• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:33:37 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:33:37 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 73
Guests: 107
Total: 180
cealexop
Notac
christinabisdeki
eleftheria
Spyros.kleanthous
KZerenidis
superkolios
Nikos_313
mixkats
grethem
bougatsa
xarisagraf
nmpampal
whatdoesthefoxsay
Fotis
BossiTsif
itsikou
qwertyuiop
Roidos
mike1996
AA RE LEWN
mmikelo
DK06
christina02
thomassamaras
valco08
gpap
Deviate
vaggelis.ntokas
johnnypap
amprozos
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
DimKaratzas
diamantis
Argiris
moutdimi
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
giannisd
aalmpanb
mdimitrig
tasakis
andreaspaper
airam
vagk
sigklitiki
jim_sklab
skopsinos
ddantono
thenoface
dimchin
sterlouk
dimitrisblioumis
Nefeli Nikita
pdiamantis
andyy
iropap
chrysaep
Andreas K
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 Go Down Print
Author Topic: Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας  (Read 39545 times)
Avramis
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile WWW
Re: Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας
« Reply #240 on: September 17, 2007, 16:59:13 pm »

Quote from: thanosdr on September 17, 2007, 16:43:55 pm
Το θεμα ειναι κλασσικα περιπλοκο. Για μενα δεν ειναι το θεμα αν πρεπει να υπαρχουν καμερες αλλα ποιος θα χειριζεται τις καμερες. Αντιστοιχα δεν ειναι το θεμα αν πρεπει να υπαρχει ασυλο στο πανεπιστημιο,αλλα αν αυτο εφαρμοζεται οπως πρεπει. Το θεμα δεν ειναι αν υπαρχουν νομοι αλλα αν εφαρμοζονται.
Στο πανεπιστημιο υπαρχει ασυλο και δεν επιτρεπεται να μπει η αστυνομια. Με αυτο τον τροπο διασφαλιζεται η ελευθερη διακινηση ιδεων. Στην περιπτωση ομως που ενας ανθρωπος θελει να πει ακραια πραγματα και τον σταματησουν οι αντιπαλοι του (μπορει και με βια) τοτε εχουμε ασυλο; Δυστυχως δεν εχει βρεθει ακομα τροπος να διασφαλιστουμε απο την καταχρηση του ασυλου.
Για τις καμερες σιγουρα κανεις δεν θελει να ειναι υπο παρακολουθηση. Θελω να θυμισω ολους ομως οτι η υποθεση ζαρτινιερα πηρε διαστασεις επειδη καποια καμερα κατεγραψε το σκηνικο. Επισης ο περισσοτερος κοσμος πιστεψε στην πραγματικη αθωοτητα του Παναγιωτακη γιατι ειδε ενα βιντεο που παλι καποιες καμερες τραβηξαν. Δεν υποστηριζω τις καμερες γιατι πιστευω οτι ειναι στερηση της ελευθεριας μου. Απλα θετω εναν προβληματισμο. Εγω δεν μπορω να εχω απολυτη θεση για το αν ειναι χρησιμες ή οχι. Κυριως καταληγω στο οτι δεν θα φταινε οι καμερες αλλα ποιος θα τις χειριζεται, αν κατι παει στραβα. 
Και κατι αλλο. Στην χωρα υπαρχουν μυστικες υπηρεσιες για να προασπιζουν το εθνικο συμφερον. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορει να μην παρακολουθησουν και μενα καποια στιγμη ή με λιγα λογια να χρησιμοποιηθουν για αλλο σκοπο απο αυτον για τον οποιο υπαρχουν.Η ερωτηση ειναι αν πρεπει να υπαρχουν ή οχι.
Εγω σε αυτα τα θεματα πιστευω οτι δεν υπαρχει ασπρο μαυρο. Αναλογα με την χρηση που γινεται μπορει να ωφελησουν αλλα μπορει και να βλαψουν. Μακαρι ο κοσμος να ηταν αγγελικα πλασμενος και να μην χρειαζονταν να μας περνουν απο το μυαλο τετοιοι προβληματισμοι.

+1

αυτο που πρεπει να μας προβληματιζει ειναι οχι αν μας περιοριζουν οι καμερες...εξ αλλου η καμερα ειναι ενα εργαλειο του ανθρωπου... αυτο που εχει σημασια ειναι η χρηση που γινεται στο οπτικο υλικο που περνουμε απο τις καμερες....

"Damn you vile woman"
Avramis
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile WWW
« Reply #241 on: September 17, 2007, 17:00:30 pm »

οπως αλλοστε και καθε ανακαλυψη εχει τοσο καλες οσο και κακες χρησεις...

"Damn you vile woman"
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #242 on: September 17, 2007, 17:07:34 pm »

Παντως η αληθεια ειναι οτι αν υπαρχουν πιθανοτητες να βλαψουν ειμαι υπερ του να μην χρησιμοποιηθουν. Ειναι σαν να εχεις μια αρρωστια που σε ταλαιπωρει χρονια και να σου λεει καποιος οτι υπαρχει ενα φαρμακο με πολλες πιθανοτητες να σε κανει τελειως καλα και λιγες αλλα υπαρκτες να σε σκοτωσει. Εγω δεν θα το επαιρνα αυτο το φαρμακο

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
Kat
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #243 on: September 17, 2007, 17:27:29 pm »

Η συζήτηση εδώ είναι η ύπαρξη καμερών σε δημόσιο χώρο. Το παράδειγμα με τις τράπεζες είναι άκαιρο, καθώς η τράπεζα είναι ιδιωτικός χώρος ο οποίος έχει πάρει άδεια για την εγκατάσταση και χρήση καμερών, με την υποχρέωση να σε ενημερώνει για την ύπαρξή τους. Η τοποθέτηση καμερών σε ιδιωτικό χώρο χωρίς άδεια και χωρίς ενημέρωση του προσωπικού/κοινού είναι παράνομη, και μπορεί να οδηγήσει σε καταγγελία από τους εργαζομένους. Πέρα από αυτά, στην τράπεζα μπορείς και να μην πηγαίνεις, εάν έτσι επιλέξεις, όμως σε δημόσιο χώρο δεν τίθεται θέμα μη κυκλοφορίας, εάν διαφωνείς με τις κάμερες.

Ακόμη: οι κάμερες επί της ουσίας παραβιάζουν την αρχή της ιδιωτικότητας. Ως πολίτης της χώρας έχω το δικαίωμα να κινούμαι στο εσωτερικό της χωρίς ελέγχους. Έχω επίσης το δικαίωμα να μην θέλω να υπάρχουν στοιχεία για το τι ώρα βγαίνω από το σπίτι, πού σπουδάζω, με ποιους βγαίνω έξω, και αν συμμετέχω σε πορείες. Ακόμη και αν είμαι ύποπτος ή κατηγορούμενος για αξιόποινες πράξεις, απαιτείται εισαγγελική εντολή για έλεγχο των προσωπικών μου στοιχείων, όπως άνοιγμα λογαριασμών, έρευνα στο σπίτι μου κτλ, και μόνο για θέματα σχετικά με την πράξη για την οποία κατηγορούμαι (αν κατηγορούμαι για βιασμό δεν μπορούν να μου ελέγξουν τους λογαριασμούς της τράπεζας). Υπενθυμίζω ότι εάν δεν υπάρχει αυτή τυχόν στοιχεία δεν γίνονται αποδεκτά στο δικαστήριο.

Το "όποιος δεν κάνει τίποτα κακό δεν έχει να φοβάται τίποτα" είναι βλακώδες. Δεν κάνω τίποτα κακό όταν φασώνομαι στο Λευκό Πύργο, όταν τσακώνομαι με τη μάνα μου ή συμμετέχω σε μια ειρηνική πορεία-εντούτοις, δεν θέλω να παρακολουθούμαι. Ακόμη-το τι είναι παράνομο ορίζεται από τους νόμους, σε αντίθεση με το τι είναι "κακό", το οποίο είναι μία νεφελώδης και υποκειμενική έννοια (μπορεί εγώ να θεωρώ κακό να κερατώνεις την γκόμενά σου, εσύ πάλι όχι, παράνομο όμως δεν είναι έτσι κι αλλιώς). Δεν δίνω τη συγκατάθεσή μου (και εγώ και πολλοί άλλοι) για να παρακολουθούμαστε όλοι, στο όνομα μίας συντηρητικής αντίληψης της "ηθικής".

Η όποια αποτελεσματικότητα του μέτρου δεν είναι κριτήριο για το αν πρέπει να εφαρμοστεί (και το δημόσιο μαστίγωμα αυτών που χρωστούν πολλά μαθήματα στην αίθουσα τελετών με καλεσμένα τα μεγάλα κανάλια μπορεί να είναι αποτελεσματικό για τη μείωση του χρόνου φοίτησης. Θα το εισηγηθείτε; ) Απλά για πληροφόρηση σας λέω ότι:

• οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο το 2005 βρέθηκαν από τηλεφώνημα ανήσυχης μητέρας του ενός από αυτούς (που πήρε γιατί είχε μπλέξει, λέει, με κακές παρέες, και δεν είχε γυρίσει σπίτι). Οι δράστες άλλων επιθέσεων ταυτοποιήθηκαν πάντοτε εκ των υστέρων, και με τη βοήθεια ανθρώπων που τους ήξεραν.
  • Τέτοιος όγκος δεδομένων δεν μπορεί να αναλυθεί αυτόματα με τα σημερινά δεδομένα, και η ανάλυσή τους από υπαλλήλους εισάγει προσωπικές προκαταλήψεις, άρα μειώνει κατά πολύ την αποτελεσματικότητα του συστήματος
  • Σε μία χώρα που δεν μπορούν να οργανωθούν ούτε τα βιβλιάρια υγείας, έχω σοβαρότατες αμφιβολίες για την επιτυχία τέτοιων εγχειρημάτων. Αντίστοιχα συστήματα σε άλλες χώρες έχουν κατακριθεί επανειλημμένα ακόμη και από την ΙΕΕΕ.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #244 on: September 17, 2007, 18:14:38 pm »

Δε χρειάζεται να διαβάσεις το 1984. Αρκεί να δεις τί συμβαίνει σε πολεις της Αγγλίας.. όπου πλέον οι κάμερες βλέπουν, ακούν και... μιλάνε κιόλας!

Το ότι δε θα έχω το δικαίωμα να βρίσω την αστυνομία με έναν φίλο μου στο δρόμο, είναι στέρηση ελευθερίας.. ναι ή όχι?

Το ότι οποιαδήποτε συζήτηση θα κάνω μπορεί να καταγράφεται και να μπαίνει σε έναν.. (ηλεκτρονικό) φάκελο τί είναι?

Το ότι τα δεδομένα από τις κάμερες θα έπρεπε να διαγράφονται αλλά αυτό δε γίνεται τί σας λέει?

Στο τέλος.. θα φορέσουμε και ένα φίμωτρο σαν αυτό που βάζουν στα σκυλιά στο εξωτερικό, και θα εκφραζόμαστε πολιτικά μόνο.. όταν θα πηγαίνουμε να ψηφίσουμε.. Υπέροχα!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #245 on: September 17, 2007, 18:28:31 pm »

Τα βιντεάκια του youtube με παράλογες κινήσεις οδηγών, που τα βλέπουμε και γελάμε, πώς φτάσανε εκεί, καταλαβαίνεται.

Όταν στα χέρια ενός χαζοχαρούμενου μπάτσου, μπορείς να γίνεις διεθνώς ρεζίλι, τι μπορείς να γίνεις στα χέρια ενός επικίνδυνου μπάτσου που μπορεί έτσι απλά να δει τι κάνεις, με ποιον κοκ;

Και επειδή υπήρχε αναφορά στις ευεργεσίες των καμερών σε συγκεκριμένα περιστατικά. Που ήταν οι μπατσοκάμερες σε αυτά; Προφανώς οι χειριστές των καμερών γνωρίζουν τα blank spot.

Άλλωστε κακά τα ψέμματα, το μοναδικό μέρος που μπορείς να φας ανεμπόδιστα ξύλο, είναι ένα αστυνομικό τμήμα. Αλλά εκεί οι κάμερες είναι ιδιωτικής χρήσης....

byeeee
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #246 on: September 17, 2007, 18:43:18 pm »

Οι πολιτικές προεκτάσεις είναι προφανείς (αν και ίσως όχι για μερικούς). Ωστόσο, είναι και απλή λογική. Να μπουν κάμερες που να καλύπτουν όλη την πόλη είναι ανθρωπίνως αδύνατον. Σε κάθε στενό και κάθε γωνία θα υπάρχει μια κάμερα; Πάντα θα υπάρχουν κάποια μέρη που δε θα παρακολουθούνται, ή που θα είναι εκτός εμβέλειας. Εκεί θα σου την έχουν στημένη.

Θυμάμαι πόσο είχα ανατριχιάσει με αυτό το άρθρο. Όσο περισσότερο προσπαθούσε ο κόσμος να προστατέψει την περιουσία του, σε τόσο μεγαλύτερο κίνδυνο βρισκόταν Sad

Τα πράγματα αγριεύουν και γι'αυτό φταίνε οι κοινωνικές συνθήκες. Δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρουμε στο άμεσο μέλλον να αναστρέψουμε αυτήν την πορεία. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι δε θα μας σώσουν οι κάμερες.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Avramis
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile WWW
« Reply #247 on: September 17, 2007, 18:54:41 pm »

Quote from: Turambar on September 17, 2007, 18:28:31 pm
Τα βιντεάκια του youtube με παράλογες κινήσεις οδηγών, που τα βλέπουμε και γελάμε, πώς φτάσανε εκεί, καταλαβαίνεται.

Όταν στα χέρια ενός χαζοχαρούμενου μπάτσου, μπορείς να γίνεις διεθνώς ρεζίλι, τι μπορείς να γίνεις στα χέρια ενός επικίνδυνου μπάτσου που μπορεί έτσι απλά να δει τι κάνεις, με ποιον κοκ;

Και επειδή υπήρχε αναφορά στις ευεργεσίες των καμερών σε συγκεκριμένα περιστατικά. Που ήταν οι μπατσοκάμερες σε αυτά; Προφανώς οι χειριστές των καμερών γνωρίζουν τα blank spot.

Άλλωστε κακά τα ψέμματα, το μοναδικό μέρος που μπορείς να φας ανεμπόδιστα ξύλο, είναι ένα αστυνομικό τμήμα. Αλλά εκεί οι κάμερες είναι ιδιωτικής χρήσης....

epistrefoume se afta pou elega egw proigoumenws...
den einai to mixanima pou fteei alla o xiristis tou...

"Damn you vile woman"
elmakal
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #248 on: September 17, 2007, 18:59:54 pm »

Ξεκίνησα το θέμα προσπαθώντας..μήπως βρεθεί μια άκρη για αυτόν που έχασε κάποια προσωπικά αντικείμενα.Βλέπω όμως πως τελικά το θέμα για κάποιους καταλήγει πάντα να γίνεται πολιτικο.. Huh
Γιατί ρε παιδιά θεωρείται μια κλοπή ότι μπορεί να πάρει τόσο μεγάλες πολιτικές διαστάσεις..?

Avramis
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile WWW
« Reply #249 on: September 17, 2007, 19:11:30 pm »

Quote from: elmakal on September 17, 2007, 18:59:54 pm
Ξεκίνησα το θέμα προσπαθώντας..μήπως βρεθεί μια άκρη για αυτόν που έχασε κάποια προσωπικά αντικείμενα.Βλέπω όμως πως τελικά το θέμα για κάποιους καταλήγει πάντα να γίνεται πολιτικο.. Huh
Γιατί ρε παιδιά θεωρείται μια κλοπή ότι μπορεί να πάρει τόσο μεγάλες πολιτικές διαστάσεις..?

toulaxisto vgike tipota kalo apo tin oli ipo8esi ????

vre8ike kati ????

"Damn you vile woman"
tas_mak
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #250 on: September 17, 2007, 19:51:18 pm »

Ναι θα σου πω εγώ τί βγήκε. Βγήκε ότι σήμερα στις 18:00 το απόγευμα, με ντάλα ήλιο, έπεσα εγώ θύμα ληστείας στο χώρο ακριβώς έξω από το κυλικείο του πολυτεχνείου από 2 πρεζόνια με την απειλή μαχαιριού. Και παρόλο που τον ένα του φούσκωσα το μάτι ο άλλος με τάραξε στις κλωτσιές. Και όλα αυτά σχεδόν μπροστά στην κεντρική είσοδο του πολ/ειου. Η ομορφιά όμως των λόγων σας περί αυτοφρούρησης του πανεπιστημίου σταματάει, όταν μπροστά στον κίνδυνο που διέτρεχα, περαστικός φοιτητής στα 2 μέτρα όταν φώναξα για βοήθεια έκανε λές και ήμουν αόρατος. Το ίδιο και μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου όπου με εμφανή τα σημάδια πάλης και το βρισίδι που έριχνα όλοι γύρο με κοιτούσαν λες και ήμουν από άλλο πλανήτη και ούτε λόγος για βοήθεια. Μπράβο σε όλους.

Δεν θα το πω (ακόμα) οτι χρειάζετε να μπει η αστυνομία στο προαύλιο του πανεπιστημίου αλλά τουλάχιστον πάρτε κάποια θέση ξεκάθαρη επιτέλους η οποία να διασφαλίζει την υλικοσωματική μας ασφάλεια. Να μπορούμε να κατεβαίνουμε όποτε θέλουμε στο πανεπιστήμιο να διαβάσουμε και όχι μόνο στις ώρες αιχμής (όπου και τότε δεν το θεωρώ απίθανο να σε στριμώξουν κάπου, ιδίως αν είσαι γυναίκα), να μην φοβόμαστε ότι κάποιος μπορεί να σου ανοίξει το αμάξι (μου συνέβη και αυτό) και γενικά να αισθανόμαστε ασφάλεια. Εάν δεν το κάνουμε ούτε αυτό τότε τα θέλει ο κώλος μας.

Υ.Γ. Παρόλο που όπως είπα του ενός του φούσκωσα το μάτι λόγω γνώσης πολεμικών τεχνών, κατάφεραν και μου απέσπασαν 40Ε. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας.
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #251 on: September 17, 2007, 19:57:33 pm »

Δεν πηγαίνουμε στο ΑΠΘ λέμεεεε

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #252 on: September 17, 2007, 20:13:15 pm »

Quote from: elmakal on September 17, 2007, 18:59:54 pm

Γιατί η κλοπή έγινε μέσα στο ΑΠΘ που προστατεύεται από το άσυλο.
Αν γινόταν αλλού δε θα γινόταν τέτοια συζήτηση.
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #253 on: September 17, 2007, 20:16:41 pm »

Δεν είπε κανείς όχι στη φύλαξη. Μιλάω για φύλακες, όχι σεκιούριτι. Υπάλληλοι που θα υπάγονται στη διοίκηση του Πανεπιστημίου (ιδανικά, υπόλογοι παράλληλα και σε φοιτητικούς συλλόγους) οι οποίοι φυσικά δε θα οπλοφορούν ούτε θα έχουν δέκα νταν, αλλά η παρουσία τους θα αποτρέπει τέτοια φαινόμενα. Ακόμα και όταν δε θα είναι μπροστά, γνωρίζοντας ο κακοποιός ότι υπάρχει κόσμος κάπου τριγύρω θα το σκεφτεί πολύ πριν επιτεθεί σε κάποιον.

tas_mak, ελπίζω να είσαι καλά τώρα Sad

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
pmousoul
Guest
« Reply #254 on: September 17, 2007, 20:19:32 pm »

Αφού τα όργανα του Πανεπιστημίου δεν ενδιαφέρονται... Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει για να συγκινηθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν!
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 Go Up Print
Jump to: