• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:38:56 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:38:56 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 59
Guests: 113
Total: 172
chriskazakos
thomasdt
kkotsopo
giatieimaiedw
Billy K
DLHERRO
tsintsi
slivarda
superkolios
Mikekmp
harischris
karadimitras
Solon
Gianbou
Marihouan820
Don Corleone
konssidiro
pdiamantis
Ntinomanolo123
ThanosKoutsoump
agkentzi
Papadopoulosthanos
dimant
george14
annaparask
URI
Nicotre
sigklitiki
johnk
thomassamaras
unreasonable
Cloud Strife
akontel
aachmet
stefpapa21
George_RT
A-TheITGuy
aggelina
Antreas17
IBOURAS
Pepe The Frog
nikpamp
Louisa
Nekt
Nikos_313
mikrosdia
dirac1
Potest
evax
TMNF pro
nikos.a
Liamos
vagk
vasilis saitis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Τι προτείνετε για την αναπλήρωση των χαμένων εξεταστικών;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Τι προτείνετε για την αναπλήρωση των χαμένων εξεταστικών;
Να γίνουν διπλές εξεταστικές τον Φεβρουάριο και Ιούνιο.Να παραταθεί η χρονιά μέχρι τέλη Ιουλίου - 50 (36.5%)
Να δίνονται δύο μαθήματα κάθε Σάββατο πρωί - 39 (28.5%)
Να δίνεται ένα μάθημα στις καθημερινές 8 με 11 το βράδυ όταν οι αίθουσες είναι άδειες - 18 (13.1%)
Να μην γίνει τίποτα απ'τα παραπάνω.Βαριέμαι να δώσω άλλες εξεταστικές - 18 (13.1%)
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ/Θέλω να ρωτήσω τη μαμά μου - 12 (8.8%)
Total Voters: 107

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Down Print
Author Topic: Τι προτείνετε για την αναπλήρωση των χαμένων εξεταστικών;  (Read 14084 times)
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Re: Τι προτείνετε για την αναπλήρωση των χαμένων εξεταστικών;
« Reply #60 on: October 02, 2007, 19:09:12 pm »

Η ιδέα για το 2ν+6 δεν είναι καινούρια... απλά ποτέ δεν κυνηγήθηκε σωστά (όπως έγινε π.χ. με το θέμα της Πτυχιακής του Ιουνίου πέρυσι). Πάμε στη Συνέλευση με ένα κάρο αιτήματα από τα πλαίσια και δεν περνάνε ποτέ. Αυτό το συγκεκριμένο πιστεύω θα περάσει αν κατέβει μόνο του, δε νομίζω όμως να γίνει το ίδιο και με άλλα πάγια αιτήματα όπως η κατάργηση των προαπαιτουμένων (και με την οποία προσωπικά δε συμφωνώ, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να γίνει συζήτηση για το τι εξυπηρετούν και με ποια μορφή μπορούν να τεθούν).

Τώρα για επιπλέον εξεταστικές... άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε SamuraN. Δεν υπάρχει ούτε ένας καθηγητής που θα στηρίξει κάτι τέτοιο, ούτε ένας μεταπτυχιακός και πάει λέγοντας. Παίξαμε σε τόσες συνελεύσεις μπάλα, αλλά δεν καταφέραμε να τους πείσουμε (όπως έγινε για τους επί πτυχίω) και γι' αυτό δεν ευθύνονται οι εκπρόσωποί μας (στην τελική απόφαση εννοώ, γιατί για αμέσως μετά το Πάσχα έχω πολλές ενστάσεις, όπως είπε ο Gerdi).
spartangr01
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #61 on: October 02, 2007, 19:09:45 pm »

Quote from: SarumaN on October 02, 2007, 19:01:55 pm
Πόσα μαθήματα χρωστάτε εσείς;Πάνω από τέσσερα; Cheesy
Τελοσπάντων αν κερδίσουμε εξεταστική θα είναι μπόνους,όποιος θέλει έρχεται

κι επίσης ας ξεκινήσουμε να διεκδικήσουμε κάτι εφικτό πρώτα..και για τα παρακάτω τα βλέπουμε...
Συμφωνώ.Η εξεταστική λήγει την επόμενη δευτέρα ας γίνει γενική συνέλευση την Παρασκευή(σαράντα συνελεύσεις έγιναν πέρσι να γίνει μία τώρα) και ας τεθούν όλες οι προτάσεις(δηλαδή οι δικές μου και του Απόστολου 1986).Νομίζω το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να διεκδικήσουμε πρόσθετες εξετάσεις και αν αυτό απορηφθεί απ'τους καθηγητές να αντιπροτείνουμε την ιδέα του Απόστολου για το 2ν+6

Συμφωνω μαζι σου
σε ηπιο κλιμα πρεπει να συζητησουμε μεταξυ μας και μετα με τους καθηγητες μας τι μπορει να γινει
μια προσθετη εξεταστικη θα ηταν ευπροσδεκτη απο ολους νομιζω

SPARTAN GR 01
VENI , VIDI, VICI.
SarumaN
Guest
« Reply #62 on: October 02, 2007, 19:24:10 pm »

Τώρα για επιπλέον εξεταστικές... άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε SamuraN. Δεν υπάρχει ούτε ένας καθηγητής που θα στηρίξει κάτι τέτοιο, ούτε ένας μεταπτυχιακός και πάει λέγοντας. Παίξαμε σε τόσες συνελεύσεις μπάλα, αλλά δεν καταφέραμε να τους πείσουμε (όπως έγινε για τους επί πτυχίω) και γι' αυτό δεν ευθύνονται οι εκπρόσωποί μας (στην τελική απόφαση εννοώ, γιατί για αμέσως μετά το Πάσχα έχω πολλές ενστάσεις, όπως είπε ο Gerdi).

Όταν οι άλλες σχολές κάναν εξετάσεις μέσα στο κατακαλόκαιρο οι δικοί μας οι καθηγητές κάναν διακοπές στις Μπαχάμες Cheesy Ας στριμωχτούν τώρα, δεν με νοιάζει Angry
Kiki_49
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
Re: Τι προτείνετε για την αναπλήρωση των χαμένων εξ^
« Reply #63 on: October 02, 2007, 20:18:31 pm »

Εννοείται ότι και μια εξεταστική να κερδίσουμε είναι μεγάλο κέρδος. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι αυτό έπρεπε να το σκεφτούμε κ όταν μας τις έδιναν τις εξεταστικές τον Μάιο. Στην τελική ας έδινε όποιος ήθελε και όποιος δεν ήθελε ας έκανε διακοπές. Τώρα να παρατείνουμε κ αυτή τη χρονια μέχρι τέλος Ιουλίου το θεωρώ πολύ τραβηγμένο. Φτάσαμε μία φορά στα όρια μας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να το ξαναπεράσω αυτό. Συμφωνώ με το να αυξηθει το ν+3. Όμως ας αφήσουμε και μία χρονιά να κυλήσει κανονικά! Έχουμε ξεχάσει πως είναι να δινεις κανονική εξεταστική των 20 ημερών!!!!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #64 on: October 02, 2007, 21:09:23 pm »

Quote from: apostolos1986 on October 01, 2007, 16:58:36 pm
καλά να αναπλήρωθούν χαμένες εξεταστικές ...μόνο γέλιο μου προκαλεί...

αυτό που πιστεύω είναι εφικτό είναι είτε η κατάργηση του ν+3 είτε επέκτεαση σου σε ν+5 (ή κάτι άλλο) ή έστω να γίνει 2ν+6 για όλο το χρόνο...

Συμφωνώ απολύτως.Κι εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα πρέπει να επιδιώξουμε,έστω και για έναν χρόνο,προκειμένου να αποσυμφορηθεί λίγο η κατάσταση που έχει...μπουκώσει.

Κατά τ'άλλα,Fenix πουλάκι μου με κάλυψες απόλυτα!
Φτου σου!

Πέρα από την πλάκα τώρα,η μόνη λύση είναι η συμμετοχή.Η συμμετοχή και ο έλεγχος εκ μέρους όλων μας.Όλοι έχουμε λόγο και στο τι θα λέμε αλλά και...στο τι θα ακούμε!
Κι ο μόνος τρόπος είναι να είμαστε εκεί,κακά τα ψέματα.Αλλιώς δε θα αλλάξει τίποτα.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
viva la liberta
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #65 on: October 04, 2007, 14:48:50 pm »

εγω θα συμφωνησω με τον saruman.εχει απολυτο δικαιο!οταν οι αλλοι καθηγητες διορθωναν μεχρι τελη ιουλιου και οι αλλοι φοιτητες διαβαζαν μεχρι τοτε εμεις καθομασταν!ας στριμωχτουμε τωρα κι εμεις κι αυτοι!ειμαστε απ'τις ελαχιστες σχολες(εγω προσωπικα δεν γνωριζω αλλη) που εχασαν 2 εξεταστικες!σ'αυτη την εξεταστικη τα πηγα χειροτερα απο καθε αλλη φορα!παω στο επομενο ετος με αρκετα χρωστουμενα τα οποια θα μπορουσαν ισως να εχουν μειωθει αν εδινα και τις αλλες εξεταστικες που δικαιουμουν!θα πρεπει να απαιτησουμε καποια πραγματα οχι να ζητησουμε απλα.
1.ο αριθμος των μαθηματων που μπορουμε να δηλωνουμε το εξαμηνο πρεπει ν'αυξηθει κατα πολυ η καλυτερα να μην υπαρχει καποιο οριο(αν μπει τ'αυγο στον κ...ο και 10 μαθηματα μπορει να περασεις στην καθε εξεταστικη)
2.να γινονται προοδοι αν οχι σε ολα τα μαθηματα (που ειναι σχεδον αδυνατον) τουλαχιστον σε καποια που η υλη ειναι τραγικα μεγαλη και μεχρι να την τελειωσεις εχεις ξεχασει αυτα που διαβαζες 4μερες πριν οταν ξεκινουσες το μαθημα!!!!!
3.να εχουμε απαλλακτικες εργασιες κι οχι εργασιες του τυπου αν τις κανεις ολες τις ασκησεις ολων των εργασιων ξεκινας με βαση το 5 στις εξετασεις!ΕΛΕΟΣ!!!!
4.η δυσκολια των εξετασιων να κατεβει καποια level γιατι ειναι αδιανοητο να βαζει ο καθενας οτι του κατεβασει η γκλαβα του επειδη χθες το βραδυ καυγαδισε με το/η συζυγο της/του η επιασε την κορη του/της  με γκομενο η εχασε στο χρηματιστηριο κλπ.ελεος δηλαδη!τι προσπαθουν να πετυχουν καποιοι?να φτασουμε οι ηλεκτρολογοι του απθ 10.000????
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ
ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.ΤΕΛΟΣ
auroraTM
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #66 on: October 04, 2007, 14:59:48 pm »

Hello Hello Δεν έχω παρα να συμφωνήσω viva la liberta,ειδικά αυτο με τις προοδους ειναι κάτι σχετικά ευκολο να γίνει αφου τα θέματα των προοδων είναι το πολυ 2 σελιδες η απαντηση(οποτε ευκολα διορθώσιμα)
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #67 on: October 05, 2007, 01:33:29 am »

Quote from: SarumaN on October 02, 2007, 19:24:10 pm

Όταν οι άλλες σχολές κάναν εξετάσεις μέσα στο κατακαλόκαιρο οι δικοί μας οι καθηγητές κάναν διακοπές στις Μπαχάμες Cheesy Ας στριμωχτούν τώρα, δεν με νοιάζει Angry

Μπορώ να απαντήσω ότι ούτε εμένα με νοιάζει, αλλά δυστυχώς, αν δεν κατέβει ο καθηγητής να σου βάλει θέματα, εξετάσεις δεν γράφεις. Και αν δεν αποφασίσουν κάτι τέτοιο οι καθηγητές στη συνέλευση τμήματος (όπου έχουν τις διπλάσιες ψήφους από τους φοιτητές), εξεταστική δε βλέπεις.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
viva la liberta
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #68 on: October 05, 2007, 01:48:48 am »

Quote from: corina on October 05, 2007, 01:33:29 am
Quote from: SarumaN on October 02, 2007, 19:24:10 pm

Μπορώ να απαντήσω ότι ούτε εμένα με νοιάζει, αλλά δυστυχώς, αν δεν κατέβει ο καθηγητής να σου βάλει θέματα, εξετάσεις δεν γράφεις. Και αν δεν αποφασίσουν κάτι τέτοιο οι καθηγητές στη συνέλευση τμήματος (όπου έχουν τις διπλάσιες ψήφους από τους φοιτητές), εξεταστική δε βλέπεις.
Angry grrrrrrrrr καποια στιγμη δε θα βρεθουν στην αναγκη μου κι αυτοι?!?!?τοτε θα τους δειξω εγω......  Cheesy
aggalitsas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #69 on: October 05, 2007, 01:54:30 am »

Quote from: SarumaN on October 02, 2007, 19:01:55 pm

Η εξεταστική λήγει την επόμενη δευτέρα ας γίνει γενική συνέλευση την Παρασκευή(σαράντα συνελεύσεις έγιναν πέρσι να γίνει μία τώρα) και ας τεθούν όλες οι προτάσεις(δηλαδή οι δικές μου και του Απόστολου 1986).Νομίζω το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να διεκδικήσουμε πρόσθετες εξετάσεις και αν αυτό απορηφθεί απ'τους καθηγητές να αντιπροτείνουμε την ιδέα του Απόστολου για το 2ν+6
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #70 on: October 05, 2007, 02:45:32 am »

παιδιά την ΓΣ - σόρυ που σας απογοητεύω με τη γραφειοκρατία του πράγματος - νομίζω δεν μπορουν να την συγκαλέσουν μόνο οι φοιτητές.... (για τη ΓΣ Τμήματος μιλώντας πάντα)

και έπειτα τα όποια αιτήματα πρέπει πρώτα να συζητηθούν σε ΓΣ φοιτητών και να τα δεχτούν οι αντιπρόσωποι που εκλέξαμε - οσοι πήγαμε να ψηφίσουμε - στις φοιτητικές εκλογές.....
alekos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

είδος προς εξαφάνιση...

View Profile
« Reply #71 on: October 05, 2007, 03:54:11 am »

Quote from: viva la liberta on October 04, 2007, 14:48:50 pm
1.ο αριθμος των μαθηματων που μπορουμε να δηλωνουμε το εξαμηνο πρεπει ν'αυξηθει κατα πολυ η καλυτερα να μην υπαρχει καποιο οριο(αν μπει τ'αυγο στον κ...ο και 10 μαθηματα μπορει να περασεις στην καθε εξεταστικη)
Η μόνη πρόταση δεν θα προκαλέσει και είναι και αρκετά απλή. Όσο για το άλλο αν ήταν μόνο αυγό καλά θα ήτανε αλλά εδώ έρχεται παλούκι (μαύρο το επόμενο εξάμηνο)

Quote from: viva la liberta on October 04, 2007, 14:48:50 pm
3.να εχουμε απαλλακτικες εργασιες κι οχι εργασιες του τυπου αν τις κανεις ολες τις ασκησεις ολων των εργασιων ξεκινας με βαση το 5 στις εξετασεις!ΕΛΕΟΣ!!!!

Ξέχασες ότι υπάρχουν και οι εργασίες του τύπου αν δεν την κάνεις δεν έχεις δικαίωμα  για εξέταση

shumacher=showmacher      
   Τώρα που πλάκωσαν οι μπάτσοι του inet ορίστε η λύση https://xerobank.com/ και http://www.torproject.org/
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #72 on: October 05, 2007, 13:29:57 pm »

Quote from: pandora on October 05, 2007, 02:45:32 am
παιδιά την ΓΣ - σόρυ που σας απογοητεύω με τη γραφειοκρατία του πράγματος - νομίζω δεν μπορουν να την συγκαλέσουν μόνο οι φοιτητές.... (για τη ΓΣ Τμήματος μιλώντας πάντα)

και έπειτα τα όποια αιτήματα πρέπει πρώτα να συζητηθούν σε ΓΣ φοιτητών και να τα δεχτούν οι αντιπρόσωποι που εκλέξαμε - οσοι πήγαμε να ψηφίσουμε - στις φοιτητικές εκλογές.....

Αργά η γρήγορα οι καθηγητές θα συγκαλέσουν συνέλευση τμήματος,αυτό είναι βέβαιο.
Επίσης αν τα αιτήματα περάσουν στη ΓΣ των φοιτητών,οι εκπρόσωποι των φοιτητών είναι υποχρεωμένοι να τα μεταφέρουν και στη συνέλευση τμήματος.

Το θέμα είναι αλλού:
Αν θα γίνουν δεκτοί οι ίδιοι οι εκπρόσωποι στη συνέλευση τμήματος......................................... ......................

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
miko
Θαμώνας

View Profile
« Reply #73 on: October 05, 2007, 14:08:29 pm »

επισης για ατομα που εχουν ξεπερασει το 5ο ετος θα προτεινα να κατεβαινουν και να δινουν μαθηματα ειτε τα εχουν δηλωσει ειτε οχι.ετσι ωστε οποιος καιγεται να μπορει να δωσει οσα μαθηματα μπορει.επειδη εχω μια ασαφη εικονα οσο αναφορα τις εμβολιμες εξεταστικες,ποιες προυποθεσεις υπαρχουν ωστε να πραγματοποιουνται?

δεν είναι κρίμα?
spartangr01
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #74 on: October 05, 2007, 14:14:21 pm »

Quote from: miko on October 05, 2007, 14:08:29 pm
επισης για ατομα που εχουν ξεπερασει το 5ο ετος θα προτεινα να κατεβαινουν και να δινουν μαθηματα ειτε τα εχουν δηλωσει ειτε οχι.ετσι ωστε οποιος καιγεται να μπορει να δωσει οσα μαθηματα μπορει.επειδη εχω μια ασαφη εικονα οσο αναφορα τις εμβολιμες εξεταστικες,ποιες προυποθεσεις υπαρχουν ωστε να πραγματοποιουνται?

ενδιαφερουσα ιδεα
ολοι πρεπει να συμβαλλουμε ωστε να γινει κατι για να βοηθηθουμε ολοι

SPARTAN GR 01
VENI , VIDI, VICI.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Up Print
Jump to: