• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:13:56 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:13:56 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 126
Total: 193
miltan8
Zoe06
DemetriosL
Petran25
gpr000
cealexop
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
thpanousis
LelisNiko
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
ggalamat
AlexKyr
dimitrisblioumis
MomostheGreen
Pastellaki
Farmakis Aggelos
Roidos
gkyrodi
ΦΙδανης Αριστοτελης
ThanosKoutsoump
aggp
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
Amalia
Angelagfb
spoun
GeorgeGk
vajulin
mariaxalk
gkougeor
steliosakritidis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > deleted
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Down Print
Author Topic: deleted  (Read 15960 times)
bafman
Νεούλης/Νεούλα
*

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

View Profile
Re: Γενική Συνέλευση Τμήματος (10/5/2007)
« Reply #45 on: May 10, 2007, 23:52:06 pm »

Ποτε ξεκινάει η εξεταστική για τους επί πτυχίο και ποτε τελειώνει?

Η γυναίκα και το φίδι δεν έχουνε καρδιά
Αφού στον κόσμο περισσεύουν οι κυρίες, γιατί, πες μου γιατί;
Σταματήστε τη γη για να κατέβω
Sex on the television. The whole thing's overrated. I mean....I keep falling off!
Poy pane oi lekseis otan tis svhnoyme ap ton pinaka?
Ohne dich kan ich nicht sein, senza te non posso stare, θρυψαλλα τα τζαμια στον ηλεκτρικο
I met you at a very strange time in my life
You 'll always be my Marla
αλλα παντα σε θυμαμαι να φευγεις
I like you, you ve got balls. I like that. I like balls
Never a frown, they say. How little do they know, wit of bruin, geen verschil, they hijack your brain, I m tellin' ya, stay away, Lorleen, just stay away
Sure life's kind of gay, but it doesn't seem that way, thru the eyes of a child
Giati mai aeras poy perna,
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #46 on: May 10, 2007, 23:56:02 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:21:09 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
snake5
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

just try to COD me...

View Profile
« Reply #47 on: May 11, 2007, 00:01:58 am »

Σωστά όσα ειπώθηκαν για το φοιτητή.
Για το θέμα των ημερομηνιών,όποιος μπορεί και ξέρει σίγουρα,ας πει από 21 μέχρι πότε θα δώσουν αυτοί του 9ου και από πότε μέχρι πότε θα δωθεί η πτυχιακή.
Συμφωνώ απόλυτα με πρόταση Δημάκη αν και δε ξέρω πως θα μπορέσουν να χωρέσουν 4 εξεταστικές στο διάστημα αρχές Σεπτεμβρίου-Οκτώβριος.
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #48 on: May 11, 2007, 00:04:05 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:21:07 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
jarjargr
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #49 on: May 11, 2007, 00:14:49 am »

Πραγματικά τα γεγονότα σήμερα στη ΓΣ ήταν τραγικοκωμικά..Ήρθαν ξαφνικά πόσοι άσχετοι
-ελάχιστοι ήταν ηλεκτρολόγοι- για να επιβάλουν την άποψή τους..το αστείο μάλιστα
είναι ότι προσπαθώντας να μιλήσω με έναν από αυτούς για να του πω "πως τόσοι άσχετοι με
το τμήμα ήρθαν να μας πουν τι να κάνουμε?" η μόνη απάντηση που έπαιρνα ήταν ότι δε ξέρουμε εμείς αλλά αυτοί
καλύτερα..έλεος επιτέλους..και επιτέλους μήπως ήρθε η ώρα να ιδρυθεί μόνο σύλλογος ηλεκτρολόγων??..
Οι συνθήκες πιστεύω πως έχουν ωριμάσει πλήρως..και θα αποφεύγουμε κάθε τέτοιου είδους γεγονότα..διότι μέχρι τη στιγμή που βρισκόμασταν μόνο ηλεκτρολόγοι στην αίθουσα(εκπρόσωποι και απλοί φοιτητές)
όλα πήγαιναν μια χαρά!!! 
Ας ιδρύσουμε επιτέλους το Σύλλογο Φοιτητών ΗΜΜΥ..
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #50 on: May 11, 2007, 00:18:09 am »

Quote from: snake5 on May 11, 2007, 00:01:58 am
Σωστά όσα ειπώθηκαν για το φοιτητή.
Για το θέμα των ημερομηνιών,όποιος μπορεί και ξέρει σίγουρα,ας πει από 21 μέχρι πότε θα δώσουν αυτοί του 9ου και από πότε μέχρι πότε θα δωθεί η πτυχιακή.
Συμφωνώ απόλυτα με πρόταση Δημάκη αν και δε ξέρω πως θα μπορέσουν να χωρέσουν 4 εξεταστικές στο διάστημα αρχές Σεπτεμβρίου-Οκτώβριος.

Κανεις δεν ξερει. το μονο σιγουρο ειναι οτι ξεκιναει 21 Μαιου. Θα βγαλουν προγραμμα και αναλογα με αυτο θα προκυψουν οι ημερομηνιες τελους

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
amanaris
Θαμώνας

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #51 on: May 11, 2007, 00:18:27 am »

Quote from: snake5 on May 11, 2007, 00:01:58 am

Οπως θα χωρέσει αυτή η -κάτι σαν- εξεταστική αλλά με άπλετο χρόνο διαβάσματος
k9
Νεούλης/Νεούλα
*

Anybody out there....???

View Profile
« Reply #52 on: May 11, 2007, 00:29:44 am »

Quote from: thanosdr on May 11, 2007, 00:18:09 am
Κανεις δεν ξερει. το μονο σιγουρο ειναι οτι ξεκιναει 21 Μαιου. Θα βγαλουν προγραμμα και αναλογα με αυτο θα προκυψουν οι ημερομηνιες τελους
Ανακοίνωση για το πότε ξεκινάνε οι δηλώσεις μαθημάτων να δούμε πότε θα βγάλουν...
Lurpak
Θαμώνας

Shocking ...isn't it?

View Profile
« Reply #53 on: May 11, 2007, 11:11:10 am »

Αρχίζουμε σε 10 μέρες και δίνουμε 1 μάθημα τη μέρα;  Shocked

Αυτό τώρα εξεταστική είναι ή κοροιδευόμαστε; Ψυχάρες όσοι αποφασίζουν για εμάς.
Και το πρόγραμμα φαντάζομαι θα βγεί γύρω στις 18...
Με τις υγείες μας...

Έχω ξεφύγει απ τα κλισέ,
πίνω Fanta και γράφω C
evi_L
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #54 on: May 11, 2007, 11:38:51 am »

Άσε...Είναι που πάνω απο όλα μας ένοιαζε η εκπαιδευτική διαδικασία και δε θέλαμε να την υποβαθμίσουμε...
 sfyri

Don't hang on!
Nothing lasts forever but the earth & sky..
It slips away and all your money won't another minute buy...
Everything is dust in the wind...
spartangr01
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #55 on: May 11, 2007, 13:43:45 pm »

21 μαιου??
ε δεν παλευονται.

γιατι δεν ξεκιναει 28 μαιου ?
τι προβλημα υπαρχει για τοτε?

SPARTAN GR 01
VENI , VIDI, VICI.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #56 on: May 11, 2007, 14:10:57 pm »

Η  χθεσινή  μέρα

Ξυπνώντας  το πρωί  μετά  την  χθεσινή  μέρα, διαπίστωσα  ότι προσπαθούσα να βάλω  σε  μια  τάξη μέσα  στο  μυαλό  μου  όλα  τα  γεγονότα  που  εκτυλίσσονται  στη  σχολή  τον  τελευταίο  καιρό. Δεν  είναι  και  το  πιο  εύκολο  πράγμα  στο  κόσμο. Ένα  σύνολο  από  πράξεις  και  λέξεις  παραλογισμού, που  μοιάζει  επεισόδιο  βγαλμένο από  φτηνή  σαπουνόπερα.

Νομίζω  η άκρη  του  νήματος  για  τον  παραλογισμό  που  ζούμε  σήμερα  ξεκινάει  από  αρκετό καιρό  πρίν.  Όταν,  εν  καιρώ  κατάληψης  διαρκείας, κατέβηκε  το  περίφημο ψήφισμα  για  το  ποιός  χώρος  θα  προταθεί  για  να  γίνει  καμαράκι  συλλόγου φοιτητών . Στις  συνελεύσεις  εκείνες  όντως  οι φοιτητές  είχαν  υπερψηφίσει επανειλημμένα ένα  συγκεκριμένο  ψήφισμα  που  πρότεινε να  γίνει  καμαράκι  συλλόγου  το  καμαράκι  που  στέγαζε  ως τότε  την  μουσική  ομάδα. Το  ψήφισμα  πέρασε  αρκετές  φορές  χωρίς  να  υλοποιηθεί (η  αλήθεια  είναι  ότι  το  συντονιστικό  υποχρεούται  να  υλοποιήσει  κάποια  στιγμή  ένα  υπερψηφισμένο  από  την  γενική  συνέλευση  συλλόγου  ψήφισμα) – κυρίως  γιατί  δεν  υπήρξε  συννενόηση  σε  κάποια  συντονιστικά  με  τα  μέλη  της  μουσικής  ομάδας, τα  οποία  ήταν  ανένδοτα  σε  σχέση  με  το  θέμα  αυτό. Δεν  υπήρξε  καμιά  συμφωνία μεταξύ  φοιτητών  και  καθηγητών-μελών  της  μουσικής  ομάδας, οπότε  κάποια  στιγμή  η  συντονιστική  επιτροπή  αποφάσισε  την  «οικειοποίηση»  του  χώρου (όπως  το  είπε  κάποτε  ευγενικά  ο  Χρήστος  - και υιοθετώ  την  έκφρασή  του, αν  και  με  την  ειρωνική  χροιά  της). Μια  πρόχειρη  μετάφραση  του  όλου  σκηνικού  στην  καθομιλουμένη  θα  ήταν : ό,τι  δεν  μου  δίνουν  το  παίρνω  με  την «εξουσία  που  μου  δίνει  το  αμεσοδημοκρατικό  όργανο  που  λέγεται  γενική  συνέλευση» . Αυτή  ήταν  η  επίσημη  δικαιολόγηση. Μόνο  που  δεν  υπολογίσαμε  2  πράγματα. Αρχικά, όταν  υπερψηφίσαμε  στη  συνέλευση  το  συγκεκριμένο  ψήφισμα  για  το  καμαράκι , ότι  δεν  ανέφερε  μέσα  τον  «τρόπο  με  τον  οποίο  θα  γινόταν  το  καμαράκι  της  μουσικής  ομάδας  καμαράκι  συλλόγου»  σε  περίπτωση  αδιεξόδου  των  συνομιλιών  με  τη  μουσική  ομάδα  για  εξεύρεση  συμβιβαστικής  λύσης, όπως  και  έγινε.  Αρχικά  φταίμε  που  δεν  το  σκεφτήκαμε  αυτό! Και  που  η  συμμετοχή  στα  συντονιστικά  δεν  ήταν  αυτή  που  έπρεπε  - μηδαμηνή  κατά  τη  γνώμη  μου, όσοι  γκρινιάζανε  μετά  δεν  είχανε  πατήσει  σ’αυτά  τα  συντονιστικά – όταν πάρθηκαν  αποφάσεις  σχετικά  με  τον  τρόπο  που  θα  έπρεπε  να  δράσουμε  γύρω  από  αυτό  το  θέμα "οικειοποίηση του καμαρακίου ή όχι". Η  συνέχεια  του  πρώτου  αυτού  «τσαμπουκά»  μας  είναι  γνωστή, χιλιοειπωμένη  και  αναλυμένη  από  όλους  όσο  δεν  πάει. Κάτι  άλλο  που  δεν  σκεφτήκαμε  είναι  ότι  συνυπάρχουμε  σ’ ένα  χώρο  με  άλλα  μέλη  της  ακαδημαϊκής  κοινότητας  τα  οποία  δεν  έχουν  δικαίωμα  ψήφου  στην  Γενικά  μας  Συνέλευση, κι  έτσι, δεν  μπορούμε  να  γίνουμε  «ελέω  θεού»  ή  «ελεώ  φοιτητικού  λαού»  εξουσία.

Σκοπός  και  διάθεσή  μου  δεν  είναι  να  επαναφέρω  το  γνωστό  σε  όλους  θέμα  με  το  καμαράκι, με την παρ’ ολίγον  παραίτηση  του  προέδρου, με   τους  βραστήρες, τις  καφετιέρες – φραπεδιέρες  κτλ κτλ κτλ. Σκοπός  μου  είναι  να  καταδείξω  σε  ποιά  χρονική  στιγμή  άρχισε  να  αλλάζει  η  μέχρι  τότε  καλή  σχέση  φοιτητών  και  καθηγητών  στο  Τμήμα Ηλεκτρολόγων.  Ήταν  η  αρχή  ενός  «διαζυγίου» που αφορούσε  τον  Πρόεδρο  και  τους  περισσότερους  καθηγητές από τη μία, και  τους  φοιτητές από τη  άλλη, κυρίως  όμως  αυτούς  τους  φοιτητές  που  κρατούσαν  την  κατάληψη  και  αναδείχτηκαν  ως  η  «ηγετική ομάδα» (ναι, εγώ αποδέχομαι τον  όρο), φοιτητές  οι  οποίοι  στην  πλειοψηφία  τους  (οι  15  στους  20  θα  έλεγα  εγώ)  ανήκουν  σε  πολιτικούς  χώρους  που  φλερτάρουν  με  συγκρουσιακές  λογικές  τύπου  αντάρτικου
(δεν  θα  ήθελα  να  σχολιάσω  μέχρι  εδώ, απλά  προχωρώ  σε  παράθεση  των  γεγονότων). Κάπως  έτσι  άρχισε  η  βελούδινη  βεντέττα  που  οδήγησε  αμφότερους  σε  χαρακτηρισμούς, μούντζες, βρίσιμο  και  άλλα  τέτοια  όμορφα. Και  τους  υπόλοιπους  ανίκανους  να  αρθρώσουν  λέξη, σε  θέσεις  απλού  παρατηρητή (εγώ  εκεί  ανήκα).

Κι  ύστερα…. Ήρθαν  οι  μέλισσες! Ήρθε  η 8η  Μαρτίου, οι  συλλήψεις,  η  ψήφιση του  Νόμου- Πλαισίου  σε  άδεια  βουλή  από  την  Νέα  Δημοκρατία.  Ήρθαν  οι  πλαστικές  σφαίρες,  τα  δακρυγόνα  και  τα  χημικά  μέσα  στο  πολυτεχνείο  ένα  βράδυ  λίγο  μετά  τις  συλλήψεις. Ήρθε  η  βία  και  η  ωμότητα  της  ξεκάθαρης  πλέον  σύγκρουσης  με  ένα  κράτος  που  αποφάσισε  να  σπάσει  τις  κινητοποιήσεις  με  οποιονδήποτε  τρόπο, επικίνδυνο  ή  όχι, δημοκρατικό  ή  όχι. Το  κίνημα, και  όσοι  πρωταρχικά  ηγούνταν  αυτού, απέκτησε  σκληρότερα  χαρακτηριστικά, συγκρουσιακή  λογική,  «πολεμικά»  χαρακτηριστικά, ετοιμάστηκε  για  μετωπική  σύγκρουση, κάνοντας, ίσως  και  απόλυτα  δικαιολογημένα, εκπτώσεις  στα  ευγενικά  χαρακτηριστικά  του. Όπως  μου  είχε  πεί  τότε  ο  BOBoMASTORAS, «δεν  θα  μπορούσα  να  ξέρω  πόσο  θα  είχα  σκληρύνει  κι  εγώ  αν  ζούσα  εκείνη  τη  νύχτα  με τις  πλαστικές  σφαίρες  μέσα  στο  πολυτεχνείο, σκεπτόμενος  ότι  κάποια  θα  μπορούσε  αν  είχε  έρθει  στο  κεφάλι  μου  να  με  αφήσει  στον  τόπο».
Το  κίνημα  έγινε  ένα  θυμωμένο, συναισθηματικό  όπως  ειπώθηκε, θολό  και  ορμητικό  ποτάμι, που  είχε  πλέον  αρχίσει  τη  σύγκρουση  και  τον  δικό  του  πόλεμο. Ήταν  όμως  αυτή  η  ορμή  και  ο  θυμός  που  μας  έδεσε  ένα  μαντήλι  γύρω  από  τα  μάτια  και  δεν  μας  άφησε  να  δούμε  καλά. Και  έτσι, χωρίς  να  βλέπεις  καλά, ενίοτε  και  καθόλου  ή  θολά,  το  σπαθί  σου  σκίζει  τον  αέρα  με  μανία  δεξιά  κι  αριστερά. Κουράζεσαι  άδικα  και  εν  τέλει  πέφτεις  κάτω. Ο  αγώνας  για  κάποιους  που  κουράστηκαν γι’ αυτόν  και  έδωσαν  τα  πάντα,  έγινε  αυτοσκοπός, η  εξουσία  της  ψήφου  της  γενικής  συνέλευσης  έδωσε χαρακτηριστικά  αλαζονείας  και  υπεροψίας(η  εξουσία  με  το  χρόνο  δημιουργεί  μυωπία  και  άλλα χαρακτηριστικά  σ’ αυτόν που  την έχει), η  έλλειψη  συμμετοχής  από  τους  πολλούς  στην  διαδικασία  της  κατάληψης, οδήγησε  τους  λίγους  που  συμμετείχαν  συνέχεια και  σταθερά σε  μια  σύγκρουση  με  όλους  και  με  όλα, όπου  πολλοί  και  πολλά  απαξιώθηκαν, και  έγινε  θέσφατο  το  αξίωμα  «όλοι  και  όλα  όταν  δεν  γίνεται  αυτό  που  θέλουμε  είναι  εναντίον  μας». Επιχειρήματα  δεν  χρειάζονται, μόνο  οι  κατάλληλες  πρακτικές , το  επιχείρημα είναι  ο  αγώνας  που  κάναμε. Δεν  ξέρετε  εσείς, εμείς  ξέρουμε, δεν  συμμετείχατε  εσείς, πάψτε  εσείς, εμείς  θα  σας καθοδηγήσουμε, δεν  μας ενδιαφέρει  αν  ο  καιρός  άλλαξε  τον  τρόπο  σκέψης  σας, εμείς  σκεφτόμαστε  πάντα  το  ίδιο,  δεν  μπορείτε  να  λύσετε  τα  προβλήματά  σας  μόνοι  σας, χρειάζεστε  την  αρωγή  και  βοήθεια  των  φοιτητοπατέρων (κυρίως  από  άλλα  τμήματα,  γιατί, τι  στο  διάολο στον  αγώνα  όλοι  μαζί  ήμασταν,  τώρα  δεν  θα  μαστε  μαζί  σας? Δεν  πειράζει  μωρέ  που  δεν ξέρουμε  το  πρόγραμμα  σπουδών  σας  και  τα  προβλήματα  του  τμήματός  σας, εμείς  ξέρουμε  καλύτερα  και  φροντίζουμε  για  σας,  ο  τρόπος  δράσης  μας  είναι  μονόδρομος, δις  ιζ  σπάρτα, τουβλάκια, μπετονιέρες  και  όλα  αυτά  που  τα  έχουμε  ξαναπεί  στο  παρελθόν). Όλα  τα  παραπάνω  άκουσα  χθές  βγαίνοντας  από  τη  ΓΣ  Τμήματος  σε  έξαλλη  κατάσταση  και  φωνάζοντας  σε  έναν  πολιτικό  μηχανικό  που  ήρθε  να  με  διδάξει  πώς  θα  λύσω  τα  προβλήματα  του  τμήματός  μου. Και  κάποιους  ηλεκτρολόγους  που  ονόμασαν  το  αίσθημα  δημοκρατίας  μου  μαζοχισμό. Και  ξέχασε  ότι  το  κίνημα  το  στήριξε  το  πλήθος του  ανένταχτου  κόσμου, που  κάποτε  το  ήθελε  μαζί  του.

Δηλώνω  πλήρως  απογοητευμένη  πρωτίστως  από  μας. Φαίνεται  ο  εκφυλλισμός  είναι  φαινόμενο. Η  μόνη  στιγμή  που  θα  άξιζε να  θυμάται  κανείς  από  μας  χθές  ήταν  η  πορεία  για  την  σύλληψη  του  Παναγιώτη. Ίσως τελικά  κάποιοι  από  μας  θυμόμαστε  ακόμα  τι  ήμασταν  όταν  αρχίσαμε. Προς  τιμής  τους  κάποιοι  αντιπρόσωποι – αν  όχι  οι  περισσότεροι – αντιτάχθηκαν  στο  μπάχαλο  των  τελευταίων  λεπτών  στην  ΓΣ  Τμήματος.

ΥΣ 1. Αληθεύει  ότι  τα  περισσότερα  τμήματα  του  πολυτεχνείου  θα  κάνουν  εξεταστική  τον  Ιούλιο? Η  αφελής  ερώτησή  μου  είναι,  γιατί  όχι  κι  εμείς? Μόνο  εμείς  δεν  αντέχουμε  τη  ζέστη? Όσο  για  την  εκπαιδευτική  διαδικασία  μάλλον  τόσες  φορές  που  διακόπτεται, εκφυλλισμένη  είναι  ήδη (τουλάχιστον  το  χειμερινό  εξάμηνο  έμεινε  ανολοκλήρωτο  σε  κάποια  μαθήματα). Σε  αυτό  θα  ήθελα  πραγματαικά  κάποια  απάντηση, αν  είναι  από  χείλη  καθηγητού, ακόμη  καλύτερα. Κι  αν  δεν  αντέχουμε  ούτε  εσείς  ούτε  εμείς, γιατί στις  άλλες  σχολές  υποστηρίχθηκε  αυτή  η  λύση?Δεν  υποστηρίζω  την  μετατροπή  του  Πανεπιστημίου  σε  εξεταστικό  κέντρο  και  γι’ αυτό στη  χθεσινή  ΓΣ  δεν  ήμουν  με  τους  θερμοκέφαλους  που υποστήριξαν  ότι  θα  πρέπει  να  χουμε  και  την  πίτα  σωστή  και  το  σκύλο  χορτάτο. Άλλωστε  μην  ξεχνάμε  ότι  είναι  και  δική  μας  ευθύνη  το  ότι  πέρασε  η  πρόταση  Τσιμπούκη  στην  αρχική  ΓΣ  Τμήματος, που  φαίνεται  να  μην άρεσε  σε  κανέναν.

ΥΣ 2. Συγγνώμη  για το  μεγάλο  κείμενο. Εκφράζει  σκέψεις  που  ήταν  στο  κεφάλι  μου  καιρό  και  ξεχείλισαν  μετά  τα  χθεσινά.

« Last Edit: May 11, 2007, 14:20:11 pm by pandora » Logged
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #57 on: May 11, 2007, 14:19:39 pm »

Οσοι γκρινιαζουν πιστευω οτι δεν ηταν στην Γ.Σ τμηματος. Φανταζονται τι μπορει να εγινε. Αν σας ρωτησω τι καλυτερο εχετε να προτεινετε, θα μεινω εκπληκτος αν μου απαντησετε.

Η εκπαιδευτικη διαδικασια προεχει στο τμημα μας σε σχεση με αλλα τμηματα.
Και αυτο φαινετα απο τα εξης.
1. Δεν δεχονται οι καθηγητες να κανουν εξετασεις τον Ιουλιο, γιατι ασχετα με τεχνικες δυσκολιες πραγματικα το εαρινο εξαμηνο θα γινοταν σε 8 εβδομαδες αφου τις τελευταιες δυο ολοι θα διαβαζαμε για την εξεταστικη των 2 βδομαδων που θα ακολουθουσε. Εντυπωση μου εκανε οτι ακουστηκε απο δυο καθηγητες να γινουν μαθηματα και μετα τις 6 Ιουλιου.
2. Με την εξεταστικη του 9ου εξαμηνου δεν επιβαρυνεται η διδασκαλια αφου το 10ο εξαμηνο δεν εχει μαθηματα.

Οσο για την γκρινια για 21 Μαιου, μου θυμιζει την περιπτωση της προτασης Μαργαρη. Ολοι ξεραμε οτι θα γινει αυτο εδω και 3 βδομαδες. Ειχε αποφασιστει απο το Δ.Σ του τμηματος. Οποτε καποιος θα μπορουσε να προετοιμαστει. (εγω δεν το εκανα, αλλα δεν μου φταιει κανεις).

Οσο για το γιατι τοσο νωρις , πιστευω οτι ειναι πρακτικοι οι λογοι. Θελει ευρος χρονου μια εξεταστικη οταν γινονται παραλληλα μαθηματα.

Τελος πιστευω οτι το μονο εφικτο πραγμα που μπορουμε να διεκδικησουμε ειναι 8 βδομαδες εξεταστικης τον Σεπτεμβρη. Δηλαδη η προταση του κ. Δημακη. Αυτο πρεπει να το πετυχουμε και μετα ο καθενας να δει τι προγραμμα θα κανει.

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #58 on: May 11, 2007, 14:35:37 pm »

Quote from: pandora on May 11, 2007, 14:10:57 pm

ΥΣ 1. Αληθεύει  ότι  τα  περισσότερα  τμήματα  του  πολυτεχνείου  θα  κάνουν  εξεταστική  τον  Ιούλιο? Η  αφελής  ερώτησή  μου  είναι,  γιατί  όχι  κι  εμείς? Μόνο  εμείς  δεν  αντέχουμε  τη  ζέστη? Όσο  για  την  εκπαιδευτική  διαδικασία  μάλλον  τόσες  φορές  που  διακόπτεται, εκφυλλισμένη  είναι  ήδη (τουλάχιστον  το  χειμερινό  εξάμηνο  έμεινε  ανολοκλήρωτο  σε  κάποια  μαθήματα). Σε  αυτό  θα  ήθελα  πραγματαικά  κάποια  απάντηση, αν  είναι  από  χείλη  καθηγητού, ακόμη  καλύτερα. Κι  αν  δεν  αντέχουμε  ούτε  εσείς  ούτε  εμείς, γιατί στις  άλλες  σχολές  υποστηρίχθηκε  αυτή  η  λύση?Δεν  υποστηρίζω  την  μετατροπή  του  Πανεπιστημίου  σε  εξεταστικό  κέντρο  και  γι’ αυτό στη  χθεσινή  ΓΣ  δεν  ήμουν  με  τους  θερμοκέφαλους  που υποστήριξαν  ότι  θα  πρέπει  να  χουμε  και  την  πίτα  σωστή  και  το  σκύλο  χορτάτο. Άλλωστε  μην  ξεχνάμε  ότι  είναι  και  δική  μας  ευθύνη  το  ότι  πέρασε  η  πρόταση  Τσιμπούκη  στην  αρχική  ΓΣ  Τμήματος, που  φαίνεται  να  μην άρεσε  σε  κανέναν.

Νομιζω οτι αληθευει. Πιστευω οτι το πετυχαν οι φοιτητες με τραμπουκισμο. Επισης νομιζω οτι δεν εχουν τοση εξαρτηση απο το προσωπικο, οπως εμεις. Επισης εμεις καναμε το λαθος να στηριξουμε μια κακη  προταση σε συνελευση τμηματος.
Επισης συμφωνα με τα λεγομενα του κ. Παπαγιαννη θα αντιμετωπισει προβληματα η υλοποιηση εξεταστικων τον Ιουλιο σε περιπτωση που καποιοι καθηγητες δεν το δεχτουν. Δεν δεσμευονται απο καμια αποφαση συνελευσης τμηματος.

spartangr01
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #59 on: May 11, 2007, 14:41:26 pm »

Quote from: thanosdr on May 11, 2007, 14:19:39 pm
Οσο για την γκρινια για 21 Μαιου, μου θυμιζει την περιπτωση της προτασης Μαργαρη. Ολοι ξεραμε οτι θα γινει αυτο εδω και 3 βδομαδες. Ειχε αποφασιστει απο το Δ.Σ του τμηματος. Οποτε καποιος θα μπορουσε να προετοιμαστει. (εγω δεν το εκανα, αλλα δεν μου φταιει κανεις).

εγω δεν το ηξερα και πολυς κοσμος δεν το ηξερε!
πρωτη φορα ακουω οτι ειχε αποφασιστει σε συνελευση τμηματος

Quote from: thanosdr on May 11, 2007, 14:19:39 pm
Οσο για το γιατι τοσο νωρις , πιστευω οτι ειναι πρακτικοι οι λογοι. Θελει ευρος χρονου μια εξεταστικη οταν γινονται παραλληλα μαθηματα.
.

εδω μιλαμε για μια βδομαδα αντι 21 να γινει 28

SPARTAN GR 01
VENI , VIDI, VICI.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Up Print
Jump to: