• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:04:54 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:04:54 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 59
Guests: 119
Total: 178
gorilaki
chrisdardas
astepoul
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
DemetriosL
dimitrisblioumis
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
gpr000
Amalia
Angelagfb
spoun
tzortzis
GeorgeGk
Giorgos2222
vajulin
mariaxalk
gkougeor
steliosakritidis
theofr
taniakrg
Tsomp
eed
lasef
atampakc
george14
efthmakr
Aristidis Aristidou
gpapailio
ArchieHadCells
Summand
swthrhs
witchingHour
Leftor
DarkMagiK06
andripappa
idchatzi
Σταυρος23
RAFI
Evripidis
ඞ
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > deleted
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: deleted  (Read 6574 times)
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Γ/Σ Συλλόγου Φοιτητών (14/3/2007)
« Reply #15 on: March 15, 2007, 02:35:15 am »

Quote from: Jalk on March 15, 2007, 02:08:07 am
Quote from: alekos on March 15, 2007, 01:46:07 am
  και σταματήστε να καπνίζετε μέσα στη αίθουσα που γίνεται η Γ.Σ έλεος....

δείτε το insider μπας και το κόψετε

Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη! Angry
Προσωπικά εγώ καπνίζω, άλλα αποφασιστεί να μην καπνίζουμε δεν θα καπνίζω.
Για αυτό κατέβασε κι εσύ ένα ψήφισμα!
 Μπορείς κι εσύ να κατεβάσεις ψήφισμα!  Hello

Καλά... και γι'αυτό απαιτούνται συλλογικές διαδικασίες? Δε μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλία να σεβαστούμε τον συνάνθρωπο μόνοι μας?

Εντάξει, σίγουρα το γράφεις με χιούμορ, το καταλαβαίνω.

Προσωπικά βγαίνω έξω σε τακτά διαστήματα και ηρεμώ από φωνές και κάνω κι ένα τσιγάρο.
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #16 on: March 15, 2007, 04:42:08 am »

Με τόσο που κρατούν οι διαδικασίες και η ίδια η συνέλευση και να μην καπνίζεις χαλαρά το αρχίζεις... Grin Grin Grin

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Fiodor
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #17 on: March 15, 2007, 10:04:54 am »

Μπορεί να μου πει κάποιος αν τόσεις εβδομάδες μαθημάτων που έχουν χαθεί, άξιζε να χαθούνε;
Εγώ πιστεύω ότι πολεμάτε για ένα πουκάμισο αδειανό!
Αλλά τι να σας κάνω υποχείρια των παρατάξεων είστε...
Όσο για τις γενικές συνελεύσεις έχω ακούσει ότι άμα κάποιος εκφράσει θέσεις παρόμοιες με αυτές που έχω εκφράσει εγώ στο φόρουμ τρώει καρπαζά... ΙΣΧΥΕΙ;;;;;;;;;;

nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: March 15, 2007, 10:29:49 am »

Quote from: Fiodor on March 15, 2007, 10:04:54 am
Μπορεί να μου πει κάποιος αν τόσεις εβδομάδες μαθημάτων που έχουν χαθεί, άξιζε να χαθούνε;
Εγώ πιστεύω ότι πολεμάτε για ένα πουκάμισο αδειανό!
Αλλά τι να σας κάνω υποχείρια των παρατάξεων είστε...

Ρε φίλε, ό,τι τόπικ και να δεις εσύ το παράπονό σου λες. Αυτό το τόπικ είναι συγκεκριμένα για τη χθεσινή γενική συνέλευση. Αν έχεις να πεις κάτι για χθες καλώς. Αλλιώς γιατί δε συνεχίζεις να γράφεις σε κάποιο τόπικ που γίνεται γενική συζήτηση;

Όσο για τις γενικές συνελεύσεις έχω ακούσει ότι άμα κάποιος εκφράσει θέσεις παρόμοιες με αυτές που έχω εκφράσει εγώ στο φόρουμ τρώει καρπαζά... ΙΣΧΥΕΙ;;;;;;;;;;

Αν ήσουν χθες στη συνέλευση θα ξέρεις αν αυτό γίνεται ή όχι.

« Last Edit: March 15, 2007, 10:32:29 am by nad » Logged

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #19 on: March 15, 2007, 11:06:56 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:28:28 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #20 on: March 15, 2007, 11:19:28 am »

Τρώει καρπαζά; Όχι βέβαια, τον εκτελούμε με συνοπτικές διαδικασίες, γι'αυτό άλλωστε και τα μέλη της ΔΑΠ έχουν τον μικρότερο προσδόκιμο μέσο όρο ζωής στην σχολή.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #21 on: March 15, 2007, 11:27:57 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:28:27 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
l0v3null
Θαμώνας

τι λεει θα παμε καμια....ΒΒΒβββόλτα?

View Profile
« Reply #22 on: March 15, 2007, 11:45:17 am »

Quote from: Megawatt on March 14, 2007, 23:44:48 pm
Mπα.
Μου φαίνεται ότι η κατάληψη δεν ήταν για το νομο πλαίσιο τόσο, όσο σαν απάντηση στην επιβολή της τρομοκρατίας από πλευρά κυβέρνησης που θύμισε άλλες εποχες.
Στον τσαμπουκά απαντάς με τσαμπουκά.

Και η τρομοκρατια που υφισταται ολη η κοινωνια, με υποβαθρο και δουρειο ιππο τις διαδηλωσεις των φοιτητων?, χρησιμοποιώντας τους ως "προστασια" λεηλατουν και βεβηλωνουν διχως προηγουμενο.Ποσο νιονιο θελει για να τον οποιονδηποτε να το διακρινει και να αναθεωρησει τις μεθοδους του?, "Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα?", δε πα να καει ολη η θεσσαλονικη και το κεντρο της αθηνας?, εμεις θα περασουμε τις αποψεις μας και θα ακουστουμε!!!!....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Στον τσαμπουκα φιλαρακι απαντας με πυγμη και κυριως με μυαλο...αν θελεις να ανταπαντησεις με τσαμπουκα, παμε βολτα χαβαλε στο γηπεδο να ξεδωσουμε....

Τhis is my reality and YOU are a guest!
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #23 on: March 15, 2007, 11:59:20 am »

Quote from: l0v3null on March 15, 2007, 11:45:17 am
Mπα.
Μου φαίνεται ότι η κατάληψη δεν ήταν για το νομο πλαίσιο τόσο, όσο σαν απάντηση στην επιβολή της τρομοκρατίας από πλευρά κυβέρνησης που θύμισε άλλες εποχες.

Και η τρομοκρατια που υφισταται ολη η κοινωνια, με υποβαθρο και δουρειο ιππο τις διαδηλωσεις των φοιτητων?, χρησιμοποιώντας τους ως "προστασια" λεηλατουν και βεβηλωνουν διχως προηγουμενο.Ποσο νιονιο θελει για να τον οποιονδηποτε να το διακρινει και να αναθεωρησει τις μεθοδους του?, "Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα?", δε πα να καει ολη η θεσσαλονικη και το κεντρο της αθηνας?, εμεις θα περασουμε τις αποψεις μας και θα ακουστουμε!!!!....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Στον τσαμπουκα φιλαρακι απαντας με πυγμη και κυριως με μυαλο...αν θελεις να ανταπαντησεις με τσαμπουκα, παμε βολτα χαβαλε στο γηπεδο να ξεδωσουμε....

Ρε συ lovenull σ'αρέσει να είσαι θύμα? Γιατί αν ήταν μια χούφτα μπάχαλοι να μπορούν να αμαυρώνουν και να σταματούν ένα κίνημα όπως αυτό των καταλήψεων τότε ζήτω που καήκαμε. Δεν καταλαβαίνεις ότι όλη αυτή η προβοκάτσια σκοπεύει ακριβώς σε αυτό που μόλις εξέφρασες?

Και για πες μας εσύ περί πυγμής και μυαλού, αφού τα διαθέτεις, τι προτείνεις? Μια αόριστη αντίδραση έχει τόσο νόημα όσο έχει και το αυγό του κόκκορα. Για πες μας συγκεκριμένα...

Κακούργα ύπαρξις!
l0v3null
Θαμώνας

τι λεει θα παμε καμια....ΒΒΒβββόλτα?

View Profile
« Reply #24 on: March 15, 2007, 17:39:08 pm »

Quote from: Kenny on March 15, 2007, 11:59:20 am
Quote from: l0v3null on March 15, 2007, 11:45:17 am
Mπα.

Ρε συ lovenull σ'αρέσει να είσαι θύμα? Γιατί αν ήταν μια χούφτα μπάχαλοι να μπορούν να αμαυρώνουν και να σταματούν ένα κίνημα όπως αυτό των καταλήψεων τότε ζήτω που καήκαμε. Δεν καταλαβαίνεις ότι όλη αυτή η προβοκάτσια σκοπεύει ακριβώς σε αυτό που μόλις εξέφρασες?

Και για πες μας εσύ περί πυγμής και μυαλού, αφού τα διαθέτεις, τι προτείνεις? Μια αόριστη αντίδραση έχει τόσο νόημα όσο έχει και το αυγό του κόκκορα. Για πες μας συγκεκριμένα...

Θύμα??,θυμα ειμαι που καθομαι σαν ελληνας πολιτης και ανεχομαι αυτα τα τραγελαφικα εμπολεμα εβδομαδιαια ραντεβου...μια χουφτα μπαχαλοι?, εχεις συνειδητοποιησει τι χαος προκαλουν?,εχουμε φτασει σε σημειο που στη ξεροκεφαλια των επιδιωξεων και στοχων να αμαυρωνουμε και να καταπατουμε  πρωτευοντα δικαιωματα οπως ζωης να το παιρνουμε ως δεδομενο,και δε γαμιεται, ετσι ειναι ο αγωνας, μα βεβαια γιατι ρε συ δε μου ειχες ανοιξει τα ματια οπως λες:..."ειναι προβοκατορες, ειναι βαλτοι, μια σκευωρια εναντια στα φοιτητικα, εκπαιδευτικα κεκτημενα,...." (και μονο που ακουω τετοιο αναμασημα, τετοιες αναχρονιστικες ξυλινες βοες ,συρρεωμαι απο απιστευτη ανία)....

φιλε αφου ειναι μια χουφτα μπαχαλοι και σπιλωνουν τους αγωνες σας, εσεις οι ιδιοι να τους καταδειξετε....βαλτε διακριτικα διαχωριστειτε, καρφωστε τους.....αλλα αποκολληθειτε απο την ευκολη δικαιολογια,αποδοπομπιαιου τραγου, των δηθεν προβοκατορων...τετοιες αντιληψεις στενευουν,μουλιαζουν το μυαλο, κι ενω ειναι ευστροφο το καθιστουν αγουρο,διχως κριση,αλογο...

Τhis is my reality and YOU are a guest!
Νessa
Guest
« Reply #25 on: March 15, 2007, 17:40:51 pm »

Η συνέλευση κράτησε κάπου 5 ώρες, και τελείωσε στις 9 παρά (έλεος).

Μου έμεινε πάντως η ομιλία του Τάσου που μίλησε σκληρά για όσους δεν πήγαν να βοηθήσουν στις δουλειές που χρειάζονταν για την απελευθέρωση των συλληφθέντων... μου έμεινε γιατί φέρω και προσωπική ευθύνη Embarrassed πάντως για μένα δεν ήταν εξ ολοκλήρου θέμα θέλησης (δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό σα δικαιολογία, αλλά γενικά δε στέκω καλά τελευταία... μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε Sad)

Είχε βέβαια και κωμικές στιγμές Cheesy εκεί που ο Αχιλλέας της ΠΚΣ έκανε λόγο για "τιμημένο κομμουνιστικό κόμμα" και έφαγε δικαίως τις μούτζες Grin πες πουλάκι μου απλά "όχι δεν έγινε αυτό που λες" και άσε τα καραγκιοζιλίκια... Roll Eyes Βασικά κι εγώ πιστεύω ότι είναι λίγο σπασμένο τηλέφωνο η όλη ιστορία - όχι ότι γενικά δεν έχω ικανούς τους ΚΝίτες να ανοίξουν την αλυσίδα για να περάσουν τα ΜΑΤ, αλλά δεν παίζει να έγινε κάτι τέτοιο την Πέμπτη στην πορεία (αυτό που πρέπει να αληθεύει όμως είναι ότι ΔΕΝ άνοιξαν την αλυσίδα για να περάσουν κάποιοι διαδηλωτές ενώ δε φορούσαν κουκούλα).

Το πιο κουφό ήταν που το ψήφισμα κατά της στράτευσης στα 18 καταψηφίστηκε με τα λευκά της ΠΚΣ. Αυτό δεν το καταλαβαίνω Huh

Άλλο... "εμείς δε γίνεται να στηρίξουμε αυτήν την πορεία γιατί γίνεται από το ΕΚΦ που χρηματοδοτείται από μπλα μπλα μπλα"... στην άκρη της γλώσσας μου το είχα να πω κάτι για το ΚΚΕ, αλλά είπα να το παίξω ανώτερη Roll Eyes
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #26 on: March 15, 2007, 18:23:03 pm »

Δεν ήταν έτοιμοι μήπως να πάρουν θέση? Roll Eyes

Πάντως οι κριτές της συνέλευσης, όταν αναφέρονται σε συγκεκριμένες πρακτικές, καλό είναι να αναφέρονται σε συγκεκριμένα γεγονότα και όχι να αναμοχλεύουν μύθους ή γεγονότα που κάπου κάποτε μπορεί να συνέβησαν...

Έχουμε από τους πιο δυναμικούς συλλόγους, που τον τελευταίο χρόνο, ένα πλαίσιο που έχει την στήριξη λιγότερο των 300 φαντάζει αποδυναμωμένο, όταν για χρόνια περνούσαν πλαίσια με 50 και 60 ψήφους. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις κάποιες στιγμές, και αντιδράσεις από το κοινό, αλλά είναι ένα ζωντανό κοινό που δεν δέχεται να τον κοροϊδεύουν. Και αν πέφτει γιουχάισμα, αυτό πέφτει μόνο σε παραταξιακούς από όσο έχω δει εγώ. Όχι ότι το δικαιολογώ, αλλά ποτέ κανείς δεν βγήκε μόνος του και δημιουργήθηκε ένταση.

Δε με νοιάζει τι γίνεται σε άλλα τμήματα... Ή μάλλον με νοιάζει αλλά δε μπορώ να ακούω κριτική που αρμόζει αλλού για την δικιά μας συνέλευση.

byeeee
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #27 on: March 15, 2007, 19:12:16 pm »

Quote from: l0v3null on March 15, 2007, 17:39:08 pm
Θύμα??,θυμα ειμαι που καθομαι σαν ελληνας πολιτης και ανεχομαι αυτα τα τραγελαφικα εμπολεμα εβδομαδιαια ραντεβου...μια χουφτα μπαχαλοι?, εχεις συνειδητοποιησει τι χαος προκαλουν?,εχουμε φτασει σε σημειο που στη ξεροκεφαλια των επιδιωξεων και στοχων να αμαυρωνουμε και να καταπατουμε  πρωτευοντα δικαιωματα οπως ζωης να το παιρνουμε ως δεδομενο

Έγινε καμία δολοφονία στο όνομα της κατάληψης και δεν το πείραμε χαμπάρι?

Quote from: l0v3null on March 15, 2007, 17:39:08 pm
φιλε αφου ειναι μια χουφτα μπαχαλοι και σπιλωνουν τους αγωνες σας, εσεις οι ιδιοι να τους καταδειξετε....βαλτε διακριτικα διαχωριστειτε, καρφωστε τους.....αλλα αποκολληθειτε απο την ευκολη δικαιολογια,αποδοπομπιαιου τραγου, των δηθεν προβοκατορων...τετοιες αντιληψεις στενευουν,μουλιαζουν το μυαλο, κι ενω ειναι ευστροφο το καθιστουν αγουρο,διχως κριση,αλογο...

Επίσης το να κάθεσαι και να δέχεσαι σα μαλάκας το παιχνίδι και τα τερτύπια του καθενός είναι κάτι που κι αυτό μουλιάζει και στενεύει το μυαλό και μάλιστα πολύ περισσότερο......

Κακούργα ύπαρξις!
Fotelis
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #28 on: March 15, 2007, 19:45:53 pm »

Αυτό είναι ενα βίντεο που δείχνει για ποιο λόγο δεν έρχονται οι φοιτητές στις συνελεύσεις

http://www.youtube.com/watch?v=6ipT9A9EATs
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #29 on: March 15, 2007, 19:50:15 pm »

Εγώ κρίνοντας από τη δικιά μας τολμώ να διαφωνήσω.
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: