• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:31:43 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:31:43 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426682
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 83
Total: 141
smaragdis
giorgosc
JTS
alexkont
Passerby
mmikelo
kostas.13v
Saint_GR
tzortzis
Thalasotsanta
kvas
dkoukn
xarisagraf
AcademicWeapon!
menelaras
atpvk
mpizos
Markella
jojos
spyros36
George_RT
DimitrisL
ggougous
Toaoutplasedakitoubiseswa
chrisbetas
unreasonable
Tasaris
mike1996
mrotskos
paristetos
sassi
Poli
Pastellaki
Nekt
witchingHour
soph553
chriskazakos
freakyy
ThanosTheTT
nataliakara
spoun
stloukas
jimalexoud
themis01
Dimos Bachlas
tsaliki
Mr White
pipitsenko
anastasis_sid
vagk
PeriklisL
okatapo
whatdoesthefoxsay
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4  (Read 44024 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4
« Reply #225 on: April 27, 2007, 17:58:55 pm »

Quote from: Fenix on April 27, 2007, 17:43:09 pm
Να μεταφέρω επίσης κάποιες ενδιαφέρουσες κατά την γνώμη μου εξελίξεις. Σήμερα πηγαίνοντας για μάθημα είδα τον κ.Μάργαρη να συνομιλεί γελαστός με τα παιδιά στο τραπεζάκι των Ε.Α.Α.Κ, δεν έκατσα γιατί βιαζόμουν. Ρώτησα μετά και έμαθα ότι η διάθεση του κ.Μάργαρη έχει αλλάξει.Παραδέχεται ότι έγιναν λάθη εκατέρωθεν και όπως είπε είναι σύμφωνος με την πρόταση για 3 εξεταστικές, διπλή των Σεπτέμβριο κ.λ.π (γενικά είναι σύμφωνος με την αρχική πρόταση του συλλόγου μας).

Τελικά  δηλ. ξέρει  κάποιος  αν  θα  γίνει  νέα  ΓΣ Τμήματος  την  Πέμπτη  που  έρχεται?
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #226 on: April 27, 2007, 18:23:59 pm »

Φοίνικα, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία λένε...
Jalk
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #227 on: April 27, 2007, 18:33:46 pm »

Tumpekius τώρα, όπως θα έλεγαν και οι Ρωμαίοι...

Quote from: pandora on April 27, 2007, 17:58:55 pm
Να μεταφέρω επίσης κάποιες ενδιαφέρουσες κατά την γνώμη μου εξελίξεις. Σήμερα πηγαίνοντας για μάθημα είδα τον κ.Μάργαρη να συνομιλεί γελαστός με τα παιδιά στο τραπεζάκι των Ε.Α.Α.Κ, δεν έκατσα γιατί βιαζόμουν. Ρώτησα μετά και έμαθα ότι η διάθεση του κ.Μάργαρη έχει αλλάξει.Παραδέχεται ότι έγιναν λάθη εκατέρωθεν και όπως είπε είναι σύμφωνος με την πρόταση για 3 εξεταστικές, διπλή των Σεπτέμβριο κ.λ.π (γενικά είναι σύμφωνος με την αρχική πρόταση του συλλόγου μας).

Τελικά  δηλ. ξέρει  κάποιος  αν  θα  γίνει  νέα  ΓΣ Τμήματος  την  Πέμπτη  που  έρχεται?

Θα γίνει, με καλή διάθεση από το Μάργαρη (επιτέλους... Roll Eyes)

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #228 on: April 27, 2007, 19:43:14 pm »

Quote from: JAs0n-X on April 27, 2007, 16:57:27 pm
Quote from: Social_waste on April 27, 2007, 12:50:57 pm

Νομιζω ομως οτι κανενας δεν εχει αναφερει το κορυφαιο που εγινε χθες.(και δειχνει και το κλιμα που επικρατουσε
μεχρι ενα σημειο).
Καπιος μιλαει με εναν καθηγητη(δεν ξερω το ονομα του α ετος ειμαι) και του λεει οτι αφου η συγκλιτος ειπε οτι το εξαμηνο μπορει
να παραταθει μεχρι το τελος ιουλιου εμεις μπορουμε να κανουμε μια εξεταστικη τον ιουλιο. ο καθηγητης διαφωνει οποτε η κουβεντα καταληγει με το φοιτητη να λεει 'μα βαζετε τις διακοπες σας πανω απο τα πτυχια των φοιτητων?' οποτε ο καθηγητης απανταει 'ναι βαζω τις διακοπες μου πανω απο τα πτυχια των φοιτητων'.
σχολια δικα σας...

Καλα κανει και βαζει τις διακοπες του πανω απο την εξεταστικη των φοιτητων που πριν λιγο καιρο του απαγορευαν να μπει στο γραφειο του !!

Δεν λεω και μενα με ενοχλει που ενω μπορουμε να παρατεινουμε το εξαμηνο δεν το κανουμε αλλα οπως στρωσαμε (σαν φοιτητες του τμηματος που παιρναμε αποφασεις για καταληψη) θα κοιμηθουμε!

Ιασωνα απο ο,τι ξερω η προταση Τσιμπουκη δεν σε χαλαει καθολου αφου σε πιανει η ρυθμιση του επι πτυχιω. Οποτε ας κανουν οι καθηγητες διακοπες.
Αν ησουν 5ο ετος και χρωστουσες και θα επρεπε οι γονεις σου να σε συντηρησουν ακομα ενα χρονο στην ομορφη πολη μας γιατι καποιοι καθηγητες θελουν να κανουν διακοπες, θα εβλεπα την αντιδραση σου.

Και αν σε αλλες σχολες δεν γινοταν εξετασεις τον ιουλιο, δεν θα ειχαμε αυτην την απαιτηση.

Ενα πραγμα ξερω για την βιαιη συμπεριφορα. Ο,τι τις περισσοτερες φορες την γενναει η αδικια.

Υ.Γ Ερωτηση κρισεως:
Αν οι καθηγητες ειχαν απεργια 2 μηνες, θα μας τραβουσαν για εξετασεις τον Ιουλιο;; (το κανανε παλιοτερα παντως. Οχι σε μας, σε αλλη σχολη)
Θα ελεγα εγω τοτε. "Τι χρωσταω να δινω μεσα στο κατακαλοκαιρο γιατι καποιοι αποφασισαν να κανουν απεργια;

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #229 on: April 27, 2007, 19:54:57 pm »

Να πω απλά και εγώ για τα σημερινά ότι έμαθα πως μαζεύονται (αν δεν έχουν μαζευτεί ήδη δηλαδή) υπογραφές για νέα ΓΣ Τμήματος (από όσο μου είπαν χρειάζεται το 1/3 των εδρών, δηλ 21 υπογραφές - 17 θυμίζω είναι ήδη των φοιτητών).
Και από όσο έμαθα πάντα, ο μάργαρης είπε (δεσμεύτηκε μου μετέφεραν) ότι θα κάνει κανονικά την Πέμπτη ΓΣ, εφόσον μαζευτούν οι απαραίτητες υπογραφές.
Κατά τα άλλα και εγώ αυτά που έμαθα είναι όπως τα περιγράφει ο Fenix.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
COACH
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #230 on: April 27, 2007, 22:30:09 pm »

Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση.Δεν ξέρω αν έχει ειπωθει γτ δεν έχω διαβάσει όλα τα post αλλά επειδή ακούω συνέχεια όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε και καλά να πάθουμε αφού θέλαμε καταλήψεις κλπ (που σαφώς και είναι σωστό από μια οπτική γωνία) ήθελα να ρωτήσω:τελικά όλο αυτο τον καιρό που κάναμε καταλήψεις οι καθηγητές τι στάση είχαν;;;;;Ήταν μαζί μας;Δλδ διαμαρτύρονταν μαζί μας;Και τουτ'έστιν ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ;;;;Γτ εγώ ΝΟΜΙΖΩ και έλεγα και στους γονείς μου ότι λίγο πολύ έχουμε και τυς καθηγητές στο πλευρό μας αφού κάνουν απεργία.Γτ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ (των καταλήψεων) ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ και ήταν μαζί μας αναρωτιέμαι: δεν έχουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης για το χάσιμο όλων αυτών των ωρών και κατά συνέπεια δεν θα έπρεπε να "ζοριστούν" λίγο παραπάνω για την αναπλήρωση τους.Στο κάτω κάτω από αυτούς εξαρτάται.Γτ απ'όσο ξέρω στον Βόλο που έχασαν περίπου ότι και εμείς οι καθηγητές με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βγήκαν και είπαν ότι ναι,ήμασταν μαζί σας και θα κάτσουμε και τον Ιούλιο για να μην χαθούν εξεταστικές κλπ αφού ήμασταν "συνένοχοι στο έγκλημα" και έχει δοθεί η άδεια να παραταθεί το εξάμηνο μέχρι τέλη Ιουλίου.Και για να πω και καμιά λαϊκίστικη χοντράδα ίσου μεγέθους με το... μισοκλείδωμα της πόρτας που έγινε χθες (ας "κάψω" το post με αυτό που θα πω,δε με ενδιαφέρει απορία εκφράζω απλά) τελικά αν όντως είχανε απεργία και εμείς κατάληψη οι μισθοί δίνονταν κανονικά σωστά;Αν εμείς ΔΕΝ είχαμε κατάληψη θα γινόταν το ίδιο;;;Τότε ΙΣΩΣ να υπήρχε χρόνος για εξεταστική τον Ιούλιου καθώς δεν θα έκλειναν εισητήρια για μακρυά παρά μόνο για καμιά Χαλκιδική εδώ κοντά....
Να ξεκαθαρίσω κάτι,δεν είμαι εναντίον των καθηγητών.Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης γιαυτό που έγινε εδώ και μια μεγάλη περίοδο.Αλλά το να ακούω απόψεις του στυλ δε με νοιάζει εγω τις διακοπές μου θα τις κάνω και εσείς κάντε ότι θέλετε και να προσέχατε (δεν ξέρω αν ισχύουν αλλά έτσι έχω ακούσει από πολλούς ) ενώ πριν από λίγο καιρό "ήμασταν μαζί στον αγώνα" ηχούν πολύ άσχημα στα αυτιά μου σχετικά με το πόσο μπροστά θέλει να πάει το πανεπιστήμιο και πόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλουμε μια αξιολόγηση τη στιγμή που βγαίνει απόφαση που λέει ότι κύριοι θα δουλέψετε μέχρι τον Ιούλιο για να βοηθήσουμε και τα παιδιά να μην χάσουν όλο αυτό τον χρόνο (ή όσο γίνεται τέλος πάντων) τζάμπα και να πληρώνουν τα ενοίκια κλπ και εξάλου "διακοπές" κανατε τον χείμωνα (και έκανε και καλό καιρό) που οι περισσότεροι από εμάς κάναμε και απεργια....
Αν φυσικά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΕΡΓΙΑ και η σχολή μας τελούσε από κατάληψη και γΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τον λόγο δεν γινόταν μάθημα πάω πασο...... (όχι το φοιτητικό)
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #231 on: April 27, 2007, 22:54:14 pm »

Πέρασε όμως το μήνυμα ότι σε μία σχολή όπου πάντα τα πράγματα ήταν ήρεμα και ωραία μεταξύ καθηγητών-φοιτητών το κλίμα έχει αρχίσει να αλλάζει χωρίς να έχουμε εμείς το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Ας μη γελιόμαστε. Φυσικά και έχουμε "εμείς" το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης! Σκέφτηκατε ποτέ πως θα αισθανόσασταν αν ήσασταν στη θέση των καθηγητών; Θυμάστε με ποιο τρόπο τους συμπεριφερθήκαμε; Θα έβλαπτε λίγη διπλωματία και λίγη εξυπνάδα στις κινήσεις; Με τσαμπουκαλίδικες συμπεριφορές (για να το πω όσο πιο κομψά μπορώ) δε θα πετύχουμε ποτέ τίποτα. Επιτέλους, το πανεπιστήμιο δεν είναι τσιφλίκι μας και οι καθηγητές οι δούλοι μας.

Δεν αρκεί να εξαναγκάσεις κάποιον να κάνει κάτι. Πρέπει να συνεργαστείς μαζί του και να τον κάνεις να επιλέξει μια απόφαση που σε βολεύει...

Υ.Γ. Το "εμείς" εντός εισαγωγικών για ευνόητους λόγους. Χρησιμοποιείται μόνο και μόνο επειδή οι συνέπειες είναι κοινές για όλους...

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #232 on: April 27, 2007, 23:03:34 pm »

Πες τα ρε coach. Μεσα στο μυαλο μου εισαι.
Γιατι στο τελος θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε, με αυτα που ακουμε.
Χαθηκε το επιπεδο της σχολης, λενε.
Αλλο επιπεδο, αλλο με πηδανε και λεω "Μήπως μπορειτε να σταματησετε; Αρχιζω και ποναω."

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #233 on: April 27, 2007, 23:13:00 pm »

Quote from: marauber on April 27, 2007, 22:54:14 pm
Πέρασε όμως το μήνυμα ότι σε μία σχολή όπου πάντα τα πράγματα ήταν ήρεμα και ωραία μεταξύ καθηγητών-φοιτητών το κλίμα έχει αρχίσει να αλλάζει χωρίς να έχουμε εμείς το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Ας μη γελιόμαστε. Φυσικά και έχουμε "εμείς" το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης! Σκέφτηκατε ποτέ πως θα αισθανόσασταν αν ήσασταν στη θέση των καθηγητών; Θυμάστε με ποιο τρόπο τους συμπεριφερθήκαμε; Θα έβλαπτε λίγη διπλωματία και λίγη εξυπνάδα στις κινήσεις; Με τσαμπουκαλίδικες συμπεριφορές (για να το πω όσο πιο κομψά μπορώ) δε θα πετύχουμε ποτέ τίποτα. Επιτέλους, το πανεπιστήμιο δεν είναι τσιφλίκι μας και οι καθηγητές οι δούλοι μας.

Δεν αρκεί να εξαναγκάσεις κάποιον να κάνει κάτι. Πρέπει να συνεργαστείς μαζί του και να τον κάνεις να επιλέξει μια απόφαση που σε βολεύει...

Υ.Γ. Το "εμείς" εντός εισαγωγικών για ευνόητους λόγους. Χρησιμοποιείται μόνο και μόνο επειδή οι συνέπειες είναι κοινές για όλους...

Marauber εγω που ημουν κατα της καταληψης και ηθελα να γινεται μαθημα, δεν ειδα κανενα καθηγητη να νοιαστει για μενα. Και παρ'ολα αυτα με τιμωρει, γιατι θελει ισως να τιμωρησει αυτους που κανανε καταληψη.

Απο εναν ανθρωπο που κανει λειτουργημα, οπως ο ιδιος θελει να λεει, περιμενω αλλη αντιμετωπιση. Παιδαγωγικη. Και οχι δημοσιο-υπαλληλικη. Θα ηθελα να νοιαστουν για μενα που στο κατω-κατω δεν εφταιγα.

yioshi
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #234 on: April 27, 2007, 23:38:02 pm »

Quote from: yioshi on April 20, 2007, 13:24:54 pm
....επειδή οι καθηγητές πάνω από όλα,όχι όλοι βέβαια, είναι δημόσιοι υπάλληλοι σιγά μην καθόντουσαν καλοκαιριάτικα να βάζουν θέματα και να κάνουν εξετάσεις. Γιατί εάν μέχρι 15 Ιουλίου είχε εξετάσεις, πότε θα εξεταζόταν οι διπλωματικές εργασίες και πότε θα γινόταν η ορκωμοσία? Πιθανών κατά τις 30 Ιουλίου! Άρα μισές διακοπές!

Εγώ σας τα είχα πει εδώ και μέρες. Σιγά μην κάτσουν οι καθηγητές να χάσουν τα μπανάκια τους! Για ποιο λόγο; Αυτοί τί έχουν να χάσουν; Πέρα από 2,3,5 καθηγητές που όντως είναι κοντά στους φοιτητές και τους νοιάζει για τα προβλήματα τους οι άλλοι είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!
  Για μένα όμως την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν αυτοί που πίστευαν ότι οι καθηγητές είναι τα φιλαράκια τους και μπορούν να τους κάνουν  ότι θέλουν και πήραν στο λαιμό τους και τους άλλους. Αν η κατάληψη είχε λήξει μετά την ψήφιση του νόμου και είχαν δρομολογηθεί νέες μορφές αγώνα δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα.
  Για κάποιους όμως η κατάληψη είχε γίνει εμμονή για να μην πω καλύτερα ότι περίμεναν εντολές από ανωτέρους για το πότε θα λήξει η κατάληψη. Γιατί το ότι οι καταλήψεις ξεκίνησαν και σταμάτησαν σχεδόν ταυτόχρονα δείχνει σαφώς ότι υπήρχε υποκίνηση.
Jalk

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #235 on: April 27, 2007, 23:45:56 pm »

Quote from: yioshi on April 27, 2007, 23:38:02 pm
Γιατί το ότι οι καταλήψεις ξεκίνησαν και σταμάτησαν σχεδόν ταυτόχρονα δείχνει σαφώς ότι υπήρχε υποκίνηση.
Ντόινγκ...τις καταλήψεις τις ξεκίνησε και τις σταμάτησε ο απλός κόσμος...

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
Ariel

View Profile
« Reply #236 on: April 27, 2007, 23:52:36 pm »

Καλά, ρε Yoshi!Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις δλδ!Δε λέω οτι ήταν σωστό που κράτησε τόσο η κατάληψη, αλλά με τις συλλήψεις των φοιτητών επιβαλλόταν η συνέχισή της!Γιατί πρέπει να υπάρχει κάποια συνομωσία από πίσω?Δε γίνεται απλά να άλλαξε η κοινή γνώμη?

Η έκλειψη λοιπόν, είναι σαν τη στιγμή που, δευτερόλεπτα πριν τη μεγάλη αλλαγή, σύμφωνα με το έθιμο κλείνεις τα φώτα.

Ναι, ξέρεις ότι σε περιμένει ένας μαγικός καινούργιος χρόνος - αλλά είμαστε πλάσματα του Ήλιου, και το σκοτάδι φτιάχνει τους δικούς του δαίμονες στο μυαλό μας. Έστω και για λίγα δευτερόλεπτα...
yioshi
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #237 on: April 28, 2007, 01:09:07 am »

Μακάρι να χα και να σε δινα!

Δεν είπα ότι υπάρχει κάποια συνωμοσία αλλά είναι φανερό ότι υπήρχε κάποια υποκίνηση. Αυτό δεν αναιρεί τον αγώνα των φοιτητών.
Και δεν λέω ότι οι απλοί φοιτητές υποκινήθηκαν. Αλλά σίγουρα οι εκπρόσωποι των κομμάτων δεν λειτουργούν ανεξάρτητα. Εσείς βγείτε και πείτε το αντίθετο. Τον εαυτό σας θα κοροϊδέψετε.
 Και συμφωνώ ότι για τις συλλήψεις των φοιτητών χρειαζόταν κάποια συμπαράσταση αλλά με την κατάληψη τι βγήκε; Συμπαράσταση ήταν που πήγαν καθηγητές και φοιτητές στην Αθήνα όχι η συνέχιση της κατάληψης.
 Αυτά,και ας προσπαθήσουν μερικοί να δουν και πίσω από το δάχτυλο τους...
ILIAS
Θαμώνας

View Profile
« Reply #238 on: April 28, 2007, 03:30:26 am »

Χωρίς να θέλω να φανώ ότι είμαι κατά του αγώνα των παιδιών για εξεταστική τον ιούλιο, θέλω να ρωτήσω αν αξίζει τέτοιος σαματάς για αυτή την εξεταστική. Γιατί και εμείς είμαστε σε σύγχιση ως πρωτοετείς για το τι θα γίνει τελικά. Και αν αυτή η εξεταστική δεν έχει τελικά τα αναμενόμενα αποτελέσματα; Είμαι λίγο επιφυλακτικός για τη διάθεση που υπάρχει, αν και μπορεί να κάνω λάθος. Μήπως κιόλας μας εξουθενώσουν οι επιπλέον εξεταστικές; Και αν γίνει σε δύο εβδομάδες τον ιούλη πιστεύω θα ήταν καλύτερα να γίνει τον Αύγουστο που θα έχουμε για αυτήν τρεις εβδομάδες. Αυτούς τους προβληματισμούς μου ήθελα να θέσω. Φιλικά Smiley
« Last Edit: April 28, 2007, 03:34:09 am by ILIAS » Logged
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #239 on: April 28, 2007, 03:46:49 am »

Συνοπτικά: Σήμερα είναι Σάββατο. Αν γίνουν όλα όπως ακούγεται, την Πέμπτη θα γίνει Γ.Σ. και θα αποφασιστεί αν θα προστεθούν: μια εξεταστική θερινού τον Ιούλιο και μια εξεταστική χειμερινού τον Οκτώβρη.

Προσωπικά, ένα έχω να πω: ας αποφασίσουμε επιτέλους! Σας ικετεύω, ότι και να βγει σε 5 μέρες, ας κρατήσουμε εκείνη την απόφαση, να ξέρουμε τι χρόνο έχουμε για να μπορέσουμε να τον εκμεταλλευτούμε αναλόγως. Όχι άλλες ενστάσεις! Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο για διακοπές, για κάποιους είναι και δουλειά...

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20 Go Up Print
Jump to: