• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:15:34 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:15:34 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 86
Guests: 108
Total: 194
spoun
filkilkis
Billyskotsikas
kevangelo
harischris
mkoutsouk
anastasis34
teeeoooo
petralexiou
qwertyuiop
kvas
thathas12
dsaragiotis
DLHERRO
drimagm
lefterish
Captain
melisste22
asemas
diamanar
Fotis Roukoutakis
giannisdomu
Vmous
konssidiro
Arsen
Spyrtos14
Bill g
diamantis
IBOURAS
Local Rider
chrismzag
giorgos_skl
mimaki
TMNF pro
folas
nikpamp
george polymeros
ඞ
pxanthob
apapagd
abiki
oak456
johnmout
angelos
evgeniaz
savvastzan
MikriTulipa
mrotskos
Kv
Apostolos adam
mark
antwnis
pliroforikarios
Notac
Vromofona Kathikia
ioannisfa
Νικηφόρος Πατσιούρας
nikos.a
kmargaritis
dem05
DimKaratzas
evtrents
Leftor
okatapo
Zoifouka
dimant
Stathiss
salonikios
marilita
Sotirisbikos
stefpapa21
dirac1
chris s
Emilios
fpapat
koulikas
gmout
Fenia04
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Τι προτείνετε για την αναπλήρωση των χαμένων εξεταστικών;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Τι προτείνετε για την αναπλήρωση των χαμένων εξεταστικών;
Να γίνουν διπλές εξεταστικές τον Φεβρουάριο και Ιούνιο.Να παραταθεί η χρονιά μέχρι τέλη Ιουλίου - 50 (36.5%)
Να δίνονται δύο μαθήματα κάθε Σάββατο πρωί - 39 (28.5%)
Να δίνεται ένα μάθημα στις καθημερινές 8 με 11 το βράδυ όταν οι αίθουσες είναι άδειες - 18 (13.1%)
Να μην γίνει τίποτα απ'τα παραπάνω.Βαριέμαι να δώσω άλλες εξεταστικές - 18 (13.1%)
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ/Θέλω να ρωτήσω τη μαμά μου - 12 (8.8%)
Total Voters: 107

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Go Down Print
Author Topic: Τι προτείνετε για την αναπλήρωση των χαμένων εξεταστικών;  (Read 14092 times)
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
Re: Τι προτείνεται για την αναπλήρωση των χαμένων εξεταστικών;
« Reply #45 on: October 01, 2007, 18:40:14 pm »

@ampoulog:

Δεν ανήκω σε καμία παράταξη, ζητούσα απλά να έρθουν στο αμφιθέατρο για το θέμα των εξεταστικών και δεν ανέφερα τις λέξεις ΠΚΣ, πλουτοκρατία, προλεταριάτο, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ ούτε μία φορά σου δίνω τον λόγο μου. Ξέρεις πόσους έβγαλα από τις αίθουσες; Κανέναν. Θα το ξαναπώ ότι για αυτό που έγινε δεν φταίει η ΠΚΣ ούτε ο αλιάκμωνας, φταίτε εσείς που αδιαφορήσατε. Δηλαδή αν εμένα που με εκνευρίζει η ΔΑΠ με καλούσε ΔΑΠιτης στην συνέλευση για κάτι που με καίει, θα τον έστελνα αρχικά στα γαμήδια και μετά θα του φόρτωνα την αποτυχία που φανερά είναι αποτέλεσμα του δικού μου κολλήματος; Θα το πω άλλη μια φορά και ελπίζω τώρα να μην πει κάποιος ότι δεν πήγαινε στις συνελεύσεις επειδή του τη έσπαγε η απουσία κουρτίνας στο αμφιθέατρο: Όταν κάτι σας θίγει, βρείτε και άλλους με το ίδιο πρόβλημα και παλέψτε το μέχρι το τέλος.Ένα καλό μέρος για να βρεθείτε είναι οι συνελεύσεις όπου ακόμα λέμε ότι θέλουμε σε όποιον θέλουμε. Μην βιαστείς να τα παρατήσεις και μην βρίσκεις δικαιολογίες για την δική σου βαρεμάρα. Δεν φταίνε για όλα οι παρατάξεις, οι κουμμουνιστές, οι δεξιοί, ο αλιάκμωνας, οι καθηγητές και η πουτάνα η κοινωνία είναι πολύ βασικό να το καταλάβεις αυτό.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
ikoufis
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Re: Τι προτείνεται για την αναπλήρωση των χαμένων εξεταστικών;
« Reply #46 on: October 01, 2007, 19:03:49 pm »

Off topic

Quote from: Fenix on October 01, 2007, 18:40:14 pm
  Δεν ανήκω σε καμία παράταξη,

Δηλαδή αν εμένα που με εκνευρίζει η ΔΑΠ με καλούσε ΔΑΠιτης στην συνέλευση για κάτι που με καίει

Συμπεριλαμβάνομαι και εγώ εκεί?Αν είναι να το μάθω δηλαδή,μη μου το κρατάτε έκπληξη!
chr_ded
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Πόσο πιο τραγική μπορεί να γίνει αυτή η σχολή;;;

View Profile
Re: Τι προτείνεται για την αναπλήρωση των χαμένων ε_
« Reply #47 on: October 01, 2007, 19:05:25 pm »

Fenix:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Τι γίνεται όμως όταν πας σε αυτή τη γαμημένη τη συνέλευση και αυτό που αντικρίζεις είναι τις απαρατάξεις να αναλώνονται στο ποιανού η άποψη είναι πιο σωστή και οι γνωστές μπούρδες.Πόσες φορές δεν βγήκαμε απο συνελευση και το μόνο που είχαμε να πούμε είναι ότι μετά απο κάποιο σημείο η συνέλευση γίνεται αρένα ΔΑΠ VS ΠΚΣ VS ΠΑΣΠ VS κτλ???
« Last Edit: October 01, 2007, 20:09:32 pm by Alexkasgr » Logged
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
Re: Τι προτείνετε για την αναπλήρωση των χαμένων εξε&#
« Reply #48 on: October 01, 2007, 20:36:06 pm »

@ikoufis: Ξεκόλλα λίγο. Ανέφερα το παράδειγμα αυτό μόνο για να τονίσω ότι το μήνυμα θα πρέπει να ορίζει την συμπεριφορά μας και όχι ο κομιστής του.

@chr_ded: Το έχω ξαναπεί, θα το πω όμως ακόμα μια φορά γιατί φαίνεται είσαι νέος και δεν θα το έχεις δεί κάπου. Αν νομίζεις ότι είμαι τόσο μαλάκας έτσι ώστε να γουστάρω να βλέπω τα κομματόσκυλα κάθε είδους να πλακώνονται στις συνελεύσεις είσαι γελασμένος. Πίστεψέ με έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ακούω τα ίδια ποιηματάκια ξανά και ξανά. Είναι όμως ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσω, δημοκρατία έχουμε και ο κάθε τύπος μπορεί να λέει ότι θέλει και όσες φορές θέλει και στην τελική θα κριθεί γι'αυτό. Στις συνελεύσεις μιλάνε και μή ενταγμένοι άνθρωποι που αυτά που λένε έχουν πραγματικό ενδιαφέρον, θα ήταν επίσης καλό όλοι εσείς που τα έχετε βαρεθεί αυτά να έρχεστε στις συνελεύσεις να ζητάτε το λόγο και να τραβάτε κανά χεσίδι στους κομματικούς. Αν αυτό γίνεται συνέχεια μπορεί κάποια στιγμή να πάρουν χαμπάρι και να αλλάξουν πρακτικές. Ξέρεις πόσες φορές έχω δεί κάποιον από εσάς που κατακρίνουν αυτές τις ενέργειες να το κάνουν από το βήμα της συνέλευσης; Νομίζω μαντεύεις την απάντηση. Κάνε την σιχασιά σου πράξη και συμμετοχή εκτός από λόγια και αποχή, μόνο έτσι θα αλλάξει κάτι.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
chr_ded
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #49 on: October 01, 2007, 20:44:42 pm »

Quote from: Fenix on October 01, 2007, 20:36:06 pm
@ikoufis: Ξεκόλλα λίγο. Ανέφερα το παράδειγμα αυτό μόνο για να τονίσω ότι το μήνυμα θα πρέπει να ορίζει την συμπεριφορά μας και όχι ο κομιστής του.

@chr_ded: Το έχω ξαναπεί, θα το πω όμως ακόμα μια φορά γιατί φαίνεται είσαι νέος και δεν θα το έχεις δεί κάπου. Αν νομίζεις ότι είμαι τόσο μαλάκας έτσι ώστε να γουστάρω να βλέπω τα κομματόσκυλα κάθε είδους να πλακώνονται στις συνελεύσεις είσαι γελασμένος. Πίστεψέ με έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ακούω τα ίδια ποιηματάκια ξανά και ξανά. Είναι όμως ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσω, δημοκρατία έχουμε και ο κάθε τύπος μπορεί να λέει ότι θέλει και όσες φορές θέλει και στην τελική θα κριθεί γι'αυτό. Στις συνελεύσεις μιλάνε και μή ενταγμένοι άνθρωποι που αυτά που λένε έχουν πραγματικό ενδιαφέρον, θα ήταν επίσης καλό όλοι εσείς που τα έχετε βαρεθεί αυτά να έρχεστε στις συνελεύσεις να ζητάτε το λόγο και να τραβάτε κανά χεσίδι στους κομματικούς. Αν αυτό γίνεται συνέχεια μπορεί κάποια στιγμή να πάρουν χαμπάρι και να αλλάξουν πρακτικές. Ξέρεις πόσες φορές έχω δεί κάποιον από εσάς που κατακρίνουν αυτές τις ενέργειες να το κάνουν από το βήμα της συνέλευσης; Νομίζω μαντεύεις την απάντηση. Κάνε την σιχασιά σου πράξη και συμμετοχή εκτός από λόγια και αποχή, μόνο έτσι θα αλλάξει κάτι.

Ίσως να είναι έτσι όπως τα λες για το τίμημα.Το θέμα είναι πόσο διατεθιμένος είσαι να το πληρώσεις,και αν τελικά αξίζει να το κάνεις.Ενω πολλές συνελεύσεις θα μπορούσαν να είναι μικρές αλλα ουσιώδης,γεμίζουν με τραγικές ομιλίες,πραγματικά μαλακίες,που βάζει η κάθε παράταξη  και που μπορεί να διαρκέσουν και 15 λεπτα η κάθε μια.Και ανάθεμα αν έχουν σχέση με τα προβλήματα της σχολής.Ε μετά αν σου έχουν γίνει τσουρέκια από αυτά που ακούς,βρες υπομονή να κάτσεις...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #50 on: October 01, 2007, 20:48:59 pm »

Αν δεν πάρουμε εμείς την συνέλευση στα χέρια μας, δεν θα μας την δώσει κανείς.

Και αναφέρομαι ατομικά και συλλογικά σε όλους μας. Οι παραταξιακοί καλά κάνουν και διεκδικούν τον χώρο τους εκεί. Είναι δικαίωμα τους.

Όσοι παραιτούνται τον δικαιωμάτων τους, ας πάψουν να γκρινιάζουν για αυτό, και ας τα πάρουν πίσω.

byeeee
ikoufis
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #51 on: October 01, 2007, 20:50:31 pm »

off topic συνέχεια και τελευταίο
Quote from: Fenix on October 01, 2007, 20:36:06 pm
Εγώ δεν εφορμήθηκα ούτε στο ελάχιστο από αυτό το ποστ σου γι'αυτό και το οφφ τόπικ που έγραψα στην αρχή.
Απλά ο όρος μου θύμισε κάποια λεγόμενα σου για μένα..
Και δε νομίζω να είμαι κολλημένος στο συγκεκριμένο ζήτημα(Βασικά δε νομίζω να το έχω ξαναθίξει στο φόρουμ,αν κάνω λάθος σόρρυ)!Οποιος έχει κρίση απλά καταλαβαίνει ποιος είναι κολλημένος και ποιος όχι..
Τέλος τα οφφ τόπικ από πλευράς μου!Συζήτηση από κοντά..

Και για τα ον τόπικ Smiley συμφωνώ με την ουσία σου Φοίνικα στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #52 on: October 01, 2007, 21:25:38 pm »

@chr_ded: Κατά την γνώμη μου αξίζει. Άσε που έχεις την μοναδική ευκαιρία να κράξεις αυτόν τον ΠΚΣίτη που λέει ότι θα κάνει ερώτηση και κάνει τοποθέτηση μισής ώρας. Ξέρεις τί γαμάτο είναι και πόσο σε ξεκουράζει να σηκώνεσαι και να φωνάζεις ¨Κάνε ερώτηση ρεεεεεεε!¨, δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς. Επίσης να σου πω ότι σπάνια τοποθετήσεις κρατάνε 15 λεπτά, έχω κάνει μια φορά προεδρείο και σου λέω ότι ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί το κλέινουν μόλις ακούσουν να τους λες ¨Μάζευέ το¨. Το πρόβλημα είναι οι ερωτήσεις που γίνονται μετά από κάθε ομιλία κομματικού και είναι όλες πάντα στο ίδιο μοτίβο (Μετά τον ΠΑΣΠίτη θα ρωτήσουν 3 ΠΚΣίτες πως είναι δυνατόν να μιλάει αυτός για αγώνα και θα τελειώσουν στανταρ με την φράση ¨Καλά μας δουλεύεις ρε συνάδελφε¨, ο ΠΑΣΠίτης θα τους απαντήσει κατάλληλα οπότε μετά αυτοί θα του κάνουν μιά άλλη ερώτηση σχετικά με τις θέσεις και τις προτάσεις της ΠΑΣΠ για να τους παραπέμψει μετά ο άλλος στο πρόγραμμα της παράταξής του και πάει λέγοντας να μην πούμε τι γίνεται αν μιλήσει ΔΑΠίτης). Οπλίσου με υπομονή και αποδοκίμασε τις τακτικές που σου την σπάνε, ασχολήσου όμως και μην αφήνεις το κακό να διαιωνίζεται.

@ikoufis:οφ τόπικ και εγώ για να σου απαντήσω. Να πω κατ'αρχήν ότι δεν μου αρέσει που θα ειπωθούν αυτά έτσι, θα προτιμούσα με πμ ή από κοντά, αλλά αφού διαλέγεις αυτόν τον τρόπο θα παίξω αναγκαστικά μπάλα.

Μάλλον το ΔΑΠίτης σου θύμισε το εναλλακτικός που χρησιμοποιούσα όταν αναφερόμουν σε εσένα, αναφέρεις μάλιστα το κολλημένος το οποίο προς το παρόν δεν θα σχολιάσω γιατί δεν καταλαβαίνω σε τί ακριβώς αναφέρεσαι. Τότε όπως και τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με εσένα ή με τα άλλα παιδιά που κατέβαζαν το πλαίσιο. Ακόμα και η μάνα μου να το κατέβαζε τα ίδια βρισίδια θα άκουγε σε βεβαιώνω, το πρόβλημά μου ήταν η υποκρισία του πλαισίου και επειδή δεν μπορούσα να κράξω ένα χαρτί με λέξεις έκραζα εσένα και τους άλλους που το συντάξατε. Αυτά από μένα τα υπόλοιπα όποτε θέλεις από κοντά.
« Last Edit: October 02, 2007, 00:02:13 am by Fenix » Logged

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #53 on: October 02, 2007, 02:02:21 am »

Quote from: Fenix on October 01, 2007, 21:25:38 pm
@chr_ded: Κατά την γνώμη μου αξίζει. Άσε που έχεις την μοναδική ευκαιρία να κράξεις αυτόν τον ΠΚΣίτη που λέει ότι θα κάνει ερώτηση και κάνει τοποθέτηση μισής ώρας. Ξέρεις τί γαμάτο είναι και πόσο σε ξεκουράζει να σηκώνεσαι και να φωνάζεις ¨Κάνε ερώτηση ρεεεεεεε!¨, δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς. Επίσης να σου πω ότι σπάνια τοποθετήσεις κρατάνε 15 λεπτά, έχω κάνει μια φορά προεδρείο και σου λέω ότι ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί το κλέινουν μόλις ακούσουν να τους λες ¨Μάζευέ το¨. Το πρόβλημα είναι οι ερωτήσεις που γίνονται μετά από κάθε ομιλία κομματικού και είναι όλες πάντα στο ίδιο μοτίβο (Μετά τον ΠΑΣΠίτη θα ρωτήσουν 3 ΠΚΣίτες πως είναι δυνατόν να μιλάει αυτός για αγώνα και θα τελειώσουν στανταρ με την φράση ¨Καλά μας δουλεύεις ρε συνάδελφε¨, ο ΠΑΣΠίτης θα τους απαντήσει κατάλληλα οπότε μετά αυτοί θα του κάνουν μιά άλλη ερώτηση σχετικά με τις θέσεις και τις προτάσεις της ΠΑΣΠ για να τους παραπέμψει μετά ο άλλος στο πρόγραμμα της παράταξής του και πάει λέγοντας να μην πούμε τι γίνεται αν μιλήσει ΔΑΠίτης). Οπλίσου με υπομονή και αποδοκίμασε τις τακτικές που σου την σπάνε, ασχολήσου όμως και μην αφήνεις το κακό να διαιωνίζεται.

+οο

επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του fenix, είμαι 100% στο θέμα των συνελεύσεων μαζί του και μπορώ να σου περιγράψω κιόλας γεγονός από την τελευταία ΓΣ επί κατάληψης,όπου καθόμουνα περίπου 15η σειρά μαζί με 4 αγόρια, και ενώ είμαι κορίτσι, σηκωνόμουνα όρθια και φώναζα σε όποιον ΠΑΣΠίτη ή ΠΚΣίτη άρχιζε να λέει ένα κάρο βλακείες, μη σου πώ ότι είχα βρισει κιόλας έναν ΠΚΣίτη (που είμαι και κορίτσι φαντάσου) και μετά στη δευτερολογία του με κοίταξε απλά και το βούλωσε. Το τί φωνή  και κακό είχε πέσει μπορούν να το επιβεβαιώσουν BOBoMASTORAS και Καμένος που καθόντουσαν μαζί μου, που μάλλον εκείνη τη μέρα με πέρασαν για νταλικιέρη  Cheesy παρά για κορίτσι με τόσο χωσίδι. Παρεπιπτόντως το ευχαριστήθηκα γιατί δεν επέτρεψα στον κάθε βλάκα να καπηλευτεί με τον Α ή Β τρόπο το δικαίωμα της ψήφου μου στη ΓΣ και το δικαίωμα για μία ανθρώπινη διαδικασία. Γιατί στην τελική τυπάκια σαν κι εμάς είναι η πλειοψηφία, και όχι οι παραταξιακοί.

« Last Edit: October 02, 2007, 02:39:11 am by pandora » Logged
chr_ded
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Τι προτείνετε για την αναπλήρωση των χαμένων εξεταστικών;
« Reply #54 on: October 02, 2007, 14:38:57 pm »

Quote from: pandora on October 02, 2007, 02:02:21 am
Quote from: Fenix on October 01, 2007, 21:25:38 pm

+οο

επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του fenix, είμαι 100% στο θέμα των συνελεύσεων μαζί του και μπορώ να σου περιγράψω κιόλας γεγονός από την τελευταία ΓΣ επί κατάληψης,όπου καθόμουνα περίπου 15η σειρά μαζί με 4 αγόρια, και ενώ είμαι κορίτσι, σηκωνόμουνα όρθια και φώναζα σε όποιον ΠΑΣΠίτη ή ΠΚΣίτη άρχιζε να λέει ένα κάρο βλακείες, μη σου πώ ότι είχα βρισει κιόλας έναν ΠΚΣίτη (που είμαι και κορίτσι φαντάσου) και μετά στη δευτερολογία του με κοίταξε απλά και το βούλωσε. Το τί φωνή  και κακό είχε πέσει μπορούν να το επιβεβαιώσουν BOBoMASTORAS και Καμένος που καθόντουσαν μαζί μου, που μάλλον εκείνη τη μέρα με πέρασαν για νταλικιέρη  Cheesy παρά για κορίτσι με τόσο χωσίδι. Παρεπιπτόντως το ευχαριστήθηκα γιατί δεν επέτρεψα στον κάθε βλάκα να καπηλευτεί με τον Α ή Β τρόπο το δικαίωμα της ψήφου μου στη ΓΣ και το δικαίωμα για μία ανθρώπινη διαδικασία. Γιατί στην τελική τυπάκια σαν κι εμάς είναι η πλειοψηφία, και όχι οι παραταξιακοί.

Μπορεί να έχετε δίκιο ρε παιδιά-αν και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ότι τελικά έχει αποτέλεσμα....Θα σκεφτώ τα λεγόμενα σας πιο διεξοδικά όταν τελειώσουν τα βασανιστήρια Smiley.Τα λέμε στη συνέλευση...ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ Wink
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #55 on: October 02, 2007, 15:24:10 pm »

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι αυτήν την στοιχειώδη αλήθεια, ότι η ΓΣ ανήκει σε όλους εμάς και όχι (μόνο) στις παρατάξεις.

Smiley

byeeee
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #56 on: October 02, 2007, 15:49:39 pm »

Quote from: chr_ded on October 02, 2007, 14:38:57 pm
Μπορεί να έχετε δίκιο ρε παιδιά-αν και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ότι τελικά έχει αποτέλεσμα....Θα σκεφτώ τα λεγόμενα σας πιο διεξοδικά όταν τελειώσουν τα βασανιστήρια Smiley.Τα λέμε στη συνέλευση...ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ Wink

Δυστυχώς για εμένα αυτές οι ωραίες μέρες τελείωσαν, εύχομαι να παραλάβεις εσύ τον τηλεβόα τέκνον μου chr_ded.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Kiki_49
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #57 on: October 02, 2007, 18:36:24 pm »

Ρε παιδιά κανένας δεν λέει ότι έμεις οι ιδιοι οι φοιτητες επιλεξαμε την κατασταση αυτη. 'Η πιο σωστα εμεις ψηφισαμε να μας εκπροσωπισουν στη συνελευση αυτοι που ψηφισαν να χαθουν δυο εξεταστικες. Τωρα τι προσπαθουμε να καταφερουμε εκ των υστερων? Να βαλετε κ μια επιλογη στο γκαλοπ που να λεει -> Εμεις το αποφασισαμε, ας υποστουμε τις συνεπειες.
eloukado1
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #58 on: October 02, 2007, 18:44:03 pm »

Συμφωνώ μαζί σου kiki_49! Εγώ πιστεύω ότι από εδώ και πέρα μαθήματα και εξεταστικές πρέπει να συνεχιστούν κανονικά. Αν θέλουμε μια ουσιαστική αλλαγή ούτε οι καταλήψεις ούτε οι επιπλέον εξεταστικές θα βοηθήσουν.
Ας κάνουμε καλύτερες επιλογές στο μέλλον σε όλους τους τομείς...
SarumaN
Guest
« Reply #59 on: October 02, 2007, 19:01:55 pm »

Πόσα μαθήματα χρωστάτε εσείς;Πάνω από τέσσερα; Cheesy
Τελοσπάντων αν κερδίσουμε εξεταστική θα είναι μπόνους,όποιος θέλει έρχεται
Εκτός αυτού όπως φαίνεται απ'το poll μέχρι στιγμής το 77,3% είναι υπέρ της αναπλήρωσης το 8,2% αναποφασιστοι και μόλις το 14,4% είναι κατά.Είστε μειοψηφία

κι επίσης ας ξεκινήσουμε να διεκδικήσουμε κάτι εφικτό πρώτα..και για τα παρακάτω τα βλέπουμε...
Συμφωνώ.Η εξεταστική λήγει την επόμενη δευτέρα ας γίνει γενική συνέλευση την Παρασκευή(σαράντα συνελεύσεις έγιναν πέρσι να γίνει μία τώρα) και ας τεθούν όλες οι προτάσεις(δηλαδή οι δικές μου και του Απόστολου 1986).Νομίζω το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να διεκδικήσουμε πρόσθετες εξετάσεις και αν αυτό απορηφθεί απ'τους καθηγητές να αντιπροτείνουμε την ιδέα του Απόστολου για το 2ν+6
« Last Edit: October 02, 2007, 19:11:16 pm by SarumaN » Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Go Up Print
Jump to: