• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 22:06:33 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 22:06:33 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 52
Guests: 112
Total: 164
AristeidisM
elias_farhood
kourkou
kst
stefanos hios
George_RT
george14
ΦΙδανης Αριστοτελης
thathas12
astra
dirac1
mgrivab
spoun
Εύα
aachmet
andrpats
bougatsa
Sotirisbikos
akmilios
tzesi
aplos paratiritis
Isidora
witchingHour
BB
Δημητρης Αξιμιωτης
Guts
evangeliaap
theofr
mariaxalk
alex_g
Gaspard
Pavloska
BlackBeard
sterxz
Zaxarenia
mdimitrig
Denisivo
mavropan
Anonikos
sotirispo2
Bill g
Oxil
ANDVRONTZOS
manos_diakakis
Ulmo
cpapast
apol
cchristodoulou
pdiamantis
Tserk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > deleted
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 9 Go Down Print
Author Topic: deleted  (Read 23034 times)
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« on: April 01, 2007, 21:35:10 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:24:36 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
Re: ΑΠΘ και ΜΕΤΡΟ
« Reply #1 on: April 01, 2007, 22:00:32 pm »

Πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή κίνηση.

Αρκεί να γίνουν οι σωστές μελέτες και τα έργα να γίνουν με προδιαγραφές και όχι άρπα κόλλα.
digitally cursed
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2 on: April 01, 2007, 23:40:57 pm »

Κατι ειχα ακουσει...

Αληθεια, οι σταθμοι του μετρο θα εχουν σεκιουριτι...?
veridiano
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #3 on: April 01, 2007, 23:59:59 pm »

Η παραμονή στο πάρκιγκ θα έχει κάποιο τίμημα ή τζαμπέ? 

Αυτό είναι το κυρίως θέμα...(με την προυπόθεση ότι κατά τ'άλλα θα είναι όλα οκ αισθητικά και λειτουργικά)

Αλήθεια στο μετρό στην Αθήνα τι ισχύει για τις θέσεις πάρκιγκ στους διάφορους σταθμούς του μετρό?

electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #4 on: April 04, 2007, 15:32:37 pm »

BOB, αυτο που ποσταρες δεν ειναι το μνημονιο. Είναι το δελτίο τύπου για το μνημόνιο. Το μνημόνιο δεν είναι δημόσιο έγγραφο. Μας το διάβασε ο πρύτανης προχτές ολόκληρο (μια ομάδα φοιτητών από την κατάληψη πήγανε στην πρυτανεία και να ζητήσαμε να συναντηθούμε μαζί του για να μας ενημερώσει για ζητήματα του έργου, όπως η ασφάλεια των κτιρίων και το άσυλο) και όταν του το ζητήσαμε εκείνος μας είπε "Παιδιά δεν μπορώ να σας το δώσω, δεν είναι δημόσιο έγγραφο για να το δημοσιοποιήσετε".

Αυτό που εντέλει ζητήσαμε από τον πρύτανη, πέραν από την ενημέρωση, είναι να υπάρχει πλήρης διαφάνεια και δημοσιοποίηση των μελετών που θα γίνουν από συγκεκριμένες επιτροπές αποτελούμενες από καθηγητές του Πολυτεχνείου, έτσι ώστε όλη η ακαδημα'ι'κή κοινότητα να είναι ενήμερη για το έργο και να μην βρίσκεται προ εκπλήξεων, όπως βρεθήκαμε όλοι με την ξαφνική τοποθέτηση της περίφραξης μπροστά στη βιβλιοθήκη.

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #5 on: April 20, 2007, 22:31:46 pm »

Αυριο στις 17.00 στην αιθ. 5.42 ΠολΜηχ θα γινει συζητηση-ενημερωση απο καθηγητες και φοιτητες για το ΜΕΤΡΟ που θα περασει κατω απο το ΑΠΘ. Ειδικοτερα για το Πολυτεχνειο (οπου θα βρισκεται και η μια σταση του). Ειναι αρκετα σημαντικη η συναντηση γιατι γενικα το θεμα ειναι αρκετα θαμμενο ενω εχουν δρομολογηθει πολλες σχετικες διαδικασιες (ενδεχομενως και λιγο...περιεργες) εν κρυπτω.

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #6 on: October 23, 2007, 02:48:04 am »

Θα παραθέσω εδώ έναν προβληματισμό μου, ο οποίος άπτεται του πανεπιστημιακού ασύλου. Αν οι διαχειριστές το θεωρούν οφφ τόπικ, ας το πάνε όπου τους αρέσει...
Πρίν κάνα ενάμιση μήνα, πέρναγα έξω απο την κεντρική βιβλιοθήκη και παρατήρησα πως γίνονταν κάποια έργα. Σκάβανε έναν τεράστιο λάκκο. Τώρα, γιατί ακριβώς δεν μπορώ να πω. Για το Μετρό, για τίποτα αρχαία...στην μέση αυτού του λάκκου, ηταν μια τέντα με δύο γυναίκες - επιβλέπουσες. Γενικά, το σκηνικό μου φάνηκε λίγο αστείο και είπα να το απαθανατίσω. Έβγαλα την ψηφιακή και έβγαλα 1-2 φώτο, χωρίς μεγάλη επιτυχία, λόγω της κακής ποιότητας της ψηφιακής μου. Ξαφνικά,  ένας τύπος που δεν είχα δεί, μπήγει μια φωνή: "ΧΡΙΣΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΣ Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...". Μια και δυό λοιπόν, σκάει η Χριστίνα (νομίζω πως έτσι την φώναξε), και ευγενέστατα (δεν μπορώ να πώ) μου είπε πως δεν επιτρέπεται να βγάλω φωτογραφίες διότι δεν είναι ακόμα τίποτα απο αυτά δημοσιευμένο (αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω οτι ψάχνανε για αρχαία...). Τέλος πάντων, πέρα απο την ευγενική απαγόρευση, έχω να ρωτήσω 1-2 πράγματακια:
1. Γίνεται κάτι μυστικό εντός του Πανεπιστημίου; Δηλαδή, την ώρα που υπάρχει τόσος κόσμος και περνάει και μπορεί κάλλιστα ο οποιοσδήποτε να τραβήξει φώτο μετά την λήξη του ωραρίου ή μια Κυριακή, ποιό το νόημα αυτής της απαγόρευσης;
2. Αν αρνιόμουν να σταματήσω να βγάζω φωτογραφίες, με ποιόν τρόπο ακριβώς είχε σκοπό να με αποτρέψει;
3. Είναι δόκιμο και επιτρεπτό να συμπεριφέρεται ο οιοσδήποτε εντός του Πανεπιστημίου ως στρατός κατοχής;
Αυτά, αν και δεν μπορώ να εκφράσω ακριβώς τους προβληματισμούς και την αγανακτηση που ένιωσα...

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
Social_waste

View Profile
« Reply #7 on: October 23, 2007, 03:23:00 am »

τα εργα παντως εχω μια σαφη εντυπωση οτι ειναι για το μετρο.

Vive le son
D'l'explosion!
Καμένος

View Profile
« Reply #8 on: October 23, 2007, 10:18:31 am »

Ναι, για το μετρό είναι.. Κι αυτό με τη φωτογραφία είναι εντελώς κουφό.. Σε λίγο θα μας πουν να μη περνάμε από εκεί..
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #9 on: October 23, 2007, 22:23:24 pm »

Just an info...
Το ΜΕΤΡΟ είναι ιδιωτική εταιρία. Το πανεπιστήμιο παραχώρησε χώρο στην εταιρία αυτή για να κατασκευάσει τον σταθμό.
Ο σταθμός και κατ επέκταση το εργοτάξιό του ανήκουν στην εταιρία, και επομένως δεν καλύπτονται από το άσυλο.
Προφανώς ο ιδιότης έχει κάθε δικαίωμα να σου απαγορεύσει την φωτογράφιση ιδιαίτερα του εργοταξίου, αλλά και την είσοδο ("No trespassing")

Οπότε μου φάνηκε λογικό που στο είπαν αυτό... Roll Eyes

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #10 on: October 23, 2007, 23:08:27 pm »

Ο σταθμος δεν ανηκει στην εταιρια, κατασκευαζεται απο την εταιρια. Δηλαδη το Αττικο Μετρο ειναι ο ιδιοκτητης του Μετρο στην Αθηνα? Το μετρο ειναι δημοσιο εργο και ανηκει στον λαο υποτιθεται. Η εταιρια αναλαμβανει να το διεκπεραιωσει. Το οτι το πανεπιστημιο παραχωρει μια εκταση στην εταιρια δεν σημαινει οτι το εδαφος-χωρος ειναι στην δικαιοδοσια της εταιριας, οπως κατ αναλογια, οταν προσλαμβανεις μαστορους(ή μια εταιρια) να σου βαψουν το σπιτι, δεν τους ανηκει το σπιτι, επειδη ανελαβαν την δουλεια.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #11 on: October 24, 2007, 00:30:35 am »

Ιδρυτικός Νόμος, Νόμος 1955/91

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. (ΑΜ) ιδρύθηκε ως voμικό πρόσωπo ιδιωτικoύ δικαίoυ με τη μoρφή αvώvυμης εταιρείας με τo Νόμo 1955/1991. Κατά ρητή πρόβλεψη του Νόμου η εταιρεία δεν υπάγεται στην κατηγορία των οργανισμών και επιχειρήσεων του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Τo ελληvικό Δημόσιo είvαι o μόvoς μέτoχoς της ΑΜ. Ποσοστό μέχρι 49% του συνόλου των μετoχώv είvαι ελευθέρα μεταβιβάσιμες σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα του ιδιωτικού τομέα και μπορούν να εισαχθoύv στo Χρηματιστήριo Αθηvώv. Η ΑΜ μπορεί να συγχωνευθεί με οποιονδήποτε άλλο συγκοινωνιακό φορέα, δημόσιο ή ιδιωτικό, που λειτουργεί στην περιφέρεια του Νομού Αττικής με την προϋπόθεση ότι σε κάθε περίπτωση θα διατηρείται στην κυριότητα του Δημοσίου ποσοστό 51% τουλάχιστον του συνόλου των μετοχών της εταιρείας που θα προέλθει από την συγχώνευση.

Σκοπός της εταιρείας είναι η μελέτη, κατασκευή, οργάνωση, διοίκηση, λειτουργία, εκμετάλλευση και ανάπτυξη του δικτύου αστικού σιδηροδρόμου του Νομού Αττικής και Νομού Θεσσαλονίκης και γενικά ηλεκτρικών σιδηροδρόμων του Νομού Αττικής και Νομού Θεσσαλονίκης εκτός από το σιδηροδρομικό δίκτυο ΟΣΕ, (με ηλεκτροκίνηση ή χωρίς), καθώς και η σύμπραξη και η συνεργασία με άλλους οργανισμούς και φορείς συγκοινωνιών του Νομού Αττικής και Νομού Θεσσαλονίκης.

Από την ισχύ του Νόμου 1955/91 η ΑΜ κατέστη κύριος και φορέας κατασκευής όλων των έργων που εμπίπτουν στους σκοπούς της.

από τη σελίδα www.ametro.gr

To μετρό κατασκευάστηκε και ανήκει στην εταιρία. Είναι "δημόσιο" με την έννοια ότι το δημόσιο διατηρεί το 51% των μετοχών. Όμως αυτό μπορεί κάλλιστα να αλλάξει όπως έγινε με άλλες παρόμοιες εταιρίες-οργανισμούς.
Όταν ο κύριος μέτοχος παραχωρεί στην εταιρία ένα τμήμα γης, το παραχωρεί. Δεν έχει "εγώ εσύ είμαστε οι ιδιοκτήτες γης". Η εταιρία είναι υπεύθυνη για το χώρο που της ανατέθηκε, είτε είναι άδειος χώρος, είτε κτίριο είτε εργοτάξιο. Ειδικότερα για το εργοτάξιο έχει μεγαλύτερη ευθύνη λόγω ατυχημάτων.
Και δεν καλύπτεται από το άσυλο.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: October 24, 2007, 01:46:30 am »

Οχι δεν καταλαβες. Δεν μιλαω για την εταιρια που προφανως εντασσεται στις ιδιωτικες. Σου λεω οτι το εργο που ανελαβε ειναι δημοσιο εργο. Δεν ειναι εργο για ιδιωτη, οπως θα ηταν π.χ. αναπαλαιωση ενος κτιριου ή το χτισιμο ενος σπιτιου. Ειναι δημοσιο εργο γιατι προοριζεται για την δημοσια συγκοινωνια των κατοικων της Θεσσαλονικης. Δεν εχει κανενα δικαιωμα ιδιοκτησιας για ενα χωρο που δεν της ανηκει, με τον ιδιο τροπο οπως σου ειπα, που οι μπογιατζηδες δεν ειναι οι ιδιοκτητες του σπιτιου που βαφουν για οσο το βαφουν.

Οι κανονες ασφαλειας και οι διαφοροι κινδυνοι που αναφερεις ειναι ασχετοι με το ασυλο, ποσο μαλλον οι φωτογραφιες. Για τον λογο αυτο εχουν π.χ. οι εργατες κρανη ή μπαινουν κορδελες οπου υπαρχει μεγαλος βαθμος επικινδυνοτητας. Το ασυλο, απ οσο ξερω εγω, δεν απαγορευει στο να μπουν κορδελες. Και το τελευταιο που θα μπορουσα να θεωρησω επικινδυνο ειναι το να τραβας φωτο.

Οσο για το ποιος ειναι υπευθυνος για εναν χωρο, η συλλογιστικη σου ειναι εσφαλμενη. Το οτι καποιος ειναι υπευθυνος για εναν χωρο δεν σημαινει οτι του ανηκει. Διαφορετικα οι τραπεζες θα ανηκαν στους σεκιουριταδες που ειναι υπευθυνοι για τον χωρο της τραπεζας.

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #13 on: October 24, 2007, 02:14:27 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:54:48 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: October 24, 2007, 12:23:22 pm »

Βασικα σε δημοσιο χωρο μονο εξω απο στρατοπεδο απαφορεύεται η φωτογράφιση και αυτό για λόγους εθνικής ασφάλειας, απ όσο ξέρω τουλάχιστον.

Pages: [1] 2 3 ... 9 Go Up Print
Jump to: