• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
August 03, 2025, 14:53:22 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
August 03, 2025, 14:53:22 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Τομέας Ενέργειας] Μαθήμα...
by chatzikys
[Today at 13:56:19]

Ρύθμιση θερμικού για μοτέ...
by chatzikys
[August 02, 2025, 21:29:19 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[August 02, 2025, 19:59:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Ma8hths Indou
[August 02, 2025, 17:30:47 pm]

[Τηλεπικοινωνιακά Συστήμα...
by Thanasis_pap
[August 02, 2025, 17:06:37 pm]

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματ...
by The Web
[August 02, 2025, 13:25:49 pm]

[Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθ...
by Nikos_313
[August 02, 2025, 09:51:26 am]

Οι μπράβοι του πρύτανη
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 01:30:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 01:04:15 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 00:59:05 am]

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέ...
by inverter
[August 01, 2025, 20:35:12 pm]

Νέα Δημοκρατία (and Co. I...
by Katarameno
[August 01, 2025, 15:13:09 pm]

Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημα...
by PolarBear
[August 01, 2025, 15:03:05 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[July 31, 2025, 21:15:48 pm]

Καμμένα...!!
by Godat
[July 31, 2025, 21:07:58 pm]

[ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ] Ανακοίνωση γι...
by Katarameno
[July 31, 2025, 20:31:30 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[July 31, 2025, 15:33:28 pm]

ΤΗΜΜΥ-Σκάκι
by L
[July 31, 2025, 13:24:56 pm]

Τα παράσιτα ανάμεσά μας
by Katarameno
[July 30, 2025, 13:47:28 pm]

Ρώτα κάτι τον επόμενο
by Giopan
[July 29, 2025, 16:04:23 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9988
Latest: kyrlef
Stats
Total Posts: 1427650
Total Topics: 31739
Online Today: 126
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 12
Guests: 78
Total: 90
chrismzag
stefanos hios
kakousios
tasos_ntv
parzival
Bit4Thought
dsaragiotis
sofaki
cealexop
christina02
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Γιος πρώην βουλευτή συνεληφθη για ένοπλη ληστεία!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Down Print
Author Topic: Γιος πρώην βουλευτή συνεληφθη για ένοπλη ληστεία!  (Read 9442 times)
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
Re: Γιος πρώην βουλευτή συνεληφθη για ένοπλη ληστεία!
« Reply #60 on: October 07, 2007, 11:38:39 am »

Άλλαξα για πολλοστή φορά τον τίτλο εξαιτίας της παρατήρησης του arianou πιο πριν. Όποιος έχει κάτι άλλο να πει σχετικα με τον τίτλο ας το κάνει τώρα, για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα.

Quote from: Turambar on October 07, 2007, 02:17:43 am
Quote from: gepeltek on October 06, 2007, 20:15:52 pm
Quote from: Doctor_Doctor on October 06, 2007, 20:11:38 pm
Όντως, έχουμε πολύ επιλεκτική ευαισθησία. Το συγκεκριμένο θέμα είναι μια απλή ένοπλη ληστεία, τι να κάνουμε. Την καταδικάζουμε, αν αυτό θέλεις (βέβαια δεν ξέρω τι σημασία έχει η γνώμη και η "καταδίκη" μου αλλά ας είμαι κι εγώ λίγο στη μόδα) αλλά ως εκεί.

Δεν είναι απλή ληστεία φίλε μου, κρύβονται και άλλα απο πίσω και κυρίως υποκρισία, αυτή είναι η διαφορά

τι κρύβεται?

Η προσπάθεια συγκάλυψης από άλλα στελέχη του Συνασπισμού. Anyway ας περιμένουμε λίγο και τις εξελίξεις, μην προτρέχουμε...
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #61 on: October 07, 2007, 11:50:08 am »

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων κάποιου δε συνιστά απαραίτητα συγκάλυψη.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #62 on: October 07, 2007, 22:10:12 pm »

Από cosmo.gr,

"Ν. Βούτσης: «Δεν θα ανεχθώ διακριτική μεταχείριση»
07 - 10 - 2007 20:06

Την πρώτη του δημόσια δήλωση- με κείμενο του στην Αυγή- μετά τη σύλληψη του 23χρονου υιού του για απόπειρα ληστείας έκανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης. «Δεν ζήτησα, δεν διεκδικώ και δεν θα ανεχθώ οποιαδήποτε διακριτική μεταχείριση σε οποιοδήποτε στάδιο που θα έχει η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης» σημειώνει.

Μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι πολιτικά και ανθρώπινα έχει καλυφθεί από τις δηλώσεις του Αλέκου Αλαβάνου και σημειώνει πως «ο γιος μου, που έχει τις δικές του ιδεολογικές επιλογές, πάντοτε, όπως και τώρα, υφίσταται τις συνέπειες μέσα στο πεδίο αξιών και πρακτικών που ο ίδιος ορίζει».

Και προσθέτει: «Δεν μας συμπαθούν αρκετοί γιατί βρεθήκαμε πάντοτε στην πρώτη σειρά των αντιπαραθέσεων απέναντι σε όσους στερούν δικαιώματα, σε όσους κερδοσκοπούν με το φόβητρο της οικοδόμησης σύγχρονων κοινωνιών της μηδενικής ανοχής, όσους απαξιώνουν τους κοινωνικούς αγώνες υπέρ του νόμου και της τάξης, όσους, εν τέλει, θεωρούν ότι οι κοινωνίες και ιδιαίτερα η νεολαία θα μπορούσαν να αναπτυχθούν δημοκρατικά κλεισμένες μέσα σε δοκιμαστικούς σωλήνες και σε υγειονομικές ζώνες».

Ο κ. Βούτσης τονίζει ότι αυτή είναι η απάντηση του στην «απύθμενη υποκρισία πολύ λίγων παραγόντων των ΜΜΕ και πολιτικών κύκλων, που θέλησαν να στήσουν ένα σκηνικό συλλογικής πολιτικής ευθύνης για τη Ριζοσπαστική Αριστερά, το ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα μου τον ΣΥΝ».

«Η οικογενειακή ευθύνη, βεβαίως και υπάρχει, με την έννοια, όμως, της αυτονόητης στήριξης που θα έχει από μένα, τη μητέρα του, την οικογένειά μου ο γιος μου» συμπλήρωσε.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει στην δήλωση του: «Φοβάμαι ότι η ζωή, είναι χαζό να μιλάμε για ρόλους, των ίδιων των παιδιών μας γίνεται πιο δύσκολη ακόμα και από το ρόλο του πατέρα και του ηγετικού στελέχους όπως προσφυώς είπε ο Αλέκος. Ευχαριστώ όλους και είμαι υπόχρεος για τη συμπαράσταση που επιδεικνύουν».
"

Quote from: Nessa NetMonster on October 07, 2007, 11:50:08 am
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων κάποιου δε συνιστά απαραίτητα συγκάλυψη.

Τα ίδια και τα ίδια μου λες Νέσσα μου φαίνεται. Δεν έχει σημασία μόνο το τί συνιστά ή δεν συνιστά συγκάλυψη, σημασία έχει να υπάρχουν σε όλες τις περιπτώσεις τα ίδια μέτρα και σταθμά, και όπου αυτό δεν συμβαίνει, τουλάχιστον όσους έχουν καθαρό μυαλό και θέλουν να λέγονται αντικειμενικοί και αμερόληπτοι να τους προβληματίζει.

Πχ σκέψου τι θα έλεγαν οι κράχτες του συνασπισμού (μεταξύ των οποίων είναι και ο πατήρ Βούτσης) και οι καθώς πρέπει δημοσιογράφοι αν έπιαναν τον γιο του Πλεύρη με χειροβομβίδες,όπλα και κουκούλες μετά από ληστεία. Βέβαια δεν το συζητώ καν το τί θα γινόταν σε περίπτωση που ο "άσωτος υιός" ήταν παιδί ενός βουλευτή ή στελέχους της κυβέρνησης (θυμηθείτε και την υπόθεση Τσιτουρίδη).

Στην εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη συζητήθηκε προχθες και αυτό το θέμα. Κάποιος που έδειχνε γνώστης των εσωτερικών της αστυνομίας ανέφερε ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει συλληφθεί και άλλες φορές για μικροαδικήματα και ερχόταν ο πατέρας του και τον έπερνε αγκαλιά και τον έβγαζε έξω από το Τμήμα. Μάλιστα εξήγησε και τον διασκεδαστικό τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτή η απελευθέρωση: Ο πολιτικός πιάνει γερά τον κρατούμενο και τραβάει προς την πόρτα. Ο αστυνομικός δεν τολμάει να τους ξεχωρίσει γιατί φοβάται ότι θα ασκήσει βία κατά του βουλευτή που τον καλύπτει η βουλευτική ασυλία και ότι την άλλη μέρα θα τον απειλούν με απόλυση. Έτσι ο κρατούμενος βγαίνει κολλημένος πάνω στον βουλευτή.

Αυτά αναφέρθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, και βέβαια είναι σίγουρα τραγική η φιγούρα αυτού του πατέρα, ο οποίος τρέχει να συμμαζέψει τον γιο του, ωστόσο αποδείχθηκε ότι η πολιτική επιρροή του πατρός έχει χρησιμοποιηθεί παλαιότερα για την προστασία του γιού. Ενώ δεν ήταν ίδια η αντιμετώπιση ΜΜΕ και κοινωνίας απέναντι πχ στην υπόθεση Τσιτούριδη, στην υπόθεση δλδ μίας απλής παράνομης μετάθεσης (κάτι που ξέρουμε όλοι μας ότι συμβαίνει πολυ συχνά και σε οικογένιες που δεν έχουν σχέση ούτε με την κυβέρνηση αλλά ούτε και με τη βουλή)

Τέλος έχω να σημειώσω πως κυρίως στην τετραετία που πέρασε,ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α συνειδητά αναγορεύτηκε περίπου σε "πολιτικό εκπρόσωπο" και "προστάτη" του χώρου εκείνου που αυτοπροσδιορίζεται σαν "αναρχοαυτόνομοι" και ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει επεισόδια,φθορές περιουσιών,καταστροφές κλπ.

Το ερώτημα είναι (και θα το θέσω ωμά χωρίς περιστροφές) αν αυτή η πολιτική στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με την αντίστοιχη δράση του υιού Βούτση.

Θέτω απλά τα ερωτήματα μου, χωρίς καμμιά διάθεση προπαγάνδας (μόλις τελειωσε η εξεταστική μου και γενικότερα είμαι πολύ χαρούμενος για να με απασχολεί ο Συνασπισμος) και βεβαίως χωρίς κανένα ώφελος. Οι εκλογές εξάλλου περάσανε  Wink

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #63 on: October 07, 2007, 23:13:11 pm »

Καλα καλα...

Αν ειναι να μιλαμε για βουλευτες και τα τοιαυτα, βαζοντας στο παιχνιδι και τηλεοπτικες εκπομπες τυπου Καρατζαφερη, που εφερνε τους παπαδες να μας ξορκισουν απο τα hard rock συγκροτηματα, να μας μιλησεις και για τα μαργαριταρια του Μαντουβαλου ας πουμε. Η για τα ταμεια; Η μηπως αυτοι δεν καναν ληστειες???

Η για τους Πλευρηδες-Αδωνης, γνωστοι για την δραση τους στην χουντικη νεολαια του 74. Αν ειναι να πιασουμε τις βρωμες, να τις πιασουμε τουλαχιστον ολοκληρωμενα.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #64 on: October 07, 2007, 23:35:06 pm »

Quote from: gepeltek on October 07, 2007, 22:10:12 pm
Πχ σκέψου τι θα έλεγαν οι κράχτες του συνασπισμού (μεταξύ των οποίων είναι και ο πατήρ Βούτσης) και οι καθώς πρέπει δημοσιογράφοι αν έπιαναν τον γιο του Πλεύρη με χειροβομβίδες,όπλα και κουκούλες μετά από ληστεία.
Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι Roll Eyes

Βέβαια δεν το συζητώ καν το τί θα γινόταν σε περίπτωση που ο "άσωτος υιός" ήταν παιδί ενός βουλευτή ή στελέχους της κυβέρνησης (θυμηθείτε και την υπόθεση Τσιτουρίδη).
Θα συμφωνήσω εν μέρει, σκέψου όμως ότι στην περίπτωση αυτή το πιο εύλογο ήταν να μεσολάβησε ο ίδιος ο Τσιτουρίδης.

Στην εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη συζητήθηκε προχθες και αυτό το θέμα. Κάποιος που έδειχνε γνώστης των εσωτερικών της αστυνομίας ανέφερε ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει συλληφθεί και άλλες φορές για μικροαδικήματα και ερχόταν ο πατέρας του και τον έπερνε αγκαλιά και τον έβγαζε έξω από το Τμήμα. Μάλιστα εξήγησε και τον διασκεδαστικό τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτή η απελευθέρωση: Ο πολιτικός πιάνει γερά τον κρατούμενο και τραβάει προς την πόρτα. Ο αστυνομικός δεν τολμάει να τους ξεχωρίσει γιατί φοβάται ότι θα ασκήσει βία κατά του βουλευτή που τον καλύπτει η βουλευτική ασυλία και ότι την άλλη μέρα θα τον απειλούν με απόλυση. Έτσι ο κρατούμενος βγαίνει κολλημένος πάνω στον βουλευτή.
Εγώ άκουσα το Λιακόπουλο να λέει ότι ο Βούτσης χρησιμοποιούσε τα αρχαία μυστικά των πυραμίδων που είχε κλέψει από τους ΕΛ για να βγάζει το γιο του από μέσα Grin

Τέλος έχω να σημειώσω πως κυρίως στην τετραετία που πέρασε,ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α συνειδητά αναγορεύτηκε περίπου σε "πολιτικό εκπρόσωπο" και "προστάτη" του χώρου εκείνου που αυτοπροσδιορίζεται σαν "αναρχοαυτόνομοι" και ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει επεισόδια,φθορές περιουσιών,καταστροφές κλπ.
Από πού προκύπτει αυτό;

"Προστάτης" του αναρχικού χώρου είναι κατά μία έννοια όποιος υπερασπίζεται την ελευθερία αυτού του χώρου να έχει εν γένει πολιτική δράση και να προπαγανδίζει τις απόψεις του. Σ'αυτού του είδους τους "προστάτες" συγκαταλέγομαι κι εγώ. Τώρα για ορισμένους που τα σπάνε, δε φταίει ο αναρχισμός. Και φυσικά δε βγήκε ποτέ κανένας εκ του ΣΥΡΙΖΑ να πει "καλά κάνουν και τα σπάνε".

Το ερώτημα είναι (και θα το θέσω ωμά χωρίς περιστροφές) αν αυτή η πολιτική στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με την αντίστοιχη δράση του υιού Βούτση.
Έλεος Lips Sealed

Είναι λογικό τα παιδιά των πολιτικών που τρέχουνε συνέχεια από εδώ κι από εκεί για τόσα σημαντικά ζητήματα να είναι παραμελημένα. Τα παραμελημένα παιδιά συχνά παραστρατούν καθώς μεγαλώνουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα, και δεν έχει σχέση με συνωμοσιολογίες.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #65 on: October 08, 2007, 00:41:44 am »

Θυμάστε την ταινία ο Κατήφορος? Το τελικό ξέσπασμα του δικηγόρου-υπεράσπισης-πατέρα της Λάσκαρης?

Κατηγορώ τον πατέρα της, που όταν έπρεπε να την προσέχει, δε το έκανε γιατί δούλευε
Κατηγορώ τη μητέρα της, που ενώ έπρεπε να την συμβουλεύει και να τη νουθετέι, δεν το έκανε, γιατί έπαιζε χαρτιά.

Στη φυλάκα ο πατέρας, στην φυλάκα ο πρόεδρος, στην φυλάκα και οι ψηφοφόροι.

ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ.
ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΟΥΝ
ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

byeeee
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #66 on: October 08, 2007, 02:28:19 am »

Quote from: Aurelius on October 07, 2007, 23:13:11 pm
Καλα καλα...

Αν ειναι να μιλαμε για βουλευτες και τα τοιαυτα, βαζοντας στο παιχνιδι και τηλεοπτικες εκπομπες τυπου Καρατζαφερη, που εφερνε τους παπαδες να μας ξορκισουν απο τα hard rock συγκροτηματα, να μας μιλησεις και για τα μαργαριταρια του Μαντουβαλου ας πουμε. Η για τα ταμεια; Η μηπως αυτοι δεν καναν ληστειες???

Η για τους Πλευρηδες-Αδωνης, γνωστοι για την δραση τους στην χουντικη νεολαια του 74. Αν ειναι να πιασουμε τις βρωμες, να τις πιασουμε τουλαχιστον ολοκληρωμενα.

Τί με ενδιαφέρει εμένα τί έκαναν οι Πλευρηδες κτλ., και εσύ και ο Τurambar δεν καταλάβατε τίποτα από όσα είπα.. Και εν πάσει περιπτώσει η βρωμιά κάποιου ξεπλένεται με την βρωμιά κάποιου άλλου; Τί είδους λογική είναι αυτή; Θα ευχαριστηθείς δλδ αν βάλουμε στη συζήτηση και το Μαντούβαλο;
Ελεος

Quote from: Nessa NetMonster on October 07, 2007, 23:35:06 pm
Από πού προκύπτει αυτό;

Κατα τη γνώμη μου ο ο ΣΥΡΙΖΑ ναι μεν καταδικαζει καθε πραξη βιας αλλα απ την αλλη αφηνει μια χαραμαδα επικοινωνιας με τους λεγομενους αναρχικους (ή αντιεξουσιαστες), και αυτό το κάνει ξεκαθαρα για επικοινωνιακούς λόγους, γιατί αντλεί ένα μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων από αυτό το χώρο.

Μια χαρακτηριστικη δηλωση του Αλαβανου ηταν οταν τον ρωτησε ο Ευαγγελατος αν καταδικαζουν τις μολοτοφ,η απαντηση ηταν: καταδικαζουμε τις μολοτοφ αλλα καταδικαζουμε και τον καναπε.
Δηλαδη εβαλε στο ιδιο τσουβαλι μια εγκληματικη πραξη και την απαθεια για διαφορα γεγονοτα..

Αυτο που θα έπρεπε όμως να μας απασχολει (ή τουλαχιστον απασχολει εμενα) ειναι οτι το ενα ειναι εγκληματικη πραξη ενω το αλλο απλα μια σταση ζωης ή και απλη αδιαφορια,δεν ειναι ολοι υποχρεωμενοι "να μην ειναι στον καναπε".
Απ τη στιγμη που τα δυο αυτα εξισωνονται τοτε δινεται αυτόματα αλλοθι και ενος ειδους υποστηριξη σε εγκληματικες πραξεις,πραγμα απαραδεκτο για ενα πολιτικο κομμα.

Τώρα όσον αφορά τις "συνωμοσιολογίες", άσε να φανεί από τις εξελίξεις..
Εμένα πάντως οι τόσο συχνές παρεμβάσεις του ΣΥΝ στη ΓΑΔΑ μου δημιουργούν υποψίες..
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #67 on: October 08, 2007, 02:30:39 am »

Σοβαρέψου ρε gepeltek..

1ον οι αντιεξουσιαστές δεν είναι δοχείο ψηφοφόρων..  οι αντιεξουσιαστές δε ψηφίζουν!

2ον... πόσοι είναι πια οι αντιεξουσιαστές? 0.1%? 0.2%? Αν έχουμε το θεό μας..
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #68 on: October 08, 2007, 02:33:08 am »

Συμφωνώ βέβαια με τον Αλαβάνο.. ότι η απάθεια μπορεί να χαρακτηριστεί μεταφορικά και ως... έγκλημα!
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #69 on: October 08, 2007, 03:52:45 am »

Tώρα δηλαδή εμείς τι συμπερασμα να βγαλουμε?

Οτι τα ηξερε ο πατηρ και τον καλυπτε ( ως γονεας και αυτος )???

ή οτι ήταν εντελώς ασχετος????

Και τα δυο ειναι πολυ πιθανα. Αν ισχυει το πρωτο δεν μπορω να φανταστώ μέχρι που μπορεί να φτασει το θεμα( ο υιος ηταν και σε πορεια υπερ του κουφοντινα οποτε..... )

Αν ισχυει το δευτερο , φαινεται πως ή η ανατροφή που δοθηκε στον υιο ήταν επικινδυνη ( το συστημα φταιει , η πλουτοκρατια , ο καπιταλισμοοοοοος κ.τ.λ. ) με αποτελεσμα το ιδιο το παιδι να πωρωθει και να φτασει σε εγκληματα που κατα το δικο του μυαλο ηταν σωστα αφου ετσι πολεμουσε το ΣΥΣΤΗΜΑ.

Η μπορει να συμβαινει και τιποτα άλλο. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
Diamond
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #70 on: October 08, 2007, 08:22:44 am »

Οk, αλλά ασχολούμαστε μόνο με ό, τι φαίνεται. Υπάρχουν σήμερα τύποι από το στενό περιβάλλον ατόμων που είναι και σήμερα μέσα στη Βουλή που πλούτησαν και απέκτησαν εξουσίες με "περίεργους ρυθμούς"... Οι τοπικές κοινωνίες τα ξέρουν καλύτερα. Μπορεί ν' ακούγεται ψιλοάσχετο αλλά έχουν διαπραχθεί από ηθικής άποψης χειρότερα εγκλήματα...  Lips Sealed

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #71 on: October 08, 2007, 10:29:20 am »

Οχι, δεν λεω να βαλουμε και τον Μαντουβαλο ή καθε αλλο παπαρα που παρανομει. Αλλα ελεος. Ο γιος του παρανοησε και τελος, τι να κανουμε; Εδω αλλοι βουλευτες παρανομουσαν και δεν σε εβλεπα να πεταγεσαι τσουπ σαν την ...  να ανησυχεις για την Δημοκρατια μας. Αυτο εννοω.

Οποιος εκανε κατι παρανομο προφανως θα πρεπει να καταδικαζεται. Αλλα δεν γινετια επισης προφανως οτι κανει ο γιος να το επιβαρυνεται ο πατερας. Τωρα αν και ο πατερας ειχε σχεση, οκ αλλο θεμα αυτο. Βεβαια δε υπαρχει τετοια αποδειξη. Τωρα αυτα που λεει  μπατσος που μας ειπες ειναι αναξια λογου. Συζητησεις απο αρχες και ατομα, τα οποια αποδεδειγμενα πολλακις εχουν ψευδομαρτυρησει για να καταδικασουν ατομα, οπως τους 49 ή τον Παναγιωτακη, ατομα τα οποια τραβανε βιντεο να κακοποιουν συλληφθεντες, εγω τα θεωρω περισσοτερο αναξιοπιστα και απο τριχρονο.

Αν ο πατερας, για να συνεχισουμε, δεν εχει αμεση σχεση με αυτα που εκανε ο γιος του, αλλα μονο εμμεση, δηλαδη οτι εφταιξε ως πατερας, τι να κανουμε. Υπαρχουν και πατεραδες οχι τοσο καλοι. Και οταν κανουν μαλακιες τα παιδια τους τα συλλαμβανουν; Γι αυτο ειναι η αστυνομια.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
AR1S
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #72 on: October 08, 2007, 12:32:33 pm »

Όταν απουσιάζει η ουσία από τη πολιτική ζωή και ο κοινωνικός προβληματισμός είναι φυσικό το ενδιαφέρον να στρέφεται σε τέτοια ζητήματα.Και μαλιστά κάποιοι ίσως επιτηδές το στρέφουν προς τα κει.Για να καλύψουν την ανεπάρκεια τους στην επιχειρηματολογία και στη συγκρουσή των ιδέων επιτιθένται ήθικά κατά των αντιπάλων τους.Ο Αλαβανος είχε χαρακτηρίσει νονό το Καραμανλή για τη πρακτική της κυβέρνησης του να προσπαθεί να φθείρει ηθικά τους αντιπάλους αντι να εργάζεται για τη χώρα και να συμμετέχει στην ιδεολογική αντιπαραθέση στη βουλή.Και μαλιστά η κουβεντά γίνεται για ζήτημα που δεν έχει αμεσή σχέση με τη πολιτική.Ένα ζήτημα διαφθοράς όπου εκλεγμένος αντιπρόσωπος του λάου εσκέμμενα ασκεί κακή διοικήση προς όφελος του και εις βάρος του λαου είναι σαφώς άλλη περίπτωση και εμπίπτει στη πολιτική.
Όσο για τους παραλογισμους τύπου:γιος βουλευτή κομματός έχει εγκληματική δράση αρά το κόμμα επικροτεί την εγκληματική δράση,μαλλόν κάποιοι χρειάζονται μαθήματα συλλογιστικής.
Προσωπικά δεν έχω απαίτηση από ένα κόμμα να εξασφαλίζει εκ των πρότερων την σωστή συμπέριφορά όσων σχετίζονται με αυτό.Πιο πολλή σημασία έχουν η δρασή του και οι ιδέες του και αν είναι συνεπές προς αυτές.

/                             

Pacing roads unknown
                                                     Searching for new home
                                                     Desert in my eye
                                                     Barren lands inside
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #73 on: October 08, 2007, 16:24:16 pm »

Quote from: gepeltek on October 08, 2007, 02:28:19 am
Μια χαρακτηριστικη δηλωση του Αλαβανου ηταν οταν τον ρωτησε ο Ευαγγελατος αν καταδικαζουν τις μολοτοφ,η απαντηση ηταν: καταδικαζουμε τις μολοτοφ αλλα καταδικαζουμε και τον καναπε.
Δηλαδη εβαλε στο ιδιο τσουβαλι μια εγκληματικη πραξη και την απαθεια για διαφορα γεγονοτα..
Προφανώς ο Αλαβάνος πήρε λαβή από την ερώτηση για να πει αυτό που ήθελε, μετατοπίζοντας την προσοχή από τις μολότωφ, τις οποίες (καλώς) θεωρούσε άνευ σημασίας, στα σημαντικά πολιτικά ζητήματα.

Quote from: gepeltek on October 08, 2007, 02:28:19 am
Τώρα όσον αφορά τις "συνωμοσιολογίες", άσε να φανεί από τις εξελίξεις..
Εμένα πάντως οι τόσο συχνές παρεμβάσεις του ΣΥΝ στη ΓΑΔΑ μου δημιουργούν υποψίες..
Το ότι η αστυνομία πιάνει τόσο συχνά λάθος άτομα και ότι παραβιάζονται στοιχειώδη συνταγματικά δικαιώματά τους δε φαίνεται να σου δημιουργεί τίποτα βλέπω Roll Eyes

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #74 on: October 08, 2007, 16:33:14 pm »

Quote from: Juan on October 08, 2007, 02:30:39 am
Σοβαρέψου ρε gepeltek..

1ον οι αντιεξουσιαστές δεν είναι δοχείο ψηφοφόρων..  οι αντιεξουσιαστές δε ψηφίζουν!

2ον... πόσοι είναι πια οι αντιεξουσιαστές? 0.1%? 0.2%? Αν έχουμε το θεό μας..
See the bigger picture.

Δεν είσαι ακραίος αντιεξουσιαστής, αλλά θεωρείς τον εαυτό σου σου ριζοσπαστικό. Δε σε χάλασε που έπεσε και μία μολοτωφ. Κατά βάθος καλά τους κάνανε... Wink
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Up Print
Jump to: