• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:07:02 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:07:02 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Διάλεξις
[Today at 00:06:21]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426699
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 52
Guests: 142
Total: 194
gcheristanidhs
alexlabis
Διάλεξις
Nikos_313
chaniotism
spetrakis
st3.kt
lasef
natavhoo
BB
sigklitiki
Karkarias
odkoutrolikos
mpaltzak
elischat
giannisdomu
acolak
Elenit
Nikikouss
kpapama
fafafa
Petros Ts
soktas
stephystam
katranic
mmamougiorgi
acapulco
Gray139
Saint_GR
chriskazakos
Polychronia K
ZontanosThrylos
dimopoul
fopapadopoulos
Mr Watson
Born_Confused
mavropan
alexandros_and
sotos_sta
kostas1507
jimalexoud
Psychoktonos_
mayia psarikoglou
thathas12
fatseas
Cersei Tsoulannister
KZerenidis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Κυλικείο - Λέσχη - Εστίες (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Σχετικα με το παρκαρισμα εντος της σχολης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Σχετικα με το παρκαρισμα εντος της σχολης  (Read 10666 times)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Re: Σχετικα με το παρκαρισμα εντος της σχολης
« Reply #15 on: September 21, 2010, 22:32:00 pm »

Quote from: Meloukos on September 21, 2010, 22:29:12 pm
Και το αποκορυφομα καναν και τους """""ποδηλατοδρομους""""" απο την πανω μερια και παπαλα και εκεινες οι απειρες θεσεις.Απο τοτε που εγιναν οι ποδηλατοδρομοι παιζει να εχω δει και 10 ποδηλατα συνολικα(περναω σχεδον καθε μερα 2 φορες απο εκει),συνηθως βλεπεις μηχανακια και διπλοπαρκαρισμενους αλαρμ.
το μπουλο οι απειρες θεσεις
παρτε τα αρχιδια μου τωρα που καβαλατε πεζοδρομια μια ζωη
ναααααααααααααααααααα!! Grin

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
ΚΗΜΜΥ
Επιβεβαρυμένος

Κ από το Καμμένος...

View Profile
« Reply #16 on: September 21, 2010, 22:38:24 pm »

Quote from: Antίλογος on September 21, 2010, 22:31:53 pm
Quote from: onar on September 21, 2010, 21:51:12 pm
απο τις πρωτες μερες που επιασε δουλεια ο φυλακας μου ειχε ζητησει βιβλιαριο σπουδων οταν εμπαινα με το τζιπ μου στο παρκινγκ....
παντως δεν γινεται ελεγχος

ναι πιο πολυ σε στυλ face control ειναι η φαση... μια φορα ενας φιλος μου πηγε να βαλει το αμαξι του ( σπουδαζει βολο ) μεσα και εφαγε πορτα!  Grin Grin Grin

για εδω μονο πασο η βιβλιαριο δεν θελουμε? δεν εχω προσεξει αυτοκολλητα...

Και αυτο που εχει μεινει(η αλανα στη βεργινα) ειναι για 4Χ4,εχει κατι κρατηρες απιστευτους,

μπα, καθολου!  Grin Grin Grin

Meloukos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #17 on: September 21, 2010, 22:46:04 pm »

Quote from: Απλυτος Γριφος on September 21, 2010, 22:32:00 pm
Και το αποκορυφομα καναν και τους """""ποδηλατοδρομους""""" απο την πανω μερια και παπαλα και εκεινες οι απειρες θεσεις.Απο τοτε που εγιναν οι ποδηλατοδρομοι παιζει να εχω δει και 10 ποδηλατα συνολικα(περναω σχεδον καθε μερα 2 φορες απο εκει),συνηθως βλεπεις μηχανακια και διπλοπαρκαρισμενους αλαρμ.
το μπουλο οι απειρες θεσεις
παρτε τα αρχιδια μου τωρα που καβαλατε πεζοδρομια μια ζωη
ναααααααααααααααααααα!! Grin
Να σε πληροφορησω αρχιδαρα οτι εκεινο το πεζοδρομιο ειναι αχρηστο,δεν περναει κανεις,δεν βολευει κανεναν,εκτος απο ζητιανους,πλυστες παρπριζ,τυπους που πεταν κορινες και flaming sticks,οκ?

Επειδη εσυ και ο καθε τυπος που ηρθε απο τα γκραβαρα και νοικιαζει σε αποσταση βολης απο τα πανεπιστημια την λενε σε οσους χρησιμοποιουν αμαξι,καταλαβε οτι εγω που ειμαι μονιμος κατοικος θεσσαλονικης για να κατεβω με οασθ θελω 45 λεπτα μινιμουμ με 2 λεωφ.Οποτε για μενα ειναι ζωτικης σημασιας το αυτοκινητο.
« Last Edit: September 21, 2010, 22:49:30 pm by Meloukos » Logged

If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #18 on: September 21, 2010, 22:56:30 pm »

πανε βαλτο στην ευαγγελιστρια αγορινα μου και κατεβα με τα ποδια, 5 λεπτα υποθεση ειναι

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #19 on: September 21, 2010, 23:05:06 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:10:01 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Meloukos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #20 on: September 21, 2010, 23:27:41 pm »

To παιζεις νταης τωρα?Φιλαρακ τραβας κανα ζορι και σε λεω nice Grin

Αν ξεπερασω το γεγονος οτι τρομοκρατηθηκα σε πληροφορω οτι το συγκεκριμενο παρκινγκ εξυπηρετουσε εκατονταδες(κυριολεκτικα) κοσμο,οκ αν εσενα σε βολεψε το συγκεκριμενο με γεια σου με χαρα σου,ομως φανταζομαι σκεφτεσαι μονο την παρτι και οχι την bigger picture,που και στην τελικη και παρκαρισμενα να ηταν δεν ενοχλουσαν τους πεζους γιατι κανεις δεν τα κολλουσε στον τοιχο για αυτο το λογο(εκτος απο κατι ζωα).
Επισης το πανεπιστημιο πρεπει να προσφερει ΚΑΙ παρκινγκ(εκτος απο ολα τα αλλα),εκτος αν μενουμε ολοι μαζι σε dorms του campus.
Ξαφνικα το αυτοκινητο με τα trendy οικολογικα στυλ εγινε αποδιοπομπαιος τραγος απο παντου μην βλεποντας την απτη χρησιμοτητα του,αν υπηρχε βιωσιμη εναλλακτικη θα την χρησιμοποιουσα πολυ ευχαριστως(ορεξη εχω να γραφω χλμ μποτιλιαρισμενος στην αμαξαρα μου  Cheesy)

If you live each day as if it was your last, someday you'll most certainly be right
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #21 on: September 21, 2010, 23:30:25 pm »

μωρε βιωσιμη λυση υπαρχει, να χτιστει εκεινο το διαολεμενο το παρκινγκ, πανω απο το παιδαγωγικο.
αλλα ιδεα δεν εχω αν μπαινει κανα τουβλο που και που εκει περα, ετσι για ξεκαρφωμα Tongue

Komimis
Guest
« Reply #22 on: September 21, 2010, 23:33:42 pm »

Μην τρελαίνεστε δεν μπορούμε σε μια πόλη τόσο μικρή όσο η Θεσσαλονίκη να τα απαιτούμε όλα. Σκεφτείτε ότι ήδη ισχύουν άγραφοι νόμοι καθημερινά (βλ. πάρκινγκ στους δρόμους) και για να τηρούνται τυπικοί κανόνες αλλά και να ικανοποιούνται πρακτικές ανάγκες.

kkostorp
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: September 21, 2010, 23:44:12 pm »

Πάντως ο φύλακας πρέπει να είναι εκπαιδευμενος στο face control μιας  παρόλο που τον τελευταίο χρόνο ήρθα  4-5  φορές (χρονιά κοντά ) στη σχολή με 3 διαφορετικά αυτοκίνητα και η πόρτα ήταν κλειστή μόλις μου έκανε νόημα (τον πούλο)  άνοιγα παράθυρο με έβλεπε και έλεγε  α  οκ  πέρνα!

Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα ...
istar
Θαμώνας

do it yourself...

View Profile
« Reply #24 on: September 21, 2010, 23:44:50 pm »

Να σε πληροφορησω αρχιδαρα οτι εκεινο το πεζοδρομιο ειναι αχρηστο,δεν περναει κανεις,δεν βολευει κανεναν,εκτος απο ζητιανους,πλυστες παρπριζ,τυπους που πεταν κορινες και flaming sticks,οκ?

Επειδη εσυ και ο καθε τυπος που ηρθε απο τα γκραβαρα και νοικιαζει σε αποσταση βολης απο τα πανεπιστημια την λενε σε οσους χρησιμοποιουν αμαξι,καταλαβε οτι εγω που ειμαι μονιμος κατοικος θεσσαλονικης για να κατεβω με οασθ θελω 45 λεπτα μινιμουμ με 2 λεωφ.Οποτε για μενα ειναι ζωτικης σημασιας το αυτοκινητο.

παρε ποδήλατο να κατεβαίνεις απο κει που μένεις στο κεντρο... πολυ απλό και πολύ οικολογικό.
α και ασφαλές, εκτος απο τις βροχινες μέρες αν δεν έχει κατάλληλα λάστιχα

Η ελευθερία μου είναι στις σόλες
των αλήτικων παπουτσιών μου.

Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζεις μάταια
Meloukos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #25 on: September 21, 2010, 23:45:11 pm »

Quote from: Απλυτος Γριφος on September 21, 2010, 23:30:25 pm
μωρε βιωσιμη λυση υπαρχει, να χτιστει εκεινο το διαολεμενο το παρκινγκ, πανω απο το παιδαγωγικο.
αλλα ιδεα δεν εχω αν μπαινει κανα τουβλο που και που εκει περα, ετσι για ξεκαρφωμα Tongue
Θεωρητικα εχεις δικιο,απλα πλεον το κτηριο επειδη ειναι εκτεθημενο τοσα χρονια γυμνο ειναι για γκρεμισμα,τουλαχιστον ετσι μου ειπαν οι πολ.μηχ.Αν δε κανω λαθος προοριζονταν για νοσοκομειο παιδων(και καλα Grin).
Δεν μπορω να φανταστω σεναριο με το οποιο να χτιζεται παρκινγκ για το πανεπ,τουλαχιστον οχι με τις παρουσες συνθηκες,οποτε θα το ξαναδουμε το εργο να ξεκατινιαζομαστε οι μεν με τους δε σε περιοδους εξεταστικης που εχουμε νευρακια  Tongue

BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
deleted
« Reply #26 on: September 21, 2010, 23:50:48 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:09:54 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
deleted
« Reply #27 on: September 21, 2010, 23:51:30 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:09:45 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

Meloukos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #28 on: September 21, 2010, 23:52:05 pm »

Πως φαινεται ρε παιδια οτι νοικιαζεται κεντρο,δεν εχετε ιδεα απο μετακινησεις μεσα στη θεσσαλονικη(δε το λεω προσβλητικα).
Το ποδηλατο ειναι για μενα το ποιο επικινδυνο οχημα στο δρομο με διαφορα(μετα πανε τα μηχανακια),αν υπηρχαν ποδηλατοδρομοι σε ολες τις μεριες της πολης που να τηρουταν ισως ναι αλλα με τις παρουσες συνθηκες με τιποτα.Οταν κινησαι σε κανονικο δρομο επειδη πας πολυ αργα,οι δρομοι ειναι στενοι,βαλε διπλοπαρκαρισματα κλπ κλπ εισαι κινητο εμποδιο και απλα ειναι θεμα ωρας να σε μαζεψει καποιος και να σε κανει κιμα Lips Sealed
Χιλιες φορες σκουτερακι αλλα και παλι ειμαι χεστης,περναω πανω απο 2 ωρες τη μερα στο αμαξι λογο της καθημερινοτητας μου(δε βαζω το πανεπ,παταω μονο σε εξεταστικες πλεον) βλεπω αρκετα αποτρεπτικα πραγματα για τα δικυκλα,ακομα και εσυ να εισαι ο βαλεντινο ροσι,ολο και καποια ξανθια-παππους-ξεχασμενος θα σε κλεισει η θα σε ριξει και μετα τα πραγματα ειναι ασχημα.

BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
deleted
« Reply #29 on: September 21, 2010, 23:53:12 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:09:40 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print