• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 12:59:42 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 12:59:42 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 74
Guests: 108
Total: 182
asimomyti
engineer2030
3rdDegreeBurn
mhtsakos02
gtapalis
alextsigilis
chatzimich
nikosxek
Nikikouss
Psychoktonos_
Kv
pavlos2003
marilita
aspanosk
vasilis saitis
chaniotism
thunder
Xontroulis
kostas.13v
george polymeros
mprova
chris_p30
menelaras
hacky
Rizotto
thomasdt
Acad-Mics
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Juror8
noimaginationforthis
A-TheITGuy
rafa98p
Chrisvb17
Spyrtos14
ggalamat
mark
LelisNiko
abiki
sterxz
serafeim
gcheristanidhs
ඞ
Fotis Roukoutakis
gpr000
Denisivo
leolam
dimitire
tsaliki
MrGreekArrow
themis01
JoHn!
eviii
elias_farhood
Nikos.Ts
kosovi
bit11
jimalexoud
nikoskaza
vaggelisx
Manos_5
MrEagle
johncow
aliceouzou
kostas1507
cheinopor
PetrosCc
akontel
et7gr
thanosk
1234
Pumpakos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Θρησκεία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Πιστεύετε??
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Πιστεύετε στο Χριστιανισμό?
Ναι - 216 (55.5%)
Όχι - 173 (44.5%)
Total Voters: 469

Pages: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 127 Go Down Print
Author Topic: Πιστεύετε??  (Read 264150 times)
ant
Guest
Re: Πιστεύετε??
« Reply #1155 on: February 25, 2010, 01:41:18 am »

Quote from: icedheart on February 24, 2010, 17:58:48 pm
Καλά ρε γιατί αναλώνεστε ακόμα σ αυτές τις αηδίες και προσπαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλο;

Ξερω γω, γιατι αυτο που κανουμε ονομαζεται "διαλογος" και θελω να πιστευω οτι μας κανει καλυτερους και ολοκληρωμενους ανθρωπους

Ο καθένας ό,τι γουστάρει πιστεύει και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη με επιχειρήματα.

Βασικα συμφωνω με οσα γραφει ο natha και ρωταω τωρα εσενα... Αν δεν αλλαξει καποιος γνωμη με επιχειρηματα πώς νομιζεις οτι μπορει να αλλαξει, με ξυλο ας πουμε;

Η άποψη που έχει συνήθως κανείς είναι αποτέλεσμα τρισμέγιστης προπαγάνδας-και αναφέρομαι κυρίως σ αυτούς που λεν ότι δεν πιστεύουν- και στην καλύτερη προσωπική επιλογή μετά από σκέψη...

Εγω παλι θα λεγα ακριβως το αντιστροφο, οτι δηλαδη η αποψη των οσων πιστευουν σε κατι ειναι "προϊόν τρισμεγιστης προπαγανδας" ( sic )
Εγω το στηριζω στις κοινωνικες συνθηκες που επικρατουν στην Ελλαδα ( το μεγαλυτερο ποσοστο των πολιτων της δηλωνει χριστιανος ορθοδοξος, η "επισημη θρησκεια" του κρατους ειναι ο χριστιανισμος, διδασκεται στα σχολεια οποτε δεν το σκεφτεσαι και πολυ για το τι εισαι. Σκεψου μονο το γεγονος οτι εισαι βαφτισμενος, θυμασαι να σε ρωτησε κανεις για να σε βαφτισουν; ή οτι πας καθε χριστουγεννα και πασχα τουλαχιστο στην εκκλησια, η παραδοση τα ηθη και τα εθιμα της χωρας μας ειναι στενα συνδεδεμενα με το χριστιστιανισμο κλπ κλπ )

Επειδη οπως σου απεδειξα παραπανω το "φυσικο" και το "συνηθες" ειναι να αυτοπροσδιοριζεται καποιος ( τουλαχιστο στην ελλαδα ) χριστιανος μαλλον οσοι λενε "οχι ειμαι αθεος ή αγνωστικιστης ή δεν ξερω γω τι" το εχουν ψαξει λιγο παραπανω!  Smiley

Θα λένε πάντα οι μεν ένα σωστό,οι δε θα το βγάζουν λάθος and so on...

Ετσι ειναι η διαδικασια του διαλογου... Φαινεται ματαιο ε; Ελπιζω μονο να μην ειναι!

Και που θα καταλήξει; Να καταναλώσουμε την ενέργεια που μας περισεύει σε ανούσιους καυγάδες...hell yeah!

Εξαρταται απο το επιπεδο των συνομιλητων και απο τη διαθεση τους να συζητησουν και οχι να μπουρδελεψουν!

Και τωρα καποιες γενικες παρατηρησεις!

Τα θεμελια ενος γονιμου διαλογου κατ εμε, προϋποθετουν την ουσιαστικη επικοινωνια των 2 αντιπαλων μεριων... Δηλαδη πρεπει να υπαρχει μια βαση πανω στην οποια θα χτιστουν ολα...

Οταν συζητανε ορθολογιστες με ανθρωπους της πιστης αυτη η βαση απλως δεν υπαρχει! Γιατι οι μεν βασιζονται σε επιχειρηματα, σε λογικα συμπερασματα ενω οι δε σε "αιωνιες αληθειες", σε θεσφατα και δεν ξερω γω τι... Ειναι δηλαδη θεμα φιλοσοφιας και τροπου αντιμετωπισης της ζωης γενικοτερα! Η καλυτερη αποδειξη αυτου που λεω ειναι η ακολουθη προταση σου!

Ο καθένας ό,τι γουστάρει πιστεύει και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη με επιχειρήματα.

Ειναι ρε παιδι μου σα να μιλαει ενας γερμανος με εναν ελληνα... δεν προκειται να συνεννοηθουν ποτε, ετσι απλα!

Αν τωρα iceheart τα ολα οσα εγραψες ηταν μια πλακα ( που θελω να το πιστευω πως ετσι ηταν ) αγνοησε οοοοολα τα παραπανω!

Α και κατι που κολλαει...

Στη θεωρητικη συζητηση κερδισμενος βγαινει ο ηττημενος, εφ οσον κατι εμαθε παραπανω

Επικουρος

« Last Edit: February 25, 2010, 02:24:11 am by Antίλογος » Logged
akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: Πιστεύετε??
« Reply #1156 on: February 25, 2010, 02:01:27 am »

Ελάχιστοι είναι αυτοί που επιμένουνε τόσο πολύ στην αθεϊστική τους πίστη, ώστε, κι όταν ακόμη ευρεθούν μπροστά σε κάποιον κίνδυνο, να μην παραδεχθούν, ούτε και τότε, την ύπαρξη της Ανώτατης δύναμης στον κόσμο, του Θεού.

Πλάτων

ytold
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1157 on: February 25, 2010, 02:11:47 am »

η οπως λενε οι χριστιανοι ταλιμπαν στην αμερικη
there are no atheists in foxholes.

http://en.wikipedia.org/wiki/There_are_no_atheists_in_foxholes

Vive le son
D'l'explosion!
ant
Guest
« Reply #1158 on: February 25, 2010, 02:27:40 am »

"Ενα τιποτα ειναι για μας ο θανατος", λεει ο Επικουρος,γιατι "οταν υπαρχουμε εμεις, ο θανατος ειναι απων, και οταν ο θανατος ειναι παρων, δεν υπαρχουμε εμεις"  Smiley

Αντε αρκετα για μενα για σημερα, απο αυριο πάλι  Grin
master of disaster
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Away, away...

View Profile
« Reply #1159 on: February 25, 2010, 12:29:18 pm »

Grin Grin Grin Grin
LOL
λοιπον,ενα ενα(για να καλυψω οσα ειπωθηκαν εν τη απουσια μου):
1)χαλαρωστε ολοι,το θεματακι το συζηταν φιλοσοφοι εδω και αρκετο καιρο,δεν πιστευω πως εμεις θα καταληξουμε καπου
2)δεν επιασα κανεναν απο το λαιμο για να επιβαλλω τις αποψεις μου
3)φιλαρακια,την ιδια προπαγανδα τρωμε ολοι καθημερινα,μπορω να αποδειξω πως ακομα και ο τροπος με τον οποιο πιανεις το πιρουνι,δεν ειναι δικη σου πρωτοβουλια
4)ποιος ανεφερε οτι συζηταμε πραγματικα?
 αρνουμαι να δεχθω οτι αυτο ειναι συζητηση για τους εξης,κατωθι λογους:
α)υπαρχει ηδη αρκετος δογματισμος στο τραπεζι και σε λιγο θα προστεθει κι αλλος
β)κανενας δεν εξεταζει σοβαρα ολα τα πιθανα ενδεχομενα που μπορει να προκυπτουν,πριν καταφυγει στη λογοκρισια
γ)ουδεμια σχεση εχει η προσωπο με προσωπο συζητηση και επιχειρηματολογια με αυτο το πραγμα που κανουμε

Υ.Γ.τι βαρατε ρε?ειπα ποτε οτι πιστευω ή υποστηριζω το χριστιανισμο?ε?ε?

και τωρα,παρακαλω εκφραστειτε κοσμια Lips Sealed

"Abandon hope all ye who enter here..."
                                    -Dante, Inferno
ant
Guest
« Reply #1160 on: February 25, 2010, 13:49:41 pm »

Quote from: master of disaster on February 25, 2010, 12:29:18 pm
1)χαλαρωστε ολοι,το θεματακι το συζηταν φιλοσοφοι εδω και αρκετο καιρο,δεν πιστευω πως εμεις θα καταληξουμε καπου

Αυτοσκοπος δεν ειναι να καταληξεις καπου αμεσα! Ασε που δε γινεται κι ολας! Οπως πολυ σωστα ειπες αρκετοι ανθρωποι εχουν ασχοληθει για πολλα χρονια με τετοιου ειδους θεματα! Το θεμα για μενα μεσω αυτων των συζητησεων ειναι να διαλυσουμε τα σκοτεινα μας σημεια και να ανεβουμε επιπεδα, να γινουμε καλυτεροι με λιγα λογια...

Εδω κολλαει και η Ιθακη του Καβαφη  Grin για να καταλαβεις καλυτερα τι εννοω

2)δεν επιασα κανεναν απο το λαιμο για να επιβαλλω τις αποψεις μου

Μα ουτε και μεις! Φταιει μαλλον η νεανικη ορμη, το αιμα μας βραζει κλπ κλπ  Cheesy Αντε και λιγη αγανακτηση για οσα σε καποιους φαινονται προφανη και άλλοι μολις τα ανακαλυπτουν νιωθουν σα να ανακαλυψαν τον τροχο! Αλλα αυτο ειναι καθαρα προβλημα των πρωτων  Tongue

3)φιλαρακια,την ιδια προπαγανδα τρωμε ολοι καθημερινα,μπορω να αποδειξω πως ακομα και ο τροπος με τον οποιο πιανεις το πιρουνι,δεν ειναι δικη σου πρωτοβουλια

Δικιο εχεις, η αντιμετωπιση που εχουν πολλοι ανθρωποι απεναντι στα πραματα και η σταση τους γενικοτερα απεναντι στη ζωη οφειλεται, κακως, περισσοτερο σε εντολες που τους εχουν δοθει και οχι σε συνειδητη επιλογη τους, η οποια ερχεται κατοπιν ωριμου σκεψεως...

Στο χερι σου ομως ειναι να κατσεις μια φορα ενα τεταρτο και να σκεφτεις γιατι τοσα χρονια κρατας το πιρουνι ετσι και οχι καπως αλλιως  Wink

4)ποιος ανεφερε οτι συζηταμε πραγματικα?
 αρνουμαι να δεχθω οτι αυτο ειναι συζητηση για τους εξης,κατωθι λογους:
α)υπαρχει ηδη αρκετος δογματισμος στο τραπεζι και σε λιγο θα προστεθει κι αλλος
β)κανενας δεν εξεταζει σοβαρα ολα τα πιθανα ενδεχομενα που μπορει να προκυπτουν,πριν καταφυγει στη λογοκρισια
γ)ουδεμια σχεση εχει η προσωπο με προσωπο συζητηση και επιχειρηματολογια με αυτο το πραγμα που κανουμε

Αυτα που λες αγγιζουν το ιδανικο της συζητησης... Αυτο που κανουμε εμεις εδω ειναι ενα "υποκαταστατο του ιδανικου" ( οπως λεει και ο Μαργαρης στον προλογο του των ΗΛ ΚΥΚΛ Ι, ΙΙ  Grin Grin Grin )

Εχεις την ελευθερια να συμμετασχεις ή οχι
master of disaster
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Away, away...

View Profile
« Reply #1161 on: February 27, 2010, 11:20:24 am »

OK. Cheesy Cheesy
δεν μπορω να διαφωνησω με κατι απο αυτα που λες.τα λες ηρεμα ,ομορφα και σωστα...
Τωρα,κατι ακομα που ξεχασα:

Οφειλω να ζητησω  συγγνωμη για μερικα πραγματα που ειπα,επειδη βασιστηκα περισσοτερο στην δικη μου οψη πραγματων,χωρις να παραθεσω επαρκη επιχειρηματολογια.Υποθετω πως παρασυρθηκα.δε θα ξανασυμβει
Γενικα,πιστευω πως οποιαδηποτε αποψη που εκφραζεται,πρεπει να ακολουθειται απο λογικα επιχειρηματα για να αξιζει την προσοχη καποιου...Ψεματα? Smiley

-Dante, Inferno
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1162 on: February 27, 2010, 12:34:19 pm »

Αντίλογε με ξετίναξες..! Cheesy
Σε σένα και στο nathα: βασική προυπόθεση για να τεθεί η βάση ενός εποικοδομητικού διαλόγου είναι αμφότερες οι πλευρές να είναι διατεθιμένες να αλλάξουν την άποψή τους. Το mr natha δε τον ξέρω,αλλά εσένα και πολλούς άλλους όόοο,τι και να γίνει δε μπορω να σας φανταστώ χριστιανούς-δε το λέω με κακιά πρόθεση- οπότε de facto από δω και πέρα η συζήτιση δεν έχει νόημα.
@ natha:
ναι,αλλάζει η άποψη του ανθρώπου για όλα τα θέματα,ακόμα και για ένα τόσο σημαντικό όπως η θρησκεία-τουλάχιστον εν μέρει. Ας μιλήσω για τον εαυτό μου. Αρχικά ήμουν Χριστιανός με παροπίδες. Στην πορεία-θέλω να πιστευώ-έβγαλα τις παροπίδες και έβαλα και τη δική μου σκέψη. Αλλα σ αυτό δε συντέλεσε κανένας ιντερνετικος τόπος με αγνώστους παρά προσωπικές εμπειρίες. Θέλω να πω ότι και να σου επιχειρηματολογήσει κάποιος,όχι εγώ,ένας θεολόγος η ένας φιλόσοφος μαρξιστής πχ,δε θα σου αλλάξει τη γνώμη μάλλον. Στο θέμα αυτό μόνο οι προσωπικές σου εμπειρίες θα σε οδηγήσουν σε μια σωστή απόφαση,δεν ήταν χαζός ο Καζαντζάκης ούτε ο όσιος Σοφρώνιος που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για να δουν τελικά σε τι πιστεύουν..

Οσον αφορά το αμάρτημα της γνώσης προς Θεου ρε παιδιά,δεν είπα την επιστροφή στο Μεσσαίωνα,είπα απλά να γνωρίζει ο καθένας μέχρι που τον παίρνει να ξέρει...Πχ-το πιο κλασσικό- αν εσύ βρεις αύριο μια τεχνολογία που κάλλιστα μπορεί να γίνει όπλο θα την έδινες για πατέντα και κατ επεκταση λεφτά ή θα την έκρυβες στα συρτάρια σου για να τη χαζεύεις μόνο εσυ και να σου μείνει απλά η χαρά της ανακάλυψης;( ηερώτηση ήταν ρητορική)
Εχω ακούσει ότι κάτι ανάλογο έχει γίνει και με κομμάτι της δουλειάς του Τεσλα-δε ξέρω αν ισχύει.
« Last Edit: February 27, 2010, 12:48:43 pm by icedheart » Logged

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
master of disaster
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Away, away...

View Profile
« Reply #1163 on: February 27, 2010, 13:02:34 pm »

Δεν ξερω πως θα σας ακουστει,αλλα διαισθητικα και μονο,δεν πιστευω πως μπορει καποιος να υποστηριξει επιχειρηματολογωντας πειστικα την αποψη του στο θεμα.Μονο να καταριψει μπορει την αποψη αλλου.Απλα και μονο επειδη το θεμα δεν μπορει να βασιστει στη λογικη,η οποια ειναι η βαση καθε σωστου διαλογου...

-Dante, Inferno
png
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1164 on: February 27, 2010, 13:13:06 pm »

[provoke] διαισθητικά και μόνο, μας τα 'χεις ζαλίσει  Tongue[/provoke]
« Last Edit: February 27, 2010, 13:28:20 pm by png » Logged

τακτοποιημένο χάος
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #1165 on: February 27, 2010, 14:33:44 pm »

Quote from: icedheart on February 27, 2010, 12:34:19 pm
Πχ-το πιο κλασσικό- αν εσύ βρεις αύριο μια τεχνολογία που κάλλιστα μπορεί να γίνει όπλο θα την έδινες για πατέντα και κατ επεκταση λεφτά ή θα την έκρυβες στα συρτάρια σου για να τη χαζεύεις μόνο εσυ και να σου μείνει απλά η χαρά της ανακάλυψης;

Για να βρεις ένα καινούριο όπλο πρέπει να κάνεις έρευνα με αυτόν το σκοπό, δε γίνεται να το βρεις κατά τύχη. Και αυτό δε λέγεται γνώση, είναι εφαρμογή της γνώσης.

Στο θέμα αυτό μόνο οι προσωπικές σου εμπειρίες θα σε οδηγήσουν σε μια σωστή απόφαση

Από πού κι ως πού οι προσωπικές σου εμπειρίες μετράνε περισσότερο από τα λογικά επιχειρήματα σε ένα πραγματολογικό ζήτημα; Ή υπάρχει θεός ή δεν υπάρχει, δεν είναι υποκειμενικό το θέμα.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
ant
Guest
« Reply #1166 on: February 27, 2010, 14:39:29 pm »

Quote from: master of disaster on February 27, 2010, 11:20:24 am
OK. Cheesy Cheesy
δεν μπορω να διαφωνησω με κατι απο αυτα που λες.τα λες ηρεμα ,ομορφα και σωστα...
Τωρα,κατι ακομα που ξεχασα:

Οφειλω να ζητησω  συγγνωμη για μερικα πραγματα που ειπα,επειδη βασιστηκα περισσοτερο στην δικη μου οψη πραγματων,χωρις να παραθεσω επαρκη επιχειρηματολογια.Υποθετω πως παρασυρθηκα.δε θα ξανασυμβει
Γενικα,πιστευω πως οποιαδηποτε αποψη που εκφραζεται,πρεπει να ακολουθειται απο λογικα επιχειρηματα για να αξιζει την προσοχη καποιου...Ψεματα? Smiley

Το πλανασθαι ειναι ανθρωπινο! Εφοσον δεν υπαρχει δολος και εφοσον απλως μπερδευτηκες ολα οκ

Και ναι σ αυτο συμφωνουμε...

@icedheart

Icedheart κανεις λαθος, πολλες φορες στη ζωη μου εχω αλλαξει άποψη για τα πραματα και μαλιστα αρκετες φορες η στροφη ηταν 180 μοιρες! Απλως δε με εχεις πετυχει εσυ πανω σε στροφη  Grin ενα αυτο και το δευτερο ειναι πλεον οτι για να αλλαξω μια συμπεριφορα μου απο δω και στο εξης, πρεπει να μου αποδειξεις με λογικα επιχειρηματα οτι κατι τετοιο θα συμβαλει στην ευτυχια μου
Ευχαριστο Διαλειμμα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

ƸӜƷ

View Profile
« Reply #1167 on: February 27, 2010, 14:44:25 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on February 27, 2010, 14:33:44 pm
Στο θέμα αυτό μόνο οι προσωπικές σου εμπειρίες θα σε οδηγήσουν σε μια σωστή απόφαση

Από πού κι ως πού οι προσωπικές σου εμπειρίες μετράνε περισσότερο από τα λογικά επιχειρήματα σε ένα πραγματολογικό ζήτημα; Ή υπάρχει θεός ή δεν υπάρχει, δεν είναι υποκειμενικό το θέμα.

Ο θεος υπαρχει ή δεν υπαρχει οντως, αλλα δεν ειναι κατι που μπορεις να αποδειξεις μονο με επιχειρηματα(τουλαχιστον οχι τη σημερον ημερα). Tongue

Καρβουνε αμα σε πιασω στα χερια μου καηκες. Cheesy Cheesy Cheesy
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #1168 on: February 27, 2010, 17:32:42 pm »

Quote from: Ευχαριστο Διαλειμμα on February 27, 2010, 14:44:25 pm
Quote from: Nessa NetMonster on February 27, 2010, 14:33:44 pm

Ο θεος υπαρχει ή δεν υπαρχει οντως, αλλα δεν ειναι κατι που μπορεις να αποδειξεις μονο με επιχειρηματα(τουλαχιστον οχι τη σημερον ημερα). Tongue

αν κατι δεν είναι προσβασιμο με τη λογική και με τις αισθήσεις , γιατί να μας αφορά? Θελω να πώ δεν έχει καμία επίδραση πάνω σου

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #1169 on: February 27, 2010, 19:19:39 pm »

Α και btw δεν είναι "απόφαση"... όπως δεν μπορώ ξαφνικά να αποφασίσω να πιστέψω ότι είμαι 10 μέτρα ψηλή ή ότι η Γη είναι επίπεδη, έτσι δε μπορώ να αποφασίσω και να πιστέψω ότι υπάρχει θεός.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Pages: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 127 Go Up Print
Jump to: