• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
August 03, 2025, 01:05:38 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
August 03, 2025, 01:05:38 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Τομέας Ενέργειας] Μαθήμα...
by PolarBear
[August 02, 2025, 23:35:57 pm]

Ρύθμιση θερμικού για μοτέ...
by chatzikys
[August 02, 2025, 21:29:19 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[August 02, 2025, 19:59:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Ma8hths Indou
[August 02, 2025, 17:30:47 pm]

[Τηλεπικοινωνιακά Συστήμα...
by Thanasis_pap
[August 02, 2025, 17:06:37 pm]

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματ...
by The Web
[August 02, 2025, 13:25:49 pm]

[Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθ...
by Nikos_313
[August 02, 2025, 09:51:26 am]

Οι μπράβοι του πρύτανη
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 01:30:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 01:04:15 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 00:59:05 am]

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέ...
by inverter
[August 01, 2025, 20:35:12 pm]

Νέα Δημοκρατία (and Co. I...
by Katarameno
[August 01, 2025, 15:13:09 pm]

Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημα...
by PolarBear
[August 01, 2025, 15:03:05 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[July 31, 2025, 21:15:48 pm]

Καμμένα...!!
by Godat
[July 31, 2025, 21:07:58 pm]

[ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ] Ανακοίνωση γι...
by Katarameno
[July 31, 2025, 20:31:30 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[July 31, 2025, 15:33:28 pm]

ΤΗΜΜΥ-Σκάκι
by L
[July 31, 2025, 13:24:56 pm]

Τα παράσιτα ανάμεσά μας
by Katarameno
[July 30, 2025, 13:47:28 pm]

Ρώτα κάτι τον επόμενο
by Giopan
[July 29, 2025, 16:04:23 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9988
Latest: kyrlef
Stats
Total Posts: 1427647
Total Topics: 31739
Online Today: 122
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 7
Guests: 120
Total: 127
cealexop
filkilkis
Billyskotsikas
Katarameno
Nikos_313
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Γιος πρώην βουλευτή συνεληφθη για ένοπλη ληστεία!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Γιος πρώην βουλευτή συνεληφθη για ένοπλη ληστεία!  (Read 9378 times)
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
Re: Γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ συνεληφθη για ένοπλη λ_
« Reply #15 on: October 06, 2007, 17:16:15 pm »

Quote from: Turambar on October 06, 2007, 17:04:00 pm
Εσύ συμφωνείς με το σχόλιο που κάνει η εφημερίδα στον κύριο Αλαβάνο?

Δε ξέρω ο gepeltek εγώ πάντως ναι!(εν μέρει)
Θες να σου πω και το λόγο?  Γιατί παρακολούθησα το debate και ενώ ο Καραμανλής το διευκρίνισε απόλυτα ότι σαν ταραξίες δεν εννοεί τους φοιτητές που διαμαρτύρονταν, αλλά αυτους που τα έσπαγαν (αντιεξουσιαστές-κουκουλοφόρους) ο ''κύριος'' Αλαβάνος για να κερδίσει ψηφαλάκια παραποιούσε ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΌ ΚΑΙ ΑΝΆΡΜΟΣΤΟ ΤΡΌΠΟ τα λεγόμενα του!
Σε κάθε ομιλία ξεκίναγε με το εξής: << χαιρετώ τους ταραξίες >>!!

Άρα αν δεν συμφωνείς με το σχόλιο που κάνει η εφημερίδα, δλδ δεν συμφωνείς με το ότι ο Αλαβάνος(ο πιο πλουσιος βουλευτής-μην ξεχνιόμαστε)
καλύπτει τους κουκουλοφόρους, τότε συμφωνείς με το ότι είναι ένας μεγάλος ψεύτης και συκοφάντης!!

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
Re: Γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ συνεληφθη για ένοπλη ληστεία!
« Reply #16 on: October 06, 2007, 17:16:23 pm »

Αφού το ρίξαμε στις δημοσιεύσεις....

Quote from: ΣΤΑΘΗΣ Σ. 6.Χ.2007 stathis@enet.gr

Αν ήταν του Πολύδωρα το παιδί, θα τον σταυρώνανε, εν μέσω και των άλλων του παιδιών. Οχι όμως η Αριστερά. Ποτέ η Αριστερά.

Αν ήταν παιδί του Λαλιώτη, θα τον σταύρωναν το ίδιο! δικοί του και αντίπαλοι. Ποτέ η Αριστερά.

Αυτό δεν εξασφαλίζει κανένα προνόμιο ασυλίας στην Αριστερά, ούτε την εισάγει σε κανενός τύπου ομερτά υπέρ των «επωνύμων» κατά το κακώς λεγόμενον. Ουδέποτε έχει συλληφθεί συμπράττουσα σε τέτοια ατοπήματα -παρά τα ευκόλως εκτοξευόμενα των λαϊκιστών.

................................................. ........

Το μόνον έλλειμμα της Αριστεράς είναι ότι δεν εκφράζει τόσον έντονα όσο θα έπρεπε, την αντίθεσή της για τη βία που συχνά υφίστανται ακροδεξιοί αντίπαλοί της, από ανεγκέφαλους εν' ονόματί της. Σοβαρό έλλειμμα.

Στον καθένα από μας, δεξιόν ή αριστερόν, θα μπορούσε να έχει συμβεί. Και καλύτερα όλων το έθεσε ο κ. Αλέκος Αλαβάνος λέγοντας ότι καμμιά φορά «το πιο δύσκολο απ' όλα είναι να είσαι πατέρας».

Ισως δυσκολότερο από τότε που υπήρξες ο ίδιος γιος ή κόρη. Είναι πολλοί οι παράγοντες στα ανθρώπινα που συγκλίνουν για να επιλέξεις (κι ενίοτε όχι) τα μονοπάτια που κάθε φορά θα πάρεις -ιδίως ως νέος ή νέα κοπέλα- συνεπώς πράγματι, όπως πάλι ο Αλέκος σημείωσε, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.

Είναι παρήγορον ότι κάποιες προσπάθειες που έγιναν να βγει από το ναζιστικό οστεοφυλάκιο το φάντασμα της «συλλογικής ευθύνης» βρήκαν αντίσταση στην κοινωνία, τον Τύπο και τα κόμματα κατά το μεγαλύτερο μέρος· το ίδιο και τα περί «οικογενειακής ευθύνης», δεν πέρασαν, δεν επεκράτησαν.

Δεν θα μπορούσε και δεν θα έπρεπε να ενοχοποιείται ένας ολόκληρος πολιτικός χώρος, εν προκειμένω ο ΣΥΡΙΖΑ, απ' τις πράξεις ενός μέλους του -πόσο μάλλον όταν δεν είναι καν μέλος του.

Τελευταίως έχουμε ζήσει πολλές τέτοιες καρχιμακές -να έχει δηλαδή παραβατική συμπεριφορά ένα κομματικό στέλεχος οποιουδήποτε κόμματος και να γίνεται προσπάθεια να ενοχοποιηθεί όλο το κόμμα, ο χώρος του, μην πω και οι οπαδοί του.

Τη φασιστική αυτή γενίκευση και συκοφάντηση την έχουν υποστεί κατά καιρούς όλοι, πασόκοι, δεξιοί, αριστεροί. Φαίνεται να αμβλύνεται, αλλά το φίδι δαγκώνει ακόμα. Χρειάστηκε, τον χειμώνα που μας πέρασε, να δοθεί μάχη για να μη συγχέονται (άλλοτε ενσυνειδήτως και προβακατόρικα κι άλλοτε από τη δύναμη της αδράνειας ή ένεκεν των κατά συνθήκην ψευδών) οι

φοιτητές που κινητοποιούνταν στους δρόμους με τους κουκουλοφόρους μπαχαλόμαγκες, βαλτούς ή αυτοκίνητους.

Απ' την άλλη πλευρά αυτή η ιστορία με τα προσωπικά δεδομένα και η κατ' επιλογήν εκλεκτική τους χρήση (στο να δίνονται ή όχι στη δημοσιότητα) δημιουργεί άλλα προβλήματα. Γενικεύει τις ευθύνες

αντί να τις περιορίζει στις διαστάσεις τους -«γιος στελέχους του ΣΥΝ», λέει, «ποιου;» λένε αμέσως οι κακές (και οι καλές) γλώσσες και το κακό γενικεύεται. Η Αριστερά, ο Συνασπισμός, το ΚΚΕ, οι ομάδες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, έχουν πρώτα απ' όλους υποστεί αυτήν τη σπέκουλα, τη διασπορά κατηγοριών, τις απειλητικές αοριστολογίες, την ενοχοποίηση. Δεν πάει πολύ καιρός απ' όταν ο κ. Πολύδωρας προσπαθούσε με υπαινιγμούς ή και ντιρέκτ κατηγορίες να συνδέσει τον ΣΥΝ με βανδαλισμούς και τζάμπα μαγκιές κουκουλοφόρων (βαλτών ή αυτοκίνητων). Τα ίδια και ο κ. Καραμανλής με την αναφορά του σε «ταραξίες» τσουβαλιάζοντας αθώα-αθώα, δικαίους και αδίκους, αγωνιστές και μπάχαλους.

Ομως ο ΣΥΝ έχει διακηρύξει στα λόγια και την πράξη την αντίθεσή του σε κάθε μορφή βίας, διεκδικώντας ταυτοχρόνως το δικαίωμά του αλλά και την υποχρέωσή του να υπεραμύνεται όσων διώκονται για τις πολιτικές τους ιδέες, να υπερασπίζεται όσους κατηγορούνται αδίκως ή τυλίγονται σε μια κόλλα χαρτί απ' τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.

Να εξηγούμεθα.

Ο ΣΥΝ, το ΚΚΕ, η Αριστερά στην πλειονότητά της έχει αγωνισθεί για αυτήν την αστική έστω, δημοκρατία -έχει χύσει το αίμα της, χωρίς να χύσει το αίμα κανενός άλλου (πλην της εποχής του εμφυλίου, που ήταν μια άλλη ιστορία)- οι λαϊκισμοί για διακρίσεις μεταξύ «επωνύμων» κι «ανωνύμων» από την Αριστερά, να λείπουν. Η Αριστερά

έχει αγωνισθεί από γενέσεώς της έως τώρα με την υπόθεση του «φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια» ακριβώς για τα δικαιώματα όλων χωρίς διακρίσεις ονόματος, καταγωγής, πλούτου, φύλου, θρησκεύματος.

Ενας από τους πιο λαμπρούς αγωνιστές της γενιάς μας είναι ο πατέρας του συλληφθέντος. Ουδείς μπορεί να του δώσει μαθήματα ή συμβουλές πώς θα χειρισθεί αυτήν την πικρή ιστορία

η οποία θα μπορούσε να χτυπήσει την πόρτα του καθενός μας. Από μας (κι εδώ επιτρέψτε μου την προσωπική δήλωση) έχει μόνον την αγάπη μας ακόμα πιο έντονη και τη συμπαράστασή μας ακόμα πιο ακλόνητη. Ο ίδιος έχει αγωνισθεί για τα παιδιά όλου του κόσμου

ακόμα πια κι αν ο γιος του είναι ένας ενήλικος άντρας 22 ετών που παίρνει μόνος του τις αποφάσεις του. Για έναν γονιό όμως το παιδί είναι πάντα το παιδί του. Ο αγώνας είναι μπροστά τους, εμείς μαζί τους, όλα μπορούν να διορθωθούν, να βρουν τον δρόμο τους, να πληρώσουν το κόστος τους, να εξιλεωθούν.

Η Αριστερά δικαιούται να τα λέει αυτά -δεν αγωνίσθηκε ποτέ υπέρ των αριστερών μόνον- τα ίδια έχει πει και για τα παιδιά πολιτών και πολιτικών εξ άλλων χώρων μιας και μιλάμε για παιδιά...

Με αυτήν την έννοια αυτά είναι τα «δικά μας παιδιά», αριστερών και δεξιών είναι φορτωμένα τις δικές μας αμαρτίες και λάθη -εμείς τα παιδεύουμε, όχι αυτά εμάς- εμείς να αντέχουμε, αυτά να ελπίζουν...

Οταν ο Κράσσος συνέλαβε αιχμαλώτους όσους επαναστατημένους δούλους επέζησαν της ήττας τους, ζήτησε να του δείξουν ποιος είναι ο Σπάρτακος και εις αντάλλαγμα θα τους χάριζε τη ζωή. «Αυτός είναι ο Σπάρτακος» φώναξε ένας κι έδειξε έναν άλλον. «Αυτός είναι ο Σπάρτακος» φώναξε ένας άλλος κι έδειξε άλλον. «Αυτός είναι ο Σπάρτακος» φώναζαν στη συνέχεια όλοι κι έδειχναν όλους. Ολους τους σταύρωσε ο Κράσσος, αλλά η ηχώ τους έμεινε στους αιώνες...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 06/10/2007

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #17 on: October 06, 2007, 17:18:05 pm »

Quote from: Turambar on October 06, 2007, 17:04:00 pm
Εσύ συμφωνείς με το σχόλιο που κάνει η εφημερίδα στον κύριο Αλαβάνο?

Δεν τη διαβάζω τη συγκεκριμένη (γενικότερα απαράδεκτη) εφημεριδα, ως εκ τούτου δεν με απασχολεί τί γράφει αλλά μην αλλάζουμε το θέμα μας τώρα..

Quote from: Juan on October 06, 2007, 17:09:07 pm
Είναι λασπολογία, να συνδέσεις ένα κόμμα με τη δράση ενός παιδιού που ο μπαμπάς του είναι σ' αυτό το κόμμα. Και να το τονίζεις μάλιστα στον τίτλο!

Νομίζω απάντησα ως προς αυτό..
Πρότεινε εσύ λοιπόν ένα τίτλο αν είναι να κολλάμε σε αυτό...
Εγώ δεν εχω πρόβλημα να αλλάξει ο τίτλος, αλλά νομίζω χάνουμε την ουσία του θέματος
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #18 on: October 06, 2007, 17:18:40 pm »

Quote from: gepeltek on October 06, 2007, 17:14:32 pm
Ας σταθούμε λίγο στο γεγονός..
Κανείς δεν είπε ότι το  γεγονός πως ο νεαρός κακοποιός ήταν γιός ενός πολιτευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. σημαίνει πως το κόμμα αυτό έχει κάποια ευθύνη για τις πράξεις του νεαρού αυτού. Οπότε μην αρπάζεστε. Γιατί όμως αποσιωπήθηκε και υποβαθμίστηκε εντελώς σαν γεγονος, την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι κύριοι σε γνωστά κανάλια είχαν εκτενή ρεπορτάζ στις εκπομπές τους για ανήλικο γιο βουλευτη της ΝΔ που φορούσε μπλούσα μίας και καλά εθνικιστικής οργάνωσης;
H επιλεκτική μεταχείριση όσων παρανομούν αποδεικνύει το έλλειμμα δημοκρατίας που υπάρχει στην Ελλάδα. Οι πιέσεις ενός κόμματος προς τα θεσμικά όργανα (διωκτικές αρχές, υπηρεσίες ασφαλείας) καταδεικνύει κατ'εμέ τον αντιδημοκρατικό χαρακτήρα του. Το ξέρετε ότι χθες το πρωί το στέλεχος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και ζήτησε την προστασία των προσωπικών δεδομένων του κρατουμένου.Πότε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΕΣΡ έδειξαν στο παρελθόν την ίδια ευαισθησία στην περίπτωση που ο κρατούμενος ήταν ένας απλός Έλληνας πολίτης και όχι ο γιός κάποιου πολιτικού της Αριστεράς;
Γιατί δε δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο της ληστείας ;

+1
Έτσι είναι...

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #19 on: October 06, 2007, 17:23:16 pm »

Quote from: gepeltek on October 06, 2007, 17:18:05 pm
Εγώ δεν εχω πρόβλημα να αλλάξει ο τίτλος, αλλά νομίζω χάνουμε την ουσία του θέματος

Ο τίτλος της είδησης είναι αυτός:

Συνελήφθη 23χρονος για ένοπλη ληστεία τράπεζας στου Γκύζη (από Καθημερινή)

και η ουσία του θέματος... αυτή είναι (στον τίτλο). Όλα τα υπόλοιπα είναι ασχολίαστα από μένα..

(Κάνε ό,τι θες με τον τίτλο, δικό σου θέμα είναι.)
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
Re: Γιος βουλευτή συνεληφθη για ένοπλη ληστεία!
« Reply #20 on: October 06, 2007, 17:26:39 pm »

Quote from: Juan on October 06, 2007, 17:23:16 pm
Quote from: gepeltek on October 06, 2007, 17:18:05 pm

Ο τίτλος της είδησης είναι αυτός:

Συνελήφθη 23χρονος για ένοπλη ληστεία τράπεζας στου Γκύζη (από Καθημερινή)

και η ουσία του θέματος... αυτή είναι (στον τίτλο). Όλα τα υπόλοιπα είναι ασχολίαστα από μένα..

(Κάνε ό,τι θες με τον τίτλο, δικό σου θέμα είναι.)

Το ότι είναι γιος εκπροσώπου του λαού στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι επίσης κατα τη γνώμη μου σημαντικό.. Εν πάσει περιπτώσει άλλαξα τον τίτλο, γιατί στα καινούρια ποστ δεν φαίνεται;
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: October 06, 2007, 17:28:28 pm »

Τι μας λέει λοιπόν ο Στάθης?
Η Αριστερά είναι μία Αγία. Το μόνο που δεν κάνει και θα έπρεπε να κάνει είναι να καταδικάζει επιθέσεις κατά ακροδεξιών. Προσοχή: ΑΚΡΟδεξιών, όχι απλά δεξιών(Μπακογιάννης), επιχειρηματιών(Περατικός), αθώων(Αρξαλιαν), Αμερικανών αξιωματικών(Σώντερς) κ.ά.
Κατά τα άλλα πράττει καλώς. Και χύνει το αίμα της για τη Δημοκρατία(έστω και αστική - έτσι Τηνιακέ αστέ;).
Ούτε κλείνει το μάτι στα άκρα  Wink
Απλά αγαπάει τα παιδιά της.

Ο τίτλος του τόπικ είναι λάθος. Είναι μία βρώμικη αλήθεια. Είναι λασπωμένος. ΑΛΛΑ αυτό το μήνυμα δεν περνάει πια. Ακόμη και οι "δεξιοί" δεν το χάφτουν πια ή για την ακρίβεια αυτοι που το χάφτουν, θα το χάβουν πάντα.

ΥΓ Κρίμα που οι κόρες του Πολύδωρα φαίνονται τόσο καλά κορίτσια  Cheesy
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #22 on: October 06, 2007, 17:31:38 pm »

[mpaxalo]

Αυτό το τόπικ να αποσταλλεί σε όλες τις μεσημεριανές κατινοεκπομπές πάραυτα.

ps καταδικάζω φυσικά την ενέργεια του συγκεκριμένου ατόμου, απλά μου τη δίνει ο κιτρινισμός στύλ και επιπέδου Τράγκα

ps 2 ξαναγυρνάω στην τρύπα μου, μη μου δίνετε σημασία

ps 3 και σβήστε μου το πόστ

[/mpaxalo]
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #23 on: October 06, 2007, 17:36:35 pm »

Αφού πας στις δηλώσεις του Καραμανλή.

Όταν τον ρώτησαν για τις αντιδράσεις στις "μεταρρυθμίσεις" και στην αναθεώρηση, γιατί είπε ότι κάθε Πέμπτη (εκτός από αυτήν που ήταν ο Πούτιν βέβαια, γιατί τότε δεν θέλανε οι ταραξίες να γίνει ρεζίλι η χώρα μας ως εθνικόφρονες πολίτες) είχε ραντεβού με ταραξίες;

Ποιοι αντιδρούν και ποιοι είναι οι ταραξίες?

Αλλά θεωρώ την σύνδεση καθαρά λαϊκιστική και άνευ οποιασδήποτε σημασίας, Χαρά στα αυτιά των ψηφοφόρων της ΝΔ που αγοράζουν την εφημερίδα.

Και θα συμφωνήσω ότι δεν ευθύνεται η ΝΔ εάν ο γιος κάποιου κάνει κάτι.
Εάν ο γιος του είναι στην ΟΝΝΕΔ, και συμμετέχει σε φασιστικά δρώμενα όμως είναι να απορείς για την ΟΝΝΕΔ, και κατά επέκταση τη ΝΔ.
Αν ο γιος του άλλου είναι στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και εγκλημάτισε, τι μπορεί να προσάψεις στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ? Συλλογική ευθύνη για ένα τυπικό ποινικό έγκλημα?

byeeee
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #24 on: October 06, 2007, 17:37:55 pm »

Quote from: gepeltek on October 06, 2007, 17:26:39 pm
Το ότι είναι γιος εκπροσώπου του λαού στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι επίσης κατα τη γνώμη μου σημαντικό.. Εν πάσει περιπτώσει άλλαξα τον τίτλο, γιατί στα καινούρια ποστ δεν φαίνεται;

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα λένε... όχι το αντίθετο.

Ο πατέρας μου δεν έχει καμία σχέση με το τί κάνω εγώ στη ζωή μου από τη στιγμή που έχω τα δικά μου ερεθίσματα, τα δικά μου αναγνώσματα και έχω ξεφύγει από την καθοδήγησή του εδώ και καιρό (είμαι και συνομήλικος με το παιδί Tongue)

Οπότε κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου σημαντικό... Αρκεί σαν αναφορά κάπου στο κείμενο.. και τέλος.

Θα αλλάξει στο επόμενο reply (όχι quote) ο τίτλος. Τα υπόλοιπα θα μείνουν έτσι.. δε πειράζει.
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #25 on: October 06, 2007, 17:46:08 pm »

Quote from: Turambar on October 06, 2007, 17:36:35 pm
Αφού πας στις δηλώσεις του Καραμανλή.

Όταν τον ρώτησαν για τις αντιδράσεις στις "μεταρρυθμίσεις" και στην αναθεώρηση, γιατί είπε ότι κάθε Πέμπτη (εκτός από αυτήν που ήταν ο Πούτιν βέβαια, γιατί τότε δεν θέλανε οι ταραξίες να γίνει ρεζίλι η χώρα μας ως εθνικόφρονες πολίτες) είχε ραντεβού με ταραξίες;

Ποιοι αντιδρούν και ποιοι είναι οι ταραξίες?

Ακριβώς και μετά του λέει η δημοσιογράφος ταραξίες εννοείται αυτούς που διαμαρτύρονταν?
Και λέει όχι φυσικά.
Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται. Φυσικά και δεν εννοώ τους φοιτητές που διαμαρτύρονταν εννόω αυτούς που έκαιγαν και εσπαγαν.Τους κουκουλοφόρους!!!!!!
Αλλά ακούμε μόνο ότι θέλουμε μου φαίινεται... Η παραποιηση στο μεγαλείο της!

gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #26 on: October 06, 2007, 17:49:12 pm »

Να μην μας διαφευγει παρακαλώ ότι στο σπίτι του νεαρου βρέθηκαν κι άλλα όπλα καθώς και ότι το πρώτο που παίζει είναι η σεσημασμένη δράση του στον αναρχικό χώρο για την οποία είχε ήδη συλληφθεί και καταδικαστεί στο παρελθόν. Επομένως κατά τη γνώμη μου δεν πρόκειται για μία απλή ληστεία, με στόχο το προσωπικό οικονομικό ώφελος, δεδομένου και πως δεν είχε καμμιά ανάγκη για χρήματα. Βεβαίως μπορεί κάλλιστα να ήθελε τα χρήματα, γιατί ο πατέρας του τον αποκληρωσε μόλις έμαθε τα καμώματα του, και ο ίδιος ήθελε να φύγει με την γκόμενα του στην Καραιβική.. Αλλά και πάλι μου φαίνεται λίγο απίθανο το παραπάνω σενάριο..

Στοιχεία λοιπόν...

α.Ο τύπος ήταν σεσημασμένος και γνωστός...

β.Είχε ξαναπροσαχθεί,ξανασυλληφθεί και καταδικαστεί...

γ.Ναι μεν δεν ισχύει η οικογενειακή ευθύνη,αλλά ο πατέρας δεν είναι δυνατόν να μη γνώριζε για τη δράση του γιού από τη στιγμή που ήταν σεσημασμένος και είχε καταδικαστεί...

Ερώτηση: Για ποιό λόγο πιστευετε εσείς πως έγινε η συγκεκριμένη ληστεία;
arianos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #27 on: October 06, 2007, 17:49:42 pm »

Ο Νίκος Βούτσης δεν είναι πλέον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά κ τις τελευταίες εκλογές..είναι από τα σημαντικότερα στελέχη του την τελευταία 8ετία..με αυτή την έννοια είναι λάθος ο τίτλος του τόπικ..μιλάμε για τέως βουλευτή..

κατά τα άλλα η αλήθεια είναι πως ο γιος του συγγεκριμένου ατόμου (σημαντικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ)συνελήφθη για ένοπλη ληστεία..

τα κανάλια απέκρυψαν το συγκεκριμένο γεγονός πιστεύω εσκεμένα..πιστεύω πως θα υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση αν μιλούσαμε για γιο ενός υπουργόυ (θυμηθείτε λιγάκι Τσιτουρίδη,αν κ τελείως διαφορετική υπόθεση).

εγώ δε στέκομαι κυρίως ότι ήταν γιος στελέχους του Σύριζα αλλά ήταν γιος βουλευτή, η καλύτερα γιος ευκατάστατου..

κ ερχόμαστε πάλι στο θέμα "είναι άραγε τα "κουκούλια" περιθωριακά άτομα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα κ βγήκαν κ τα σπαν γιατί είναι χτυπημένοι απ' τη ζωή?"

Υ.Γ.1 τελικά τον ήρθε μπούμερανγκ του Αλαβάνου που επέμενε να ασχολείται με τους "ταραξίες" του Καραμανλη

Υ.Γ2 Το 2004 τι δουλειά είχε ο Κωνσταντόπουλος στα δικαστήρια 1 μέρα μετά τα επεισόδια στην εγνατία ?(τότε με τη σύνοδο κορυφής)

Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #28 on: October 06, 2007, 17:52:22 pm »

το τόπικ το βρίσκω απλά γελοίο..

σεβαστή βλέπω η "προστασία προσωπ... μπλα μπλα.."

ούτε του Παναγιωτάκη το όνομα ακούστηκε τότε, κάνανε άλλα και άλλα όργια όμως τότε τα κανάλια.. (τότε που ο ΜΟΥΓΚΑ εκπροσωπούσε τη δίωξη αγωνιστών της κυβέρνησης αλλά δεν το πήραμε χαμπάρι)..

άλλες φορές πάλι τα ονόματα τα πετούσαν έτσι (πχ 19χρονη βομβίστρια, νίντζα με σιδερολοστούς και πάνω απ'ολα ΑΝΑΡΧΙΚΗ  ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ) αλλά σιγα, μη νοιάζεστε τόσο, θα πάρετε και το μέρος τους για να χώσετε ένα κόμμα Αριστεράς..

ο ΣΥΡΙΖΑ κινέι τα νηματα των ΜΜΕ

κάποτε  ο Αλαβάνος ήταν ο μόνος πολιτικός που επισκέπτονταν τους αθώους αγωνιστές στη ΓΑΔΑ.. Κατά τ' άλλα τον έχω χεσμένο..

μια χαρά ντόρος έγινε, πώς δεν ακούστηκε.. αυτό με το εθνικι πχ δεν το 'χα ακούσει..

κάποτε άκουσα ότι ο αδερφός του Πολύδωρα ήταν δήμαρχος επι χούντας Guybrush..

ο Τσίπρ@ς ήταν μόνο η αρχή.. ερχόμαστε..
ΣΥ.ΡΙΖ
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #29 on: October 06, 2007, 17:59:18 pm »

Επίσης οι επαναστατικές οργανώσεις αν θέλουν να είναι ανεξάρτητες από άλλα κέντρα έχουν μόνο τη λύση της αυτοχρηματοδότησης. Και μία πρόσφορη μορφή είναι και η"απαλλοτρίωση", για να τα λέμε και ωμα, χωρίς περιστροφές....
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Go Up Print
Jump to: