φόρουμ δεν είναι το ίδιο με πρίν 6 μήνες. Και τί εννοώ.

Το φόρουμ έγινε τόπος να βγάζουν πολλοί κάθε είδους κόμπλεξ. Έγινε τόπος όπου η σχετική ελευθεροστομία που υπάρχει, στα όρια βέβαια της αισθητικής και της αξιοπρέπειας, έγινε αντικέιμενο εκμετάλλευσης από διάφορους για συζητήσεις τύπου ρόζ σελίδων. Τόπικ του στύλ "πώς θέλετε τη γυναίκα", "τι στάσεις προτιμάτε", "ποιό #@$ σας κρέμεται" κτλ (συγγνώμη για την περιγραφή και την γλώσσα που χρησιμοποιώ) έγιναν συχνά πυκνά το κέντρο του ενδιαφέροντος για αντιπαραθέσεις, βρισίδια, σεξιστικές συμπεριφορές, θεαματικούς καυγάδες με τους κατακαημένους μόντ που προσπαθούν να κρατήσουν ένα επίπεδο καθώς και κάποιες λεπτές ισορροπίες, ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον σβήνοντας την καθημερινή τους πλήξη,  εκτέθηκε η προσωπική ζωή(οι περισσότερο προσωπικές στιγμές) κάποιων αφελών, κτλ κτλ. Αυτή η εποχή δεν λέω , είχε και την πλάκα της για κάποιους, ήταν και καλοκαιρακι, τεσπα πέρασε η μπόρα.

Μετά το γαιτανάκι συνεχίστηκε. Άτομα που έχουν χαρακτηριστεί από την ίδια την κοινότητα ως ακατάλληλα για να συνδιαλλαγούν με τους γύρω τους(έχουν φάει ban κοινως) χωρίς να τους προσβάλλουν με τον Α ή Β τρόπο, έκαναν 18 περσόνες για να ξαναπούν τα ίδια και τα ίδια. Χρησιμοποιήθηκε γλώσσα από κάποιους άκρως ρατσιστική, από άλλους γλώσσα που φλερτάρει με την ακροδεξιά και τα δικτατορικά καθεστώτα, άλλοι έφτιαχναν απλώς άλλη μία περσόνα για να την πούν και να κάνουν μπάχαλο βγάζοντας τρομερά κόμπλεξ απέναντι στην κοινότητα, άλλοι χρησιμοποίησαν το φόρουμ για να εκτοξεύσουν απειλές σε συναδέλφους τους ή για να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα φέρνοντας σε δύσκολη θέση τόσο διαχείριση όσο και τα ίδια τα μέλη της κοινότητας, άλλοι χρησιμοποίησαν το φόρουμ για να προκαλέσουν την αισθητική και την ηθική των συναδέλφων τους - έτσι απλά χωρίς κάποια αιτία ή αφορμή και χωρίς να υπάρχει λόγος - και άλλα πολλά. Τελευταία σε οποιοδήποτε τόπικ μπαίνω αυτό βάλλεται από περσόνες παντός είδους που μπαίνουν μόνο για να προκαλέσουν, να ανάψουν τα αίματα, να έχουν λίγο δουλειά οι μόντ και οι αντιμίν και ούτω καθεξής. Λοιπόν αυτό το πράγμα πρέπει επιτέλους κάποιοι να καταλάβουν ότι δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να το κάνουν. Δεν είναι εδώ πέρα chat room, το φόρουμ είχε και έχει τεράστια αξία για την ακαδημαϊκή μας ζωή και είναι μέσο ψυχαγωγίας (με ό,τι σημαίνει ετυμολογικά αυτή η λέξη), μόρφωσης και ανταλλαγής απόψεων στα πλαίσια μιας υγιούς συζήτησης από τα μέλη του.

Θεωρώ την ύπαρξη περσόνων όπως ο τεράμπιτος,η ελπίς, η αλέξια, ο αμπίσιους, (για να μην πιάσω και άλλους που είχαν 100 ονόματα σαν τους κακοποιούς και έχουν και 100 ζωές απ'ότι φαίνεται), προκλητικές και απαράδεκτες για το φόρουμ .Αν θέλουν να συνδιαλλαγούν μαζί μας να το κάνουν σαν άνθρωποι και να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Ούτε βέβαια είναι το φόρουμ χώρος που είναι αναγκασμένος να φιλοξενεί απόψεις της χρυσής αυγης, του μεταξα, της 7ετίας, του Πλεύρη, και όλων όσων η συμπεριφορά τους είναι αντιδημοκρατική (θυμίζω ότι στην Ελλάδα έχουμε ακόμα δημοκρατία, πολίτευμα που ορίζει το Σύνταγμα, νόμους κτλ κτλ κτλ ούτε δέρνουμε ούτε σκοτώνουμε εβραίους και μαυρους επειδή είναι εβραίοι και μαύροι ακόμα και ούτως καθεξής), στρέφεται εναντίον της ελευθερίας του συναδέλφου και κατ'επέκτασιν συνανθρώπου τους, και των δικαιωμάτων αυτού. Φτάνει πιά, έλεος, νισάφι, δεν είναι εδώ μέσα ούτε γραφεία του Βορίδη ούτε ιατρείο ψυχολόγου. Αν θέλετε οι παραπάνω να συνεχίσετε έτσι, αλλού πρέπει να απευθυνθείτε.

Αυτά, από ένα μέλος που έχει την επιγνωση ότι δεν έχει και την πλέον υποδειγματική συμπεριφορά εδω μέσα αλλά δεν είχε ποτέ ως στόχο - αν το έχω κάνει ήταν άθελά μου - να αφαιρέσει τα δικαιώματα των γύρω του. Τέρμα στο σπάμ της βλακείας.

Το πόστ μου μπορεί να μην είναι στο κατάλληλο τόπικ, αλλά αγανάκτησα κάθε φορά να διαβάζω ένα κάρο άσχετες βλακείες και απειλές να εκτοξεύονται από τον πρώτο τυχόντα. Είναι στο χέρι της διαχείρισης να το διαγράψει, να το μετακινήσει, να κάνει οτι θέλει τέλοσπάντων μ'αυτό. Λυπάμαι που έπρεπε να γραψω όλα αυτά αλλά θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιείς συνεχώς ένα χώρο για όποιο λόγο σου καπνίσει το πρωί που θα σηκωθείς.

ενυπόγραφα - και δεν έχω άλλες περσόνες γιατί δεν τις χρειάζομαι

Ηλιάνα Παππή

ΥΣ Δεν θεωρώ ότι οι διαγραφές - ηλεκτρονικές αυτοκτονίες είναι λύσεις, τουλάχιστον όχι για μένα. Η κατάσταση αυτή εδώ μέσα παρόλα αυτά έχει οδηγήσει πολλά μέλη που θα θελαμε να γράφουν ακόμα σε αυτή τη λύση, ή στο να μένουν απλοί παρατηρητές.

« Last Edit: October 09, 2007, 15:18:56 pm by pandora » Logged
caveman
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #42 on: October 09, 2007, 14:59:56 pm »

Η ΑΛεξία είναι μια χαρά κοπέλα Wink

Τη Melis γιατί δεν την ανέφερες?

ΤΕΛΟΣ ΛΈΜΕ!
Έχεις ξοφλήσει...
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #43 on: October 09, 2007, 15:57:25 pm »

Λοιπόν...Ξεκίνησα να βγάλω μια ανακοίνωση για την πραγματοποίηση μιας ανοιχτής συνάντησης,μιας συνάντησης που θα ήθελα να έχει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται για να κάνουμε μια ωραία κουβέντα και να καταλήξουμε σε 2,3,10 απλά πραγματάκια και με λύπη μου διαπιστώνω ότι για άλλη μια φορά συγκεκριμένα άτομα (ή/και περσόνες ατόμων) μπαχαλεύουν το όλο θέμα προσπαθώντας να προβοκάρουν και να προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους.
Ένα έχω να πω:Ευχαριστούμε από καρδιάς παιδιά που μας δίνετε τόση σημασία και ασχολείστε μαζί μας,γιατί αυτό δείχνει ότι μας προσέχετε και μας υπολογίζετε,αλλιώς θα συνεχίζατε να ποστάρετε ηλίθιες ελληνικές σημαιούλες στα κάθε λογής φωναχτήρια.
Από κει και πέρα,όποιος έχει γνώμη και καρύδια ας έχει το σθένος να έρθει και να την υπερασπιστεί ανοιχτά,και όχι μέσα από την ασφάλεια του υπολογιστάκου του.Ας έχει το θάρρος για μία φορά να εκτεθεί και να μιλήσει.

P.S.1 Υπόσχομαι ότι μέχρι αύριο θα έχω αναγκάσει όλα τα παιδιά του σχήματος (με βία ή χωρίς) να κάνουν μπάνιο για να είναι αν μη τι άλλο καθαροί.  bath

P.S.2 (μόνο για όσους ξέρουν τι παίζει) Ιδού το δίλημμα:Τι είναι προτιμότερο;Να είσαι βρώμικος και αριστερός με αναρχοκομουνιστικές απόψεις ή να το παίζεις αριστερός και να κάνεις μπάνιο κάθε μέρα???

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Stu@rt
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

genius vs stupidity

View Profile
« Reply #44 on: October 09, 2007, 16:15:37 pm »

Quote from: pandora on October 09, 2007, 14:33:27 pm
.Αν θέλουν να συνδιαλλαγούν μαζί μας να το κάνουν σαν άνθρωποι και να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Ούτε βέβαια είναι το φόρουμ χώρος που είναι αναγκασμένος να φιλοξενεί απόψεις της χρυσής αυγης, του μεταξα, της 7ετίας, του Πλεύρη, και όλων όσων η συμπεριφορά τους είναι αντιδημοκρατική (θυμίζω ότι στην Ελλάδα έχουμε ακόμα δημοκρατία, πολίτευμα που ορίζει το Σύνταγμα, νόμους κτλ κτλ κτλ ούτε δέρνουμε ούτε σκοτώνουμε εβραίους και μαυρους επειδή είναι εβραίοι και μαύροι ακόμα και ούτως καθεξής), στρέφεται εναντίον της ελευθερίας του συναδέλφου και κατ'επέκτασιν συνανθρώπου τους, και των δικαιωμάτων αυτού. Φτάνει πιά, έλεος, νισάφι, δεν είναι εδώ μέσα ούτε γραφεία του Βορίδη ούτε ιατρείο ψυχολόγου. Αν θέλετε οι παραπάνω να συνεχίσετε έτσι, αλλού πρέπει να απευθυνθείτε.
Μπορω να πω πως με αγγιξε αυτη η ανακοινωση και εχεις δικιο στα περισσοτερα απο αυτα και καλα κανεις και βαζεις και ονοματεπωνυμο γιατι η καλυψη μεσα απο τα nickname  παραγινε,αυτο που θελω να προσθεσω εγω ειναι οτι δεν ειναι δυνατον οι αποψεις μονο τις ακροδεξιας να ειναι λαθος ,το ιδιο λαθος ειναι και οι ακροαριστερες αποψεις που ακουγονται μεσα στο φορουμ.για αυτες δεν γινεται λογος απο κανεναν... οταν φτασετε στο σημειο να λετε και για αυτες τις αποψεις οτι ειναι λαθος τοτε θα μιλαμε για δημοκρατια γιατι στα ματια τα δικα μου ενας τυπος με μια σβαστιγκα στο χερι ειναι ακριβως το ιδιο με ενα ατομο με καδρονι η μολοτοφ.. Τελος νομιζω οτι το φορουμ αριστεριζει λιγο χωρις να θελω να κανω κακοπροαιρετη κριτικη, αν δεν γουσταρα δεν θα εμπαινα,ειναι πολυ καλο φορουμ και ειναι κριμα να γινεται τοσος ντωρος για πολιτικα θεματα (αστεια για μενα).. Και cecs αν για σενα ειναι ΗΛΙθΙΕΣ ΕΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ τουλαχιστον σεβασου το γεγονος οτι για καποιους ειναι μια αξια , ειτει το θεωρεις σωστο εσυ ειτε οχι

Τα μαγιω γινονται brazilian οι κωλο παραμενουν ποντιακοι....
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Up Print
Jump to: