• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:58:10 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:58:10 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 83
Guests: 114
Total: 197
stloukas
PurpleWitch
Captain
Giorgos2222
tasos gourd
Chrisapostol
tzortzis
mmikelo
lelenia
Konstantina Karamani
christi
smantzaa
myrto
smoul
Paparouna
mavropan
kostas.de
anstaik
unreasonable
Konstantinoy
trelogauros7
Angelagfb
vajim
Nikos.Ts
AristeidisM
panagiwt1s
Nekt
vasilis saitis
AcDimitri
sofiastrataki
bigmort
jkara
valantis
George15
Carot1456
gkougeor
maestros
dimitris kiziridis
Annapar
theodoridoueu
ArsenD
etsilika
Νικη
kourkou
kraxtopoulos
chris_p30
Alex Kosmas
dmoral
kst
Τρου Ντετεκτιβ
daphnenik
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Petross
ChrisB999
EvanTsir
Ma8hths Indou
astra
sassi
LambisTr
Nikos_313
DarkMagiK06
mdimitrig
nmpampal
mgrivab
akiousia
charalampos
Ioannakoliou
Gone_Forever
theodoradr
karaths.d
nchatzo
pave
papoutsas
Xontroulis
tecnoteki
chriskazakos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Επιστήμες (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > 90% του μυαλού μας είναι σε... αχρηστία!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: 90% του μυαλού μας είναι σε... αχρηστία!!!  (Read 10587 times)
mousitsa
Θαμώνας

This is not a bush-week

View Profile
Απ: 90% του μυαλού μας είναι σε... αχρηστία!!!
« Reply #15 on: May 18, 2005, 23:21:38 pm »

Quote from: aliakmwn on May 18, 2005, 22:23:36 pm

LOL!!!

Παντως αν προσπαθεις να μου αποδειξεις εμπρακτα πως τελικα υπαρχει οντως πολλη βλακεια στον κοσμο (με τεραστια ανομοιογενεια ως προς την κατανομη της μαλιστα, καθως στα 10 εκατομμυριακια του πληθυσμου του ελλαδισταν συγκεντρωνονται ποσοστα που κανονικα αντιστοιχουν στα δισεκατομμυρια των ασιατων...) μην κουραζεσαι αδικα, το ξερω ηδη  Grin

Α ρε fugitive, ελληνάρα μου εσυ!!!

Και να υποθέσουμε τώρα εμείς ότι εσύ δεν ανήκεις στα ποσοστά αυτά, σωστά;;  Tongue  Tongue

(Γεια σου ρε Αλιακμων ασιάτη! Grin )

.........fast backwards

Burn process completed successfully...!!!!
cmichaelides
Guest
Re: 90% του μυαλού μας είναι σε... αχρηστία!!!
« Reply #16 on: May 19, 2005, 03:53:48 am »

Καταρχήν, δεν αντιλαμβάνομαι πώς είναι δυνατόν να είναι μετρήσιμες οι δεξιότητες του εγκεφάλου. Ο δικός μου έχει τόσες, ο δικός σου τόσες, τόσα το λάδι, τόσα το ξύδι? Αντιλαμβάνομαι όμως πως αυτός που το διατύπωσε θα είχε υπόψιν του κάποιο πρότυπο συμπεριφοράς και κάποιο σύνολο δεξιοτήτων. Κατέληξε όμως σε πολύ λανθασμένα συμπεράσματα, καθώς δεν έχει κανένα νόημα ένα ποσοστό ενός μεγέθους απροσδιόριστου. Δεν έχω αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο θέμα προέκυψε από διαδόσεις και όχι από επιστημονική προσέγγιση.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #17 on: May 19, 2005, 10:51:18 am »

Quote from: Nessa NetMonster on May 18, 2005, 15:28:33 pm
Quote from: fugitive on May 18, 2005, 02:06:28 am
Εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά
γιατί απλά δεν το γνωρίζω.
Εσύ το βάζεις;
ΝΑΙ το βάζω γιατί τα εγκεφαλογραφήματα δεν έχουν δείξει μέχρι τώρα τίποτα τέτοιο. Όλο και περισσότερες περιοχές προσδιορίζονται ως προς τη λειτουργία τους, και δεν έχει βρεθεί καμία που να μη χρησιμοποιείται, πόσο μάλλον το 90%!!!

Επειδή τα λεγόμενά σου με προβλημάτισαν
έκανα μια μικρή έρευνα και παραθέτω τα
παρακάτω δυο αποσπάσματα, που έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενά σου.
πρόσεχε λοιπόν το χέρι σου...

* Electroencephalography is the neurophysiologic exploration of the electrical activity of the brain by the application of electrodes to the scalp. The resulting traces are known as an electroencephalogram (EEG) and represent so-called brain waves. This device is used to assess brain damage, epilepsy and other problems. EEG can also be used in conjunction with other types of brain imaging
      en.wikipedia.org/wiki/Brainwave

Uses of EEGs

Various types of Eastern meditation, e.g., yoga, use techniques that increase alpha and theta wave activity. Because of concomitant physiological changes during meditation, e.g., lessened anxiety, the techniques have recently become popular in the West.

http://www.answers.com/topic/electroencephalograph
« Last Edit: May 19, 2005, 10:54:52 am by fugitive » Logged

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
aliakmwn
Guest
« Reply #18 on: May 19, 2005, 11:47:01 am »

Quote from: mousitsa on May 18, 2005, 23:21:38 pm

Και να υποθέσουμε τώρα εμείς ότι εσύ δεν ανήκεις στα ποσοστά αυτά, σωστά;;  Tongue  Tongue

Χμμμ... Κοιτα, μια απο τις βασικοτερες διαφορες μεταξυ των ηλιθιων και των εξυπνων ανθρωπων ειναι πως συνηθως οι εξυπνοι δεν διατυμπανιζουν την εξυπναδα τους, ακτινοβολει αυτη απο μονη της, ενω οι ηλιθιοι αποδεικνυουν τη βλακεια τους οπου σταθουν κι οπου βρεθουν, παρ' ολο που κι αυτη ακτινοβολει απο μονη της... Επισης ενας εξυπνος ανθρωπος ποτε δεν αυτοκατατασσεται στην κατηγορια των "εξυπνων" ενω ενας ηλιθιος αυτοπροσδιοριζεται κατα κανονα ως εξυπνπος...

Με βαση τα παραπανω, η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι προβληματικη... Αν επιχειρησω να παρουσιασω τον εαυτο μου ως "εξυπνο", τοτε αυτοματα κερδιζω μια πολυ καλη θεση στο hall of fame της βλακειας. Απο την αλλη, αν και σιγουρα δεν εχω τοσο πολλες ανασφαλειες ωστε να μην αφησω ενα παραθυρακι (το μεγεθος του οποιου μπορει να ποικιλει) ανοιχτο για την ενδεχομενη βλακεια που ισως με χαρακτηριζει, αν ομως αυτοπροσδιοριστω ως "βλακας", τοτε με βαση την προηγουμενη παραγραφο ειναι σαν να προσπαθω εντεχνως να παρουσιαστω ως εξυπνος, πραγμα που ειναι εκτος των επιδιωξεων μου...

Τελικως καταληγουμε στο συμπερασμα πως η βλακεια ειναι ενα χαρακτηριστικο απολυτα υποκειμενικο... Στο μυαλο ενος βλακα, ολοι οι αλλοι ειναι πιο βλακες, γι' αυτο και θεωρει εαυτον εξυπνο! Στο μυαλο ενος εξυπνου απ' την αλλη, η παρατηρηση και αποδειξη της βλακειας του περιγυρου δεν επιδιωκεται, συμβαινει ομως αυτοματα, ακριβως επειδη υφισταται!

Τωρα θα μου πεις, τι καθεσαι και γραφεις ρε ανθρωπε, σε ενα forum και σε ενα topic οπου λιγο παραπανω αναφερθηκε οτι καποιος εχει την ικανοτητα να ιπταται, και μαλιστα εξαρταται απο τη... λιακαδα (να μαντεψω πως αν η εν λογω κοπελα κανει ενα ταξιδακι στην απο κατω ηπειρο, θα μπορει να καταργησει το βαδισμα!!!)... Αν και ισως το πιο τραγικο ειναι η αναφορα στην επιστημονικη εξηγηση, ενω το αποκορυφωμα ειναι η... αδυναμια κατανοησης της εξηγησης λογω διαφορετικης επιλογης κυκλου σπουδων...

Καταληγοντας σε κατι πιο σαφες, και για να απαντησω στην ερωτηση που φαινεται να σε απασχολει τοσο πολυ (βλεπε και το ΥΓ) δεν ξερω αν ειμαι εξυπνος ή βλακας, και δεν με ενδιαφερει ουτε αν ειμαι εξυπνος ή βλακας, ουτε αν οι αλλοι με θεωρουν εξυπνο ή βλακα... Το μονο που ξερω ειναι πως εγω δεν θα μπορουσα να εχω μια φιλη που... ιπταται και μαλιστα δεν μπορω να καταλαβω πώς το κανει Grin

ΥΓ: Φιλη mousitsa, εξηγησε μου σε παρακαλω, πώς θα αντιμετωπιζες εναν ανθρωπο που, χωρις να εχει γινει καμια αναφορα στο προσωπο του και χωρις να εχει δεχτει καποια προσβλητικη επιθεση ή να εχει γινει αντικειμενο χλευασμου, εμφανιζεται ξαφνικα απο το πουθενα και παιρνει μερος σε μια αντιπαραθεση χωρις να προσφερει κατι ουσιαστικο πανω στο επεξεργαζομενο θεμα, αλλα μονο και μονο για να "την πει" σε καποιον απο τους αντιπαρατιθεμενους? Και για να σε προλαβω, δεν αρνουμαι πως εκανα κι εγω το ιδιο Wink
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #19 on: May 19, 2005, 15:15:51 pm »

Quote from: aliakmwn on May 19, 2005, 11:47:01 am

Και να υποθέσουμε τώρα εμείς ότι εσύ δεν ανήκεις στα ποσοστά αυτά, σωστά;; Tongue Tongue

Χμμμ... Κοιτα, μια απο τις βασικοτερες διαφορες μεταξυ των ηλιθιων και των εξυπνων ανθρωπων ειναι πως συνηθως οι εξυπνοι δεν διατυμπανιζουν την εξυπναδα τους, ακτινοβολει αυτη απο μονη της, ενω οι ηλιθιοι αποδεικνυουν τη βλακεια τους οπου σταθουν κι οπου βρεθουν, παρ' ολο που κι αυτη ακτινοβολει απο μονη της... Επισης ενας εξυπνος ανθρωπος ποτε δεν αυτοκατατασσεται στην κατηγορια των "εξυπνων" ενω ενας ηλιθιος αυτοπροσδιοριζεται κατα κανονα ως εξυπνπος...

Με βαση τα παραπανω, η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι προβληματικη... Αν επιχειρησω να παρουσιασω τον εαυτο μου ως "εξυπνο", τοτε αυτοματα κερδιζω μια πολυ καλη θεση στο hall of fame της βλακειας. Απο την αλλη, αν και σιγουρα δεν εχω τοσο πολλες ανασφαλειες ωστε να μην αφησω ενα παραθυρακι (το μεγεθος του οποιου μπορει να ποικιλει) ανοιχτο για την ενδεχομενη βλακεια που ισως με χαρακτηριζει, αν ομως αυτοπροσδιοριστω ως "βλακας", τοτε με βαση την προηγουμενη παραγραφο ειναι σαν να προσπαθω εντεχνως να παρουσιαστω ως εξυπνος, πραγμα που ειναι εκτος των επιδιωξεων μου...

Φίλε Αλιάκμων,
σε ευχαριστώ που με κατατάσσεις στους βλάκες.
Διότι σύμφωνα με τα λεγόμενά σου,
τελικά είμαι έξυπνος!
Νά'σαι καλά!

fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #20 on: May 19, 2005, 15:24:23 pm »

Quote from: aliakmwn on May 18, 2005, 22:18:49 pm
Θα εισηγηθω στο Ντοκοπουλο (που για καλη σου τυχη ειναι και ενεργειακος) να κινηθει για το κλεισιμοι του forum, με αυτες τις (εδω τωρα τι λεξη βαζουν???) που γραφεις, αποτελει δυσφημιση για το τμημα!!!

Εάν θεωρείς ότι το φόρουμ
αποτελεί δυσφήμιση για το τμήμα
είσαι πάντα ελεύθερος να αποχωρήσεις,
μην αποτελεί και αρνητικό χαρακτηρισμό
στην μετέπειτα επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

Τελικά αυτό που έλεγα,
ότι καταλήγεις πάντα να φταίει η εκκλησία
ήταν σωστό.

Τι άλλο θες να ΣΕ πω;

aliakmwn
Guest
« Reply #21 on: May 19, 2005, 17:59:18 pm »

Quote from: fugitive on May 19, 2005, 15:15:51 pm
Φίλε Αλιάκμων,
σε ευχαριστώ που με κατατάσσεις στους βλάκες.
Διότι σύμφωνα με τα λεγόμενά σου,
τελικά είμαι έξυπνος!
Νά'σαι καλά!

Να 'σαι καλα Smiley
Αν και το οτι "σε κατατασσω στους βλακες" ειναι δικο σου συμπερασμα, εγω δεν ειπα κατι τετοιο, εντουτοις θα συμφωνησω με το οτι εισαι εξυπνος... Οσο χαλια κι αν ειναι το εκπαιδευτικο μας συστημα, δεν μπορεις να γινεις ΤΗΜΜΥς αν δεν κουβαλας μια δοση εξυπναδας, στην χειροτερη περιπτωση ιση με το μεσο ορο των συνομηλικων σου, αν η εξυπναδα ειναι κατι που μετριεται ή/και συγκρινεται  Wink
Εχω πει πολλες φορες οτι τα βαζω με αποψεις και οχι με ανθρωπους, ή τουλαχιστον το προσπαθω...
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #22 on: May 19, 2005, 18:15:35 pm »

ενας εξυπνος ανθρωπος ποτε δεν αυτοκατατασσεται στην κατηγορια των "εξυπνων"
Διαφωνώ. Αν δεν έχει το γνώθι σαυτόν, τότε τι διάολο έξυπνος είναι;
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #23 on: May 19, 2005, 18:20:09 pm »

Quote from: fugitive on May 19, 2005, 10:51:18 am
Quote from: Nessa NetMonster on May 18, 2005, 15:28:33 pm
Quote from: fugitive on May 18, 2005, 02:06:28 am
Εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά
γιατί απλά δεν το γνωρίζω.
Εσύ το βάζεις;
ΝΑΙ το βάζω γιατί τα εγκεφαλογραφήματα δεν έχουν δείξει μέχρι τώρα τίποτα τέτοιο. Όλο και περισσότερες περιοχές προσδιορίζονται ως προς τη λειτουργία τους, και δεν έχει βρεθεί καμία που να μη χρησιμοποιείται, πόσο μάλλον το 90%!!!

Επειδή τα λεγόμενά σου με προβλημάτισαν
έκανα μια μικρή έρευνα και παραθέτω τα
παρακάτω δυο αποσπάσματα, που έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενά σου.
πρόσεχε λοιπόν το χέρι σου...

* Electroencephalography is the neurophysiologic exploration of the electrical activity of the brain by the application of electrodes to the scalp. The resulting traces are known as an electroencephalogram (EEG) and represent so-called brain waves. This device is used to assess brain damage, epilepsy and other problems. EEG can also be used in conjunction with other types of brain imaging
      en.wikipedia.org/wiki/Brainwave

Uses of EEGs

Various types of Eastern meditation, e.g., yoga, use techniques that increase alpha and theta wave activity. Because of concomitant physiological changes during meditation, e.g., lessened anxiety, the techniques have recently become popular in the West.

http://www.answers.com/topic/electroencephalograph
Τώρα αυτά γιατί τα έγραψες; Δεν αποδεικνύουν τίποτα! Ναι, κάποιες μέθοδοι χαλάρωσης βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου... είναι λογικό ένας ξεκούραστος και χαλαρός άνθρωπος να μπορεί να συγκεντρωθεί πιο εύκολα. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι γενικά χρησιμοποιούμε το 10% των δυνατοτήτων μας! Ίσως πολλοί από εμάς να επωφελούνται από τη γιόγκα, αλλά δεν είναι γενικός κανόνας αυτό!
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #24 on: May 19, 2005, 18:21:49 pm »

Quote from: fugitive on May 18, 2005, 18:11:27 pm
Έχω μια φίλη,
η οποία μπορεί και αιωρείται.
Τότε στείλε την εδώ να πάρει το εκατομμύριο.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #25 on: May 19, 2005, 19:00:35 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on May 19, 2005, 18:21:49 pm
Quote from: fugitive on May 18, 2005, 18:11:27 pm
Έχω μια φίλη,
η οποία μπορεί και αιωρείται.
Τότε στείλε την εδώ να πάρει το εκατομμύριο.

Εδώ λέει 1,000,000 σε αυτόν που μπορεί να αποδείξει ότι έχει σουπερ ικανότητες.
Εγώ ποτέ δε μίλησα για κάτι τέτοιο.
Εγώ μίλησα για κρυμμένες ιικανότητες.

Quote from: Nessa NetMonster on May 19, 2005, 18:20:09 pm
Τώρα αυτά γιατί τα έγραψες; Δεν αποδεικνύουν τίποτα! Ναι, κάποιες μέθοδοι χαλάρωσης βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου... είναι λογικό ένας ξεκούραστος και χαλαρός άνθρωπος να μπορεί να συγκεντρωθεί πιο εύκολα. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι γενικά χρησιμοποιούμε το 10% των δυνατοτήτων μας! Ίσως πολλοί από εμάς να επωφελούνται από τη γιόγκα, αλλά δεν είναι γενικός κανόνας αυτό!

Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα
περισσότερο
πέρα από τη
διάθεσή μου να το ψάξω.
« Last Edit: May 19, 2005, 19:03:09 pm by fugitive » Logged

fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #26 on: May 19, 2005, 19:08:52 pm »

Και να υποθέσουμε τώρα εμείς ότι εσύ δεν ανήκεις στα ποσοστά αυτά, σωστά;; Tongue Tongue

ΥΓ: Φιλη mousitsa, εξηγησε μου σε παρακαλω, πώς θα αντιμετωπιζες εναν ανθρωπο που, χωρις να εχει γινει καμια αναφορα στο προσωπο του και χωρις να εχει δεχτει καποια προσβλητικη επιθεση ή να εχει γινει αντικειμενο χλευασμου, εμφανιζεται ξαφνικα απο το πουθενα και παιρνει μερος σε μια αντιπαραθεση χωρις να προσφερει κατι ουσιαστικο πανω στο επεξεργαζομενο θεμα, αλλα μονο και μονο για να "την πει" σε καποιον απο τους αντιπαρατιθεμενους? Και για να σε προλαβω, δεν αρνουμαι πως εκανα κι εγω το ιδιο Wink

Κοίτα,
η μουσίτσα δεν θα ήταν μουσίτσα αν δεν έμπαινε εμβόλιμα στη συζήτηση Wink Tongue

Πάντως Αλιάκμων,
δε σε κρατώ κακία εάν αυτό έχεις υποθέσει...

Εχω πει πολλες φορες οτι τα βαζω με αποψεις και οχι με ανθρωπους, ή τουλαχιστον το προσπαθω...
ομοίως

Αλλά που θα πάει, δε θα καταφέρω να σε μεταπείσω μέχρι να αποφοιτήσεις
σε κάποια άποψή σου;

aliakmwn
Guest
« Reply #27 on: May 19, 2005, 19:46:02 pm »

Cheesy

Ειλικρινα τωρα, ουτε εγω δηλωνω πως "σου κραταω κακια" ή οτιδηποτε αντιστοιχο... Καθε αντιπαραθεση που γινεται εδω μεσα, γινεται αποκλειστικα σε επιπεδο ανταλλαγης επιχειρηματων, γνωσεων και... φιλοφρονησεων Tongue
Εννοειται οτι καθε συζητηση τελειωνει ακριβως εκει οπου αρχιζει: στο forum, που βρισκεται καπου στους σκληρους δισκους ενος server... Και αν καμια φορα σκληραινει το παιχνιδι, ε, δεν τρεχει και τιποτε... Η καλημερα δεν προκειται να κοπει, τουλαχιστον απο πλευρας μου, εκτος αν μου ζητηθει! Ομοιως και ο σεβασμος, που πρεπει να θεωρειται δεδομενος! Στην περιπτωση που κατι απο οσα γραφω ενοχλησει, εχει την υποχρεωση ο ενοχλημενος να μου το πει, ειτε δημοσια ειτε με ΠΜ για να χαλαρωσω, δεν μπορω να ξερω τι σκεφτεται ή πώς αισθανεται ο καθενας, και φυσικα κατι αντιστοιχο θα κανω κι εγω σε αναλογη περιπτωση (και εχει ηδη γινει 2 φορες)

Παντως μην ανησυχεις, εχεις ηδη καταφερει να με κανεις να αλλαξω γνωμη σε αρκετα θεματα... Ισως βεβαια με ανορθοδοξες μεθοδους, ή και με μη επιθυμητα απο πλευρας σου αποτελεσματα, ωστοσο οι αλλαγες εγιναν και γινονται καθε στιγμη (αλιμονο σ' αυτον που εχει στατικη σκεψη και οχι δυναμικη!!!)
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #28 on: May 19, 2005, 22:15:19 pm »

Quote from: aliakmwn on May 19, 2005, 19:46:02 pm

Παντως μην ανησυχεις, εχεις ηδη καταφερει να με κανεις να αλλαξω γνωμη σε αρκετα θεματα...
Ε, τότε μπορώ και εγώ να αποφοιτήσω πια... 8)

Nessa NetMonster
Guest
« Reply #29 on: May 20, 2005, 08:50:33 am »

Quote from: fugitive on May 19, 2005, 19:00:35 pm
Εδώ λέει 1,000,000 σε αυτόν που μπορεί να αποδείξει ότι έχει σουπερ ικανότητες.
Εγώ ποτέ δε μίλησα για κάτι τέτοιο.
Εγώ μίλησα για κρυμμένες ιικανότητες.
Αυτό εννοεί και αυτός.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: