• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:15:43 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:15:43 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 81
Total: 141
ඞ
ΚΟ
Konstantina Karamani
Giannis_Kako
cpapast
Zoifouka
chaniotism
gkg
stelinas
dinoschalv
Petross
Saint_GR
Angelagfb
Kelly Tsimpouri
BossiTsif
Thanasis_pap
papaloui
tzortzis
mmikelo
Katarameno
Born_Confused
mdimitrig
msandr
george14
bougatsa
thaliatsk
kostasf
Captain
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
kpa
sassi
vaggelisx
Psychoktonos_
alexfot
xristostsi03
Maximos7
3rdDegreeBurn
panos21sk
κοτζακ
George15
alexandra_
Nekt
valco08
apol
charalampos
mkakale
nikos.a
pliroforikarios
prigians
Nikos_313
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2007
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 13 Go Down Print
Author Topic: Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2007  (Read 27986 times)
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
Re: Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2007
« Reply #30 on: May 10, 2007, 12:22:01 pm »

Quote from: pandora on May 10, 2007, 08:31:20 am
Ένας  μικρός  σχολιασμός.
Για την πρωτιά της ΔΑΠ.

Ο Σύλλογος μας εξακολουθεί να ψηφίζει αριστερά. Αν προσθέσεις όλες τις αριστερές παρατάξεις (ακόμα και την ΠΑΣΠ να βάλεις μέσα, αν μπορεί να θεωρηθεί αριστερή παράταξη) βγάζουμε ένα ποσοστό σε αριστερά πάνω από 70%, όπως ακριβώς γινόταν και στις γενικές  συνελεύσεις. (αυτά πάνε στους #@$% που πανηγυρίζουν για τον "θρίαμβο" της ΔΑΠ)

Aν βάζεις και την ΠΑΣΠ στο σύνολο των αριστερών παρατάξεων στη σχολή μας τότε έχεις πρόβλημα..  Grin

Τώρα. Η πρωτιά της ΔΑΠ οφείλεται σε δύο πράγματα. Καταρχήν δεν κέρδισε η ΔΑΠ, έχασε η ΠΚΣ. Στην μετά-κατάληψης εποχή όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα. Πιστεύω  καθοριστική  για το αποτέλεσμα ήταν η όλη συμπεριφορά της ΠΚΣ από πέρισυ μέχρι πρίν 1 μήνα στο θέμα των καταλήψεων. Όταν  άρχισαν οι κινητοποιήσεις, αντί να λειτουργήσει ενωτικά, λειτούργησε διασπαστικά, με μια κοντοφθαλμία απίστευτη, μην μπορώντας να δεί - ίσως λόγω γραφειοκρατικών χαρακτηριστικών που έχει σαν παράταξη, χαρακτηριστικά τα οποία μειώνουν τα αντανακλαστικά σου - το μέγεθος των κινητοποιήσεων, το πλήθος του ανένταχτου κόσμου που τις στήριξε και τα εν γένει χαρακτηριστικά αυτού του κινήματος (δεν θα μιλήσω πάλι για καπέλωμα, αν κ στο βάθος του μυαλού μου, κι εγώ και πολλοί άλλοι, έχουμε αυτό. Ας πούμε ότι δεν είναι ότι ήθελαν να καπελώσουν την όλη προσπάθεια και τις καταλήψεις, ας πούμε ότι απλά δεν κατάλαβαν την θέληση του κόσμου για ενότητα).
Όταν, μετά από 2-3 εβδομάδες, μπήκαν στο κοινό πλαίσιο, το οποίο μέχρι τη στιγμή εκείνη κατέκριναν δριμύτατα, φάνηκε ότι ήταν μια καθαρά ψηφοθηρικη τακτική (ε, εντάξει, πολιτικοί είμαστε, δεν μπορούμε να το καπελώσουμε, θα κάνουμε αυτό που λέει ο κόσμος). Να μην ξεχάσουμε φυσικά την περίφημη σύμπραξη με τη ΔΑΠ για το θέμα της πορείας στις 17 Νοεμβρίου που συνοδεύτηκε από χαμογελάκια κτλ κτλ όπου η ΠΚΣ αντιτάχτηκε στην μοναδική επιτυχία που είχε το φοιτητικό κίνημα μέχρι τότε στο θέμα των επεισοδίων - να μην γίνουν δηλ. επεισόδια στο Πολυτεχνείο, γιατί καταλήξαμε εκεί όλοι μαζί μετά την πορεία. Τελευταίο επεισόδιο? Η διάσπαση τους από το κοινό πλαίσιο, που φάνηκε σε κάποιους που ήθελαν να συνεχιστεί η κατάληψη, σαν πληρες ξεπούλημά της (εγώ δεν ανήκω  σ'αυτά τα άτομα, απλά ξέρω από μερικούς που έχω συζητήσει πώς το εξέλαβαν. Κι εδώ που τα λέμε έχει λογική η σκέψη. Κατεβάζω χωριστό πλαίσιο, έρχονται και εκλογές, για να φανεί πώς εγώ άνοιξα τις σχολές - το οποίο φυσικά ήρθε σε δεύτερη προτίμηση στον κόσμο μετά το εναλλακτικό, ακριβώς εξαιτίας της λογικής αυτής).

Πραγματικά αυτά σου τα λόγια κάπου τα έχω ξαναδιαβάσει..
Κάποιος μ@....ας, ψευτης, γκεμπελιστης, προβοκατόρας, φασίστας (και πολλά άλλα που άκουγε κατά καιρούς) τα βροντοφώναζε από πέρσι το Μαίο..  Shout
Οπότε μην κάνεις λες και ανακάλυψες τώρα την Αμερική !

Γιατί τα λέω αυτά για την ΠΚΣ? Την έχω στηρίξει παλιότερα, και στενοχωριέμαι για την μικροκομματική  και γραφειοκρατική λογική ενός κόμματος που θα έπρεπε να πρεσβεύει και να εκφράζει ιδέες και ιδανικά υψηλά. Και ίσως να τα εκφράζει, απλά μάλλον δεν ξέρει πώς να τα στηρίξει.
Εγώ θα διαφωνήσω εδώ..
Για τους κόκκινους συναδέλφους μου έχω εντελώς διαφορετική άποψη..

Μιλάμε για τη χειρότερη παράταξη του κόσμου, οι τρισάθλιοι,  υποκριτές, ψυχαναγκαστικοί "Το Κόμμα έχει πάντα δίκιο" Κνίτες..
Ρουφιάνοι μέχρι αηδίας, αλληλοκαρφώνονται συνεχώς, βρίσκονται όλη την ώρα στην αναζήτηση-στρατολόγηση νέων θυμάτων, αποστολή στην οποία καταπιάνονται με ιδιαίτερη ζέση, προσποιούμενοι τους φιλικούς σε κάθε δύσμοιρο πρωτοετή για να του φορτωθούν απίστευτα, κατόπιν βέβαια άνωθεν εντολών από τον Περισσό, στον οποίο υπακούν τυφλά..

- Πετάει ο γάιδαρος, λέει η Παπαμύγα,
- Πετάει, Πετάει, απαντούν οι Κνιτες.
Υποκρίνονται ότι βρίσκονται συνεχώς στην κορυφή των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, αλλά κατά βάθος είναι οι πρώτοι που πούλησαν την ψυχή τους στο Διάβολο.

Βασικά.. για ποιά ιδανικά ακριβώς μιλούσες ;   Huh

QUIZ: Ποιά είναι τελικά η παράταξη που φοβάται μία ενωμένη Αριστερά στη σχολή μας ;
*οι νικητές μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα πόστερ της Παπαρήγας, μπρελόκ, στυλούς και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα δώρα
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #31 on: May 10, 2007, 12:25:28 pm »

Η λογική της ψηφοφορίας στις φοιτητικές εκλογές μοιάζει με το πώς βγαίνουν τα τραγούδια στη Eurovision  Cheesy
(επίκαιρο, γι αυτό το είπα, ντόινκ)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #32 on: May 10, 2007, 12:25:41 pm »

καραμαζώβ οι εκπρόσωποι σου δεν επηρεάζονται από τις αποφάσεις των μηχανολόγων.

Στην ΓΣ τμήματος, οι εκπρόσωποι εκλέγονται από εμάς και μόνο.

Στην σύγκλητο ή που πάνε από τα συνολικά αποτελέσματα, αναλογικά οι εκπρόσωποι σου είναι συγκεκριμένος αριθμός.

Μόνη εξαίρεση είναι αν η αναλογία

αυτοί που ψήφισαν στις εκλογές/ εκπρόσωποι που θα είχε ο σύλλογος του τμήματος αν ήταν μόνος του

είναι διαφορετικός για τις δυο σχολές.

byeeee
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #33 on: May 10, 2007, 12:26:31 pm »

Ρε παιδιά εγώ αναρωτιέμαι:

Όπως εδώ όλοι αναθεματίζουμε "πως γίνεται να βγαίνει η ΔΑΠ πρώτη ρε γαμώτο", "ποιοι μαλάκες την ψηφίζουνε" και τα τοιάυτα, αντίστοιχα και κάπου αλλού, σε κάποιο άλλο φόρουμ, σε κάποιον άλλο.. πλανήτη συναθροίζονται και οι Δαπίται και λένε :  "άντε ρε, πάλι γαμήσαμε φέτος!" ???

Που κρύβεται αυτή η μεγάλη μερίδα συναδέλφων που ψηφίζει ΔΑΠ;

Στις συνελεύσεις... δεν εκφράζεται
Στο φόρουμ... δεν εκφράζεται

Στην τελική ρε παιδί μου δεν έκατσα ποτέ με κανέναν στο κυλικείο για καφέ και να μου πει "ξέρεις εγώ ψηφίζω ΔΑΠάρα, θα μας στηρίξεις φέτος?"

Το μόνο συμπέρασμα στο οποίο μπορώ να καταλήξω από αυτήν την παράλογη απουσία της πλειοψηφούσας παράταξης από την καθημερινή ακαδημαϊκή ζωή είναι πως η ΔΑΠ έχει βρει τον τρόπο να κάνει ακριβώς αυτό: Να συσπειρώνει τον κόσμο της στις φοιτητικές εκλογές.

Πως το καταφέρνουν ρε γαμώτο?

Neuken in de keuken
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #34 on: May 10, 2007, 12:29:28 pm »

Ίσως γιατί στο διάδρομο παίζαν το τελευταίο dance χιτάκι "and I want to party all the time, party all the time, party all the time"  Tongue
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #35 on: May 10, 2007, 12:40:05 pm »

Quote from: aika on May 10, 2007, 12:29:28 pm

Ίσως γιατί στο διάδρομο παίζαν το τελευταίο dance χιτάκι "and I want to party all the time, party all the time, party all the time"  Tongue
"My girl wants to party all the time" (PATT) λέει το άσμα Tongue
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
Re: ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ!!!
« Reply #36 on: May 10, 2007, 12:56:21 pm »

Ντάξει, δεν πήρε και αυτοδυναμία!
penguin
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

gfloros is back

View Profile
« Reply #37 on: May 10, 2007, 13:06:30 pm »

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι το εξής:

Παρά την δυσφορία που παρατηρείται για τις αποφάσεις της κυβερνήσεως, η πλειοψηφία των φοιτητών του συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων στηρίζει την φοιτητική παράταξη της κυβέρνησης.

Μπορεί κανείς να διαβάσει πίσω από αυτές τις γραμμές και να ερμηνεύσει το αποτέλεσμα?

Εγώ νομίζω ότι οι καταλήψεις που έγιναν και όλες οι εκδηλώσεις κατά των νόμων της κυβέρνησης δεν στηρίζονται από την πλειοψηφία των φοιτητών του συλλόγου.
Το οποίο είναι πραγματικά παράδοξο...
Γιατί όμως κάποιος που συμμετέχει στις εκλογές δεν συμμετέχει και στις συνελεύσεις; (γιατί μάλλον κάτι τέτοιο γίνεται)

Μπορεί να μου δώσει κάποιος μια απάντηση?

Πραγματικά προβληματισμένος, penguin

Free Software Foundation
Free as Freedom

Personal blog: http://proswpo.blogspot.com
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #38 on: May 10, 2007, 13:13:20 pm »

Quote from: penguin on May 10, 2007, 13:06:30 pm

Μάλλον η πλειονότητα απο αυτούς που ψηφίζουν δεν ξέρουν τι ψηφίζουν και γιατί (να το πω και αλλιώς: δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα)*  και έχουν την εντύπωση πως οι εκλογές είναι χαβαλέ.

*και όποιος παρεξηγηθεί να το πει.
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #39 on: May 10, 2007, 13:20:41 pm »

Να σας ρωτήσω κάτι?Πιστεύετε πως αν η στάση της ΠΚΣ ήταν λίγο πιο συνενετική με την στάση όλων των άλλων παρατάξεων που στήριζαν τις καταλήψεις,θα έβγαινε η ΔΑΠ?Όλα είνια θέμα συγκυριών!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Καμένος

View Profile
« Reply #40 on: May 10, 2007, 13:21:30 pm »

Πόσα μπουκάλια ουίσκι κεράστηκαν πάλι...

Η ΔΑΠ ήταν σχεδόν σταθερή σε σχέση με πέρυσι.. Η ΠΚΣ έπεσε αρκετά... Πολύ γέλιο...
miko
Θαμώνας

View Profile
« Reply #41 on: May 10, 2007, 13:22:48 pm »

προβατα ειναι τα οποια λειτουργουν βαση κερδους και καλοπερασης!καλα τα λεει ο anonymous!ολα ειναι θεμα marketing!και στεναχωριεμαι γιατι πριν μπω στο πανεπιστημιο πιστευα οτι θα βρω πολλα σκεφτομενα ατομα και λιγα ανεγκεφαλα!πλεον πιστευω το αντιθετο και το μυαλο μου παει παρα περα και σκεφτομαι οτι αν δεν μπορουμε εμεις σαν φοιτητες να κανουμε κατι πως θα το κανει ο απλος πολιτης?

δεν είναι κρίμα?
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #42 on: May 10, 2007, 13:23:09 pm »

Quote from: alexzlat on May 10, 2007, 12:26:31 pm
Ρε παιδιά εγώ αναρωτιέμαι:

Όπως εδώ όλοι αναθεματίζουμε "πως γίνεται να βγαίνει η ΔΑΠ πρώτη ρε γαμώτο", "ποιοι μαλάκες την ψηφίζουνε" και τα τοιάυτα, αντίστοιχα και κάπου αλλού, σε κάποιο άλλο φόρουμ, σε κάποιον άλλο.. πλανήτη συναθροίζονται και οι Δαπίται και λένε :  "άντε ρε, πάλι γαμήσαμε φέτος!" ???

Που κρύβεται αυτή η μεγάλη μερίδα συναδέλφων που ψηφίζει ΔΑΠ;

Στις συνελεύσεις... δεν εκφράζεται
Στο φόρουμ... δεν εκφράζεται

Στην τελική ρε παιδί μου δεν έκατσα ποτέ με κανέναν στο κυλικείο για καφέ και να μου πει "ξέρεις εγώ ψηφίζω ΔΑΠάρα, θα μας στηρίξεις φέτος?"

Το μόνο συμπέρασμα στο οποίο μπορώ να καταλήξω από αυτήν την παράλογη απουσία της πλειοψηφούσας παράταξης από την καθημερινή ακαδημαϊκή ζωή είναι πως η ΔΑΠ έχει βρει τον τρόπο να κάνει ακριβώς αυτό: Να συσπειρώνει τον κόσμο της στις φοιτητικές εκλογές.

Πως το καταφέρνουν ρε γαμώτο?
εκτος απο αυτο που ειπε η aika η ΝΔ ειναι γνωστη για τα ρουσφετια πιστευεις οτι στα τηλεφωνα που πραγματοποιει η δαπ ενοψει εκλογων δεν κανουν νυξεις 'η αλλιως ετσι και καποιοσ ψηφοφορος ζητησει κατι δεν θα του κανουν τη χαρη?? Αυτοσ ειναι ο τροπος που κυβερναει η ΝΔ γιατι να μην το κανει και η δαπ?

Τα ρουσφετια μας κυβερνουν

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #43 on: May 10, 2007, 13:30:32 pm »

Εγώ νομίζω ότι οι καταλήψεις που έγιναν και όλες οι εκδηλώσεις κατά των νόμων της κυβέρνησης δεν στηρίζονται από την πλειοψηφία των φοιτητών του συλλόγου.
Εγώ πάλι νομίζω ότι ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Τον Μαίο-Ιούνιο όλες οι παρατάξεις ήταν αντίθετες με τις κινητοποιήσεις και όμως οι σχολές κλέινανε με μεγάλη ευκολία.Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι φοιτητές που ακολουθούν την αυστηρή γραμμή του κόμματος και ενδιαφέρονται είναι τραγικά λίγοι σε σχέση με τους ανένταχτους φοιτητές που υποστηρίζουν πολύ πιο θερμά και με πολύ μεγαλύτερη συνέπεια αυτό που πιστεύουν.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
penguin
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

gfloros is back

View Profile
« Reply #44 on: May 10, 2007, 13:38:22 pm »

Quote from: Fenix on May 10, 2007, 13:30:32 pm
Εγώ πάλι νομίζω ότι ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Τον Μαίο-Ιούνιο όλες οι παρατάξεις ήταν αντίθετες με τις κινητοποιήσεις και όμως οι σχολές κλέινανε με μεγάλη ευκολία.Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι φοιτητές που ακολουθούν την αυστηρή γραμμή του κόμματος και ενδιαφέρονται είναι τραγικά λίγοι σε σχέση με τους ανένταχτους φοιτητές που υποστηρίζουν πολύ πιο θερμά και με πολύ μεγαλύτερη συνέπεια αυτό που πιστεύουν.

Θέλεις να πεις ότι υπάρχουν ανένταχτοι οι οποίοι δεν κατεβαίνουν να ψηφίσουν στις εκλογές, αποτελούν την πλειοψηφία και δεν τους εκφράζει καμία από τις παρατάξεις (ούτε οι άκρα αριστερές) και στηρίξαν τις καταλήψεις?

Δεν νομίζω... Είναι πολύ star-trek... Μάλλον δεν είναι τόσο ρομαντικά τα πράγματα φίλε Fenix...

Quote from: miko on May 10, 2007, 13:22:48 pm

προβατα ειναι τα οποια λειτουργουν βαση κερδους και καλοπερασης!καλα τα λεει ο anonymous!ολα ειναι θεμα marketing!και στεναχωριεμαι γιατι πριν μπω στο πανεπιστημιο πιστευα οτι θα βρω πολλα σκεφτομενα ατομα και λιγα ανεγκεφαλα!πλεον πιστευω το αντιθετο και το μυαλο μου παει παρα περα και σκεφτομαι οτι αν δεν μπορουμε εμεις σαν φοιτητες να κανουμε κατι πως θα το κανει ο απλος πολιτης?

Δηλαδή υπάρχουν άτομα που τους κερνάς ένα ουίσκι και μια εκδρομή στη Μύκονο και ψηφίζουν ότι θέλεις???
Δυσκολεύομαι να το πιστεψω, αλλά δεν το θεωρώ απίθανο... Είναι τραγικό σε κάθε περίπτωση όμως!

Free Software Foundation
Free as Freedom

Personal blog: http://proswpo.blogspot.com
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 13 Go Up Print
Jump to: