• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:21:55 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:21:55 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 55
Guests: 88
Total: 143
Leftor
Nikos_313
despoina15
kouf
kokkinosgior
AcDimitri
Maximos7
xarisvougiou
ΚΟ
tzesi
Mr Watson
jimalexoud
cpapast
dinoschalv
chaniotism
andyy
Joannapet
kpa
mmikelo
Nicotre
filkilkis
ඞ
Konstantina Karamani
Giannis_Kako
Zoifouka
gkg
stelinas
Petross
Saint_GR
Angelagfb
Kelly Tsimpouri
BossiTsif
Thanasis_pap
papaloui
tzortzis
Katarameno
Born_Confused
mdimitrig
msandr
george14
bougatsa
thaliatsk
kostasf
Captain
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Καταλήψεις 2007-2008?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Αν ξαναπιαστεί το θέμα αναθεώρησης μέσα στη χρονιά, ποια η γνώμη σας για την κατάληψη;
Όσο συνεχίζουν αυτοί, τόσο θα παλεύουμε εμείς. Προέχει ο αγώνας. - 29 (15.1%)
Θα στηρίξω τον αγώνα με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Η κατάληψη δεν είναι το κατάλληλο μέσο - 39 (20.3%)
Διαφωνω και με τις καταλήψεις και με τον αγώνα. Εδώ ήρθαμε για να σπουδάσουμε. - 42 (21.9%)
Θα συμφωνήσω μόνο με συμβολικές καταλήψεις μερικών ημερών. - 21 (10.9%)
Δεν ξέρω, θα εξαρτηθεί από τα γεγονότα - 30 (15.6%)
"Διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι οι περσινές καταλήψεις δεν ωφέλησαν, παρά μόνο έβλαψαν" - 31 (16.1%)
Total Voters: 195

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 Go Down Print
Author Topic: Καταλήψεις 2007-2008?  (Read 32053 times)
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Καταλήψεις 2007-2008?
« Reply #120 on: October 05, 2007, 17:56:27 pm »

Quote from: kinezos on October 05, 2007, 17:42:20 pm
Quote from: corina on October 05, 2007, 16:19:52 pm
Να θυμίσω ότι η αποχή φέτος στις εθνικές εκλογές ήταν γύρω στο 25%. Ακόμη, όσοι ψήφισαν υπέρ της ΝΔ, ήταν το 40% επί των ψηφισάντων. Επομένως δεν είναι κατ' ανάγκην η πλειοψηφία.

Η αποχή στις συνελεύσεις μας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Επιπλέον στις συνελεύσεις δεν ψηφίζουμε υπέρ ή κατά της κατάληψης, αλλά πλαίσια παρατάξεων, και είναι επομένως επίσης δυνατόν να ψηφιστεί πλαίσιο με 40% επί των ψηφισάντων. Γι'αυτό και υπήρχαν διαφωνίες σχετικά με το αν είναι ή όχι πλειοψηφία οι φοιτητές που θέλουν κατάληψη.

Η αποχή από τις διαδικασίες ορίζεται ως αδιαφορία για το αποτέλεσμα. Άρα δε μπορούμε να την κατατάξουμε ούτε υπέρ, ούτε κατά κάποιου. Εγώ πιστεύω ότι η Ν.Δ. έχει το 42% της κοινωνίας. Γιατί η κοινωνία είναι αυτοί που ενδιαφέρονται.

Το ποσοστό αυτό, δεν είναι πλειοψηφία, είναι η μεγαλύτερη από τις μειοψηφίες που υπάρχουν, γι' αυτό και κυβερνάει.

Αντίστοιχα αλλά αντίθετα, δε με απασχολεί το τί θέλουν οι φοιτητές που δεν έρχονται ούτε σε μία συνέλευση για να ψηφίσουν. Αλλά οι καταλήψεις, σε όσες συνελεύσεις ψηφίστηκαν, είχαν πάνω από 50%. Στις περισσότερες μάλιστα είχαν 70 και 80%. Οπότε μιλάμε για πλειοψηφία αυτών που ενδιαφέρονταν. Και η κατάληψη έληξε, όταν μεγάλη μερίδα από αυτούς που τη στήριζαν, θεώρησε ότι πρέπει να λήξει. Πάλι οι ίδιοι δλδ..

Τη διαφωνία λοιπόν.. ως προς το αν είναι οι φοιτητές που ήθελαν κατάληψη, πλειοψηφία στο σύλλογό μας, δε τη δέχομαι. Αυτό ίσως μπορεί να αμφισβητηθεί σε άλλους συλλόγους.

Παράλληλα, είμαι υπέρ της άποψης, την οποία τη ξέθαψα και από το καταστατικό του συλλόγου στην τελευταία συνέλευση, ότι τέτοιου είδους κινητοποιήσεις πρέπει πάντα να αποφασίζονται από την πλειοψηφία (των ενδιαφερόμενων), δηλαδή πάνω από 50%, κι όχι από την μεγαλύτερη μειοψηφία (1ο πλαίσιο αλλά κάτω από 50%).
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #121 on: October 05, 2007, 17:58:12 pm »

Quote from: kinezos on October 05, 2007, 17:42:20 pm
Quote from: corina on October 05, 2007, 16:19:52 pm
Να θυμίσω ότι η αποχή φέτος στις εθνικές εκλογές ήταν γύρω στο 25%. Ακόμη, όσοι ψήφισαν υπέρ της ΝΔ, ήταν το 40% επί των ψηφισάντων. Επομένως δεν είναι κατ' ανάγκην η πλειοψηφία.

Η αποχή στις συνελεύσεις μας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Επιπλέον στις συνελεύσεις δεν ψηφίζουμε υπέρ ή κατά της κατάληψης, αλλά πλαίσια παρατάξεων, και είναι επομένως επίσης δυνατόν να ψηφιστεί πλαίσιο με 40% επί των ψηφισάντων. Γι'αυτό και υπήρχαν διαφωνίες σχετικά με το αν είναι ή όχι πλειοψηφία οι φοιτητές που θέλουν κατάληψη.

Ό,τι επιχείρημα και να θέσεις κατά του νέου νόμου, μπορεί να τροποποιηθεί και να στραφεί κατά των καταλήψεων. Έτσι όμως η συζήτησή μας δεν θα τελειώσει ποτέ. Ας συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε, και ας κρίνει η ψήφος μας το αποτέλεσμα.

Τα έχουμε πεί 700 φορές... Οι φοιτητές που ήθελαν κατάληψη ήταν πλειοψηφία στα άτομα που συμμετείχαν στις διαδικασίες. Έλεος. Αν ο άλλος κάθεται σπίτι του πώς στο ..καλό μιλάει για πλειοψηφίες και μειοψηφίες? Τον εαυτό του τον μετράει ή όχι?

Και η ΝΔ πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτούς που ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

εδιτ:juan με πρόλαβες
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #122 on: October 05, 2007, 18:08:59 pm »

Juan κι εγώ συμφωνώ ότι για τέτοιες δραστικές αποφάσεις πρέπει η απόφαση να έχει το 50%+.
Αν κα σε μας δε χρειάστηκε ποτέ δεύτερος γύρος, γιατί όλες οι αποφάσεις, είτε υπέρ της κατάληψης είτε κατά, ήταν με πάνω από 50%.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #123 on: October 05, 2007, 18:33:20 pm »

Quote from: corina on October 05, 2007, 17:48:01 pm
Σημειώνω εδώ ότι απέχω από το συγκεκριμένο πολλ...Αν και η πιθανότερη απάντησή μου θα ήταν αυτή που λέει ότι "εξαρτάται από τα γεγονότα".

Αυτή είναι και η δικιά μου απάντηση,αυτό επέλεξα.
Αν και οι απόψεις μου θα ακουστούν λογικά και σε επόμενη συνέλευση σε real time.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
kinezos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #124 on: October 05, 2007, 18:37:50 pm »

Νομίζω ότι έχω απαντήσει ήδη στα παραπάνω. Συνοψίζω:

1. Η κυβέρνηση δεν έχει την ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει. Αλλά οι διαφωνίες μπορούν να εκφραστούν με άλλους τρόπους εκτός από τις καταλήψεις.

2. Αν πιστέυετε ότι πρέπει να γίνονται καταλήψεις όταν τις υποστηρίζει η πλειοψηφία των φοιτητών, τότε πρέπει να εφαρμόζεται ένας νόμος όταν τον ψηφίζει η κυβέρνηση.

3. Η συζήτηση δεν θα τελειώσει ποτέ. Αν συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε και ας κρίνει η ψήφος το αποτέλεσμα.

@Greg: Μάλλον η ζυγαριά σου γέρνει από την άλλη...
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #125 on: October 05, 2007, 18:50:45 pm »

Quote from: kinezos on October 05, 2007, 18:37:50 pm
Νομίζω ότι έχω απαντήσει ήδη στα παραπάνω. Συνοψίζω:

1. Η κυβέρνηση δεν έχει την ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει. Αλλά οι διαφωνίες μπορούν να εκφραστούν με άλλους τρόπους εκτός από τις καταλήψεις.

2. Αν πιστέυετε ότι πρέπει να γίνονται καταλήψεις όταν τις υποστηρίζει η πλειοψηφία των φοιτητών, τότε πρέπει να εφαρμόζεται ένας νόμος όταν τον ψηφίζει η κυβέρνηση.

3. Η συζήτηση δεν θα τελειώσει ποτέ. Αν συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε και ας κρίνει η ψήφος το αποτέλεσμα.

@Greg: Μάλλον η ζυγαριά σου γέρνει από την άλλη...

Σίγουρα οι καταλήψεις δεν είναι ο μόνος τρόπος έκφρασης,είναι όμως ένας τρόπος.

Προφανώς και αν μια κυβέρνηση μπορεί να ψηφίσει έναν νόμο και να τον εφαρμόσει,καλά θα κάνει.
Τώρα βέβαια επίτρεψέ μου να αμφισβητήσω το κατά πόσο είναι πλειοψηφικός και δίκαιος ένας νόμος τον οποίο ψήφισε μόνο η κυβέρνηση στο σύνολό του και κατ'άρθρο μόνο 9 βουλευτές!  Shocked (δεν μπορούσαν ούτε καν οι ίδιοι οι βουλευτές της ΝΔ να πάνε έστω και αν ήταν συμβολική διαδικασία να τον ψηφίσουν!)

Μη στενοχωριέστε πάντως,θα σας πάρω όλους από μια ζυγαριά αφού τη χρειάζεστε!!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #126 on: October 05, 2007, 19:19:17 pm »

Και για να μη λέτε ότι δεν σας φροντίζω:

« Last Edit: October 05, 2007, 19:23:24 pm by cecs » Logged

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #127 on: October 05, 2007, 23:06:59 pm »

Ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά κάπου σας χάνω.
Κάποιος νομίζω μίλησε για τα άτομα που ασχολούνται με τις πολιτικές παρατάξεις και τις καταλήψεις ότι οι γονείς τους ανησυχούν για το μέλλον τπυς και ότι θέλουν να τελειώνουν και αυτοί τις σπουδές τους κ.τ.λ.

Να σας θυμίσω την κοπέλα που πιάσανε να κατασκευάζει μολοτοφ (λίγο παρατραβηγμένο το παράδειγμά μου ναι ωστόσο αληθινό)
Ήταν άνθρωπος απομονωμένος, μπήκε με όλη την καλή της θέληση να τελειώσει αλλά κάπου το πράγμα στράβωσε, οι γονείς της έχασαν επαφή με αυτήν (ή δεν ενδιαφέρονταν) και την πλησίασαν μερικοί παρα-πανεπιστημιακοί αν θέλετε (μπορεί και μέλη μιας παράταξης) και την οδήγησαν στον όλεθρο.

Ή εγώ που επωφελήθηκα από τη βοήθεια των παρατάξεων την ημέρα των εγγραφών. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ασκούν μια μορφή προσηλυτισμού ? Και αυτό φάνηκε όταν τελείωσα που ένας από αυτούς ήθελε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα  Shocked ήμαρτον, ούτε που τον ήξερα καλά καλά.

Καλά οκ. Αν νομίζετε ότι η κατάληψη είναι η πιο αποδοτική λύση τότε να πάτε να καταλάβετε το υπουργείο παιδείας, αφού εκεί υπάρχει το πρόβλημα. Μπείτε μέσα και πείτε "ή ακυρώνετε το αρθ. 16 ή δε σας αφήνουμε να μπείτε", δηλαδή επωφελείστε από την απουσία ελέγχου νομίζω (δε θα πω αστυνόμευσης) στο χώρο του ασύλου.
Πάντως στη Τσεχία που πήγα είδα μια διαμαρτυρία που εξελισσόταν σε χώρο που δεν εμπόδιζε τους άλλους αλλά ενοχλούσε τους υπαίτιους.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

viva la liberta
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #128 on: October 06, 2007, 00:37:42 am »

Quote from: AgentCain on October 05, 2007, 23:06:59 pm
Αν νομίζετε ότι η κατάληψη είναι η πιο αποδοτική λύση τότε να πάτε να καταλάβετε το υπουργείο παιδείας, αφού εκεί υπάρχει το πρόβλημα. Μπείτε μέσα και πείτε "ή ακυρώνετε το αρθ. 16 ή δε σας αφήνουμε να μπείτε"
παρα πολυ ωραια ιδεα!!!ας ανοιξουμε ενα καινουριο τοπικ!!!!ποιος θα'ρθει να καταλαβουμε το υπουργειο παιδειας????ουτε καταληψεις ουτε τιποτα!βουρ στο ψητο Cheesy...
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #129 on: October 06, 2007, 00:46:22 am »

Εγω λεω να το βομβαρδισουμε. Μου αρεσει ρε AgentCain που μας λες οτι εισαι και ενημερωμενος.

Μια φορα θελαν να μπουν στο Υπ. Παιδειας να καταβαλουν τα ψηφισματα και ξερεις με τι τους αντιμετωπισαν. Με ζιζανιοκτονο, απ αυτα που ραντιζουν τις ελιες για τον δακο.

Η μαλλον δυο. Την αλλη τους αφησαν να μπουν και κατεθεσαν τα 200 τοσα ψηφισματα.

Σημειωτεον, οταν πας οργανωμενα π.χ. στο Υπ.Παιδειας, σε σταματανε αρκετα μακρια........

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
viva la liberta
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #130 on: October 06, 2007, 00:53:36 am »

μετα την ενημερωση του aurelius αλλαζω τη διατυπωση του νεου τοπικ :ποιοι θα πατε να καταλαβατε το υπ.παιδειας?
οχι να πεθανω κι απο ζιζανιοκτονο...ειχα κατι καλυτερο στο μυαλο μου...στα βαθια γεραματα διαβαζοντας ακομα πεδιο 2 ας πουμε... Cheesy
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #131 on: October 06, 2007, 00:54:44 am »

Quote from: Aurelius on October 06, 2007, 00:46:22 am
Εγω λεω να το βομβαρδισουμε. Μου αρεσει ρε AgentCain που μας λες οτι εισαι και ενημερωμενος.

Μια φορα θελαν να μπουν στο Υπ. Παιδειας να καταβαλουν τα ψηφισματα και ξερεις με τι τους αντιμετωπισαν. Με ζιζανιοκτονο, απ αυτα που ραντιζουν τις ελιες για τον δακο.

Η μαλλον δυο. Την αλλη τους αφησαν να μπουν και κατεθεσαν τα 200 τοσα ψηφισματα.

Σημειωτεον, οταν πας οργανωμενα π.χ. στο Υπ.Παιδειας, σε σταματανε αρκετα μακρια........

Πλάκα κάνεις;
Στο χιλιόμετρο σε σταματάνε.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
aliakmwn
Guest
« Reply #132 on: October 06, 2007, 00:54:54 am »

Αληθευει οτι ξεκινα νεος γυρος καταληψεων τη Δευτερα 29 Οχτωβρη?
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #133 on: October 06, 2007, 00:56:33 am »

Quote from: aliakmwn on October 06, 2007, 00:54:54 am
Αληθευει οτι ξεκινα νεος γυρος καταληψεων τη Δευτερα 29 Οχτωβρη?

Καλά ρε ζιζάνιο,κάτσε ήσυχα.
Τι τα πετάς αυτά,για να προκαλέσεις ταραχές??  8)

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
aliakmwn
Guest
« Reply #134 on: October 06, 2007, 01:01:35 am »

Οχι ρε δεν κανω πλακα, σοβαρα ρωταω, επειδη ειμαι ψιλο-χαμενος τον τελευταιο καιρο, και τωρα που επανηλθα το ακουσα και εμεινα! Φανταστηκα πως εδω θα ξερετε περισσοτερα!
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 Go Up Print
Jump to: