• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:13:16 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:13:16 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426688
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 91
Total: 138
chaniotism
lsim
alexfot
shamaelas
tzortzis
diamantis
thanos_voucharas
jimalexoud
mzacharop
anastas1a
DimitrisL
vagk
nikos_matall
cealexop
johnk
Pcsc
mkakale
amaliakon
hevidis3524
mike_x
Kenedy
Mr Watson
ELEF
swthrhs
Leftor
george14
dtsiamis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Captain
Aristidis Aristidou
glavdakis
BlackClara
christina02
Nekt
cremidhs
nikitask
thomasdt
narcos
Marihouan820
mimaki
Fotis Roukoutakis
dnikoa
maestros
palladas
mmikelo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > EKTAKTH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4 1μ.μ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 Go Down Print
Author Topic: EKTAKTH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4 1μ.μ.  (Read 23616 times)
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
Re: EKTAKTH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4 1μ.μ.
« Reply #45 on: April 23, 2007, 15:56:11 pm »

Γιατί, τί θα γινόταν τώρα ρε μεγάλε; Θα επανερχόταν η απόφαση του κ. Μάργαρη;
     Απλά οι φοιτητοπατέρες είδανε ότι κάνοντας ό,τι γουστάρουν έγινε μπάχαλο και είπαν να ρωτήσουν και τους φοιτητές. Και ποιός να έρθει σε μια τέτοια συνέλευση, όπου θα συζητούσαμε αυτήν την φοβερή και τρομερή ΠΤΥΧΙΑΚΗ και θα λέγαμε στους καθηγητές να μας βάλουν εργασιούλες και προόδους. Προφανώς όσοι δε θέλουν δεν θα μας βάλουν τίποτα ό,τι και να τους πούμε! Μια συνέλευση χωρίς ουσία.

Ουδέν Σχόλιον!
Καμένος

View Profile
« Reply #46 on: April 23, 2007, 16:04:25 pm »

Έτσι, έχετε δίκιο.. Με τα πληκτρολόγια θα κατακτήσετε τον κόσμο... Παραδίνομαι..
electroSOK

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #47 on: April 23, 2007, 16:32:13 pm »

H Γενική Συνέλευση λόγω μικρής προσέλευσης κόσμου πήγε εξ'αναβολής για αύριο Τρίτη 24/4 3μ.μ. στην αίθουσα 5 των Ηλ/γων.

Δεν θέλω να εμπλακώ στην οποιαδήποτε διαδικτιακή συζήτηση. Απλά θέλω να ανακονώσω το εξής που το θεωρώ λίγο πολύ προφανές:

Οι εκπρόσωποι φοιτητών στην συνέλευση τμήματος είναι αυτό που λέει και ο τίτλος τους, δηλαδή εκπροσωπούν τον Σύλλογο Φοιτητών. Συνεπώς στην συνέλευση τμήματος της Πέμπτης είναι δεσμευμένοι να πάνε και να μεταφέρουν την απόφαση της γενικής μας συνέλευσης για εξεταστική και εξάμηνο. Αν όμως δεν γίνει η γενική συνέλευση για να βγάλει κάποια απόφαση συλλόγου, τότε είναι προφανές ότι δεν θα υπάρχει κάποια απόφαση για να μεταφέρουν (η προηγούμενη απόφαση που βγήκε από το ΔΣ έχει ήδη καεί) και συνεπώς δεν θα μπορέσουν καν να θέσουν θέμα αλλαγής της απόφασης του τμήματος για εξεταστικές και εξάμηνα, και σ'αυτό δεν θα φέρουν καμία ευθύνη οι εκπρόσωποι. Συνεπώς, ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, γκρινιάζοντες και μη γρινιάζοντες και ας φροντίσουν:

α) Να ρθουν στην αυριανή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που ξεκινά στις 3μ.μ. (και να ρθουν στις 3μ.μ. και όχι πιο αργά για να μπορέσει η συνέλευση να ξεκινήσει με απαρτία..)
β) Να ενημερώσουν για τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης όσο γίνεται περισσότερο κόσμο (φίλους, γνωστούς κτλ.) φοιτητές του τμήματός μας, έτσι ώστε η συνέλευση να είναι μαζική.

Έτσι ώστε να κάνουμε την συνέλευση μας, να πάρουμε μια απόφαση που όσο γίνεται θα βελτιώνει την ήδη ληφθείσα απόφαση από το τμήμα και να πάμε την Πέμπτη στην συνέλευση τμήματος και να καταθέσουμε την πρότασή μας. (και όταν λέω "θα βελτιώνει την ήδη ληφθείσα απόφαση από το τμήμα" δεν εννοώ μόνο το θέμα των επί πτυχίω, αλλά και όλους τους υπόλοιπους φοιτητές καθώς με μικρορυθμίσεις μπορεί η απόφαση να βελτιωθεί αισθητά για όλους).

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #48 on: April 23, 2007, 17:09:20 pm »

Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on April 23, 2007, 15:53:15 pm
Πλαίσιο ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων για την 23/4/07

-πραγματοποίηση πτυχιακής εξεταστικής την περίοδο που θα πραγματοποιούνται μαθήματα, και συγκεκριμένα 14/05-25/05 με προαπαιτούμενο αριθμό το 6(που ισχύει τώρα)+9.

Φανταστική πρόταση! Να δώσουνε δηλαδή μέχρι και 15 μαθήματα σε 10 εργάσιμες ημέρες!  crazy
(μάλλον στην ΠΑΣΠ ηλεκτρολόγων ο πληθυσμός είναι πολύ ...νεαρός)

-Να κάνω και μία πρόταση επί της διαδικασίας της ΓΣ. Δεν θα ήταν προτιμότερο να ξεφύγουμε από τη γνωστή και ...εξαιρετέα κατ' εμέ διαδικασία ψήφισης πλαισίων; Καλύτερα να διαμορφωθεί επί τόπου η πρόταση και να την επικυρώσει το σώμα με την ψήφο του ...
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #49 on: April 23, 2007, 17:20:53 pm »

Quote from: aika on April 23, 2007, 17:09:20 pm
-Να κάνω και μία πρόταση επί της διαδικασίας της ΓΣ. Δεν θα ήταν προτιμότερο να ξεφύγουμε από τη γνωστή και ...εξαιρετέα κατ' εμέ διαδικασία ψήφισης πλαισίων; Καλύτερα να διαμορφωθεί επί τόπου η πρόταση και να την επικυρώσει το σώμα με την ψήφο του ...

Δε γίνεται αυτό αγαπητή Aika.

Στην αυριανή συνέλευση, θα διαπιστώσεις ότι ξαφνικά, από κει που το συμφέρον μας πάνω στο πρόγραμμα χωριζόταν από την ηλικία μας, θα χωρίζεται από το "χρώμα" μας.

Εκλογές γαρ έφτασαν...
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #50 on: April 23, 2007, 17:54:52 pm »

Α, ρε Καμένε, και που τα λες ποιος σ'ακούει...

Εγώ ξέρω ότι όσοι διαμαρτυρήθηκαν αυτές τις μέρες, κανείς τους (σχεδόν τουλάχιστον) δεν ήρθε σήμερα στη συνέλευση. Μόνο οι κλασσικοί ήμασταν εκεί. Κατά τα άλλα τα ρίχνουμε στους εκπροσώπους. Για να συμμαζευτούμε λίγο...

Και επειδή κάποιοι θα τρέξουν να μου πουν ότι οι εκπρόσωποι τα φταίνε όλα, ε, τότε ρε παιδιά, ρίξτε μαύρο στις εκλογές, ή ακόμη καλύτερα βάλτε υποψηφιότητα. Αν έχετε τα κότσια να τρέχετε όπως κάποιοι άλλοι.

Και όσο για τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται...Κάθε χρόνο παίζονται, αλλά μόνο φέτος φαίνεται μας πείραξαν...

Καιρός να πιέζουμε έστω λίγο τους εκπροσώπους, μπας και καταφέρουμε τίποτα. Αν το θέλουμε φυσικά. Και πίεση είναι να είμαστε εκεί και όχι ο στρουθοκαμηλισμός πίσω από το πληκτρολόγιο.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #51 on: April 23, 2007, 19:48:52 pm »

Quote from: corina on April 23, 2007, 17:54:52 pm
Α, ρε Καμένε, και που τα λες ποιος σ'ακούει...

Εγώ ξέρω ότι όσοι διαμαρτυρήθηκαν αυτές τις μέρες, κανείς τους (σχεδόν τουλάχιστον) δεν ήρθε σήμερα στη συνέλευση. Μόνο οι κλασσικοί ήμασταν εκεί. Κατά τα άλλα τα ρίχνουμε στους εκπροσώπους. Για να συμμαζευτούμε λίγο...

Και επειδή κάποιοι θα τρέξουν να μου πουν ότι οι εκπρόσωποι τα φταίνε όλα, ε, τότε ρε παιδιά, ρίξτε μαύρο στις εκλογές, ή ακόμη καλύτερα βάλτε υποψηφιότητα. Αν έχετε τα κότσια να τρέχετε όπως κάποιοι άλλοι.

Και όσο για τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται...Κάθε χρόνο παίζονται, αλλά μόνο φέτος φαίνεται μας πείραξαν...

Καιρός να πιέζουμε έστω λίγο τους εκπροσώπους, μπας και καταφέρουμε τίποτα. Αν το θέλουμε φυσικά. Και πίεση είναι να είμαστε εκεί και όχι ο στρουθοκαμηλισμός πίσω από το πληκτρολόγιο.

Εδω και μερες εχω κανει προτασεις στο φορουμ και στη λιστα για βελτιωση της καταστασης.
Ομως κανεις δεν εχει κανει καν τον κοπο να τις σχολιασει. Εστω να τις απορριψει.

Ειμαι ανενταχτος και γενικα δεν εχω παρεες απο την σχολη. Τι αλλο να κανω εκτος απο το να εκφραζομαι διαδυκτιακα;

Δεν εχει γινει απο καμμια παραταξη προσκληση για συζητηση πανω σε συγγραφη πλαισιου ωστε να παω να πω την αποψη μου.

Οποτε μοιραια θα παω στην Γ.Σ και θα αναγκαστω να ψηφισω προτασεις ετοιμες.

Μηπως πρεπει να κατεβασω πλαισιο μονος μου;

Το πλαισιο της ΠΚΣ ειναι ηδη ετοιμο απο οτι εμαθα. Νομιζω οτι προτεινει εξεταστικη επι πτυχιω για 12 μαθηματα. Αποκλειεται να το δεχτουν οι καθηγητες και μετα θα λενε οτι κανανε ο,τι μπορουσαν.

Η ΠΑΣΠ τα ιδια.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΟΥ;;;;;;;ι

Με καλυπτουν οι προτασεις της aika. Ας συζητηθουν αυτες

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #52 on: April 23, 2007, 20:06:07 pm »

Quote from: thanosdr on April 23, 2007, 19:48:52 pm
Ειμαι ανενταχτος και γενικα δεν εχω παρεες απο την σχολη. Τι αλλο να κανω εκτος απο το να εκφραζομαι διαδυκτιακα;
Shocked
Και εγώ είμαι ανένταχτη. Και εγώ δεν είχα παρέες από τη σχολή. Παρόλα αυτά ψάχτηκα και γνώρισα κόσμο. Σόρυ αλλά δεν τη βρίσκω επαρκή δικαιολογία και μαλιστα επειδή βρισκόμουν παλιότερα στη θέση σου. Και αν θες, εγώ θα είμαι εκεί, έλα βρες εμένα για παρέα, θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω αν αποφασίσεις τελικά να κατέβεις. Όσο για τις προτάσεις σου δεν τις σχολίασα, γιατί αν θυμάμαι σωστά αναφέρθηκες κυρίως για τους επί πτυχίω, και εγώ είμαι 3ο έτος, οπότε δεν ξέρω την κατάσταση και μπορεί να πω βλακεία ή κάτι που δε σας βοηθάει.

Δεν εχει γινει απο καμμια παραταξη προσκληση για συζητηση πανω σε συγγραφη πλαισιου ωστε να παω να πω την αποψη μου.
Shocked
Για την ΠΚΣ δεν έχω ιδέα, και άλλωστε όταν κατεβάζει μόνη της, ποτέ δεν καλεί για συγγραφή πλαισίου. Για τα παιδιά που κατεβάζουν κοινό, από όσο ξέρω δεν έχουν έτοιμο πλαίσιο. Και αυτοί πάντα καλούν σε συζήτηση, όπως έκαναν πριν από τη ΓΣ του τμήματος. Για αυτήν τη ΓΣ προφανώς φαντάζομαι υπάρχουν προτάσεις, αλλά θα διαμορφωθούν πλήρως μέσα στη συνέλευση.

SuperConfused
Τα παιδιά του εναλλακτικού δηλαδή πώς το έκαναν;; Και στο κάτω κάτω, κατέβα στη ΓΣ, μίλα, και αν βρεις άτομα που συμφωνείτε, συνεννοηθείτε εκείνη την ώρα και κατεβάστε πρόταση όλοι μαζί, αν δε θες να κατεβάσεις μόνος σου. Δεν είναι δα και μία απόφαση συνέλευσης που πρέπει να έχετε πολιτικό περιεχόμενο, δράσεις κ.ο.κ.Ένα πρόγραμμα με αριθμούς μαθημάτων και ημερομηνίες θα είναι...

Και αν η aika δεν είναι στη συνέλευση, ποιος θα κατεβάσει τις προτάσεις της;;

Και αν εκφράζεις πάντα τις προτάσεις σου μόνο διαδικτυακά, και όσοι συμφωνούν μαζί σου κάνουν το ίδιο, στην τελική ποιος θα τις υποστηρίξει ζωντανά στα όργανα του τμήματος;;;;

Να οι ευθύνες σου.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
takzago
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile WWW
« Reply #53 on: April 23, 2007, 20:10:54 pm »

Δεν παίζει να συμβαίνει αυτό το πράγμα!!! Κάθε μέρα αυτή τη δουλειά θα κάνουμε? Ας το πάρουν κάποιοι απόφαση ότι το Internet δείχνει μόνο αδιαφορία! Θα πρεπε όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να πατάει στη σχολή και στις συνελεύσεις. Αφού υπάρχει μια ειλημμένη απόφαση άποψή μου είναι να τη σεβαστούμε και όχι να πλακωνόμαστε για το ποιους συμφέρει και ποιους όχι. Είναι αδύνατο άλλωστε να βολευτούν όλα και όλοι...
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #54 on: April 23, 2007, 20:25:51 pm »

Quote from: corina on April 23, 2007, 20:06:07 pm
Shocked
Και εγώ είμαι ανένταχτη. Και εγώ δεν είχα παρέες από τη σχολή. Παρόλα αυτά ψάχτηκα και γνώρισα κόσμο. Σόρυ αλλά δεν τη βρίσκω επαρκή δικαιολογία και μαλιστα επειδή βρισκόμουν παλιότερα στη θέση σου. Και αν θες, εγώ θα είμαι εκεί, έλα βρες εμένα για παρέα, θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω αν αποφασίσεις τελικά να κατέβεις. Όσο για τις προτάσεις σου δεν τις σχολίασα, γιατί αν θυμάμαι σωστά αναφέρθηκες κυρίως για τους επί πτυχίω, και εγώ είμαι 3ο έτος, οπότε δεν ξέρω την κατάσταση και μπορεί να πω βλακεία ή κάτι που δε σας βοηθάει.

Shocked
Για την ΠΚΣ δεν έχω ιδέα, και άλλωστε όταν κατεβάζει μόνη της, ποτέ δεν καλεί για συγγραφή πλαισίου. Για τα παιδιά που κατεβάζουν κοινό, από όσο ξέρω δεν έχουν έτοιμο πλαίσιο. Και αυτοί πάντα καλούν σε συζήτηση, όπως έκαναν πριν από τη ΓΣ του τμήματος. Για αυτήν τη ΓΣ προφανώς φαντάζομαι υπάρχουν προτάσεις, αλλά θα διαμορφωθούν πλήρως μέσα στη συνέλευση.

SuperConfused
Τα παιδιά του εναλλακτικού δηλαδή πώς το έκαναν;; Και στο κάτω κάτω, κατέβα στη ΓΣ, μίλα, και αν βρεις άτομα που συμφωνείτε, συνεννοηθείτε εκείνη την ώρα και κατεβάστε πρόταση όλοι μαζί, αν δε θες να κατεβάσεις μόνος σου. Δεν είναι δα και μία απόφαση συνέλευσης που πρέπει να έχετε πολιτικό περιεχόμενο, δράσεις κ.ο.κ.Ένα πρόγραμμα με αριθμούς μαθημάτων και ημερομηνίες θα είναι...

Και αν η aika δεν είναι στη συνέλευση, ποιος θα κατεβάσει τις προτάσεις της;;

Και αν εκφράζεις πάντα τις προτάσεις σου μόνο διαδικτυακά, και όσοι συμφωνούν μαζί σου κάνουν το ίδιο, στην τελική ποιος θα τις υποστηρίξει ζωντανά στα όργανα του τμήματος;;;;

Να οι ευθύνες σου.

1) Δεν εχω χασει ποτε συνελευση
2) Οταν διαλεγω φιλους δεν σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα τους χρειαστω για να στηριξουν τις προτασεις μου
3) Δεν συμμετειχα στο συντονιστικο, ωστε να γνωρισω κοσμο, γιατι ημουν κατα της καταληψης και γενικα δεν εχω τρελλες διαφωνιες με τον νομο που ψηφιστηκε. Ηταν προυποθεση αυτα για να παει κανεις. Με τις προτασεις Βερεμη ημουν αντιθετος τον ιουνιο, με τον νομο οπως ψηφιστηκε οχι.
4) Αν ειναι τοσο κατακριτεα η διαδυκτιακη επικοινωνια, γιατι ασχολεισαι με το φορουμ ή γιατι υπαρχει;
5) Εστειλα προσωπικο μειλ στον τασο για το αν θα γινει καπου συζητηση πανω στον πλαισιο που θα κατεβασει και επελεξε να μην μου απαντησει. Δικαιωμα του. Δεν τον κατηγορω

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #55 on: April 23, 2007, 20:32:58 pm »

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς κάτι:

Η απόφαση της αυριανής (με το καλό) συνέλευσης, θα δεσμέυσει όλους τους εκπροσώπους μας στη συνέλευση τμήματος να την υπερασπιστούν?

Ή θα είναι σα δημοσκόπιση και μετά η κάθε παράταξη θα κάνει ό,τι της κατέβει?
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #56 on: April 23, 2007, 20:39:13 pm »

@thanosdr σου απάντησα σε Pm γιατί νομίζω ότι το πήρες πολύ προσωπικά το θέμα!!
Φιλικά πάντα Wink

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #57 on: April 23, 2007, 20:52:29 pm »

Quote from: stp on April 23, 2007, 20:42:48 pm
Quote from: Juan on April 23, 2007, 20:32:58 pm

Η απόφαση της αυριανής (με το καλό) συνέλευσης, θα δεσμέυσει όλους τους εκπροσώπους μας στη συνέλευση τμήματος να την υπερασπιστούν?

Οχι φυσικα!

Αν και κανονικά, αφού θα είναι απόφαση του συλλόγου, θα έπρεπε να την υπερασπιστείτε, ανεξάρτητα από προσωπικές ή κομματικές απόψεις...

Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #58 on: April 23, 2007, 20:55:28 pm »

Quote from: stp on April 23, 2007, 20:42:48 pm
Quote from: Juan on April 23, 2007, 20:32:58 pm

Οχι φυσικα!

Η ερώτηση περίμενε την προφανή απάντηση....

κοινώς...

θα είναι σα δημοσκόπηση και μετά η κάθε παράταξη θα κάνει ό,τι της κατέβει

lev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #59 on: April 23, 2007, 21:12:28 pm »

Quote from: aika on April 23, 2007, 17:09:20 pm
Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on April 23, 2007, 15:53:15 pm
Πλαίσιο ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων για την 23/4/07

-πραγματοποίηση πτυχιακής εξεταστικής την περίοδο που θα πραγματοποιούνται μαθήματα, και συγκεκριμένα 14/05-25/05 με προαπαιτούμενο αριθμό το 6(που ισχύει τώρα)+9.

Φανταστική πρόταση! Να δώσουνε δηλαδή μέχρι και 15 μαθήματα σε 10 εργάσιμες ημέρες!  crazy
(μάλλον στην ΠΑΣΠ ηλεκτρολόγων ο πληθυσμός είναι πολύ ...νεαρός)

Ναι!!Όντως είναι αρκετά νεαρός και χαίρομαι ιδίαιτερα γι'αυτό!
Στην ουσία...το είπες και μόνη σου! ΜΕΧΡΙ 15 μαθήματα σε 12 εργάσιμες μέρες(Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων). Κι αυτό είναι το ανώτατο όριο γιατί κακά τα ψέματα,αυτός που χρωστάει 15 και θέλει να πάρει πτυχίο,3-4 μέρες παραπανω ελάχιστα θα τον διευκολύνουν.
Και περισσότερο επί της ουσίας,το πλαίσιο της ΠΑΣΠ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ αλλαγές κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης.Όπως φαντάζομαι και όλων των υπόλοιπων πλαισίων ώστε να φτάσουμε σε μια συναινετική ή ακόμα καλύτερα αν είναι δυνατόν,ομόφωνη απόφαση.Σε κάθε περίπτωση όμως,αύριο πρέπει να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για να συζητήσουμε επί της ουσίας.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 Go Up Print
Jump to: