• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:54:17 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:54:17 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 82
Guests: 116
Total: 198
mavropan
unreasonable
Angelagfb
Nikos.Ts
AristeidisM
panagiwt1s
Nekt
Konstantinoy
vasilis saitis
AcDimitri
tasos gourd
vajim
sofiastrataki
smoul
bigmort
trelogauros7
jkara
valantis
George15
Carot1456
gkougeor
maestros
dimitris kiziridis
Annapar
theodoridoueu
ArsenD
etsilika
Νικη
kourkou
kraxtopoulos
chris_p30
Alex Kosmas
dmoral
kst
Τρου Ντετεκτιβ
daphnenik
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Petross
ChrisB999
EvanTsir
Ma8hths Indou
astra
Captain
sassi
LambisTr
Nikos_313
DarkMagiK06
mdimitrig
nmpampal
mgrivab
akiousia
charalampos
Ioannakoliou
Gone_Forever
theodoradr
karaths.d
nchatzo
pave
papoutsas
Xontroulis
tecnoteki
chriskazakos
chrisg
lelenia
Patroklis
alexanton
useranknown
Balourdos
HlektrikhPatata
mrodi
Βασιλης
DidosK
npalami
Gianbou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γενική συνέλευση 19.03.07
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18 Go Down Print
Author Topic: Γενική συνέλευση 19.03.07  (Read 36501 times)
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
Re: Γενική συνέλευση 19.03.07
« Reply #120 on: March 20, 2007, 13:41:11 pm »

Quote from: gepeltek on March 20, 2007, 13:11:00 pm
Quote from: Fenix on March 20, 2007, 12:55:50 pm
το καταλαβαίνω ότι σε ενοχλεί gepeltek και είμαι σίγουρος ότι αν ήταν στο χέρι της παράταξής σου τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ευτυχώς όμως δεν είναι.

SuperConfused SuperConfused

τώρα το ειδα αυτό..
ποιος είσαι εσύ Fenix και σε ποια παράταξη ανήκεις..;
Ως προς το ποιος είμαι δεν ξέρω τι απάντηση ζητάς, θες το όνομά μου; Ως προς το δεύτερο σου λέω ότι δεν ανήκω σε κάποια παράταξη και κάθε φορά ψηφίζω πραγματικά κατά συνείδηση κάτι που εσύ και δεν καταλαβαίνεις αλλά και δεν θα κάνεις ποτέ.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
takis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #121 on: March 20, 2007, 13:42:29 pm »

άμα ήταν μάγκες θα έβγαιναν και θα έλεγαν αποσύρουμε το πλαίσιο μας και στηρίζουμε το εναλλακτικό.
αυτοί ψήφισαν 20 άτομα το πλάισιο της δαπ για τα μάτια του κόσμου και στους υπόλοιπους έπεσε σύρμα να στηρίξουν το εναλλακτικό...
akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #122 on: March 20, 2007, 13:45:30 pm »

Τι λες ρε Τάκη?
Αν έκαναν κάτι τέτοιο οι της ΔΑΠ και στήριζαν σαν ΔΑΠ το εναλλακτικό θα φαινόταν οτι είναι ενάντια στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησής τους...
καταλαβαίνεις τι λες?

Προσωπικά αν ήμουν απο τα παιδιά που είχαν κάνει το εναλλακτικό, δεν θα συμφωνούσα με τίποτα να γίνει κάτι τέτοιο...
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #123 on: March 20, 2007, 13:47:49 pm »

Quote from: Νessa on March 20, 2007, 13:38:51 pm
Κάτσε ρε fenix, δεν έχεις δίκιο. Καλά έκαναν οι ΔΑΠίτες και ψήφισαν το εναλλακτικό, για να γίνει το δικό τους. Δεν είναι αναξιοπρεπές αυτό. Δεν έχει να κάνει με μικροπολιτικά συφέροντα, είναι μια στρατηγική επιλογή: Τους συμφέρει να ανοίξει η σχολή και κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν.
Ρε nessa μην με μπριζώνεις τώρα και εσύ, θες να μου πεις ότι εσύ θα ψήφιζες πλαίσιο της ΔΑΠ για να πετύχεις τον σκοπό σου;

Quote from: Νessa on March 20, 2007, 13:38:51 pm
Κι εσύ δε θα έκανες κάτι αντίστοιχο για να πετύχεις ένα σημαντικό στόχο;
Σου δίνω τον λόγο μου, με καμία παναγία.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
takis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #124 on: March 20, 2007, 13:52:18 pm »

Quote from: akis on March 20, 2007, 13:45:30 pm
Τι λες ρε Τάκη?
Αν έκαναν κάτι τέτοιο οι της ΔΑΠ και στήριζαν σαν ΔΑΠ το εναλλακτικό θα φαινόταν οτι είναι ενάντια στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησής τους...
καταλαβαίνεις τι λες?

Προσωπικά αν ήμουν απο τα παιδιά που είχαν κάνει το εναλλακτικό, δεν θα συμφωνούσα με τίποτα να γίνει κάτι τέτοιο...

χαίρω πολύ ρε άκη, για αυτό λέω ότι έριξαν σύρμα...
πάντως μη σε ξενίζει...
να σου θυμήσω ότι στο ηράκλειο κατέβαιναν σε 'πορεία', πρότειναν κατάληψη,στο πολυτεχνείο κατεβαίνουν κάθε χρόνο,έχουν ψηφίσει παλαιότερα ψηφίσματα που καταδικαζουν τον ιμπεριαλισμό και άλλα διάφορα...αρκεί να περάσει αυτό που βραχυπρόθεσμα θέλουν...
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #125 on: March 20, 2007, 13:53:22 pm »

Τι λες ρε Τάκη?
καταλαβαίνεις τι λες?

Στα λόγια μου έρχεστε, αν το έκαναν φανερά θα αποδοκίμαζαν την κυβέρνηση πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν γιατί είναι στάση μη συμβατή με την πολιτική της ΔΑΠ. Το έκαναν όμως κρυφά,ψηφίζοντας το εναλλακτικό πλαίσιο, τους πήραμε χαμπάρι και γι'αυτό λέμε ότι είναι στάση ανέντιμη και απολίτικη.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
takis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #126 on: March 20, 2007, 13:54:31 pm »

ά εννοείται πως αν το έκαναν ανοιχτά θα χαντάκωναν το εναλλακτικό πλαίσιο....,άρα και την πιθανότητα να ανοίξει η σχολή,αυτό το σκέφτηκες?
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #127 on: March 20, 2007, 14:18:23 pm »

Quote from: Fenix on March 20, 2007, 13:53:22 pm
Τι λες ρε Τάκη?
καταλαβαίνεις τι λες?

Στα λόγια μου έρχεστε, αν το έκαναν φανερά θα αποδοκίμαζαν την κυβέρνηση πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν γιατί είναι στάση μη συμβατή με την πολιτική της ΔΑΠ. Το έκαναν όμως κρυφά,ψηφίζοντας το εναλλακτικό πλαίσιο, τους πήραμε χαμπάρι και γι'αυτό λέμε ότι είναι στάση ανέντιμη και απολίτικη.

Λοιπόν για να λυθούν οι παραξηγήσεις..
εδώ και πολύ καιρό προτείνω στη ΔΑΠ να αποσύρει το πλαίσιο της και να επιμείνει σε ένα απλό πλαίσιο αντικατάληψης..
πάνω από όλα είμαστε ολοι φοιτητές και εξηγώ..

Στο νέο ΝΟΜΟ θίγονται  πάρα πολλά καίρια ζητήματα και προσδιορίζονται θεμελιώδεις αρχές που αφορούν τη λειτουργία και τη σύσταση των ΑΕΙ..
έχω σχολιάσει κατά καιρους το νόμο, με τον οποίο σε μεγάλο κομμάτι του είμαι σύμφωνος..

Ωατόσο εφόσον μιλάμε για ριζοσπαστικές προτάσεις, είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν αντιρρήσεις και αμφισβητήσεις και όσο δεν υπάρχει διάλογος αυτές να οδηγούν σε αντιδράσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για να κρίνω αν οι αντιδράσεις αυτές είναι σωστές ή λανθασμένες και εξάλλου έχω εκφράσει και στις προηγούμενες συνελεύσεις την αντίθεση μου με τις καταλήψεις ως μέτρο διεκδίκησης..

Ωστόσο, ένα πράγμα, σαν Γιώργος πιστεύω πως είναι σίγουρο και αυτό αποδειχθηκε περήφανα τους προηγούμενους μήνες. Οι αντιδράσεις αυτές είναι σίγουρα μαζικές και συνοδεύονται από εντυπωσιακές κινητοποιήσεις, στις οποίες συμμετέχουν όλοι οι φοιτητές, και κυρίως φοιτητές που δεν ανήκουν σε καμία κομματική παράταξη.
Οι φοιτητές, λοιπόν, μετά από πολλά χρόνια απραξίας εμοιάζαν να ξυπνούν και να απελευθερώνουν τη συλλογική δύναμη της αντίστασης..

Εγώ λοιπον προσωπικά (σαν πρώην δαπίτης) δεν ήθελα να στεκόμαστε εμπόδιο σε αυτόν τον αγώνα..
δεν έβρισκα νόημα να διαβαζουμε και να στηρίζουμε ξανα και ξανα ενα κακογραμμενο πλαίσιο απλά για να παρουμε πολιτική θέση..
Πιστεύοντας, λοιπόν, ότι οι όποιες ιδεολογικές ή πολιτικές διαφορές μπορούσαν να παραμεριστούν καλούσα όλες τις παρατάξεις, ανεξαρτήτου χρώματος και φορέα, σε συνεργασία και διάλογο εποικοδομητικό, με σκοπό πάντα το καλό κάθε φοιτητή.. Μπορεί να έκανα και λάθος..

Ωστόσο ο καιρος περασε και πλέον τα περιθώρια στενευουνε..
Χθες εγώ παρότρυνα όσους φίλους μου δαπίτες να ψηφίσουν εναλλακτικό πλαίσιο..
όχι γιατί είναι αντίθετοι με την κυβέρνηση..
αλλά για να ανοίξει επιτέλους η σχολή..

Και Fenix σορρυ για το "ανίδεος" άλλα το πρώτο σου ποστ μου φάνηκε αρκετά προκατειλλημενο..
takis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #128 on: March 20, 2007, 14:20:53 pm »

ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.....
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #129 on: March 20, 2007, 14:27:08 pm »

Quote from: takis on March 20, 2007, 13:52:18 pm
Τι λες ρε Τάκη?
καταλαβαίνεις τι λες?

χαίρω πολύ ρε άκη, για αυτό λέω ότι έριξαν σύρμα...
πάντως μη σε ξενίζει...
να σου θυμήσω ότι στο ηράκλειο κατέβαιναν σε 'πορεία', πρότειναν κατάληψη,στο πολυτεχνείο κατεβαίνουν κάθε χρόνο,έχουν ψηφίσει παλαιότερα ψηφίσματα που καταδικαζουν τον ιμπεριαλισμό και άλλα διάφορα...αρκεί να περάσει αυτό που βραχυπρόθεσμα θέλουν...

Τακη στους πολιτικους, όπως και σε άλλες σχολές, η ΠΚΣ έφυγε απ΄το κοινο πλαίσιο..
Γενικά στην αρχή των κινητοποιήσεων ήταν αντίθετη με τις καταληψεις και τις αποκαλούσαν ρεφορμιστικές..
αργότερα κάνανε ανεξάρτητες πορείες μόνοι τους με το ΠΑΜΕ ενώ όλοι οι υπολοιποι φοιτητες ήταν ενωμένοι..
στην αρχή της φετινης χρονιάς οι ΠΚΣιτες μαζι με τη ΔΑΠ ψήφισαν κατά των καταλήψεων..
μην μου μιλάς εσύ για σκοπιμότητες..

θα φανει σε λιγο καιρο ποιος πραγματικα θέλει να καπελώσει το φοιτητικό κίνημα..
KChristos
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #130 on: March 20, 2007, 14:30:50 pm »

Εγώ, πραγματικά, θα ήθελα να μάθω αν το φοιτητικό κίνημα έχει στρατηγική. Αν υπάρχει κάποιο σχέδιο απεμπλοκής από το αδιέξοδο των καταλήψεων  και συνέχισης του αγώνα με άλλες δράσεις χωρίς όμως να χαθεί η μαζικότητα και τα κεκτημένα του. Μήπως απλά αποφασίζουμε συναισθηματικά? Μήπως ο σχεδιασμός γίνεται μόνο για 1 εβδομάδα? Μήπως τελικά, δεν υπάρχει σχεδιασμός?
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #131 on: March 20, 2007, 14:41:41 pm »

Quote from: gepeltek on March 20, 2007, 14:18:23 pm
Quote from: Fenix on March 20, 2007, 13:53:22 pm
Τι λες ρε Τάκη?
καταλαβαίνεις τι λες?

Λοιπόν για να λυθούν οι παραξηγήσεις..
εδώ και πολύ καιρό προτείνω στη ΔΑΠ να αποσύρει το πλαίσιο της και να επιμείνει σε ένα απλό πλαίσιο αντικατάληψης..
πάνω από όλα είμαστε ολοι φοιτητές και εξηγώ..

Στο νέο ΝΟΜΟ θίγονται  πάρα πολλά καίρια ζητήματα και προσδιορίζονται θεμελιώδεις αρχές που αφορούν τη λειτουργία και τη σύσταση των ΑΕΙ..
έχω σχολιάσει κατά καιρους το νόμο, με τον οποίο σε μεγάλο κομμάτι του είμαι σύμφωνος..

Ωατόσο εφόσον μιλάμε για ριζοσπαστικές προτάσεις, είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν αντιρρήσεις και αμφισβητήσεις και όσο δεν υπάρχει διάλογος αυτές να οδηγούν σε αντιδράσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για να κρίνω αν οι αντιδράσεις αυτές είναι σωστές ή λανθασμένες και εξάλλου έχω εκφράσει και στις προηγούμενες συνελεύσεις την αντίθεση μου με τις καταλήψεις ως μέτρο διεκδίκησης..

Ωστόσο, ένα πράγμα, σαν Γιώργος πιστεύω πως είναι σίγουρο και αυτό αποδειχθηκε περήφανα τους προηγούμενους μήνες. Οι αντιδράσεις αυτές είναι σίγουρα μαζικές και συνοδεύονται από εντυπωσιακές κινητοποιήσεις, στις οποίες συμμετέχουν όλοι οι φοιτητές, και κυρίως φοιτητές που δεν ανήκουν σε καμία κομματική παράταξη.
Οι φοιτητές, λοιπόν, μετά από πολλά χρόνια απραξίας εμοιάζαν να ξυπνούν και να απελευθερώνουν τη συλλογική δύναμη της αντίστασης..

Εγώ λοιπον προσωπικά (σαν πρώην δαπίτης) δεν ήθελα να στεκόμαστε εμπόδιο σε αυτόν τον αγώνα..
δεν έβρισκα νόημα να διαβαζουμε και να στηρίζουμε ξανα και ξανα ενα κακογραμμενο πλαίσιο απλά για να παρουμε πολιτική θέση..
Πιστεύοντας, λοιπόν, ότι οι όποιες ιδεολογικές ή πολιτικές διαφορές μπορούσαν να παραμεριστούν καλούσα όλες τις παρατάξεις, ανεξαρτήτου χρώματος και φορέα, σε συνεργασία και διάλογο εποικοδομητικό, με σκοπό πάντα το καλό κάθε φοιτητή.. Μπορεί να έκανα και λάθος..

Ωστόσο ο καιρος περασε και πλέον τα περιθώρια στενευουνε..
Χθες εγώ παρότρυνα όσους φίλους μου δαπίτες να ψηφίσουν εναλλακτικό πλαίσιο..
όχι γιατί είναι αντίθετοι με την κυβέρνηση..
αλλά για να ανοίξει επιτέλους η σχολή..

Και Fenix σορρυ για το "ανίδεος" άλλα το πρώτο σου ποστ μου φάνηκε αρκετά προκατειλλημενο..
Το πόστ αυτό, σε εντελώς διαφορετικό ήφος από τα αρχικά, με καλύπτει και δείχνει πραγματικά τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς κάποιων που εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι ουδεμία σχέση έχει με την πολιτική συνέπεια. Μην ανησυχείς gepeltek, όπως σου είπα άλλωστε οι χαρακτηρισμοί ενοχλούν όταν έρχονται από άτομα των οποίων την άποψη εκτιμάς.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #132 on: March 20, 2007, 14:45:39 pm »

Quote from: KChristos on March 20, 2007, 14:30:50 pm
Εγώ, πραγματικά, θα ήθελα να μάθω αν το φοιτητικό κίνημα έχει στρατηγική. Αν υπάρχει κάποιο σχέδιο απεμπλοκής από το αδιέξοδο των καταλήψεων  και συνέχισης του αγώνα με άλλες δράσεις χωρίς όμως να χαθεί η μαζικότητα και τα κεκτημένα του. Μήπως απλά αποφασίζουμε συναισθηματικά? Μήπως ο σχεδιασμός γίνεται μόνο για 1 εβδομάδα? Μήπως τελικά, δεν υπάρχει σχεδιασμός?
Στο προηγούμενο συντονιστικό, εκφράστηκε από πολλά παιδιά η ανησυχία για το τι θα γίνει μετά. Απλώς είπαμε ότι με τις παρούσες συνθήκες (δίκες,πορείες) είναι άκαιρο να ανοίξει η σχολή. Έλα και εσύ την κυριακή να εκφράσεις την άποψή σου και να μάθεις από πρώτο χέρι τις απόψεις των άλλων.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Megawatt
Guest
« Reply #133 on: March 20, 2007, 15:00:51 pm »

Quote from: gepeltek on March 20, 2007, 02:53:46 am
Ε όχι ρε φίλε, θα διαφωνήσω.. είναι παρωδία δημοκρατίας αυτό που γίνεται στη σχολή μας..
Και φυσικά δεν προτίθεμαι να τ'αφήσω έτσι..
Θα διαφωνήσω. Η σύνταξη και η ίδια η υποστήριξη από τους 182, του εναλλακτικού πλαισίου ήταν από μόνη της μια εντελώς δημοκρατική κίνηση.

Τώρα , το αν υπάρχουν γιουχαίσματα ή φωνές ή απειλιτικές διαθέσεις κάποιων που αντιδρούν σε αυτά που ακούγονται και δεν ηχούν ωραία στα αυτιά  τους, ε αυτό συμβαίνει ακόμα και στην Βουλή κάποιες φορές και μάλιστα από ανθρώπους που το έχουν σαν επάγγελμα να είναι πολιτισμένοι και γιαυτό πληρώνονται. Άρα οι φοιτητές συγχωρούνται.

Όσο για το κάπνισμα, δεν γίνεται να επιβληθεί απαγόρευση του καπνίσματος- ας μην γελιόμαστε. Και εμένα με πειράζει, αφού δεν είμαι καπνιστής, αλλά η λύση δεν είναι το να απαγορέψεις στους άλλους να καπνίζουν. Να πούμε καλύτερα να το περιωρίσουν, εκεί δλδ που θα κάπνιζαν 10 τσιγάρα να καπνίσουν 5. Ή ακόμα πιο εφικτό είναι να τους πούμε να καπνίζουν με τον ίδιο ρυθμό, αλλά να λειτουργεί σωστά ο εξαερισμός. Αλλά να τους επιβάλλουμε να μην καπνίσουν , ε δεν γίνεται, επειδή θα μας γράψουν στα @@ τους. Μια άλλη λύση είναι, αφού ο καπνός πηγαίνει πάνω,  οι μή καπνιστές να κάθονται σε χαμηλό υψόμετρο (στις μπροστινές θέσεις) και οι καπνιστές στις πίσω θέσεις (ψηλά, μαζί με τον καπνό τους)

Όσο για την ακουστική, το πρόβλημα είναι όταν ο ομιλητής μιλάει γρήγορα (πχ δες nad). Ο ήχος που ανακλάται στους τοίχους και επιστρέφει στο αυτί αποτελεί το αντιηχητικό πεδίο. Επειδή το αντιηχητικό πεδίο συγκρούεται σε κάποιες αποστάσεις απο τα ηχεία με το ευθύ πεδίο, η συλλαβή μιας λέξης που προηγείται (και μεταφέρεται από το αντιηχητικό πεδίο) έρχεται στο αυτί την ίδια χρονική στιγμή με την παρούσα συλλαβή του ευθέος πεδίου και δημιουργεί σύγχυση στον ακροατή, ο οπόιος δεν καταλαβαίνβει τίποτα. Γιαυτό η λύση είναι ή να δουλεύουν όλα τα ηχεία (πχ τα μπροστά  δεξιά ηχεία δεν λειτουργουν) ή ο ομιλητής να μιλάει αργά. ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΡΓΑ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΤΙ ΒΙΑΖΕΣΤΕ?

Τέλος, επειβεβαιώνω κι εγώ ότι το εναλλακτικό πλαίσιο δεν ψηφίστηκε ΜΟΝΟ από Δαπίτες. 
Quote from: Nosferatu on March 20, 2007, 03:27:48 am
Quote from: vasso on March 20, 2007, 03:20:38 am
Το λόγο; μα είναι ο πιο απλός λόγος! η διαφορά από τους 200 πήγε στους 60 και (δικαίως όπως αποδείχθηκε) φοβήθηκαν ότι ο σύλλογος θα σπάσει την κατάληψη.
Και?
Παλι αγωνες(και αρκετους)ειχε να προτεινει το εναλ.πλαισιο.Μονο και μονο να λεμε οτι εχουμε καταληψη,η παιζονται πολιτικα παιχνιδια?
Αν και στη τελικη η ΝΔ βγαινει κερδισμενη,εν συντομια αντε και αναγκαζεται να παει σε προωρες εκλογες,τις κερδιζει με χαρακτηριστικη ανεση εχοντας απεναντι της τον μεγαλυτερο βλακα που εχει κανει ποτε αρχηγο ενα κομμα,και τσουπ αλλα 4 χρονακια με ΝΔ...
Grin Grin Grin
Καιρό είχα να το ακούσω αυτό
Quote from: Νessa on March 20, 2007, 08:55:22 am
Έλεος ρε aika... ποια χτυπήματα κάτω από τη μέση, ποιες κατηγορίες, ποια προσπάθεια αμαύρωσης; Πες έστω και ένα παράδειγμα!
Grin
Η Aika δεν κατάλαβες τι κάνει? Δημιουργεί από μόνη της συγκηνισιακά περιβάλλοντα! Cheesy Grin
Aika έπρεπε να γίνεις δημοσιογράφος και όχι ηλεκτρολόγος.
« Last Edit: March 20, 2007, 15:03:22 pm by Megawatt » Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #134 on: March 20, 2007, 15:06:49 pm »

Αν δεν γίνει κανα μακελειό στην Αθήνα την Πέμπτη, και κατεβει πάλι το εναλλακτικό, προβλέπω λήξη των καταλήψεων. Πολλοί απο όσοι δεν το ψηφισαν (μεταξυ αυτων κι εγώ) ήταν λόγω της δίκης της Τετάρτης και της πορειας της Πεμπτης (το χρονικο περιθωριο ηταν στενο).

Είχε πλάκα η ΓΣ. Στην αρχή αυτοί που κατεβασαν το εναλλακτικό λάμβαναν συγχαρητήρια. Μετά απο καμποσες ώρες, μαλλον φανηκε οτι θα είχαν λαό, και οι τοποθετήσεις γίνονταν πιο σκληρες("Λυπαμαι αυτά τα παιδιά" κτλ). Μερικοί εδιναν την εντύπωση πως ήθελαν κατάληψη διαρκειας ως τη μονη διέξοδο. Άλλοι ελεγαν μεσ τις άκρες  "να δουμε και τι θα πει το πανελλαδικό" . Αλλοι τους κατηγορούσαν για μη συναδελφική αλληλεγγυη στους 61 (οι οποιοι μαλλον μεχρι το καλοκαιρι θα δικάζονται).Αλλοι κατηγορούσαν τα παιδιά του εναλλακτικού για μονιμο σπάσιμο κατάληψης, όταν το εναλλακτικό πρότεινε ΓΣ την δευτέρα και διαρκή επανεξεταση της καταστασης. Ουσιαστικά το εναλλακτικό, μια Συνελευση Τμηματος ήθελε να γίνει μονο, την Παρασκευή.

Η επόμενη ΓΣ θα χει επίσης πλάκα πιστευω.

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18 Go Up Print
Jump to: