• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:17:17 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:17:17 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 62
Guests: 132
Total: 194
ioannisfa
Elenit
alexandraskol
el mariachi
ecevz
rafail zisiadis
EvP
Pumpakos
Farmengineer
Raphael
ikallima
giorgosss03
lasef
kmarkad
donnis
msandr
dimchin
meliou
Manifold
plapas
vagelismo
tzortzis
dtsiamis
aachmet
andreassifo
stergiosb
iakov
Ioakeim Zisis
Eleniiii
mmikelo
unreasonable
ThanosKoutsoump
pordozoumis
pavlaras
geo66
Giannis Masterio
Soterd52
nikos123321
eirinistyl
elenak
mdimitrig
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
ΦΙδανης Αριστοτελης
alexanton
apapathe
Balourdos
pkoko
giorgosm05
Fenia04
Lemonia
chrisg
Νικη
Local Rider
glavdakis
gpapadimi
zaroumaria
Nekt
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Καταλήψεις 2007-2008?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Αν ξαναπιαστεί το θέμα αναθεώρησης μέσα στη χρονιά, ποια η γνώμη σας για την κατάληψη;
Όσο συνεχίζουν αυτοί, τόσο θα παλεύουμε εμείς. Προέχει ο αγώνας. - 29 (15.1%)
Θα στηρίξω τον αγώνα με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Η κατάληψη δεν είναι το κατάλληλο μέσο - 39 (20.3%)
Διαφωνω και με τις καταλήψεις και με τον αγώνα. Εδώ ήρθαμε για να σπουδάσουμε. - 42 (21.9%)
Θα συμφωνήσω μόνο με συμβολικές καταλήψεις μερικών ημερών. - 21 (10.9%)
Δεν ξέρω, θα εξαρτηθεί από τα γεγονότα - 30 (15.6%)
"Διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι οι περσινές καταλήψεις δεν ωφέλησαν, παρά μόνο έβλαψαν" - 31 (16.1%)
Total Voters: 195

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 Go Down Print
Author Topic: Καταλήψεις 2007-2008?  (Read 32213 times)
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Re: Καταλήψεις 2007-2008?
« Reply #90 on: October 05, 2007, 00:32:47 am »

Quote from: AgentCain on October 05, 2007, 00:24:20 am
Καλώς ή κακώς στο χώρο του πανεπιστημίου υπάρχουν άτομα τα οποία κοιτάν να σε επηρεάσουν για το δικό τους όφελος. Όλος ο κόσμος το ξέρει. Το άκουσα από νέους και γέρους, γονείς και φίλους. Το άτομο που θα ανοιχτεί ολοκληρωτικά στις ιδέες κινδυνεύει να χάσει τον εαυτό του, αν δεν μπορεί να τις κρίνει κατάλληλα. Γι'αυτό έχω βάλει ένα στάνταρ σ'ένα δυο πράγματα πριν μπω εδώ μέσα, όχι ότι δεν μπορώ να κρίνω αλλά όσο να 'ναι το ακαδημαϊκός πολίτης πρέπει να ριζώσει μέσα σου. Θέλει λιγο καιρό...

Πιστεύω ότι η επιστήμη σχετίζεται με το πόσο δεκτικοί είμαστε. Κάποτε οι γιατροι απέφευγαν τις νεκροτομές, ως σατανικό. Τώρα χάρη σε αυτές μάθανε πολλά.

ΚΑΙ ΟΧΙ δεν λέω τα ίδια με τη χούντα. Εγώ αν είμαι η μειοψηφία δεν πειράζω κανέναν. Η χούντα το έκανε...

Εχεις δικιο για το τελευταιο, αυτο ηταν μια δικη μου λανθασμενη υπερβολη.

Τωρα οσο για τους νεους, γερους κτλ κτλ ,μη μπαινεις απαραιτητα τοσο προκατειλλημενος συγκεκριμενα για το πανεπιστημιο. Παντου υπαρχουν ατομα που θα θελουν να σε εκμεταλλευτουν. Και οπως πολυ σωστα λες πρεπει να φιλτραρεις τις καταστασεις. Το τελικο νοημα κατ εμε ειναι οτι πρεπει να εχεις ανοικτο μυαλο, και οτι γνωμη εχεις να μπορεις να την στηριζεις με καποια επιχειρηματα.

Και επισης, μην θεωρεις ντε και καλα αληθη τα οσα σου λενε οι εοι και οι γεροι για τα πανεπιστημια. Τα δικα σου ματια να πιστευεις.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #91 on: October 05, 2007, 00:32:57 am »

πάντως τα στάνταρ...είναι για να ανατρέπονται...
και δικά μου στάνταρ έχουν ανατραπεί στην 3ετη πορεία στην ακαδημαϊκή ζωή...

www.twitter.com/apostolos1986
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #92 on: October 05, 2007, 00:36:41 am »

Quote from: AgentCain on October 05, 2007, 00:24:20 am
Καλώς ή κακώς στο χώρο του πανεπιστημίου υπάρχουν άτομα τα οποία κοιτάν να σε επηρεάσουν για το δικό τους όφελος. Όλος ο κόσμος το ξέρει. Το άκουσα από νέους και γέρους, γονείς και φίλους. Το άτομο που θα ανοιχτεί ολοκληρωτικά στις ιδέες κινδυνεύει να χάσει τον εαυτό του, αν δεν μπορεί να τις κρίνει κατάλληλα. Γι'αυτό έχω βάλει ένα στάνταρ σ'ένα δυο πράγματα πριν μπω εδώ μέσα, όχι ότι δεν μπορώ να κρίνω αλλά όσο να 'ναι το ακαδημαϊκός πολίτης πρέπει να ριζώσει μέσα σου. Θέλει λιγο καιρό...

Πιστεύω ότι η επιστήμη σχετίζεται με το πόσο δεκτικοί είμαστε. Κάποτε οι γιατροι απέφευγαν τις νεκροτομές, ως σατανικό. Τώρα χάρη σε αυτές μάθανε πολλά.

Τα άτομα αυτά.. έχουν λίγο πολύ τις ίδιες απόψεις με σένα. Οι άλλοι που προσπαθούν να σε πουν κάτι διαφορετικό, συνήθως... δεν έχουν κανένα προσωπικό όφελος.

Τον εαυτό σου μπορείς να τον χάσεις.. ως προς το κοινωνικό σύνολο μόνο αν κλειστείς σε αυτόν και απομονωθείς στο μικρο-συμφέρον του.. Σίγουρα όμως δέχομαι ότι θα έχεις αρκετό χρόνο να ψαχτείς, δε διαφωνώ ότι τώρα είναι νωρίς.

Να θυμίσω βέβαια ότι υπάρχουν "επιστήμονες" που διδάσκουν ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε την 7η μέρα από το Θεό.. Ή αν προτιμάς.. το ότι μπήκες εδώ δε συνεπάγεται ότι θα βγεις επιστήμονας.. Παράδειγμα μη-δεκτικού-σε-τίποτα-μη-σερβιρισμένο-ως-υλοποιήσημο-από-αυτούς-που-έχουν-συμφέρον-να-είσαι-δούλος, κατά τεκμήριον επιστήμονα, θα βρεις εδώ.

Νομίζω είπαμε αρκετά για αρχή..  Smiley
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #93 on: October 05, 2007, 00:55:03 am »

Quote from: apostolos1986 on October 05, 2007, 00:32:57 am
πάντως τα στάνταρ...είναι για να ανατρέπονται...
και δικά μου στάνταρ έχουν ανατραπεί στην 3ετη πορεία στην ακαδημαϊκή ζωή...

Διαβάζω τα πρώτα μου πόστς και δεν με αναγνωρίζω...Πρέπει να προβώ σε δημόσια αποκύρρηξή τους... Tongue

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #94 on: October 05, 2007, 01:09:15 am »

Quote from: AgentCain on October 04, 2007, 23:39:13 pm
Quote from: apostolos1986 on October 04, 2007, 23:20:39 pm
κανείς δεν μπορεί να στο εγγυηθεί αυτό...
αυτό θα το αποφασίσει η συνέλευση...

Μα δε λέω αυτό. Πες ότι λέει η συνέλευση ότι "οκ αύριο κάνουμε διαμαρτυρία" έχοντας την πλειοψηφία. Αν όμως μου πει ο κ. Τάδε "ξέρεις εγώ αύριο θα κάνω παράδοση", δε νομίζω ο οποιοσδήποτε να έχει το δικαίωμα να μου χαλάσει το μάθημα όπως και γω δεν θα του χαλάσω τη διαμαρτυρία

Grecs: ναι είμαι πρώτο έτος αλλά όλα αυτά που άκουγα κατά καιρούς για το απθ που χάνανε μαθήματα και εργαστήρια λόγω καταλήψεων δε θέλω να συμβούν σε μένα. Θα μου επιτρέψεις να είμαι κάθετος σε αυτό

σημ. η αλληλεγγύη ήταν μορφή ειρωνείας για αυτόν που έρχεται να απαιτήσει από εμένα να σταματήσω το μάθημα. Αλληλεγγύη είναι και το γνωστό "το να χέρι νίβει τάλλο και τα δυο το πρόσωπο" κοινό καλό για όλους μας.

@AgentCain καλως ήρθες στην κοινότητα.

Λοιπόν, θα ξεκαθαρίσω λίγο κάποια πράγματα τα οποία δεν ειπώθηκαν μέχρι τώρα. Το κείμενο που ανέβασες είναι κείμενο μιας φοιτητικής παράταξης, όχι απόφαση του συλλόγου μας. Αυτό σημαίνει ότι η παρασταση διαμαρτυρίας στην οποία καλεί οργανώνεται από την ίδια την παράταξη και όχι από κάποιον φοιτητικό σύλλογο.

Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο κείμενο αποτελέσει πλαίσιο σε μια συνέλευση φοιτητών και υπερψηφιστεί, σημαίνει ότι ο σύλλογος συμμετέχει επίσημα στη συγκερκιμένη κινητοποίηση, αλλά σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι είναι υποχρεωτικό να συμμετέχουν οι φοιτητές, ούτε φυσικά ότι σταματάνε τα μαθήματα.

Για να σταματήσουν τα μαθήματα πρέπει να συμβεί ένα από τα τρία παρακάτω:
α) να έχουν για κάποιο λόγο απεργία οι καθηγητές. Συμβαίνει και αυτό καμιά φορά - σε αυτό δεν μπορείς να επέμβεις δυστυχώς
β) να έχει αποφασίσει ο σύλλογος μετά από συνέλευση - και όχι επειδή το λέει κάποια παράταξη - αποχή από τα μαθήματα. Αυτό συμβαίνει καμιά φορά όταν υπάρχουν σημαντικές πορείες ή ανάλογα γεγονότα.
γ) να έχει αποφασίσει ο συλλογος μετά από συνέλευση και όχι επειδή το λέει κάποια παράταξη μόνο, κατάληψη της σχολής. Αυτό συμβαίνει σε πολύ σημαντικά γεγονότα, όπως την ψήφιση του νόμου πλαισίου πέρσυ, και φυσικά όταν υπάρχει αντίδραση από την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στα δύο τελευταία, ως μέλος του φοιτητικού συλλόγου - αν φυσικά αποφασίσεις ότι θα είσαι ενεργό μέλος, πράγμα που το οφείλεις στον εαυτό σου για να αποφασίζεις εσύ και όχι οι άλλοι για σένα - μπορείς να επέμβεις με την ψήφο σου. Φυσικά θα επικρατήσει η πλειοψηφούσα άποψη.

Όσο για τις συνελεύσεις στο σύλλογό μας, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Δεν έχω δει ποτέ να γίνονται επεισόδια.

Αυτά και καλή αρχή!

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
viva la liberta
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #95 on: October 05, 2007, 01:41:40 am »

sorry ρε παιδια αλλα τι σ...α γινεται?τωρα που σπουδαζω εγω βρηκαν να τ'αλλαξουν το συστημα?????τι γκινια ειναι αυτη?τοσα χρονια δεν τους πειραζε?και ακουσον ακουσον αυτο που βρηκαν ν'αλλαξουν πρωτα απ'ολα ειναι τα χρονια σπουδων?δεν τους πειραζει ο τροπος διδασκαλιας...?!?εγω δεν συμφωνω με αλλη καταληψη!η μονη περιπτωση να συμφωνησω ξανα ειναι αν μου εγγυηθουν οτι θα κανουν ολες οι σχολες αει-τει ολης της ελλαδας το ιδιο χρονικο διαστημα καταληψεις!οχι να αγωνιζομαστε για ολους εμεις και οι αλλοι να τελειωνουν κανονικα τα εξαμηνα τους!!!το παιδαγωγικο τα τεφαα το παμακ και δεν ξερω κι εγω ποιοι αλλοι κανονικα μαθηματα εκαναν και κανονικες εξεταστικες!υπερ της καταληψης ημουν και δεν το μετανιωνω ασχετα αν σάυτη την εξεταστικη μου βγηκε ο πατος και δεν τα πηγα και καθολου καλα!και φυσικα ο αλλος λογος που,αν υπαρξει τετοιο ενδεχομενο καταληψης ξανα,θα ειμαι κατα ειναι οτι θα καθονται οι καθηγητες και θα μας κανουν οτι μας εκαναν σ'αυτη την εξεταστικη γιατι σ'ολο το κομφουζιο που εγινε περσι αυτοι βγηκαν κερδισμενοι!εγω περιμενα να βοηθησουν τους φοιτητες γιατι αλλωστε κι αυτους δεν τους συνεφερε η αναθεωρηση και οι περισσοτεροι απ'αυτους εδειξαν το χειροτερο τους εαυτο!ουτε η φοιτητρια που το μονο που την ενδιαφερει η σχολη της και τα μαθηματα της ειμαι αλλα ουτε κοροιδο θελω να με πιανουν!και στη συγκεκριμενη φαση μ'επιασαν κοροιδο!να δεχτω τις συνεπειες των καταληψεων οταν ειναι ιδιες σε ολους!οχι οπως συμφερει τον καθεναν!και τελος τελος ο νομος ψηφιστηκε!αν καποιοι απο εσας δεν τον θελατε ας φροντιζατε να μην βγει η νδ!θα μου πεις το αλλο ενδεχομενο ειναι το πασοκ που κι αυτο δεν ειχε ξεκαθαρη τη θεση του αλλα απ'τη στιγμη που δεν θελατε την αναθεωρηση ας σκεφτοσασταν το συμφερον σας!με καταληψεις μονο των ηλεκτρολογων δεν γινεται τιποτα!το μονο που θα καταφερουμε ειναι να χασουμε αλλες 2 εξεταστικες!ας κανουμε συνελευσεις να δουμε τι θα γινει μ'αυτες τις 2 εξεταστικες που δικαιουμαστε ας απαιτησουμε καποια πραγματα για δικη μας διευκολυνση κι επειτα ασ στρωθουμε να βρουμε αλλους τροπους διαμαρτυριας!
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #96 on: October 05, 2007, 02:07:37 am »

Δεν είναι σωστά όμως όλα αυτά..

Δεν είναι σωστό να ετεροκαθορίζεσαι (τι κάνουν όλες οι σχολές), γιατί αλλιώς δε θα γίνονταν τίποτα ποτέ..

Αυτό με τους καθηγητές ξανασκέψου το να δεις τι συμφέρει και τι δε συμφέρει.. Και να δεις μέχρι πότε τους συνέφερε να 'ναι μαζί μας και πότε όχι..

Τέλος, μη βασίζεσαι σε κάτι που θέλει λιγότερο από 3.000.000 άτομα για να πάρει αυτοδυναμία.. Και σε κάτι που μέσα στα τόσα προβλήματα που πνίγουν την κοινωνία,  μόνο ελεύθερο δεν είναι..
Jalk
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #97 on: October 05, 2007, 03:17:32 am »

Έχω αρχίσει να γίνομαι πολύ γραφικός...αλλά ένας από εσάς τους 49 (ίσως και περισσότεροι μελλοντικά) μπορεί να μου υποδείξει τη μια περίπτωση όπου άλλες μορφές αγώνα απέδωσαν χωρίς την βάση της κατάληψης;

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν άλλες μορφές αγώνα...αλλά χωρίς τη κατάληψη αυτές δεν μπορούν να εφαρμοστούν λόγω νοοτροπίας

Quote from: Greg.. on October 05, 2007, 02:07:37 am
Τέλος, μη βασίζεσαι σε κάτι που θέλει λιγότερο από 3.000.000 άτομα για να πάρει αυτοδυναμία.. Και σε κάτι που μέσα στα τόσα προβλήματα που πνίγουν την κοινωνία,  μόνο ελεύθερο δεν είναι..

Κάτι μου θυμίζει αυτό ρε πούστη μου...κάτι μου θυμίζει...  Huh Τι να'ναι...;  Roll Eyes

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
kinezos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #98 on: October 05, 2007, 03:37:58 am »

Πέρισυ έγιναν και καταλήψεις και πορείες. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Μαριέττα ποσώς κόπτεται για το αν είχαμε καταλήψεις. Οι πορείες είναι που φαίνονται έξω από το πανεπιστήμιο.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #99 on: October 05, 2007, 03:44:24 am »

ναι αλλα αν ειναι ανοικτες οι σχολες δεν μπορουν να τρεχουν ολοι στις πανελλαδικες πορειες ειναι αλληλενδετα αυτα

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
kinezos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #100 on: October 05, 2007, 03:47:24 am »

Αν θέλεις να θεωρείσαι αγωνιστής πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες, και να δέχεσαι τις συνέπειες. Επίσης δεν έχεις το δικαίωμα να προκαλείς αρνητικές συνέπειες σε κάποιον που δεν θέλει να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις.
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #101 on: October 05, 2007, 03:53:32 am »

Ο αγωνιστης κατεβαζει πλαισιο για καταλληψη αν θελει αυτοσ που αντιτιθεται στα μετρα αλλα δε θελει καταλληψη μπορει να κατεβασει πλαισιο χωρισ καταληψη(οπως και εληξε η καταλληψη) . Το ιδιο μπορει να
συμβαινει και για καποιον που συμφωνει με τα μετρα

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
kinezos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #102 on: October 05, 2007, 03:59:49 am »

Δημοκρατία δεν σημαίνει να κάνεις αυτό που λένε οι πολλοι. Σημαίνει να σέβεσαι τα δικαιώματα όλων. Όταν κάνεις κατάληψη, στερείς από κάποιους άλλους το δικαίωμά τους να συνεχίζουν τις σπουδές τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαμαρτυρίας, νόμιμοι και δημοκρατικοί. Πορείες μπορούν να γίνουν άπειρες. Όποιος θέλει πηγαίνει στην πορεία, όποιος θέλει πηγαίνει στο μάθημα, όποιος θέλει πηγαίνει και στα δύο! Οι καταλήψεις δεν είναι ούτε δημοκρατικές ούτε νόμιμες. Και ως αντιδημοκρατικές δεν θα έπρεπε καν να προταθούν προς ψήφιση.
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #103 on: October 05, 2007, 04:19:36 am »

Δυστυχως δημοκρατια ειναι αυτο που αποφασιζουν οι πολλοι και πιστεψε με αν ηταν τα πραμματα οπως τα λες δε θα γινοταν καν λογος για κατταληψη ουτε για αναθεωρηση του 16 κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ

Jalk
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #104 on: October 05, 2007, 05:51:24 am »

Quote from: kinezos on October 05, 2007, 03:59:49 am
Δημοκρατία δεν σημαίνει να κάνεις αυτό που λένε οι πολλοι. Σημαίνει να σέβεσαι τα δικαιώματα όλων. Όταν κάνεις κατάληψη, στερείς από κάποιους άλλους το δικαίωμά τους να συνεχίζουν τις σπουδές τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαμαρτυρίας, νόμιμοι και δημοκρατικοί. Πορείες μπορούν να γίνουν άπειρες. Όποιος θέλει πηγαίνει στην πορεία, όποιος θέλει πηγαίνει στο μάθημα, όποιος θέλει πηγαίνει και στα δύο! Οι καταλήψεις δεν είναι ούτε δημοκρατικές ούτε νόμιμες. Και ως αντιδημοκρατικές δεν θα έπρεπε καν να προταθούν προς ψήφιση.

Εγώ δεν ψήφισα ΝΔ...να μη με κυβερνάν αυτοί τότε...οι νόμοι τους για μένα δεν ισχύουν...μπορώ να κάνω ότι γουστάρω! Zzzzeeeeah!

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 Go Up Print
Jump to: