• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 20:50:08 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 20:50:08 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 95
Total: 165
pelopidt
Anita
mihanologos
mkostomanolaki
Petross
Pakapis5
iliaspapam
Mr Watson
Kyrisan
Retroman07
Katarameno
itsikou
ioathemar
noys
stefanos hios
Tesla_1
chrisg
ariadnipm
tasos gourd
gourgaris
emilykazani
eleftheria
charalampos
georsoti
AristeidisM
thenoface
gkougeor
Tsn
bsp
dimopoul
Βασιλης
Yamal
vaggelisx
k_tasio_
grepanis
mpaltzak
serafeim
kostas1507
konsntai
mgrivab
kimxnas
trelogauros7
George_RT
tmpadasn
stergiosb
Axilleas_Nt
Thanasis_pap
kstavroulis
mmikelo
thegreekbaron
JiMan5
melisste22
thanosk
dimant
plapas
Leou
etsilika
dimitire
sotolagg
gmpakirtz
tasos_ntv
alexandra_
ThanosKoutsoump
arkou
thanosn
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Δραστηριότητες Μελών Thmmy.gr (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Πρωτάθλημα Σκάκι
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Πρωτάθλημα Σκάκι  (Read 22404 times)
Nightwish
Καταστραμμένος

View Profile
Re: Πρωτάθλημα Σκάκι
« Reply #15 on: April 01, 2007, 06:00:36 am »

και εγώ μέσα Hello

What must I do to become blessed? That I do not know, but I say to you: 'Be blessed and then do whatever you please.'

Clock Stooges

Erratic Escape
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #16 on: April 01, 2007, 21:06:42 pm »

Up to recent.
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #17 on: April 02, 2007, 00:59:59 am »

Παιδιά και γω είμαι γαμιώντας μέσα. Και να κάνω και μια πιθανώς άκυρη πρόταση; Δεν μπορούμε να ενσωματώσουμε κανα Java Applet στο φόρουμ με κάποιον τρόπο ώστε να μην παίζουμε στο Yahoo (για ποιο λόγο να παίζουμε... εκτός έδρας)-και να καταγράφονται τα αποτελέσματα αυτόματα όπως με τα polls ώστε να είναι αδιάβλητη και η διαδικασία? Λέμε τώρα

Neuken in de keuken
dimvam
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: April 02, 2007, 01:54:58 am »

Και εγώ είμαι μέσα!

Γιατί πρέπει να παίζουμε δύο φορές με κάθε αντίπαλο; Το πλεονέκτημα του να έχεις τα άσπρα δεν είναι και πολύ μεγάλο και νομίζω ο καλύτερος θα ξεχωρίζει μέσα στο παιχνίδι είτε έχει τα άσπρα είτε τα μαύρα. Έτσι γλιτώνουμε πολλούς αγώνες και μπορούμε να επιμηκύνουμε τον χρόνο του κάθε παιχνιδιού. Το ποιος θα ξεκινάει πρώτος θα καθοριστεί από κλήρωση στην αρχή. Όλοι θα παίζουν μισά ματς με τα άσπρα και μισά με τα μαύρα.

Προτείνω ο χρόνος να είναι περισσότερος. Προσωπικά, τα 20' θα μου είναι λίγα. Νομίζω πως 25'-30'  +10'' για κάθε κίνηση είναι αρκετά για να μην σε αγχώνουν να κάνεις γρήγορες κινήσεις που δεν σκέφτεσαι και από την άλλη εξασφαλίζουν ότι κανένα παιχνίδι δεν θα κρατήσει πάνω από μία ώρα.

Επίσης, να υπάρχει ένα πρόγραμμα αγώνων που θα λέει ότι ο αγώνας Παίκτης1 - Παίκτης2 πρέπει να γίνει πχ. από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη της τάδε βδομάδας (διάστημα 3-4 ημερών) και μεταξύ τους οι παίκτες θα κανονίζουν ακριβή μέρα και ώρα. Φυσικά, για έκτακτες περιπτώσεις θα συνεννοούνται μεταξύ τους για αναβολή του αγώνα. Με αυτό τον τρόπο όλοι οι παίχτες θα έχουν παίξει περίπου τους ίδους αγώνες και το πρωτάθλημα θα εξελίσσεται ομαλά.

Οι ακριβείς ημερομηνίες του αγώνα να δηλώνονται κάπου στο thmmy, ώστε να μπορούν να τον παρακολουθούν κι άλλοι παίχτες (αλλά τουλάχιστον ένας κάθε φορά για να αποφευχθεί τυχόν αλλοίωση αποτελέσματος) Η' μήπως να είναι μυστικές;

Όσο για το unrated συμφωνώ με αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω. Σε περίπτωση disconnect να επαναλαμβάνεται ο αγώνας μόνο στην περίπτωση που δεν υπήρχε μεγάλη υπεροχή. Για 1-2 πιόνια χρειάζεται να ξαναγίνεται ο αγώνας, αλλά αν ο άλλος έχανε πύργο και βασίλισσα νομίζω είναι άδικο να επαναλαμβάνεται.

Αυτά από μένα, πρόθυμος να βοηθήσω και στα οργανωτικά.
« Last Edit: April 02, 2007, 01:59:38 am by dimvam » Logged

Στο μόνο μέρος που βρίσκεις ανθρώπους χωρίς προβλήματα είναι στο νεκροταφείο.
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #19 on: April 02, 2007, 13:29:20 pm »

Εγώ πρότεινα να έχουμε 2 παρτίδες με κάθε αντίπαλο, μία με κάθε χρώμα, για να είναι πιο αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα σε κάθε mini-match (aka αναμέτρηση 2 παιχτών). Και θεωρώ σημαντικό το πλεονέκτημα των λευκών.
Φυσικά αν θέλουμε λιγότερους αγώνες, μπορούμε να τους κάνουμε μονούς, αλλά σκέψου να κάνεις μια βλακεία και να χάσεις από έναν, δε θα ήθελες μια ρεβάνς? Tongue

Για το χρόνο, θεωρώ ότι πάνω από 20' χάνει την αμεσότητά του και πάει να γίνει παρτίδα δι' αλληλογραφίας...
Αν συμφωνούν και άλλοι οκ, αλλά 20 λεπτά είναι αρκετά για παρτίδα στο διαδίκτυο (σημειωτέον μπορείς να σκέφτεσαι και στον χρόνο του αντιπάλου, οπότε πρακτικά είναι 40').

Για το πρόγραμμα καλό είναι να είναι free, με τον περιορισμό να παίζουμε τουλάχιστον 1 ματς την εβδομάδα ή κάτι τέτοιο, γιατί αν πρέπει να τηρείται και η σειρά των γύρων (δεν έχει νόημα σε "όλοι-με-όλους" τουρνουά) θα μπλέξουν οι συνεννοήσεις.

Για τον παρατηρητή, συμφωνώ κι εγώ.
Για το disconnect καλό είναι να επαναλαμβάνεται για να μην μπαίνει το υποκειμενικό στοιχείο της κρίσης της θέσης (αν δηλαδή έχω θυσιάσει βασίλισσα και κάνω ματ σε δύο κινήσεις, πρέπει να χάσω αφού έχω λιγότερο υλικό? δεν είναι πάντα αριθμητική η εκτίμηση μιας θέσης).

Πείτε τη γνώμη σας και οι άλλοι συμμετέχοντες.
« Last Edit: April 17, 2007, 18:02:01 pm by Alexkasgr » Logged
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #20 on: April 02, 2007, 13:46:57 pm »

Quote from: Megawatt on April 01, 2007, 05:45:52 am
Εγώ δηλώνω συμμετοχή, αλλά αυτό με το χρόνο δεν το κατάλαβα! Δλδ σε 20 λεπτά θα πρέπει να ολοκληρώσει όλες τις κινήσεις του ένας παίχτης? Και αν δεν του φτάσει ο χρόνος τί γίνεται? Δηλαδή αν τελειώσει το 20 λεπτο, μετά πρέπει να κάνει ακαριαία κινήσεις χωρίς να σκέφτεται? Βλακώδης η ερώτηση μου αλλά είμαι ψιλοάσχετος στο σκάκι-μή με παρεξηγείτε! Cheesy

Και όσο για το disconnenction προτείνω οι παίκτες να γράφουν κάθε κινηση που κάνουν με μολύβι, ώστε αν χρειαστεί να επαναληφθεί ο αγώνας επειδή διακόπηκε, να συνεχιστει από το σημείο που διακόπηκε, αφού επαναληφθούν οι κινήσεις μέχρι την διακοπή.

Για το disconnection είναι καλή ιδέα, αλλά λίγο χαμαλίκι. Πάντως, στο yahoo καταγράφει την παρτίδα και στο τέλος μπορεί να την στείλεις στο email σου (σπάνια το θυμάμαι).

Ο χρόνος σκέψης είναι συνολικός για όλη την παρτίδα για κάθε παίχτη. Όσο σκέφτεσαι, πέφτει ο χρόνος σου, αφού παίξεις μετράει του αντιπάλου (και φυσικά μπορείς να σκέφτεσαι και στον χρόνο του αντιπάλου). Αλλά, αν σου τελειώσει ο χρόνος χάνεις, ή, στην καλύτερη περίπτωση κάνεις ισοπαλία, αν ο αντίπαλος έχει μόνο βασιλιά.
Megawatt
Guest
« Reply #21 on: April 02, 2007, 13:51:56 pm »

Quote from: Alexkasgr on April 02, 2007, 13:46:57 pm
Αλλά, αν σου τελειώσει ο χρόνος χάνεις, ή, στην καλύτερη περίπτωση κάνεις ισοπαλία, αν ο αντίπαλος έχει μόνο βασιλιά.

Δηλαδή αν δεν έχεις άλλο χρόνο και ο αντίπαλος έχει εκτός από βασιλιά τουλάχιστον ένα πιονι ακόμα, τότε χανεις την παρτίδα λόγω έλλειψης χρόνου? Αυτό το βρίσκω πολύ άδικο, τουλάχιστον για τους αρχάριους! Shocked
golden
Θαμώνας

View Profile
« Reply #22 on: April 02, 2007, 14:20:01 pm »

Αν και (δυστυχώς) δε θα συμμετέχω λόγω έλλειψης dsl στις διακοπές μου, θέλω να καθησυχάσω όσους
αγχώνονται για τα 20'! Είναι υπεραρκετά για μία παρτίδα, δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση κάποιος να
ηττηθεί λόγω χρόνου! Το σύνηθες είναι μία παρτίδα σκάκι να χρειάζεται μεταξύ αρχάριων γύρω στα 8-10'
ανά παίκτη! Οπότε μην αγχώνεστε (στον mw αναφέρομαι κυρίως ;p)!
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #23 on: April 02, 2007, 14:23:27 pm »

Quote from: golden on April 02, 2007, 14:20:01 pm
Αν και (δυστυχώς) δε θα συμμετέχω λόγω έλλειψης dsl στις διακοπές μου, θέλω να καθησυχάσω όσους
αγχώνονται για τα 20'! Είναι υπεραρκετά για μία παρτίδα, δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση κάποιος να
ηττηθεί λόγω χρόνου! Το σύνηθες είναι μία παρτίδα σκάκι να χρειάζεται μεταξύ αρχάριων γύρω στα 8-10'

Μην το λες...  Αν δεν υπάρχει όριο χρόνου, εγώ προσωπικά εγώ προσωπικά σκέφτομαι πολλή ώρα...

Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #24 on: April 02, 2007, 15:31:17 pm »

Quote from: golden on April 02, 2007, 14:20:01 pm

Μπορείς να συμμετέχεις, απλά δεν θα παίξεις την πρώτη εβδομάδα (αμέσως μετά το Πάσχα που θα πάει και λίγο δοκιμαστικά). Αρκεί να έχεις DSL ή εν πάσει περιπτώσει να μπορείς και μετά.
Megawatt
Guest
« Reply #25 on: April 02, 2007, 15:37:50 pm »

κάτσε για να καταλάβω: Εγώ με pstn δεν μπορώ να συμμετέχω? Shocked
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #26 on: April 02, 2007, 18:54:10 pm »

Quote from: Megawatt on April 02, 2007, 13:51:56 pm
Quote from: Alexkasgr on April 02, 2007, 13:46:57 pm
Αλλά, αν σου τελειώσει ο χρόνος χάνεις, ή, στην καλύτερη περίπτωση κάνεις ισοπαλία, αν ο αντίπαλος έχει μόνο βασιλιά.

Δηλαδή αν δεν έχεις άλλο χρόνο και ο αντίπαλος έχει εκτός από βασιλιά τουλάχιστον ένα πιονι ακόμα, τότε χανεις την παρτίδα λόγω έλλειψης χρόνου? Αυτό το βρίσκω πολύ άδικο, τουλάχιστον για τους αρχάριους! Shocked

Καθόλου άδικο δεν είναι. Πρέπει να γίνει ένας συμβιβασμός μεταξύ του πόσο θα σκεφτείς για μια συγκεκριμένη κίνηση με τον χρόνο που σου απομένει. Αν κάποιος σκεφτεί το διπλάσιο έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει. Σκέψου το, αυτό είναι το πιο δίκαιο. Και το χάσιμο από χρόνο μέσα στο παιχνίδι είναι, εγώ το έχω πάθει πολλές φορές ενώ έχω καλύτερη θέση, μην ξεχνάς όμως πως η καλύτερη θέση που είχα ήταν αποτέλεσμα της περισσότερης σκέψης που έκανα από τον αντίπαλο.
Επίσης λόγο του λίγου χρόνου που έχουμε, είναι απαγορευτικό να γράφουμε τις κινήσεις μας την ίδια στιγμή. Αλλά όπως και να'χει, τις κρατάει το yahoo.

Όσο αφορά το χρόνο, εγώ προτιμώ χαλαρά τις μεγάλες σε διάρκεια παρτίδες (30'-60' ή ακόμη και κανονικό δίωρο!), αλλά ξέρω ότι δεν τις προτιμούν οι περισσότεροι γι'αυτό και πρότεινα μόνο 20'.

Quote from: Megawatt on April 02, 2007, 15:37:50 pm
κάτσε για να καταλάβω: Εγώ με pstn δεν μπορώ να συμμετέχω? Shocked

Φυσικά και μπορείς. Απλά θα πληρώνεις το χρόνο που είσαι online, εγώ για τη dsl η χρέωση θα είναι πάντα η ίδια.

Quote from: Alexkasgr on April 02, 2007, 13:29:20 pm

Για το disconnect καλό είναι να επαναλαμβάνεται για να μην μπαίνει το υποκειμενικό στοιχείο της κρίσης της θέσης (αν δηλαδή έχω συνδυάσει βασίλισσα και κάνω ματ σε δύο κινήσεις, πρέπει να χάσω αφού έχω λιγότερο υλικό? δεν είναι πάντα αριθμητική η εκτίμηση μιας θέσης).

Το σκέφτηκα και εγώ αυτό που λες. Θεωρώ πως αν το προβάδισμα είναι αποφασιστικό (πχ βασιλιάς+βασίλισσα εναντίον βασιλιά) ή κάτι παρόμοιο και ο χρόνος επαρκής, δεν έχει νόημα να επαναληφθεί η παρτίδα. Όσο αφορά την εκτίμηση της θέσης, εννοείται πως δε θα ληφθεί μόνο με βάση το αριθμητικό πλεονέκτημα, πάντως αν ένας παίκτης έχει πολύ τρανταχτό πλεονέκτημα και είναι σίγουρο πως κερδίζει, δε θα έχει και τόσο νόημα η επανάληψη. Σε περίπτωση βέβαια που η παρτίδα παίζεται ακόμη, να επαναλαμβάνεται σίγουρα. Επίσης ας μην ξεχνάμε πως ο παίκτης μπορεί να επανασυνδεθεί σε λίγο διάστημα και να συνεχίσει αμέσως την παρτίδα, χάνοντας απλώς μερικά δευτερόλεπτα, οπότε ας μη βιαστούμε σε μια τέτοια περίπτωση. Ένα disconnection δε σημαίνει πως πάει η παρτίδα.
« Last Edit: April 02, 2007, 18:57:21 pm by marauber » Logged

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
dimvam
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #27 on: April 02, 2007, 18:58:54 pm »

Quote from: Alexkasgr on April 02, 2007, 13:29:20 pm
Εγώ πρότεινα να έχουμε 2 παρτίδες με κάθε αντίπαλο, μία με κάθε χρώμα, για να είναι πιο αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα σε κάθε mini-match (aka αναμέτρηση 2 παιχτών). Και θεωρώ σημαντικό το πλεονέκτημα των λευκών.
Φυσικά αν θέλουμε λιγότερους αγώνες, μπορούμε να τους κάνουμε μονούς, αλλά σκέψου να κάνεις μια βλακεία και να χάσεις από έναν, δε θα ήθελες μια ρεβάνς? Tongue

Για το χρόνο, θεωρώ ότι πάνω από 20' χάνει την αμεσότητά του και πάει να γίνει παρτίδα δι' αλληλογραφίας...
Αν συμφωνούν και άλλοι οκ, αλλά 20 λεπτά είναι αρκετά για παρτίδα στο διαδίκτυο (σημειωτέον μπορείς να σκέφτεσαι και στον χρόνο του αντιπάλου, οπότε πρακτικά είναι 40').

Για το πρόγραμμα καλό είναι να είναι free, με τον περιορισμό να παίζουμε τουλάχιστον 1 ματς την εβδομάδα ή κάτι τέτοιο, γιατί αν πρέπει να τηρείται και η σειρά των γύρων (δεν έχει νόημα σε "όλοι-με-όλους" τουρνουά) θα μπλέξουν οι συνεννοήσεις.

Για το disconnect καλό είναι να επαναλαμβάνεται για να μην μπαίνει το υποκειμενικό στοιχείο της κρίσης της θέσης (αν δηλαδή έχω συνδυάσει βασίλισσα και κάνω ματ σε δύο κινήσεις, πρέπει να χάσω αφού έχω λιγότερο υλικό? δεν είναι πάντα αριθμητική η εκτίμηση μιας θέσης).

Οκ, ας είναι οι αγώνες διπλοί! Θα είναι καλό γιατί θα μπορείς να φέρεις το ματς στα ίσα αν χάσεις από μία απροσεξία σου.

Αν υπάρχει δυνατότητα να στέλνει ο ένας την παρτίδα στο e-mail, αν ο άλλος έχει πρόβλημα με τη σύνδεσή του, ας γίνει έτσι και να επαναλάμβανεται η παρτίδα από εκεί που σταμάτησε. Γιατί ειλικρινά εγώ δεν έχω διάθεση να γράφω με μολύνι τις κινήσεις του παιχνιδιού. Πέρα από το ότι είναι χάσιμο χρόνου, μπέρδεμα.
Και να συνεχίζεται από εκεί που σταμάτησε γιατί είναι άδικο για κάποιον που είχε σαφή υπεροχή.

Μέχρι πότε σκέφτεστε να κρατήσει το πρωτάθλημα; Τέλη Ιουνίου;

Στο μόνο μέρος που βρίσκεις ανθρώπους χωρίς προβλήματα είναι στο νεκροταφείο.
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #28 on: April 02, 2007, 19:13:54 pm »

Κανείς για game?

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #29 on: April 09, 2007, 20:27:28 pm »

Λόγω της φορουμικής αδράνειας των ημερών αλλά και των απαραίτητων για τη χώνεψη συνθηκών, προτείνω επέκταση της περιόδου δηλώσεων συμμετοχής για μία ακόμα εβδομάδα, μέχρι και τη Δευτέρα 16/4 το βράδυ. Έτσι, θα έχουμε και περισσότερες συμμετοχές ίσως για ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!!

Τις επόμενες μέρες θα ενσωματώσω και τις κοινής αποδοχής βελτιώσεις κανονισμών στο πρώτο post, και θα συζητήσουμε περαιτέρω μερικές στις οποίες διαφωνούμε.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 9 Go Up Print
Jump to: