• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:04:09 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:04:09 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 119
Total: 176
npalami
astepoul
grammaths
difis
Panagopf
θσερναμε
Sotiris_atha
Nicotre
jimalexoud
DemetriosL
dimitrisblioumis
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
gpr000
Amalia
Angelagfb
spoun
tzortzis
GeorgeGk
Giorgos2222
vajulin
mariaxalk
gkougeor
steliosakritidis
theofr
taniakrg
Tsomp
eed
lasef
atampakc
george14
efthmakr
Aristidis Aristidou
gpapailio
ArchieHadCells
Summand
swthrhs
witchingHour
Leftor
DarkMagiK06
andripappa
idchatzi
Σταυρος23
RAFI
Evripidis
ඞ
chaniotism
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > EKTAKTH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4 1μ.μ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 Go Down Print
Author Topic: EKTAKTH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4 1μ.μ.  (Read 23535 times)
jeffaldo
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Re: EKTAKTH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4 1μ.μ.
« Reply #90 on: April 24, 2007, 20:37:12 pm »

Τί να πεις....

θα συμφωνήσω με αυτά που λες εν μέρη.Δν συμφωνώ στο ότι τρέχουν για να βολευτούν οι άλλοι...

Τρέχουν για να βολέψουν ΚΑΙ τον εαυτό τους...όποιοι τρέχουν, γιατί δν βλέπω κ πολλούς.

Quote from: pandora on April 24, 2007, 20:32:00 pm
Καμένε  σε  θαυμάζω  που  ασχολείσαι  ακόμα....

κ όντως είναι πλέον κουραστικό αυτό.

όλο παράπονα γίνονται...
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #91 on: April 24, 2007, 20:45:06 pm »

Quote from: Καμένος on April 24, 2007, 20:29:46 pm
Quote from: thanosdr on April 24, 2007, 14:26:25 pm
Παιδια δεν αντεχω τοση ανεκτικοτητα στην αποψη των καθηγητων οτι πρεπει να μην χασουν την βολη τους επειδη καποιοι αλητες κλεισαν την σχολη.

Το θέμα είναι ότι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Ούτε κι εσείς που "καίγεστε" δεν κουνάτε τον κώλο σας να διεκδικήσετε κάποια πράγματα...

Βατράχια με πληκτρολόγια έχετε καταντήσει...

Η φραση "Καποιοι αλητες κλεισαν την σχολη" πιστευω οτι ειναι στο μυαλο καποιων καθηγητων. Εγω δεν θεωρω κανεναν αλητη. Μαλλον παρεξηγηθηκα.

Οσο για τον κωλο μου, μια χαρα τον κουναω. Δεν μενω στο φορουμ μονο
Να εισαι πιο προσεκτικος στην κριτικη σου, οταν δεν ξερεις
« Last Edit: April 24, 2007, 20:51:52 pm by thanosdr » Logged

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #92 on: April 24, 2007, 20:54:45 pm »

δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα..
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #93 on: April 24, 2007, 20:58:58 pm »

Συνοπτικά, τα θέματα για μένα είναι τα εξής

Πολλά  ακούστηκαν για τις άλλες σχολές, οι οποίες δεν χάσαν εξεταστικές, ενώ μόνο εμείς  χάσαμε κτλ κτλ, ότι μας δούλεψαν, ότι την πατήσαμε κτλ κτλ

Η αλήθεια είναι πώς η πρόταση των φοιτητών έτσι όπως κατέβηκε δεν έγινε δεκτή - ενώ ήταν μια πρόταση που ικανοποιούσε τη μεγάλη μερίδα των φοιτητών κατά τη γνώμη μου, την πλειοψηφία - γιατί έβαλαν βέτο σε κάποια πράγματα οι καθηγητές (μαθήματα τα Σάββατα, και μαθήματα-εξετάσεις πέραν της 6/7) και κάναμε πίσω  έτσι κι εμείς θεωρώντας την κοντινότερη στο συμφέρον μας την πρόταση Τσιμπούκη (σε επίπεδο εκπροσώπων μιλώ, ήταν αυτή που απείχε λιγότερο από τη δική μας πρόταση, η πρόταση Μάργαρη απείχε περισσότερο και άλλωστε δόθηκε από τους εκπροσώπους προτεραιότητα στην εκπαιδευτική διαδικασία και όχι στις εξετάσεις)

Από κεί και πέρα ακούστηκαν πολλά πχ για τους πολιτικούς  μηχανικούς , όπως ότι δεν έχασαν τίποτα κτλ. Οι αναπληρώσεις οι δικές τους όμως ήταν μέσα στο Πάσχα και ήταν τελείως μούφα (όπως και της μουσικολογίας ΑΠΘ οι δήθεν αναπληρώσεις, ανοίξανε 2 μέρες και υποτίθεται πως σε δύο μέρες περατώθηκε το χειμερινό εξάμηνο). Θα μου πείτε, οι τωρινές αναπληρώσεις οι δικές μας δεν είναι επίσης επί τροχάδιν? Ναι, είναι. Και επι τροχάδην και χάνονται κάποια μαθήματα (εγώ ας πούμε σήμερα έχασα ηλεκτρονική)με τις συνελεύσεις και μ'αυτά. Οπότε  πάλι με το ζόρι ούτως ή άλλως θα τελειώσουμε την ύλη. Κατά την ταπεινή μου άποψη (οκ, δεν είμαι ούτε στη θέση του καθηγητή, ούτε στη θέση ενός πάρα πολύ καλού φοιτητή που  δεν  δέχεται έστω την παραμικρή έκπτωση στην εκπαιδευτική διαδικασία - εγώ πιστεύω ότι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο να  μην έχουμε καμία έκπτωση με τρείς μήνες κατάληψη)θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μία εξεταστική θερινού εξαμήνου από τις 2 έως τις 15/7. άλλωστε δεν είναι και καμιά εξωπραγματική ημερομηνία όπου δεν θ'αντέχαμε με τίποτα να μην πάμε διακοπές μέχρι τις 15.

Αυτή είναι η άποψή μου (χωρίς να ξέρω τί αποφασίστηκε σήμερα στη συνέλευση, δεν ήμουνα εκεί μέχρι το τέλος)

Από κεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι μια ατέλειωτη  μιζέρια το να γκρινιάζουμε όλη την ώρα και το να θέλει ο καθένας μια λύση που να του ταιριάζει σαν κουστουμάκι.

όσο  για  τους  αλήτες που κλείσαν τη σχολή... ήταν η πλειοψηφία του συλλόγου ηλεκτρολόγων/μηχανολόγων....

υσ   συμφωνώ  με  μια  δυναμική  παρουσία  μας  στη  ΓΣ  της  Πέμπτης, αλλά δεν συμφωνώ  με  σπρωξίδια, κλεισίματα γραφείων, χτίσιμο  πορτών κτλ. Να  φωνάξουμε, οκ. Αλλά  τα  υπόλοιπα είναι τόσο αντιδημοκρατικά  όσο οι πρακτικές  της ΔΑΠ.

pmousoul
Guest
« Reply #94 on: April 24, 2007, 21:21:03 pm »

Quote from: pandora on April 24, 2007, 20:58:58 pm
Συνοπτικά, τα θέματα για μένα είναι τα εξής

Πολλά  ακούστηκαν για τις άλλες σχολές, οι οποίες δεν χάσαν εξεταστικές, ενώ μόνο εμείς  χάσαμε κτλ κτλ, ότι μας δούλεψαν, ότι την πατήσαμε κτλ κτλ

Η αλήθεια είναι πώς η πρόταση των φοιτητών έτσι όπως κατέβηκε δεν έγινε δεκτή - ενώ ήταν μια πρόταση που ικανοποιούσε τη μεγάλη μερίδα των φοιτητών κατά τη γνώμη μου, την πλειοψηφία - γιατί έβαλαν βέτο σε κάποια πράγματα οι καθηγητές (μαθήματα τα Σάββατα, και μαθήματα-εξετάσεις πέραν της 6/7) και κάναμε πίσω  έτσι κι εμείς θεωρώντας την κοντινότερη στο συμφέρον μας την πρόταση Τσιμπούκη (σε επίπεδο εκπροσώπων μιλώ, ήταν αυτή που απείχε λιγότερο από τη δική μας πρόταση, η πρόταση Μάργαρη απείχε περισσότερο και άλλωστε δόθηκε από τους εκπροσώπους προτεραιότητα στην εκπαιδευτική διαδικασία και όχι στις εξετάσεις)

Από κεί και πέρα ακούστηκαν πολλά πχ για τους πολιτικούς  μηχανικούς , όπως ότι δεν έχασαν τίποτα κτλ. Οι αναπληρώσεις οι δικές τους όμως ήταν μέσα στο Πάσχα και ήταν τελείως μούφα (όπως και της μουσικολογίας ΑΠΘ οι δήθεν αναπληρώσεις, ανοίξανε 2 μέρες και υποτίθεται πως σε δύο μέρες περατώθηκε το χειμερινό εξάμηνο). Θα μου πείτε, οι τωρινές αναπληρώσεις οι δικές μας δεν είναι επίσης επί τροχάδιν? Ναι, είναι. Και επι τροχάδην και χάνονται κάποια μαθήματα (εγώ ας πούμε σήμερα έχασα ηλεκτρονική)με τις συνελεύσεις και μ'αυτά. Οπότε  πάλι με το ζόρι ούτως ή άλλως θα τελειώσουμε την ύλη. Κατά την ταπεινή μου άποψη (οκ, δεν είμαι ούτε στη θέση του καθηγητή, ούτε στη θέση ενός πάρα πολύ καλού φοιτητή που  δεν  δέχεται έστω την παραμικρή έκπτωση στην εκπαιδευτική διαδικασία - εγώ πιστεύω ότι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο να  μην έχουμε καμία έκπτωση με τρείς μήνες κατάληψη)θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μία εξεταστική θερινού εξαμήνου από τις 2 έως τις 15/7. άλλωστε δεν είναι και καμιά εξωπραγματική ημερομηνία όπου δεν θ'αντέχαμε με τίποτα να μην πάμε διακοπές μέχρι τις 15.

Αυτή είναι η άποψή μου (χωρίς να ξέρω τί αποφασίστηκε σήμερα στη συνέλευση, δεν ήμουνα εκεί μέχρι το τέλος)

Από κεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι μια ατέλειωτη  μιζέρια το να γκρινιάζουμε όλη την ώρα και το να θέλει ο καθένας μια λύση που να του ταιριάζει σαν κουστουμάκι.

όσο  για  τους  αλήτες που κλείσαν τη σχολή... ήταν η πλειοψηφία του συλλόγου ηλεκτρολόγων/μηχανολόγων....

υσ   συμφωνώ  με  μια  δυναμική  παρουσία  μας  στη  ΓΣ  της  Πέμπτης, αλλά δεν συμφωνώ  με  σπρωξίδια, κλεισίματα γραφείων, χτίσιμο  πορτών κτλ. Να  φωνάξουμε, οκ. Αλλά  τα  υπόλοιπα είναι τόσο αντιδημοκρατικά  όσο οι πρακτικές  της ΔΑΠ.

Σωστή! Smiley
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #95 on: April 24, 2007, 21:21:58 pm »

Σημερα δεν εγινε γενικη συνελευση γιατι δεν υπηρχε αρκετος κοσμος.
Εγινε ομως συζητηση με τα ατομα που ηταν εκει. Γυρω στα 50-70.
Τοσοι αφησαν τα πληκτρολογια. ή τοσοι ηθελαν να ενεργοποιηθουν για βελτιωση των πραγματων.

Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι οι εκπροσωποι θα υποστηριξουν την αποφαση του Δ.Σ του συλλογου που αναφερει εξεταστικη ιουνιου τον Ιουλιο και διπλη τον Σεπτεμβριο.
Ουσιαστικα δυο ακομα βδομαδες τον ιουλιο και μια ακομη βδομαδα τον Σεπτεμβριο.
Αν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος.
Σε αυτο θα βοηθησει και η αυριανη αποφαση της συγκλητου που λογικα θα επιτρεπει παραταση του ετους μεχρι 20 Ιουλιου.

Οι διεκδικησεις αυτες ειναι λογικες και εφικτες με βαση τις αποφασεις αλλων τμηματων και εξαρταται απο την διαθεση των καθηγητων καθως και απο την αποφασιστικοτητα μας.

ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 10:00 ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ. 

Εγω θα ειμαι εκει. Εννοειται πως οχι για να κανω τραμπουκισμους, αλλα να πιεσω καταστασεις.

Υ.Γ Η ΠΑΣΠ και η ΔΑΠ δεν εμφανιστηκαν
« Last Edit: April 25, 2007, 00:41:28 am by thanosdr » Logged

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #96 on: April 24, 2007, 21:41:53 pm »

Quote from: thanosdr on April 24, 2007, 21:21:58 pm

Εγω θα ειμαι εκει. Εννοειται πως οχι για να κανω τραμπουκισμους, αλλα να πιεσω καταστασεις.

ενιοτε μπορει και να ειναι απαραιτητοι οι τραμπουκισμοι. οταν δεν εχεις τιποτα αλλο στα χερια σου ως μεσο, και οταν οι θεσμικες διαδικασιες ειναι τοσο διαβρωμενες ωστε δεν μπορεις να βγαλεις ακρη. Οπως η βια δεν πρεπει να ειναι φετιχισμος, ετσι και η "μη-βια" δεν πρεπει να θεωρειτε αυταξια de facto...

σιγουρα παντως δεν ειναι καλο για αρχη

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #97 on: April 24, 2007, 23:58:32 pm »

m arese auto...tha to iothetiso...

i mallon tha to epauksiso kiolas...

mpraskes me pliktrologia exete katantisei...

ixic_/shrooming around

βαθειά...
Jalk

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #98 on: April 25, 2007, 00:23:51 am »

Η ΓΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 10

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #99 on: April 25, 2007, 12:44:11 pm »

Quote from: thanosdr on April 24, 2007, 21:21:58 pm
Σημερα δεν εγινε γενικη συνελευση γιατι δεν υπηρχε αρκετος κοσμος.
Εγινε ομως συζητηση με τα ατομα που ηταν εκει. Γυρω στα 50-70.

Και γιατί σταμάτησαν οι εκπαιδευτικές διαδικασίες εφόσον δεν έγινε τελικά συνέλευση;

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #100 on: April 25, 2007, 13:25:57 pm »

Παραδόσεις μαθημάτων που δεν απαιτείται να είσαι παρών πρέπει να έγιναν (εκτός της τεχνικής μηχανικής επειδή στην αίθουσά μας έγινε η Γενική Συνέλευση).

Ε το εργαστήριο επειδή είναι και υποχρεωτικό, ήταν πιο διστακτικοί στο να κάνουν μάθημα, έστω και αν τελικά η Συνέλευση έγινε με μορφή απλής συζήτησης.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #101 on: April 25, 2007, 13:32:02 pm »

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και τώρα Πέμπτη. Δηλαδή πρέπει να πάνε μια εβδομάδα οι αναβολές για να καταλάβετε πως οι φοιτητές δε θέλουν να συμμετέχουν σε μια ανούσια συνέλευση;
     Δε μας έφταναν 4 μήνες καταλήψεων τώρα χάνουμε τα μαθήματα από τις αναβολές μιας Συνέλευσης που δε θα γίνει ποτέ!

Ουδέν Σχόλιον!
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #102 on: April 25, 2007, 13:33:10 pm »

Για σήμερα δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα, έτσι δεν είναι;

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #103 on: April 25, 2007, 13:41:46 pm »

Quote from: #KronokiD# on April 25, 2007, 13:32:02 pm
     Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και τώρα Πέμπτη. Δηλαδή πρέπει να πάνε μια εβδομάδα οι αναβολές για να καταλάβετε πως οι φοιτητές δε θέλουν να συμμετέχουν σε μια ανούσια συνέλευση;
     Δε μας έφταναν 4 μήνες καταλήψεων τώρα χάνουμε τα μαθήματα από τις αναβολές μιας Συνέλευσης που δε θα γίνει ποτέ!

Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας φαίνεται.

άλλο συνέλευση φοιτητών και άλλο συνέλευση τμήματος
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #104 on: April 25, 2007, 13:42:04 pm »

Quote from: Wanderer on April 25, 2007, 13:25:57 pm
Παραδόσεις μαθημάτων που δεν απαιτείται να είσαι παρών πρέπει να έγιναν (εκτός της τεχνικής μηχανικής επειδή στην αίθουσά μας έγινε η Γενική Συνέλευση).

Ε το εργαστήριο επειδή είναι και υποχρεωτικό, ήταν πιο διστακτικοί στο να κάνουν μάθημα, έστω και αν τελικά η Συνέλευση έγινε με μορφή απλής συζήτησης.

+  δεν  έγιναν  ούτε  οι  ασκήσεις  Ηλεκτρονικής  που  γίνονται  στις  17:00  στην  5

Quote from: #KronokiD# on April 25, 2007, 13:32:02 pm

Καταρχήν  λές  ανακρίβειες. Η  αναβολή  ήταν  μία, από  Δευτέρα σε  Τρίτη. Και  αυτή  η  συνέλευση  δεν  ήταν  καθόλου  ανούσια γιατί  μας  βοήθησε  να  συννενοηθούμε  ως  ένα βαθμό  για  τη  ΓΣ  της  Πέμπτης  και  έδωσε  το  βήμα  στους  επί  πτυχίω  να  μιλήσουν για  το  δικό  τους  πρόβλημα  και  να  προτείνουν  λύσεις  στους  εκπροσώπους. Ήταν  μια  ευκαιρία  και  για  όλα  τα  "βατράχια  με  πληκτρολόγια" (Καμένος  copyright Grin) να  εμφανιστούν  και  να  σταματήσουν  να  βρίζουν  διαδικτυακά, αλλά  φαίνεται  ότι  μόνο  έτσι  τη  βρίσκετε  εσείς. Δεν  συμμετέχουμε  πουθενά  και  πρήζουμε  τους  άλλους  με  τη  γκρίνια  μας  στο  forum, κρυμμένοι  πίσω  από μία  περσόνα. Αν  δεν  σας  αρέσει  τίποτα,  ρίξτε  μαύρο  στις  εκλογές  και  φτιάξτε  το  Πανεπιστήμιο  που  θέλετε  εσείς. Αν  έχετε  τα  @#$%.

είπα  να  μην  ασχοληθώ  αλλά  δεν  μπορώ  ώρες  ώρες....
« Last Edit: April 25, 2007, 13:46:48 pm by pandora » Logged
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 Go Up Print
Jump to: