• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:09:26 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:09:26 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 119
Total: 185
agapi
george14
stergios03
miltan8
gntitsios
geojohn
jojos
gkg
sigklitiki
jim_sklab
Petross
Saint_GR
VeGGoS
thanosk
ggalamat
avatangg
AA RE LEWN
simosilias
ioannisfa
Denisivo
Ioannakoliou
tank
petralexiou
Captain
theresnocur3
lapin
DK06
Nikos_313
ellimoschou
meliou
IBOURAS
evrinasto
Nefeli Nikita
aafroditi
stelinas
xhesikameni
serafeim
giannis_horgos
3rdDegreeBurn
Fotis
johnk
aalmpanb
mkoutsouk
dimitrisblioumis
Angelagfb
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
thegreekbaron
tzortzis
EvanTsir
tasakis
airam
giani10
ntinara
JoHn!
George_RT
pordozoumis
kakousios
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Η ΔΑΠ ιατρικής πέτυχε την μείωση της ύλης ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ κατά 50%
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Η ΔΑΠ ιατρικής πέτυχε την μείωση της ύλης ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ κατά 50%  (Read 11023 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Η ΔΑΠ ιατρικής πέτυχε την μείωση της ύλης ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ κατά 50%
« Reply #30 on: January 23, 2007, 15:35:31 pm »

Quote from: #KronokiD# on January 23, 2007, 15:22:11 pm

Φανταστείτε όμως, μια παράταξη να μη συμφωνεί επί μονίμου βάσεως με τις αποφάσεις της συνέλευσης και να μαζεύει υπογραφές κάθε μέρα για συνέλευση μέχρι να αρχίσει να μην έρχεται κανείς και να ψηφιστεί το δικό της.

Αυτό είναι όντως ένα πρόβλημα.... αλλά νομίζω ότι όταν η συνέλευση δεν έχει αρκετό κόσμο, αναβάλλεται. Δηλ, αν όπως λές προσέλθουν μόνο τα μέλη μία ή δύο παρατάξεων αυτό δεν είναι αρκετό για να γίνει μια ΓΣ...
madmetal
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: January 23, 2007, 15:48:46 pm »

οπως σωστα λεει η πανδωρα το καταστατικο καθε συλλογου εχει προβλεψει θεματα απαρτιας και καθε ποτε μπορει να γινεται συνελευση.

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #32 on: January 23, 2007, 18:18:04 pm »

Δηλαδή, πώς το έχει προβλέψει; Κάθε πότε μπορεί να γίνει συνέλευση και πόσα άτομα πρέπει να προσέλθουν;

Ουδέν Σχόλιον!
Νessa
Guest
« Reply #33 on: January 23, 2007, 18:21:40 pm »

Καλά, καταρχάς αν δεν τράβαγε ο κόσμος δε θα μαζεύονταν αρκετές υπογραφές, και ύστερα δε θα μαζεύονταν αρκετοί για να γίνει συνέλευση.
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #34 on: January 23, 2007, 18:31:06 pm »

Quote from: #KronokiD# on January 23, 2007, 18:18:04 pm
      Δηλαδή, πώς το έχει προβλέψει; Κάθε πότε μπορεί να γίνει συνέλευση και πόσα άτομα πρέπει να προσέλθουν;

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=2670.0

..με τη διευκρίνιση ότι κατα σύμβαση ως "ταμειακώς εντάξει" μέλη θεωρούνται οι ψηφίσαντες στις εκλογές.

Προβληματισμοί για τη λειτουργία του συλλόγου φοιτητών έχουν εκφραστεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν τόσο στα ηλεκτρονικά μέσα όσο και στις ίδιες τις συνελεύσεις και τις συζητήσεις. Υπάρχουν μερικά τόπικ που έχουν γίνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Μέχρι και για επανίδρυση του συλλόγου φτάσαμε να συζητάμε, για να καταλήξουμε τελικά οι περισσότεροι ότι ακολουθούσαμε το λάθος δρόμο. Εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει μπορείτε να τα διαβάσετε (αν και αναγνωρίζω ότι είναι δύσκολο συχνά να διακριθεί η πραγματικά αξιόλογη πληροφορία από το πλήθος των επαναλαμβανόμενων απόψεων).

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
Νessa
Guest
« Reply #35 on: January 23, 2007, 18:40:55 pm »

Να πω κάτι για την ύλη: Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τη ΔΑΠ, νομίζω ότι θα συμφωνήσω με το Wade. Μπορεί αυτά που βγήκαν εκτός να καλύπτονται σε επόμενα εξάμηνα. Είναι λιγάκι αφελές να λέμε ότι επειδή μειώθηκε η ύλη σε ένα μάθημα αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι οι γιατροί θα βγαίνουν αμόρφωτοι. Ειδικά στη ιατρική υπάρχουν αρκετές ασφαλιστικές δικλείδες, καθώς χρειάζεται φοβερή πρακτική εξάσκηση μέχρι να καταφέρεις να γίνεις γιατρός.
!!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..)

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ 180 φέτος και συνεχίζουμε για την Πρωτιά

View Profile
« Reply #36 on: January 23, 2007, 18:41:50 pm »

Όλη αυτή η ιστορία μου θυμίζει κάτια ανάλογο στο ΤΕΙ Σερρών..

Ο κολλητός μου σπουδάζει εκεί και έτσι μία μέρα του Οκτώβρη πήγα για χαβαλέ..

Το βράδυ βγήκαμε έξω με άλλα 3-4 παιδιά που σπουδάζουν εκεί μηχανολογία..
Πάνω στην συζήτηση είπαν ότι θα ψηφίσουν ΔΑΠ γιατί λέει τους υποσχέθηκε ότι θα καταργήσει το μάθημα της Χημείας και του Σχεδίου ΙΙ .
Έλεος!! Μηχανολόγοι χωρίς Σχέδιο και Χημεία!!

Τέλοσπάντων τα έπεισα τα παιδιά (ναι ναι κάνω και στις Σέρρες προπαγάνδα) και πιστεύω να έπραξαν σωστά..

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων
http://www.youtube.com/watch?v=rlykK_zd95w

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Φτάνει πια η ανικανότητα.
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #37 on: January 23, 2007, 19:09:17 pm »

παιδιά εντάξει το πήραμε από τα μούτρα ...το παιδί...ας το αφήσουμε νε μιλήσει Wink

ixic_

βαθειά...
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #38 on: January 23, 2007, 23:12:17 pm »

Quote from: xristoforos_ on January 23, 2007, 19:09:17 pm
παιδιά εντάξει το πήραμε από τα μούτρα ...το παιδί...ας το αφήσουμε νε μιλήσει Wink

Για ποιό παιδί λές;

Ουδέν Σχόλιον!
foitiatrikis
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #39 on: January 24, 2007, 00:59:54 am »

Γεια σας!  Σας ευχαριστώ που, αν και δεν ανήκω στο ΤΗΜΜΥ, μου παρέχετε βήμα για να εκφράσω την άποψή μου για τα γεγονότα.  Είμαι φοιτήτρια Ιατρικής και θα ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια σχετικά με μερικά πράγματα που ελέχθησαν στο φόρουμ.  Σχετικά με την ύλη της Παθολογίας: Στην Ιατρική, υπάρχουν πολλά μαθήματα με συναφή γνωστικά αντικείμενα γι'΄αυτό και εμφανίζουν επικαλύψεις στην ύλη τους (π.χ. Φυσιολογία και Παθολογική Φυσιολογία, Βιολογία, Γενετική και Βιοχημεία ΙΙ).  Στην Παθολογία προφανώς και αφαιρέθηκαν τα τμήματα της ύλης που εμφανίζουν επικαλύψεις με άλλα μαθήματα.  Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούμε να παραμελήσουμε την απόκτηση νέων γνώσεων χάριν της επανάληψης των ήδη διδαχθέντων σε άλλα μαθήματα.
   Όσον αφορά τα τελευταία γεγονότα με τις Γενικές Συνελεύσεις στην Ιατρική έγιναν τα εξής: Οι αριστερές παρατάξεις πριν τα Χριστούγεννα άρχισαν τη συλλογή υπογραφών για τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης για τη συζήτηση σχετικά με την αναθεώρηση του Άρθρου 16.  Τη Δευτέρα 8/1 συγκάλεσαν ΔΣ, όπου και υπέβαλαν τις υπογραφές.  Σύμφωνα με το καταστατικό, Γενική Συνέλευση μπορεί να συγκληθεί το νωρίτερο 48 ώρες μετά τη διεξαγωγή ΔΣ.  Ζήτησαν όμως Συνέλευση για την Τρίτη (δηλαδή 24 ώρες μετά το ΔΣ).  Γι' αυτό, η ΔΑΠ τούς πρότεινε να γίνει η Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 10/1.  Παρ' όλα αυτά, οι αριστερές παρατάξεις και η ΠΑΣΠ έκαναν Γενική Συνέλευση την Τρίτη 9/1 στην οποία και δε συμμετείχε η ΔΑΠ.  Αποφάσισαν κατάληψη μέχρι την Παρασκευή 12/1.  Στη συνέχεια, η ΔΑΠ συγκάλεσε ξανά ΔΣ την Τετάρτη 10/1 και καθώς έχει τη αυτοδυναμία (6 από τις 11 έδρες) αποφάσισε νέα Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 12/1, η οποία έγινε με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων.  Συμμετείχαν περίπου 800 άτομα (μεταξύ των οποίων κι εγώ η ίδια), και με ποσοστό 53% επικράτησε η ΔΑΠ και αποφασίστηκε η απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων μέχρι τις 26/1 και η ανεμπόδιστη διεξαγωγή όλων των εξετάσεων του χειμερινού εξαμήνου.  Στο τέλος της Συνέλευσης, οι αριστερές παρατάξεις άρχισαν ξανά τη συλλογή υπογραφών για νέα Γενική Συνέλευση την Τρίτη 16/1.  Την Τρίτη 16/1, πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση χωρίς τη συμμετοχή της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, χωρίς προηγουμένως ούτε να συγκαλέσουν ΔΣ, ούτε να υποβάλουν τις υπογραφές που συνέλεξαν.  Όπως ήταν αναμενόμενο, αποφάσισαν κατάληψη.  Αυτή η απόφαση κρίθηκε παράνομη καθώς η Συνέλευση ήταν εντελώς αντικαταστατική για τους προαναφερθέντες λόγους.  Επιπλέον, το Συντονιστικό της κατάληψης απέστειλε στις έδρες των κλινικών στα νοσοκομεία έγγραφο με την απόφαση της Συνέλευσής τους για την αποτροπή της διεξαγωγής των μαθημάτων.  Όμως, την Πέμπτη και την Παρασκευή 18/1 και 19/1 τα μαθήματα στις κλινικές διεξήχθησαν κανονικά ύστερα από ενημέρωση των καθηγητών για την αντικαταστατικότητα της τελευταίας Συνέλευσης.  Τη Δευτέρα 22/1, οι αριστερές παρατάξεις και η ΠΑΣΠ έκαναν νέα Γενική Συνέλευση η οποία είχε προαποφασιστεί από την προηγούμενη συνέλευση της Τρίτης 16/1, η οποία ήταν αντικαταστατική.  Η ΔΑΠ κατέθεσε ψήφισμα, αλλά δεν κατέβασε πολιτικό πλαίσιο.  Έτσι, για άλλη μια φορά, αποφασίστηκε κατάληψη.  Σημειωτέον ότι το μέρος της ΔΑΠ και των φοιητών που ψήφισαν στη μοναδική νόμιμη Γενική Συνέλευση που διενεργήθηκε την Παρασκευή 12/1 πήραν ο πρύτανης του ΑΠΘ, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ιατρικής Σχολής.  Αυτή τη στιγμή, η εξεταστική μας, που κανονικά θα άρχιζε στις 29/1 βρίσκεται στον αέρα.

Σημείωση: Τα παραπάνω είναι 100% αληθινά.  Τα έχω ζήσει εγώ η ίδια που δεν ανήκω σε καμία πολιτική παράταξη ή μου τα έχουν μεταφέρει φίλοι μου, ανεξάρτητοι κι αυτοί, πολύ αξιόπιστοι.  Επίσης έχω ακούσει κι άλλα σημεία και τέρατα που συνέβησαν το παραπάνω χρονικό διάστημα τα οποία όμως δεν τα έχω διασταυρώσει, γιʼ αυτό και δεν τα αναφέρω στο post μου.
Σημείωση 2: Είμαι αδερφή του μέλους "Wade", ο οποίος και ζήτησε τη γνώμη μου για τα όσα ελέχθησαν σε αυτό το topic.

Σας ευχαριστώ
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #40 on: January 24, 2007, 01:19:41 am »

εδώ έχουμε δύο αντικρουόμενες απόψεις...η μια λέει ότι οι υπογραφές κατατέθηκαν κα  αυταρχικά δεν αναγνωρίστηκαν από την ΔΑΠ, και η συνέλευση έγινε...

ή άλλη της "foitiatrikis" η οποία λέει...ότι δεν κατατέθηκαν ποτέ οι υπογραφές...κτλπ

μου δημιουργείται μια φυσική και ανεμπόδιστη ροπή να πιστέψω την πρώτη άποψη...

ixic_

βαθειά...
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #41 on: January 24, 2007, 01:30:20 am »

Εγώ να επαναλάβω ότι το παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι...
madmetal

View Profile
« Reply #42 on: January 24, 2007, 01:30:53 am »

Quote from: foitiatrikis on January 24, 2007, 00:59:54 am

σεβομενος την αποψη σου
σεβομενος το καταστατικο της σχολης σου

και με βαση την αποφαση της σχολης ιατρικης απθ (οχι καταληψη και οχι κινητοποιηση για το αρθρο 16)

εχω να πω αυτο:

ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙA

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Netgull
Veteran

View Profile
Re: Η ΔΑΠ ιατρικής πέτυχε την μείωση της ύλης ΠΑΘΟΛΟ
« Reply #43 on: January 24, 2007, 01:37:30 am »

Η κατάληψη από μόνη της είναι μια πράξη "βίας" και, σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, παράνομη. Κανένας νόμος δεν κατοχυρώνει την κατάληψη δημοσίου κτιρίου ως μορφή αγώνα (ενώ κατοχυρώνει την απεργία).

Δεν έχει λοιπόν την ανάγκη και ούτε μπορεί να θεωρηθεί νόμιμη με την αυστηρή έννοια. Είναι όμως κάτι παραπάνω από "νόμιμη" με την ουσιαστική έννοια του όρου όταν αποφασίζεται από τις πλειοψηφίες μέσα στις γενικές συνελεύσεις. Και όταν λέω πλειοψηφίες εννοώ φυσικά αυτούς που νοιάστηκαν να συμμετέχουν στις συλλογικές διαδικασίες. Η μη συμμετοχή δεν νοείται ούτε ως θετική ούτε ως αρνητική ψήφος, μπορεί κάλλιστα να εννοηθεί ως ό,τι από τα δύο θέλει ο καθένας.

Ακόμη και αν ξεχάσουμε τα παραπάνω βέβαια, οι ισχυρισμοί της ΔΑΠ για "αντικαταστατική" συνέλευση γιατί πέρασε ένα 24ωρο και όχι 2 μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν.

ΥΓ. Η επιβολή της πλειοψηφίας στη μειοψηφία θα έπρεπε βέβαια να φαίνεται και στην πράξη ως τέτοια, αλλά τέτοιοι καιροί, τέτοια λόγια...
« Last Edit: January 24, 2007, 01:41:04 am by Netgull » Logged

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #44 on: January 24, 2007, 01:49:57 am »

Πάντως στην ιστοσελίδα της ΔΑΠ Ιατρικής(www.bluemed.gr αν δεν κάνω λάθος) χρησιμοποιεί πάρα - ΜΑ ΠΑΡΑΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ - την λεξη "ΦΑΣΙΣΤΕΣ".

Καμιά 10αριά μέτρησα με μια πρώτη ματιά χωρίς να ψάξω όλο το site. Τα παιδιά προφανώς αναφέρονται στους συναδέλφους τους γιατρούς των "αριστερών παρατάξεων".

Δεν είναι αστείο να χρησιμοποιείται αυτή η έκφραση από κάποιους που στο ΠΑΜΑΚ κλειδώνουν με αλυσίδα και λουκέτο αίθουσες για να μην γίνει συνέλευση και δεν δίνουν την σφραγίδα για να σφραγιστεί απόφαση της ΓΣ?

Δεν είναι αστείο αυτή η έκφραση να χρησιμοποιείται από κάποιους που συνέταξαν το περίφημο "ψήφισμα" που διαβάστηκε στην δικιά μας ΓΣ και αναφέρεται στους "μετανάστες που κάνουν τις βαριές χειρωνακτικές εργασίες" και "στους υπόλοιπους εμάς που κάνουμε τα γκλαμουράτα επαγγέλματα" (τα άκρως ρατσιστικά αυτά σχόλια δεν έχουν φαντάζομαι καμία σχέση με φασιστικές συμπεριφορές Cheesy) και τους "αχάριστους δάσκαλους που οι ζήτουλες θέλουν αύξηση στα υπέρ αρκετά  Shocked Shocked 800 ευρώ που παίρνουν το μήνα" και "δεν ευγνωμονούν την εκκλησία και τον ΣΕΒ"  Shocked Cheesy και τους "δικαστές που έχουν μεγάλη καρδιά και παραιτούνται από το νόμιμο δικαίωμά τους για αύξηση" (επειδή δεν έχουν να φάνε τα καημένα τα παιδιά... ας ρωτήσουν έναν συνταξιούχο του ΟΓΑ να τους πεί πώς βγαίνει ο μήνας) κτλ κτλ...

Οι ΜΑΥΔΕΣ ξαναχτυπούν... Grin Grin Grin

(καθόλου φασισμός ε? Roll Eyes)

ps Γιατί οι περισσότεροι ΔΑΠίτες φοβούνται να πού ότι είναι ΔΑΠίτες και κατεβάζουν ντεμέκ "ανεξάρτητα πλαίσια αντικατάληψης ανένταχτων φοιτητών - τόσο ανένταχτων που τελικά κατεβάζουν κοινό πλαίσιο με τη ΔΑΠ...."
Γιατί ρε παιδιά δεν λέτε αυτό που πραγματικά είστε??? Ντρέπεστε??? Grin
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: