• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:42:11 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:42:11 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 91
Total: 160
thanoswyd
θσερναμε
george14
chidi anagonye
George_RT
glavdakis
melisste22
redwolf
elias_farhood
Nikos_313
mimi4426
gp6
Nefeli Nikita
st3.kt
Lefo
mprova
EliasLykas
georkala
dimitrisadamou
Soterd52
ariadnipm
Psychoktonos_
Emilios
alexter
Sotiris_atha
andripappa
george polymeros
sterxz
Jard
DimitrisL
Fotis Roukoutakis
tasos_ntv
stmanzaf
Potest
adamchatz
Sanaia
eed
asimeniacha
Stylianos_566
DioBadiavas
daphnenik
serafeim
vasilis saitis
atheofil
Antonistsak
manolitsis
dsaragiotis
BENEDICTVS
thomasdt
firefox1
Gregory_SP
bit11
Δημητρης Αξιμιωτης
GP
mariia
hacky
johnnypap
giannisd
vevi
Τζιτζίς
Ioannis Apostolikas
nikos123321
antwnis
Annapar
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Green corner!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 137 Go Down Print
Author Topic: Green corner!!!  (Read 218903 times)
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

ΘΥΡΑ 7:ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ

View Profile WWW
Re: Green corner!!!
« Reply #480 on: September 21, 2008, 17:06:51 pm »

Είπαμε για τη ΝΕΤ έχετε δίκιο αλλά η ΕΤ3 δεν είναι ένα τοπικό κανάλι όπως γράφεις, αλλά κρατικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας...Αλλά μόνο για να βλέπω Μίνο γουστάρω ρεπορτάζ ΠΑΟΚ δίωρης διάρκειας γιατί ο Πακλατζής είναι λίγο light και ο Μαυρόπουλος μάλλον αναιμικός...
Ότι έχει να χωρίσει ο Παοκτσής με έναν αρειανό έχει να χωρίσει με έναν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και με όλους τους συνδυασμούς...Μη δίνεις στην ποδοσφαιρική και οπαδική κόντρα διαστάσεις μεγαλύτερες από αυτές που της αναλογούν...

ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΙΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #481 on: September 21, 2008, 17:17:10 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on September 21, 2008, 16:46:46 pm
Το "γιατί, δεν έπαιζε με ξένη ομάδα?" πήγαινε σαν νύξη στην στάση που κρατά ο αθηνοκεντρικός υδροκεφαλισμός με την "επαρχεία" γενικότερα και ειδικά με την "Βουλγαρία". Άντε έχετε κάποιες ρίζες από Νότια, άντε να αποδεχθώ ότι κάποιος δεν αλλάζει εύκολα ομάδα, αλλά από την στιγμή που σπουδάζετε εδώ, λίγη εγκράτεια δεν βλάπτει (αυτό πάει γενικότερα στους αθηνολάτρες). Θα σας βοηθήσει να μην εκτίθεστε κι' όλας.
Δεν εχω πει ποτέ κάτι τέτοιο(Βουλγαρους),ουτε νομιζω πώς θα το υποστηριζε ποτε καποιος νοημων ανθρωπος.Πάντα λέγεται- εντλώς λανθασμένα το τονιζω- στα πλαίσια της καζούρας στο γηπεδο

Όπα μισό, αν θυμάμαι καλά ο Τραπεζανίδης έκανε την αναμετάδοση (ή τον σχολιασμό, λίγο πρόλαβα να δω). Και αν κατάλαβα καλά, θεωρείς ότι "έσπρωχνε" πολύ με τον τρόπο του τον Άρη, αλλά πιο μετά διαμαρτύρεσαι γιατί δεν παίζει στην κρατική περισσότερος Άρης, Παοκ κτλπ? Yπάρχει ανακολουθία στα λεγόμενα σου, ή δεν κατάλαβα καλά?
Οχι δεν υπάρχει καθολου ανακολουθία.Θεωρω οντως πώς στο ματς ο εκφωνητης ήταν πολύ αρκετα υποκειμενικός όπως επίσης θεωρω πώς αδικούνται ομαδες όπως ο Αρης ο Παοκ ο Ηρακλής η Λαρισσα και όλες οι άλλες τις οποίες απλά δείχνουν για 2 λεπτά με ένα μονο σχόλιο(συνηθως για το πόσο υπέροχη ηταν η ομαδα που κερδισε και το οτι ο χαμενος θελει δουλεια ακομα).Αυτο δεν δειχνει ανακολουθια,απλά θέλω υποκειμενικοτητα και στα δυο,τόσο δύσκολο ειναι δηλ-και ξανατονιζω το οτι ειναι κρατικη τηλεοραση-.
όπως δεν δικαιολογούνται και όλοι οι κρατικοί "αθλητικογράφοι" (κατ' ευφημισμόν), η γελοιότητα τους αγγίζει αξεπέραστα όρια.
Ειπε κανεις το αντιθετο?Συμφωνω μαζι σου

Από την άλλη όλοι οι άνθρωποι έχουν τα πάθη τους, δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν αθλητικογράφο για το ότι υποστηρίζει μια ομάδα, μόνο για το πόσο καλά κάνει την δουλειά του.
Οταν η υποστηριξη της ομαδας δεν δημιουργει καποιου ειδους πρόβλημα στο πόσο καλά κάνει την δουλειά του,όντως δεν μπορώ να τον κατηγορήσω.Επειδή όμως στην συντριπτικη πλειοψηφια δημιουργει προβλημα-και μαλιστα μεγαλο- ξαναλέω πώς τοτε έχω κάθε δικαιωμα να τον κατηγορησω
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #482 on: September 21, 2008, 17:26:45 pm »

Quote from: thrilikos on September 21, 2008, 16:43:35 pm
Για τα περί γαυροφροσύνης της Αθλητικής Κυριακής:Σκέψου μόνο ότι λόγω της περσινής παρουσίας του Αντωνίου εκεί αμέσως έγινε football manager στον ΠΑΟ...Για τα περί Αντωνίου προ Αθλητικής Κυριακής διάβασε στο Κόκκινο Topic..
Νομιζω πώς η ΝΕΤ και οχι μονο η αθλητικη κυριακη ειναι γαυροκρατουμενη και αυτο δεν εχει να κανει με τους φιλοξενουμενους της(π.χ.Αντωνιου) αλλα με τους δημοσιογραφους της.Δεν δίνω δεκαρα για το τι κανει ο Αντωνιου ούτε τον ηθελα σαν football manager και θεωρω λανθασμενη την επιλογη του.

offtopic αλλα μιας και πιασαμε την Αθλητικη Κυριακη: Απορώ πραγματικά πάντως αν ο Παοκ φέτος περάσει την Αεκ(που το πιστευω) του χρόνου στην αθλητικη κυριακη θα διωξουν τον Αεκτζη και θα βαλουν καποιον του Παοκ,θα κρατησουν τον αεκτζη και θα βαλουν και παοκτζη η θα μεινουν τα πραγματα οπως εχουν?Το πρώτο πάντως για καποιο λόγο το αποκλείω.Α ρε για γέλια ειναι τα σουργελα(ή μαλλον για κλάμματα)
hatzf
Θαμώνας

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #483 on: September 21, 2008, 17:52:30 pm »

Quote from: panos13 on September 21, 2008, 17:26:45 pm
: Απορώ πραγματικά πάντως αν ο Παοκ φέτος περάσει την Αεκ(που το πιστευω) του χρόνου στην αθλητικη κυριακη θα διωξουν τον Αεκτζη και θα βαλουν καποιον του Παοκ,ι  γέλια ειναι τα σουργελα(ή μαλλον για κλάμματα)
ΠΑΟΚ και οχι Παοκ...
(Stalin)^2
Guest
« Reply #484 on: September 21, 2008, 17:56:15 pm »

Quote from: hatzf on September 21, 2008, 17:52:30 pm
: Απορώ πραγματικά πάντως αν ο Παοκ φέτος περάσει την Αεκ(που το πιστευω) του χρόνου στην αθλητικη κυριακη θα διωξουν τον Αεκτζη και θα βαλουν καποιον του Παοκ,ι  γέλια ειναι τα σουργελα(ή μαλλον για κλάμματα)
ΠΑΟΚ και οχι Παοκ...
Grin Σωστός!
hatzf
Θαμώνας

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #485 on: September 21, 2008, 18:24:53 pm »

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on September 21, 2008, 17:56:15 pm
Quote from: hatzf on September 21, 2008, 17:52:30 pm
ΠΑΟΚ και οχι Παοκ...
Grin Σωστός!
Angry Angry Angry Angry
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #486 on: September 21, 2008, 19:46:48 pm »

btw ξένη ομάδα στον αγώνα Αρη - ΠΑΟ ήταν κυριολεκτικά ο.. Άρης, αφού είχε 11 ξένους στην αρχική ενδεκάδα..

Μόνο εμένα έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αυτή η κατάσταση? Ας πάμε ρε παιδιά να παίξουμε στην Secunda Division αν είναι.. τί κάνει στην Ελλάδα αυτή η ομάδα? Κατά ποιον τρόπο προάγει ακριβώς τον αθλητισμό της περιοχής της? Πού είναι τα παιδιά από τα φυτώρια της ομάδας?
(Stalin)^2
Guest
« Reply #487 on: September 21, 2008, 21:47:07 pm »

Όπως το σύνθημα φίλε μου:
"...Άρη θα σε στείλω Secunda Division..." ή
"...θα σε ξαναστείλω Secunda Division..."
Καθότι υπάρχει βεβαρυμένο ιστορικό παρελθόν...
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #488 on: September 23, 2008, 17:27:58 pm »

Ξένη ομάδα είναι αυτή που βλάπτει το ελληνικό ποδόσφαιρο, βλάπτει με την έννοια του δεν αφήνει να αναπτυχθέι ολοπλεύρως και ομαλά. Caught my drift?

Γιάννη, έλα που δεν ξέρεις τι γίνεται, τα αστρονομικά ποσά που ζητάνε οι εγχώριοι ποδοσφαιριστές μόνο σε ένα μέρος μπορούν να τα πάρουν, και μετά οι συγκεκριμένες ομάδες να το παίζουν και καλά ότι "προάγουν" τον εγχώριο αθλητισμό, το παιχνίδι τους παίζεις εσύ και όσοι άλλοι αφήνονται να επηρεαστούν απ' την πλήση εγκεφάλου που κάνουν στα κανάλια, ξαφνικά έγινε μεμπτό το να έχει μια ομάδα πολλούς ξένους μέσα.

Και μην μου υποκρίνεστε ότι και καλά δεν ξέρετε ότι οι ομάδες είναι επιχειρήσεις, και με βάζετε να σας αναλύω στοιχειώδη πράγματα. Προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν το κέρδος λιγοστεύοντας το κόστος, έχει αναφερθεί πολλάκις ότι τα χρήματα που αξιώνουν οι έλληνες ποδοσφαιριστές μόνο στα επενδυτικά όρια του ΠΟΚ βρίσκονται. Άρα μας μένει η περίπτωση να αναδείξεις ποδοσφαιριστή από τα φυτώρια, που και πάλι στην ακμή της καριέρας του θα στον πάρουν. Αυτό για όσους αναδειχθούν από τα φυτώρια, οι υπόλοιπες θέσεις, που τυγχαίνει αυτή τη στιγμή στον Άρη να είναι πολλές, καλύπτονται από άτομα που ζητάνε πολλά λιγότερα και δίνουν πολλά περισσότερα.

Σε μια ήδη βεβαρημένη κατάσταση, όπου όλες, ακόμα και οι πιο ιστορικές "επαρχιακές" ομάδες, χαροπαλεύουν αδυνατώντας να βρουν επενδυτικά στηρίγματα, και με τον κόσμο του ποδοσφαίρου, που περιλαμβάνει Μ.Μ.Ε./συλλόγους/διαιτησία κτλπ, απλά να επιδεινώνει την κατάσταση, έρχεστε τώρα να μου πείτε, ότι την μόνη ευκαιρία ανάδειξης που έχουν, θα την προσπεράσουν μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την ανάγκη που ξαφνικά φυτεύτηκε σε όλους τους υποκριτές, να βλέπουν έλληνες ποδοσφαιριστές. Όχι τίποτα, να μην μας λένε και οι αθηναίοι βουλγαριά και άλλα ωραία.

Να σας πω πόσο μετράει αυτή η ανάγκη μπροστά σε άλλα πράγματα?

Vamos Arianara, vamos campeon!

(den ine tixaio to sin8ima)

pay close attention
CyberCaesar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #489 on: September 23, 2008, 17:49:59 pm »

απο τη στιγμη που οι μεγαλοι ελληνες παιχτες ζητανε τοσα πολλα ας δωσουν οι ομαδες ευκαιριες σε νεους που δεν εχουν τετοιες απαιτησεις. κ οταν λεμε νεους εννοουμε 20-21 κ κατω.

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
madmetal

View Profile
« Reply #490 on: September 23, 2008, 18:20:08 pm »

Quote from: CyberCaesar on September 23, 2008, 17:49:59 pm
απο τη στιγμη που οι μεγαλοι ελληνες παιχτες ζητανε τοσα πολλα ας δωσουν οι ομαδες ευκαιριες σε νεους που δεν εχουν τετοιες απαιτησεις. κ οταν λεμε νεους εννοουμε 20-21 κ κατω.

απλα το να εχεις γηγενης παιχτες στην ομαδα σου δεν θελει πολλα λεφτα αλλα θελει μερικα πραγματα που δεν θα ερθουν ποτε στην ελλαδα... εμπιστοσυνη , υποδομες και κυριως οργανωση..
αν κανεις σοβαρη ακαδημια θα εχεις παντα γηγενης παιχτες στην ομαδα σου που μετα μπορεις να τους πουλησεις αρα θα εχει κερδος η ομαδα και επισης αποκτας και κορμο..
ο αρης εχει προπονητικο κεντρο ? ακαδημιες? οργανωση στο scouting στην ελλαδα? απλα εχει πολυ καλο scouting στη νοτια αμερικη και ελυσε το θεμα.. για αυτο ειναι μια πανω μια κατω..

ενα παλικαρι ηρθε στον παναθηναικο και εκανε δουλεια με τους μικρους , ο μουνιοθ , και κουβεντα για αυτο..
μετα απο αυτο ο τεν κατε δειχνει πολυ καλα στοιχεια στο συγκεκριμενο τομεα ευτυχως..

και οσο αντικειμενικος μπορω να ειμαι αυτος που κανει περισσοτερο κακο στο ελληνικο ποδοσφαιρο απο την σκοπια που το βλεπουμε ειναι ο ολυμπιακος..
αγοραζει ελληνες παιχτες απο μικρες ομαδες που ηταν βασικοι και πολυ καλοι και ενω μπορουν να παιξουν στον ολυμπιακο δεν βλεπουν καν παγκο..
πχ.. Παππας , Γκαλιτσιος , Σηφακης κλπ..

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #491 on: September 23, 2008, 19:30:12 pm »

O Άρης είχε ακαδημίες και έβγαζε παίκτες.
Πριν από ελάχιστα χρονια ήταν μόνιμος πρωταγωνιστής στα πρωταθλήματα νέων. Παρόλα αυτά ήταν μονίμως ασανσέρ απόδοσης. Όπου πρωταγωνιστεί και ο Ολυμπιακός παρόλο που έχει βγάλει 3 παίκτες τα τελευταία 3 χρόνια. Η περίφημη Παιανία έχει βγάλει έναν παίκτη μετά τη Ριζούπολη, καθόλου τυχαίο βέβαια.

Και αναρωτιέμαι: γιατί να βγάλει παίκτες από την ακαδημία οποιαδήποτε ελληνική ομάδα από τη στιγμή που το μόνο ποιοτικό χαφ με ελληνική υπηκοότητα είναι ο Νίνης και όλοι οι Έλληνες πάικτες κάνουν για να παίζουν από αμυντικά χαφ και πίσω.
Ας πάρει μικρούς και από το εξωτερικό στα 15 τους και ας τους κάνει παίκτες.

Το θέμα είναι να μην παίρνει 30αρηδες με ημερομηνία λήξης.

υγ Το τελευταίο που λες για τον Ολυμπιακό δεν ισχύει.
Παππάς και Σηφάκης δεν μπορούν να παίξουν στον Ολυμπιακό λογιζόμενοι ως σημαντικοί, μην τρελαθούμε κιόλας. Όσοι αξίζουν παίζουν: Τοροσίδης, Αβραάμ μπήκαν ενδεκάδα στον πρώτο χρόνο, ενώ και ο Μήτρογλου (άδικα) παίρνει ευκαιρίες, όπως και ο μικρός Παπαδόπουλος.
madmetal

View Profile
« Reply #492 on: September 23, 2008, 20:17:20 pm »

Quote from: Guybrush on September 23, 2008, 19:30:12 pm

η διαφορα για τις ακαδημιες ειναι οτι ο παναθηναικος επιλεγει να παιζει με τον μικροτερο μεσο ορο ηλικιας..
επισης το ποσους παιχτες εχει βγαλει ο παναθηναικος απλα κοιτα τις εθνικες ομαδες.. οι παιχτες ανηκουν στον παναθηναικο γιατι εχουν βγει απο τις ακαδημιες του..
και φυσικα ακαδημιες του παναθηναικου μετραω και μαρκο αγιο δημητριο κορωπι κλπ..

την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #493 on: September 23, 2008, 20:33:36 pm »

Στις εθνικές ομάδες; Πόσοι από αυτούς που βγαίνουν από τον Παναθηναικο παίζουν στον Παναθηναικό;
Δοκιμάζονται και μετά κάνουν τράμπες με τα παραρτήματα ακολουθώντας μια μέτρια καριέρα. Μιλάμε για πάικτες οι οποίοι θα έκαναν τη διαφορά υποτιθεται και στη μεγάλη ομάδα. Εξακολουθούν να παίζουν δανεικοί στον ΟΦΗ ή στη Λιβαδειά.

Ο Παναθηναικός δεν είναι το θέμα, μην εστιάζεις οπαδικά, απλά έγινε παράδειγμα γιατί η Παιανία είναι πολυδιαφημισμένη.
Το ζητούμενο είναι γενικό.
madmetal

View Profile
« Reply #494 on: September 23, 2008, 20:49:08 pm »

Quote from: Guybrush on September 23, 2008, 19:30:12 pm
Όπου πρωταγωνιστεί και ο Ολυμπιακός παρόλο που έχει βγάλει 3 παίκτες τα τελευταία 3 χρόνια. Η περίφημη Παιανία έχει βγάλει έναν παίκτη μετά τη Ριζούπολη, καθόλου τυχαίο βέβαια.

δεν ισχυει αυτο αλλα τεσπα..
πιο πολλους παιχτες εχει βγαλει η παιανια και οι περισσοτεροι παιζουν και α εθνικη..
επισης..
Χρονιά    Πρωταθλητής
2002    Α.Σ. Άρης
2003    ΠΑΟΚ
2004    Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2005    Παναθηναϊκός Α.Ο.
2006    Scoda Ξάνθη
2007    ΠΑΟΚ

ενα τιτλο εχει παρει ο ολυμπιακος και αυτος οπως ειπα με εναν απο τους μεγαλυτερους μ.ο ηλικιας..
η ξανθη κανει πολυ καλη δουλεια εκει..

!video spam aoua!
Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 137 Go Up Print
Jump to: